Indstillingsskema runde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indstillingsskema runde"

Transkript

1 Indstillingsskema runde Nr. Målgruppe Børn, unge og familier Forening / Organisation Mormor ordningen Ansøgningens formål Foreningen tilbyder pasning af syge børn. Der er en frivillig koordinator tilknyttet. Der søges om tilskud til dækning af administrative udgifter samt indkøb af legetøj. Tidligere bevilliget fra 18 (2 år tilbage) 2015: kr. 2016: kr. Ansøgt Frivillighedsråds Frivillighedrådets beløb (i kr.) instilling (i kr.) begrundelse Frivillighedsrådet indstiller, at delvist. Reduktionen sker idet rådet finder at posten 'legetøj' bør dækkes af forældrebetaling / eller børnene anvender deres eget legetøj, da pasning sker i hjemmet Børn, unge og familier Avedøre Kirke klub for unge Kirken kører en klub for unge mellem14-18 år, hvor der tilbydes socialt fællesskab. Der er tidligere givet opstartsstøtte til klubben. 10 frivillige driver tilbuddet og der søges om tilskud til air-hockey og kreamaterialer. 2014: kr Frivillighedsrådet indstiller, at, da det er et godt formål. Dog undres rådet over at klubben kun har åbent en gang månedligt.

2 Børn, unge og familier Børn, unge og familier Byhaver i Friheden Urban Roots Streetart væg i Friheden Beboerrådgiver og en gruppe frivillige i Frihedens boligselskab har lavet projekt om byhaver. Der er anlagt 21 byhaver, som fungerer som samlingspunkt for beboere, unge som gamle, og som skaber et socialt fællesskab gennem pasning af haverne. Der søges om tilskud til flere byhaver, samt haveredskaber og et lille redskabsskur/kasse ved haverne. Foreningen laver street art sammen med børn og unge i Hvidovre, for derigennem at forebygge ulovligt grafitti og skabe sociale fællesskaber. Der planlægges et streetart værk på en carport i Friheden, i samarbejde med Boligselskabet i Friheden, og der søges om tilskud til spraymaling, masker og handsker. Nyt Projekt Frivillighedsrådet indstiller, at delvist. Rådet finder, at nye højbede bør finanicieres af samme midler som de første højbede blev, men vil dog godt støtte op omkring aktiviteten ved at give tilskud til redskabsskuret. Nyt Projekt Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag på ansøgningen, idet rådet finder at udsmykning af et boligselskabs carport bør finansieres af boligselskabets midler.

3 Børn, unge og familier Børn, unge og familier Det sociale netværk Headspace Børns Voksenvenner Foreningen tilbyder anonym, frivilligbåret rådgivning til unge i alderen år, og fungerer også som værested. Rådgivningen tilbydes på den unges præmisser. Tilbuddet drives af 15 frivillige. Der søges om tilskud til synliggørelseskampagne på ungeinstitutioner/skoler i Hvidovre og rekruttering af nye frivillige. Foreningen arbejder med Har ikke modtaget støtte de venskaber mellem voksne sidste to år og børn med spinkelt familienetværk. Der arbejdes med 3-5 venskaber i Hvidovre med 3-5 frivillige. Der søges om tilskud til rekruttering efter lokale frivillige samt kompetenceudvikling af de frivillige der skal være voksenvenner. Ny Ansøger Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag, idet rådet finder ansøgningen uklar. Derudover er der udgiftsposter der ikke kan dækkes jf. kriterierne for 18 støtte i Hvidovre Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Der gives tilskud til rekruttering af frivillige. Rådet finder, at kompetenceudviklingen bør ske internt i foreningen, når de frivillige er rekrutteret.

4 Børn, unge og familier Børns Vilkår Foreningen tilbyder støtte, sorggrupper, bisiderordning og rådgivning til socialt udsatte børn og unge. Det anslåes, at ca. 500 børn og unge fra Hvidovre vil bruge tilbuddene. Der er 450 frivillige tilnyttet og der søges om tilskud til kompetenceudvikling af frivilliggruppen. 2015: kr Frivillighedsrådet indstiller, at delvist, da det er et godt initiativ der også kan komme Hvidovre-børn til gode Ældre Boblerne i Avedøre Kirke Ældre Ældre Sagen Aktiviteter Boblerne arrangerer social Har ikke modtaget støtte de hygge og fællesskab for sidste to år ældre i Avedøre kirke ugentligt. Der er 6 frivillige der driver tilbuddet. Der søges om tilskud til indkøb af rullevogn, som kan bruges til at transportere sangbøger og kaffe og kage ud til deltagerne. Der deltager ca personer. Foreningen tilbyder gratis 2014: kr. aktiviteter til medlemmerne, såsom håndarbejde, 2015: kr. kortspil mv. Der sker en større koordinering mellem deltager og hold. Der søges om tilskud til dækning af de administrative udgifter ved koordineringen Frivillighedsrådet indstiller, at Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Rådet finder, at tlf og administrationsudgifter bør kunne dækkes over flere af Ældre Sagens aktiviteter. Rådet henstiller endvidere endnu engang til at foreningen samler sine aktiviteter i færre ansøgninger.

5 Ældre Ældre Sagen Vejledning Foreningen tilbyder vejledning til borgere i forbindelse med sygdom, skilsmisser eller dødfald. De er to frivillige og der forventes brugere. Der søges om tilskud til dækning af administrationsudgifterne. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Rådet finder, at tlf og administrationsudgifter bør kunne dækkes over flere af Ældre Sagens aktiviteter. Rådet henstiller endvidere endnu engang til at foreningen samler sine aktiviteter i færre ansøgninger Ældre Ældre Sagen Cafe Husk Ældre Ældre Sagen Sygehusvenner Forningen har et cafetilbud til demente og deres pårørende for at forebygge social isolation. Der er 10 frivillige der driver tilbuddet og ca. 30 deltagere. Der søges om tilskud til annoncering af tilbuddet, administrationsudgifter, udflugter og taxa til dårligt gående, samt musik til sommer og julecafe. Foreningen tilbyder ledsagelse af svækkede ældre borgere, der ikke har mulighed for at have familie med som ledsager ved hospitalsbesøg. 2015: kr. 2016: kr. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes.der dækkes ikke taxakørsel og udflugter jvf 18 kriterierne. Derudover finder rådet at annoncering også kan ske i foreningens egne blade, hvorfor der også er skåret i tilskud til annoncering kr Frivillighedsrådet indstiller, at med det ansøgte beløb.

6 Ældre Ældre Sagen Telefonstjernen Foreningen tilbyder 2015: kr. tryghedsopklad hver morgen til ældre borgere i Hvidovre. Man skal ikke 2016: kr. være medlem af foreningen for at blive tilknyttet telefonstjernen. Der er 8 frivillige tilknyttet. Der søges om dækning af de frivilliges tlf.udgifter samt administrationsudgifterne i projektet Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Rådet finder, at administrationsudgifter bør kunne dækkes over flere af Ældre Sagens aktiviteter. Rådet henstiller endvidere endnu engang til at foreningen samler sine aktiviteter i færre ansøgninger Ældre Ældre Sagen Transport af udstyr Foreningen har en del aktivteter hvortil der skal transporteres udstyr, eks. værktøj til sløjd, krolff og højtalere til gymnastikhold. Der søges om tilskud til transportudgiften af udstyret. Foreningen har en besøgstjeneste til enlige og ældre borgere i Hvidovre. Der søges om tilskud til dækning af administrationsudgifter, annoncering samt kompetenceudvikling af de frivillige besøgsvenner. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag på ansøgningen idet der ikke gives tilskud til transport jf. 18 kriterierne Ældre Ældre Sagen Besøgsvenner 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at delvist. Rådet finder, at administrationsudgifter bør kunne dækkes over flere af Ældre Sagens aktiviteter. Rådet henstiller endvidere endnu til at foreningen samler sine aktiviteter i færre ansøgninger.

7 Ældre Ældre Sagen Ensomhed Foreningen laver netværksskabende aktiviteter, for at få ensomme Hvidovre Borgere ind i nogle af foreningens andre aktiviteter, for herved at forebygge ensomhed og social isolation. Der søges om dækning af udgifter ved annoncering, musik, informationsmateriale og tlf.udgifter. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at delvist. Rådet finder dog, at administrationsudgifter og tlf.udgifter bør kunne dækkes over flere af foreningens aktiviteter Ældre Det Frivillige Ældrearbejde Ældre hjælper Ældre Ældre hjælper Ældre tilbyder hjælp og rådgivningen indenfor jura, skat, arv & testamente, forsikringer med mere. Derduover tilbydes vennetjenster i form af mindre håndværksopgaver, eks. skiftning af pære, ophængning af billede, indstilling af TV kanaler mv. Der er åben træffetid på kontoret man-torsdag. Der søges om dækning af administration, annoncering, forsikringer, musik til kommunale skovture, telefon mv. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at med det ansøgte beløb idet den dækker over flere aktiviteter, og tlf. og administration hermed også dækkes samlet.

8 Ældre Det Frivillige Ældrearbejde Cafe eftermiddage Der tilbydes socialt samvær 2015: kr. og dans for kommunens ældre i vinterhalvåret på risbjerggård. Der er : kr. frivillige tilknyttet. Der søges om tilskud til musik, annoncer og service Frivillighedsrådet indstiller, at Dog beder rådet om at der fremadrettet udspecificeres hvad posten 'diverse' dækker Ældre Det Frivillige Ældrearbejde Indkøbsbussen Der tilbydes indkøbstur to gange månedligt, hvor ældre borgere kan ''stige på'' indkøbsbus, der samler op i hele Hvidovre. Der køres til de to lokale centre. Hvor borgerne får mulighed for at foretage indkøb med støtte og hjælp fra frivillige hjælpere. Der søges om tilskud til busleje. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at fuldt ud Ældre Det Frivillige Ældrearbejde Influenza vaccinationer Der tilbydes årligt 2015: kr. influenzavaccinationer til kommunens ældre på 8 forskellige dage i oktober. 2016: kr. Der søges om tilskud til annoncering, dækning af service og let forplejning, da de ældre tilbydes saft eller kaffe efter vaccinationen Frivillighedsrådet indstiller, at

9 Ældre Det Frivillige Ældrearbejde Erindringsdans for demente og ældre Det Frivillige Ældrearbejde har indgået samarbejde med plejecentrene om at lave et samlet erindringsdansarrangement i Medborgersalen, et afdansningsbal. Der søges om tilskud til musikken Nyt Projekt Frivillighedsrådet indstiller, at Ensomme Avedøre Kirke Juleaften Kirken holder juleaften for enlige og ressourcesvage familier. Der er 15 frivillige tilknyttet, og ca. 75 deltagere. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at Ensomme Dansk Folkehjælp Hvidovre Seniornet Der er i 2014 startet Har ikke modtaget støtte de netværksgruppe op for sidste to år til dette projekt. enlige og ensomme ældre, for at forebygge social isolation og ensomhed. Det er selvkørende i dag. Foreningen ønsker at starte endnu en netværksgruppe op, da der ses et behov. Netværket ''rystes sammen'' over københavnerture, og bankospil mv. Der søges om tilskud til administartioinsudgifter, samt indkøb af bankopsil og tilkøb af guider, på københavnerturene Frivillighedsrådet indstiller, at, da det er en sårbar målgruppe.

10 Ensomme FORA-Hvidovre Misbrug eller tidligere misbrugere Misbrug/ tidligere misbrug eller forebyg. af misbrug Madhold for udsatte borgere Lions Club Hvidovre Hvidovre Lænken FORA har opstartet madhold for enkemænd, med frivillige undervisere. Holdene giver et netværk og fællesskab samtidig med at der sorgbearbejdes indenfor rammen. Der ønskes at starte endnu et madhold op, hvor målgruppen udvides til også at omfatte udsatte mænd og kvinder. Der søges om tilskud til administrationsudgifter for de frivillige, annoncering, print af opskrifter samt kompetenceudvikling af de frivillige i forhold den udvidet målgruppe. Nyt projekt Frivillighedsrådet indstiller, at Lions afholder det årlige Løb mod Narkoen løb hvor overskuddet går til aktiviteter der forebygger narkotikamisbrug blandt Hvidovres unge. Der søges om tilskud til annoncer, medaljer, pokaler, løbenumre med elektronisk chiptagning og løbeprogram. Foreningen tilbyder fællesskab uden alkohol og har både rådgivning og sociale aktiviteter. Der søges om dækninger for udgifter ved den frivillige del af Hvidovre lænken. 2015: kr. 2016: kr. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at med det ansøgte beløb Frivillighedsrådet indstiller, at med det ansøgte beløb.

11 Misbrug/ tidligere misbrug eller forebyg. af misbrug Misbrug/ tidligere misbrug eller forebyg. af misbrug Lænken det udgående Team (DUT) Alkoholrådgivningen på Byvej DUT tilbyder støtte og vejledning i forhold til borgerens alkoholproblem. DUT har faste vagter på sygehusenes psykiatriske afdelinger. Der informeres også om behandlingsmuligheder, selvhjælpsgrupper mv. Teamets frivillige deltager i undervisning og oplysningsarbejde og har alle personlige erfaringer med alkoholmisbrug. Der søges om tilskud til kompetenceudvikling af de 15 frivillige på internatkurser i Der tilbydes støtte og rådgivning i forbindelse med indtagelse af antabus, for at hjælpe misbrugere og deres familier til at fastholde et liv uden alkohol. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag, idet rådet henviser til at målgruppen anvender den lokale Hvidovre-lænke Frivillighedsrådet indstiller, at Misbrug/ tidligere misbrug eller forebyg. af misbrug TUBA Hvidovre Foreningen tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning til unge mellem år, der er opvokset i familier med alkohol- eller stofmisbrug. Der er to frivillige tilknyttet i Hvidovre og der søges om tilskud til kompetenceudvikling af de frivillige samt startpakker med litteratur og undervisningsmateriale. Ny Ansøger Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Rådet finder at det er et godt formål, men da ansøgningen er lidt uklar henvises foreningen til at søge midler igen i anden runde med klarere specifikation af udgiftsposterne.

12 Kriseramte Dansk Folkehjælp Lokal gældsrådgivning Kriseramte Den sociale retshjælps fond Der søges om tilskud til oprettelse af lokal økonomisk rådgivning til udsatte borgere i Hvidovre. Der er 2-8 frivillige i tilbuddet og der forventes et sted mellem brugere. Der søges om tilskud for de kommende to år til dækning af følgende udgifter: tlf.udgifter, kørsel, let forplejning, forsikring og administration. Der ønskes oprettet et frivilligt drevet selvhjælpsprogram målrettet nuværende fængsler og pensioner tilknyttet kriminalforsorgen. Programmet skal tilbyde gældsrådgivning og hjælp til håndtering af privatøkonomi. Der søges om tilskud til lokaler, administration og kompetenceudvikling af de frivillige gældsrådgivere. Nyt projekt Frivillighedsrådet indstiller, at ansøgningen afslåes, idet rådet henviser til at der allerede eksisterer lokale lignende tilbud, f.eks. hos Ældre sagen. Derudover gives der ikke 18 tilskud over en flerårig periode, og flere af udgiftsposterne kan ikke dækkes jvf. 18 kriterierne. Nyt Projekt Frivillighedsrådet indstiller, at ansøgningen afslåes, idet rådet finder at fængslesvæsenet selv har ordninger, der varetager disse behov for målgruppen

13 Kriseramte Sorggrupperne i Avedøre Kirke Der tilbydes sorggruppeterapi til Hvidovre borgere, der har mistet et nært familiemedlem/ven. Der visiteres fra alle 4 kirker i Hvidovre og der søges om tilskud til uddannelsesbøger samt et kursusophold for de frivillige. 2015: kr 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at Kriseramte ForældreFonden Forælder Fondens førstehjælpslejligheder er midlertidige og har til formål at stabilisere og sikre, at familier (enlige forsørgere, samværsforældre og deres børn) kommer gennem svære perioder. Der er fire lejligheder i Hvidovre, som vedligeholdes og passes af frivillige. Visitationen til lejlighederne sker i tæt samarbejde med kommunens boligkontor.der ansøges om tilskud til vedligeholdelse, nyanskaffelser til førstehjælpslejlighederne samt administration. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes med midler til vedligeholdelse af førstehjælpslejlighederne i Hvidovre.

14 Andre Cafe Hjertetræet Cafe Hjertetræet søger om tilskud til indkøb af sko/træsko til de frivillige der hjælper til cafeen. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at Handicap Høreforeningen Hvidovre Handicap Bedre Psykiatri Hvidovre Formålet er at bedre hverdagen for de hørehæmmede i Hvidovre ved at gennemføre instruktive og oplysende møder for medlemmer og gæster samt styrke sociale relationer for Hvidovres hørehæmmede. Der søges om tilskud til annoncer og betaling af foredragsholdere. Formålet er at skabe bedre vilkår for psykisk syge og deres pårørende bl.a. via informationsaftener om behandling, rådgivning og pårørendes handlemuligheder for alle interesserede samt netværksgrupper for pårørende mhp. rådgivning. Der søges om støtte til tre informationsaftener og netværksgruppemøder/ pårørendegrupper. 2015: kr. 2016: kr. 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at Frivillighedsrådets indstiller, at imødekommes. Reduktionen sker, da rådet finder ansøgningen uklar. Der ønskes yderlige specifikation over midlernes anvendelse fremover.

15 Handicap Brohusklubben Brohusklubben er en klub for ældre døve, hørehæmmede og CItegnsprogsbrugere over 60 år bosat på Sjælland. Klubben giver denne målgruppe et socialt netværk og udbud af aktiviteter. Det er svært at samles lokalt i kommunerne, da det er en lille målgruppe, hvorfor Brohusklubben er samlingsted for alle på Sjælland. Der er pt. 11 deltagere fra Hvidovre og ca. 25 faste frivillige. Der søges om tilskud til klubbens aktiviteter og drift Handicap Døveforeningen af 1866 Foreningen tilbyder et socialt netværk til døve og CI-tegnsprogsbrugere på sjælland. Der tilbydes møder og ture og socialt fællesskab og hygge blandt ligesindede. Foreningen retter sig også mod døve frivillige. Der søges om tilskud til aktiviteter og tiltag for foreningens brugere. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes med kr. Har ikke modtaget støtte de sidste to år Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag, da rådet har prioriteret et andet projekt, der også er målrettet døvemålgruppen.

16 Sygdom Parkinson cafe Hvidovre Sygdom Scleroseforeningen Hvidovre/ Brøndby Foreningen tilbyder et fællesskab, hvor den parkinsonramte og dennes pårørende får et frirum og føler sig tryg og får mulighed for at udveksle erfaringer, får tips om takling af sin sygdom og få den nyeste forskning at vide. Der søges om tilskud til annoncering og administrationsudgifter. Foreningen laver sociale arrangementer og netværksaktiviteter til scleroseramte og deres pårørende. Der søges om tilskud til foredrag, arrangementer, mødeudgifter, forplejning, kørselsudgifter, bestyrelse af frivillige, porto, printerpapir, kuverter, computer, bankgebyrer mm. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at 2015: kr. 2016: kr Frivillighedsrådet indstiller, at imødekommes. Reduktionen sker, da flere af udgiftsposterne ikke dækkes jf. 18 kriterierne i Hvidovre Sygdom Dansk forening for Hals og Mundhuleopererede. Foreningen tilbyder et netværk og socialt fællesskab med ligesindede. Der er møder 8 gange årligt hvor der er foredrag og ture. Der søges om tilskud til aktiviteterne. Har ikke modtaget støtte de sidste to år. Der er ikke sat beløb på det ansøgte beløb Frivillighedsrådet indstiller, at der bevilliges kr. til foreningen. Dog skal der fremadrettet specificeres hvad støtten skal bruges til.

17 Sygdom Astma-allergi foreningen luftballonen Andet Hvidovre og Københavns jagtforening Luftballonen sommercamp er et behandlings- og træningstilbud til børn og unge med kroniske sygdomme. På campen lærer de at tackle deres kroniske sygdomme og får støtte og rådgivning til medicinhåndtering/korrekt kost mv. Der søges om tilskud i forbindelse med 2 Hvidovre borgeres deltagelse. Foreningen har investeret i et havgående fartøj med base i Hvidovre lystbådehavn. Der planlægges naturoplevelser på havet og derfor ansøges om tilskud til indkøb af redningsveste og redningsflåder. 2015: kr Frivillighedsrådet indstiller, at Ny Ansøger Frivillighedsrådet indstiller, at der gives afslag da rådet har svært ved at se den frivillige sociale indsats i projektet. Rådet henviser derfor ansøgningen til Kultur og fritids puljer. I alt ansøgt/indstillet Der er i 2017 afsat kr. til 18-støtte. Frivillighedsrådet indstiller samlet støtte for i alt kr. Der resterer således kr. til uddeling i 2. runde 2017 samt indkomne returmidler. Returmidlernes størrelse kendes først ved udgangen af februar 2017, når alle regnskaber er indsendt.

Indstillingsark rundeuddeling. Tidligere bevilget fra 18 (2. år tilbage) Ikke modtaget støtte de sidste 2 år

Indstillingsark rundeuddeling. Tidligere bevilget fra 18 (2. år tilbage) Ikke modtaget støtte de sidste 2 år Indstillingsark 18 2018-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/organisation Ansøgningens formål 1.1-2018 Børn, unge og familier Dansk Præmatur Forening Der planlægges en kampagne til skoler og daginstitutioner

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2014 Indstillingsskema 18 2014-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr.

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr. 1.2-2018 Børn, Unge og Familier Natteravnene Hvidovre Syd Natteravnene skaber tryghed ved deres tilstedeværelse samt åbner op for dialogen mellem unge og voksne. En af sideeffekterne ved deres tilstedeværelse

Læs mere

Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2012 Side 1 Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. og Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens målgrup.

Læs mere

Indstillingsskema 18 2013-1 rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2013-1 rundeuddeling Indstillingsskema 18 2013-1 rundeuddeling Nr. Mål Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Friv.råds Frivillighedsrådets Gruppe Organisation fra 18-2 år tilbage kr. indstilling i

Læs mere

Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling Indstillingsskema 18 2015-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling DUI leg og virke Formålet er at skabe socialt 40.000 kr. i 2014 50.000,00 35.000,00 og familier sammenhold på tværs af alder og køn for børn og unge via imødekommes med 35.000 Cirkus Arcus cirkustræning.

Læs mere

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens Organisation/Formål Bevilling kr. kr. bemærkninger 1 1-2010 Boligfonden

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2016 Indstillingsskema 18 2016-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Målgruppe Forening Bevilling i kr. Anvendt til Forbrug i kr. Retur i kr. Forvaltningens bemærkninger 1.1-2016 Børn, unge og

Læs mere

Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2015 Side 1 Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Målgruppe Forening / organisation / Bevilling i formål kr.

Læs mere

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende.

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Bilag 2: Ansøgninger til 18 der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 25. november 2013 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

Indstillingsark rundeuddeling. Har ikke søgt om 18 tilskud de sidste 2 år

Indstillingsark rundeuddeling. Har ikke søgt om 18 tilskud de sidste 2 år Indstillingsark 18 2019-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/organisation Ansøgningens formål 1.1-2019 Børn, unge og familier DUI, Cirkus Arcus Der ansøges om midler til afholdelse af cirkusforestilling;

Læs mere

Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens Organisation/Formål Bevilling kr. kr. bemærkninger 1 1-2011 Lions Club

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Ansøgninger om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 2012, 18 NOTAT Dato: 21. november 2011 Af: Rikke Clausen Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger 1 Astma og Allergi Foreningen Luftballon Sommercamp Bevilget beløb i i Astma-Allergi Foreningens formål er at forbedre livskvaliteten, såvel 4.800 kr. Delvis socialt som

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen SSU 17.12.2008 - Bilag a 18 ansøgninger til frivilligt socialt arbejde i 2009 NOTAT Dato: 24. november 2008 Af: Trine Sandberg Ladegaard

Læs mere

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister.

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister. GLADSAXE KOMMUNE Sundheds- og Handicapudvalget 02-11-2016 Bilag 2. 18 ansøgninger der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 12.10.2016 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist

Læs mere

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011 Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18. 4. ansøgningsrunde 211 Nr. Ansøger 1 Børns vilkår J. 17 2 Dansk Blindesamfund -Skive kreds J. 1 3 Dansk Congolesisk Forening DCF J.

Læs mere

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m.

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Afslag ansøgninger 2019 ADHD Sydjylland Alle med diagnosen ADHD/ADD og pårørende, ca. 15-20 personer. ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Der søges

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

Skema over ansøgere 2. runde 2015

Skema over ansøgere 2. runde 2015 Skema over ansøgere 2. runde 2015 Ansøger Aktivitet, der søges tilskud til Ansøgt beløb Vurdering 1. KFUM s soldaterhjem 1. Ansøgning om støtte til etablering af hobbyværksted. Målgruppen: er hjemvendte

Læs mere

18 tilskud til sociale foreninger

18 tilskud til sociale foreninger 18 tilskud til sociale foreninger Guide til ansøgning og nye kriterier Oplæg på Vindrosen 24. August 2017 Sofie Valbjørn, Borger & Arbejdsmarked Rammer for 18 tilskud Formål Støtte frivilligt socialt arbejde

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Stab og Sekretariat SSU 19.12.2007 - Bilag a - tilskud til socialt frivilligt arbejde 2008 NOTAT Dato: 29. november 2007 Af: Charlotte Stelsig Lindbaum

Læs mere

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling 2019 18 begrundelse Alerdomshjemmets venner Frivillig støtte til beboerne på Hobro Alderdomshjem. 8000 6000 Til dækning af aktiviteter

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Borgere med økonomiske og/eller sociale problemer. At stille gratis retshjælp til rådighed. Der søges 34.000 kr. og der er indstillet 25.000

Læs mere

ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde

ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde 18-puljen I Servicelovens 18 pålægges kommunen at yde økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde. Hjørring Kommune

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Støtte til. og meget meget mere

Støtte til. og meget meget mere Støtte til Besøgstjenester Rådgivningstjenester Frivilligcentre Kontaktsteder Frivillige ledsagerordninger Selvhjælpsgrupper Aflastningsgrupper Sociale caféer eller aktiviteter Krisecentre Væresteder Samværsaktiviteter

Læs mere

Oversigt over kommunale tilbud og indsatser til børn og unge som pårørende i Svendborg kommune:

Oversigt over kommunale tilbud og indsatser til børn og unge som pårørende i Svendborg kommune: Oversigt over kommunale tilbud og indsatser til børn og unge som pårørende i Svendborg kommune: Navn på indsats og kort beskrivelse af indsatsen Individuelle sundhedssamtaler med børn og unge med særlige

Læs mere

Ansøgninger til 18-puljen - 2016

Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Nr. Forening Kort beskrivelse Ansøgt 2016 Bevilliget 2016 Bevilliget 2015 Kategori Planlægning af 2 årlige 1 Vejlefjords Venner arrangementer for 5.000 Sygdomsgrupper og

Læs mere

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000 Opfølgning på midlerne fra Social- og Sundhedsudvalgets digitaliserings- og ensomhedspulje Baggrund Social- og Sundhedsudvalget etablerede i foråret 2014 to puljer for henholdsvis afhjælpning af ensomhed

Læs mere

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Nr. Ansøger Aktiviteten/projektets formål Beskrivelse Ansøgt beløb Bevilling 1. Alkorådet (søgt begge puljer) Rådgivning og oplysning til misbrugeren

Læs mere

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI).

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). Ansøgninger april 2014-18 Ansøger 2014 Aktivitet Ansøgt beløb DH Hørsholm DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). 20.000 kr. Ja De 32 medlemsorganisationer i DH har tilsammen

Læs mere

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010 Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Indstilling Uddeling SP-møde 26.10.09 1. Svanevig Hospice Frivillige på Svanevig Hospice 50.000 10.000./.

Læs mere

Søg midler til den frivillige sociale indsats

Søg midler til den frivillige sociale indsats Søg midler til den frivillige sociale indsats Guide til ansøgning Oplæg hos Frivillighuset Vindrosen 23. august 2018 Borger & Arbejdsmarked Program Mål: At I kan skrive en ansøgning om støtte til frivilligt

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Aften for enlige i Løsning og Korning sogne Sognemedhjælper Randi Hummelmose Løsning Kirkecenter,

Læs mere

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Ansøger: Aktivitet/Projekt: Formål/indsats: Ansøgning: Tidl. 18: Indstilling: Bevilling/

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 1 Bedre Psykiatri Foreningens formål er at skabe bedre vilkår for psykisk syge og deres pårørende igennem rådgivning, information og støtteaktiviteter. 62.500 April: 12.000 2 Blixen Klub

Læs mere

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018 79 - tilskud til aktiviteter 2018 Fordeling af 79-puljen til aktiviteter 2018 Nr Forening Projekt Målgruppe Projekts hovedformål 1 Aktivitetscentret VOC Aktivitetscenter for Udsatte, ITsvage, Pårørende

Læs mere

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18)

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Pleje og Omsorg Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia Den

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem Ansøgninger vedr. tilskud til frivilligt socialt arbejde 18 2017 1. ansøgningsrunde Børn/unge: Dok. 1 Dansk Præmatur Forening 2 Ungdmens Røde Kors Støtte og rådgivning til familier og fagpersoner til for

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger april 2013-18 midler Ansøger Bevilget beløb i 2012 2013 - Aktivitet Ansøgt beløb i april 2013 Lokal forankring Rungsted Sogns Menighedspleje Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER SKEMA TIL ANSØGNING OM TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE EFTER SERVICELOVENS 79 I FREDERIKSBERG KOMMUNE GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER Foreningens/organisationens/gruppens oplysninger Navn: Brohusklubben

Læs mere

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag.

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. At rådgive gennem BørneTelefonen på adskillige platforme. Af det samlede antal henvendelser fra børn, unge og forældre

Læs mere

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Kvalitetsstandard Servicelovens 18 Hvad er indsatsens lovgrundlag Serviceloven kapitel 5 Brugerinddragelse, rådgivende samarbejdsorganer m.v.

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr.

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015 Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets indstilling

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Revideret og vedtaget af udvalget for Fritid & Fællesskab august 2015 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indholdsfortegnelse side 1 2. Hvornår skal der søges om midler

Læs mere

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde Tekst markeret med blå - Nuværende rammebetingelser for 2019 Tekst markeret med rød - En evaluering af 18 puljen fra 2017-2019 Tekst markeret med grøn - Forslag til drøftelse for justering gældende fra

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018:

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018: NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets forslag til fordeling af 18 midler til frivilligt sociale

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2014-745.000 kr. Der er indkommet 37 ansøgninger. Forening + ansøgning om

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven

Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven Læs de nye retningslinjer for tilskud her inden du søger. Hvis du vil sende skemaet pr. e-mail, skal du først

Læs mere

Juletræsfest for 70 personer: forplejning, underholdning, gaver, lokale, juletræ og pynt.

Juletræsfest for 70 personer: forplejning, underholdning, gaver, lokale, juletræ og pynt. Små ansøgere 2016 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Borgere med økonomiske og/eller sociale problemer. At stille gratis retshjælp til rådighed. Der søges 34.000 kr. og der er indstillet 25.000

Læs mere

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr.

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2016 - kr. Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets 1.

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Vedtaget af udvalget for Fritid & Fællesskab august 2015. Sidst revideret marts 2018 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indholdsfortegnelse side 1 2. Hvornår skal der søges

Læs mere

TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE

TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE TILBUD TIL PÅRØRENDE OG DEMENTE UDBYDER ESBJERG KOMMUNE TITEL Visiteret Dagtilbud SUNDHED & OMSORG Alle tilbuddene skal visiteres, og der foretages altid en individuel vurdering af behov. Midlertidig døgnophold

Læs mere

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Social- og Omsorgsudvalget Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde

Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde Godkendt i Social- og Sundhedsudvalget 2012.12.05 og Kommunalbestyrelsen 2012.12.19 Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde 1. Indledning Hensigten med servicelovens 18

Læs mere

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Aabenraa Kommune afsætter hvert år et beløb til det lokale frivillige sociale arbejde. Midlerne er afsat i henhold til 18 i lov om social service.

Læs mere

Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune 090715 Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune Fokus på frivilligt socialt arbejde I Sundhed og Omsorg At udvikle samarbejdet med frivillige foreninger er en hjørnesten

Læs mere

Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i Kommune: Ballerup. Tilskud:

Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i Kommune: Ballerup. Tilskud: Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i 2017 Kommune: Ballerup Tilskud: 9.396.000 Link til værdighedspolitik: https://ballerup.dk/files/vaerdighedspolitik-udprint.pdf

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. for at fremme netværk mellem forskellige kulturer og på tværs af alder.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. for at fremme netværk mellem forskellige kulturer og på tværs af alder. GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Pensions- og handicapafdelingen BILAG 1 til dagsordentekst vedr. 115 - Ansøgningsrunde 2006 NOTAT Dato: 06.12.2005 Af: Lisbeth Rygaard Sørensen Ansøgninger,

Læs mere

Frivillighedsrådet

Frivillighedsrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup-up.dk) Hjem > Frivillighedsrådet - 25-01-2017 Frivillighedsrådet - 25-01-2017 25.01.2017 kl. 17:00 TAPETEN, Forenings- og Frivilligcenter, Magleparken

Læs mere

FRIVILLIGPOLITIK. August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13

FRIVILLIGPOLITIK. August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13 FRIVILLIGPOLITIK August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13 Indledning Frivilligpolitikken beskriver rammen for etablering af frivilligråd og kommunens støtte

Læs mere

Oversigt over bevilling af 18-midler

Oversigt over bevilling af 18-midler Oversigt over bevilling af 18-midler Ansøgers navn AktivVirken Alzheimerforeningens Lokalforening Østsjælland Arbejdsskadeforeningen Asperger gruppen i Stevns - AGiS Overordnet målgruppe, flygtninge og

Læs mere

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service.

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Initialer: hop Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2014-62737 Oprettet: 18. marts 2014 Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Udvalg: Social-og

Læs mere

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede 18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede Alm. 18 Projekter Dokumen Bemærkning tation for til an- 2014 ca. Forening Ansøgt Beløb Ansøgt

Læs mere

Frivillighedsrådet

Frivillighedsrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Frivillighedsrådet - 08-09-2016 Frivillighedsrådet - 08-09-2016 08.09.2016 kl. 17:00 TAPETEN, Forenings- og Frivilligcenter, Magleparken 5 i Ballerup

Læs mere

Oversigt over bevilling af 18-midler

Oversigt over bevilling af 18-midler Oversigt over bevilling af 18-midler Ansøgers navn AktivVirken Alzheimerforeningens Lokalforening Østsjælland Arbejdsskadeforeningen Astma-Allergi Foreningen Overordnet målgruppe, flygtninge og integration

Læs mere

Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2013 Side 1 Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. målgruppe Forening/ 18- Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18.

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18. Initialer: bhh Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2019-14252 Oprettet: 9. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf.. Principper og holdninger bag frivillighedspolitikken. Styrken

Læs mere

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding Socialt udsatte familier og deres børn. At give socialt udsatte familier et pusterum, hvor de kan få oplevelser sammen, råd/vejledning

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER SKEMA TIL ANSØGNING OM TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE EFTER SERVICELOVENS 79 I FREDERIKSBERG KOMMUNE GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER Foreningens/organisationens/gruppens oplysninger Navn: Aktivitetscentret

Læs mere

Støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18 i Lov om Social Service

Støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18 i Lov om Social Service RETNINGSLINJER September 2011 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18 i Lov om Social Service Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde

Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde 18 2018 Budget til tilskud til Frivilligt socialt arbejde 18 midler i 2018 Tilbagebetalte ikke anvendte midler tildelt i 2017 5000 hjerteforeningen

Læs mere

Skema over ansøgere 1. runde 2016

Skema over ansøgere 1. runde 2016 Skema over ansøgere 1. runde 2016 Ansøger Aktivitet, der søges tilskud til Ansøgt beløb Vurdering støtte støtte 1. Ældre Sagen Aktiviteterne omfatter blandt andet tryghedskald, besøgstjeneste, demenscafé,

Læs mere

Sund By. "Frihed er ikke at kunne gøre lige, hvad man vil, men at kunne se en mening med det, man gør" - Villy Sørensen

Sund By. Frihed er ikke at kunne gøre lige, hvad man vil, men at kunne se en mening med det, man gør - Villy Sørensen Sund By "Frihed er ikke at kunne gøre lige, hvad man vil, men at kunne se en mening med det, man gør" - Villy Sørensen Sund By Butikken Ca. 40 foreninger/grupper bruger lokalerne fast Projektrådgivning

Læs mere

Oversigt over ansøgninger/aktiviteter og målgrupper i forbindelse med tildeling af 18 midler i 2008.

Oversigt over ansøgninger/aktiviteter og målgrupper i forbindelse med tildeling af 18 midler i 2008. Oversigt over ansøgninger/aktiviteter og målgrupper i forbindelse med tildeling af 18 midler i 2008. Nr. Ansøger Att. Ansøgt beløb Bemærkning Aktivitet Målgruppe 1 Lokalkomite i 19.000 kr. ønskes Fik tildelt

Læs mere

Ansøgers stamoplysninger

Ansøgers stamoplysninger Ansøgers stamoplysninger Foreningens navn Brohusklubben Adresse Brohusgade 17, 3. sal Postnr. 2200 København N CVR 11 82 70 12 Formand Bent Brøndum Tlf. 31 13 25 88 (kun SMS) E-mail brohusklubben@gmail.com

Læs mere

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017 Notat Sagsnr.: 27.15.12-Ø40-1-17 Dato: 18-08-2017 Titel: Administrationens kommentarer til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Læs mere

VELKOMMEN - INFORMATIONSMØDE TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE ( 18-MIDLERNE) Torsdag den 6. september 2018

VELKOMMEN - INFORMATIONSMØDE TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE ( 18-MIDLERNE) Torsdag den 6. september 2018 VELKOMMEN - INFORMATIONSMØDE TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE ( 18-MIDLERNE) Torsdag den 6. september 2018 PROGRAM Baggrund Retningslinjer Hvad lægger vi vægt på Ansøgningsskema Hovedpuljen og Udviklingspuljen

Læs mere

Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper

Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper Tidligere retningslinjer Foreslåede retningslinjer Det nye er Forenkling i overskrifter, der

Læs mere

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD Et anderledes social- og samværtilbud Tryghed, Hygge og Samvær Så er Social- og aktivitetscenter Holstedgaard måske noget for dig! Hvad er et aktivitets- og samværstilbud?

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse for

Læs mere

Beredskabsforslag. Budget 2016-19

Beredskabsforslag. Budget 2016-19 Harmonisering af sygepleje Ændringer i driftsbudgettet 1.200 1.700 1.700 1.700 I Skive Kommune har man som en af landets eneste kommuner haft en privat leverandør af sygepleje siden 2003. Ordningen har

Læs mere

Antal medlemmer: ca. 120 medlemmer i Regionen 4 i Halsnæs Kommune, 100 støttemedlemmer 4-5 i Halsnæs Kommune

Antal medlemmer: ca. 120 medlemmer i Regionen 4 i Halsnæs Kommune, 100 støttemedlemmer 4-5 i Halsnæs Kommune Notat Sagsnr.: 2016/0000050 Dato: 5. februar 2016 Titel: Administrationens bemærkninger til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Udviklingskonsulent 1. Dansk Landsforening for hals- og mundhuleopererede

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 71 Godkendelse af referat fra møde den 21. september 2017 1 72 Budget og regnskab 1 73 Aktiv

Læs mere

Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune

Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune Velkommen til Randers Kommunes informationssider om økonomisk støtte fra 18 midlerne til frivilligt socialt arbejde. Der er tale

Læs mere

Serviceinformation. Dagtilbud for borgere med demens

Serviceinformation. Dagtilbud for borgere med demens Serviceinformation Dagtilbud for borgere med demens Lolland Kommunes overordnede kvalitetsmål At borgeren oplever en helhedsorienteret, målrettet og faglig kvalificeret indsats ved kontakt til henholdsvis

Læs mere

Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015. 18-pulje. Side 1 af 5

Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015. 18-pulje. Side 1 af 5 Social og sundhed Staben Svinget 14 5700 Svendborg pia.holm@svendborg.dk www.svendborg.dk Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015 18-pulje

Læs mere

Årsrapport midler til frivilligt socialt arbejde

Årsrapport midler til frivilligt socialt arbejde Årsrapport 2017 18-midler til frivilligt socialt arbejde Der blev i 2017 bevilget 421.942,26 kr. til frivilligt socialt arbejde efter 18 i Serviceloven. Beløbet blev fordelt mellem 25 foreninger/initiativer.

Læs mere

Ansøgninger oktober midler

Ansøgninger oktober midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger Dansk Præmatur Forening Ikke søgt om midler Dansk Præmatur Forening har bl.a. til formål: At støtte og rådgive forældre til for tidligt fødte børn, voksne der er født for

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18 Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18 18-puljen 18 i Lov om Social Service har til formål at sikre et samarbejde mellem kommunen og den frivillige sociale indsats,

Læs mere