På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe"

Transkript

1 Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1 Vejledning i udfyldelse står: På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Hvad betyder det? Skal jeg indsætte min. 2 varelinjer under hver produktgruppe udover de varer der findes på listen? FX på listen er der under småbørnsleg 13 produkter, skal jeg her indsætte 2 produkter efter eget valg? Det betyder, at tilbudsgiver inden for hver produktgruppe skal tilbyde minimum 2 af de varelinjer, som udbyder har defineret. Eks. efterspørger udbyder under produktgruppen Udklædning/rolleleg 4 definerede linjer og for at være konditionsmæssig skal tilbudsgiver afgive tilbud på minimum 2 af disse. 2. Vi har nedenstående spørgsmål til tilbudslisten: Pos 78: her efterspørges skovens dyr 18 stk. Med en afvigelse på 15%, må der afviges 2,7 stk. Betyder dette, at vi må tilbyde mellem 15 og 21 stk? Dette spørgsmål gælder også generelt for afgivelserne/afrundingerne. Det er de anførte mål og størrelser der må afvige med 15%. Ikke mængden/indhold fx stk. 3. I bilag 1 kravspecifikationer fremgår det, at alle tilbudte produkter skal være tilgængelige på tilbudsgivers hjemmeside eller fremgå af tilbudsgivers officielle papirkatalog. Er det muligt at vedlægge tilbuddet udførlige produktblade/beskrivelser på de produkter, der ikke på nuværende tilbudstidspunktet ikke er i papirkataloget/webben, men som vil være det ved kontraktindgåelse? Kravet om at produkterne skal fremgå af tilbudsgivers hjemmeside eller officielle papirkatalog fastholdes.

2 4. Som overskrift i første spørgsmål, i spørgsmål & svar står der beskrevet. "Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. udbud på hobbyartikler og beskæftigelsesmaterialer" Er det os der har misforstået noget, vi kan se at Hobbyartikler og beskæftigelse netop ikke er inkluderet i dette tilbud. Det er en skrivefejl. Der skal selvfølgelig stå legetøj og institutionskøretøjer. Teksten er rettet i dette dokument. 5. Vedr. kolonne I og J. Det fremgår af vejledningen at tilbudsgiver skal i Kolonne I og J angive varenummer samt evt. beløb for opkrævning af fragt ved ordre under 200 kr. ekskl. moms. Såfremt der ikke opkræves fragt anføres 0 i begge celler. Vi formoder som der står at vi skal beskrive fragtomkostning på det enkelte produkt, i kolonne "J" (umiddelbart) hvis samlet ordre ikke kommer over fragt grænsen på 200kr. Men vi bliver forvirret af at man også skal skrive nul i cellerne i kolonne "I" Tilbudsgivers varenr. såfremt der ikke opkræves fragt. Altså hvis et givent produkt evt. sendes uden fragtomkostninger, tænker vi i gerne stadig vil have et varenummer. Der skal ikke angives fragtomkostning på det enkelte produkt. Eks. fanen Delaftale 1 legetøj skal der alene angives evt. fragtomkostning i cellen J147 og varenummer for fragtomkostning i cellen I147, såfremt der opkræves fragt ved samlede ordre over 200 kr. På de enkelte produktlinjer anvendes kolonne I og J til angivelse af hhv. tilbudt varenummer samt pris på det tilbudte varenummer. Det er således udelukkende cellerne I147 og J147 der har noget med fragtomkostninger at gøre. Tilsvarende gælder for fanen Delaftale 2 køretøjer 6. Vedr. kolonne "J"

3 Det fremgår af vejledningen at tilbudsgiver skal i Kolonne I og J angive varenummer samt evt. beløb for opkrævning af fragt. Umiddelbart kan vi ikke se i vores fil at kolonne I & J skal indeholde fragt priser. i kolonne "I" skal vi angive Tilbudsgivers varenr. og i kolonne "J skal vi angive Tilbudsgivers offentligt tilgængelige listepris ekskl. Moms. Vil det sige at vi skal ligge fragt prisen oven i vores offentlige udbudte pris altså vores listepris + fragt? Se svar på spørgsmål nr Spørgsmål til Rammeaftalebilag 7 Støtteerklæring Vil du venligst uddybe / forklare nedenstående sætning hvad er det vi hæfter for? stiller økonomisk og finansiel formåen til rådighed for tilbudsgivers opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til den indgåede rammeaftale, og således hæfter indestående virksomhed solidarisk for tilbudsgivers gennemførelse af rammeaftalen. Jf. 144 i Udbudslovens skal en tilbudsgiver, der baserer sig på andre enheders formåen, fremlægge en støtteerklæring der godtgør, at tilbudsgiver faktisk råder over den nødvendige økonomiske og finansielle formåen. Støtteerklæringen skal godtgøre, at den pågældende enhed er juridisk forpligtet overfor tilbudsgiver. Støtteerklæringen skal udelukkende anvendes, hvis tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen. 8. Spørgsmål til tilbudslisten (delaftale 1 Inde og udelegetøj, kolonne H (Enhedsstørrelse - antal stk./sæt i mindste bestillingsenhed): Skal der i kolonne H bare udfyldes enten stk eller sæt? Eller skal der stå hvor mange dele den tilbudte ting indeholder, ex. Puttekasse med 10 klodser (11 dele = 1 kasse og 10 klodser)? I kolonne H anføres alene mindste bestillingsenhed - fx hvis man skal aftage en vis mængde af det pågældende produkt. I kolonne G beskrives det enkelte produkts egenskaber.

4 9. I indledningen af udbudsbetingelserne er I 6 kommuner, som udbyder rammeaftalen, men i bilag 7 er I kun 5, da Brønderslev mangler! Hvordan skal det forstås, er I 5 eller er I 6 kommuner? Det er 6 kommuner i Fællesindkøb Nord der er udbyder. Der lægges nyt rammeaftalebilag 7 på hjemmesiden sammen med nærværende spørgsmål/svar. 10. Vedrørende ESPD: Under del 2 oplysninger om den økonomiske aktør, har jeg sagt JA til at være en mellemstor virksomhed, og NEJ til de 4 næste spørgsmål! Er det korrekt? ( bemærkning; jeg er nemlig i tvivl om, hvad der menes med certifikat i pkt. e! ) Med certifikat under e) menes der eksempelvis Serviceattest fra Erhvervsstyrelsen. Under del 2B - oplysninger om den økonomiske aktørs repræsentanter; er det lig med den person som er juridisk ansvarlig hos den tilbudsgivende virksomhed? Som angivet efterspørges under del 2B Under del 5; svarer jeg JA beskriver ikke noget og svarer NEJ i feltet om oplysninger er tilgængelige i elektronisk form! Er det korrekt? Der skal ikke udfyldes noget under Del V. Som anført i feltet i anvendes del V udelukkende ved begrænsning af antallet af ansøgere. 11. På delaftale 1, position 27 har vi en god børnekost med en længde på 78 cm. Kan det godkendes?

5 Da de anførte mål må afvige med +/- 15% vil en kost på 78 cm kunne godkendes på position På delaftale 1, position 43 har vi en standardpakke som svarer til det efterspurgte, bortset fra at den kun indeholder 94 dele. Kan den godkendes? Det er udelukkende de anførte mål/størrelser der må afvige fra mindstekravene. Således vi et sæt med under 100 stk. ikke kunne godkendes på position Spørgsmål til tilbudslisten (delaftale 1 Inde og udelegetøj, kolonne H (Enhedsstørrelse - antal stk./sæt i mindste bestillingsenhed): Hvis vi på tilbudslinje 4 byder ind med et "Stabeltårn i plast med 8 dele", hvilken at nedenstående svar vil så være en korrekt udfyldelse af kolonne H, når kunden kun skal købe 1 stabeltårn for at opnå vores nettoprisen? 1. Der angives "1" i kolonne H 2. Der angives "1 stk" i kolonne H 3. Der angives "1 sæt" i kolonne H 4. Der angives "8 stk" i kolonne H Nr. 1, 2 og 3 vil alle blive betragtet som korrekte i dette tilfælde. Kolonne C angiver ét stabeltårn bestående af flere dele, men disse vil ikke kunne købes hver for sig. Det betyder, at bestillingsenheden ikke afviger fra beskrivelsen i kolonne C. 14. Kan Bilag 4 Serviceparametre uploades i en redigérbar udgave? Bilag 4 Serviceparametre er d.d. uploadet i en word-udgave. 15. Da jeg ikke synes, at jeg fik brugbart svar, så spørger jeg lige igen Vedrørende ESPD: Under del 2 oplysninger om den økonomiske aktør, har jeg sagt JA til at være en mellemstor virksomhed, og NEJ til de 4 næste spørgsmål!

6 Er det korrekt???? Vesthimmerlands Kommune kan ikke svare på, om det er korrekt at tilbudsgiver er en mellemstor virksomhed eller ej. Vedr. de næste 4 spørgsmål: 1. spørgsmål omhandler reserveret kontrakt og skal jf. vejledning om Det elektroniske ESPD kun udfyldes, såfremt tilbudsgiver har anmodet om det. Dette er ikke tilfældet her og feltet skal således ikke udfyldes! 2. spørgsmål omhandler optagelse på officiel liste over godkendte økonomiske aktører eller tilsvarende certifikat. Vesthimmerlands Kommune har ingen viden om hvorvidt jeres firma er optaget på en sådan liste eller har et certifikat, og har derfor ingen mulighed for at vide om der skal svares JA eller NEJ. 3. spørgsmål e) - omhandler eksempelvis serviceattest. Se efterfølgende svar nedenstående. 4. spørgsmål omhandler om den økonomiske aktør deltager i udbudsproceduren sammen med andre fx konsortium. Dette er Vesthimmerlands Kommune ikke i stand til at vide, og har derfor ingen mulighed for at vide om der skal svares JA eller NEJ. Okay, certifikat i e) kan være en serviceattest, det forstår jeg, og sådan en kan jeg nemt skaffe! Skal jeg så svare JA??? Hvis Serviceattest kan fremskaffes vil JA være korrekt svar. Under del 2B - oplysninger om den økonomiske aktørs repræsentanter; er det lig med den person som er juridisk ansvarlig hos den tilbudsgivende virksomhed????? Ja eller nej? Ja

7 Hertil svarer du: Som angivet efterspørges under del 2B - Hvad mener du? Med Som angivet efterspørges under del 2B menes som angivet i den elektroniske ESPD i det grå felt under del 2B.

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser Fællesindkøb Nord Offentligt EU-udbud nr. 2016/S 158-286061 Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer Udbudsbetingelser 1 1. Indledning... 3 2. Udbudsform... 3 3. Generel beskrivelse af udbuddet...

Læs mere

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD Fællesindkøb Midt Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 2 UDFYLDELSE AF ESPD...4 2.1 START...4 2.2 FANEN PROCEDURE...6 2.3 FANEN UDELUKKELSE...11 2.4 FANEN

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg Oplysninger som tilbudsgiver skal aflevere som en del af tilbuddet samt formularer til brug for indsendelse af dokumentation for den vindende tilbudsgiver 15.

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Revideret version 6. august 2014 Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. De anførte mål/størrelser

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikation på begrænset EU-udbud af håndværkerydelser for Professionshøjskolen Metropol, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 067-116264. 06.07.2016 Bemærk! Ordregivers tilføjelser

Læs mere

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6.

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6. Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6 Spørgsmål 1: 30. maj 2016 kl. 14.17 Af kravspecifikationen punkt

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikation på begrænset EU-udbud af håndværkerydelser for Professionshøjskolen Metropol, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 067-116264. 27.04.2016 Ansøger skal være opmærksom

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Plus Bolig - Poul Paghs Gade Udbudsbetingelser. Udvælgelse og ESPD. Side 1 af 6 KMS

Plus Bolig - Poul Paghs Gade Udbudsbetingelser. Udvælgelse og ESPD. Side 1 af 6 KMS Udbudsbetingelser Udvælgelse og ESPD Side 1 af 6 KMS 412 8.0 1. Indledning Dette er gennemførelse af et begrænset udbud i EU efter Udbudslovens afsnit II om offentlige indkøb over tærskelværdien. Udbuddet

Læs mere

Skanderborg Kommune. Januar Udbudsbetingelser

Skanderborg Kommune. Januar Udbudsbetingelser Januar 2018 Udbudsbetingelser PROJEKT i byområder Udbudsbetingelser Projekt nr. 230754 Dokument nr. Version 1 Udarbejdet af LKG Kontrolleret af JWN Godkendt af LKG UDBUDSBETINGELSER Rammeudbud af asfaltbelægninger

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder

Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder En anmodning om optagelse på kvalifikationsordningen for rydningsvirksomheder består af det fælles europæiske udbudsdokument (European

Læs mere

EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX

EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX Udbudsbetingelser Offentligt udbud På levering af befordring til Dragør Kommune Indhold 1. Indledning...3 2. Ordregiver...4 3. Tidsplan...4 4. Spørgsmål og svar...4 5. Udbuddets

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Besvarelse af spørgsmål til udbudsbekendtgørelse 2013/S 220-383535 Energistyrelsen har modtaget en række spørgsmål til udbud af markedsføringsindsats

Læs mere

Fællesindkøb Nord Udbud af inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer

Fællesindkøb Nord Udbud af inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at kravene er mindstekrav som skal opfyldes. Manglende opfyldelse vil medføre, at tilbuddet kan afvises som ikke-konditionsmæssigt. Med mindre tilbudsgiver i sit tilbud

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse:

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse: Spørgsmål og svar til 2016/S 009-010787 Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip Dato for offentliggørelse: 18-01-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 Udbudsmateriale pkt. 1.26 -

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR Begrænset udbud. Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Aarhus Universitet

SPØRGSMÅL OG SVAR Begrænset udbud. Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Aarhus Universitet SPØRGSMÅL OG SVAR 2017 Begrænset udbud af Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Opdateret: 15-09-2017 version 3 Nr. Spørgsmål Svar 1 Vedr. prækvalifikationsbetingelser ESPD et må afleveres

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag)

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag) Kontraktbilag 2 Tilbudsliste (prisbilag) Vejledning til udfyldelse af excel-versionen af Kontraktbilag 2 Der henvises til Kontraktbilag 1, afsnit 1.2 Delaftalernes produkter og option på køb af produkter.

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Vejledning til Tilbudsgiver Juli 2017 Side 0 af 13 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 2. DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT (ESPD)...3 HVORNÅR SKAL MAN ANVENDE

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD. Tilbudsliste

AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD. Tilbudsliste AFSÆTNING AF DEPO- NERINGSEGNET FFALD Tilbudsliste Paradigme februar 2018 Afsætning af deponeringsegnet affald, tilbudsliste Paradigme 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER PRÆKVALIFIKATIONSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 243-443517

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende begrænset EU-udbud af merchandise, profilbeklædning og julegaver til University College Nordjylland (UCN), udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 210-380900 Opdateret den Ansøger

Læs mere

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune EU-Udbud på Bilag IIA tjenesteydelse Rengøring til borgere i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Generel beskrivelse af opgaven... 3 1.2 Ansvarlig for udbud...

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 28. oktober 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er:

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er: Notat J.nr. 14-4989032 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af konsulentbistand til beregningsmotor, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2014/S 231-407652 opdateret 7. januar 2015 ICE, Jura og stab MTG Nr.

Læs mere

AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD. Tilbudsliste

AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD. Tilbudsliste AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD Tilbudsliste Januar 2017 Afsætning af mineralsk affald, tilbudsliste 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger 3 1.2.1 Generelle oplysninger 3

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Annoncering af Afgørelsesdatabasen

Annoncering af Afgørelsesdatabasen Annoncering af Afgørelsesdatabasen 1. Indledning Annoncering af opgave vedrørende etablering, drift og vedligeholdelse af Afgørelsesdatabase for Landsskatteretten og Skatterådet og anonymisering af afgørelser

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER Tilbudsliste Juni 2017 Arbejde med gravemaskiner, tilbudsliste 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger 3 1.2.1 Generelle oplysninger 3 1.2.2 Oplysninger

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 3. november 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Udbudsbetingelser for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Offentligt udbud af kontrakt om drift af iværksætterpilotprogram Disse udbudsbetingelser indeholder en kort beskrivelse af

Læs mere

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup.

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Deltagere: - Repræsentanter for Ordregiver: o Kadir Atsiz (Fødevarestyrelsen)

Læs mere

50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling

50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling 50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling Vejledning Tilbudsgiver skal udfylde celler markeret med gul baggrund. Priser angives i DKK ekskl. moms. Udfyldte priser skal indeholde SKI s fastsatte

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Guide til ESPD. - Udfyldelse

Guide til ESPD. - Udfyldelse Guide til ESPD - Udfyldelse 1. INDLEDNING Denne guide indeholder trin-for-trin vejledning til ESDP i forhold til de oplysninger i udbudsbekendtgørelsen, som erfaringsmæssigt giver anledning til en række

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1 De anførte mål/størrelser må afvige med +/- 10% Der er tale

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 28-09-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende udbud af beskæftigelsesrettede forløb ved Jobcenter Horsens

Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende udbud af beskæftigelsesrettede forløb ved Jobcenter Horsens Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende udbud af beskæftigelsesrettede forløb ved Jobcenter Horsens Dette faneblad er en instruktion til, hvordan Bilag 2 - Tilbudsliste skal udfyldes. Bilag

Læs mere

Guide til ESPD. - Udfyldelse

Guide til ESPD. - Udfyldelse Guide til ESPD - Udfyldelse 1. INDLEDNING Denne guide indeholder trin-for-trin vejledning til ESDP i forhold til de oplysninger i udbudsbekendtgørelsen, som erfaringsmæssigt giver anledning til en række

Læs mere

Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal

Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal 2 Dagens program Velkomst + Præsentation af mødedeltager Noter jeres oplysninger Præsentation af Danmarks Arealinformation Brug af Danmarks Arealinformation

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2054 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Info Version 6 URL http://com.mercell.com/permalink/45237487.aspx Udbudstype Udbud Udbudsprocedure Offentligt udbud Dato for offentliggørelse 03-09-2014

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Copenhagen Business School Handelshøjskolen

Copenhagen Business School Handelshøjskolen Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Annonceringsbetingelser November 2016

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikation på begrænset EU-udbud af håndværkerydelser for Professionshøjskolen Metropol, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 067-116264. 15.07.2016 Bemærk! Ordregivers tilføjelser

Læs mere

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse VEJLEDNING Vejledning til konsortiedannelse 17082016 Vejledning til konsortiedannelse Indledning SKI udbyder rammeaftaler på vegne af det offentlige Danmark. Vores hovedopgave er at tilvejebringe rammeaftaler

Læs mere

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om?

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om? SPØRGSMÅL/SVAR Svardato Spørgsmål Tirsdag den 13. februar 2018 Spørgsmål 1-3 Torsdag den 15. februar 2018 Spørgsmål 4 Fredag den 23. februar 2018 Spørgsmål 5-7 Mandag den 26. februar 2018 Spørgsmål 8-9

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 06-09-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud Domstolsstyrelsen Sagsbeh. Dir.tlf. Mail joher@domstolsstyrelsen.dk 2013-8302-0001-19 Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3 Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Udbud af batterier til høreapparater 2017

Udbud af batterier til høreapparater 2017 Udbud af batterier til høreapparater 2017 - Udbudsbekendtgørelse nr. 2016-144414 (16-424174-001) Disse udbudsbetingelser indeholder retningslinjerne for afgivelse af tilbud, kommunikation mellem tilbudsgiver

Læs mere

NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B:

NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B: NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B: SKABELON TIL BRUG FOR AFGIVELSE AF TILBUDSOPLYSNINGER Version 1.0 9. oktober

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 23-08-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

Vejledning til udbud / tilbudsgivning Fredericia Kommune

Vejledning til udbud / tilbudsgivning Fredericia Kommune Vejledning til udbud / tilbudsgivning Fredericia Kommune Publiceret 05/2016 Kom godt i gang... 1 Opret virksomhed på udbudsnet.dk... 1 Min udbudsliste / min tilbudsliste www.udbudsnet.dk... 3 Udbudsmateriale

Læs mere

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016 17. november 2016 Hovedentreprise vedrørende facadeudskiftning etape 4, SVS Esbjerg 1. Indledning Region Syddanmark udbyder etape 4 af facadeudskiftning på dele af sengebygning C1 på Sydvestjysk Sygehus,

Læs mere

Spørgsmål 1 Hvordan genereres ESPD et så det kan udfyldes?

Spørgsmål 1 Hvordan genereres ESPD et så det kan udfyldes? Innovationspartnerskaber vedrørende udvikling af nye, innovative løsninger til forebyggelse eller afhjælpning af dehydrering og eventuelt tillige følgerne af dehydrering hos ældre over 65 år Svar/spørgsmål

Læs mere

Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende inkontinens bleer

Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende inkontinens bleer Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende inkontinens bleer Dette faneblad er en instruktion til, hvordan - skal udfyldes. - består af følgende faneblade: - Instruktion - Fane 1 Alle faneblade

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 11 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:3379-2017:text:da:html Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S 003-003379 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets Ordregiver opfordrer ansøgere til at sikre sig at de er bekendte med udfyldelse af ESPD en: Bilag A1 ESPD en er en xml-fil og eksisterer ikke som et almindeligt, læsbart dokument. Xml-filen virker udelukkende

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018 Opdateret: 11. juni 2018 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018 EU-udbud vedrørende Rammeaftale på Transport og Behandling af Kemikalieaffald til Spørgsmål nr. 1. Spørgsmål Filen ESPD XML format åbner noget kode,

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere