Uddannelsesplan for Sjørring skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesplan for Sjørring skole"

Transkript

1 Uddannelsesplan for Sjørring skole Grundoplysninger: Navn Sjørring skole Adresse Telefon og mail Webadresse Skoleleder Praktikkoordinator Ebbesvej 3, 7700 Thisted Tlf.: Mail: Per Dahm, Tlf.: Mail: Jane Christensen, Mail: Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted: Hvad er det for en særlig skole, de studerende møder i praktikken historie og organisation? Hvad kendetegner aktuelt den pågældende skole: Indsatsområder, koncepter, udviklingsarbejder osv.? Hvilke muligheder for partnerskaber med læreruddannelsen og studerende tilbyder skolen hvordan samarbejder skolen med læreruddannelsen om praktik, praksistilknytning også i forbindelse med professionsbachelorprojektet? På hvilke praktikniveauer tilbyder skolen praktik: Niveau 1, 2 eller 3 (evt. alle 3) Sjørring skole er en af Thisted kommunes 16 folkeskoler. Skolen beliggende ca. 5 km. vest for Thisted. Gode muligheder for benyttelse af offentligt transport til og fra skolen. Skolen er bygget i flere etaper. Den største del i hhv. 1963, 1973, 1995, 2004 og Ud over almindelige undervisningslokaler råder skolen over veludstyret faglokaler til fysik/kemi, biologi, natur/teknik, billedkunst, musik, madkundskab, håndværk & design bl.a. værksted med lokaler beregnet for både træ- og metalarbejde. Skolen har mulighed for at benytte idrætshallen, som ligger lige ved siden af skolen. Idrætshallen blev i 204 udvidet med minihal, springgrav, motionscenter, konferencerum, skydeanlæg m.m. så den i dag udgør Sjørring Idræts- og Kulturcenter. Skolen råder også over udendørs idrætsanlæg med boldbaner, atletikbaner samt multibane med mulighed for boldspil hele året rundt.

2 Skolens fritidsordning "Myretuen" blev i sommeren 2009 flyttet i ny renoverede lokaler og har siden 2013, hvor nybygget indskolingsafdeling blev taget i brug, været en integreret del, af skolens indskoling. Skoledistriktet udgøres geografisk af et stort område fra Vorupør mod vest til Thisted mod øst. Skolen er endvidere overbygningsskole for Nors skole, således at eleverne fra Nors tilknyttes Sjørring skole fra starten på 7. årgang. IT På Sjørring skole har der gennem en årrække været stor interesse og arbejdet meget med implementeringen af IT i undervisningen. Dette afspejler sig bl.a. i, at der i dag er interaktive tavler i alle undervisningslokaler, forholdsvis mange elever med særlige udfordringer er udstyret med IT som kompenserende undervisningsmiddel. Fra skoleåret 2015/16 er alle elever i indskolingen blevet udsyret med ipad. Det forventes at alle elever på mellemtrinet fra skoleåret 2016/17 får udleveret personlig IT enhed (type er endnu ikke besluttet). I øvrigt råder skolen over et større antal stationære- og bærbare computere. Senest er der indkøbt 3D printer til brug i undervisningen. Der er etableret trådløst netværk, så eleverne har mulighed for at udnytte internettet med egne computere eller andet IT udstyr. Pædagogiske processer Den løbende evaluering af elevernes udbytte af undervisningen Der er gennem de senere år sket en markant udvikling i retning af at inddrage ElevIntra, ForældreIntra og PersonaleIntra i den løbende evaluering: Der foregår en livlig kommunikation på blogs, logbøger og andet. Derudover gennemføres to årlige målsamtaler mellem lærere og elever, der udsendes elevplaner, gives karakterer, afholdes skole-hjem-samtaler, og der gennemføres test såvel obligatoriske trivselsundersøgelser, nationale test som frivillige test af forskellig art. Testoversigt for dansk findes på skolens hjemmeside. Det er vores opfattelse, at den samlede mængde af evalueringstiltag gør, at lærere, elever og forældre har særdeles gode muligheder for at kende standpunkter, opstille mål og i det hele taget følge udviklingen mht. den enkelte elevs læring. Samarbejde mellem skole og hjem Skolen arbejder hele tiden på at optimere brugen af de ressourcer, der anvendes til samarbejdet mellem skole og hjem. Den senere periode har der således været gennemført forsøg, der sigter på at kombinere samtaler mellem skole og hjem, samtaler der retter sig mod alle hjem, med særlige tilbud om ekstra samtaler til de elever og familier, der ønsker- eller har brug for det.

3 Inklusion Vi tror, at en vellykket inklusionsindsats vil resultere i en bedre skole for alle, for det er netop sådan, vi forstår begrebet inklusion. Inklusionsindsatsen er ikke rettet mod de få, de udvalgte eller de udsatte. Alle i skolen skal inkluderes. Inklusion er et kvalitativt begreb. Det betyder, at inklusion lykkes når vi oplever os inkluderede, og vi udvikles fagligt og socialt, og vi er i trivsel. Inklusion er således ikke et kvantitativt begreb. Derfor kan vores evne til at inkludere ikke bedømmes alene på baggrund af antal elever i skolen eller antal elever i andre skoletilbud. I vores forståelse af og arbejde med inklusion tager vi gerne udgangspunkt i Rasmus Alenkærs tre perspektiver: Fysisk inklusion, social inklusion og akademisk inklusion. Den specialpædagogiske bistand Det specialpædagogiske område bør, som følge af udviklingen mht. inklusion, have stor opmærksomhed i de kommende år. På Sjørring skole forsøger vi at tackle specialpædagogiske udfordringer ved indførelse af et ressourceteam, der består af medarbejdere med særlige kompetencer indenfor AKT, faglig specialundervisning, læsevejledning, matematikvejledning, IT-vejledning, ledelse og psykologi. Teamet fungerer som en slags mini-ppr og fungerer som vidensbank for skolens pædagogiske medarbejdere. Teamet udfører en form for visitation til de støttemuligheder, skolen har. Skolen har et særligt tilrettelagt skoletilbud efter folkeskolelovens 33 stk. 4 og 5. Dette tilbud henvender sig til elever på 7. til 9. årgang og er tilrettelagt med undervisning i færre fag, men med et stort fokus på praktisk arbejde i skolens værksted, men også gennem udvidet praktikforløb på eksterne virksomheder. I daglig tale benævnes dette tilbud som P-klassen. LP-skole Sjørring skole har der været arbejdet med LP som pædagogisk tænkning. I dag er skolen, som alle øvrige skoler i kommunen, LP-skole. De foreløbige evalueringer og erfaringer viser, at LP-arbejdet og LP-tankegangen indebærer muligheder for udvikling af flere handlemuligheder i forhold til elever der er udfordret. Der er tilsyneladende tale om, at LP-arbejdet langsomt ændrer eller nuancerer medarbejdernes forestillinger om det, der skal til, når vanskelige situationer opstår og diskuteres. LP opleves ikke som en mirakelkur, der løser alle slags problemer; men tankegangen og systematikken bidrager i en del tilfælde til, at der findes gode handlemuligheder.

4 Med start i skoleåret 2015/16 deltager vi i Program for forskningsinformeret, målstyret skole- og kompetenceudvikling (LSP). Projektet er et fireårigt udviklingsprojekt, som meget praksisnært skal hjælpe os med at leve op til de tre hovedmål i folkeskolereformen: mål om, at vi skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige som de kan mål om, at mindske betydningen af elevernes sociale baggrund i forhold til faglige resultater mål om, at vi skal styrke tilliden til og trivslen i folkeskolen gennem respekt for professionel viden og praksis Fra skoleåret 2016/17 påbegynder vi et udviklingsprojekt, hvor vi på årgang gerne vil forsøge at udnytte nogle af de understøttende timer til et antal profildage. Der vil være tre hovedoverskrifter for disse profildage: Science, iværksætteri og design Adventure Verdensborger Særlige kendetegn for Sjørring skole som arbejdsplads Nyansatte, gæster og praktikanter beskriver skolen som en imødekommende arbejdsplads præget af positivitet, samarbejde og godt humør. En oplevelse som vi værner om og gør vores bedste for at videreføre. Praktik, organisering og formalia Ansvar for praktikken Skolelederen har det helt overordnede ansvar for praktikken på skolen. Skolen har en praktikkoordinator Jane Christensen som har taget praktiklæreruddannelsen. Denne koordinator varetager, i samarbejde med skolelederen, samarbejdet med læreruddannelsen og har det koordinerende ansvar for planlægningen af de studerendes praktik og efterfølgende ophold på praktikskolen. Skolen sikrer at praktiklærerne har linjefagsuddannelse (eller tilsvarende) i de undervisningsfag, som de studerende har praktik i. Desuden vil praktiklærere på skolen have deltaget i et praktiklærerkursus. For dem som ikke har det, tilstræbes det at de gennemfører kurset indenfor de kommende år. Kun lærere som viser interesse for praktikforløb tildeles opgaven som praktiklærer. Samarbejde med de studerende Senest en måned før praktikkens start mødes de studerende med skolens ledelse, praktikkoordinator og de udvalgte praktiklærere, hvor rammer og praktikskema for praktikforløbet aftales og gensidige krav og forventninger til praktikforløbet afklares. Senest 14 dage før praktikstart præsenterer de studerende på baggrund af drøftelser med praktiklærerne deres planer for praktikforløbet. Praktiklæreren og de studerende laver forud for praktiksamarbejdet klare aftaler om praktiksamarbejdet, herunder om skriftlighed i planlægningen, vejledningstimernes afholdelse og ansvaret for dagsorden, de studerendes brug af praktikportfolio herunder logbog eller

5 praktikdagbog, indsamling af datamateriale under praktikforløbet og praktiklærerens rolle i de studerendes undervisning. Under praktikforløbet støtter, modellerer og vejleder praktiklæreren de studerende i arbejdet med at opfylde færdighedsmålene og kravene til portfolio på det pågældende praktikniveau På skolen gives de studerende mulighed for at dokumentere deres praktikarbejde bl.a. gennem videodokumentation. Hvis dette kræver tilladelse fra forældrene, støtter praktiklæreren/praktikskolen de studerende i at indhente disse tilladelser. Under eller evt. efter praktikforløbet tilbyder skolen, at de studerende kan deltage i skole-hjem samtaler og/eller andre forældrearrangementer med relevans for de studerendes studieforløb. Praktiklæreren er de studerendes centrale samarbejdspartner på praktikskolen, men der ud over kan de studerende forvente, at særligt praktikkoordinatoren på skolen, men også det øvrige lærerteam omkring relevante klasser kan spille en aktiv rolle i samarbejdet og vejledningen omkring de studerendes praktikforløb Studerende på skolen Praktikken tilrettelægges med udgangspunkt i model til tilrettelæggelse af praktik på praktikskolen, som findes i praktiknøglen. Af modellen fremgår det, at den studerende i praktikforløbet både varetager en række læreropgaver (den praktiske dimension) og er studerende i praksis (den analytiske dimension). Med henblik på mødepligt og evt. forfald underlægges de lærerstuderende de samme krav som skolens lærere. Tilsvarende forventes der den samme grad af deltagelse i undervisningen, møder, arrangementer og øvrige aktiviteter som for skolens lærere. En deltagelse, der sammen med studiekravene formuleret i praktikordningen for årgangen, svarer til et fuldtidsarbejde. Tilstedeværelse på skolen aftales som en ramme, således at den studerende har lignende vilkår som lærerne med primær arbejdsplads på skolen samtidig med, at der bliver tid til og mulighed for at den studerende kan modtage vejledning på læreruddannelsen og kan gøre brug af CFU, bibliotek mv. i forhold til egen forberedelse og efterbehandling af undervisning og udarbejdelse af portfolio og synopsis. Det forventes, at de studerende forud for praktik og samarbejdet på skolen, har orienteret sig i de relevante materialer om praktikordningen i læreruddannelsen. Det forventes at den studerendes undervisningsplaner og lektionsplaner er skriftliggjort forud for undervisningen/praktiktimerne - og at praktiklæreren er bekendt med dem. Evaluering og eksamen Efter hvert afsluttet praktikforløb indkalder praktikkoordinatoren de studerende, praktiklærerne og skolens ledelse til en fælles mundtlig evaluering. Der ud over uddeles skolens evalueringsskema til hver studerende. Resultatet af disse evalueringer formidles til skolens praktiklærere og hvis det er relevant, til læreruddannelsens praktikledere. Praktikeksamen aftales med læreruddannelsen.

6 Praktik og vejledning Praktikskolen sikrer gennem udformningen af rammerne for praktik og praktiklærernes støtte og vejledning under praktikforløbet, at de studerende får mulighed at tilegne sig kompetencer i forhold til de tre praktikniveauer i læreruddannelsen. Særligt vil færdighedsmålene for praktikken være i fokus her. Kompetenceområdet didaktik : Den studerende kan planlægge, gennemføre og evaluere undervisningssekvenser i samarbejde med medstuderende Niveau 1. Praktiklæreren støtter den studerende i udformning af undervisningsplaner. Det betyder, at hun modellerer/viser skriftlige forløbs- og lektionsplaner med mål- og evalueringsovervejelser. Desuden observerer hun systematisk de studerendes undervisning og udpeger centrale områder med henblik på vejledning. Praktiklæreren viser strategier for iagttagelse af elever og deltager i redegørelsen for tegn på elevernes udbytte - på baggrund af de formulerede faglige og sociale mål for undervisningen. Niveau 2. Praktiklæreren modellerer/viser og diskuterer undervisningsplaner i relation til metoder, differentiering, læremidler og it. Praktiklæreren modellerer/viser og diskuterer metoder til at evaluere undervisningsforløb og elevers læringsudbytte. Niveau 3. Praktiklæreren modellerer/viser og diskuterer undervisning i relation til samarbejdet om års- og elevplaner og støtter den studerende i indsamling af datamateriale til studieprocesser i læreruddannelsen herunder bacheloropgaven? Praktiklæreren støtter, vejleder og udfordrer de studerende i udviklingen af praksis på et fagdidaktisk og empirisk grundlag. Kompetenceområdet klasseledelse : Den studerende kan lede elevernes deltagelse i undervisningen Niveau 1. Praktiklæreren viser, hvordan hun selv organiserer og rammesætter sin undervisning i en klasse med elever med forskellige forudsætninger. Praktiklæreren støtter den studerende i at rammesætte og organisere egen undervisning i klassen for at fremme elevernes læringsudbytte. Niveau 2. Praktiklæreren støtter og vejleder den studerende i at udvikle elevernes sociale relationer og skabe et godt læringsmiljø.

7 Niveau 3. PraktikIæreren støtter og vejleder de studerende i arbejdet med at lede inklusionsprocesser. Kompetenceområdet relationsarbejde : Den studerene kan kommunikere lærings- og trivselsfremkaldene med elever og kommunikere med forældre om undervisningen og skolens formål Niveau 1. Praktiklæreren støtter den studerende i at udvikle elevtrivsel og tilrettelægge motiverende læringsaktiviteter. Praktiklæreren viser og vejleder de studerende i, hvordan hun kommunikerer med forældre og elever om og i undervisningen både verbalt og nonverbalt. Niveau 2. Praktiklæreren støtter den studerende i at samarbejde dialogisk med elever og kolleger om justering af undervisningen og elevernes aktive deltagelse. Praktiklæreren giver den studerende mulighed for at kommunikere skriftligt og mundtligt med forældrene - primært i relation til den gennemførte undervisning. Niveau 3. Praktiklæreren faciliterer den studerende i forskellige opgaver i relation til skole-hjemsamarbejdet med henblik på at udvikle klassens sociale liv og læring.

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Grundoplysninger: Biersted Skole Idrætsvej 11 9440 Aabybro 72578020 bierstedskole@jammerbugt.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer Grundoplysninger: Skørping skole Himmerlandsvej 65 9520 Skørping 99 88 80 40 imbjo@rebild.dk 9 988 80 4099 88 80 4099

Læs mere

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn:

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn: Uddannelsesplan Grundoplysninger: Navn: Skyum Idrætsefterskole Adresse: Tøttrupvej 15, 7752 Snedsted Telefon og mail: 97036888, hanne@skyum.dk, kontoret@skyum.dk Webadresse: www.skyum.dk Kultur og særkende

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE Grundoplysninger: Navn: Vester Mariendal skole Adresse: Stjernevej 1 Telefon: 99 82 47 20 Mail: vmariendalskolen@aalborg.dk Webadresse: www.vmarieskolen.dk

Læs mere

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår.

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår. Uddannelsesplan for lærerstuderende på Sindal Privatskole Grundoplysninger: Navn: Sindal Privatskole Adresse: Tislumvej 2 Telefon og mail: 96230030 ahc@sindalprivatskole.dk Webadresse: www.sindalprivatskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning.

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på

Læs mere

Uddannelsesplan for Klostermarksskolen

Uddannelsesplan for Klostermarksskolen Uddannelsesplan for Klostermarksskolen Grundoplysninger: Navn: Klostermarksskolen Adresse: Dronning Christines Vej 6, 9000 Aalborg Telefon og mail: 96 31 18 18 - mail@klostermarksskolen.dk Webadresse:

Læs mere

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Vester Hassing Skole Halsvej 199 9310 Vodskov Tel: 99824700 www.vesterhassingskole.dk Praktikkoordinator Rikke Møller Larsen rikke.moeller.larsen@skolekom.dk Skoleleder

Læs mere

Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer.

Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Grundoplysninger: Karensmindeskolen Mastrupvej 75, 9530 Støvring 9988 7980 www.karensmindeskolen.dk karensmindeskolen@rebild.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende

Læs mere

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Grundoplysninger: Navn: Vestbjerg Skole Adresse: Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Telefon og mail: 98296311 Webadresse: www.vestbjergskole.dk Kultur og særkende Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark.

Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark. Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark. Grundoplysninger: Navn: Skolecenter Jetsmark Adresse: Skolegade 4, 9490 Pandrup Telefon: 72578090 Mail: Skolecenterjetsmark@jammerbugt.dk Webadresse: www.skolecenterjetsmark.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Grundoplysninger: Solhverv Privatskole Ndr. Truevej 13, Vebbestrup, 9500 Hobro 98554065/ solhverv@solhverv.dk Webadresse: www.solhverv.dk Kultur og særkende: Solhverv

Læs mere

Uddannelsesplan for Tolne Efterskole

Uddannelsesplan for Tolne Efterskole Uddannelsesplan for Tolne Efterskole Grundoplysninger: Navn: Tolne Efterskole Adresse: Dvergetvedvej 95 Telefon og mail: 98930511, kontakt@tolneefterskole.dk Webadresse: www.tolneefterskole.dk Kultur og

Læs mere

Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord

Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord Grundoplysninger: Navn: Vester Mariendal Skole afdeling nord Adresse: Løvbakken 6, 9400 Nørresundby Telefon og mail: 93520620 Mail: vmariendalskolen@aalborg.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole 2017-2018 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst

Læs mere

Grundoplysninger: Kultur og særkende

Grundoplysninger: Kultur og særkende Grundoplysninger: Navn: Løvvangskolen Adresse: Løvbakken 6 9400 Nørresundby Telefon: 99824060 Mail: loevvangskolen@aalborg.dk Webadresse: www.loevvangskolen.dk Kultur og særkende Løvvangskolen er en multikulturel

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne,

Læs mere

Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016.

Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016. Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016. Grundoplysninger: Skole: Sønderbroskolen Adresse: Sjællandsgade 2, 9000 Aalborg Telefon: 99824750 Mail: soenderbroskolen@aalborg.dk Webadresse: www.soenderbroskolen.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014.

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur og

Læs mere

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Grundoplysninger: ISI Idrætsefterskole Hagelskærvej 40, 7430 Ikast 97 25 24 99 lk@isi.dk www.isi.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Uddannelsesplan for Læsø Skole

Uddannelsesplan for Læsø Skole Uddannelsesplan for Læsø Skole Grundoplysninger: Læsø Skole Byrum Hovedgade 9940 Læsø Telefon: 96213130 Webadresse http://laesoeskole.skoleporten.dk/sp Praktikkoordinator er leder af skole og dagtilbud

Læs mere

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Grundoplysninger: Navn Hørby Efterskole Adresse Snedkergaardsvej 11, 9300 Sæby Telefon 98466300 Mail he@hoerbyefterskole.dk Webadresse www.hørbyefterskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole

Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole Grundoplysninger: Navn: Aabybro Efterskole Adresse: Højskolevej 7, 9440 Aabybro Telefon og mail: 98-241099, info@aabybroefterskole.dk Webadresse: www.aabybroefterskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Lærerstuderende. Fjerritslev Skole

Uddannelsesplan for Lærerstuderende. Fjerritslev Skole Uddannelsesplan for Lærerstuderende på Fjerritslev Skole Grundoplysninger Navn: Adresse: Fjerritslev Skole Borups Allé 8, 9690 Fjerritslev Telefon og mail: 7257 8040 fjerritslevskole@jammerbugt.dk Webadresse

Læs mere

Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret

Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret 2018-19 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de

Læs mere

Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole

Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole Uddannelsesplan for Nordjyllands Landbrugsskole Grundoplysninger: Navn: Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk Adresse: Halkærvej 3, 9240 Nibe Telefon og mail:

Læs mere

Uddannelsesplan. Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen. Grundoplysninger:

Uddannelsesplan. Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen. Grundoplysninger: Uddannelsesplan Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen Grundoplysninger: Navn: Sæby Skoleafdeling (Skoledistrikt Syd) Adresse: Brolæggervej 1, 9300 Sæby Telefon: 98 45 66 70 Webadresse: ds-syd.skoleporten.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland

Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland Grundoplysninger: Navn: VUC&hf Nordjylland Adresse: På Sporet 8, 9000 Aalborg Telefon og mail: 99 300 300 Webadresse: aalborg@vucnordjylland.dk Kultur

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til

Læs mere

Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer.

Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer. Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning.

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på

Læs mere

Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne,

Læs mere

Uddannelsesplan for Svenstrup Skole

Uddannelsesplan for Svenstrup Skole Grundoplysninger: Uddannelsesplan for Svenstrup Skole Skole: Adresse: Svenstrup Skole Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup Telefon: 9931 6340 Mail: svenstrupskole@aalborg.dk Webadresse: www.svenstrupskole.skoleintra.dk/

Læs mere

Uddannelsesplan Sjørring Skole

Uddannelsesplan Sjørring Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Sjørring Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland

Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så

Læs mere

Uddannelsesplan for Nr Uttrup Skole.

Uddannelsesplan for Nr Uttrup Skole. Uddannelsesplan for Nr Uttrup Skole. Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Nr Uttrup Skole Hjørringvej 81-83, 9400 Nørresundby 96 32 39 40 - nruttrupskole@aalborg.dk www.nruttrup-skole.dk Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole

Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole Grundoplysninger: Thorning Skole Møllevej 7, Thorning 8620 Kjellerup Tlf: 89702330 Email:thorningskole@silkeborg.dk Skoleleder: Lone Stig Andersen Skolens

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på Nørholm skole

Uddannelsesplan for praktikken på Nørholm skole Uddannelsesplan for praktikken på Nørholm skole Grundoplysninger: Navn: Nørholm skole Adresse: Nørholmsvej 480, 9240 Nibe Telefon og mail: 98 34 16 24 noerholmskole@aalborg.dk Webadresse: www.noerholmskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Grundoplysninger: Navn: Tylstrup skole Adresse: Poge vej 5, 9382 Tylstrup Telefon og mail: 99824050 / tylstrupskole@aalborg.dk Webadresse: www.tylstrup-skole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

UDDANNELSESPLAN for praktikken pa

UDDANNELSESPLAN for praktikken pa UDDANNELSESPLAN for praktikken pa Gl. Lindholm Skole Grundoplysninger: Gl. Lindholm Skole Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby 96321732 gllindholm-skole@aalborg.dk www.gllindholm-skole.dk Kultur og særkende

Læs mere

Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen

Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen Som studerende har du i Slesvig mulighed for at komme i praktik på tre skoler: Gottorp-Skolen, som har elever fra 1.-6.klasse (ca.160

Læs mere

Uddannelsesplan pa Hjallerup Skole

Uddannelsesplan pa Hjallerup Skole Uddannelsesplan pa Hjallerup Skole Grundoplysninger: Navn: Hjallerup Skole Adresse: Idræt Allé 6 Telefon og mail: 99455900 hjallerup.skole@99454545.dk Webadresse: hjallerupskole.dk Kultur og særkende Hjallerup

Læs mere

Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan

Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst mulige praktikforløb. I relation

Læs mere

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Formål med Uddannelsesplanen Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtiget på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for praktikken på Han Herreders Ungdomsskole -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler:

Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler: Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler: Sofiendalskolen Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Sofiendalskolen Lange Müllers Vej 18, 9200 Aalborg SV 99824646 Sofiendalskolen@aalborg.dk

Læs mere

Praktikskole: Sjørring skole. - Opfyldelse af kvalitetskriterier - Uddannelsesplan praktikniveau 3

Praktikskole: Sjørring skole. - Opfyldelse af kvalitetskriterier - Uddannelsesplan praktikniveau 3 Praktikskole: Sjørring skole - Opfyldelse af kvalitetskriterier - Uddannelsesplan praktikniveau 3 Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Opfyldelse af kvalitetskriterier Læreruddannelsen

Læs mere

En-sporet fri grundskole fra klasse.

En-sporet fri grundskole fra klasse. Uddannelsesplan - praktik Grundoplysninger: Navn: Adresse: Telefon og mail: Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg 98 14 70 33 kontor@aalborg-friskole.dk Webadresse: Elevtal: www.aalborg-friskole.dk 235 (2017)

Læs mere

Uddannelsesplan for Løgstør Skole

Uddannelsesplan for Løgstør Skole Uddannelsesplan for Løgstør Skole Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Løgstør Skole Bøgevej 10, 9670 Løgstør klto@vesthimmerland.dk www.løgstørskole.dk Kultur og særkende Løgstør

Læs mere

- Opfyldelse af kvalitetskrav - Uddannelsesplan praktikniveau 3

- Opfyldelse af kvalitetskrav - Uddannelsesplan praktikniveau 3 Læreruddannelsen i Nr. Nissum Praktikskole: Sjørring skole - Opfyldelse af kvalitetskrav - Uddannelsesplan praktikniveau 3 SJØRRING SKOLE, Ebbesvej 3, 7700 Thisted Tlf.: 99173475, Mail: sjoerring.skole@thisted.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Langholt Skole

Uddannelsesplan Langholt Skole Uddannelsesplan Langholt Skole 2018-19 Grundoplysninger Langholt Skole Øster Hassingvej 1, 9310 Vodskov Telefon: 99824140 Mail: langholtskole@aalborg.dk Webadresse: www.langholtskole.skoleporten.dk Kultur

Læs mere

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende TÅRS SKOLE Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole Tårs Skole Vrejlev Klostervej 8 9830 Tårs Vrejlev-Hæstrup Skole Poulstrup Skolevej 3 9760 Vrå Telefon 7233 3960 Mail taarsskole@hjoerring.dk

Læs mere

Grundoplysninger: Navn: Hjallerup Skole. Adresse: Idræt Allé 6. Telefon og mail: Webadresse: hjallerupskole.

Grundoplysninger: Navn: Hjallerup Skole. Adresse: Idræt Allé 6. Telefon og mail: Webadresse: hjallerupskole. UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til

Læs mere

Uddannelsesplan for Sæby Friskole

Uddannelsesplan for Sæby Friskole Uddannelsesplan for Sæby Friskole Indhold Velkommen til Sæby Friskole VÆR&LÆR... 2 Grundoplysninger... 3 Værdigrundlaget for Sæby Friskole VÆR&LÆR... 3 Praktik, organisering og formalia... 4 Ansvar for

Læs mere

Uddannelsesplan Ferslev Skole

Uddannelsesplan Ferslev Skole Uddannelsesplan Ferslev Skole Grundoplysninger: Navn: Ferslev Skole Adresse: Rævedalsvej 5, 9230 Svenstrup J Telefon: 96376220 Mail: ferslevskole@aalborg.dk Webadresse: www.ferslevskole.dk Kultur og særkende:

Læs mere

Uddannelsesplan for Mariager Skole Praktikskole 2018/19

Uddannelsesplan for Mariager Skole Praktikskole 2018/19 Uddannelsesplan for Mariager Skole Praktikskole 2018/19 Grundoplysninger: Navn: Adresse: Telefon og mail: Webadresse: Mariager Skole Hjulhusvej 3, 9550 Mariager 97115400 / mariagerskole@mariagerfjord.dk

Læs mere

Højvangskolens uddannelsesplan

Højvangskolens uddannelsesplan Højvangskolens uddannelsesplan Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst mulige praktikforløb. I relation

Læs mere

Hospitalsundervisningens (praktikskole) uddannelsesplan til UCN

Hospitalsundervisningens (praktikskole) uddannelsesplan til UCN Hospitalsundervisningens (praktikskole) uddannelsesplan til UCN Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Leder Hospitalsundervisningen Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg 97644743/93520877 msl-skole@aalborg.dk

Læs mere

Uddannelsesplan - Kollegievejens skole

Uddannelsesplan - Kollegievejens skole Uddannelsesplan - Kollegievejens skole Grundoplysninger: Navn: Kollegievejens skole Adresse: Kollegievejen 1, 9000 Aalborg Telefon: 99314580 Mail: kollegievejensskole@aalborg.dk Webadresse: https://kollegievejensskole.skoleporten.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Skipper Clement Skolen som praktikskole

Uddannelsesplan for Skipper Clement Skolen som praktikskole Uddannelsesplan for Skipper Clement Skolen som praktikskole Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Skipper Clement Skolen Gl. Kærvej 28-30, 9000 Aalborg 98 12 11 88 info@skipper-clement-skolen.dk

Læs mere

SCT. MARIÆ SKOLE, Aalborg Uddannelsesplan for Sct. Mariæ Skole som praktikskole

SCT. MARIÆ SKOLE, Aalborg Uddannelsesplan for Sct. Mariæ Skole som praktikskole SCT. MARIÆ SKOLE, Aalborg Uddannelsesplan for Sct. Mariæ Skole som praktikskole Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14, 9000 Aalborg 98 13 60 03 / kontoret@sct-mariae-skole.dk

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer UCN: Udkast til Uddannelsesplaner pa de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Byplanvejens Skole 13/14

Uddannelsesplan for praktik på Byplanvejens Skole 13/14 Uddannelsesplan for praktik på Byplanvejens Skole 13/14 Grundoplysninger Navn: Byplanvejens Skole Adresse: Byplanvej 2 Tlf og mail: 96331060/ byplanvejensskole@aalborg.dk Web: byplanvejensskole.dk Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan. Grundoplysninger:

Uddannelsesplan. Grundoplysninger: Uddannelsesplan Grundoplysninger: Navn Østhimmerlands Ungdomsskole Adresse skolevej 10 9574 Bælum Telefon og mail 98337075/ oeu@oeu.dk Webadresse www.oeu.dk Kultur og særkende Skolens værdigrundlag bygger

Læs mere

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Generelt om skolen Klippen er en kristen friskole der blev oprettet i 1977 og er i dag en fuldt udbygget skole med undervisning for 0. - 9. klasse samt en

Læs mere

Uddannelsesplan for Strandskolen

Uddannelsesplan for Strandskolen Strandskolen Juli 2018 Nellikevej 1 8240 Risskov Tlf. 8713 8800 Mail : str@mbu.aarhus.dk Web: http://strandskolen.skoleporten.dk/ Strandskolen Strandskolen er en folkeskole beliggende i naturskønne omgivelser

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole

Uddannelsesplan Klarup skole Uddannelsesplan Klarup skole 14. februar 2017 Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Tim Skole

Uddannelsesplan for praktik på Tim Skole Tim Skole Eskesensvej 1 6980 Tim Telefon: 9974 3100 timskole@rksk.dk www.timskole.dk Uddannelsesplan for praktik på Tim Skole Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlige: Skoleleder Jan Jensen: jan.jensen@rksk.dk

Læs mere

Grundoplysninger: Kultur og særkende. Muldbjergskolen et læringssted for alle

Grundoplysninger: Kultur og særkende. Muldbjergskolen et læringssted for alle UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til

Læs mere

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Praktik på Lyshøjskolen uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui Uddannelsesplan opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Læs mere

Uddannelsesplan Jebjerg Børnehus og Skole

Uddannelsesplan Jebjerg Børnehus og Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Jebjerg Børnehus og Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende på HPR

Uddannelsesplan lærerstuderende på HPR Uddannelsesplan lærerstuderende på HPR Grundoplysninger: Hjørring Private Realskole Vendiavej 7 9800 Hjørring Telefon: 96 23 12 00 E-mail: hpr@hpr.dk Web-adresse: hpr.skoleporten.dk Praktikansvarlig leder:

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Eriksminde Efterskole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Eriksminde Efterskole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Eriksminde Efterskole Grundoplysninger: Eriksminde Efterskole Eriksmindevej 40 8300 Odder tlf 86556142 Webadresse: eriksminde.net Skolens forstander: Søren Kristensen

Læs mere

Uddannelsesplan Brårup Skole

Uddannelsesplan Brårup Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Brårup Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Uddannelsesplan Houlkærskole

Uddannelsesplan Houlkærskole VIA Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Kvalitetskrav til praktikskolen Uddannelsesplan Houlkærskole kolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Uddannelsesplan for Strandskolen

Uddannelsesplan for Strandskolen Strandskolen September 2014 Nellikevej 1 8240 Risskov Tlf. 8713 8800 Mail : str@mbu.aarhus.dk Web: http://strandskolen.skoleporten.dk/ Strandskolen Strandskolen blev grundlagt i 1965 og rummer i dag omkring

Læs mere

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Praktikansvarlig Maria Nørholt Godtkjær Ledelsesperson Henrik Stockfleth Olsen Adresse Postnr. og by: 3400 Hillerød Fastnettelefon: 72 32 77 00 Emailadresse: hilleroedsholmskolen@hillerod.dk

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Lemtorpskolen

Uddannelsesplan Lemtorpskolen Uddannelsesplan Lemtorpskolen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Praktikskolens grundoplysninger: Navn: Lemtorpskolen Adresse : Nissumvej 10, 7620 Lemvig Telefon, mail webadresse: Tlf. 96 63

Læs mere

Nyboder Skole som uddannelsessted

Nyboder Skole som uddannelsessted Praktik uddannelsesplan Nyboder Skole Øster Voldgade 15, 1350 København K, tlf. 3366 4950 Praktik ansvarlig på Nyboder Skole: Mariann Würtz, tlf. 8232 8550 eller 2630 1734 mawurt@nyboderskole.kk.dk, Nyboder

Læs mere

Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13

Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13 Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13 Praktiske oplysninger Skolens adresse: Elsted Skole Elsted Skolevej 6 8520 Lystrup Hjemmeside: www.elsted-skole.dk Mail: els@mbu.aarhus.dk Tlf:

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikforløb på Brøruphus Efterskole skoleåret 2016/17 Niveau 3 på læreruddannelsen

Uddannelsesplan for praktikforløb på Brøruphus Efterskole skoleåret 2016/17 Niveau 3 på læreruddannelsen Uddannelsesplan for praktikforløb på Brøruphus Efterskole skoleåret 2016/17 Niveau 3 på læreruddannelsen Kære lærerstuderende Velkommen til praktik på Brøruphus Efterskole. Vi ser frem til at samarbejde

Læs mere

Uddannelsesplan Nordre Skole

Uddannelsesplan Nordre Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Nordre Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Baltorpskolens uddannelsesplan

Baltorpskolens uddannelsesplan Baltorpskolens uddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig : Praktikkoordinator: Torben Bille (TBI) tsbille@ownit.nu Praktikansvarlig leder: Lea Tøttrup Christiansen ltch@balk.dk Muligheder

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen, og her er mange praktiklærere, som gerne

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Nabe-Nielsen: signen@roskilde.dk, Tlf.: 46 31 44 36 Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Kultur og særkende På Niels Ebbesen Skolen prioriterer vi et godt samarbejde med de studerende, hvor vi forsøger at skabe de optimale forhold,

Læs mere

Uddannelsesplan Brårup Skole

Uddannelsesplan Brårup Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Brårup Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan Vestsalling Skole og Dagtilbud

Uddannelsesplan Vestsalling Skole og Dagtilbud Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Vestsalling Skole og Dagtilbud Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse

Læs mere