Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.:"

Transkript

1 Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, May-Britt Hermann, Camilla Mogensen, Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Gitte Møller Petersen, Mette Lindelof, Katrine Harrekilde, Jane Lind Bentson, Rikke Hansen, Vibeke Z. Andersen, Pia Påske, Charlotte Sørensen, Mai-Britt Buur, Jane Nielsen, Anne Demant, Doris Faurskov, Anette Larsen, Tina Rosenkjær, Helle Kok. 1. Ny procedure for behandling af praktikstedsansøgninger/ Kasper Pihl Kornbeck og Lone Rosenville Proceduren for behandling af praktikstedsansøgninger har været drøftet i LUU flere gange. Bilag 4 og 5. Sags beskrivelse En arbejdsgruppe bestående af Kasper Pihl Kornbeck, Anne P. Kristensen, Lone Rosenville, Pia Påske og Merete Frank Christensen har udarbejdet forslag til ny procedure for behandling af praktikstedsansøgninger. Forslaget vil gøre behandlingstiden af praktikstedsansøgninger kortere og samtidig sikre, at LUU bliver hørt omkring hver ansøgning. Arbejdsgruppen foreslår, at LUU følger op på godkendelse af nye praktiksteder, ved at besøge dem en gang om året. Konsekvenser Medlemmerne af LUU skal parvis besøge de nye praktiksteder. Drøftelse af forslaget. Arbejdsgruppen indstiller, at forslaget godkendes. MB: Ved sammenligning af andre uddannelser, virker denne procedure noget skarp; kan det mon afskrække nye virksomheder fra at ansøge? I forhold til teksten, så er det vel uddannelsesudbyder, som sikrer at eleven får en hel uddannelse, så ikke en mindre praktikvirksomhed er forpligtet til at lave aftaler om dette? MFC: Det er ikke formuleret klart nok, det er skolen, der holder tråden i kombinationsaftaler, virksomheden skal være indstillet på samarbejde med andre udbydere. HK: Set i skolens perspektiv er der lidt bekymring for de øgede krav.

2 MB: Dette kan gøre det svært, at få nye ansøgere. KPH: Det er sikkert, at praktik- og uddannelseskonsulenten skal hjælpe ansøgerne med ansøgningen og med at kvalificere denne. De opfølgende besøg skal også forstås som en støtte til nye praktiksteder. GMP: De opfølgende spørgsmål kan også være af positiv karakter, f.eks. hvad har I haft succes med? LR og KPH: Enige, gruppen vil se på spørgsmålene. HK: Er ikke enig i, at vi skal stille større krav, end PASS har foreskrevet, f.eks. at der er et krav om praktikvejledere med praktikvejlederuddannelse. LR: Uenig, det er vigtigt at praktikvejlederne er kvalificerede, har undersøgt det i PASS, og det må LUU godt. HHJ: Enig i, at kombinationsaftalerne vil komme i spil, synes ikke, der stilles for store krav. ADH: Enig i dette. HK: Ser man på det pædagogiske område, så har pædagoger en praktikvejledningsdel i deres bacheloruddannelse, skal disse så ekskluderes, hvis ikke de tager det korte praktikvejleder kursus? KPK: Mener, der godt kan stilles krav om, at pædagoger tager det korte praktikvejlederkursus, så de får kendskab til erhvervsuddannelserne. Bemærkning: Praktik- og uddannelseskonsulent og LUU kan vurdere at vejlederen ad anden vej har skaffet sig tilsvarende viden og kompetencer. PP: Er lidt bekymret for, hvordan det skal gå med høringen, da vi jo alle får mange mails. KPK: Det er medtænkt, at et firmanavn kan springe i øjnene, hvis der er kendskab af negativ art til firmaet. CS: Kan vi undgå indstillinger i juli og august, da vi alle holder ferie? MFC: Det kan vi vælge at gøre. PRL: Hvad hvis der er bekymring ved et praktiksted? MFC: Praktik- og uddannelseskonsulenten tager så kontakt til firmaet, og bekymringen søges afklaret, og LUU får dette svar med en ny høringsfrist på 14 dage. Er der så fortsat bekymring, så skal ansøgningen behandles til førstkommende LUU møde. Hvis der er en alvorlig bekymring med dokumenteret grund til denne, tages ansøgningen op til LUU møde. PRL: Foreslår at en evt. bekymring fra et LUU medlem videresendes til formandskabet for LUU, så de er orienterede om, at der foretages en ekstra afklaring omkring ansøgningen. KPK og MF: Enige i dette.

3 MFC: Dette skrives ind i proceduren HHJ: Tænker, at besøgene af LUU-medlemmerne kan være spændende og en mulighed for at blive inspireret. Tænker ikke, at det skal være en politimandsopgave. LR: enig. Det er også meningen, at der kun skal være et opfølgende besøg ca. et år efter godkendelsen, derefter skal praktikstedet ikke besøges med mindre, der bliver grund til det. Dette skal rettes i proceduren. EK: Er det tænkt, at denne procedure skal prøves i en tidsperiode? KPK: God ide at evaluere proceduren når den har været i brug et stykke tid. Beslutning Forslaget godkendes følgende ændringer/om formuleringer: Det er ikke det enkelte praktiksted, som skal sikre, at en elev kan nå alle praktikmål; det er skolen, som skal have tråd i kombinationsaftaler. Hvis et LUU medlem har bekymring ift. en ansøger, tager Praktik- og uddannelseskonsulenten kontakt til firmaet, og bekymringen søges afklaret. LUU får dette svar med en ny høringsfrist på 14 dage. Er der så fortsat bekymring, så skal ansøgningen behandles til førstkommende LUU møde. Hvis der er en alvorlig bekymring med dokumenteret grund til denne, tages ansøgningen op til LUU møde bekymring fra et LUU medlem videresendes til formandskabet for LUU, så de er orienterede om, at der foretages en ekstra afklaring omkring ansøgningen Er der bekymring fra et LUU medlem videresendes dette til formandskabet for LUU, så de er orienterede om, at der foretages en ekstra afklaring omkring ansøgningen. Der skal være et opfølgende besøg ca. et år efter godkendelsen, derefter skal praktikstedet ikke besøges med mindre, der bliver grund til det. Proceduren evalueres efter 2 år. Proceduren rettes og sendes med referatet ud. 2. Virksomhedsforlagt undervisning på Grundforløb 1 / Charlotte Kølle Jørgensen Den virksomhedsforlagte undervisning på GF 1 skal ifølge LUP en afvikles som virksomhedsbesøg to eftermiddage. Sags beskrivelse Charlotte Kølle Jørgensen præsenterer intentionerne med den virksomhedsforlagte undervisning på Grundforløb 1 og lægger op til en dialog omkring planlægningen af denne i forhold til kommunernes ønsker.

4 Konsekvenser Skolen indstiller, at den virksomhedsforlagte undervisning planlægges ud fra en skabelon, så både muligheden for hensyntagen til ønsker fra kommunerne og håndteringen af planlægningen på skolen tilgodeses. Planen at der laves aftaler med aftagende kommuner om tidspunkt for elevernes besøg på praktikstederne lokalt. MLH: Er det planen, at de to dages virksomhedsbesøg skal være på samme institution? CKJ: Det kan aftales lokalt. MF: For Ringsted (PA) vil det være fint, at det er samme institution begge dage. ÅH: Institutionerne synes, det er en stor gruppe, de skal modtage, har brug for at få mere at vide, hvad aktiviteten skal gå ud på. HHJ: Eleverne, som skal til Stevns kommer i to forskellige institutioner, håber dette giver eleverne nogle gode oplevelser. Forventer at underviseren kontakter kontaktpersonen inden besøget og afklarer, hvad der skal ske (aktiviteten). CKJ: Der er måske brug for at samle op på hvordan denne nye form for VFU er gået, når den er afprøvet. KH: I Køge vil institutionerne også gerne kende mere til forventningerne. HK: Undervisningslederne skal minde underviserne om, at praktikstedet skal kontaktes. Beslutning Den virksomhedsforlagte undervisning planlægges ift. de enkelte kommuners ønsker og muligheder. Erfaringerne med dette efterårs VFU for GF1 vil inddrages i den fremadrettede planlægning af VFU for GF1. Der forventes kontakt til kommunerne vedr. VFU i nær fremtid. 3. Virksomhedsforlagt undervisning for Grundforløb 2/Bente Lyngbo Der er en del detaljer omkring VFU på GF 2, som ikke er afklaret

5 Sags beskrivelse Der er forskellig praksis for, hvordan eleverne er blevet tildelt praktiksted til deres virksomhedsforlagte undervisning. Fra skolens side er der et ønske om at se på, det kan gøres anderledes og meget gerne ensartet. I nogle kommuner får eleverne en evaluering efter deres VFU, er der et ønske om/behov for dette generelt? LUP en lægger op til, at en repræsentant fra praksis deltager efterfølgende i klassen i evalueringsprocessen af VFU i GF 2. Kommunerepræsentanterne i LUU er forespurgt, om de kan/vil koordinere dette for den enkelte skoleafdeling. Konsekvenser Stillingtagen til, hvordan den virksomhedsforlagte undervisning kan planlægges og gennemføres; skolen indstiller, at skoleafdelingernes og kommunernes forskellige praksis fastholdes denne gang i forbindelse med placering af VFU i GF 2 foreløbig i efteråret Den nuværende procedure med fordeling af elever fastholdes indtil videre. HK: Er der ønske om et fælles evalueringsværktøj og hvordan planlægges det, hvem der skal komme og deltage i opsamlingen? MF: der er brug for at vide, hvilke forventninger er der til praktikstederne? HK: Der skal ses på, at brevene til praktikken er svarende til det, VFU handler om nu. MF: De, som skal komme til opsamlingen, skal orienteres om, hvor de skal møde og hvilken tid til opsamlingen. ÅH: Det er vigtigt, at eleverne gøres opmærksom på, vigtigheden af, at de møder op i VFU BL: Det er noget, vejlederne gør eleverne opmærksomme på. MF: Synes det vil være godt med et evalueringsværktøj. KH: Kan man sende det ud, der bruges? ÅH: Eleverne fra Næstved har skemaer med ud. MLH: God ide at have et evalueringsskema. Konklusion: De skemaer, der er i brug, sendes til MFC, som sender skemaerne med referratet ud.

6 Beslutning De forskellige evalueringsskemaer som tidl. har været brugt sendes til Merete, som tager disse med til formandskabet til sammenligning. LUU foreslår, at der fremadrettet anvendes et ensartet skema, som er enkelt for institutionerne at svare på, og som eleverne kan vedlægge deres ansøgning til kommunerne om elevplads på hovedforløbet. LUU beder om, at informationsbrevene til praktikstederne kommer til at indeholde målene for VFU på GF2. Der forventes kontakt til kommunerne vedr. VFU i nær fremtid. 4. Opsamling på igangværende opgaver i LUU/Merete Frank Christensen Der er lavet en gennemgang af, hvilke sager LUU har drøftet i 2014 og 2015, med notering af, hvilke løse ender der er. Bilag 6. Sags beskrivelse Formandskabet i LUU har bedt om, at få et overblik over de drøftelser og opgaver i LUU, som ikke er lukkede. Konsekvenser Beslutning og prioritering af de opgaver, som præsenteres. Vedr. Det gode samarbejde: KPK: Arbejdet med det gode samarbejder ligger implicit i alle LUU drøftelserne. HHJ: Mener, at der fortsat er behov for, at LUU har fokus på det gode samarbejde, fordi vi arbejder i forskellige virkeligheder. Det behøver måske ikke være et punkt på dagsordenen. ADH: Det gode samarbejde kan godt ligge implicit i dagsordenpunkterne, men der er også brug for, at der tages en dybere drøftelse af det en gang imellem. KH: Et sådan punkt kan gøre os klogere på, hvordan de forskellige verdener fungerer. Punktet skal ikke være et fast punkt på dagsordenen til alle LUU møder, men sættes på en gang om året, til årets sidste LUU møde. Vedr. samarbejde omkring elever, som indkaldes til samtale med en vejleder:

7 MLH: Samarbejdet omkring, specielt SSA-elever, som ikke klarer sig godt på skoleforløbet kan fortsat blive bedre. MF: Oplever et godt samarbejde, bliver orienteret, når en elev kaldes til samtale, og vurdere så, om jeg vil deltage. Der sættes et punkt om samarbejdet omkring udforede elever og elever, der kaldes til samtale i en skoleperiode på dagsordenen. Vedr. fraværsprocedure: Dette sættes på dagsordenen. Vedr. emnerne på PASS tema møde for formandskaberne: HK: Er der behov for en temadrøftelse på et Fælles LUU møde af emnerne? Tages op i formandskabet. HL: Møder fortsat elever, som i løbet af deres SSH uddannelse har oplevet at møde på et helt uforberedt praktiksted. Tænker ikke, det er godt for fastholdelsen. Tages op i formandskabet, om det skal være et punkt på dagsordenen. Beslutning Vedr. det gode samarbejde: Punktet skal ikke være et fast punkt på dagsordenen til alle LUU møder, men sættes på en gang om året, til årets sidste LUU møde Vedr. samarbejde omkring elever, som indkaldes til samtale med en vejleder: Der sættes et punkt om samarbejdet omkring udforede elever og elever, der kaldes til samtale i en skoleperiode på dagsordenen. Vedr. fraværsprocedure: Der sættes et punkt med fraværsproceduren på dagsordenen. Vedr. emnerne på PASS tema møde for formandskaberne: Det tages op i formandskabet, om PASS emner skal drøftes i LUU. Det tages op i formandskabet, om det, at nogle elever fortsat oplever at møde på praktiksteder, som ikke er forberedte på, at de skal modtage elever, skal være et punkt på dagsordenen.

8 5. Godskrivningsprocedure efter de nye uddannelsesordninger/ Helle Kok Reglerne for godskrivning er klart beskrevet i bilag til bekendtgørelsen for hver af de to hovedforløb. SOSU: PA: Bilag 1 i begge BEK. Sags beskrivelse Der er i de nye BEK beskrevet to former for godskrivning for praktik: Godskrivning for 3 mdrs. praktik og godskrivning for 6 mdrs. praktik. Kravene til erhvervserfaring, som giver mulighed for godskrivning for praktik, er klart beskrevne. Der ligger en godskrivningsprocedure, som nu ikke er relevant længere. Er der behov for en ny procedure? (Ved planlægning af de nye godskrivningshold for SSH og PA er principperne fra proceduren, hvor eleven skal i praktik mellem næstsidste og sidste skoleperiode, anvendt). Konsekvenser Orienteringspunkt Reglen om 50 og 95 % godskrivning gælder ikke længere. MLH: Der står ikke noget om, hvor mange ugentlige timer, en ansøger skal have arbejdet for at kunne få godskrivning? HK: Det er det samme, som indenfor andre voksenuddannelser, er usikker på tallet, det afklares. AD: Kan ansøgerne fravælge at blive godskrevet? HK: Det er en standardgodskrivning for ikke at dobbeltuddanne, så i princippet kan godskrivning ikke fravælges. Beslutning LUU tager orienteringen til efterretning. Det er efterfølgende afklaret, at en ansættelse på 24 timer/ugen tæller som fuldtidsbeskæftigelse.

9 Korte, gensidige orienteringer. EK: Hilsen fra Mogens Bech Madsen, som er trådt ud af LUU, da han har fået ny stilling i FOA. HHJ: Hvis man er godskrevet for engelsk, hvad for eleven så tilbudt i stedet for? HK: Mener, det er et valgfag eller et andet fag fra rækken, det står i LUP en. HHJ: Hvis eleven arbejder med noget selvstændigt, skal det vel kvalificeres af en lærer? Sender det evt. som et punkt til formandskabet, så det kan belyses og drøftes. HK: Skolen er meget i tvivl om, hvor mange uddannelsespladser, vi skal forvente at kommuner og region ønsker oprettet, dvs. hvor mange elever, kommunerne vil ansætte fremadrettet. Derfor er der sendt en forespørgsel ud til den øverste embedsmand i kommuner og region, hvor skolen beder om en vurdering fra den enkelte kommune og fra regionen af, hvor mange elever, der tænkes ansat. Skolen skal planlægge forløb og undervisning for foråret nu, og har derfor brug for en afklaring af, hvor mange elever, vi skal planlægge at få. MF: Man risikerer, at det strander, når man sender til det politiske lag i kommuner og region. HHJ: Kommunerne er lige så usikre ift. ansættelse af elever, måske kommer der en trepartsaftale i 11. time.

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 08.30-10.45. Referent: Merete Frank Christensen Tilstede Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Gitte

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, 2016. Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Karin Andersen, Anne

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Referent: Merete Frank Christensen Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Tilstede: PA LUU: Marianne Frederiksen, Mogens Bech Madsen, Mette

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015 Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Mogens Bech Madsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Annette Madsen, Lars Thaarbøl,

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 13.35-15.05 Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen, Ulla

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: 10.10-13.20 Troensevej 2, 4700 Næstved; Lokale 307. Tilstede: LUU PA: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Niels Bjerregård Pedersen, Åse Høybye, Helle

Læs mere

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl. 12.30-14.15. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 09-09-2014 Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, 2014. Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 1. Velkommen til LUU/Kasper Pihl Kornbeck og Marianne Frederiksen Formandskabet orienterer om forventninger

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl. 11.10-14.40 Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval Jacobsen, Maibritt Gisli, Ea

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland.

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Onsdag d. 19.06.2013 kl. 10.30 13.40 på Selandia Park 8, lokale U8, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen (MECH) Tilstede: Mogens Bech

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland 27-06-2012 Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland Tirsdag d. 26.06.12 kl. 13.20-15.30 i Ringstedhallerne, lokale 4-5, Tværalle 8, 4100 Ringsted. Tilstede: Region Sjælland: Kommunerne: Organisationerne:

Læs mere

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl. 9.00-11.55. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl. 8.30-11.50. Selandia Park 8, Lokale U2. Kontakttelefon ved forsinkelse: Merete Frank Christensen på 51 21 65 79. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4.

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl. 9.15-12.30. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Katrine Harrekilde,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde.

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl. 10.00-12.30. Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Til stede, LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018.

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. SOSU LUU: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Malene Maarup, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Tilstede, SOSU LUU: Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE Fredag 12. april 2013 kl. 8.30-12.30 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis Bente Juulsgaard, Line Kristensen, Susanne Pallesen, Irene Winther, Vera Larsen, Birgit

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT Social- og sundhedsuddannelserne - opbygning og muligheder for videreuddannelse Kære

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 2013-05-26 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Horsens Aftalen indgået 2011 (rev. 2013)

Læs mere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 13. december 2012 kl. 14.00 17.00 Deltagere Hanne Nielsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Kenneth Petersen, Tove Sørensen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt.

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt. Til: LUU AMU 15. maj 2012 Referat fra møde i LUU AMU, den 8. maj 2012 Afbud fra: Kjeld Saul, Camilla Bruun, Rikke Kongsmark (vikar for Konni Ford), Charlotte Nielsen, Mónica De las Mercedes, Bente Lyngbo,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Til stede; SOSU LUU: Mette Lindelof, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette Due Hartmann,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland.

Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Onsdag d. 02.10.2013 kl. 11.00 12.15. 1. Undervisning i løbet af praktikperioden? Hvis en elev har sproglige vanskeligheder eller har behov for hjælp

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitte Kørchen,

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 14. juni 2010 kl. 9.00 12.00 på Social og Sundhedsskolen Syd Lokale 1.2. Medlemmer: Alice Andersen FOA næstformand

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl,

Læs mere

Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland

Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland Præsentation af vejledningssekretariatet på hovedadressen Selandia Park i Ringsted I vejledningssekretariatet arbejder vi med: Optager

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Carsten Madsen, Jørgen Erik Kozak Nielsen, Anette Aagaard

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 24-03-2014 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Fredericia Aftalen indgået august 2009

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Bodil Marker, Anne

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 10-01-12 KL. 9-15 PÅ SOSU-SKOLEN DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT: BERIT BORGÅ GAMEMASTER:

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30 Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl. 13.00 til 14.30 Tilstede: Ursula Dybmose, KL, formand Joan Prahl, FOA, næstformand Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Ernæringsassistentuddannelsens. Efteruddannelse. Referat. Udvalgsmøde 12:00 14:30

Lokalt uddannelsesudvalg for: Ernæringsassistentuddannelsens. Efteruddannelse. Referat. Udvalgsmøde 12:00 14:30 Tid & sted: Tirsdag d. 20. januar 2015 Udvalgsmøde 12:00 14:30 Deltagere: Arbejdsgiversiden: Danske Regioner: Uddannelseskoordinator Inge Sønke, IS (formand for LUU ERA) Køkkenchef Hanne Jensen, HJ (afbud)

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Bilag 2 de forskellige samtaletyper

Bilag 2 de forskellige samtaletyper Bilag 2 de forskellige samtaletyper Prøvetidssamtale Lovgrundlag Bekendtgørelse af lov om erhvervsuddannelser, nr. 1244: 60 En uddannelsesaftale kan ikke opsiges af aftalens parter. Stk. 2. De første 3

Læs mere

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt.

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt. Referat fra fællesmødet for private og kommunale arbejdsgivere på social- og sundhedshjælperuddannelsen torsdag, den 8. juni 2017 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej 10, 7400

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård

Læs mere

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 LUU SOSU Dato: 1. marts 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe

Læs mere