Inde EM i Spanien 2011.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inde EM i Spanien 2011."

Transkript

1 Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op mod Rusland. En alt for spændende kamp, for pigerne førte det meste af kampen men måtte alligevel ud i shoot off, som de tabte. Sølv medaljen var hjemme! Lige efter var det så herre junior compound med Nicklas, Mads og Andreas, der skulle i ilden mod Italien. Italien førte hele kampen med et enkelt point, så vi troede på guld lige til det sidste, men også drengene blev besejret. Sølv medaljen var hjemme! Sidste danske holdkamp var herre senior compound med Damsbo, Patrick og Torben. Herrerne lage flot ud mod Holland med 30 point og Holland 26 point og det forspring indhentede Holland ikke, så med rigtig flot skydning fik Danmark et Europamesterskab og guldmedaljer! Efter frokostpausen startede de individuelle finaler. Sarah Sönninchsen vandt kvalifikationen og finaleskydningen resulterede i at hun skulle op mod nr. 2. Sarah skød helt fantastisk og på tilskuerrækkerne var vi ikke i tvivl om at hun ville gå hele vejen. Det blev også til guld og et Europamesterskab! Mesterskabets medaljehøst blev: 2 GULD 2 SØLV 1 BRONZE Efter medalje- og afslutningsceremonien tog alle til en velfortjent afslutningsfest (herfra refereres ikke).

2 Desværre skal vi allerede med bus til lufthavnen kl og p.g.a. sommertiden får vi en time mindre at feste i, men festet blev der. Se alle resultaterne HER. Naturligvis er det altid fedt som holdleder at vende hjem med masser af medaljer, men det er også dejligt at kunne tænke tilbage på et mesterskabsstævne hvor man som holdleder kan sige: Det var en fantastisk tur, med en flok hjælpsomme og imødekommende skytter Tak skal i have!

3 Fredag 25. marts kom foråret og gulddrømmene til Cambrils, hvor de danske bueskytter leverede et resultat som vi alle i DBSF ikke kunne ønske os bedre! Dagen hvor alle holdfinaler skulle skydes helt frem til bronze, blev med 100% en dansker dag. Herre senior compound startede i kvartfinalen mod Rusland, som blev besejret med derefter fulgte Slovenien i semifinalen som også måtte forlade banen som taber med Herrer senior er herefter klar til guldfinalen mod Holland. Herre junior compound lagde ud mod Spanien i kvartfinalen, men selv om de havde hjemmebane fordel vandt Danmark med I semifinalen mødte juniorerne Ukraine, som noget overraskende have slået Sverige som indledende var nr. 1, men mod Danmark måtte de overgive sig, juniorerne vandt og er klar til guldkampen mod Italien. Dame junior compound sprang kvartfinalen over efter de var blevet nr. et indledende, så samtidig med herrerne skød de også semifinale. Her mødte de Kroatien som blev slået stort Pigerne blev så det 3. danske hold der skal skyde om guldmedaljer lørdag. Pigerne skal møde Rusland. Se alle resultaterne HER. Planen for guldfinaler lørdag med danske skytter er følgende: Kl Dame junior compound hold Ca. kl Herre junior compound hold Ca. kl Herre senior compound hold Kl Sarah Sönninchsen dame junior compound Dommer Bjarne Strandby kunne også glæde sig over dansk succes.

4 Torsdag 24. marts. Som holdleder er der mange opgaver der skal udføres og en af dem er at spotte de helt store resultater og onsdag missede jeg én. Sarah Sönninchsen skal naturligvis fremhæves både med sin flotte skydning og ikke mindst for ny danmarksrekord på 579 point, samt tangering af Europarekorden. Tillykke til Sarah. Torsdag blev alle individuelle finaler, til og med bronze, afviklet og det blev en spændende dag! Dagens høst blev 2 medaljer: Nicklas Friese vandt bronze i herre junior compound over en skytte fra Grækenland. Sarah Sönninchsen er i guldfinalen på lørdag, efter især en meget spændende semifinale, hvor Sarah førte 4-0. Pludselig stod det 5-5 og shoot off skulle afgøre kampen, men Sarah var skarp og vandt. Ida, Louise, Torben og Andreas tabte hver sin 1/8 dels finale. Michalina, Damsbo og Patrick tabte hver sin kvartfinale. Uheldigvis skulle Ida og Michalina mødes i 1/8 dels finalen og her vandt Michalina. Andreas mødte nr. 13 indledende og skytten fra Grækenland, som havde skudt Mads ud onsdag, valgte kun at skyde runder a 30 point, hvilket Andreas ikke kunne op med. Samme type skytte var Damsbo ude for: 4x 30 point og Damsbo tabte. Se alle resultaterne HER. Det blev en dag med nerverne uden på trøjerne, med både op og ned turer. Opbakning var der masser af, for alle danske skytter er i hallen selv om de ikke selv skal skyde. Fredag skyder herrer holdene kl deres kvartfinale og pige holdet deres semifinale kl (hvis planen holder)

5 Onsdag kl ringer uret og det er tid at stå op. Compound herre og Louise skal starte opvarmningen kl Alle er naturligvis klar til dagens opgave, som er en kvalifikationsrunde på 60 pile plus 1/16 dels finaler. Compound pigerne startede deres opvarmning kl også derefter med 60 pile og 1/16 dels finaler. Alle dagens resultater kan ses HER, så her vil jeg kun fremhæve nogle få skytter. Indledende blev der sat ny dansk rekord af Martin Damsbo, ved at skyde 597 point. Stort tillykke til Martin, som samtidig også blev vinder af kvalifikationsskydningen og det til trods for at Martin fik en stabilisering i øjet, så der måtte noget koldt på! Både Martin og Louise måtte ud i shoot off, men hvad gør det når bare det gik som det gik og begge vandt? Sarah var i top tre under hele skydningen og blev vinder af dame junior compound. Alle tre hold er videre til finalerne på fredag og både dame junior compound og herre senior compound, endda med det bedste udgangspunkt, da de begge vandt deres klasser! 9 ud af 10 er videre til finalerne torsdag, for Mads Knudsen tabte desværre sin 1/16 dels finale, så han sidder over torsdag, men kommer stærkt tilbage på holdet fredag. Vi håber at rigtig mange vil følge finalerne på nettet, det bliver rigtigt spændende, for med den skydning skytterne har præsteret i dag, så lover det godt. Humøret er højt og alle har god grund til at være tilfreds med dagens skydning. Her nogle foto fra Cambrils: Omkring hotellet. Kæmpe scorertavler. Skydehallen Så er der frokost:

6 Klokken er mandag den 21. marts og 9 bueskytter samt en holdleder står klar til at checke ind, for at flyve til Barcelona. Årets sidste indendørs stævne er Europamesterskaberne for senior og junior, som finder sted i Cambrils, Spanien. Skytterne er: HSC: Martin Damsbo, Patrick Laursen og Torben Johannesen HJC: Mads Knudsen, Nicklas Friese og Andreas Darum DJC: Ida Frandsen, Sarah Sönnichsen og Michalina Sigil DSR: Louise Laursen Spanien, nu kommer vi! Forventningsfulde som man er lige før en afrejse, blev hurtigt til et midlertidigt mareridt da det viste sig at Michalina havde glemt sit pas! I lufthavnen mente godt at hun kunne rejse på sit kørekort, når det var Spanien vi skulle til, så også det problem blev løst (nu må vi så se om hun kommer med hjem). Efter ca. en times forsinkelse kom vi af sted til Barcelona. Her blev vi hentet i bus og kørt 90 km. sydpå til Cambrils. Her ventede Louise som var kommet direkte fra stævne i Paris, hvilket var godt for så havde hun allerede styr på mange praktiske ting. Vi bor på et meget stort, flot og dejligt hotel i gåafstand fra hallen. Faktisk kan jeg se hallen fra mit hotelvindue (foto). Tirsdag morgen efter morgenmad, skulle alle compound skytter til den officielle opvarmning i hallen og imedens var Louise og jeg til holdleder møde, for at gennemgå især de ændringer der var til den oprindelige plan. Efter frokost skød Louise og alle andre recurveskytter opvarmning. Alle var tilfredse med deres skydning, men vi ved jo godt at det er i morgen onsdag det gælder. Under træningen var der kontrol af udstyret og som det ses på billedet, er der også dansk deltagelse på dommersiden, da Bjarne Standby er en af dommerne. Umiddelbart efter aftensmaden var der officiel åbningsceremoni. Efter en del forvirring fra arrangørernes side, om hvem der skulle gøre hvad, endte vi i en lang række med Danmark skilt forrest, derefter Dannebrog, som blev båret af Michalina, valgt p.g.a. hendes uheld med hendes pas. Der blev holdt tre taler af officielle personligheder hvorefter der var et fyrværkeri, som var kæmpe stort, kunne sagtens måle sig med fyrværkeriet i Tivoli. Desværre var det blæsende, koldt og begyndte at regne.

7 Følg resultaterne HER. Planen er p.t.: Onsdag er der kvalifikationsskydning for alle. Formiddag for HSC, HJC og DSR. Eftermiddag for DJC. Alle efterfulgt af 1/16 dels finaler. Torsdag individuelle finaler til og med bronze. Fredag holdfinaler til og med bronze. Lørdag alle guldfinaler.

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1.

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1. Rejsebrev nr. 1. Årets første internationale stævne for det danske landshold er i gang. Stedet er Rzeszów i Polen hvor der skal skydes om Europamesterskaberne indendørs for junior og senior. Det danske

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. Lørdag den 27. aug. 2011: Den eneste dag hvor ingen danske skytter skulle skyde var i dag, men heldigvis skulle vi møde op på stadion, for at hente to sæt bronzemedaljer!

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. Recurve Carina Christiansen Nynne Holdt-Caspersen Anne Marie Laursen Mads Krogshede Frederik Sönnichsen Martin Laursen Casper Lauridsen Laust Andersen Mads Andersen

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012.

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Årets første Junior Cup er i gang! Som det kan ses på logoet finder stævnet sted i Porec, Kroatien. 11 forventningsfulde bueskytter og to ledere er ankommet og indkvarteret

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland I dag fredag er helliget pladserne til Baku både individuelt og for hold. Da vi er sikret en plads individuelt, har vi kun mulighed for at veksle den til

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Torsdag d. 5. juli 2012 FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Herre junior compound holdet skal skyde Guld finale på lørdag. Junior compound holdet med Claus Frantzen, Joachim Andersen og Mads Knudsen. Torsdag

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Deltagere på turen: Dame Recurve Maja Jager, Carina Rosenvinge Christiansen, Randi Degn, Anne Marie Laursen Herre Recurve: Bjarne Laursen, Steffen Torkildsen Dame

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Deltagere på turen: Herre Recurve: Frederik Sönnichsen, Aske Halskov Sørensen, Bjarne Laursen, Nikolaj Wulff, Laust Andersen, Claus Andersen Herre Compound:

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke.

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke. Rejsebrev nr. 7 20 9 2014 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Fotograf Team Manager: Peter Slot, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff,

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Rejsebrev 4. WAYC Rosario

Rejsebrev 4. WAYC Rosario Deltagere Rejsebrev 4 WAYC Rosario Skytter: Mikkel Rasmussen, Kirstine Andersen, Lea Mogree, Magnus Bager, Simon Olsen, Martin Nielsen, Sasha Rasmussen, Sune Rasmussen, Mathias Fullerton, Christoffer Berg,

Læs mere

Afstand. SM-GRP I alt. 10'er. X'er. Bane Navn Klub Klasse

Afstand. SM-GRP I alt. 10'er. X'er. Bane Navn Klub Klasse Dogme 2014 i Køge Kval 70 meter Recurve Bane Navn Klub Klasse Afstand SM-GRP 36 72 I alt X'er 10'er 1 03A Nicolaj Wulff Aalborg HSR 70 24 331 324 655 4 21 2 03C Frederik Sönnichsen TIK HSR 70 24 327 328

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Morten Caspersen 12 Benjamin Ipsen 4 Guld. Martin K. Laursen 10 Claus Andersen 2 Sølv

Morten Caspersen 12 Benjamin Ipsen 4 Guld. Martin K. Laursen 10 Claus Andersen 2 Sølv Recurve 70 Meter 16 Stephanie Christensen 0 BANE NR. 1 Dennis Bager 5 1 Dennis Bager 6 BANE NR. 1 BANE NR. 1 Randi Degn 1 9 Bjarne Laursen 4 BANE NR. 1 Martin K. Laursen 3 BANE NR. 2 Randi Degn 6 BANE

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Se Taastrup 10. & 11. martso

Se Taastrup 10. & 11. martso Se Taastrup 10. & 11. martso Velkommen til Årets Idrætskommune Det er mig en stor glæde at kunne byde deltagerne ved DM 2012 velkommen til Høje-Taastrup, Årets Idrætskommune 2010! Bueskydning på højeste

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013 REJSEBREV 7 Junior recurve: Nicolaj Wulff, Anne Marie Laursen, Nynne Holdt-Caspersen Junior Compound: Tanja Jensen, Sarah Sönnichsen, Peter Sigil, Simon Mikkelsen, Stephan Hansen. Kasper Larsen og holdleder:

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

VM 2011 afholdes i Torino, Italien

VM 2011 afholdes i Torino, Italien VM 2011 afholdes i Torino, Italien Rejsebrev, VM i Torino, torsdag den 7. juli 2011 Inde eller ude Torsdag var ventet med spænding. Alle danske skytter med undtagelse af Martin Damsbo, der har bye og først

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014 Stævneprogram for Senior - Master DM 2014 Aalborg 30.-31. august Tak til vores sponsorer Sponsorer og ærespræmiegivere ved amerikansk lotteri. Lodder kan købes i cafeteria og hos vores små skytter, der

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn.

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d. 3 4 5 februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Fredag d. 3/2 Afholdt Thisted Kommune i Thyhallen traditionen

Læs mere

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden.

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden. Opgaver til dommermødet den 20-3-2015 Navn: Opgaverne vil blive en blanding af individuelle opgaver og gruppeopgaver 1-2 er individuelle opgaver 15 min: Herefter 15 min gennemgang. 1.- oplys om følgende

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen.

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen. RØDSPÆTTE CUP 2012 Vi byder hermed velkommen til Rødspætte Cup '2012 i Frederikshavn. Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve

Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve Placering Bane (Indsæt skytter) Navn Klub Klasse Afstand 36 72 I alt 10'er & X'er X'er 1 08B Dennis Bager Arcus Odense HSR 70 326 320 646

Læs mere

Aarhus Archery Cup 2011 Recurve Men RESULTS SUMMARY

Aarhus Archery Cup 2011 Recurve Men RESULTS SUMMARY Recurve Men RESULTS SUMMARY Rk Name NOC RR Score Rank 1/8 1/4 1/2 Finals 1 DALL Niels BRA Brande 1222 /05 6 6 6 7 2 LAURSEN Martin K. TIK Tåstrup Ik Bueskydning 1221 /06 7 7 1 3 WEISS Johan RAN Randers

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet TIK bueskydning (Taastrup) og DBSF inviterer til Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet 5. 6. marts 2011 TIK Bueskydning og Dansk Bueskytteforbund indbyder til

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Drenge DAVIDSKOLEN. Piger

Drenge DAVIDSKOLEN. Piger Drenge Pulje A TVIS SKOLE AGEDRUP SKOLE LANDSBYSKOLEN VRÅ SKOLE NORDSTJERNESKOLEN UGLEGÅRDSKOLEN DAVIDSKOLEN Pulje B EGGERSLEVMAGLE SKOLE JELS SKOLE BEDER SKOLE BAKKEGÅRDSSKOLEN HURUP SKOLE NYSTED SKOLE

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen.

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen. RØDSPÆTTE CUP 2011 Vi byder hermed velkommen til Rødspætte Cup '2011 i Frederikshavn. Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage

Læs mere

i skiveskydning 2.-3. juli 2011 i Gilleleje

i skiveskydning 2.-3. juli 2011 i Gilleleje Nordiske Ungdoms Mesterskaber i skiveskydning 2.-3. juli 2011 i Gilleleje På vegne af det fælles nordiske samarbejde og DBSF glæder det Helsinge, Hillerød og Gilleleje i fællesskab at kunne invitere de

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning 2019.

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning 2019. Resultatliste Dansk Politimesterskab i skydning 219. Afviklet af PI-Aarhus sammen med DMI den 15. og 16. september 219 på Viborg Skytteforenings skydebaner i Danerlyng. Tjenestepistol "Præcision" Navn

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Recurve - Masters Herre (After 144 Arrows) Pos. Athlete Cat. Country Total 10 X. Recurve - Senior Herre (After 144 Arrows)

Recurve - Masters Herre (After 144 Arrows) Pos. Athlete Cat. Country Total 10 X. Recurve - Senior Herre (After 144 Arrows) Recurve - Masters Herre (After 144 Arrows) 1 1-14B CHRISTENSEN Svend 1 HIL Hillerød 259/ 2 292/ 1 251/ 1 312/ 1 1,114 14 0 2 1-14A GORMSEN Erik 1 HIL Hillerød 243/ 3 258/ 2 226/ 2 294/ 2 1,021 13 2 3 1-13A

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2015

Aktivitetsplan Vinter 2015 Januar 2015 1 Torsdag 1. Juleferie ingen træning Juleferie ingen træning Fredag 2. Juleferie ingen træning Grøn bold stævne Alex A Lørdag 3. SM Junior Søndag 4. Drop In SM Junior 2 Mandag 5. Tirsdag 6.

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Femte gang med succes

Femte gang med succes Femte gang med succes Det kan man sige om de Sjællandske mesterskaber i Kalundborg Hallerne. Samtidigt kan vi også allerede nu love at det ikke bliver sidste gang, og at stævnet vil ligge nogenlunde samtidigt

Læs mere