Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012"

Transkript

1 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole Arne Bilberg, Syddansk Universitet Martin Schwebs Rasmussen, Alssundgymnasiet Bjarne Toft, Alssundgymnasiet Mads Frandsen, Alssundgymnasiet Signe Johanne Lund, Alssundgymnasiet Sekretær: Rektor Per Møller Protokolfører: Administrationschef Kirsten Bruhn I pkt. 7 deltog lektor Jens Verdoner. Dagsorden: Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni Underskrivelse af referater af mødet den 22. marts 2012 Referatet er forhåndsgodkendt og forelægges til underskrivelse på mødet. Ad. 1: Underskrevet 2. Meddelelser Status vedrørende skolens pædagogiske arbejde Ny pædagogisk ledergruppe pr 1 aug. Status vedrørende skolens administrative arbejde Referat af møde i MIO den 30. maj 2012 omdeles på mødet Grundtvigs Allé Sønderborg Tlf Fax ags@ags.dk

2 2 Ad. 2: Rektor præsenterede den nye pædagogiske ledelse, som er ansat pr. 1. august Rektor redegjorde endvidere for, at skolen i de seneste måneder har haft fokus på teamsamarbejde og studieretningssamarbejde, ligesom der arbejdes med emnet elevtrivsel og snitfladen til studievejledningen. Sidste skoledag for 3.g var meget vellykket. Ved samme lejlighed blev de nye sportsbaner indviet. Administrationschefen oplyste, at en pedelmedhjælper er varslet opsagt pr. 30. september 2012 på grund af langvarig sygdom. Endvidere er skolens rengøringsmedarbejder sygemeldt for en længere periode, og endelig har skolens regnskabsmedarbejder plejeorlov på ubestemt tid. 3. Årsregnskab 2011 På mødet den 22. marts 2012, pkt. 3, besluttede bestyrelsen at iværksætte tiltag til imødegåelse af revisionens kritiske bemærkninger og anbefalinger i revisionsprotokollatet vedrørende årsregnskab 2011, jf. vedlagte arbejdspapir, som efterfølgende blev udarbejdet. Formanden orienterer på mødet om resultatet af de iværksatte tiltag med henblik på bestyrelsens godkendelse. Eventuelle bemærkninger fra MIO s drøftelse af resultatet af de iværksatte tiltag på mødet den 30. maj 2012 vil blive forelagt bestyrelsen. Formanden indstiller, at bestyrelsen godkender resultatet af de iværksatte tiltag til imødegåelse af revisionens kritiske bemærkninger i revisionsprotokollatet til årsregnskab Arbejdspapir vedrørende bestyrelsens tiltag m.v. af 26. marts 2012: SKMBT_C pdf - Rapport over timeadministration af 15. maj 2012: Rapport over timeadministration, ma - Procedurer og fuldmagtsforhold af 30. maj 2012: Procedurer og fuldmagtsforhold, løn Ad. 3: Bilag med revisors udtalelse vedrørende de iværksatte tiltag blev omdelt. På baggrund heraf godkendte bestyrelsen de iværksatte tiltag og betragter sagen som afsluttet. 4. Regnskab 1. kvartal 2012 Administrationen har udarbejdet regnskab for 1. kvartal Regnskabet forelægges for MIO den 30. maj Eventuelle bemærkninger herfra vil blive forelagt bestyrelsen. Rektor indstiller, at regnskabet for 1. kvartal 2012 godkendes. Regnskabsrapport for 1. kvartal 2012 af 11. maj 2012:

3 3 Regnskab 1. kvartal 2012, maj 2012.pdf Ad. 4: Regnskabet blev godkendt. 5. Budgetopfølgning 2012 På grundlag af regnskabet for 1. kvartal samt forventningerne til elevtal og stillingsbesættelser pr. 1. august har administrationen udarbejdet et revideret budget for Endvidere har rektor efter bestyrelsens anmodning på mødet den 22. marts 2012, pkt. 5, udarbejdet et økonomisk effektiviseringskatalog, som forelægges bestyrelsen til orientering. Skolen agter for skoleåret 2012/13 at inddrage en ekstern konsulent mhp. benchmarking med et andet gymnasium. Eventuelle bemærkninger fra MIO s drøftelse af budgettet på mødet den 30. maj 2012 vil blive forelagt bestyrelsen. Rektor indstiller, at bestyrelsen godkender det reviderede budget 2012 af 24. maj 2012 Regnskabsoversigt af 24. maj 2012 og økonomisk effektiviseringskatalog. Regnskabsoversigt kvt2012.pd Økonomisk effektiviseringskatalo Ad. 5: Det reviderede budget udviser et overskud, men resultatet må betragtes som lavt i forhold til, at skolen har den højeste aktivitet nogensinde, og at aktiviteten forventes at falde fremover. I det kommende skoleår vil ledelsen derfor have fokus på at effektivisere driften med henblik på at opnå en permanent forbedring af økonomien, bl.a. med udgangspunkt i det forelagte økonomiske effektiviseringskatalog. Bestyrelsen henstillede til ledelsen, at bemærkningerne fra medarbejdersiden på det seneste møde i MIO vedrørende skolens budget 2012 (pkt. 4 i dagsordenen for MIO-mødet den 30. maj 2012) imødekommes. Med disse bemærkninger godkendte bestyrelsen det reviderede budget Orientering om udbuddet af studieretninger og søgning i marts 2012 Søgetal til årgang 15 pr. 19. marts 2012 samt sammenligning med sidste års søgetal Rektor indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Udbud af studieretninger årgang 2015 inkl. søgetal. Sammenlignende tal for årgang 2014 indgår også. Studieretningsudbud og søgning årgang 15 Ad. 6: Rektor orienterede om søgningen og om, at MIO i forbindelse med mulig kommende timemangel har drøftet kriterier for afskedigelse, jf. pkt. 5 i dagsordenen for MIO-mødet den 30. maj Med disse bemærkninger tog bestyrelsen orienteringen til efterretning. 7. Arbejdet med vision og strategi for Alssundgymnasiet Med udgangspunkt i bestyrelsens beslutning d. 22. marts, forelægges ARTS-udvalgets arbejde. Dette foretages af et af udvalgets medlemmer, Jens Verdoner.

4 4 Rektor indstiller at strategipapiret fra sidste møde godkendes, og at udarbejdelsen af de konkrete handleplaner for hhv. ARTS og Science fortsættes. Herunder ansættelsen af to ARTS-koordinatorer. JV - Apps bestyrelsesmøde.pdf Profiler handleplan draft.pdf Ad. 7: Jens Verdoner gennemgik det forslag til andet ben, som var udarbejdet i ARTS-udvalget. Bestyrelsen roste som udgangspunkt arbejdet, men efterspurgte en yderligere konkretisering af APPS, så det efterfølgende kan markedsføres som et særligt tiltag på AGS. Endvidere ønsker bestyrelsen, at navnet genovervejes, så det bedre afspejler indholdet. Med disse bemærkninger godkendte bestyrelsen, at arbejdet med APPS, herunder ansættelse af to koordinatorer, fortsættes, og at en udgave med konkrete forløb forelægges bestyrelsen på mødet den 27. september På samme møde drøftes markedsføringen af APPS. I forlængelse heraf udsatte bestyrelsen den endelige godkendelse af det overordnede strategipapir til mødet den 27. september Rektors resultatlønskontrakt: Målopfyldelse vedrørende indsatsområderne i Rektors beskrivelse af målopfyldelsen vedrørende indsatsområderne i resultatlønskontrakten for 2011/2012 forelægges bestyrelsen til orientering og drøftelse. På baggrund heraf fastsætter formandskabet størrelsen af den endelige udbetaling af rektors resultatløn for 2011/2012. Formanden indstiller, at bestyrelsen drøfter graden af målopfyldelse, og at formandskabet på baggrund heraf gives kompetence til efterfølgende at træffe beslutning om udbetaling af resultatløn for 2011/2012. Rektors resultatlønskontrakt for 2011/2012 af 21. oktober 2011, samt evaluering af denne: Rektors resultatlønskontrakt 2 Evaluering af Resultatlønskontrakt Ad. 8: På baggrund af rektors evaluering af indsatsen i 2011/2012 fastsatte bestyrelsen graden af målopfyldelse til at ligge i intervallet 85 % - 90 %. På dette grundlag fik formandskabet bemyndigelse til efterfølgende at træffe beslutning om udbetaling af resultatløn for 2011/ Rektors resultatlønskontrakt: Fastsættelse af indsatsområder i 2012/2013 Formanden har i samarbejde med rektor udarbejdet et forslag til indsatsområder for resultatlønskontrakten for 2012/2013. Kontrakten tager udgangspunkt i skolens vision og strategi og har til formål at angive mål og retning for rektors arbejde. Formålet er endvidere at skabe åbenhed om indsatser og resultater. Resultatlønskontrakten indgås i henhold til bemyndigelse af 6. december 2011 fra Ministeriet for Børn og Unge. Eventuelle bemærkninger fra MIO s drøftelse af resultatlønskontrakten på mødet den 30. maj 2012 vil blive forelagt bestyrelsen. Formanden indstiller, at bestyrelsen godkender forslaget til indsatsområderne for resultatlønnen for rektor vedrørende skoleåret 2012/2013.

5 5 Rektors resultatlønskontrakt 2 Ad. 9: Bestyrelsen godkendte de foreslåede indsatsområder, men ønskede af hensyn til den efterfølgende evaluering mere præcise formuleringer vedrørende basisrammen, så mål og målopfyldelse fremgår klart. Herunder blev det også bemærket, at medarbejdertilfredshed kunne fremstå stærkere. På baggrund af ovenstående bemyndigede bestyrelsen formanden til sammen med rektor at revidere indholdet og indgå resultatlønsaftale senest ultimo juni inden for den af staten fastsatte maksimale samlede ramme for resultatløn på kr., jf. bemyndigelsen af 6. december 2011 fra Ministeriet for Børn og Unge. 10. Ændring i bestyrelsens sammensætning Signe Lund bliver student i juni 2012 og udtræder herefter af bestyrelsen. Elevrådet har udpeget et nyt medlem af bestyrelsen uden stemmeret, Marie Dall (a14). Mads Frandsen fortsætter i bestyrelsen med stemmeret. Rektor indstiller, at Marie Dall indtræder i bestyrelsen fra skoleåret 2012/2013, og at overdragelsen af stemmeretten til Mads Frandsen godkendes. Ad. 10: Bestyrelsen takkede Signe Lund for hendes indsats og engagement i bestyrelsens arbejde gennem to år og ønskede hende held og lykke med eksamen og de videre studier. Bestyrelsen tog endvidere til efterretning, at Marie Dall indtræder i bestyrelsen fra skoleåret 2012/2013, og at stemmeretten fra skoleåret 2012/2013 overgår til Mads Frandsen. 11. Eventuelt. Ad. 11: Formanden orienterede om, at han har truffet aftale med medlemmer af det tidligere ansættelsesudvalg om samtaler den 18. og 19. juni vedrørende evaluering af rektors funktionsperiode, jf. tidligere beslutning i bestyrelsen. Underskrevet på bestyrelsesmødet den 27. september 2012 Adm. dir. Ole Daugbjerg, Associations Holding (formand) Journalist Tharben Hansen (næstformand) Byrådsmedlem Tage Petersen, Sønderborg Kommune Lektor Arne Bilberg, Syddansk Universitet Skoleinspektør Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole Adjunkt Martin Schwebs Rasmussen, Alssundgymnasiet

6 6 Lektor Bjarne Toft Elev Mads Frandsen, Alssundgymnasiet Elev Signe Johanne Lund, Alssundgymnasiet Rektor Per Møller, Alssundgymnasiet

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2012 13. april 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Associations Holding (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 7. juni 2012 Referatet er forhåndsgodkendt og forelægges til underskrivelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl 12. juni 2014 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak - mødt Claus Christensen, Broager skole - mødt Tage Petersen, Sønderborg Kommune - mødt Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00) Sønderborg d. 9. juni 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Fraværende: Martin Schwebs Rasmussen Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 6. juni 2013 Referatet er forhåndsgodkendt

Læs mere

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30)

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30) 27. marts 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune - afbud Arne Bilberg,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00) 12. juni 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30) 15. marts 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) - afbud Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Formandsskabet havde ved udsendelsen ingen kommentarer til referatet. Referatet forelægges til underskrivelse på mødet.

Formandsskabet havde ved udsendelsen ingen kommentarer til referatet. Referatet forelægges til underskrivelse på mødet. Sønderborg, d. 18. november 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2018 (kl. 17:00 19:30)

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2018 (kl. 17:00 19:30) 15. marts 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 7. april 2016 (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 7. april 2016 (kl. 17:00 19:30) 8.april 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Gribvand A/S Bestyrelse 16. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for HF og VUC København Syd

Forretningsorden for bestyrelsen for HF og VUC København Syd for bestyrelsen for HF og VUC København Syd Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse mv. og 14 i vedtægterne for HF

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl. 16.00 20.30. Afbud: Ingen. Jakob Schow-Madsen måtte gå efter behandlingen af punkt 4, Anne-Marie Illum, Arne Kjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 21. marts 2013 Mødetidspunkt: kl. 10:00 Sluttidspunkt: kl.

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole 1/6 Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole ROSKILDE HANDELSSKOLE Denne forretningsorden er et supplement til Roskilde Handelsskoles vedtægter. 1. Bestyrelsens

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Tirsdag den 24.01.2017 kl. 15.30-18.00 Sted På Sporet mødelokale 1.46 Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland, næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere