KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har."

Transkript

1 KTU beretning Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer. JTU er gået tilbage med 136 medlemmer, og endelig er SLTU gået tilbage med 176 medlemmer. KTU s gennemsnit de sidste 12 år er medlemmer. Borup Tennisklub er i årets løb sammenlagt med ATK, som har overtaget den ene bane, som Borup havde. Vi kender ikke medlemstallet for 2016, da det er ved at blive gjort op i klubberne, og først bliver offentliggjort omkring 1.april. Dansk Tennis Forbunds medlemstal er nu Vi er klar over, at klubberne i KTU gør alt for at få flere medlemmer og holde på de medlemmer, de har. Det er vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan for at få medlemstallet op i DTF og KTU. DTF har i samarbejde med DIF lavet en samarbejdsaftale om, at vi i de næste 3 år skal stige medlemmer på landsplan. Det første år faldt medlemstallet med 34. DTF har bedt os om, at unionen i løbet af 3 år skulle skaffe nye medlemmer, og i hele forbundet skulle medlemstallet forøges med medlemmer. KTU har sagt, at vi ikke kan love, at dette kan ske, men at unionen selvfølgelig vil prøve at opfylde dette krav. KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU s bestyrelse: KTU s bestyrelse har afholdte 7 bestyrelsesmøder i Referaterne fra bestyrelsesmøderne ligger på KTU s hjemmeside. Referaterne fra DTF s bestyrelsesmøder ligger på DTF s hjemmeside. KTU har i løbet af året fået en ny hjemmeside samt ny udbyder.

2 KTU s bestyrelse har i 2016 indgået en 3-årig kontrakt med Cool Sport, Head. Cool Sport leverer bolde m.m. til unionen. Vi glæder os til dette samarbejde. I forbundets bestyrelse har formanden, Boris Michailoff, deltaget i mange møder. Vi har haft et møde med DGI og KTU klubberne, samt møde med DTF og KTU s bestyrelse på ATK. Der var meget få klubber fra unionen, der var mødt op til dette møde. På DTF s generalforsamling blev Henrik Thorsøe Petersen valgt til ny formand i stedet for Henrik Klitvad, som havde valgt at få en pause fra tennis. Her er det program, som forbundets bestyrelse fandt frem til. Politisk Program : Bestyrelsen besluttede i forlængelse af generalforsamlingen i 2015, at DTF s hidtidige rullende strategier konverteres til et fast politisk program, som vil blive justeret i fireårige intervaller. Til udarbejdelsen af Politisk Program har bestyrelsen fået input til den retning, Tennis Danmark mener, DTF skal arbejde hen imod, fra en række klub- og regionsmøder rundt om i landet, fra ad hoc-udvalg og fra et seminar med DTF s medarbejdere. Der var ligeledes en Politisk Program-dag i januar 2016, hvor alle interesserede atter kom til orde under ledelse af Politisk Program-tovholder, kasserer i DTF s bestyrelse, Jan Winther. Ungdomsudvalget: Formanden for udvalget takker Karin Nielsen samt resten af bestyrelsen for et godt samarbejde i det forløbne år. Ligeledes skal der lyde en tak til Jens Seibæk og alle trænerne, som står for unionens træning, som har fundet sted på ATK, B.93 og KB. Københavnsmesterskaberne er forløbet godt både indendørs og udendørs. Der var mange spændende kampe. Desværre har der igen været en del wo. Her er det et ønske, at de deltagende klubbers spillere får at vide, at de skal møde op, når de er tilmeldt en turnering. Københavnsmesterskaberne udendørs i 2016 blev samlet afviklet på KB i anledning af klubbens 140 års jubilæum. Herudover var rækkerne udvidet med kat. 2 og kat. 3 rækker, hvilket spillerne var glade for. Dette giver et bedre sammenhold på tværs af rækkerne. Det er mange år siden, at der har været tilmeldt så mange spillere. Vi havde igen U 10 rækker med, hvilket var en stor succes. Det agter ungdomsudvalget at fortsætte med. Der skal lyde en tak til de klubber og personer, der har stået for afholdelsen af Københavnsmesterskaberne både inde og ude. Som noget nyt blev der ved Københavnsmesterskaberne udendørs uddelt 2 stk. Fair Play pokaler, som var sponsoreret af HEAD. De gik til følgende U 12 spillere: Frederik Couve, KB,

3 og Zoe Du Pasguier Jensen, B.93, for deres altid smittende gode humør, hjælpsomhed samt fair play på banerne. Tak også til Head for de fine pokaler. Unionen har igen i 2016 haft juniorhold med i SLTU s holdturnering. Dette var en succes for vore spillere. Der var tilmeldt 42 hold fra henholdsvis ATK, B.93, KB, KFUM, KTK, NTK og Sundby. Endelig er der givet tilskud til turneringer til henholdsvis Sundby Tennisklub til afholdelse af Copenhagen Open i softtennis samt til KB til 2 Tennis Europe turneringer samt til en ITF turnering. Holdturneringsudvalget: Vinderen af Københavnsserien blev Tennisklubben Ryvang, som herefter kunne rykke op i 2. division. B.93 havde kvalificeret sig til oprykningen til 2. division, damer. Der skulle spilles en oprykningskamp mellem nr. 2 i SLTU og KTU. Desværre meddelte KTU både forbundet samt SLTU, at B.93 ikke ønskede at spille. Det var en beklagelig fejl, som efterfølgende blev klaret ved, at B.93 s damer alligevel spiller i 2. division. Unionen takker formanden for SLTU, Jan Guldmann, for hans indsats til at finde en løsning på dette spørgsmål sammen med forbundets bestyrelse og KTU. Løsningen blev, at man udvider 2. division med et hold i Fremover vil det blive DTF, som tager sig af oprykningspillet til 2. division. Resultaterne i sommerens holdturnering blev således: Københavnsserien Tennisklubben Ryvang Serie 1 - KB Serie 2 - KB Serie 3 - KB Serie 4 - B93.1 Serie H - ALT.1 Veteran 40/45 - KB.2 Veteran 50/55 - KFUM Veteran 69/65 KTK Tæller man resultaterne separat i Københavnserien mellem henholdsvis herre og damer, er resultatet således, at Tennisklubben Ryvang vinder herrerækken og Dragør damerækken. Præmierne er blevet leveret til klubberne. Samarbejdet med SLTU: Her skal gives en meget kort gennemgang af, hvad der er sket, siden KTU ønskede at lave et samarbejde med SLTU i På dette tidspunkt var formanden i SLTU Willy Håkonsson.

4 Det første ønske var, at vi sammen lavede træningssamlinger et par år. Da Willy Håkonsson gik af, var Daniel Nielsen ungdomsformand i SLTU. Daniel Nielsen blev efterfølgende valgt som formand for SLTU. Daniel Nielsen ønskede dengang ikke, at der kom et samarbejde i gang. Derfor faldt ønsket om et samarbejde til jorden. Vi prøvede igen i 2011, og gennem yderligere et år eller mere at få Daniel Nielsen i tale omkring et samarbejde. Vibeke Samuelsen, HIK, sad på dette tidspunkt i unionens bestyrelse. Vibeke Samuelsen prøvede også at få SLTU s formand til at svare på vores henvendelse. I 2012 skrev vi til ham igen. Unionen fik det svar, som ligger på hjemmesiden. SLTU havde ikke tid, da alt var nyt med nye medlemmer i bestyrelsen. Under DM på KB i 2014 blev Boris Michailoff som formand for unionen kontaktet af kassereren i SLTU, som spurgte, hvorfor vi ikke lavede et samarbejde med SLTU. Unionen havde fået ny formand, da Daniel Nielsen var trådt tilbage. Det var kassereren, Preben Rasmussen, som hjalp med at finde diverse papirer frem, således at SLTU kunne se, at det var korrekt, at KTU havde ønsket et samarbejde. På dette tidspunkt var Henrik Thorsøe blevet formand for SLTU. Henrik Thorsø tog initiativ til, at de to bestyrelser mødtes i Hareskov Værløse Tennisklub. Her fandt vi ud af, at vi ville have et nært samarbejde med de to unioner om forskellige opgaver. I første omgang ville man koncentrere sig om samarbejde omkring juniortennis. Hvorfor man ikke nedlagde unionerne, havde man oppe i forbundets bestyrelse, da Daniel Nielsen var formand for SLTU. Alle unionsformændene skrev dengang under på, at man ville arbejde tættere sammen, men ikke sammenlægge unionerne. Spørgsmålet om unionerne skulle lægges sammen har været oppe mange gange siden i forbundets bestyrelse. På et møde, hvor alle 4 unioner og DTF s bestyrelse deltog, kom spørgsmålet op igen. På dette tidspunkt deltog Henrik Thorsøe som ny formand for SLTU. Alle blev da enige om, at nu skulle der samarbejdes, og tanken om sammenlægning skulle lægges væk. Det var i I 2015 blev vi i KTU og SLTU så enige om at prøve at udvide dette samarbejde. Jan Winther, var på dette tidspunkt stadig kasserer i SLTU, og unionerne blev enige om at mødes på KB for at drøfte en udvidelse af den aftale, som var gældende i Denne aftale gik ud på, at holdturneringen for juniorer blev lagt ind under SLTU, samt at de bedste veteraner var med hos SLTU, hvor også de bedste juniorer spillede om, hvem der skulle deltage i DM udendørs under DTF. Aftalen gik endvidere ud på, at de næste år skulle vi komme endnu tættere med mere samarbejde.

5 Som det fremgår af den orientring, vi har sat på hjemmesiden, gav begge unioner udtryk for, at vi ikke skulle slås sammen, men på sigt arbejde for et tættere samarbejde, hvis det var det, vi kunne enes om. På KTU s generalforsamling i 2016 fortalte vi, at alle var enige om, at det var en god ide med samarbejdet, og bestyrelsen fik lov til at fortsætte arbejdet med yderligere samarbejde med SLTU. Hvad der skete på det møde, vi havde med SLTU og derefter, kan I læse på unionens hjemmeside eller på det materiale, som er udsendt til alle klubberne i unionen. Det var KTU s beretning fra bestyrelsen for 2016.

Generalforsamling afholdt den 21. februar 2017 kl. 19:00 på Arbejdernes Tennis Klubs anlæg, Genforeningspladsen 54, 2400 København NV.

Generalforsamling afholdt den 21. februar 2017 kl. 19:00 på Arbejdernes Tennis Klubs anlæg, Genforeningspladsen 54, 2400 København NV. Generalforsamling afholdt den 21. februar 2017 kl. 19:00 på Arbejdernes Tennis Klubs anlæg, Genforeningspladsen 54, 2400 København NV. Boris Michailoff (BM), Birthe Andersen (BA), Jesper Bjarnholt (JB),

Læs mere

KØBENHAVNS TENNIS UNION

KØBENHAVNS TENNIS UNION KØBENHAVNS TENNIS UNION Medlem af Dansk Tennis Forbund Dato:. februar 2013 Til unionens klubber. Hermed indbydes unionens klubber til deltagelse i Københavns Tennis Unions udendørs holdturnering for sæsonen

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling afholdt den 23. februar 2016 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg.

Generalforsamling afholdt den 23. februar 2016 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Generalforsamling afholdt den 23. februar 2016 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Boris Michailoff (BM), Birthe Andersen (BA), Jesper Bjarnholt (JB), Cathrine

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Mødereferatnummer: BS-3/2019 Mødetid og sted: 05. maj 2019 kl. 16.30 19:00 Mødeleder: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Referent:. Henrik Thorsøe Pedersen Henrik

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

MØDEREFERAT 30. november 2014

MØDEREFERAT 30. november 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2014 30. november 2014 MØDEDATO & TID: Søndag d. 23. november 2014, kl. 16.00 19.00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Scandic

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014 Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union tirsdag den 25. februar 2014 FTUs formand Agi Szocska bød velkommen Følgende deltagere præsenterede sig: John Christensen formand for Fynske Idrætsforbund

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Generalforsamling afholdt den 25. februar 2015 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg.

Generalforsamling afholdt den 25. februar 2015 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Generalforsamling afholdt den 25. februar 2015 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Boris Michailoff (BM), Birthe Andersen (BA), Jesper Bjarnholt (JB), Cathrine

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 10. sep. 2015 Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen.

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen. APPENDIX 1: DIVISIONSSTRUKTUR OG AFVIKLINGSFORM ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspillet (spilles over tre runder i maj/juni)

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere

REFERAT af. KTK var repræsenteret af Jesper Bjarnholt (JB) fra unionens bestyrelse.

REFERAT af. KTK var repræsenteret af Jesper Bjarnholt (JB) fra unionens bestyrelse. REFERAT af Københavns Tennis Unions generalforsamling afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 på Kjøbenhavns Boldklubs anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Fra bestyrelsen var følgende

Læs mere

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017 Årsrapport SÅR Tlf. 2544 4098 Burschesgade 12, 2.sal 8900 Randers www.jtu.dk info@jtu.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Til medlemsklubberne i JTU 1 soversigt 2 3 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-7/2017 7. november 2017 kl.17:00

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2015

Aktivitetsplan Vinter 2015 Januar 2015 1 Torsdag 1. Juleferie ingen træning Juleferie ingen træning Fredag 2. Juleferie ingen træning Grøn bold stævne Alex A Lørdag 3. SM Junior Søndag 4. Drop In SM Junior 2 Mandag 5. Tirsdag 6.

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-10/2016 REFERAT MØDEDATO & TID: tirsdag den 29. november 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-6/2017 26. september 2017

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Deltagere: Hans Chr. Stigaard, Jan Winther, Jonas Nyrop Vestermann, Karen Marie Olsen, Per Krogh Rants og

Læs mere

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Indkaldelse 16. nov. 2015 Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 TIK Tennis Tik Tennis - beretning vedrørende 2017 1 Beretningens indhold Beretningens form nu for 7. gang! En lille intro Årets gang i bestyrelsen Deleordninger med andre

Læs mere

Formandens beretning:

Formandens beretning: Generalforsamling 9 2 2014 Bornholms tenniskreds i ASG s klubhus 10.00 Deltagere: Bent-Ole Hansen rtk, jens-ole Landschoff rtk, Jørgen Gjetting - Nexø, Michael - Nexø, Grethe Brøchner- rtk Lotta Johansen-

Læs mere

MØDEREFERAT 15. juni 2014

MØDEREFERAT 15. juni 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-05/2014 15. juni 2014 MØDEDATO & TID: Onsdag d. 11. juni 2014, kl. 17.30 22.10 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus

Læs mere

Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 6. februar 2016 Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen, Henning Damsgaard,

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Generalforsamling i Fyns Tennis Union

Generalforsamling i Fyns Tennis Union Generalforsamling i Fyns Tennis Union Onsdag den 15. februar 2006 Kl. 19.00 i Idrættens Hus Stadionvej 50. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

VINTER TOUR 2017/2018

VINTER TOUR 2017/2018 VIGTIGT VINTER TOUR 2017/2018 KATEGORIER OG ALDERSGRUPPER: Kat. G = Grand Prix turnering for de bedste Kat. 1 = for de bedste spillere Kat. 2 Junior = top 15 på ranglisten må ikke deltage Kat. 2 Senior

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: HD Design, Viby Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen, Laura Biagiotti, Lone Tørnes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

REFERAT fra. 1. Valg af dirigent: Henning Poulsen (HP), ATK, foreslået af bestyrelsen som dirigent. Henning Poulsen blev enstemmigt valgt.

REFERAT fra. 1. Valg af dirigent: Henning Poulsen (HP), ATK, foreslået af bestyrelsen som dirigent. Henning Poulsen blev enstemmigt valgt. REFERAT fra Københavns Tennis Unions generalforsamling afholdt mandag den 27. februar 2013 kl. 19:00 i Kjøbenhavns Boldklub, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Fra bestyrelsen var følgende til stede:

Læs mere

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU Der afholdes dialogmøde mellem JTU og DTF den 20. august i Sløjfen i Hadsten, Evald Tangs Allé 45 fra kl. 16. Med henblik på, at forankre dialogen i et jysk klubperspektiv

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen.

Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen. AARHUS LAWN-TENNIS SELSKAB Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen. Børges stikord: 1. Medlemstal/økonomi Niels. 2. Evaluering af LC Ole/Merete. 3. Politik for

Læs mere

Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer

Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer Forslag til ændringer af DTF s love i forbindelse med valg til DTF s bestyrelse: Den eksisterende bestemmelse i DTF s love er anført øverst. Ændringsforslag anført

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af udvalgsformænd 3. Status for udvidelse af anlægget og retning for det videre arbejde

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019 DAGSORDEN OG REFERAT 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Jørgen Torpe Kann som dirigent. Der var ingen andre forslag. Jørgen blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub Bestyrelses Hadsten Tennisklub Mødeindkaldelse og referat : 8. februar 2012 Sted: Elverhøjen 62, Hadsten (Pia) Deltagere: Pia Vedel (PV), Allan Falch (AF), Michael Pilgaard (MP), Hanne Skov (HS), Torben

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: Gæster: Fjerritslev, Hadsten, Hammel, HEI, Hobro, Kolding, Kristrup, Odder, Randers,

Læs mere

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den 08.02.2018 Ved generalforsamlingen deltog ca. 30 personer ialt. Ca. 15 klubber var repræsenteret. 1. Valg af dirigent og referent Jens Erik

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2. RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET 2018 9 Note Regnskab Budget Budget Regnskab 2018 2018 2019 2017 i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.724.782 2.700 2.700 2.681 Kontingenter, unioner - forsikringsdel

Læs mere

Årsregnskab offentliggjort. Underskud på ca. 300 kr. EK på ca. 70tkr.

Årsregnskab offentliggjort. Underskud på ca. 300 kr. EK på ca. 70tkr. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Mandag d. 13/4 2015, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine input på mail. Henrik O deltog også på mødet.

Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine input på mail. Henrik O deltog også på mødet. Roskilde Tennis Klub Bestyrelsesmøde - referat Tid: Onsdag den 9. januar 2019 kl. 17.30-20.30 hos Søren Peter Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

MØDEREFERAT. Idrættens Hus - Brøndby

MØDEREFERAT. Idrættens Hus - Brøndby UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2015 8. oktober 2015 MØDEDATO & TID: Torsdag d. 1. oktober 2015, kl. 17.30 21.20 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1 RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november 2017-31. december 2018 side 1 Regnskab Regnskab Budget Note 2017-18 2016-17 2019 t. t. Indtægter Kontingenter 605.350 558 600 Offentlige tilskud 1 34.244 31 30 Andre

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019 Mødereferatnummer: BS-1/2019 Mødetid og sted: 16. januar 2019 kl. 17:00 20 Mødeleder: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Referent:. DTF. Spisning undervejs

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere