Alle informationer og billeder indeholdt i denne manual refererer til den model, der blev produceret på manualens udgivelsestidspunkt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle informationer og billeder indeholdt i denne manual refererer til den model, der blev produceret på manualens udgivelsestidspunkt."

Transkript

1 BRUGS- OG

2 EPAC LD GENEREL UHELDSFOREBYGGELSE SIKKERHED For at maskinen skal fungere godt, skal den idriftsættes korrekt (installation og brug) og oliestand og de forskellige mekanismer skal kontrolleres Hvis dette ikke udføres omhyggeligt eller ved forkert montering og anvendelse af maskinen, kan dette få indflydelse på dens effektivitet og operatørens sikkerhed. Alle informationer og billeder indeholdt i denne manual refererer til den model, der blev produceret på manualens udgivelsestidspunkt. For yderligere oplysninger henvises til et autoriseret servicecenter. Producenten forbeholder sig ret til at foretage ændringer uden forudgående varsel. Indholdet i denne manual er producentens arbejde, derfor må intet enkelt afsnit eller billede anvendes til andet formål uden forudgående skriftlig tilladelse. Den bedste måde at forhindre uheld og kvæstelse på er ved altid at arbejde med forsigtighed. Læs og forstå alle anvisninger i denne manual meget omhyggeligt før maskinen startes op. Er du i tvivl om noget, bedes du henvende dig til den officielle forhandler eller producenten. Kontroller før motoren startes, at der ikke befinder sig nogen, især børn, i nærheden af maskinen. Det er strengt forbudt at transportere eller løfte personer. Anvend ikke maskinen, hvis du ikke er helt rask: Indtag ikke alkohol før eller under arbejde med maskinen Denne maskine er ikke godkendt til kørsel på offentlig vej. Anvend aldrig maskinen på stejle skrænter. Anvend kun maskinen i terræn med en hældning under herunder angivne grænser. Efterlad aldrig maskinen med dieselmotoren kørende. Motoren skal altid være slukket, og skovlen skal, hvis monteret, være placeret på jorden. Lad aldrig mindreårige køre maskinen. Anvend ikke maskinen i lukkede og dårligt ventilerede områder: Udstødningsgasser er giftige og kan medføre alvorlige fysiske skader eller endog død. Motoren skal altid være slukket ved brændstofpåfyldning. Hold den borte fra åben ild. Rygning er forbudt. Undgå ved vedligeholdelsesarbejde at spilde hydraulikolie eller smøremiddel eller andre væsker på jorden. Sørg altid for at opsamle sådanne produkter og bortskaf disse gennem et autoriseret renovationsfirma. Lad aldrig uautoriserede personer køre maskinen. Den person som køretøjet er overdraget til har ansvaret for beskadigelse på tredje part. Fjern aldrig monteret sikkerhedsudstyr. 2 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

3 SIKKERHED Parker aldrig maskinen på et sted, hvor jorden kan give efter under den, især hvis den er fuldt belastet. Anvend aldrig maskinen med uegnet tøj på (olieplettet, iturevet, osv.). EPAC LD 800 Manualen og nogle dele af maskinen indeholder følgende symboler for at angive sikkerhedsanvisninger. Følg nedenfor viste anvisninger for at gøre læsning af denne manual lettere: FARE! Når dette symbol vises, er der en betydelig fare eller risiko for operatørens eller andre personers sikkerhed, og endog risiko for død. Tag alle de forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, der er foreslået i denne manual. ADVARSEL! Dette symbol angiver tilstedeværelsen af en potentiel fare, som kan udelukkes ved at anvende og følge de anvisninger, der er givet i denne manual eller ved at anvende sund fornuft. OPERATØR KORREKT PLACERET I KØREPOSITION EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

4 EPAC LD SIKKERHEDSSKILTE SIKKERHED Udover at angive de forskellige betjeningsfunktioner og anvendelse af maskinen fremhæver skiltene også risici i forbindelse med betjening af maskinen. Operatører, der normalt bærer briller, skal bære disse for at læse skiltene. Hold skiltene rene og læselige, vær især opmærksom på sikkerhedsskiltene. Udskift skiltene, hvis de er beskadigede eller mangler helt. Producenten kan levere disse på forespørgsel. 4 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

5 SIKKERHED 1.2 GENERELLE STANDARDER FOR SIKKERHED OG BRUG EPAC LD 800 Denne manual indeholder nødvendige informationer til at kunne betjene maskinen. Kontakt producenten ved behov for reservedele, tilbehør eller øvrig information. Minitransporteren på larvefødder monteret med lukket skovl eller åben tippelad anvendes til at bære og dumpe materialer. Den kan udstyres med en selv-læssende skovl (for nærmere specifikationer se medleveret og eventuelt ekstratilbehør). Det materiale, der skal transporteres, skal være egnet til specifikationerne for det anvendte udstyr. Undgå pludselige bevægelser. Alle bevægelser og manøvrering skal udføres med den største forsigtighed og ved langsom hastighed. Kontroller at arbejdsområdet er frit, og at der ikke befinder sig uautoriserede personer omkring den. Kontroller ligeledes, at der ikke kommer nogen ind i eller går i maskinens arbejdsområde. Stands motoren øjeblikkeligt i tilfælde af unormal funktion under bevægelse af maskinens forskellige mobile dele. Udfør ingen check, kontrol eller vedligeholdelse med kørende motor. Transporter eller løft aldrig nogen, bortset fra operatøren. Operatøren må kun transporteres på trinbrættet ved kørsel på en flad overflade, der er brolagt eller jævn og med en last i skovlen på mindst 100 kg. Følg anvisningerne i det specifikke kapitel ved løft og transport af maskinen. Kontroller at lasten er korrekt placeret på tippeladet, før maskinen startes. Sørg altid for at vægten er i balance ved kørsel på en skråning, hvad enten der køres fremad eller baglæns. Hvis maskinen har en skovl, placeres den i en position, der giver den bedste stabilitet. Kør aldrig på terræn, der hælder både i side- og længderetningen. Terrænet skal være solidt og kompakt. EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

6 EPAC LD 800 SIKKERHED 6 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

7 SIKKERHED ANVENDELSE AF OPERATØR TRINBRÆTTET: EPAC LD 800 TRINBRÆTTET skal være LØFTET (maks. højde), medens OPERATØREN befinder sig på JORDEN. TRINBRÆTTET skal være SÆNKET med OPERATØREN STÅENDE PÅ DET. Gå aldrig bag maskinen, medens trinbrættet er sænket. Hvad enten maskinen kører eller er slukket, skal der indsættes en sikkerhedskile ved larvefødderne for at parkere maskinen fuldt lastet på en skråning på mere end 10%. Den fuldt lastede maskine har en tendens til at køre ned af sig selv, hvad enten motoren er tændt eller slukket. EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

8 EPAC LD 800 SIKKERHED ADVARSEL! SLUK ALTID DIESELMOTOREN VED STANDSNING ELLER PARKERING Anvend aldrig maskinen ved maksimum driftskapacitet i længere tid. Sørg for at afveksle arbejdet med driftsperioder ved en mere moderat kapacitet.undgå især beskadigelse ved overophedning af de hydrauliske dele, og flyt aldrig materialet over for store afstande. Undgå at fremmedlegemer (grus, sten, brokker, osv.) sætter sig fast i gummibælter, da det vil forstyrre de forskellige transmissionsdele og kan beskadige eller ødelægge dem. På maskiner monteret med læsseskovl, kan selv-læsning anvendes, og kun som angivet til løst materiale, og skovlen skal føres ind midt i bunken. Man må aldrig: - Trænge ind i bunken ved at skubbe fremad med skiftende sidebevægelser. - Trænge ind i bunken fra siden (med siden af skovlen). Disse bevægelser kan beskadige løftearmene. ANVEND ALDRIG LÆSSESKOVLEN TIL AT FLYTTE ELLER FJERNE FORHINDRINGER. 8 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

9 SIKKERHED FAREZONER! EPAC LD 800 På grund af maskinens funktion har den nogle steder, hvor man kan komme i klemme (sænkning af tippeladet ned på kørestellet, skovl og larvefødder) og nogle steder, hvor man kan skære sig (skovl arm op-ned bevægelse, tippeladlås). Man skal være særlig forsigtig, når disse bevægelser anvendes. Placer aldrig arme eller legemsdele ind i disse områder. Hvis der skal udføres vedligeholdelse, skal løfteenheden blokeres med specielle sikkerheds elementer S, leveret med maskinen. De skal indsættes på løftecylinderakslen. Lås altid med sikkerhedsstift og prop. Hvis der er en skovl monteret, skal den fastgøres til ladet med stropper, reb osv. Placer skovlen på jorden og kør ladet ned til kørestellet før motoren slukkes ved parkering for at undgå fare for at komme i klemme eller blive skåret. 1.3 LØFT OG TRANSPORT EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

10 EPAC LD 800 SIKKERHED Maskinen må kun løftes, når den er tom, og følgende anvisninger skal følges omhyggeligt. - Sænk læsseskovlen lidt for at frigøre de to kroge, der sidder på siden af tippeladet. De to andre er placeret på siderne af fører-positionen (se tegning). - Afspær løfteområdet for at forhindre personer i at komme ind i zonen. Løft ikke hen over personer eller ting og kontroller at området, der er involveret i læsse/aflæssearbejdet, er fri for alle forhindringer (el-kabler, telefonledninger osv.). - Gå eller stå aldrig under hængende last. - Anvend stropper eller kæder med tilstrækkelig kapacitet til den vægt, der skal løftes. Tom og monteret med skovl vejer maskinen 570 kg. - Fastgør stropperne i de 4 løftepunkter på maskinen og løft. Undgå pludselige bevægelser og løft meget langsomt. - Løft maskinen og placer den på transportkøretøjet. Fastgør den ved at indsætte kiler for enden af larvefødderne og fastgøre dem til underlaget. Fastgør maskinen til læsseunderlaget ved egnede stålkabler, hvis det viser sig at være nødvendigt. Hvis der er en selv-læssende skovl monteret, skal den altid placeres på underlaget. - Udfør ovennævnte punkter i omvendt rækkefølge for aflæsning af maskinen. Anvend altid alle sikkerhedsforanstaltninger for at sikre de involverede personer og selve maskinen. 10 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

11 SIKKERHED ADVARSEL! EPAC LD 800 For at undgå en eventuel tilskadekomst eller beskadigelse af ejendom anbefaler vi, at man altid lukker brændstofdækslet, når maskinen transporteres eller håndteres. Følg altid ved transport gældende færdselsregler og specielle regulativer for det land, hvor enheden anvendes. ADVARSEL! Læs aldrig maskinen på et transportkøretøj ved hjælp af ramper eller lignende. Denne handling er meget farlig og udsætter operatøren for stor fare. EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

12 EPAC LD GENERELLE SIKKERHEDSFORSKRIFTER SIKKERHED 1- For at maskinen skal fungere godt er det absolut nødvendigt at foretage en perfekt idriftsættelse (installation og brug) og kontinuerligt at kontrollere oliestanden i alle mekanismer. Hvis dette ikke udføres omhyggeligt eller ved forkert montering og anvendelse af maskinen, kan dette få indflydelse på dens effektivitet og operatørens sikkerhed. 2- Alle informationer og billeder indeholdt i denne manual refererer til den model, der blev produceret på manualens udgivelsestidspunkt. 3- For yderligere oplysninger henvises til et autoriseret servicecenter. 4- Producenten forbeholder sig ret til at foretage ændringer uden forudgående varsel. 5- Indholdet i denne manual er producentens arbejde, derfor må intet enkelt afsnit eller billede anvendes til andet formål uden forudgående skriftlig tilladelse. 6- Den bedste måde at forhindre uheld på er ved altid at arbejde med forsigtighed. 7- Læs og forstå alle anvisninger i denne manual meget omhyggeligt før maskinen startes op. Er du i tvivl om noget, bedes du henvende dig til den officielle forhandler eller producenten. 8- Kontroller før motoren startes, at der ikke befinder sig nogen, især børn, i nærheden af maskinen. 9- Det er strengt forbudt at transportere eller løfte personer. 10- Anvend ikke maskinen, hvis du ikke er helt rask. Indtag ikke alkohol før eller under arbejde med maskinen. 11- Maskinen er ikke godkendt til kørsel på offentlig vej. 12- Anvend aldrig maskinen på overflader med stor hældning. Anvend kun maskinen i terræn med en hældning under de angivne grænser. 13- Det er strengt forbudt for mindreårige at anvende maskinen. 14- Anvend ikke maskinen i lukkede og dårligt ventilerede områder, da udstødningsgas kan medføre alvorlige fysiske skader, endog død. 15- Påfyldning af brændstof skal altid udføres, når maskinen er afbrudt og borte fra åben ild. Rygning er forbudt. 16- Undgå ved vedligeholdelsesarbejde at spilde hydraulikolie eller smøremiddel eller andre væsker på jorden. Sørg altid for at opsamle sådanne produkter og bortskaf disse gennem et autoriseret renovationsfirma. 17- Lad aldrig uautoriserede personer køre maskinen. Den person som køretøjet er overdraget til har ansvaret for beskadigelse på tredje part. 18- Fjern aldrig monteret sikkerhedsudstyr. Dette er strengt forbudt. 19- Parker aldrig maskinen på et sted, hvor jorden kan give efter under den, især hvis den er fuldt belastet. 20- Anvend aldrig maskinen med uegnet tøj på (olieplettet, iturevet, osv.). 12 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

13 SIKKERHED EPAC LD 800 Denne manual indeholder nødvendige informationer til at kunne betjene maskinen. Kontakt producenten ved behov for reservedele, tilbehør eller øvrig information. Denne åbne larvebåndsdumper er designet til at transportere og dumpe materiale. Den kan udstyres med et selv-læsseudstyr (for nærmere beskrivelse se leveret tilbehør og eventuelt ekstratilbehør). Det materiale, der skal transporteres, skal være egnet til specifikationerne for det anvendte udstyr. Undgå pludselige bevægelser ved anvendelse af maskinen og kontroller, at der ikke befinder sig uautoriserede personer inden for maskinens arbejdsradius. Alle bevægelser og manøvreringer skal udføres med den største forsigtighed og ved langsom hastighed. Stands motoren øjeblikkeligt i tilfælde af unormal funktion under bevægelse af maskinens forskellige mobile dele. Udfør ikke kontrolfunktioner eller vedligeholdelse med kørende motor. Transporter eller løft aldrig personer. Følg anvisningerne i det specifikke kapitel ved løft og transport af maskinen. Kontroller at lasten er korrekt placeret på tippeladet, før maskinen startes. Sørg altid for at vægten er i balance ved kørsel på en skråning, hvad enten der køres fremad eller baglæns. For at opnå den bedste stabilitet bør tippelad eller læsseskovl placeres på bedst mulig måde, hvis monteret. Ved kørsel op ad bakke (eller under bakning ned ad bakke) kan maskinen anvendes på skråninger med en hældning på 25%, når den kører nedad (eller når den bakker opad). Denne hældning kan være 30% ved fuld last. Maksimum sidehældning er 20%. Kør aldrig på en overflade, der hælder både i side- og længderetningen. Ved parkering af det fuldt læssede køretøj med kørende motor på en overflade med en hældning på mere end 20%, uanset om den vender fronten opad eller nedad, skal der indsættes kiler bag larvefødderne. ADVARSEL!!! Når maskinen er fuldt lastet, har den en tendens til at køre nedad af sig selv. EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

14 EPAC LD 800 Anvend aldrig maskinen ved maksimum driftskapacitet i længere tid. Sørg for at afveksle arbejdet med driftsperioder ved en mere moderat kapacitet. SIKKERHED Undgå at fremmedlegemer (grus, sten, brokker, osv.) sætter sig fast i gummibælter og kommer ind i de forskellige transmissionsdele, da det kan beskadige eller ødelægge de involverede komponenter. På maskiner med en læsseskovl, kan selvlæsning kun udføres med materialer, der ikke er kompakt. Skovlen skal altid føres ind i midten af bunken. Før aldrig skovlen ind i materialebunken fra siden (med skovlens side) da det vil beskadige løftearmene. ANVEND ALDRIG LÆSSE- SKOVLEN TIL AT FLYTTE ELLER FJERNE FORHINDRINGER. JA FAREZONE: På grund af maskinens funktion har den nogle steder, hvor man kan komme i klemme (sænkning af tippeladet ned på kørestellet, skovl og larvefødder) og nogle steder, hvor man kan skære sig (ved hævning og sænkning af skovlens arme, tippeladlås). Derfor skal man være særlig forsigtig, når disse bevægelser anvendes. Placer aldrig arme eller legemsdele ind i disse områder. Ved vedligeholdelse skal det hævede lad blokeres med specielle sikkerhedselementer, der leveres sammen med maskinen (holder). Hvis der er en skovl monteret, skal den fastgøres til ladet med reb, osv. Placer skovlen på jorden og kør ladet ned til kørestellet før motoren slukkes ved parkering for at undgå fare for at komme i klemme eller blive skåret. NEJ 14 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel: NEJ

15 SIKKERHED EPAC LD 800 LÆS FØLGENDE LISTE OMHYGGELIGT FOR AT LØFTE MASKINEN: Sænk læsseskovlen lidt for at frigøre de to kroge, der sidder på siden af tippeladet. Den tredje er placeret på betjeningspanelet (se tegning). Afspær løfteområdet for at forhindre adgang for fremmede. Sørg for at læsseog aflæsseområdet er fri for alle forhindringer (el-kabler, telefonledninger, osv.) DET ER STRENGT FORBUDT AT GÅ ELLER OPHOLDE SIG UNDER DET OPHÆNGTE TIPPELAD. Anvend stropper eller kæder med tilstrækkelig lastekapacitet. Den tomme maskine vejer komplet med skovl ca. 570 kg. Placer stropperne i de tre løftekroge og fortsæt med løft. Undgå pludselige bevægelser og anvend meget langsom løftehastighed. Løft maskinen og placer den på det valgte transportmiddel. Sørg for at fastgøre den sikkert ved at indsætte kiler og fastgøre dem på den plane overflade i enderne af larvefødderne. Hvis nødvendigt kan maskinen fastgøres til den plane overflade med egnede stålkabler. Udfør ovennævnte punkter i omvendt rækkefølge for aflæsning af maskinen under anvendelse af alle nødvendige forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre medarbejderne og selve maskinen. FORSIGTIG!!! Luk altid brændstofdækslet ved transport eller håndtering af maskinen for at undgå enhver (måske alvorlig) tilskadekomst af personer eller beskadigelse af ting. FØLG NEDENFOR ANGIVNE ANVISNINGER FOR AT LØFTE MASKINEN, HVIS DEN ER UDSTYRET MED EN FLAD VANGE. Træk de to fastgøringspunkter (A), som sidder på siderne af den flade vange, ud, indtil de er så langt ude som de kan komme, og fastgør dem med den korrekte fastspændingsskrue. Fastgør stropper eller kæde. osv. i disse to punkter på maskinen så tæt som muligt ved pågældende side, og fastgør dem også i instrumentbrættet (se billede). Følg derefter tidligere beskrevne anvisninger. EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

16 EPAC Rebslagervej 7 DK-9000 Aalborg Tel:

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL ADVARSEL Læs hele manualen inden brug. Følges sikkerhedsvejledning og manualen ikke, kan det resulterer i skader. side 1/6 Dine nye ramper vil være

Læs mere

Garage donkraft - model 41000

Garage donkraft - model 41000 Garage donkraft - model 41000 Produktionsår: 2017 ADVARSEL! Læs denne vejledning og alle sikkerhedsadvarsler grundigt før brug af Produktet. Dette produkt bør kun udleveres til andre sammen med denne vejledning.

Læs mere

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning ALU RAMPER Manual og brugsvejledning Specifikationer på Grenes aluramper Foto Varenuer Betegnelse Mål og max Godkendelse 2991 HPS202010 Alurampe lige med boltesæt, 200 2000 x 220 Max 400 kg Testet og afprøvet

Læs mere

Planer til ATV / havetraktor

Planer til ATV / havetraktor 6150 91598 Planer til ATV / havetraktor Manual og samlevejledning DAVIDSENshop.dk Industrivej 6 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 0 e-mail: mail@davidsenshop.dk 1 GEM DENNE MANUAL TIL SENETE BRUG Beskrivelse

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 31 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Betjeningsvejledning - græs- og

Læs mere

Sulkystregmaler. Betjeningsvejledning. Form No Rev A. Modelnr og højere. Registrer dit produkt på

Sulkystregmaler. Betjeningsvejledning. Form No Rev A. Modelnr og højere. Registrer dit produkt på Form No. 3355 Rev A Sulkystregmaler 00 Modelnr. 403 6000000 og højere Betjeningsvejledning Registrer dit produkt på www.toro.com. Oversættelse af originalen (DA) Indholdsfortegnelse Side Indledning..................................

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk Lindab Brugervejledning - sluser 1407.01 Lindab Doorline Brugervejledning Sluser LP403 mekanisk LP407 elektrisk Indhold 1. Generelt...3 1.1 Brug af vejledningen...3 1.2 Operatør/tekniker...3 1.3 Garanti...3

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

SP-85 centrifugalspreder

SP-85 centrifugalspreder Denne manual skal læses, før maskinen tages i brug Bruger/Betjeningsvejledning Tillæg til original vejledning SP-85 centrifugalspreder Kunde Kopi DK-TEC A/S, Ærøvej 8, 5800 Nyborg Telefon 6612 8222 info@dk-tec.dk

Læs mere

Garagedonkraft i aluminium/stål

Garagedonkraft i aluminium/stål EU Konformitets erklæring Importør: Davidsen A/S, Industriparken 1, DK-6500 Vojens. Producent: Changshu Tongrun Auto Accessory Co. Ltd, Kina. Varenummer 9137909 Davidsen A/S bekræfter at konstruktion og

Læs mere

Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 9254826/1

Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 9254826/1 Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 1 2 3 4 9254826/1 5 7 6 8 9 10 DANSK 2006 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia og Nokia Connecting People er registrerede varemærker tilhørende

Læs mere

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige TELESKOPSTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk TB-009D3 Manual Brugsanvisning Cykelplatform f/anhængertræk -Plads til 3 cykler. -Nem samling og montering. -Cyklerne anbringes nemt i holderne, grundet platformens lave højde. Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed.....

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053258 Tallerkenharve til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tallerkenharve - Varenr. 9053258 Beskrivelse: Tallerkenharve til

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

Brugsanvisning VIPBAR SKOVL. Park Ranger 2150

Brugsanvisning VIPBAR SKOVL. Park Ranger 2150 Brugsanvisning VIPBAR SKOVL Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 1 Montage- og betjenings vejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

OPERATØRHÅNDBOG. Denne håndbog er til model 316 Hydraulisk gravemaskine ADVARSEL RISIKO FOR PERSONSKADE ELLER LIVSFARE

OPERATØRHÅNDBOG. Denne håndbog er til model 316 Hydraulisk gravemaskine ADVARSEL RISIKO FOR PERSONSKADE ELLER LIVSFARE OPERATØRHÅNDBOG Denne håndbog er til model 316 Hydraulisk gravemaskine RISIKO FOR PERSONSKADE ELLER LIVSFARE Brug aldrig maskinen uden vejledning. Læs maskinskilte, Betjenings- og vedligeholdelsesvejledning

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Golf Vogn 105 J. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel

Golf Vogn 105 J. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel DK MANUAL Golf Vogn 105 J Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online på

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 BRUGERMANUAL 1 VIGTIG INFORMATION DENNE VEJLEDNING ER UDELUKKENDE RETTET MOD KVALIFICEREDE INSTALLATØRER. DISSE OPLYSNINGER MÅ IKKE UDLEVERES TIL SLUTBRUGERE. LÆS

Læs mere

at transportere belastninger i lodret rektangel trækstyrke vinkel

at transportere belastninger i lodret rektangel trækstyrke vinkel 1 Generelt Operatøren af lastemaskinen (gravemaskine, læssemaskine m.m) er forpligtet til at overholde denne betjeningsvejledning omhyggeligt. 1.1 Anvendelsesformål De ydre dimensioner af lasten lastemaskinen

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

Printed: Doc-Nr: PUB / / 000 / 00

Printed: Doc-Nr: PUB / / 000 / 00 ORIGINAL BRUGSANVISNING DD-ST-150/160-CCS Skinnekryds Læs brugsanvisningen grundigt igennem, inden apparatet tages i brug. Opbevar altid brugsanvisningen sammen med apparatet. Sørg for, at brugsanvisningen

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

A 10 FORM NO. 769-03656B

A 10 FORM NO. 769-03656B A 10 FORM NO. 769-03656B 3 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 37 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dansk For Deres egen sikkerheds skyld Overhold sikkerheds- og betjeningsforskrifterne

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Vi kender regler og procedurer, og vi overholder dem.

Vi kender regler og procedurer, og vi overholder dem. Forord Indhold 1 Ansvar... 5 2 Opmærksomhed på farer... 7 Oiltanking er forpligtet til at udføre alle aktiviteter på en sikker og effektiv måde. Vores mål er at forhindre alle ulykker, skader og erhvervssygdomme,

Læs mere

Godkendelser: Beskrivelse:

Godkendelser: Beskrivelse: RULLESTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

Brugsanvisning Risikovurdering

Brugsanvisning Risikovurdering Brugsanvisning Risikovurdering VEDRØRENDE : Mastekran fritstående SAG NR. : 16183 UFØRT AF : Alex Hansen DK Kraner REKVIRENT : ASC Aabenraa Sejl Club 1 12-05-2016 0.0 Indhold 0.0 Indhold...2 1.0 Anlægget...3

Læs mere

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed (Danish) DM-CD0001-00 Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed SM-CD50 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere. Brugere, der ikke er uddannet

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Polycut.dk Dajvej 4, Bjerre 873 Hornsyld Telefon: Projekt: Polycut

Indholdsfortegnelse: Polycut.dk Dajvej 4, Bjerre 873 Hornsyld Telefon: Projekt: Polycut BRUGSANVISNING Dato for oprettelse: 22-03-2018 Dokument: 18-0001_Brugsanvisning Original Udarbejdet af: Jørgen S. Ulriksen Godkendt af: Michael Rødkjær Sørensen Dato for godkendelse: 17-05-2018 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

FEJEMASKINE KOMBI. 2 i 1 6.5 HK

FEJEMASKINE KOMBI. 2 i 1 6.5 HK FEJEMASKINE KOMBI 2 i 1 6.5 HK Art.nr.: 90000350 EAN NR: 5709133900243 1 BRUGER & VEDLIGEHOLDELSES INSTRUKTIONER FOR AT FOREBYGGE RISIKOEN FOR ALVORLIGE SKADER, SKAL DENNE MANUAL OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES

Læs mere

MANUEL, LAKERET BRUGSANVISNING VEDLIGEHOLDELSESMANUAL RESERVEDELSOVERSIGT OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

MANUEL, LAKERET BRUGSANVISNING VEDLIGEHOLDELSESMANUAL RESERVEDELSOVERSIGT OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING ORIGINAL INSTRUKTIONSBOG DANSK UDGAVE, VERSION 01, GÆLDENDE FRA 1. JULI 2008 HØJTLØFTER MANUEL, LAKERET BRUGSANVISNING VEDLIGEHOLDELSESMANUAL RESERVEDELSOVERSIGT OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING 192.836-E01

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 1. Park -1993 5a. D 5b. 2. Park -1993 6a. Park -1999 6b. Park 2000- F G H 3. Park -1993 7. I I 4. Park -1993 8. 2 J 9. 13. 10. 14. Z X Y W V 11. 15. Denna produkt, eller delar

Læs mere

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR 9135931 ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR Manual og samlevejledning GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse Generelle sikkerhedsforskrifter... 3 Faresignal - ordforklaring... 4 Funktionsforklaring...

Læs mere

Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn

Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn Instruktion fredag d.28 September. KL 09.00 10.00 Instruktion lørdag d.29 September. KL 12.00 13.00 KL 14.00 15.00 Mødested: Ved mastekranen Mastekranen

Læs mere

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual Letvægts kvalitets rollator DK bruger-manual 1 Generel Information Kære kunde. Tillykke med købet som vi håber du bliver rigtig glad for, og ikke mindst lever op til dine forventninger. Denne bruger-manual

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 STIGA PARK 2WD 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 1 2 3 4 5 6 7 8 C A B 9 10 1/3 11 12 D 13 24 Nm DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig

Læs mere

Stama diesel-multi-truck

Stama diesel-multi-truck Brugsmanual Stama diesel-multi-truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt.

Læs mere

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texas Power Line. Stop altid din motor før opfyldning af

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

Brugsmanual Stama mini truck

Brugsmanual Stama mini truck Brugsmanual Stama mini truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Læs

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden Anvisninger til fører KHV Vejplov 2,8/3,2/3,6/4,0m Gælder fra og med maskin-nr.: 10437. BEMÆRK! Gælder KHV 2,8 fra og med maskin-nr.: 10513 Box 924 S-591 29 Motala Sweden +46 141-22 41 00 +46 141-22 41

Læs mere

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger Side 2 af 8 1. Overensstemmelseserklæring FREMA EU-overensstemmelseserklæring

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Alurampen. Betjeningsvejledning.

Alurampen. Betjeningsvejledning. PremiumProduct Alurampen Betjeningsvejledning PremiumProduct Betjeningsvejledning Alurampen Vores ramper er afprøvet hos Statisk testet! Mange tak fordi De valgte vores produkt! Venligst gennemlæs betjeningsvejledningen

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER INTRODUKTION Vi ønsker Dem tillykke med Deres nye PN Universal Målflytter og takker Dem fordi de valgte et af vores produkter. PN Universal

Læs mere

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave Nokia-cykelopladersæt 2 3 6 1 4 5 8 7 9 10 11 3.0. udgave 12 13 15 14 16 17 18 20 19 21 22 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med et Nokia-cykelopladersæt kan du oplade batteriet

Læs mere

ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING

ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING VETEC WT1-N / WT2-N / WT2-N-SL INSTALLATIONS MANUAL FOR WT1N-WT2-N WT2-N-SL 1 VIGTIG INFORMATION Denne vejledning er udelukkende rettet mod kvalificerede installatører. Disse

Læs mere

oncrete BETONBLANDER 125 lt Mixer ART NR 90000035 EAN NR 5709133900236 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG.

oncrete BETONBLANDER 125 lt Mixer ART NR 90000035 EAN NR 5709133900236 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. oncrete Mixer BETONBLANDER 5 lt ART NR 90000035 EAN NR 57093390036 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. Læs venligst hele instruktions manualen omhyggeligt igennem og følg anvisningerne nøje. Ved at gøre dette

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual 50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10054001 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 Montagevejledning... 5 Før første brug... 5 Betjeningsvejledningen...

Læs mere

MØRTEL BLANDER. type: BL60

MØRTEL BLANDER. type: BL60 MØRTEL BLANDER type: BL60 Instruktions bog Miniblanderen BL 60 er ideal for blanding af; - Gips - Mørtel - Fliseklæb - Lim - Epoxy (resin) - Cementblandinger med fine partikler SIKKERHEDSFORANSTALTNING:

Læs mere

Sneplov/-skraber til ATV

Sneplov/-skraber til ATV Original brugsanvisning Varenr.: 9056715 Sneplov/-skraber til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Sneplov/-skraber til ATV - Varenr. 9056715 Beskrivelse:

Læs mere

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING 2 F75E F 50 BRUG SWEPAC F75E bruges til at pakke grus og sand i forbindelse med mindre byggearbejder såsom underlag for betonblokke eller belægningssten til haver. Maskinens

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12

Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12 Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12 1 Montage- og betjeningsvejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper 2-3 -4 HWP2 fra serienummer 6459 HWP3 fra serienummer 6364 HWP4 fra serienummer 6597 Revideret 22.04.2013 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON dykpumpe. For

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT BR/BM Vibreringsskinner VEJLEDNING OG RESERVEDELSKATALOG BR/BM - IS - 10529-4 - DA SIKKERHEDSFORSKRIFTER - FOR MASKINER UDSTYRET MED : Elektrisk, tryklufts-,benzin-eller dieselmotor.

Læs mere

4-SØJLET AUTOLIFT DK MANUAL

4-SØJLET AUTOLIFT DK MANUAL -SØJLET AUTOLIFT DK MANUAL RAV50, RAV50-OF > FLEXONE A/S Ladelundvej 7-9 6650 Brørup 76 5 5 00 mail: salg@flexone.dk RAV50 RAV50-OF MANUAL GENERELLE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Brugeren er forpligtet til at

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-06 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. R 11. L 15. Z X A+5 A B+5 B Y W 12. 16. V L+R DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054244 Slagleklipper Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Slagleklipper - Varenr. 9054244 Beskrivelse: Slagleklipper til PTO

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Hejsestige

BETJENINGSVEJLEDNING Hejsestige BETJENINGSVEJLEDNING Hejsestige Gør venligst denne betjeningsvejledning tilgængelig for betjeningspersonalet med henblik på rigtig anvendelse og varsom behandling af maskinen! Generelle informationer Dette

Læs mere

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON Ikke at følge instruktionerne og advarslerne for sikkert brug af afspærringsballoner, kan medføre

Læs mere

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER Bruger manual MX 19 SIKKERHEDS REGLER Fare for fald Fare for at liften Fare for at liften Fare for vælter vælter elektrisk stød Kollisionsfare Fare for elektrisk stød ADVARSLER, FORBUD OG PÅMINDELSER BRUG

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig personskade

Læs mere

2006/1. DT40 Mosfjerner. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. DT40 Mosfjerner. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Samlevejledning DT40 Mosfjerner Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3 3. Identifikation...4

Læs mere

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING DOLOMITE JAZZ Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. BRUGSANVISNING Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug. Rollatoren er tilpasset både indendørs og udendørsbrug. DK BRUGSANVISNING

Læs mere

KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning

KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning Side 1 af 17 KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning Side 2 af 17 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse Sikkerhedsforskrifter... 2 Anvendelsesområde og korrekt brug... 4 Pakkens indhold... 5 Oversigt over apparatet... 5 Drift...

Indholdsfortegnelse Sikkerhedsforskrifter... 2 Anvendelsesområde og korrekt brug... 4 Pakkens indhold... 5 Oversigt over apparatet... 5 Drift... Indholdsfortegnelse Sikkerhedsforskrifter... 2 Om denne vejledning... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Batteridrevne apparater er ikke legetøj... 3 Generelt... 3 Korrekt håndtering

Læs mere

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 B 1 D C E A 2.0. udgave A C D 2 F E G B 4 4 3 3 5 7 8 6 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og logoet

Læs mere

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem DK Brugsvejledning 3-9 Vægføringssystem 1 2 Montageeksempel: 1 2 DANSK Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel om generel fare Advarsel om farlig elektrisk spænding Advarsel om varm overflade Maskine

Læs mere

2006/1. AE48 Vertikalskærer/ Plænelufter. DK Samlevejledning

2006/1. AE48 Vertikalskærer/ Plænelufter. DK Samlevejledning 2006/1 DK Samlevejledning AE48 Vertikalskærer/ Plænelufter Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter... 3

Læs mere

2006/1. 38 Løvopsamler. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2006/1. 38 Løvopsamler. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2006/1 DK Samlevejledning 38 Løvopsamler Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Anvendes f.eks. i fabriks- og lagerbygninger til træk og løft af gods.

Anvendes f.eks. i fabriks- og lagerbygninger til træk og løft af gods. Manual LV-W200E-250E300E-300E1-500E1-750E1-1000E1 Anvendes f.eks. i fabriks- og lagerbygninger til træk og løft af gods. 1 2 Egenskaber og anvendelse LV-W serien bygger på KDJ grundmodellen produceret

Læs mere

SIRA FJEDERBALANCER BETJENINGSVEJLEDNING. SPECIFIKATIONER Model: Kapacitet: Kabellængde: Netto vægt: Minimum Maximum kg. kg. meter kg.

SIRA FJEDERBALANCER BETJENINGSVEJLEDNING. SPECIFIKATIONER Model: Kapacitet: Kabellængde: Netto vægt: Minimum Maximum kg. kg. meter kg. SIRA FJEDERBALANCER BETJENINGSVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Model: Kapacitet: Kabellængde: Netto vægt: Minimum Maximum kg. kg. meter kg. FLEX-15 9,0 15,0 1,3 3,8 FLEX-22 15,0 22,0 1,5 7,2 FLEX-30 22,0 30,0

Læs mere