Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf"

Transkript

1 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand), Peter Rasmussen (næstformand valgt til ordstyrer). Brian Sørensen (kasserer), Finn Knudsen, Frank Jensen, Lene Præstgård Smed, Maria Lynggaard Thomsen (suppleant) og Marianne Wolf (suppleant og sekretær/referent). Der var afbud fra: Lise-Lotte Strand. 1. Eventuel opfølgning på referat fra mødet den 10. juni 2008 og godkendelse af referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde 1. juli 2008 Referatet fra mødet den 10. juni 2008 blev udsendt 23. juni 2008, og referatet fra mødet den 1. juli 2008 blev udsendt den 2. juli Referatet fra 1. juli 2008 blev godkendt. Vedrørende opfølgning på referatet fra mødet den 10. juni 2008: spørgsmålet om renovering af hegnet ud mod vejen drøftes under punkt 3 nedenfor. 2. Evt. opfølgning på pædagogisk sammenrend den 7. august 2008 Dynes orienterede om planerne for det videre forløb. Drøftelserne på pædagogisk sammenrend bruges som afsæt for den evaluering af undervisningen, som skolen skal i gang med (nyt lovkrav). På mødet blev foreslået, at artiklerne en anden gang udleveres før arrangementet, så man kunne læse dem inden. Omvendt gav udleveringen under arrangementet en god spontan debat med et personligt afsæt. Spørgsmålet om der skal være forberedelse til et sådant arrangement hænger sammen med, hvad der er formålet med at holde det. 3. Orientering om status for renovering m.v. af skolen Frank orienterede om status. Tegningerne for om- og tilbygningen er ved at blive færdiggjort, og der vil blive lavet energiberegninger. Han forventer, at der kan indsendes ansøgning om byggetilladelse i uge 34. Der var besøg af en vurderingsmand fra kreditforeningen i slutningen af juli, og han melder tilbage en af dagene. Der planlægges et styregruppemøde i uge 34, Frank indkalder til det. På baggrund af styregruppemødet udarbejder Frank en tidsplan for renoveringen.

2 Peter orienterede om status vedrørende udeområderne. Godkendelsen af legepladsen er ved at være på plads. Peter har sendt 3 ansøgninger til forskellige fonde (frist 15. august 2008) om tilskud til legepladsen og kommende projekter (shelters m.v.). Peter sender lige kopi af ansøgningerne til Dynes, så kan har dem når der kommer svar. Renoveringen af hegnet ud mod Mammen Byvej blev drøftet. Der var opbakning til at indtægter fra vin og fællesspisning anvendes til at renovere hegnet. Der var enighed om, at det er vigtigt, at pengene herfra investeres i noget der er synligt og er til glæde for hele byen. Planerne vedrørende hegnet mellem Malerklatten og parkeringspladsen blev drøftet. Miljø- og Trivselsudvalget arbejder videre med renoveringen af hegnet ud mod vejen og parkeringspladsen ved Malerklatten, og orienterer om status for arbejdet på et kommende bestyrelsesmøde. Miljø- og Trivselsudvalget undersøger mulighederne for at lægge nyt asfalt eller anden belægning på i skolegården (kontakter evt. Eva Nyrup Franks). Miljø- og Trivselsudvalgets frihedsgrader med hensyn til økonomiske dispositioner drøftes og aftales i forbindelse med budgetlægningen for Samtidig gøres samlet status for udgifterne på dette udvalgs område. 4. Nyt fra Dynes Dynes orienterede om følgende: at han havde deltaget ved indvielsen af hhv. Nørreåskolen (Skjern) og Bjerregrav Friskole; Mette og Anna Marie havde deltaget ved indvielsen af Langsø Friskole (Vammen). indkøringen af de nye medarbejdere i Mammutten; overvejelser om at lade de store elever være i Mammutten når der er personalemøde, så en af medarbejderne fra Mammutten kan deltage i personalemødet; at Lise-Lotte deltager i det kommende møde i pædagogisk råd for at fortæller om redskaber i forhold til mobning m.v.; at skolen har fået et tilbud fra Willis vedrørende en miljøforsikring. Peter ser på det, men det vurderes ikke umiddelbart at være relevant for skolen; at der i dag i Bjerringbro Avis er en artikel om planerne om nedlæggelse af bl.a. busruten gennem Mammen. Det kan overvejes at udarbejde et høringssvar. Dynes vil udarbejde en oversigt over, hvad skolen i dag bruger bussen til. at alarmlisten bør revideres, så tidligere bestyrelsesmedlemmer ikke står på den. Peter ser på det. Brian erstatter Lene Daasbjerg. at der skal udleveres sponsor skole t-shirts til de nye elever i børnehaveklassen m.v. at der er kommet et forslag fra en forælder om, at skolen starter efter sommerferien om søndagen i stedet for som nu om mandagen. På mødet var der mest stemning for at bevare den nuværende ordning, da det ellers vil blive en lang første uge i skoleåret. Desuden vil det falde sammen med sportsfesten. I stedet satses på at fastholde skolelørdagen i september.

3 5. Status vedrørende økonomien På mødet blev uddelt materiale med en oversigt over status pr. 31. juli Dynes gennemgik materialet på mødet. Registreringen af indtægter fra statstilskud tilpasses til næste økonomiopfølgning, så budget og regnskab passer sammen. Dynes undersøger udgifterne til møder og arrangementer. Status pr. 31. august 2008 drøftes på næste møde. 6. Revidering af folder vedr. trivselsplan og folder vedr. kontaktforældreordningen Jf. punkt 6 i referatet fra mødet den 10. juni Lise-Lotte havde den 9. august 2008 sendt en mail til bestyrelsesmedlemmerne med input til dette punkt. Bestyrelsen drøftede, hvordan revideringen af de to foldere skulle gribes an, herunder koordineringen af arbejdet. Det blev aftalt, at Lise-Lotte anmodes om at se på indholdet i trivselsplanen og folderen herom. Det er oplagt, at det arbejde koordineres med hendes deltagelse i mødet i pædagogisk råd i november (jf. punkt 4 ovenfor), hvor hun skal fortælle om værktøjer i forhold til mobning. På baggrund af mødet i pædagogisk råd drøftes det videre arbejde med trivselsplanen på det først kommende bestyrelsesmøde, herunder inddragelsen af kontaktforældrene i arbejdet. Der nedsættes en arbejdsgruppe bestående af Lise-Lotte, Maria og Elsa eller anden medarbejder, som udarbejder et oplæg til bestyrelsens møde med kontaktforældrene den 7. oktober På dette møde udpeges 1-2 af de nyligt valgte kontaktforældre til at deltage i arbejdsgruppen. Efter mødet den 7. oktober 2008 arbejder denne arbejdsgruppe videre med at færdiggøre et forslag til en revideret folder om kontaktforældreordningen og senere om trivselsplanen (efter mødet i pædagogisk råd i november se ovenfor). Forslaget drøftes på et bestyrelsesmøde. Mødet med kontaktforældrene den 7. oktober 2008 drøftes på det næste bestyrelsesmøde i september. 7. Revidering af folder over udvalg og udarbejdelsen af en velkomstfolder til forældre Bestyrelsen drøftede, hvordan revideringen skulle gribes an, herunder en beskrivelse af udvalgene, udvalgenes opgaver og forventninger til forældrene. På mødet blev uddelt et udkast til en velkomstfolder, som Dynes havde udarbejdet (jf. punkt 9 i referatet fra mødet den 10. juni 2008). Dynes gennemgik folderen, og der blev givet forskellige kommentarer. Bestyrelsen havde en indledende drøftelse af, hvilke bestyrelsesmedlemmer der skal være kontaktperson for hvilke udvalg, herunder hvem der skal være kontaktperson i Mammutudvalget.

4 Det blev aftalt, at der til næste bestyrelsesmøde udarbejdes en beskrivelse af udvalgenes opgaver m.v. Marianne P. sender et samlet forslag, som hvert af bestyrelsesmedlemmerne ser på og kommenterer. Forslaget til beskrivelse drøftes og godkendes på næste bestyrelsesmøde. Når den ajourførte beskrivelse af udvalgenes opgaver er godkendt sendes de ud med et torsdagsbrev sammen med en generel udmelding til alle forældre om, at de skal vælge sig ind i et udvalg (hvis de ikke er blevet valgt til kontaktforældre). På næste bestyrelsesmøde aftales, hvilke bestyrelsesmedlemmer, der er kontaktpersoner i hvilke udvalg. Peter undersøger forskellige mulige kandidater til Legatudvalget, og sørger for at der er en repræsentant fra Miljø- og Trivselsudvalget repræsenteret i Legatudvalget. Legatudvalget/skolen kan evt. anskaffe en legathåndbog. Fremover vil bestyrelsen mindst én gang årligt evaluere udvalgene. Kommentarerne til udkastet til velkomstfolder indarbejdes, og udkastet til folderen drøftes med medarbejderne i Mammutten. På næste bestyrelsesmøde drøftes et revideret udkast. 8. Evaluering af aksesamarbejdet Der holdes møde i Friskoleforum den 5. september 2008, hvor bl.a. aksesamarbejdet forventes drøftet. Skolelederne drøfter dagsorden til dette møde i den kommende uge. På mødet blev foreslået, at aksefesterne fremover fast holdes i Mammen, da der indtil nu har været størst opbakning til festerne herfra. Som kommentar hertil blev nævnt, at vi i stedet skal satse på at aksefesterne bliver bedre prioriteret af de andre skoler fremover, bl.a. ved at de indarbejdes i skolernes årsplaner. Der var overvejende stemning for, at lade tingene modnes, og drøfte evt. problemer mellem de enkelte bestyrelser. Det blev foreslået, at Mammen Friskole på mødet den 5. september 2008 foreslår, at der udnævnes en kontaktperson vedr. aksesamarbejdet blandt forældrene på hver skole. Bestyrelsen følger op på sagen på næste møde. 9. Bestyrelsens mødeform m.v., herunder aftale om temamøde herom Punktet blev udsat til næste møde på grund af Lise-Lottes fravær. Af tilføjelser til, hvad punktet handler om, blev bl.a. nævnt spørgsmålet om, hvor meget bestyrelsens skal gå i detaljer på møderne, og at formålet med punkterne på dagsordenen skal være mere tydeligt, og punkterne skal forberedes bedre. Desuden skal udvalgenes kompetencer fastlægges.

5 10. Forslag til mødeplan for bestyrelsen for det kommende skoleår 2008/2009 Til mødet var fremsendt et forslag til mødeplan. Som aftalt på mødet den 10. juni 2008 var der i forslaget taget udgangspunkt i, at møderne fortsat holdes hver 2. tirsdag i måneden, bortset fra juli måned. Konklusion Der blev aftalt følgende mødedatoer: Tirsdag den 9. september Tirsdag den 7. oktober 2008 (efterårsferie i uge 42). Tirsdag den 11. november Tirsdag den 9. december Tirsdag den 13. januar Tirsdag den 17. februar 2009 (vinterferie i uge 7). Tirsdag den 10. marts Tirsdag den 14. april Tirsdag den 12. maj Tirsdag den 9. juni Mødetidspunkt er som udgangspunkt fortsat fra , men det kan - jf. punkt 9 ovenfor - overvejes om møderne skal være kortere. 11. Eventuelt. Datoen for bestyrelsens julefrokost blev fastsat til fredag den 5. december Fremover vil det være tradition, at holde julefrokosten den 1. fredag i december. Tidligere bestyrelsesmedlemmer inviteres også med. Planlægningen af julefrokosten aftales senest på mødet i november Peter orienterede om status vedrørende arbejdslørdagen den 4. oktober Det bliver i stedet et lastbil-arrangement, som efter henvendelse fra Anders Olesen er aftalt til lørdag formiddag for skolens elever, som på skift får en lektion. Arbejdslørdagen lægges senere på året. Frihedsgraderne i forhold til at indrette klasselokalerne blev drøftet. Der var enighed om, at det er lærernes ansvar, når blot ikke lokaler m.v. ændres vedvarende. 12. Andre punkter til kommende møder Budget Mandat til forhandling af lokalløn, herunder drøftelse af kriterier for lokalløn.

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef deltog til 21.30), Poul Martin

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl. 19.00 på Mammen Friskole I alt 52 deltagere 41 forældre, 1 medlem af skolekredsen og 10 medarbejdere - var mødt op

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf UDKAST til REFERAT af friskolebestyrelsens møde den 9. august 2005 kl. 19.00 22.00 på skolen. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (lærer) og som medarbejderrepræsentant

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole Udvalg Udvalg på Mammen Friskole Bygnings og ude udvalg At gennemgå skolens bygninger, inventar og udenomsarealer en gang årligt, for at sikre, at skolen holdes i en pæn og velholdt stand. Igangsætte energibesparende

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Englandstur 7.- 8. kl. drager til London sammen med Mette og Lars. De flyver fra Billund mandag den 5. maj tidlig morgen. Efter 4 dage i metropolen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014)

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014) Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014) Alle udvalg er underlagt bestyrelsen, som udstikker de overordnede samt de økonomiske rammer, der er lagt inden for friskolen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET

SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET Side 1 af 6 SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET 1. Regelgrundlag 1. XXsamarbejdsudvalget udøver sin virksomhed i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for Vivild børnebys fællesbestyrelse. 2 Bestyrelsens sammensætning Fællesbestyrelsen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby Rougsøvej 168 Ørsted den 12. oktober 2011 8950 Ørsted Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for bestyrelsen ved Ørsted Børneby.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole

Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole Indhold 1. Gyldighed 1 2. Skolebestyrelsens ansvar og beføjelser 1 3. Skolebestyrelsens sammensætning 1 4. Valgforhold 1 5. Afholdelse af bestyrelsesmøder

Læs mere

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser.

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 5 skoleår 13/14 den 12. august 2013. Tilstede: Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Brian Jensen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl. 19.00 i Mammen Forsamlingshus I alt ca. 35 deltagere var mødt op til den første ordinære generalforsamling i Mammen Friskole.

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen Forretningsorden Dagtilbud Højvangen 1. Valg til bestyrelsen 2. Bestyrelsens konstituering 3. Bestyrelsens møder 4. Kompetencer og ansvar 5. Ændring af forretningsorden 6. Udlevering af forretningsorden

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 24. september 2009 Friplads Vi har i år fået 16 ansøgninger om fripladstilskud til skolepenge. Det er en stigning på ca. 40% i forhold til sidste år. Det betyder,

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 2. juni 2014 kl. 18.30-20.30 Forældrerepræsentanter: Jette Fabian Nielsen, Jens Ole Sørensen, Ane Borup, Tine Bjerre Fuks, Cecilie Berit Nielsen, Mette Taastrup Christensen,

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer Referat af skolebestyrelsesmøde den 11.10.017 kl. 17.00 20.00 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Bintha Andersen, Karen Sørensen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, Rasmus Rubinstein, America

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 26. maj 2005 Nyt fra Dynes Førskoledag I lørdags mødte vores 8 nye børnehaveklasser op til en førskoledag sammen med deres forældre. Marianne fra bestyrelsen var

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet. Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet Medlemmer Ejnar Pedersen Peer Laursen Helle Pedersen Anne-Lise Vester

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Beslutning. indvirkning på budgettet (Bente/SRJ) Der arbejdes videre med dette og på næste møde ser vi på det i forhold til et revideret budget.

Beslutning. indvirkning på budgettet (Bente/SRJ) Der arbejdes videre med dette og på næste møde ser vi på det i forhold til et revideret budget. Dagsorden og referat for bestyrelsesmøde Dato og tid 20. marts 2018 kl. 19.00 Indkaldte Søren S, Pernille, Bente, Gert, Malene, Birgitte, Rune, Kristian, Helle, DO, SRJ, Afbud fra Helle. Fraværende: Rune

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 12 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017)

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017) Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017) Alle udvalg er underlagt bestyrelsen, som udstikker de overordnede samt de økonomiske rammer, der er lagt inden for

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Rækker Mølle Skolen Skolebestyrelsen Skolebestyrelsesmøde den 22. februar kl i personalerummet

Rækker Mølle Skolen Skolebestyrelsen Skolebestyrelsesmøde den 22. februar kl i personalerummet Rækker Mølle Skolen Skolebestyrelsen Skolebestyrelsesmøde den 22. februar kl. 19.00 i personalerummet Mødeleder: Ove Fraværende med afbud: Helle, elevrådsrepræsentaterne Fraværende uden afbud: Michael

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Holbæk lille Skole. Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl Referat. Tid og ansvarlig

Bestyrelsesmøde. Holbæk lille Skole. Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl Referat. Tid og ansvarlig 1 Holbæk lille Skole Bestyrelsesmøde Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl. 19.00 Husk venligst evt. afbud til Calle Nørvig calle@hls.dk Skolebestyrelsens medlemmer Forældre: Christine

Læs mere

Der indkaldes til møde om. Mødedato Mødested Møde start/slut. 17. september Havestuen, Rådhuset 15.00/18.00

Der indkaldes til møde om. Mødedato Mødested Møde start/slut. 17. september Havestuen, Rådhuset 15.00/18.00 Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Dato 02.09.maj 2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Afbud til Lene Kristin Kamp Direkte telefon 92802 E-mail lekam@kolding.dk Mødeindkaldelse Der indkaldes

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere