Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune"

Transkript

1 Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Vi inviterer alle med interesse for kultur og events, indenfor som frivillig til Aprilfestival Hvad er Aprilfestival - teater for små og store: Aprilfestival er årets suverænt største begivenhed for dansk scenekunst for børn og unge. Ca. 120 professionelle børne- og ungdomsteatre forventes i løbet af festivalugen, d april, at deltage med næsten 200 forskellige forestillinger og op mod 800 opførelser i alt. Alle med gratis adgang for store og små. Du kan som frivillig være med på de mange forskelligartede opgaver når DU har tid og lyst. Opgaverne er eks.: Hjælp til Åbningsreception Cafeopbygning Crew til Festivalshow Crew til weekendspillesteder (informationsstand + ad hoc opgaver) Crew til Åbne forestillinger (informationsstand + ad hoc opgaver) Crew til Internationale gæster Osv. Så vil du være med til at gøre Aprilfestival 2017 til et brag af en succes, så meld til dig til her: Skriv altid gerne, hvorfor du mener lige netop DU kunne være god til at løfte denne opgave. Faglige eller personlige kompetencer. Det er dog ikke et krav. Generelt om det at være frivillig: Når du er med som frivillig er du velkommen til at deltage i fester og events og selvfølgelig se alt det teater du kan komme til i løbet af ugen. Når du tilmelder dig på vores online modul Crewnet.dk og finder den opgave du kan se dig selv i, vil vagterne ved tilmelding være på minimum 4timer. Du må meget gerne tage flere sammenhængende vagter på en dag, eller vælge forskellige opgaver på forskellige dage hvis du vil prøve forskellige ting. Vi glæder os til at se lige netop DIG til Aprilfestival 2017 i Sønderborg.

2 Opgaverne til Aprilfestival er opdelt og beskrevet således: Crew til spillesteder Åbne forestillinger Frivilligopgaven ligger fra kl. 16:30-22 mandag d torsdag d. 27 i Aprilfestival De åbne forestillinger, som spilles om eftermiddagen og aftenen er for alle værtskommunens borgere, tilrejsende publikum, formidlere, opkøbere og internationale gæster. Forestillingerne spiller på udvalgte steder i landsbyer, på biblioteker og hos virksomheder, lokaliseret i Sønderborg kommune. Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere så alle vores gæster får den bedste oplevelse. Der er opgaver som at varetage en informationsstand/ modtage billetter, udsmykning i form af at tjekke plakater er hængt op osv., vejvisning på stedet til gæsterne (lokaleoversigt vil være tilgængelig), hjælp til teatrene med at bære udstyr ind og ud hvis nødvendigt samt anden praktisk assistance. Du kan her være med til at give teatrene og de besøgende en uforglemmelig festival samt få mulighed for at opleve en teaterfestival indefra og se gratis teaterforestillinger. Så har du teknisk snilde, er god til at guide, lave kaffe, have overblik, eller andet, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp. Crew til reception - Internationale gæster Sdbg. Teater Frivilligopgaven ligger fra kl. 14:00-18 onsdag d. 26 i Festivalugen Til Aprilfestival er vi så heldige at få besøg af en stor gruppe internationale gæster, der ankommer for at se de flotte forestillinger. De vil blive modtaget af Sønderborg Teaterforening og her har vi brug for et Crew til at assistere med klargøring, afvikling og oprydning. Ser du dig selv som lidt af en blæksprutte, der godt kan lide at springe til og ikke har problemer med at "tænke ud af boksen", så er dette lige noget for dig! Det er et krav at du kan tale engelsk. Taler du også andre sprog så er dette en stor fordel. Crew til Teaterskulptur - Senses of Cities Frivilligopgaven ligger fra kl fredag d søndag d. 30 i Aprilfestival Hvid Støj Sceneproduktion leverer en spektakulær byrumsskulptur med interaktiv sanseudstilling og scenerum til en sanselig småbørnsforestilling. Denne oplevelsesskulptur bliver placeret i centrum af Sønderborg, hvor alle kan komme og opleve, sanse og føle. Vi har brug for et crew, der kan hjælpe med at modtage gæsterne som kommer for at se skulpturen og generelt være med til at give alle småbørnsfamilier en fantastisk oplevelse.

3 Festival Cafe Sønderborg Hus Frivilligopgaven ligger fra kl mandag d søndag d. 30 i Aprilfestival Vi opretter en festivalcafe til vores mange teatre, hvor de kan komme og spise i løbet af dagen på Sønderborg Hus. Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse denne opgave, da cafeen har åben fra ca. 09:00/10:00-18:00. Cafeopgaverne er f.eks.: kaffebrygning, afrydning, stå for drikkevarer, evt. kage/chokolade salg. Der kan være brug for hjælp til udlevering af selve maden, men dette er ikke fastlagt endnu. Her sørger du for, at vores besøgende teaterfolk får en afslappende og tiltrængt pause og kan få fyldt energi depoterne op igen under venlig og smilende betjening. Festivalshow - Alsion Frivilligopgaven ligger fra kl. 17:30-22:00 torsdag d. 27. april Til Festivalshowet skal vi bruge et festivalcrew der kan løfte og gerne har erfaring med sceneopsætning. Teatret Møllen arrangerer showet og forskellige teatre kommer og optræder. Der vil være masser af forefaldende opgaver og det bliver en spændene aften med masser at se til. Standby Crew - Sønderborg Hus Frivilligopgaven ligger fra kl. 07:30-21 søndag d søndag d. 30 i Aprilfestival Vores hovedkontor under aprilfestivalen har til huse på Sønderborg Hus, og vi har brug for et stærkt standby crew. Du/ I skal sidde sammen med vores Aprilfestival Sekretariat, der ligeledes har hovedkvarter på Sønderborg Hus. Opgaverne her er alle ad hoc opgaver rundt omkring på alle vores spillesteder og til andre events der afholdes sideløbende med festivalen. Så ser du dig selv som lidt af en blæksprutte, der godt kan lide at springe til og ikke har problemer med at "tænke ud af boksen", så er dette lige noget for dig! Kørekort er et krav i denne gruppe og evt. egen bil. Vi vil også have mulighed for at hjælpe med transport, men det er nemmest, hvis du har din egen. Benzinen betaler vi. Vi gør opmærksom på at løfteopgaver kan forekomme såsom flytning af stole, kasser med plakater osv.

4 Weekend Crew til Spillesteder Frivilligopgaven ligger fra kl fredag d søndag d. 30 i Aprilfestival Til Aprilfestival 2017 har vi vores største åbne teaterprogram i weekenden. Her vil i løbet af blot 3 dage blive gennemført ca. 400 teaterforestillinger. Disse er fordelt rundt omkring på forskellige spillesteder i hele byen. Vores Weekend Crew bliver opdelt i teams, der bliver tildelt et bestemt spillested/ lokation. Din opgave vil være at blive publikums og teaterfolkenes hjælpere. Du vil sammen med dit team skulle varetage en informationsstand/ modtage billetter fra publikum, udsmykke spillestedet med plakater, vise folk hen til det rette lokale, hvor der er teaterforestilling samt evt. hjælpe teatrene med at bære udstyr ind og ud. Der kan være små oprydningsopgaver samt anden praktisk assistance. Med andre ord kan du være med til at give teatrene og de besøgende en uforglemmelig festival, da det lige netop dig, der er med til at modtage gæsterne og være den der hjælper teatrene hvis en opgave skulle opstå. Du bliver en del af dette store arrangement, hvor du får mulighed for at opleve en teaterfestival indefra samt se gratis teater hvis der er en stille periode. Så har du overblik og let til smil selvom der kan være lidt travlt, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp. Crew til Billetfesten Sønderborg Bibliotek Kongevej Frivilligopgaven ligger fra kl søndag d. 23 i Aprilfestival På Biblioteket Kongevej holder vi vores store Åbningsfest hvor folk, afhenter deres bestilte billetter. Der vil være masser af underholdning til alle, der kommer forbi og vi forventer et brag af en Billetfest. Vi har brug for frivillige hænder til at assistere biblioteket og vores gæster når biblioteket åbner. Teatercentrum står for selve billetudleveringen, så det vil være dem det frivillige hold primært assisterer. Crew til Åbningsreception for teatre på Alsion Frivilligopgaven ligger fra kl. 16:30-23 mandag d. 24 i Aprilfestival I festivalugen holder vi en kæmpe åbningsreception hvor Borgmesteren kommer og holder åbningstale sammen med Teatercentrums direktør. Der vil være mange gæster som kommer til denne fest og alt skal klargøres i samarbejde med Alsions faste scene crew. Der skal klargøres, pyntes op og assisteres ved forefaldende opgaver.

5 Fælles regler: For at du, dine med-frivillige, publikum og arrangører får en god oplevelse, forventes det: At du udviser en acceptabel og passende adfærd At du som frivillig ved events er et bidrag/ressource for eventarrangørerne du stiller dig selv til rådighed og udviser fleksibilitet og imødekommenhed overfor både arrangør, eventuelle teamledere og publikum. Spørg hvis du er i tvivl, der vil altid være en leder fra frivillighedsnetværket til at hjælpe eller en lokationsbestemt teamleder. At du er psykisk og mobil frisk, og at du hvis du har psykiske eller fysiske begrænsninger kun tilmelder dig opgaver, der matcher egne begrænsninger. At du møder til tiden, og melder afbud hvis du ikke kan møde hurtigst muligt. At du er holdspiller og udviser respekt over alle aktører i eventen uanset rolle. At du er tolerant i forhold til køn, alder, handicaps, seksuel orientering, kultur, sprog, religion etc. At du efter tilmelding til events, selv holder dig opdateret på information og evt. ændring af mødetid og sted. At du respekterer andre og deres ønsker, samt at du er med til at holde en god tone. Regler og love Forsikring af frivillige: I henhold til Aprilfestival kan vi oplyse at Teatercentrum (arrangør) har tegnet lovpligtig arbejdsskadeforsikring der måtte dække i tilfælde af skade i forbindelse med frivilligt arbejde. Frivillige som udfører frivilligt arbejde, lønnet eller ulønnet, er omfattet arbejdsskadesikringslovens regler, hvis de kommer til skade. Ulykkesforsikring må frivillige selv tegne, hvis de vil være dækket i fuldt omfang, eftersom der er betingelser for dækning i reglerne om arbejdsskadesikringsloven. Modtager du dagpenge, kontakthjælp, sygedagpenge eller er på anden ydelse! Der gælder forskellige regler alt efter, hvilken ydelse du modtager. Du skal derfor huske at tale med din sagsbehandler, om hvilke typer frivillige opgaver netop du må deltage i. Har din sagsbehandler ikke godkendt din frivillige deltagelse, risikerer du at blive modregnet i din ydelse. Har du spørgsmål eller er du i tvivl, kontakt da din sagsbehandler.

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune APRILFESTIVAL Teater for små og store Assens kommune Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger, 15 teatre Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger,

Læs mere

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø Introduktion Festival igennem 42 år Hvad betyder de frivillige for festivalen? Hvad vil det sige at være frivillig på

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store april 2017

Aprilfestival teater for små & store april 2017 Aprilfestival teater for små & store 23.-30. april 2017 INFORMATION TIL - TEATERKONTAKTLÆRERE - TEKNISK SERVICEPERSONALE - LEDERE AF SKOLER, DAGINSTITUTIONER OG UNGDOMSUDDANNELSER - KONTAKTPERSONER PÅ

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015 Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet Arbejder for synliggørelse

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Festival 2011 - teater for børn & unge

Festival 2011 - teater for børn & unge Festival 2011 i tal 1) Tal og fakta de helt basale 2) PR-arbejde, kontakt til pressen og synlighed 3) Tryksager og andet forproduceret materiale 4) Planlægning hvordan vi gjorde det i år 5) Afvikling hvordan

Læs mere

Festival 2012 - teater for børn & unge

Festival 2012 - teater for børn & unge Festival 2012 i tal 1) Tal og fakta de helt basale 2) PR-arbejde, kontakt til pressen og synlighed 3) Tryksager og andet forproduceret materiale 4) Planlægning hvordan vi gjorde det i år? 5) Afvikling

Læs mere

Festival 2010 - teater for børn & unge

Festival 2010 - teater for børn & unge Festival 2010 - teater for børn & unge Esbjerg Kommune d. 11. 18. april En talsymfoni i syv satser Denne samling tal med tilhørende tekst danner tilsammen et billede af Festival 2010. Måske ikke det komplette

Læs mere

Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser

Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser Denne samling tal med tilhørende tekst danner tilsammen et billede af Festival 2009. Måske ikke det komplette

Læs mere

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Listen er opdateret den 16-05-2019 DATO OG TIDSPUNKT OPGAVEN MERE OM OPGAVEN, SOM VI ØNSKER HJÆLP TIL NAVN PÅ FRIVILLIG Torsdag den 16. maj mellem kl. 09:00 og kl.

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Alder: 2 til 10 år Mødetider: tirsdage til i ulige uger Vi spiller, hygger og leger.

Alder: 2 til 10 år Mødetider: tirsdage til i ulige uger Vi spiller, hygger og leger. Nyhedsbrev Marts og april 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand: Sandra

Læs mere

Personaleguiden 2014

Personaleguiden 2014 Personaleguiden Update september 2014 Personaleguiden 2014 Lidt om frivillighed www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen på Fermaten Du læser denne personalehåndbog

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

GUIDE TIL NYE TEATRE

GUIDE TIL NYE TEATRE APRILFESTIVAL TEATER FOR SMÅ & STORE GUIDE TIL NYE TEATRE INDHOLD Velkommen. 2 Overvejer I at deltage på Aprilfestival?... 3 Introduktion til Aprilfestival. 3 Hvad rummer Aprilfestival?... 3 Forestillingerne

Læs mere

Personaleguiden Opdateret marts Personaleguiden. Om at være frivillig på Fermaten

Personaleguiden Opdateret marts Personaleguiden. Om at være frivillig på Fermaten Personaleguiden Opdateret marts 2018 Personaleguiden Om at være frivillig på Fermaten www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen som frivillig på Fermaten Fermaten

Læs mere

Nyhedsbrev. Marts og april 2017

Nyhedsbrev. Marts og april 2017 Nyhedsbrev Marts og april 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand: Sandra

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

Personaleguiden Opdateret august Personaleguiden. Lidt om frivillighed

Personaleguiden Opdateret august Personaleguiden. Lidt om frivillighed Personaleguiden Opdateret august 2017 Personaleguiden Lidt om frivillighed www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen på Fermaten Denne personalehåndbog omhandler

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 INDHOLD VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2017 VIGTIGE DATOER TRAFIK I LEJET BILFRI HOVEDGADE PARKERING OFFENTLIG TRANSPORT CYKELVENLIG FESTIVAL RENHOLD AF TISVILDE CAMPING

Læs mere

Den 17. Danske Barbershop Festival

Den 17. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 17. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 13.-14. marts 2010 i København Mød de mange talentfulde og ambitiøse sangerkolleger

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB

EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB Beskrivelse af frivillig hjælper i forbindelse med EM i BMX 2014 I forbindelse med afvikling af EM i BMX 2014 har vi brug for mange frivillige hænder for at give

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater.

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater. VILDSKUD 2009 TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang. VILDSKUD er fire dages festival, hvor uafhængige scenekunstnere fylder HUSET med eksperimenterende teater og scenekunst. VILDSKUD

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Ugens Avis. F a s t e l a v n e r m i t n a v n..

Ugens Avis. F a s t e l a v n e r m i t n a v n.. År 2014, Uge 9 Ugens Avis H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E F a s t e l a v n e r m i t n a v n.. U G E N S R E D A K T I - O N : Mia 2.B Siw 2.B Ugen har budt på forskellige fastelavnsforberedelser

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til nye gæster www.clublasanta.com Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2018

Nyhedsbrev for juni 2018 Nyhedsbrev for juni 2018 Nyheder Begynderundervisning på hjemmesiden Alle bridgespillere oplever jævnligt at blive kontaktet af en, der gerne vil lære at spille brigde? Derfor har vi netop lanceret et

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

Mixholdet Frederiksberg Teater

Mixholdet Frederiksberg Teater Mixholdet Frederiksberg Teater Reglement for Mixholdet Opdateret 8/7-2007 Forord... 3 Optagelse kriterier til mixholdet for børn unge og voksne der i forvejen er medlemmer i Frederiksberg Teater... 3 Medlemmer

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 14 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Steen beskærer træerne langs personaleparkeringen KALENDER:

Læs mere

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk Arrangørmanual Udarbejdet for og i samarbejde med kulturilanddistrikterne.dk 1. udgave Alle er velkommen til at udskrive og kopier denne publikation til eget brug. Ved citering eller videredistribution

Læs mere

DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT. Tips til det gode værtsskab

DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT. Tips til det gode værtsskab DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT Tips til det gode værtsskab 1 Først og fremmest: Tusind tak for at du vil være med som velkomstvært. 2 Værtsskab Værtskab er en essentiel og vigtig opgave til arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

PROGRAM Efterår September Oktober November December

PROGRAM Efterår September Oktober November December PROGRAM Efterår 2013 September Oktober November December Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

BLÅ SOMMER Nyhedsbrev

BLÅ SOMMER Nyhedsbrev 1 of 5 30-05-2009 18:36 Subject: [blaasommer] Blå sommer 2009. Nyhedsbrev nr 5 From: Blåsommer Date: Wed, 27 May 2009 22:08:40 +0200 To: BLÅ SOMMER Nyhedsbrev

Læs mere

Til elever og forældre 14. oktober 2016

Til elever og forældre 14. oktober 2016 Til elever og forældre 14. oktober 2016 Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige GUIDE Regler for frivillige på offentlige ydelser Udskrevet: 2017 Indhold Regler for frivillige på offentlige ydelser.............................................. 3 Regler for frivillige på dagpenge og

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Den 18. Danske Barbershop Festival

Den 18. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 18. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 5.-6. marts 2011 i København Vi holder festival og fejrer Copenhagen Hot

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION KORT OM CAFEEN Stedet er både en cafe, med kaffe, kage og sandwichs for hele byen og et spillested et par aftener om ugen, med drinks, øl og livemusik. Som udgangspunkt

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige GUIDE Regler for frivillige på offentlige ydelser Udskrevet: 2016 Regler for frivillige på offentlige ydelser Denne guide indeholder en oversigt over de regler, du skal være opmærksom på, når du er frivillig

Læs mere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere Vi har brug for dig Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Der er brug for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Forår 2018

Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i april, maj og juni. Tirsdag d. 3. april, d. 8. maj og d. 12. juni. Tip en 13 ner i quiz. Vi surfer gennem forskellige

Læs mere

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige GUIDE Regler for frivillige på offentlige ydelser Udskrevet: 2017 Indhold Regler for frivillige på offentlige ydelser.............................................. 3 2 Guide Regler for frivillige på offentlige

Læs mere

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014 FERIESJOV sommerferiaktiviter for børn 2014 Violas Værksted Kreativt værksted i Billund og Grindsted I Violas Værksted har vi tema om Astrid Lindgren. Du kan lave Pippi Langstrømpe-dukker, hestesokkedukker

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44 ARBEJDSOPGAVER PÅ SPOT FESTIVALEN Vi glæder os over, at du vil være med til at skabe de hyggelige og intime rammer omkring festivalen som en uundværlig del af en stor gruppe frivillige. Og det er igennem

Læs mere

Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag.

Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag. 10. maj 2017 Side 1 af 8 Nyhedsbrev nr. 4 Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag. Vi håber, at

Læs mere

Borgermøde i Hornslet Byudvikling og kommende investeringer

Borgermøde i Hornslet Byudvikling og kommende investeringer Borgermøde i Hornslet Byudvikling og kommende investeringer Torsdag den 22. marts 2018 i Hornslet Hallen PROGRAM Kl. 17.00 Kl. 17.10 Kl. 17.55 Kl. 18.15 Kl. 18.25 Kl. 18.30 Ordstyrer. Poul Møller, Direktør

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2018 2019-0. klasse WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE PRAGTFULD SCENEKUNST FOR BØRN I DAGINSTITUIONER, WaUWDAGPLEJE OG SKOLE Kære børn og voksne Så står endnu en ny sæson med fantasiske

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D NR. 134 November 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D. 24.3.2007 Er der medlemmer som kunne tænke sig at stå for

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Praktisk information

Praktisk information Efteråret 2018 Praktisk information...se på side 3 Information om 18 og 79-midler...Se på side 4 Åbent hus i Tinghuset...Se på side 5 Åbent hus/aftenarrangement i Tinghuset...Se på side 6 Frivillig fredag...se

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere