BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration"

Transkript

1 GUIDE TIL BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration Version 1.0

2 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Introduktion til BRND CLUB 1 Velkommen til Aktiv portalen 2 3 gratis værktøjer 3 Krav og tilbud 4 Hjælp KAPITEL 2 Foreningens profil 5 Vælg profil 6 Start med din personlige profil 7 Opdater foreningens stamdata 8 Specielt for hovedforeninger 9 Invitér bestyrelsesmedlemmer 10 Invitér trænere 11 Invitér medarbejdere 12 Vælg kontaktpersoner til kommunen 13 Opret hold

3 KAPITEL 1 Introduktion til BRND CLUB

4 Vi udvikler fremtidens foreningsløsning BRND CLUB

5 Velkommen til Aktiv portalen Du har nu fået adgang til BRND CLUB gennem kommunen og dermed også adgang til en række nye spændende digitale muligheder. Aktiv Portalen, bygger på en ide om at gøre det lettere at drive forening i kommunen igennem at fokusere på foreningsudvikling, fastholde nuværende medlemmer, samt at tiltrække nye. 3 gratis værktøjer Med BRND CLUB får foreningen mulighed for at: Markedsføre foreningens tilbud via Aktiv portalen Aktiv portalen vil blive markedsført i pressen, af kommunen, Idrætsanlæg og byens foreninger, for i fællesskab at skabe en dynamisk portal, der gør det let for byens borgere at finde noget at gå til, samlet på ét sted. Sælge medlemsskaber Kommunen har lanceret Aktiv portalen, med det formål at give byens borgere et samlet overblik over alle kommunens foreninger, foreningernes hold og øvrige stamoplysninger. For de foreninger, der er interesseret, vil det også være muligt, at sælge medlemsskaber direkte fra Aktiv portalen. Foreningen kan også tilkøbe en betalingsgateway og modtage betaling via kreditkort, mobilepay, bankoverførsel, eller henvise til egen hjemmeside for betaling. Det vil også være muligt at tilkøbe sin egen hjemmeside hvor salg af medlemsskaber og alle data, direkte er integreret i Aktiv portalen. Minimere administration Aktiv Portalen, rummer også al foreningskontakt til kommunen. Her vil foreningerne både kunne søge om ledige tider, tilskud og oprette hold, trænere og medlemsskaber, ligesom der løbende, vil blive udviklet, en stribe værktøjer der gør det lettere at drive en forening. Det er frivilligt for foreningerne om de ønsker at gøre brug af BRND CLUB, udover de obligatoriske mindstekrav. For de foreninger der ønsker at gøre brug af løsningen, er det målet at digitalisere alle arbejdsgange og ved at genbruge data, overflødiggøre alle unødvendige arbejdsgange. Krav og tilbud Det er et krav, for at leve op til kommunens regler og for at få adgang til Aktiv portalen, at man som minimum vedligeholder nedenstående data: Stamdata (Ret profil) Bestyrelse (Organisation) Hold (Hold og medlemmer) Foreningens kontaktperson (Kommunen) Foreningens bookingansvarlige (Kommunen) Alle andre muligheder, er at betragte som et tilbud til kommunens foreninger og kan benyttes efter eget ønske og behov. (Parentesen) angiver de steder i menuen, hvor du finder og vedligeholder de ovenstående obligatoriske data. Hjælp Du finder hjælp til løsningen, i x menuen, under menupunktet hjælp, og der er hele 4 muligheder: GUIDE TIL BRND CLUB (PDF) Quick guide til mindste krav BRND Academy Facebook gruppen BRND CLUB ERFA Hold øje med de 4 ovenstående, som løbende vil blive opdateret med nye muligheder.

6 KAPITEL 2 Foreningens profil

7 Vælg profil BRND Club bygger på at du først og fremmest har din personlige profil og du her kan have tilknyttet mange forskellige roller. Både i form af din rolle i foreningen, eller du har måske roller i flere foreninger? Når du har valgt profil kan du skifte profil ved at klikke på: Gå til profil i menuen og du vil herefter, få præsenteret de data og muligheder du har fået rettigheder til. Ret profil Din første opgave, er at rette foreningens profil, herunder foreningens stamdata og står du ikke på foreningens profil, kan du skifte profil ved at finde menupunktet Gå til profil : eller du kan klikke på initialerne oppe til højre på siden: I begge tilfælde, vil menuen folde sig ud og du vil få mulighed for at vælge Ret profil.

8 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Start med at udfylde din personlige profil Personlige profil Data fra din personlige profil, danner grundlag for brug af dine data i rollen som bestyrelsesmedlem. Og for andre brugere, vil data bliver brugt under medarbejdere eller i en rolle under trænerstaben. Når du har valgt Ret profil i menuen, får du nu dette billede der viser alle dine muligheder. Bemærk: Hvis du vælger at være anonym på din personlige profil, slår det automatisk igennem andre steder i BRND CLUB, fx under rollen som medlem af bestyrelsen. Hvis du vælger at dit billede ikke skal vises, slår det automatisk igennem andre steder i BRND CLUB, fx under rollen som træner. Under de enkelte roller i BRND CLUB, er det kun dig, der kan vælge om du skal ophæve din anonymitet. Vidste du at: Den personlige profil I BRND CLUB, giver borgeren mulighed for at styre sine medlemsskaber og samle alle familiens aktiviteter, bookinger, kalendere, billetter, adgangskontrol og online betalinger, såfremt foreningerne benytter BRND betalingsgateway.

9 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Foreningens profil Ligesom med din egen personlige profil, skal du nu opdatere foreningens stamdata og du vælger igen profil i menuer og går til den profil du vil redigere og vælger menupunktet Ret profil : Du får nu dette billede der viser alle dine muligheder: Her finder du nogle gode råd til de enkelte bjælker: 1. Foreningens stamdata Faktura er den mail kommunen benytter til at sende fakturaer til foreningen. CFR nummer, vil gøre det muligt senere, at integrere data med det centrale foreningsregister og dermed spare foreningen for administration. 2. Initialer Den runde cirkel, gør det let for dig at holde øje med hvilken profil du er logget ind med og du kan til enhver tid selv vælge dine initialer. 3. Foreningsgruppe og aktiviteter Du skal vælge begge dele for at foreningen bliver vist på Aktiv portalen og hvis felterne er blanke, fremtræder foreningen ikke i nogen søgninger. 4. Logo og tekst Dette markedsfører foreningen på portalen og bør være kortfattet og letlæseligt. Specifikationer for logoet er angivet og brug lidt energi på at finde en ordentligt version af logoet så både din forening og Aktiv portalen fremstår indbydende. 5. Roller og rettighedsstyring Her får du i løbet af kort tid, mulighed for, enten at benytte de af BRND CLUB definerede rettigheder for rollerne, eller selv give rettigheder til områder i løsningen. Det er kun bestyrelsen der kan give rettigheder til andre bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere eller trænerstaben. 6. Billedgalleri (se næste side)

10 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata 6. Billedgalleri Du kan uploade billeder til siden og ved at vælge ét af dem som det primære billede, giver du BRND CLUB mulighed for at fremhæve og benytte dette, i fremtidige opdateringer. Du gemmer alle ændringer ved at klikke på: Hvis du klikker på Slet profil, vil du lukke foreningen på Aktiv portalen, adgangen for alle bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere, trænerstaben og eventuelle medlemmer. Du bliver advaret med denne besked og såfremt det er sket ved en fejl, skal du kontakte kommunen, som har mulighed for at genaktivere profilen. Vidste du at: I BRND CLUB, taster man kun data én gang og data kan vedligeholdes mange steder og af mange forskellige personer?. Kommunens sagsbehandlingssystem er også integreret i BRND CLUB og såfremt foreningen ønsker sin egen hjemmeside eller en større BRND CLUB løsning, er det de samme data der benyttes.

11 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Specielt for hovedforeninger Der oprettes en separat profil for hver forening. Hovedforeningen skal angive sin aktivitet til Hovedforening og lade underafdelingerne markedsføre de enkelte aktiviteter. Øvrige forhold er de samme for en hovedforening og der vil i en senere release blive lavet en tættere kobling mellem foreninger og hovedforeninger. Invitér bestyrelsesmedlemmer Når du skal angive hvem de øvrige bestyrelsesmedlemmer er, skal du gå ind og vælge menupunktet Organisation. Her finder du en bjælke der hedder Bestyrelse og klikker du på den, vil du kunne se din egen rolle i bestyrelsen. Her kan du vælge at uploade et billede og du kan beslutte om du vil bruge den samme mail og mobiltelefon, som du bruger i din private profil, eller om du vil oprette en ny. Du kan skifte rolle i bestyrelsen, under bestyrelsesrolle på din bestyrelsesprofil og ved at klikke på GEM. Du kan slette din eller andres roller i bestyrelsen, ved at klikke på skraldespanden yderst til højre. Hvis du har flere bestyrelsesmedlemmer, skal du invitere dem og de skal formelt acceptere deres rolle i bestyrelsen. Det foregår ved at du klikker på + og så kommer der en mulighed for at vælge opret person. Når du har valgt opret person, kan du vælge hvilken type bestyrelsesmedlem du vil invitere. (Fortsætter på næste side)

12 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata (Fortsat fra forrige side) Udfyld navn, rolle og , klik på opret og herefter, vil der blive sendt en mail til personen sammen med en anvisning til hvordan vedkommende skal gøre. Du kan se mailen her:

13 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Når personen har inviteret rollen, får vedkommende adgang til BRND CLUB og foreningens data, ud fra de rettigheder der er koblet til rollen eller de udvidede eller begrænsede rettigheder du har givet vedkommende. Bemærk: Personen skal GODKENDE sin tilknytning før den får status af bekræftet i foreningen og personen kan vises online. Man godkender ved at klikke i checkboxen og status ændres fra Afventer til Bekræftet. For at godkende tilknytninger skal du klikke her. Vidste du at: Som medlem af bestyrelsen i foreningen, har du rettigheder til alt. Trænerstaben og medarbejdere har begrænsede rettigheder og bestyrelsen vil kunne vælge præcist hvem der må se hvad.

14 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Når personen har inviteret rollen, får vedkommende adgang til BRND CLUB og foreningens data, ud fra de rettigheder der er koblet til rollen eller de udvidede eller begrænsede rettigheder du har givet vedkommende. Bemærk: at bjælken med bestyrelse er rød, når bestyrelsen ikke lever op til mindstekravet i forhold til kommunerne. I første omgang, er mindstekravet blot en formand. Invitér medarbejdere Når du skal invitere en medarbejder, er proceduren den sammen. Eneste undtagelse er, at du skal angive vedkommendes stilling manuelt. Invitér trænerstaben Når du skal invitere en person til trænerstaben, skal du, ligesom med bestyrelsesmedlemmerne, vælge vedkommendes rolle i trænerstaben. Vælg kommunens kontaktpersoner Kommunen vil gerne have at du angiver hvem der er den primære kontaktperson og hvem der står for bookingerne i foreningen. Når du har oprettet bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere, er det let for dig at vælge de 2 personer. Du går ind under Kommunen i menuen og herefter klikker du på bjælken med stjernen Foreningens status hos kommunen.

15 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Opret hold Når du skal oprette et hold, skal du gå ind under menupunktet Hold og medlemmer. For at oprette et hold, skal du klikke på + og så får du mulighed for at angive holdets navn og type.

16 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdata Opdater foreningens stamdata Vælg handlingen Opret hold for at oprette hold Under holdet kan du angive hele trænerstaben, som også kan vises på Aktiv portalen. 1. Opret hold: Du skal give holdet et navn. 2. Holdtype: Du skal vælge Klubhold medmindre det er foreningsfitness. 3. Aktivitet: Foreningens aktiviteter oprettes under ret profil og vil blive vist her. 4. Trænerstab: Her skal du første have oprettet trænerne før de kan tilknyttes holdet. (Fortsætter på næste side) Vidste du at: Når du opretter hold, vil alle bookinger kunne påføres hold, vises på infoskærme, kalender på web og du vil kunne oprette medlemsskaber tilknyttet hold. Det vil være muligt at sende aflysninger direkte til medlemmer på et hold, hvis tiden fx aflyses.

17 Kapitel 2/Foreningens profil/opdater foreningens stamdatav Opdater foreningens stamdata Klik på bjælken for at opdatere alle informationer om holdet (Forsat fra forrige side) Under holdet kan du angive hele trænerstaben, som også kan vises på Aktiv portalen. 4. Billeder og tekst: Vil blive vist på Aktiv portalen. 5. Alder min og max: Angiver aldersgruppen for medlemmerne når der søges på Aktiv portalen. 6. Max antal deltagere: Angiver hvor mange der er plads til på holdet 7. Max antal på venteliste: Angiver hvor mange der maximalt kan være på venteliste 8. Startdato tilmelding: Angiver fra hvilken dato man kan tegne et medlemskab fra Aktiv portalen eller foreningens egen hjemmeside Bemærk: Max antal deltagere og venteliste, giver mulighed for at styre tilmeldinger og give automatisk besked, såfremt der benyttes BRND medlemskaber og betalingsgateway.

18 Kommende releases i BRND CLUB l Oversigt over foreningens bookinger l Booking l Beskeder l Oprettelse af medlemsskaber l Betalingsgateway til at modtage online betalinger l Roller og rettigheder l Trænerens værktøjer l Mail l SMS l Foreningskalender l Tilskud

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen Revideret

Læs mere

Opstartsvejledning til Conventus

Opstartsvejledning til Conventus Opstartsvejledning til Conventus Opret jeres forening/organisation Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 25. maj 2016 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Filer... 3 Billede... 4 Foredragsholdere... 5 Annoncering i Ingeniøren... 6 Spørgsmål... 7 Publicer og afpublicer...

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Vejledning til Aktivfuresoe.dk

Vejledning til Aktivfuresoe.dk Vejledning til Aktivfuresoe.dk Aktivfuresoe.dk er Furesøs nye portal, som er borgernes vindue ind til Furesøs aktive foreningsliv. Portalen er målrettet borgerne, mens det er foreningerne, som skal levere

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning til foreningerne i ændring af foreningsoplysninger

Vejledning til foreningerne i ændring af foreningsoplysninger INTERBOOK Vejledning til foreningerne i ændring af foreningsoplysninger Alle foreninger, der er godkendt til at benytte lokaler og / eller modtage tilskud har mulighed for at ændre i foreningsoplysninger.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 10. april 2014 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Tilvalg... 3 Kommunikation med deltagerne... 4 Filer... 5 Billede... 6 Annoncering... 7 Pris for annoncering...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE. SPORTI Tarp Byvej Esbjerg N 1

GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE. SPORTI Tarp Byvej Esbjerg N  1 GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE Udarbejdet af Martin Skov, november 2015 1 Indhold Generelt om SPORTI s medlemsdatabase i Norge... 3 Profiler... 3 Data i medlemsdatabasen... 3 Medlemsnumre...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 3 HVORDAN TILFØJER JEG

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration...

Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration... Indhold Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration... 5 Introduktion Q8 Login din direkte adgang online: Q8 Login er

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give tobaksfagfolk et overblik

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger

Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger Lokaleanvisningen 14. august 2018 Sådan opdaterer du information om din forening Vejledning til foreninger Indledning Lokalebookingsystemet har to overordnede funktioner, den ene handler om lokalebooking

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Håndtering af lokale hjemmesider (pr )

Håndtering af lokale hjemmesider (pr ) Håndtering af lokale hjemmesider (pr. 21.12.2016) Forsiden Side 1 A. Skift øverste store foto Side 1 B. Kredsens / afdelingens navn i øverste foto Side 1 C. Kommende Åbne haver Side 2 D. Kommende Arrangementer

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær

KMD Educa WEB-elevfravær KMD Educa WEB-elevfravær Vejledning til skolens sekretær Klassens lærere har mulighed for at indberette elevers fravær og sende SMS til elevernes kontaktpersoner, når eleven er fraværende. De medarbejdere,

Læs mere

Velkommen til Åben Skole portalen

Velkommen til Åben Skole portalen Velkommen til Åben Skole portalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Skole portalen, og du kan nu lægge relevante skole læringstilbud på portalen. For at hjælpe dig bedst mulig på vej,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger 31. august 2017 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI-systemet

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN.

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. FOR AT LETTE PROCESSEN FOR DIG, DER SKAL TIL AT LÆGGE ARRANGEMENTER OP PÅ WWW.LUNGE.DK, HAR VI UDARBEJDET DENNE GUIDE. PÅ DEN MÅDE KAN DU

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB administrationsmodul 1. Velkommen... 3 2. Support... 3 3. Om administration.oib.dk... 3 4. Log ind... 4 4.1. Hjælp til log ind...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give rådgivere et overblik over

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Teknisk vejledning - Graveforespørgsel

Teknisk vejledning - Graveforespørgsel Teknisk vejledning - Graveforespørgsel Er du graveaktør, fx entreprenør, anlægsgartner m.m. skal du lave en graveforespørgsel i LER, inden du sætter et erhvervsmæssigt gravearbejde i gang. En Graveforespørgsel

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Fysioterapeutuddannelsen og Ergoterapeutuddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for klinisk undervisningssted Udarbejdet af Projektgruppen, marts 2016 side 0/17 Support Hvis du oplever problemer

Læs mere

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend.

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Version: 2.1.7 Licens informations Her kan man se licens periode & info på funktioner, samt firma information. Upload logo Her har man mulighed for at oploade

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 E-mail til bruger... 5 Rediger bruger info... 6 Bruger typer... 8 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger i HO... 9 Hvervs tilknytning - Foreningshverv...

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Brugervejledning til EG On Klagenævn

Brugervejledning til EG On Klagenævn Brugervejledning til EG On Klagenævn 1 Introduktion... 2 1.1 Support... 2 1.2 Log ind... 2 2 Dine klagesager... 3 2.1 Stamoplysninger... 3 2.2 Statusoplysninger... 4 2.3 Høringsoverblik... 5 2.4 Kommunikation...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine cpos Online Quickguide Version 1.1.0 Fredensborg Kantine https://fredensborg.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING

Læs mere

Kom godt i gang med jobsøgningen Jobloggen giver dig overblik

Kom godt i gang med jobsøgningen Jobloggen giver dig overblik Kom godt i gang med jobsøgningen Jobloggen giver dig overblik Hvad er formålet med en Joblog? Når du modtager dagpenge, skal du løbende dokumentere din jobsøgning. Det gør du ved at notere de job du søger

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér Tilknyt/agé r som tjénéstéydér En virksomhed/klient kan vælge at tilknytte en tjenesteyder til at varetage opgaverne i LER. Tjenesteyderen kan indberette forsyningsområder og svare på graveanmodninger

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Version: 2.0 Design/Booking/Foreningsregister Side 1 af 20 Indhold 1. Forord... 3 2. Oprettelse af ny bruger... 5 3. Booking... 6 3.1. Enkeltbookinger...

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 02.06.2017 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

Conventus brugermanual

Conventus brugermanual Conventus brugermanual En hjælp til den nye bruger Annette Sperling 13 Indhold 1. Indledning... 4 1.1. Arkiv... 4 1.2. Adressebogen... 4 1.3. Finans... 4 1.4. Administration... 4 2. Oprettelse af foreningen...

Læs mere

Guide til digital bygge- og miljøansøgning

Guide til digital bygge- og miljøansøgning Guide til digital bygge- og miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygger- eller miljøansøgning Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 25. maj 2016 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Filer... 3 Billede... 4 Foredragsholdere... 5 Annoncering... 6 Pris for annoncering... 6 Spørgsmål... 7 Publicer

Læs mere

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger I denne vejledning kan du finde information om, hvordan du opdaterer din offentlige profil og kontaktoplysninger. Derudover indeholder vejledningen

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Vejledning. Administrator for Betalingsservice kundeportal

Vejledning. Administrator for Betalingsservice kundeportal Vejledning Administrator for Betalingsservice kundeportal Version 1.4 24. august 2018 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 INDHOLD Indledning... 3 1. Adgang som første administrator...

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

D&V Manual. 19-08-11 1

D&V Manual. 19-08-11 1 D&V Manual. Generelt: Denne guide beskriver de væsentligste funktioner i D&V, mens den følger en sag fra henvendelsen kommer ind til sagen kan afsluttes. Gennemgangen er vist fra en administrator bruger,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 05.10.2018 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

Graveforespørgsel. Opret graveforespørgsel

Graveforespørgsel. Opret graveforespørgsel Graveforespørgsel Er du graveaktør, fx entreprenør, anlægsgartner m.m. skal du lave en graveforespørgsel i LER, inden du sætter et erhvervsmæssigt gravearbejde i gang. På den måde kommer du i direkte forbindelse

Læs mere