Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole Januar, Peru Rejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse"

Transkript

1 Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole Januar, 2014 Peru Rejse

2 Mandag 13 januar: 4-dags tur til den Hellige Dal, dag 1. Cusco Chinchero Ollantaytambo. I bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst, hvor I starter en 4-dages tur i inkaernes legendariske Hellige Dal. På grund af den sene ankomst til Cusco kører I direkte mod hotellet i Ollantaytambo, og hvis tiden tillader det besøger vi undervejs Chinchero for at se de lokale væveteknikker, som stedet er berømt for. Undervejs fra lufthavnenen får I udleveret jeres box-lunch, som I kan nyde under kørslen til den Hellige Dal. Ankomst til Ollantaytambo om eftermidddagen, hvor I har god tid til at nyde de vidunderlige omgivelser i denne smukke sagnomspudne dal. Overnatning: TikaWasi, Ollantaytambo Måltider inkluderet: Frokost Tirsdag 14 januar: Den Hellige Dal, dag 2: Vandretur med Maras & Moray. Efter en lang nats søvn står den i dag på en vandretur i den Hellige Dal det meste af dagen. I selskab med jeres to guider begiver I jer kl afsted på vandreturen, som også indebærer besøg ved Maras & Moray, to meget imponerende kulturelle fænomener. Maras er eksperimenterende landbrugsterasser fra Inkatiden, mens Moray er uendlige rækker af imponernde saltbassiner. Undervejs spiser vi medbragt box-lunch, omgivet af Andesbjergenes utrolige skønhed. Overnatning: Tikawasi, Ollantaytambo Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost Onsdag 15 januar: Den Hellige Dal, dag 3: Machu Picchu. I skal i dag stå tidligt op for at stige på toget mod Aguas Calientes, som liggger for foden af Machu Picchu. Togturen med afgang kl tager godt halvanden time og går igennem et bølgende malerisk bjerglandskab, som er en sand fryd for alle sanser. I ankommer til Aguas Calientes om formiddagen, hvor I stiger på en minibus, som ad snoede veje vil fragte jer op ad bjerget til Machu Picchu-ruinerne. I står nu foran det prægtige ruinkompleks, som I skal udforske med jeres guider, som vil fortælle og forklare jer alle historier, spekulationer og myter om dette sagnomspundne sted.

3 Machu Picchu blev genopdaget i 1911 af den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham efter flere hundrede års glemsel. Det antages, at selv ikke de spanske erobrere nogensinde fik kendskab til stedet, hverken ved deres ankomst eller under deres næsten 300 års besættelse af landet. I dag diskuteres det stadig, om Machu Picchu først og fremmest var et afsidesliggende rekreationssted, eller om det primært havde religiøse, militære eller handelsmæssige formål. Teorierne om Machu Picchus formål er utallige, men eksperterne er dog enige om, at Machu Picchu ikke var en almindelig by, men forbeholdt meget vigtige folk og kun beboet i visse perioder i løbet af året. Nogle teorier går på, at Machu Picchu var et slags laboratorium for landbrugsprodukter, mens andre igen hævder, at det var et prægtigt fængsel, der husede de værste forbrydere i tiden. Hiram Bighams egne teorier går ud fra den ide, at Machu Picchu først og frememst var et militært fæstningsanlæg med sigte på forsvar mod fjender, mens andre igen støtter en teori om Machu Picchu som et center for indoktrinering og undervisning af erobrede stammemedlemmer. Efter 3 timers grundig rundvisning i det store ruinkompleks, er det tid til på egen hånd at gå på opdagelse i ruinerne. Udforskningen af de labyrintiske passager og boliger ved ruinerne får inkaernes historie til at blive meget nærværende, og det er svært at modstå fristelsen for selv at opfinde gode teorier om Machu Picchus eksistens. Efter en betagende udforskning af stedet, tager I bussen ned til Aguas Calientes for at nyde en lækker frokost. Efter frokost har I forhåbenligt tid til en tur i de varme naturlige kilder i nærheden, inden I stiger ombord på toget retur til Ollantaytambo. Overnatning: Tikawasi, Ollantaytambo Måltider inkluderet: Morgenmad Torsdag 16 januar: Den Hellige Dal, dag 3: Pisac & Awana Cancha. Dagen starter kl med kurs mod Cusco, hvor I undervejs skal besøge Pisac og Awana Cancha. Jeres første stop er den koloniale by Pisac, hvor I skal besøge Pisacs berømte spranglede, marked som har eksisteret længe før inkaerne kom. Her er der god mulighed for at gøre en rigtig god handel og købe enten alpaca-tekstiler eller lokalt kunsthåndværk. Efter frokost, fortsætter I til Awana Cancha, som er et levende andinsk musuem, hvor I får mulighed for at opleve de mange lama-arter på nært hold, ligesom I får et lærerigt indblik i de lokale væveteknikker. Herefter fortsætter I i en time i jeres bustransport til Cusco, hvor I køres til børnehjemmet ELIM.

4 Overnatning: ELIM, Cusco (selv arrangeret) Måltider inkluderet: Morgenmad Fredag 17 januar: Dag på egen hånd Dag på egen hånd ved ELIM projektet. Overnatning: ELIM, Cusco (selv arrangeret) Måltider inkluderet: Morgenmad (selv arrangeret) Lørdag 18 januar: Marsvin-restaurant og Sacsayhuaman. I dag er der afhentning fra ELIM kl om morgenen, hvor I skal en tur på det lokale marked San Jeronimo, ca. 30 minutter syd for Cusco. Her vil I på tætteste hold kunne opleve de lokale i deres traditionelle klædedragter, som handler med alt fra alverdens fødevarer til levende dyr en meget autentisk oplevelse af den lokale hverdag. Til frokost kører I lidt længere sydpå for at besøge en marsvinfarm og -restaurant, hvor I får et indblik i opdrætningen af marsvinene. Efter frokost er der transport tilbage til Cusco, hvor I besøger Sacsayhuaman, en af de helt store attraktioner fra Inka-tiden. Sacasayhuaman-komplekset hviler på nogle enorme mure, der består af store sten fordelt i et zig-zag mønster i tre platforme med et gennemsnitslængde på 360 meter. Disse platforme er forbundet med trapper og døråbninger som også er lavet af sten. En af disse sten er næsten 9 meter høj og 4,5 meter bred og vejer mere end 100 tons. Den største stenblok fundet i Sacsayhuaman er 8,5 meter høj og vejer omtrent 361 tons. Inkaen Pachacuti ansatte mand til opførelsen af dette komplekse værk, og det tog cirka 50 år at færdiggøre. I er tilbage ved ELIM sent om eftermiddagen. Overnatning: ELIM, Cusco (selv arrangeret) Måltider inkluderet: Morgenmad (selv arrangeret) Søndag 19 januar: Turen går til Puno. Denne morgen er der afhentning: kl med transport til busstationen, hvorfra I skal med kl mod Puno. I skal på en ca. 9 timers turistbus med spændende stops undervejs ved følgende seværdigheder:

5 Andahuaylillas: (Amerikas Sixtinske Kapel): Denne andine perle er kendt for dens flotte dekorerede kirke og koloniale huse. Jesuitkirken San Pedro de Andahuaylillas menes at være fra 1580 og kaldes af nogle for Amerikas Sixtinske Kapel på grund af dens flotte udsmykning. Raqchi: (Wiracocha Tempel): Arkæologisk kompleks ved Raqchi, der menes at have været base i Inkarigets ekspansion fra Cuzco mod Titicacasøen. Byen er omgivet af en 4 km lang mur, der rummer inka-templer, barakker, badeværelser mm. Raya Passet:, Turens højest punkt i 4335 meters højde hvor vi gør holdt for at nyde en fabelagtig udsigt og tage uforglemmelige billeder. Pukara (og museum): Opkaldt efter de første civilisationer i det sydlige Peru Pukara ca 1600 før Kristus, hvoraf vi finder arkæologiske levn i det tilstødende museum. Her er der også en fortrinlig mulighed for at købe lidt souvenirs. Der er frokost undervejs, og I ankommer til Puno ca. kl , hvor I bliver afhentet og kørt til jeres hotel. Overnatning: Balsa Inn, Cusco Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost Mandag 20 januar: Lake Titicaca: sivøerne Uros og Amantani Afhentning kl fra hotellet tidlig morgen med en stor kulturel dagsoplevelse foran jer. I skal på besøg på de særegne flydende sivøer, overnatte hos lokal familie på øen Amantani, hvor I oplever de traditionelle familier på nært hold, spiser med dem og lærer de lokale skikke. Om aftenen får I mulighed for at afprøve de traditionelle klædedragter på stedet, og de lokale inviterer jer op til dans. Vær opmærksom på at det kan blive meget koldt om aftenen og natten, så tag noget varmt tøj med. Dagsprogrammet er som følger (bemærk at tiderne er vejledende): 07:30 a.m.: Afhenting på hotellet i Puno. 08:00 a.m.: Afgang til de flydende sivøver. 08:30 a.m.: Besøg på sivøerne Uros på vores vej til Amantani. 12:30 p.m.: Ankomst til øen Amantani. 14:00 p.m.: Frokost hos lokalfamilie.

6 15:00 p.m.: Gåtur og kulturelle udvekslingsaktiviteter på Amantani. 18:00 p.m.: Aftensmad. Overnatning: Lokal familie, Amantani Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost, aftensmad (egenbetaling 40 soles per person direkte til familierne) Tirsdag 21 januar : Retur til Puno Retur til Puno hvor vi undervejs har følgende dagsprogram (bemærk at tiderne er vejledende):: 07:30 a.m.: Morgenmad og afgang fra Amantani mod øen Taquile. 08:30 a.m.: Ankomst til Taquile og udflugt til den mindre udforskede del af øen. 11:30 a.m.: Frokost og gåtur. 13:15 p.m.: Afgang mod Puno. 15:00 p.m.: Ankomst til Puno og privat transport tilbage til Cusco. Ca. 7-8 timers bustransport med stop efter jeres behov. Ankomst sen aften til ELIM i Cusco. Overnatning: ELIM, Cusco (selv arrangeret) Måltider inkluderet: Morgenmad, (frokost koster 20 soles på Taquile) Onsdag 22 januar: Byrundtur i Cusco og afgang til Lima Afgang fra ELIM til Cusco Centrum kl om morgenen, og byrundtur i Cusco med følgende program: Santo Domingo-kirken: Denne kirke er bygget over hvad der engang var det mest storslåede tempel i Amerika, Koricancha eller Soltemplet. Dens gårde var fyldt med guld og sølv fremstillinger af al natur og dyreliv i Inka-riget. Pizarros mænd plyndrede templet som en del af den kongelige løsesum for inkaen Atahualpa, som blev holdt fangen af spanierne i Cajamarca og senere dræbt. Et jordskælv ødelagde Santo Domingo-kirken i 1950, hvilket afslørede skjulte inkamure, som havde været usynlige i mange hundrede år. Disse mure af Soltemplet er nogle af de fineste eksempler på eksisterende stenarbejder fra inkaernes hånd. Katedralen: Kirken er beliggende på den nordøstlige side af Plaza de Armas, og den blev bygget i 1550 af spanierne. Den indeholder over fire hundrede malerier fra 1200-tallet, udført af lokale malere fra den berømte

7 Cusco Skole. Alteret vejer over 26 kilo og er lavet af massivt guld og besat med ædelstene. Hovedalteret er beklædt med plader af sølv. Hvis der er tid, besøger I også det lokale marked San Pedro inde i centrum, hvor I får et indblik i den travle lokale hverdagshandel her. Det er herefter tid til frokost, inden I kl bliver afhentet for at køre til Cusco lufthavn. Overnatning: Måltider inkluderet: Morgenmad (selv arrangeret)

8 Jeres hoteller: - Ollantaytambo: Hotel Tikawasi Valley, Calle La Convención s/n Ollantaytambo. Telefon: Puno: Balsa Inn, Jr. Cajamarca Puno. Tel. +51 (051) Jeres guider i Cusco: - Arturo Mantilla Quispe - Marivel Meza Auccapuma Jeres transporter i Peru Alle jeres transporter er private, og I kan genkende jeres transporter og guider, som bærer et skilt med skriften: RANUM EFTERSKOLE eller blot RANUM. Jeres kontaktpersoner: 1. prioritet Morten Bruun Jensen. Telefon: prioritet Carsten Korch. Telefon: prioritet LivinginPeru kontor: Noter: Vedrørende mad og drikke: Jeres guider vil hjælpe jer med at udpege forskellige spisesteder i Cusco og Ollantaytambo, som har fornuftige priser og hvor der er god hygiejne. Vær opmærksom på ikke at spise på mad fra gaden, da det kan give maveproblemer for udlændinge. Vær også opmærksom på ikke at drikke vand fra vandhanen, drikkevand skal købes på flasker i kiosker og supermarkeder. Vedrørende transporter og afgange: Ovennævnte afgangstider er vejledende tider, som måske justeres undervejs jeres guider vil informere jer om de præcise afgangstider fra dag til dag. Vær opmærksom på at det altid tager lidt ekstra tid, når en gruppe skal ombord på busser og toge med tasker og kufferter, og det er derfor vigtigt at være klar på de tidspunkter, som I aftaler med jeres guider.

9 Vedrørende jeres ture og aktiviteter: Specifikt om turen til Machu Picchu: Husk at medbringe pas på turen til Machu Piccchu, da jeres billetter er købt med jeres navn og pasnummer, og I skal fremvise passet som dokumentation. Specifikt om turen til Puno: Husk at I kun skal pakke en mindre taske til denne 3 dages tur, så I ikke behøver at tage al jeres bagage med. Tag kun det mest nødvendige med, og det vigtigste er varmt tøj og godt fodtøj.

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 26. december 30. december Onsdag 26. Start på 3 dags tur til den Hellige Dal, dag

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med Peru Grande 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder Kulturel oplevelsesrejse med 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk rejseleder 2 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos"

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og Mini-Galapagos Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos" En flyvetur hen over de mystiske Nazca-linjer. Søløver og pelikaner på Perus egne

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos"

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og Mini-Galapagos Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos" En flyvetur hen over de mystiske Nazca-linjer. Søløver og pelikaner på Perus egne

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller Peru-rejse 2017 med Christian Frimodt-Møller Dette er en herlig og indholdsrig rejse, der tager os til de vigtigste og smukkeste dele af Peru. Programmet er to dage længere end det første jeg udsendte

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder Vi har sammensat en unik og spændende rundrejse med henblik ikke blot på inkaernes storslåede rige,

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination MADSEN 19R-737_V-01 Rejseperiode Dato for produktion

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Andesregionen! Efter at have besægt inkaernes hovedstad, Cusco, inkaernes Hellige Dal og mægtige Machu Picchu, fortsætter vi til

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Rejseplan med detaljer

Rejseplan med detaljer Rejseplan med detaljer 10. august 2019 DK Lima Cusco Flight Kastrup Airport CPH, Copenhagen Charles de G. Airport CDG, Paris Company: AIR FRANCE Flight No.: AF 1351 Departure: 06:10 Flight time: 2 h. 05

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet.

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet. // spiritualitet // videnskab // RAWFOOD // rejser // astrologi // VEGETAR // YOGA // PLACEBO // XXX XXXXX Nyt spirituelt magasin www.prana-magasinet.dk Githa og Lars Muhl kærlighedens frekvens NUMMER

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-01 Peru Rejseperiode August 2018

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 inkarigets mangfoldigheder Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen machu picchu påskefest i cuzco inkaernes hellige

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 19R-747_V-01 Peru med Inkastien Rejseperiode

Læs mere

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015 Studietur til Dublin, og (58 elever), april 2015 (LP, NK, PC) DATO TID PROGRAM BEMÆRKNING Lørdag den 11.01.15 Afgang kl. 6.20 Ankomst kl. ca. 19 Afgang fra Thyhallen Ankomst til Dublin Bussen kører kl.

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder

Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder Oplevelsesrejse til Peru med 2 Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder Lima - Paracas - Nazca - Arequipa - Puno - Cusco - Machu

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination REVES 19R-742_V-01, V-02 og V-03 Peru med Inkastien

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia

Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia Rejse til SYDAMERIKA med Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia Lima - Cusco - Machu Picchu - den hellige dal - Puno - Titicaca søen La Paz

Læs mere

Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia

Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia Rejse til Peru & Bolivia med 2 Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru og Bolivia Lima Cuzco Den Hellige dal Machu Picchu Puno Titicacasøen La

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

BERLIN Med Kongenshus Efterskole

BERLIN Med Kongenshus Efterskole BERLIN 2017 Med Kongenshus Efterskole Så er vi klar til et af årets højdepunkter, nemlig vores Europatur, som i år går til Berlin. Vi tager afsted tidligt fredag morgen d. 7. april, og lander på KE igen

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination JAKOBSEN 18R-527_V-11 Peru og Ecuador med Galapagos Rejseperiode

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 28. APRIL - 18. MAJ 2017 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere