UDBUD AF TRAFIKAL DRIFT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDBUD AF TRAFIKAL DRIFT"

Transkript

1 Opgavebeskrivelse, Rev sept Vejdirektoratet UDBUD AF TRAFIKAL DRIFT Bilag 2 Opgavebeskrivelse REV september 2012

2 Opgavebeskrivelse, Rev sept GENERELT Orientering om opgaven KOMPETENCEPROFIL 1: Senior projektleder med omfattende erfaring i trafikafvikling og anlægslogistik 2.1 Opgavebeskrivelse Arbejdsplads og faciliteter KOMPETENCEPROFIL 2: Erfaren sagsbehandler på myndighedsniveau med omfattende erfaring i Trafikal Drift. Rutineret sagsbehandler på Trin III pensum. 3.1 Opgavebeskrivelse Arbejdsplads og faciliteter KOMPETENCEPROFIL 3: Trafikal Drifts sagsbehandler på Trin II pensum, med erfaring indenfor trafikforhold og beredskab på veje, samt myndighedstilsyn 4.1 Opgavebeskrivelse Arbejdsplads og faciliteter KOMPETENCEPROFIL 4: Administrativ medarbejder med erfaring i administrative opgaver indenfor Trafikal Drift, herunder belysning af skadevolder- og erstatningssager. 5.1 Opgavebeskrivelse Arbejdsplads og faciliteter KOMPETENCEPROFIL 5: Entreprisestyring M/E fagområde - primært entreprisestyring af trafiksignaler, sekundært entreprisestyring af vejbelysning, fartviser og andet elektrisk udstyr samt diverse ad hoc opgaver indenfor M/E området. 6.1 Opgavebeskrivelse Arbejdsplads og faciliteter...11 Udgave Betegnelse/Revision Dato Udført Kontrol Godkendt U K L ERK PSI Rev UKL ERK PSI

3 Side 1 1. GENERELT 1.1 Orientering om opgaven Den udbudte konsulentydelse omfatter følgende 5 kompetenceprofiler: 1. Senior projektleder med omfattende erfaring i trafikafvikling og anlægslogistik (antal: 1). 2. Erfaren sagsbehandler på myndighedsniveau med omfattende erfaring i Trafikal Drift. Rutineret sagsbehandler på Trin III pensum (antal: 1-2). 3. Trafikal Drifts sagsbehandler på Trin II pensum, med erfaring indenfor trafikforhold og beredskab på veje, samt myndighedstilsyn (antal: 1-4). 4. Administrativ medarbejder med erfaring i administrative opgaver indenfor Trafikal Drift, herunder belysning af skadevolder- og erstatningssager (antal: 1-4). 5. Entreprisestyring M/E fagområde - primært entreprisestyring af trafiksignaler, sekundært entreprisestyring af vejbelysning, fartviser og andet elektrisk udstyr samt diverse ad hoc opgaver indenfor M/E området (antal: 0 3).

4 Side 2 2. KOMPETENCEPROFIL 1: Senior projektleder med omfattende erfaring i Trafikafvikling og anlægslogistik 2.1 Opgavebeskrivelse Den udbudte rammeaftale vedrører rådgivning til Vejdirektoratet, Driftsområdet om Trafikal Drift. Vejdirektoratet forudsætter, at der hos tilbudsgiver tilknyttes en på forhånd udpeget fast Senior Projektleder med omfattende erfaring i trafikafvikling og anlægslogistik, der varetager den pågældende opgave for Vejdirektoratet. Den fast tilknyttede medarbejders kompetence og erfaring er sammen med størrelsen af den tilbudte timesats afgørende for om tilbudsgiver får opgaven overdraget jf. BUT, tildelingskriterier. Den godkendte medarbejder skal gennemføre sine arbejdsopgaver integreret i Vejdirektoratets organisation. Han skal under alle situationer respektere de regler, der gælder om tavshedspligt for konsulentarbejde i Vejdirektoratet. Konsulenten skal med reference til Vejdirektoratet, Driftsområdet, levere følgende ydelser: Generelt: Rådgiveren skal kunne bistå projektledelsen i Vejdirektoratet med referater, rapporter, oplæg, analyser, kontakt med samarbejdspartnere, møder m.v. Som en del af opgaven følges udviklingen i trafikafviklings og anlægslogistikkens teknologier i forhold til teknologiens stade og potentiale til analyser og trafikinformation. Det forventes at rådgiveren har den relevante uddannelse på området, Vejen som arbejdsplads, Trin I III. Nærmere er information om indhold af uddannelsen findes på Trafikafvikling: Det forventes, at rådgiveren har indgående kendskab til det nyeste viden om udstyr, vejregler, love og bekendtgørelser inden for trafikafvikling. Anlægslogistik: Det forventes at rådgiveren har indgående kendskab til retningslinjer og principper for anlægslogistik, samt afmærkning ved vejarbejder. Øvrige opgaver: Udover ovennævnte opgaver kan forskellige rådgivningsopgaver i relation til trafikafvikling, anlægslogistik, mm. komme på tale. Det kan f.eks. dreje sig om opgaver i forhold til evaluering af tjenester, strategi for tjenester, udvikling af nye tjenester eller revision af handlingsplan for området.

5 Side 3 Møder Rådgiveren må påregne at skulle deltage i møder hos Vejdirektoratet, Driftsområdet, Niels Juels Gade 13, 1022 København K flere gange månedligt. Opgavens omfang Opgavens forventes at have et omfang på ca. 1 årsværk pr. år. Opgaven kan have varierende omfang fordelt over året. Rådgivningsaftalen er i forhold til tilbudsgiveren ikke eksklusiv. Vejdirektoratet er således berettiget til at antage en anden virksomhed til tilsvarende opgaver. 2.2 Arbejdsplads og faciliteter Vejdirektoratet stiller arbejdsplads og faciliteter til rådighed. Vejdirektoratet stiller tjenestekøretøj til rådighed for tilsynet. Opgaven refererer til Vejdirektoratets Driftskontor i Næstved.

6 Side 4 3. KOMPETENCEPROFIL 2: Erfaren sagsbehandler på myndighedsniveau med omfattende erfaring i Trafikal Drift. Rutineret sagsbehandler på Trin III pensum. 3.1 Opgavebeskrivelse Den udbudte rammeaftale vedrører rådgivning til Vejdirektoratet, Driftsområdet om Trafikal Drift. Vejdirektoratet forudsætter, at der hos tilbudsgiver tilknyttes en på forhånd udpeget fast erfaren sagsbehandler med omfattende erfaring i Trafikal Drift, der varetager den pågældende opgave for Vejdirektoratet. Den fast tilknyttede medarbejders kompetence og erfaring er sammen med størrelsen af den tilbudte timesats afgørende for om tilbudsgiver får opgaven overdraget jf. BUT, tildelingskriterier. Den godkendte medarbejder skal gennemføre sine arbejdsopgaver integreret i Vejdirektoratets organisation. Han skal under alle situationer respektere de regler, der gælder om tavshedspligt for konsulentarbejde i Vejdirektoratet. Medarbejderen skal kunne arbejde selvstændigt med løsning af opgaven, og skal med reference til Vejdirektoratet, Driftsområdet, levere følgende ydelser: Myndighedsopgaver: Medarbejderen skal kunne bistå projektledelsen med behandling af ansøgninger om Råden over Vej, samt udstede rådighedstilladelser for vejarbejder på statsvejnettet. I forbindelse med håndtering af rådighedstilladelser skal der varetages det løbende samarbejde med de vejarbejdsansvarlige og politiet. I opgaveløsning indgår ligeledes håndtering af konfliktende vejarbejder og optimering af vejarbejder på samme strækninger. Sagsbehandling på Trin III pensum: Det forventes, at medarbejderen har indgående kendskab til sagsbehandling på myndighedsniveau med omfattende erfaring i Trafik Drift, og er bekendt med de aktuelle servicemål og instrukser på området, herunder Instruks for Råden over Vej. Nærmere information findes på Det forventes at medarbejderen har den relevante uddannelse på området, Vejen som arbejdsplads, Trin III. Nærmere er information om indhold af uddannelsen findes på Øvrige opgaver: Udover ovennævnte opgaver kan forskellige rådgivningsopgaver i relation til sagsbehandling på myndighedsniveau komme på tale.

7 Side 5 Opgavens omfang Opgavens forventes at have et omfang på ca. 1-2 årsværk pr. år. Opgaven kan have varierende omfang fordelt over året. Rådgivningsaftalen er i forhold til tilbudsgiveren ikke eksklusiv. Vejdirektoratet er således berettiget til at antage en anden virksomhed til tilsvarende opgaver. 3.2 Arbejdsplads og faciliteter Vejdirektoratet stiller arbejdsplads og faciliteter til rådighed. Vejdirektoratet stiller tjenestekøretøj til rådighed for tilsynet. Opgaven refererer til Vejdirektoratets Driftskontor i Næstved.

8 Side 6 4. KOMPETENCEPROFIL 3: Trafikal Drifts sagsbehandler på Trin II pensum, med erfaring indenfor trafikforhold og beredskab på veje, samt myndighedstilsyn 4.1 Opgavebeskrivelse Den udbudte rammeaftale vedrører rådgivning til Vejdirektoratet, Driftsområdet om Trafikal Drift. Vejdirektoratet forudsætter, at der hos tilbudsgiver tilknyttes en på forhånd sagsbehandler inden for Trafikal Drift med erfaring inden for trafikforhold og beredskab på veje, samt myndighedstilsyn, der varetager den pågældende opgave for Vejdirektoratet. Den fast tilknyttede medarbejders kompetence og erfaring er sammen med størrelsen af den tilbudte timesats afgørende for om tilbudsgiver får opgaven overdraget jf. BUT, tildelingskriterier. Den godkendte medarbejder skal gennemføre sine arbejdsopgaver integreret i Vejdirektoratets organisation. Han skal under alle situationer respektere de regler, der gælder om tavshedspligt for konsulentarbejde i Vejdirektoratet. Medarbejderen skal kunne arbejde selvstændigt med løsning af opgaven, og skal med reference til Vejdirektoratet, Driftsområdet, levere følgende ydelser: Sagsbehandling på Trin II pensum: Medarbejderen skal kunne bistå projektledelsen med håndtering af borgehenvendelser, ansøgninger og gravetilladelser. Det forventes at medarbejderen har en forståelse for vejarbejde, både set fra trafikantens og myndighedssiden ved vejarbejder på statsnettet. Det forventes at medarbejderen har den relevante uddannelse på området, Vejen som arbejdsplads, Trin II. Nærmere er information om indhold af uddannelsen findes på Trafikforhold og beredskab på veje: Det forventes at medarbejderen har indgående kendskab til afmærkningsplaner, krav til midlertidig afmærkning, samt ITS systemer. Medarbejderen kan indgå i de lokale beredskabstabe, som Politiet vælger at nedsætte, og fungere som lokal kontaktperson for vintercentralen i Aalborg. Der kan ligeledes være tale om deltagelse i forbindelse med den løbende koordination og planlægning med politiet af beredskabet. Myndighedstilsyn: Tilsynsopgaven knytter sig direkte til myndighedsrollen. Tilsynet skal sikre at arbejdet sker i overensstemmelse med vilkårene i den udstedte rådighedstilladelse, og gennemføres som stikprøvekontrol. Øvrige opgaver: Udover ovennævnte opgaver kan forskellige rådgivningsopgaver i relation til sagsbehandling indenfor Trafikal Drift komme på tale.

9 Side 7 Opgavens omfang Opgavens forventes at have et omfang på ca. 1-4 årsværk pr. år. Opgaven kan have varierende omfang fordelt over året. Rådgivningsaftalen er i forhold til tilbudsgiveren ikke eksklusiv. Vejdirektoratet er således berettiget til at antage en anden virksomhed til tilsvarende opgaver. 3.2 Arbejdsplads og faciliteter Vejdirektoratet stiller arbejdsplads og faciliteter til rådighed. Vejdirektoratet stiller tjenestekøretøj til rådighed for tilsynet. Opgaven refererer til Vejdirektoratets Driftskontor i Næstved.

10 Side 8 5. KOMPETENCEPROFIL 4: Administrativ medarbejder med erfaring i administrative opgaver indenfor Trafikal Drift, herunder belysning af skadevolder- og erstatningssager. 5.1 Opgavebeskrivelse Den udbudte rammeaftale vedrører rådgivning til Vejdirektoratet, Driftsområdet om Trafikal Drift. Vejdirektoratet forudsætter, at der hos tilbudsgiver tilknyttes en på forhånd udpeget fast administrativ medarbejder med omfattende erfaring i administrative opgaver inden for Administrativ Drift, der varetager den pågældende opgave for Vejdirektoratet. Den fast tilknyttede medarbejders kompetence og erfaring er sammen med størrelsen af den tilbudte timesats afgørende for om tilbudsgiver får opgaven overdraget jf. BUT, tildelingskriterier. Den godkendte medarbejder skal gennemføre sine arbejdsopgaver integreret i Vejdirektoratets organisation. Han skal under alle situationer respektere de regler, der gælder om tavshedspligt for konsulentarbejde i Vejdirektoratet. Medarbejderen skal kunne arbejde selvstændigt med løsning af opgaven, og skal med reference til Vejdirektoratet, Driftsområdet, levere følgende ydelser: Administrative opgaver indenfor Trafikal Drift: Rådgiveren skal kunne bistå projektledelsen med administration af borgerhenvendelser, herunder belysning af skadevolder- og erstatningssager. Administration af Skadevolder- og erstatningssager: Medarbejderne skal medvirke til relevant sagsbelysning og dokumentation for Juridisk Afdeling i sager om erstatning for skader pådraget af Vejdirektoratet. Medarbejderen skal ligeledes deltage i sagsbehandling af skadevoldssager, herunder miljøsager med tilhørende udarbejdelse af faktura til de relevante parter i skadevoldsager. Til opgaven hører også opretholdelse og servicering af netværk med interesseparter, så som beredskabsentreprenører, politimyndighed og forsikringsselskaber. Det forventes, at medarbejderne har kendskab til det nyeste viden om skadevolds- og erstatningssager, vejregler, love og bekendtgørelser inden for områderne. Øvrige opgaver: Udover ovennævnte opgaver kan forskellige administrative opgaver i relation til Trafikal Drift komme på tale.

11 Side 9 Opgavens omfang Opgavens forventes at have et omfang på ca. 1-4 årsværk pr. år. Opgaven kan have varierende omfang fordelt over året. Rådgivningsaftalen er i forhold til tilbudsgiveren ikke eksklusiv. Vejdirektoratet er således berettiget til at antage en anden virksomhed til tilsvarende opgaver. 3.2 Arbejdsplads og faciliteter Vejdirektoratet stiller arbejdsplads og faciliteter til rådighed. Vejdirektoratet stiller tjenestekøretøj til rådighed for tilsynet. Opgaven refererer til Vejdirektoratets Driftskontor i Næstved.

12 Side KOMPETENCEPROFIL 5: Entreprisestyring M/E fagområde - primært entreprisestyring af trafiksignaler, sekundært entreprisestyring af vejbelysning, fartviser og andet elektrisk udstyr samt diverse ad hoc opgaver indenfor M/E området. 6.1 Opgavebeskrivelse Den udbudte rammeaftale vedrører rådgivning til Vejdirektoratet, Driftsområdet. Vejdirektoratet forudsætter, at der hos tilbudsgiver tilknyttes en på forhånd udpeget medarbejder med erfaring i entreprisestyring inden for ME-området, der varetager den pågældende opgave for Vejdirektoratet. Entreprisestyringsopgaverne vil primært omfatte styring af opgaver vedrørende drift og vedligeholdelse af trafiksignaler, sekundært opgaver vedrørende drift og vedligeholdelse af vejbelysning, fartvisere og andet elektrisk udstyr. Den fast tilknyttede medarbejders kompetence og erfaring er sammen med størrelsen af den tilbudte timesats afgørende for om tilbudsgiver får opgaven overdraget jf. BUT, tildelingskriterier. Den godkendte medarbejder skal gennemføre sine arbejdsopgaver integreret i Vejdirektoratets organisation. Han skal under alle situationer respektere de regler, der gælder om tavshedspligt for konsulentarbejde i Vejdirektoratet. Medarbejderen skal kunne arbejde selvstændigt med løsning af opgaven, og skal med reference til Vejdirektoratet, Driftsområdet, levere følgende ydelser: Entreprisestyring vedrørende trafiksignaler: Medarbejderen har ansvaret for og varetager entreprisestyring vedrørende drifts- og vedligeholdelsesaktiviteterne af ca. 146 signalanlæg. Drifts- og vedligeholdelsesaktiviteterne omfatter den løbende drift, hvortil er knyttet en fast driftsentreprenør på drift- og vedligehold af ydre signaludstyr, samt p.t. 3 vedligeholdere af styreapparater. Medarbejderen forventes derudover at medvirke til entreprisestyring vedrørende drifts- og vedligeholdelse af vejbelysningsanlæg, fartvisere, nødtelefonanlæg og andet elektrisk udstyr. Entreprisestyreren skal indgå et dialog- og tillidsbaseret samarbejde med Vejdirektoratets driftsentreprenører. Entreprisestyrerens opgaver skal løses i et tæt samarbejde med resten af signalteamet i Næstved. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Driftskontoret i Næstved. Ud over de administrative opgaver skal entreprisestyreren udføre stikprøvevis tilsyn med udførte opgaver. Herunder vil der i begrænset omfang være behov for el-teknisk viden og erfaring for tilsyn med det udførte el-arbejde. Entreprisestyreren skal have min. 1-2 års erfaring med planlægning og styring af drifts- og vedligeholdelse af mekaniske og elektriske installationer. Det forventes, at medarbejderen har godt kendskab til AB92, entrepriseret, samt indgående kendskab til vejregler for trafiksignalanlæg, vejbelysningsanlæg og gerne for andre mekaniske og elektriske installationer (nødtelefoner, fartvisere, m.m). Entreprisestyreren kan forvente at skulle attestere regninger og følge op på økonomi vedrørende entreprenører, el-leverandører m.v.

13 Side 11 Entreprisestyreren skal desuden medvirke til at vedligeholde databaser og anlægsdokumentation for anlæggene. I forbindelse med entreprisestyringsopgaven skal medarbejderen benytte Vejdirektoratets entreprisestyringsværktøj JobManager. Vejdirektoratet vil give den nødvendige uddannelse i brugen af JobManager. Tilsvarende skal medarbejderen benytte Vejman.dk, ROV (Råden over vejareal) og VaV (Viden om arbejder på vejnettet). Entreprisestyreren skal have gyldigt bevis for gennemført og bestået kursus Vejen som arbejdsplads, Trin I II. Nærmere er information om indhold af uddannelsen findes på Det understreges, at der skal være én ansvarlig entreprisestyrer. Hvis der er to personer som arbejder med entreprisestyring vedrørende signalanlæg, skal den ene person have det overordnede ansvar for opgaveløsningen. Overvågning af trafiksignaler Registrering af fejlmeldinger fra Vejdirektoratets overvågningssystemer. Kontrolleres under faste rutiner og ad hoc ved behov. Opgaven knytter sig tæt til selve entreprisestyreopgaven og skal løses af entreprisestyren. Det er ønskeligt, at medarbejderen har kendskab til eller har arbejdet med et eller flere af følgende overvågningssystemer, som alle skal anvendes i forbindelse med overvågningsopgaven: Omnia, Cibos, Motion, Siwatch, Factory Link, SRO, EC-Trak. Øvrige opgaver: Udover ovennævnte opgaver kan diverse ad hoc opgaver indenfor M/E området komme på tale. Opgavens omfang Opgavens forventes at have et omfang på ca. 0-3 årsværk pr. år. Opgaven kan have varierende omfang fordelt over året. Rådgivningsaftalen er i forhold til tilbudsgiveren ikke eksklusiv. Vejdirektoratet er således berettiget til at antage en anden virksomhed til samme opgaver. 6.2 Arbejdsplads og faciliteter Vejdirektoratet stiller arbejdsplads og faciliteter til rådighed. Vejdirektoratet stiller tjenestekøretøj til rådighed for tilsynet. Opgaven refererer til Vejdirektoratets Driftskontor i Næstved.

FUNKTIONSBESKRIVELSE TRAFIKAL DRIFT

FUNKTIONSBESKRIVELSE TRAFIKAL DRIFT DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 18. juni 2012 Notat Anders Rahbek AHR@vd.dk 7244 7228 BILAG 1 FUNKTIONSBESKRIVELSE TRAFIKAL DRIFT Dokumentinformation Version nr. 4.0 Dokumentejer: Anders Rahbek

Læs mere

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg. Maj 2017 RA-ME-YS-OD-TK

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg. Maj 2017 RA-ME-YS-OD-TK Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg Maj 2017 RA-ME- UDBUD2017 Dato: 28. april 2017 RA Side 2 af 6 RAMMEAFTALE 1 DELAFTALE Rammeaftalen vedrører følgende delaftale: Delaftalen omfatter:

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 7 Orientering Ordregiver Opgaven Vejdirektoratet Driftsområdet Niels Juels

Læs mere

Vejforum Trafikafvikling ved entrepriser

Vejforum Trafikafvikling ved entrepriser Vejforum Trafikafvikling ved entrepriser 4. december 2014 Bo Stilling Christiansen Civilingeniør, trafiksikkerhedsrevisor Trafikafvikling Vest, Vejdirektoratet Trafikafvikling ved entrepriser Statsvejnettet

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012. Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012. Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011 SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011 STATSVEJNETTET Vejdirektoratet er ansvarlig for statens veje Statsvejnettet udgør (januar 2009) 3.790 km* Det svarer til ca. 5 %

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD NVF møde d

SAMLET DRIFTSUDBUD NVF møde d SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 NVF møde d. 14.10.2011 Samlet driftsudbud 2012 Samtidigt udbud af hovedparten af drifts- og vedligeholdsopgaverne på det danske statsvejnet Offentligt udbud 1-1,5 mia. kr. pr. år

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 8 Limfjordstunnelen og Silkeborgtunnelen

Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 8 Limfjordstunnelen og Silkeborgtunnelen Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 8 Limfjordstunnelen og Silkeborgtunnelen AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker 2017 2020 August 2016 2 af 4 YDELSESBESKRIVELSE

Læs mere

BILAG 1 KRAV TIL KURSUSDELTAGELSE

BILAG 1 KRAV TIL KURSUSDELTAGELSE SIDE 13 BILAG 1 KRAV TIL KURSUSDELTAGELSE VEJEN SOM ARBEJDSPLADS Vejdirektoratet har siden 1. januar 2004 stillet krav til entreprenører, der arbejder på eller langs statsvejene, at de skal have gennemført

Læs mere

RAMMEAFTALER VEDRØRENDE RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED ITS-SYSTEMER BESKRIVELSE AF YDELSERNE

RAMMEAFTALER VEDRØRENDE RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED ITS-SYSTEMER BESKRIVELSE AF YDELSERNE BILAG 1 RAMMEAFTALER VEDRØRENDE RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED ITS-SYSTEMER BESKRIVELSE AF YDELSERNE MAJ 2013 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333

Læs mere

UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE. Brugerundersøgelser AUGUST 2014

UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE. Brugerundersøgelser AUGUST 2014 UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE Brugerundersøgelser AUGUST 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER Sine Dyreborg 20-08-2014 MAIL sjl@vd.dk TELEFON 7244 3408 UDKAST TIL RAMMEAFTALE RAMMEAFTALE BRUGERUNDERSØGELSER

Læs mere

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 3 BILAG 4 - Undertegnede tilbudsgiver tilbyder hermed på de i "Rammeaftale

Læs mere

Udbud2017. Vejforum 6. december 2017

Udbud2017. Vejforum 6. december 2017 Udbud2017 Vejforum 6. december 2017 Udbud2017 Introduktion til Udbud2017 Vejdirektoratets nuværende kontrakter for både drift og vedligehold af statens veje udløber alle med udgangen af 2017 Udbud2017

Læs mere

29-07-2014 PLANLÆGNING OG PROJEKTERING. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde

29-07-2014 PLANLÆGNING OG PROJEKTERING. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde PLANLÆGNING OG PROJEKTERING Formålet med afmærkning af vejarbejde side 13 Vække trafikanter fra rutine- og vanekørsel og gøre opmærksom på de ekstraordinære forhindringer, så ulykker undgås Lede trafikanter

Læs mere

Planlægning og projektering. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde

Planlægning og projektering. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde Planlægning og projektering 13 Formålet med afmærkning af vejarbejde Vække trafikanter fra rutine- og vanekørsel og gøre opmærksom på de ekstraordinære forhindringer, så ulykker undgås Lede trafikanter

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 6 Fællesbroer med Banedanmark

Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 6 Fællesbroer med Banedanmark Ydelsesbeskrivelse - Bropakke 6 Fællesbroer med Banedanmark AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker 2017 2020 August 2016 SIDE 2 af 4 UDBUD AD-DV.R001 YB

Læs mere

rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011

rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011 Annonce rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011 DATO 10. maj 2011 UDARBEJDET AF Juridisk afdeling RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING

Læs mere

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver.

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2013 13/18808-1 Morten Weigand mwe@vd.dk 7244 3059 Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER SAP OPGAVENR.

Læs mere

Trafikafvikling på flere niveauer. Trafikanten i fokus - Erfaringer fra Danmark. Nvf seminar i Drammen 22. maj 2014, Ulrik Larsen, Vejdirektoratet

Trafikafvikling på flere niveauer. Trafikanten i fokus - Erfaringer fra Danmark. Nvf seminar i Drammen 22. maj 2014, Ulrik Larsen, Vejdirektoratet Trafikafvikling på flere niveauer. Trafikanten i fokus - Erfaringer fra Danmark Nvf seminar i Drammen 22. maj 2014, Ulrik Larsen, Vejdirektoratet Fremkommelighed 2. Trafikanten i fokus Trafikanten skal

Læs mere

REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Bilag 4 REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND SAP OPGAVENR. Tilføj

Læs mere

Kommunal deltagelse i Udbud Workshop på Vejforum 2015 Torsdag den 3. december kl

Kommunal deltagelse i Udbud Workshop på Vejforum 2015 Torsdag den 3. december kl Kommunal deltagelse i Udbud 2017 Workshop på Vejforum 2015 Torsdag den 3. december kl.10.30-12.00 Program for workshoppen: Velkommen v/facilitator Anni Bjørn Kommunernes deltagelse i VDs UDBUD 2017 Status

Læs mere

Virksomhedsordning for modulvogntog. Procedure, retningslinjer og muligheder

Virksomhedsordning for modulvogntog. Procedure, retningslinjer og muligheder Virksomhedsordning for modulvogntog Procedure, retningslinjer og muligheder Virksomhedsordningen for modulvogntog Procedure, retningslinjer og muligheder Dato: Januar 2014 Oplag: 300 Tryk: Vejdirektoratet

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 ENTREPRISEKONTRAKT SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Mekaniske og elektriske installationer APRIL 2012 BYGVÆRKSTEKNISKE INSTALLATIONER OG SYSTEMER ENTREPRISE: ME-BY-OD-SJ DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

Læs mere

UDBUDSKONTROLPLANER ENTREPRISE 6620.700. Signalanlæg Østre Ringvej/Oslovej. Herning - Århus >>> Funder - Hårup AUGUST 2012

UDBUDSKONTROLPLANER ENTREPRISE 6620.700. Signalanlæg Østre Ringvej/Oslovej. Herning - Århus >>> Funder - Hårup AUGUST 2012 UDBUDSKONTROLPLANER ENTREPRISE 6620.700 Signalanlæg Østre Ringvej/Oslovej Herning - Århus >>> Funder - Hårup AUGUST 2012 UKP Indhold 6620 700 Udbudskontrolplaner Entreprenøren skal udarbejde en kontrolplan

Læs mere

1. Generelt Gyldighedsområde Omfang.. 2

1. Generelt Gyldighedsområde Omfang.. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 1. Generelt. 2 1.1 Gyldighedsområde. 2 1.2 Omfang.. 2 2. Svendborg Kommunes ydelser.. 2 2.1 Generelt 2 2.2 Driftsmøde/Organisation. 2 2.3 Arbejdets overdragelse 2 3. Entreprenørens

Læs mere

DET STRATEGISKE VEJNET OVERBLIKSKORTET 10. OKTOBER 2013 VEJMAN.DK ÅRSMØDE

DET STRATEGISKE VEJNET OVERBLIKSKORTET 10. OKTOBER 2013 VEJMAN.DK ÅRSMØDE DET STRATEGISKE VEJNET OVERBLIKSKORTET 10. OKTOBER 2013 VEJMAN.DK ÅRSMØDE 2 AGENDA Det Strategiske Vejnet baggrund og formål Overblikskortet koordinering og planlægning - ved Jannik Thalbitzer Thiberg

Læs mere

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. juli 2013 13/13849 Anne Mette Sommer anso@vd.dk 7244 2239 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING SAP OPGAVENR.

Læs mere

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til ressourcepersoner. YDELSER OG KOMPETENCER (YK) 29. maj 2018

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til ressourcepersoner. YDELSER OG KOMPETENCER (YK) 29. maj 2018 +BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til oner YDELSER OG KOMPETENCER (YK) 29. maj 2018 1. Orientering 1.1 Projektets baggrund Aalborg står over for en række trafikale udfordringer, som følge af øget vækst,

Læs mere

NY STRUKTUR FOR VINTERTJENESTE KIM BARUP JANSEN

NY STRUKTUR FOR VINTERTJENESTE KIM BARUP JANSEN NY STRUKTUR FOR VEJDIREKTORATETS VINTERTJENESTE KIM BARUP JANSEN HVORFOR NY STRUKTUR FOR VINTER- TJENESTEN? Vejdirektoratet gennemførte i 2009 en organisationsændring under overskriften et enkelt og mere

Læs mere

6. SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR VEJMANDSTILSYN

6. SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR VEJMANDSTILSYN Løbende Vejdrift Side 21 af 80 6. SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR VEJMANDSTILSYN 6.1 ALMENT Vejmandstilsynet fungerer som Vejdirektoratets forlængede arm på vejene, og skal observere, registrere og indberette

Læs mere

Danmark-København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:8501-2017:text:da:html -København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S 006-008501 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder. NVF-seminar november 2011

Fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder. NVF-seminar november 2011 Fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder NVF-seminar 3. 4. november 2011 Overordnede indsatser Trafik Manager Kompetenceløft Revision af vejregler for afmærkning af vejarbejder Trafik Manager rollen

Læs mere

Rammeaftale. Entreprise AD-AG.R03. Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern. November 2014

Rammeaftale. Entreprise AD-AG.R03. Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern. November 2014 Rammeaftale Entreprise AD-AG.R03 Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern November 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. oktober 2014 14292-3 Svend Elgaard

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Opgravningsregulativ. for. ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje. Thisted Kommune

THISTED KOMMUNE. Opgravningsregulativ. for. ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje. Thisted Kommune THISTED KOMMUNE Opgravningsregulativ for ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje i Thisted Kommune Gyldighedsområde. 1. Regulativet finder anvendelse på arbejder i og over offentlige veje/stier

Læs mere

Samlet Driftsudbud Orienteringsmøde den 14. maj i Vejle

Samlet Driftsudbud Orienteringsmøde den 14. maj i Vejle Samlet Driftsudbud 2012 Orienteringsmøde den 14. maj i Vejle Dagsorden Tidsplanen 3. april 2012: Bekendtgørelse af udbud 14. maj 2012: Formøde 3. juli 2012: Licitation Juli - august 2012: September 2012:

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 ENTREPRISEKONTRAKT SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Mekaniske og elektriske installationer APRIL 2012 BYGVÆRKSTEKNISKE INSTALLATIONER OG SYSTEMER ENTREPRISE: ME-BY-ND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29.

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 ME-BY

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 ME-BY Dato 24. april 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-12 Side 1/5 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 ME-BY Udbud 2017 Mekaniske

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Session 3-3: Renewed contract strategy for operation and maintenance Via Nordica 2012 Reykjavik SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Ét samlet udbud af de fleste drifts- og vedligeholdelsesopgaver

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 27. februar 2014 Byggeri og energieffektivitet Rev. 4., 12. og

Læs mere

Nyheder og planer Tilladelser. Årsmødet 2015 Lisette de Boer

Nyheder og planer Tilladelser. Årsmødet 2015 Lisette de Boer Nyheder og planer Tilladelser Årsmødet 2015 Lisette de Boer Dagsorden Dagsorden Præsentation Siden sidste årsmøde Planer for resten af 2015 Planer for 2016 2. Præsentation Vejdirektoratet Lisette de Boer

Læs mere

Samlet Driftsudbud 2012. ½ måned før udbud

Samlet Driftsudbud 2012. ½ måned før udbud Samlet Driftsudbud 2012 ½ måned før udbud Baggrunden McKinsey-rapporten Effektivisering via bedre driftsrutiner Effektivisering via bedre indkøb Beregning af efterslæb Budgettet 2000 1800 1600 1400 1200

Læs mere

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. marts 2012 12/03282-1 Lene Tørnæs Helbo lthe@vd.dk +45 7244 3749 ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING BYGHERRERÅDGIVNING FOR BROER I ENTREPRISE 0410.001, UDBYGNING

Læs mere

Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018

Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018 Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand Marts 2018 Dato 15. februar 2018 Sagsbehandler Anders Erik Halmind Mail anha@vd.dk Telefon 7244 3129 Dokument 18/01417-1 Side 1/4 REKVISITION

Læs mere

RÅDGIVNING H20.06.R01

RÅDGIVNING H20.06.R01 UDBUDSBETINGELSER RÅDGIVNING H20.06.R01 Rådgivning vedrørende støjskærm ved Kongsted N. rasteplads AUGUST 2014 2 af 9 SIDE H20.06.R01 Indhold Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

VEJLEDNING TIL VIRKSOMHEDSORDNINGEN TIL

VEJLEDNING TIL VIRKSOMHEDSORDNINGEN TIL VEJLEDNING TIL VIRKSOMHEDSORDNINGEN TIL KOMMUNER Baggrund Forsøget med modulvogntog blev startet i 2008, og er blevet forlænget til udgangen af 2016. Det er kun udvalgte strækninger der er godkendt til

Læs mere

Vejledning til ansøgning om forsøg med selvkørende motorkøretøjer

Vejledning til ansøgning om forsøg med selvkørende motorkøretøjer Dato 29. juni 2017 Sagsbehandler Søren Madsen Mail snm@vd.dk Telefon Dokument 17/09032 Side 1/7 Vejledning til ansøgning om forsøg med selvkørende motorkøretøjer Krav til oplysninger der skal indgå i en

Læs mere

Entreprise GTUN-OME Etablering af nye Omegafuger i Guldborgsundtunnelen

Entreprise GTUN-OME Etablering af nye Omegafuger i Guldborgsundtunnelen Til de bydende Dato 22. juni 2018 Sagsbehandler Kirsten Riis Mail kiri@vd.dk Telefon 7244 7538 Dokument 18/06270 Side 1/6 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 Entreprise GTUN-OME Etablering af nye

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 ENTREPRISEKONTRAKT SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Mekaniske og elektriske installationer APRIL 2012 PUMPER ENTREPRISE: ME-PU-OD-H DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. marts 2012-1 ENTREPRISEK0NTRAKT MEKANISKE

Læs mere

Overvågning af signalanlæg - Vejdirektoratets kommende løsning. Møde i KVF den 9. marts 2017

Overvågning af signalanlæg - Vejdirektoratets kommende løsning. Møde i KVF den 9. marts 2017 Overvågning af signalanlæg - Vejdirektoratets kommende løsning Møde i KVF den 9. marts 2017 Dagsorden 1. Den nuværende situation 2. Vision og målsætning for signalanlæg a) Vision og målsætning b) Use cases

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse - Rådgivning Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018

Ydelsesbeskrivelse - Rådgivning Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018 Ydelsesbeskrivelse - Rådgivning Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database November 2018 Ydelsesbeskrivelse Dynamisk Database Dato 20. november 2018 Sagsbehandler Raza Muhammed Mail raz@vd.dk

Læs mere

Planlægning og projektering. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde

Planlægning og projektering. Formålet med afmærkning af vejarbejde. Roller og opgaver ved vejarbejde Planlægning og projektering 12 Formålet med afmærkning af vejarbejde Vække trafikanter fra rutine- og vanekørsel og gøre opmærksom på de ekstraordinære forhindringer, så ulykker undgås Lede trafikanter

Læs mere

Aalborg Trafikdage ITS, Trafikinformation og trafikledelse som trængselsreducerende tiltag

Aalborg Trafikdage ITS, Trafikinformation og trafikledelse som trængselsreducerende tiltag Aalborg Trafikdage ITS, Trafikinformation og trafikledelse som trængselsreducerende tiltag August 2018 Charlotte Vithen Områdechef i Vejdirektoratet Områdechef for Trafikledelsesområdet med afdelinger

Læs mere

REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning og bistand

REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning og bistand Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/5 REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Tryk F11 for at navigere mellem felterne [Denne vejledende tekst skal slettes] AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND ESDH SAGSNR. Tilføj ESDH sagsnr. SAP OPGAVENR. Tilføj

Læs mere

ME-BY-ND SAB-ME-TEKNIK.BILAG-I. ENTREPRISEKARAKTERISTIK

ME-BY-ND SAB-ME-TEKNIK.BILAG-I. ENTREPRISEKARAKTERISTIK ME-BY-ND Side 1 af 7 Dokument: SAB-ME-Teknik.ME-BY-ND.BilagI-Entreprisekarakteristik ME-BY-ND SAB-ME-TEKNIK.BILAG-I. ENTREPRISEKARAKTERISTIK ME-BY-ND Side 2 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt... 3 2 Forventet

Læs mere

UDBUD AF TL RAMMEAFTALER

UDBUD AF TL RAMMEAFTALER UDBUD AF TL RAMMEAFTALER DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF TRAFIKLEDELSESSYSTEMER I SYD OG ØSTDANMARK ORIENTERINGS OG SPØRGEMØDE DEN 25-10-2013 Denne Præsentation indeholder: - deltagerliste (slide nr. 4) - orientering

Læs mere

BILAG 4 REKVISITION TIL RAMMEAFTALE OM PLANLÆGNING AF MINDRE ANLÆG MINIUDBUD

BILAG 4 REKVISITION TIL RAMMEAFTALE OM PLANLÆGNING AF MINDRE ANLÆG MINIUDBUD DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Marts 2014 Kort vejledning fjernes når aftaleteksten er færdig og inden underskrift.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. rådgivning 93200.R01. Storstrømsbroen, hovedrådgivning. Sjælland (Masnedø) og Falster. august 2013.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. rådgivning 93200.R01. Storstrømsbroen, hovedrådgivning. Sjælland (Masnedø) og Falster. august 2013. Tilbuds- og afregningsgrundlag rådgivning 93200.R01 Storstrømsbroen, hovedrådgivning Sjælland (Masnedø) og Falster august 2013 Bilag C DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Juli 2013 Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nsoborka NO_DOC_EXT: 2017-063097 SOFTWARE VERSION: 9.4.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: kash@vd.dk

Læs mere

ENTREPRISE H102.02.21

ENTREPRISE H102.02.21 UDBUDSKONTROLPLANER ENTREPRISE H102.02.21 Midterhelle-entreprise H102 Roskilde - Ringsted >>> H102.02 Trafiksanering i Osted MARTS 2011 Styring og samarbejde Entreprise Entreprenør: Udgave: H102.02.21

Læs mere

Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19

Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10-års budgetter og handlingsplaner Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19 1. Indledning Dette notat beskriver indhold

Læs mere

RÅDGIVNING H20.06.R01

RÅDGIVNING H20.06.R01 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RÅDGIVNING H20.06.R01 Rådgivning vedrørende støjskærm ved Kongsted N. rasteplads AUGUST 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Der skal afgives tilbud på den vedlagte

Læs mere

Vejdirektoratet Vejcenter Midt- og Vestjylland

Vejdirektoratet Vejcenter Midt- og Vestjylland Vejdirektoratet Midt- og Vestjylland chef Johan Sondrup Poulsen Kommunalreformen, Veje Eksisterende statsveje - 2006 Statsveje jf. reformen - 2007 De nye hovedlandeveje Med kommunalreformen har VD fået

Læs mere

Drift og vedligehold af ITS og trafiksignaler

Drift og vedligehold af ITS og trafiksignaler Drift og vedligehold af ITS og trafiksignaler Steffen Rasmussen - Områdechef, Trafikdesign Louise Rathleff - Trafikingeniør, Trafikdesign Ny kontrakt pr. 1 januar 2012 Unik mulighed for innovativt samarbejde

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS Dato 9. maj 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-16 Side 1/8 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS Udbud 2017 Mekaniske

Læs mere

Samlet Driftsudbud måneder før udbud

Samlet Driftsudbud måneder før udbud Samlet Driftsudbud 2012 4 måneder før udbud Baggrunden McKinsey-rapporten Effektivisering via bedre driftsrutiner Effektivisering via bedre indkøb Beregning af efterslæb Budgettet 2000 1800 1600 1400 1200

Læs mere

Bilag 1: Ydelsesbeskrivelse Udbud af rammeaftale om planlægning af mindre anlæg. Marts 2017

Bilag 1: Ydelsesbeskrivelse Udbud af rammeaftale om planlægning af mindre anlæg. Marts 2017 Bilag 1: Ydelsesbeskrivelse Udbud af rammeaftale om planlægning af mindre anlæg Marts 2017 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Marts 2017 16/13481-16 Niels Boesgaard Lauridsen nbje@vd.dk 7244 2048

Læs mere

Rammeaftale om rådgivning og bistand vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde

Rammeaftale om rådgivning og bistand vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/5 Rammeaftale om rådgivning og bistand

Læs mere

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Vejdrift. Marts 2017 RA-LVD-DRI-ND2

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Vejdrift. Marts 2017 RA-LVD-DRI-ND2 Rammeaftale () Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Vejdrift Marts 2017 -LVD- Side 2 af 6 MMEAFTALE 1 DELAFTALE Rammeaftalen vedrører følgende delaftale: Delaftalen omfatter: Se SAB-TEK 2 PARTERNE 2.1 Aftalens

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Administrationschef. Ved. Ringsted Sogn. Ringsted Sorø Provsti

Stillingsbeskrivelse. Administrationschef. Ved. Ringsted Sogn. Ringsted Sorø Provsti Stillingsbeskrivelse Administrationschef Ved Ringsted Sogn I Ringsted Sorø Provsti GENERELT Administrationschefen er den øverste daglige leder af sognets kirkelige administration, herunder kirkegården,

Læs mere

De opgaver, der er genstand for rådgivningsydelserne omfattet af dette udbud, kan variere i omfang.

De opgaver, der er genstand for rådgivningsydelserne omfattet af dette udbud, kan variere i omfang. Kontoret for Økonomi og Indkvartering Indbydelse til at afgive tilbud på teknisk rådgivning og bistand og udarbejdelse af ind- og fraflytningsrapporter Baggrund Udlændingestyrelsen ønsker med dette udbud

Læs mere

Udbud af kvalifikationsordning vedrørende teknisk rådgivning og anden konsulentbistand til Aarhus Letbane I/S

Udbud af kvalifikationsordning vedrørende teknisk rådgivning og anden konsulentbistand til Aarhus Letbane I/S DATO Udbud af kvalifikationsordning vedrørende teknisk rådgivning og anden konsulentbistand til Aarhus Letbane I/S 16. juli 2013 VERSION 1.0 Betingelser for optagelse i kvalifikationsordningen KONTAKT

Læs mere

Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18

Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10-års budgetter og handlingsplaner Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18 1. Indledning Dette notat beskriver indhold af

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen.

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen September 2014 1 af 3 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TAG angiver

Læs mere

HÅNDBOG TEGNINGER FOR AFMÆRKNING AF VEJARBEJDER I ÅBENT LAND ANLÆG OG DRIFT OKTOBER 2013

HÅNDBOG TEGNINGER FOR AFMÆRKNING AF VEJARBEJDER I ÅBENT LAND ANLÆG OG DRIFT OKTOBER 2013 HÅNDBOG TEGNINGER FOR AFMÆRKNING AF VEJARBEJDER I ÅBENT LAND ANLÆG OG DRIFT OKTOBER 2013 ANLÆG OG DRIFT TEGNINGER FOR AFMÆRKNING AF VEJARBEJDER I ÅBENT LAND ANLÆG OG DRIFT TEGNINGER FOR AFMÆRKNING AF VEJARBEJDER

Læs mere

Introduktion til Vejdirektoratets Trafikcenter. Information forud for dialogmøder

Introduktion til Vejdirektoratets Trafikcenter. Information forud for dialogmøder Introduktion til Vejdirektoratets Trafikcenter Information forud for dialogmøder Introduktion til dialogmøder Dagsorden 13.00-13.10: Vejdirektoratet 13.10-13.40: Vejdirektoratets Trafikcenter Formål og

Læs mere

REKVISITION <Bygværk-Årstal-Løbenr.> AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker

REKVISITION <Bygværk-Årstal-Løbenr.> AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon +45 7244 2245 Dokument 16/10839-3 Side 1/10 REKVISITION AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning

Læs mere

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1. Servicearbejde. Vejmandstilsyn. Tillægsaftale

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1. Servicearbejde. Vejmandstilsyn. Tillægsaftale Udbud 2008 Side 1 af 8 Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1 Servicearbejde Vejmandstilsyn Tillægsaftale Udbud 2008 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse side 1 Vejmandstilsyn 3 1.1 Alment 3 1.1.1 Omfang

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Løbende Vejdrift" Fagområde "Vejdrift" Rettelsesblad nr. DRI-3 Tidligere udsendte rettelsesblade:

Læs mere

Den Aftaleformular. Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort

Den Aftaleformular. Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort Den 14-06-2016 Aftaleformular Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nandliss NO_DOC_EXT: 2018-079203 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: lis.andersen@aalborg.dk

Læs mere

14210.R01. oktober 2013

14210.R01. oktober 2013 tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 14210.R01 HOVEDRÅDGIVER ROSKILDE FJORD - FORBINDELSEN oktober 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON September 2013 13/19160 Peter Boding pbod@vd.dk +45 7244

Læs mere

KONCEPT FOR FASTE OMKØRSELSRUTER

KONCEPT FOR FASTE OMKØRSELSRUTER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. juni 2014 14/07479-2 KONCEPT FOR FASTE OMKØRSELSRUTER Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Opgavebeskrivelse Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 Dato 19. november 2014 Sagsbehandler Hans-Carl Nielsen Mail hcn@vd.dk Telefon 7244 3652

Læs mere

vintertjeneste med specialmaskiner 2013

vintertjeneste med specialmaskiner 2013 vilkår vintertjeneste med specialmaskiner 2013 sneslynger Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 VINTERTJENESTE VILKÅR, VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER (VSP) Sneslynger

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE OG VILKÅR

ARBEJDSBESKRIVELSE OG VILKÅR DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. januar 2014 ARBEJDSBESKRIVELSE OG VILKÅR BEREDSKAB NY LILLEBÆLTSBRO OG VESTFYN Akutberedskab for bjærgning af køretøjer > 3.500 kg Niels Juels Gade 13 1022

Læs mere

Vejdirektoratet Organisation og udbudsstrategi Per Simonsen

Vejdirektoratet Organisation og udbudsstrategi Per Simonsen Vejdirektoratet 2012 Organisation og udbudsstrategi Per Simonsen Vejdirektoratets omsætning vejprojekter 2011-2016 (mio.kr.) 6 500 6 000 5 500 5 000 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1 500 1 000 500

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. maj 2012 KBP KBP@vd.dk

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. maj 2012 KBP KBP@vd.dk DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. maj 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Mekaniske og elektriske installationer" Fagområde "Fartvisere" Rettelsesblad nr. ME-FV-2 Tidligere

Læs mere

RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRMSPROJEKTER

RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRMSPROJEKTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRMSPROJEKTER APRIL 2014 1 af 6 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Der skal afgives tilbud på den vedlagte tilbudsliste (TBL). På tilbudslisten

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 RETTELSESBLAD SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Mekaniske og elektriske installationer APRIL 2012 KLAPBROER RETTELSESBLAD NR. ME-KB-1 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. april 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet

Læs mere

Matrixudbuddet. Samlet Driftsudbud 2012

Matrixudbuddet. Samlet Driftsudbud 2012 Matrixudbuddet Samlet Driftsudbud 2012 Fakta Ca. 3.800 km statsveje, svarende til 5 % af det samlede offentlige vejnet i Danmark 45 % af vejtrafikken afvikles på statens veje Fremkommelighed og trafiksikkerhed

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Aftale om rådgivning og bistand Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2014 14/14540 Hans-Carl

Læs mere

SAB-STYRING OG SAMARBEJDE

SAB-STYRING OG SAMARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. oktober 2012 KBP SAB-STYRING OG SAMARBEJDE LØBENDE VEJDRIFT SAMT MEKANISKE OG ELEKTRISKE INSTALLATIONER OKTOBER 2012 Dette er en arbejdsudgave. Det gældende

Læs mere