Tilladelse til velfærdsudvidelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til velfærdsudvidelse"

Transkript

1 Tilladelse til velfærdsudvidelse Efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs 26. april 2016

2 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (herefter kaldet Husdyrbrugsloven). Velfærdsudvidelse efter 30 i Bekendtgørelse nr. 44 af 11. januar Ikke-godkendelsespligtig velfærdsudvidelse. Der laves en tilbygning til eksisterende lade til opstaldning af store kalve. Den tidligere tilladelse til velfærdsudvidelse bortfalder og erstattes af denne. Dato for indsendelse: 10. marts 2016 CVR- nr.: CHR-nr.: Ejendomsnummer: Matr. nr. og ejerlav: 6a, Vesløs By, Vesløs Adresse: Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs. Bedrifts ejer og ansøger: Henrik Christensen, Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs Konsulent: Anders Christensen, Herningvej 23, 7300 Jelling Mail: ac@slagtekalve.dk Tilsynsmyndighed: Thisted kommune 26. april 2016 Mette Hviid Lykkebo Thisted Kommune Plan- og Miljøafdelingen Direkte: Hovednr.: E mail: MLY@thisted.dk Fælles: thistedkommune@thisted.dk Web:

3 INDHOLDSFORTEGNELSE RESUMÉ... 2 ANSØGNINGEN... 2 SAGENS GRUNDLAG... 3 AFGØRELSE... 4 BESKRIVELSE AF HUSDYRBRUGET... 4 OPHÆVELSE AF TILLADELSE... 4 TILLADELSE... 4 DATOER... 4 VURDERING... 5 THISTED KOMMUNE VURDERER... 5 LOVGRUNDLAG... 6 ANMELDELSE EFTER HBL OFFENTLIGGØRELSE OG KLAGEVEJLEDNING... 7 OFFENTLIGGØRELSE... 7 KLAGEVEJLEDNING... 7 INTERRESENTER... 8 NEDENSTÅENDE ER HØRT ANGÅENDE PROJEKTET... 8 NEDENSTÅENDE ER ORIENTERET OM AFGØRELSEN... 8

4 RESUMÉ ANSØGNINGEN Thisted Kommune har den 10. marts 2016 modtaget en anmeldelse efter 30 i bekendtgørelsen nr. 44. af 11. januar 2016, Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug, med senere ændringer (herefter kaldet Husdyrbekendtgørelsen). Anmeldelsen omfatter etablering af tre rundbuehytter med åben forbindelse til maskinhuset. Rundbuehytterne vil fungere som liggeareal mens maskinhuset anvendes som fodringsareal. Rundbuehytterne måler 20x10 m og 5 m i højden. Se nedenstående tegning over hytternes placering. Det anmeldte ønskes foretaget på ejendommen, Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs.

5 Tilbygningen etableres til opfyldelse af dyrevelfærdskrav i henhold til Lov om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. Kalvene vil fortsat gå på dybstrøelse. Der ændres ikke i de eksisterende stalde. Produktionstilladelsen på ejendommen er fortsat maksimalt 140,98 DE (Bek. nr ) bestående af 500 tyrekalve ( kg) og 500 ungtyre ( kg). SAGENS GRUNDLAG Følgende oplysninger er indgået i behandling af sagen: Anmeldelse af 10. marts Fiktivt ansøgningsskema (86466) i husdyrgodkendelse.dk Seneste projekt ændringer indsendt på mail den 6. april 2016.

6 AFGØRELSE BESKRIVELSE AF HUSDYRBRUGET Ejendommen er beliggende i landzone i almindelig landbrugsområde med spredte landbrugsejendomme. Nærmeste beboelse uden landbrugspligt er Gl. Feggesundvej 24, 7742 Vesløs, beliggende ca. 100 meter nord for ejendommen. Nærmeste byzone er Vesløs beliggende ca. 500 meter nord for ejendommen. OPHÆVELSE AF TILLADELSE Denne tilladelse ophæver tilladelse til velfærdsudvidelse givet den 5. maj 2015 på ejendommen Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs. TILLADELSE Thisted kommune vurderer at tilbygningen til den eksisterende lade, sker til opfyldelse af dyrevelfærdskrav i henhold til Lov om hold af malkekøer og afkom af malkekøer. På grundlag af de, i sagen, foreliggende oplysninger har Thisted Kommune truffet afgørelse om at det anmeldte ikke kræver godkendelse i henhold til 11 eller 12 i husdyrbrugsloven. Det anmeldte kan således bringes til udførelse. Afgørelsen er meddelt i henhold til 30 i Husdyrbekendtgørelsen. Afgørelsen gælder kun for det anmeldte. Der må ikke ske udvidelse eller ændring i dyreholdet, eller ændringer i øvrige eksisterende stalde eller gødningsopbevaringsanlæg. Thisted Kommune vurderer, at ændringen ikke er i strid med beskyttelsen af naturområder, fredede områder, beskyttelseslinjer, eller områder der i kommuneplanen er udpeget med landskabelige værdier, særlige naturbeskyttelsesinteresser, værdifulde kulturmiljøer samt nationale geologiske interesseområder. Der gøres opmærksom på, at byggetilladelse, evt. nedrivningstilladelse, tilladelse til afledning af tagvand eller overfladevand skal søges separat hos Thisted kommune. Fristen for udnyttelse af tilladelsen er to år fra den dato den er meddelt. Byggeriet må ikke påbegyndes, før der er givet byggetilladelse. DATOER Det forventes, at byggeriet skal opføres forår/sommer 2016.

7 VURDERING THISTED KOMMUNE VURDERER Den anmeldte tilbygning er nødvendig for at opfylde kravene i Lov om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. Byggeriet begrænses til det nødvendige for opfyldelse af de dyrevelfærdsmæssige krav. Etablering af tilbygningen vil ikke medføre væsentlige ændringer i terræn og landskab. I denne forbindelse sker der ikke yderligere renoveringer af det eksisterende staldanlæg. Der ikke ændres på størrelsen af dyreholdet på ejendommen. De anmeldte staldafsnit er beliggende mere end 100 meter fra nabobeboelse uden landbrugspligt. at tilbygningen er beliggende mere end 300 meter fra - områder med byzone eller sommerhusområde. - områder, der i kommuneplanens rammedel er udlagt til byzone eller sommerhusområde. - områder i landzone, der ved lokalplan er udlagt til boligformål, blandet bolig og erhverv, rekreative formål eller til offentlige formål med henblik på beboelse, institutioner eller lignende. at de anmeldte staldafsnit placeres i retning væk fra nedenstående: - Naturområder omfattet af 7, stk. 1 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. - Andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelsesområder. - Heder, moser og overdrev, som er beskyttet af naturbeskyttelseslovens 3. - Ammoniakfølsom skov, jf. bekendtgørelsens bilag 3, punkt A, nr. 3. at de anmeldte staldafsnit er placeret uden for beskyttelsen af fredede områder, beskyttelseslinjer, særlige naturbeskyttelsesinteresser, værdifulde kulturmiljøer, nationale geologiske interesseområder eller områder, der i kommuneplanen er udpeget med landskabelige værdier. Det er Thisted Kommunes vurdering, at opførelse af den anmeldte velfærdudvidelse overholder de i 30 nævnte betingelser og er derfor ikke omfattet af godkendelsespligt.

8 LOVGRUNDLAG ANMELDELSE EFTER HBL 30 Anmeldelsen er behandlet i henhold til reglerne i: Husdyrloven med tilhørende bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Miljøstyrelsens vejledning om miljøgodkendelse af husdyrbrug version 2.0. Lov om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg Bekendtgørelse om lov om naturbeskyttelse Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. Afgørelsen har i henhold til 38 stk. 4 været i høring hos naboer fra 7. april 2016 til 21. april Der er ikke indkommet bemærkninger til projektet.

9 OFFENTLIGGØRELSE OG KLAGEVEJLEDNING OFFENTLIGGØRELSE Tilladelsen offentliggøres den 26. april 2016 på Thisted Kommunes hjemmeside KLAGEVEJLEDNING KLAGEVEJLEDNING Denne afgørelse er truffet efter Husdyrbrugsbekendtgørelsens 27, og kan ifølge Husdyrbrugslovens 76 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Hvis du ønsker at klage over afgørelsen, kan du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Du skal klage via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klage-portalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Thisted Kommune. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Klagefristen udløber 4 uger efter, at afgørelsen er meddelt. Hvis afgørelsen er offentligt annonceret, regnes klagefristen dog altid fra dette tidspunkt. Klagefristen udløber den 24. maj En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Thisted Kommune i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Gebyret tilbagebetales, hvis du får helt eller delvist medhold i klagen. Klageberettigede er ansøger, grundejer, myndigheder samt landsdækkende eller lokale organisationer med klageret efter loven, samt enhver med en væsentlig, individuel interesse i sagens udfald. En klage over afgørelsen har jf. Husdyrbrugslovens 81 ikke opsættende virkning, med mindre Natur- og Miljø-klagenævnet bestemmer andet. Bestemmelsen indebærer ingen begrænsninger i klagenævnets adgang til at ændre eller ophæve afgørelsen. Hvis ansøger igangsætter projektet, før klagesagen er afgjort, sker det således for eget ansvar, jf. Husdyrbrugslovens 81, stk. 2.

10 Hvis afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal dette ifølge Husdyrbrugslovens 90 ske inden 6 måneder fra modtagelsen af dette brev. INTERRESENTER NEDENSTÅENDE ER HØRT ANGÅENDE PROJEKTET Beboerne på følgende adresser er hørt: Gl. Feggesundvej 22 Gl. Feggesundvej 24 Gl. Feggesundvej 28 Gl. Feggesundvej 39 Gl. Feggesundvej 41 NEDENSTÅENDE ER ORIENTERET OM AFGØRELSEN Kopi sendes til: ac@slagtekalve.dk (Anders Christensen; Slagtekalverådgivningen) dnthy-sager@dn.dk (Danmarks Naturfredningsforening) husdyr@ecocouncil.dk (Det Økologiske råd) natur@dof.dk (Dansk Ornitologisk Forening) lbt@sportsfiskeren.dk (Danmarks Sportsfiskerforbund)

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7.

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30 Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. januar 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v.

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4.

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31 Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. marts 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kilsgårdvej 4, 7700 Thisted 22. juni 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Ammekvæg Agerholmvej 4, 7700 Thisted 13. december 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 29 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvæg Hovsørvej 40, 7700 Thisted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse efter 29 i Bekendtgørelse

Læs mere

Opførelse af maskinhus

Opførelse af maskinhus Opførelse af maskinhus Efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvægbrug Åkærsvej 4, 7755 Bedsted 31. marts 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 27 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Villerupvej 11, 7755 Bedsted 4. august 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Skift i dyretype Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse om

Læs mere

TILLADELSE TIL TILBYGNING TIL MASKINHUS

TILLADELSE TIL TILBYGNING TIL MASKINHUS TILLADELSE TIL TILBYGNING TIL MASKINHUS efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvægbrug Ballerumvej 267, 7700 Thisted 25. februar 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHUS

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHUS TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHUS efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Galgebakkevej 4, 7755 Bedsted 6. juli 2018 Generelle forhold Anmeldelse efter 10 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF LADE

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF LADE TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF LADE efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Stenbjergvej 48, 7752 Snedsted 4. april 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter 10

Læs mere

Tilladelse til opførelse af kornsilo

Tilladelse til opførelse af kornsilo Tilladelse til opførelse af kornsilo Efter 28 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gyrupvej 14, 7752 Snedsted 26. maj 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 27 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL OPOFØRELSE AF FODERSILO efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug

TILLADELSE TIL OPOFØRELSE AF FODERSILO efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug TILLADELSE TIL OPOFØRELSE AF FODERSILO efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Ballerumvej 273, 7700 Thisted 11. juli 2018 1 Generelle forhold Anmeldelse efter

Læs mere

TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE

TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE TILLADELSE TIL EMISSIONSORIENTERET PRO- DUKTIONSTILPASNING FULDE STALDE efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Hørstedvej 19, 7752 Snedsted 22. august 2017

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO efter 11 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Bjerregårdsvej 5, 7760 Hurup 5. september 2019 Generelle forhold Anmeldelse

Læs mere

Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug

Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Flarupvej 9, 7760 Hurup 25. november 2015 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER

TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Hørstedvej 19, 7752 Snedsted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRSEL AF MASKINHUS

TILLADELSE TIL OPFØRSEL AF MASKINHUS TILLADELSE TIL OPFØRSEL AF MASKINHUS efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Ammekvæg Troldborgvej 8, 7700 Thisted 20. august 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter 10

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF SILO

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF SILO TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF SILO efter 10 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gadegårdsvej 8, 7752 Snedsted 9. maj 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter 10 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGE- PLADS

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGE- PLADS TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGE- PLADS efter 26 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Klastrupvej 14, 7700 Thisted 14. september 2017 Generelle forhold Anmeldelse

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 15 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvier Kærupvej 96, 7741 Frøstrup 20. september 2018 Generelle forhold Anmeldelse efter 15 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL ØKOLOGI

TILLADELSE TIL ØKOLOGI TILLADELSE TIL ØKOLOGI efter 37 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Dollerupvej 1, 7700 Thisted Den 8. september 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 37 i Bekendtgørelse

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 15 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Blandet dyrehold Fyrvej 2, 7730 Hanstholm 3. oktober Generelle forhold Anmeldelse efter 15

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R HVE R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 2. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Gl. Skolevej 17 Hammelev 8500 Grenaa Efter

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper BYG OG MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Bådsdal 1 Fannerup Mark 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Norddjurs Kommune Torvet 3 8500

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus. Anders K Andersen Smækbjergvej Vildbjerg

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus. Anders K Andersen Smækbjergvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus Anders K Andersen Smækbjergvej 17 7480 Vildbjerg

Læs mere

29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af tank til overfladevand fra ensilagesilo

29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af tank til overfladevand fra ensilagesilo Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af tank til overfladevand fra ensilagesilo I/S Yllebjerg

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97 Minkavler Anders Westergaard Vidtskuevej 97 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro miljoe@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ellen Marie Larsen Direkte 7257 7724 evl@jammerbugt.dk 26-02-2016 Sagsnr.:

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Niels Erik Kristensen Solhjemvej Sdr. Felding

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Niels Erik Kristensen Solhjemvej Sdr. Felding Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Niels Erik Kristensen Solhjemvej 2 7280 Sdr. Felding

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R H V E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 17. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Lundenvej 15 8585 Glesborg Efter 29 i bekendtgørelse

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Lars Remme Larsen Stradevej 1 7550 Sørvad Afgørelsesdato:

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej Sønder Felding

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej

Læs mere

29 afgørelse om skift i dyretyper. Marc Beyltjens Vardevej Kibæk. Afgørelsesdato: xx. xx 201x Sagsnr.: P

29 afgørelse om skift i dyretyper. Marc Beyltjens Vardevej Kibæk. Afgørelsesdato: xx. xx 201x Sagsnr.: P Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 29 afgørelse om skift i dyretyper Marc Beyltjens Vardevej 137 6933 Kibæk Afgørelsesdato: xx. xx 201x Sagsnr.:

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Halmlade. Gråstensminde Økologi A/S Karupvej Haderup

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Halmlade. Gråstensminde Økologi A/S Karupvej Haderup Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Halmlade Gråstensminde Økologi A/S Karupvej 11 7540

Læs mere

Dyretype Staldsystem Antal Antal DE. Malkekøer u. opdræt, t.r. Sengestald med fast gulv ,26. Opdræt 0-6 mdr., årsdyr, t.r. Dybstrøelse 35 9,46

Dyretype Staldsystem Antal Antal DE. Malkekøer u. opdræt, t.r. Sengestald med fast gulv ,26. Opdræt 0-6 mdr., årsdyr, t.r. Dybstrøelse 35 9,46 Erling Gert Nielsen 25-11-2016 Lemmervej 12 Sagsnummer.: 16/36725 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.44 Sagsbehandler: Trine Jensen Tlf.: 87 53 54 10 Syddjurs Kommune har den 29.9.2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 19. september 2016 TEKNIK OG MILJØ ERVHERV OG MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Hammelevvej 57 Hammelev 8500 Grenaa Efter 31 i bekendtgørelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt. Økologisk slagtesvineproduktion Arupvej 39, 7742 Vesløs 13. september 2018

Afgørelse om ikke godkendelsespligt. Økologisk slagtesvineproduktion Arupvej 39, 7742 Vesløs 13. september 2018 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Økologisk slagtesvineproduktion Arupvej 39, 7742 Vesløs 13. september 2018 Ejer- og driftsforhold Godkendelse Virksomhedens art Afgørelse om ikke godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R V H E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 13.12. 2016 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Kanalvej 24 Enslev 8500 Grenaa Efter 31 i bekendtgørelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus. Per Ørskov Jensen Stormosevej 25a 7400 Herning

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus. Per Ørskov Jensen Stormosevej 25a 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset Torvet Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af Maskinhus Per Ørskov Jensen Stormosevej 25a Afgørelsesdato: XX. XX

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det.

Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Michael Bay Hansen Bogøvej 44 5900 Rudkøbing Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 09-06-2015

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev Lars Simonsen Larsen Thorupholmevej 250 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gødningsopbevaringsanlæg

29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gødningsopbevaringsanlæg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 29 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gødningsopbevaringsanlæg René Lomholt Vardevej 157 Sdr.

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO efter 11 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Tvorupvej 15, 7700 Thisted 9. april 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter

Læs mere

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten Bjarke Refsgaard Hoffman Hadbjergvej 125 Hadbjerg 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Endelig afgørelse om ikke

Læs mere

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016 Søren Østergaard Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev aejst1@gmail.com Den 23. maj 2016 Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring. Skive Kommune har den 21.

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af kornlager. Anders Obling Frølundvej Herning

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af kornlager. Anders Obling Frølundvej Herning Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af kornlager Anders Obling Frølundvej 79 7400 Herning Afgørelsesdato:

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Morten Dyrehauge Christiansen Tingvejen 443 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Billund Kommune har den 16. juni 2015

Læs mere

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt.

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt. GÅRDEJER JENS JØRGEN JENSEN Volstrupvej 11 8920 Randers NV Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro Johnny Rene Madsen Rævhedevej 33 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257 7356 bba@jammerbugt.dk

Læs mere

dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald. fuldspaltegulv til dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald (jf. oversigtskortet i bilag 1).

dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald. fuldspaltegulv til dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald (jf. oversigtskortet i bilag 1). Mogens Børsting Batumvej 12 Batum 7870 Roslev mogens.boersting@mail.dk Den 11. maj 2015 Batumvej 12 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 15. april

Læs mere

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned.

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned. Jørn Mikkelsen Stenhøjvej 4 Søften 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF GYLLEBEHOL- DER

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF GYLLEBEHOL- DER TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF GYLLEBEHOL- DER efter 12 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Tvorupvej 15, 7700 Thisted 9. april 2019 Generelle forhold Anmeldelse efter

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa Cay Wulff Sørensen Kristiansmindevej 1 Thorsø Mark 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 27.07.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12085 25 afgørelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro Bigården Biersted/Per Selvejer Markhusevej 22 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604

Læs mere

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Lars Peter Hansen Nørballe 8 6400 Sønderborg Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har d. 10-04-2019 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af staldanlæg p.g.a. krav til dyrevelfærd

Læs mere

Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej 20

Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej 20 Anders Laursen 01-11-2017 Krogsbækvej 19 Sagsnummer.: 17/26626 8543 Hornslet Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Dennis H. Jensen Tlf.: +4587535786 Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104, Morten Klinkeby Graversen Turupvej 104 5620 Glamsbjerg 25-09-2017 Sags id: 17/16109 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104, 5620 Glamsbjerg Husdyrbruget Turupvej 104 Kontaktperson: Ove

Læs mere

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015 Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Per@siggaard.fr Den 11. februar 2015 Siggårdvej 37 7800 - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 19. januar 2015 modtaget

Læs mere

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning ERHVERV OG MILJØ Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning Nymandsvej 14 B 8444 Balle efter 32 i bekendtgørelse om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR Tania Almgren Rifbjerg Udflytter 11 5900 Rudkøbing Mail: toftegaarden.jan@gmail.com Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Ervin Christensen Lundtoftvej 20 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Lundtoftvej 20, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 30. april 2015 modtaget

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering VAGN POST Rankenbjergvej 9 6623 Vorbasse Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr. 73760615 Tilladelse til etablering af kornsilo på husdyrbruget Rankenbjergvej 9, 6623 Vorbasse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Anne Hvid Nielsen Riisvej 1 7480 Vildbjerg Afgørelsesdato:

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Per Sørensen Ronnumvej Kibæk

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Per Sørensen Ronnumvej Kibæk Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Per Sørensen Ronnumvej 7 6933 Kibæk Afgørelsesdato:

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming Torben Sommer Lindbækvej 16 8763 Rask Mølle Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 627-L04-000790 Sagsnr.:

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af opførelse af maskinhus og tilbygning til eksisterende kostald på kvægbrug beliggende Ansager Landevej 30, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 23. oktober 2015 modtaget

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering HENDRIK GERRIT NEULEMAN Nebelvej 32 6623 Vorbasse Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den 31. marts 2017 modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt på Thorup Strandvej 57

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt på Thorup Strandvej 57 Per Isaksen Jacobsen Thorup Strandvej 57 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604 tnj@jammerbugt.dk

Læs mere

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017 Birger Nielsen Hovvejen 5 4534 Hørve Den 13. juli 2017 Skift i dyretype i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Hovvejen 5, 4534 Hørve. Odsherred kommune modtog den 30. november

Læs mere

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted.

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. LANDBRUG LARS NISSEN Dyvelsrækkevej 21 7200 Grindsted Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. Dato: 18-09-2017 Billund Kommune har den

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering

Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted Dato: 30-09-2015 Billund Kommune har den 21. august 2015, via Elna Mortensen, Kopenhagen Fur,

Læs mere

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10-05-2017 Sagsnr.: 16/20891 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå #split# Henrik Larsen Smerstedvej 63 9760 Vrå Plan og Miljø Dato: 17-11-2015 Sags. nr.: 09.17.40-P19-1-15 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Bjerregårdvej 1, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 12. april 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen Gml. Landevej 12 og 16, Mørke

Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen Gml. Landevej 12 og 16, Mørke Finn Vestergaard 14-06-2017 Gml. Landevej 16 Sagsnummer.: 17/10245 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Mille Rasch Tlf.: +4587535784 Afgørelse om accept af skift i dyretype på ejendommen

Læs mere

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro Digital annonce Til kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29-05-2017 Sagsnr.: 17/15756 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail:

Læs mere

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Buskmosevej 16, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 9. april 2015 modtaget

Læs mere

28 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilagesilo. Poul Nellemann V Fastrupvej Herning

28 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilagesilo. Poul Nellemann V Fastrupvej Herning Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 28 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilagesilo Poul Nellemann V Fastrupvej 15 7400 Herning

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Ingolf Elvin Moff Vinding Bækgårdsvej 4 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Bækgårdsvej 4, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 17. juni 2014 modtaget

Læs mere

Herning Kommune har den 18. februar 2014 modtaget din anmeldelse om etablering af kornsilo på Sandgårdvej 6, 7540 Haderup.

Herning Kommune har den 18. februar 2014 modtaget din anmeldelse om etablering af kornsilo på Sandgårdvej 6, 7540 Haderup. TEKNIK OG MILJØ Tage Lauridsen Sandgårdvej 6 7540 Haderup Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8079 mikll@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.00-P19-20-14 Vedr.:

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Slagtesvin Lønnerupvej 3, 7700 Thisted 12. februar 2016

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Slagtesvin Lønnerupvej 3, 7700 Thisted 12. februar 2016 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Slagtesvin Lønnerupvej 3, 7700 Thisted 12. februar 2016 1. Baggrund for tillægget Ejendommen Lønnerupvej 3, 7700 Thisted blev miljøgodkendt den 3. november 2006 til en årsproduktion

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 16/37488 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Lindbækvej 16, 8763 Rask Mølle

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Lindbækvej 16, 8763 Rask Mølle Torben Ulrich Sommer Lindbækvej 16 8763 Rask Mølle Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 627-L01-000013

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig

Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 4. januar 2016, via Bent Jensen, Fugdal

Læs mere

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen.

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 20. april 2016 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89 59 10 00 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/20772 27 afgørelse

Læs mere

Afgørelse om accept af skift i dyretype

Afgørelse om accept af skift i dyretype Henrik Ulsted Sørensen 19-04-2017 Dagstrupvej 30 Sagsnummer.: 17/10245 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Trine Jensen Tlf.: +4587535786 Afgørelse om accept af skift i dyretype Syddjurs

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nørgård, Rødebrovej 6, Linde, 7600 Struer den 31. august 2017 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 Afgørelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

Miljøafgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Klattrupvej 37, 6200 Aabenraa

Miljøafgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Klattrupvej 37, 6200 Aabenraa Digital Annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 23-05-2017 Sagsnr.: 17/11233 Kontakt: Nikolaj Mazanti Aaslyng Direkte tlf.: 7376 8100 E-mail: nmaa@aabenraa.dk

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Digital annonce Aabenraa kommunes hjemmeside Dato: 16-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015 Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej 18 7430 Ikast 14. september 2015 Anmeldelse af skift i dyretype, Langelundvej 1, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 7. september 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere