Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle"

Transkript

1 Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er en af Danmarks førende bryllupsarrangører, og nedenfor fortæller Betina om deres bryllup, planlægningen og deres oplevelse med Vores Store Dag som deres bryllupsfotograf. Vi startede vores bryllupsplanlægning kort efter, at Rasmus faldt på knæ på min fødselsdag i maj Jeg anbefaler altid mine brudepar, at man som det første laver en forventningsafstemning og sammen finder ud af, hvad der er ens drømmebryllup. Så det blev selvfølgelig vores indledning til brylluppet. Heldigvis var vi rørende enige om, at den store dag skulle fejres på et slot, og vi gik derfor i gang med vores research. Ret hurtigt fandt vi frem til Holckenhavn Slot i Nyborg, hvor vi fra første øjeblik forelskede os i det hele! Vi blev mødt af et utroligt professionelt og serviceminded personale, en fantastisk atmosfære og et imponerende velholdt slot, der på fremragende vis kombinerer det gamle med det nye.

2 Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle forevige vores bryllup. Dels havde de kendskab til Holckenhavn Slot, og dels passede deres stil perfekt på vores ønsker. Vi var heller ikke i tvivl om, at vi ønskede at have dem med fra start til slut. Særligt jeg var forelsket i de forberedelsesbilleder, jeg havde set på hjemmesiden, og efter min mening er det vigtigt også at få foreviget den stemning og charme, som omkranser timerne op til vielsen. Efterfølgende har det været sjovt at følge med i hinandens forberedelser gennem billeder, og følge hvordan spændingen og nervøsiteten samt glæden stiger i takt med, at tiden nærmer sig vielse.

3 Vi havde i første omgang besluttet os for at blive viet i august 2016, men af forskellige årsager rykkede vi brylluppet til 2015, og her var både Holckenhavn Slot og Vores Store Dag utrolig fleksible med at flytte datoen. Skæbnen ville, at vi endte med et julebryllup den 12. december 2015, hvilket viste sig at blive en perfekt solskinsdag med en ægte følelse af jul på slottet.

4 Vi planlagde et bryllup, der startede med forberedelser torsdag og fredag samt middag for familien fredag aften. Familien og nærmeste venner overnattede på slottet, mens resten af vennerne overnattede på et nærliggende hotel. Vores fotograf, Stine, ankom klokken 9 og gik straks i gang med at forevige morgenmaden samt mine og Rasmus forberedelser. Jeg var som en ægte Rapunzel lukket inde i brudesuiten, hvor jeg blev forkælet af frisører, brudepiger, forældre og slottet og det hele blev foreviget af Stine, der bidrog med både ro og hygge til stemningen. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen rundt, hvilket også afspejler sig på billederne, hvor Stine fangede det gode humør og den afslappede stemning, der spredte sig i brudesuiten.

5

6 På den anden side af slottet var Rasmus i gang med sine forberedelser. Jeg havde sørget, for at hans forlover gav ham en lille kurv med forskellige hilsner fra mig til min kommende mand. Stine pendlede mellem vores to værelser, hvilket vi slet ikke bemærkede på dagen, og alligevel har hun på magisk vis fået foreviget det hele hos os begge.

7

8 Vielsen var kl i den nærliggende Vindinge Kirke. Her sørgede vores fotograf for at forevige gæsternes ankomst, Rasmus venten ved alteret og min ankomst til kirken. På trods af at kirkens våbenhus var fyldt op med mennesker, bemærkede jeg ikke på noget tidspunkt, at der blev taget billeder. Alligevel har Stine formået at få hele stemningen og alle følelserne med i de sidste minutter inden tæppet bogstaveligt talt faldt, og jeg trådte ind i kirken sammen med min far.

9

10

11

12 Vielsen startede med brudepigernes indgang efterfulgt af mig og min far, der vandrede op mod alteret, hvor min kære gom og hans forlover stod og ventede på at tage imod os sammen med præsten. Efter selve vielseshandlingen havde vi fået en bekendt til at synge All of me, og der var ikke et øje tørt. Alle gæster havde heldigvis fået udleveret en pakke lommetørklæder sammen med deres kirkeprogram.

13

14

15

16

17

18 Efter vielsen bød vi familie, venner og bekendte på bryllupskage, bobler og snacks til vores reception på Holckenhavn Slot. Stine forevigede hele receptionen, herunder vores gæster, detaljerne til receptionen og kageskæringen. Vi fokuserede på de personlige detaljer til brylluppet, hvorfor for eksempel brudebuketten var lavet af Rasmus og bryllupskagen var lavet af mig (med stor hjælp fra mine brudepiger). Når vi ser billederne efterfølgende, er det med en følelse af, at vores fotograf havde forstået lige præcis dette og fokuserede på at få de personlige detaljer med, som var så stor en del af vores bryllup.

19

20

21

22 Efter receptionen fik vi foreviget alle gæsterne på et fælles kongebillede på trappen foran slottet, og derefter fik vi taget en lang række bryllupsportrætter udendørs. Vi følte os i meget trygge hænder hos Vores Store Dag, og vores fotograf guidede os på yderst professionel vis gennem slottets ydre rammer. Det var tydeligt, at hun havde styr på detaljerne, og at hun havde været på slottet før. Tidspunktet for billederne blev afstemt efter solnedgangen, som jo er ret tidlig i december, og vi fik derfor taget billederne i det perfekte lys, og vi rykkede rundt til de forskellige steder afhængig af, hvordan det passede bedst med lyset. Vi var meget imponerede! Der var intet hastværk, og vi følte, at der blev lyttet til vores ønsker, ligesom vi fik en perfekt kombination af portrætter og billeder bag kulissen.

23

24

25

26

27

28

29

30 Middagen om aftenen startede med velkomstdrinks efterfulgt af overdådig tre retters menu tilberedt af slottets dygtige kokke. Alle taler og reaktioner på disse, borddekorationer, maden og stemningen blev foreviget af Stine på bedste vis uden at vi overhovedet bemærkede hende. Aftenen sluttede af med brudevalsen og et brag af en fest, der lagde ud med, at Rasmus overraskede mig med et indslag fra Nini Brothers. Hele vores bryllup blev foreviget af Vores Store Dag, og det er med glædestårer, at vi nu kan mindes den lykke, der var gennemtrængende hele dagen. Når vi ser bryllupsbillederne igennem, er det som at genopleve hele dagen forfra, og det er simpelthen umuligt at vælge ét favoritbillede, når hver og en af dem er perfekte på sin egen måde. Vi har ikke et eneste sekund fortrudt, at vi valgte Vores Store Dag som bryllupsfotograf, og jeg vil som bryllupsarrangør til enhver tid anbefale dem til andre.

31

32

33

34

35

36

VORES BRYLLUP DATO: / / -- - ----

VORES BRYLLUP DATO: / / -- - ---- VORES BRYLLUP & DATO: / / -- - ---- 12-18 MÅNEDER INDEN SKAL ORDNES Book vielse gennem kirke eller vielsesforretter Book lokaler til bryllupsfesten Lav et budget for brylluppet Lav en gæsteliste VIGTIGE

Læs mere

Bryllupsfoto. Foråret nærmer sig med hastige skridt. Mit bryllups gear: bryllupsfoto

Bryllupsfoto. Foråret nærmer sig med hastige skridt. Mit bryllups gear: bryllupsfoto Detaljebilleder er vigtige. Her er det gommens navn i ringen. Ringen var i dette tilfælde vigtig da brudens mor var guldsmed og havde lavet dem. Bryllupsfoto Tekst og fotos: Nicolai Brix Mit bryllups gear:

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. 06-12-2015 side 1 Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. Der er mange oplevelser i livet, og jo ældre man bliver, jo mere har man været med til. Også som præst har jeg fået lov til

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017.

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017. Ankenævnets Journal nr.: 2017-0839 Omplacering - Afvikling af bryllup Sagsfremstilling: Klager bookede I december 2016 et bryllupsarrangement hos indklagede, som bestod af en reception, middag og efterfølgende

Læs mere

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/ Der findes øjeblikke i livet, hvor det er som om himlen rører jorden. Øjeblikke af svimlende lykke; øjeblikke, hvor alting står klart for en, og man forstår, hvad det hele handler om, øjeblikke, der gør

Læs mere

To uger som udvekslingselev

To uger som udvekslingselev To uger som udvekslingselev Jeg havde aldrig nogensinde været i England. Jeg havde aldrig været udvekslingselev. Og jeg havde aldrig rejst uden min familie. Alle disse faktorer medførte, at jeg var usandsynlig

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj April 2013 NYT fra Udskolingen I disse lock-out tider kan det være relevant at orientere om de mange spændende aktiviteter, som vores engagerede lærere har gennemført og

Læs mere

Prædiken til konfirmation 26. april kl & 11.00

Prædiken til konfirmation 26. april kl & 11.00 1 749 - I østen stiger solen op 419 - O Gud hør min bøn 70 - Du kom til vor runde jord 478 - vi kommer til din kirke, Gud 721 - Frydeligt med jubelkor Prædiken til konfirmation 26. april kl. 9.30 & 11.00

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Prisliste pr. 1. juni 2013. Generelt

Prisliste pr. 1. juni 2013. Generelt Prisliste pr. 1. juni 2013. Der tages forbehold for fejl og manglende informationer. Ret til ændringer af pris og vilkår uden varsel forbeholdes. Generelt Alle priser tager udgangspunkt i en standard timepris

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten Invitation - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016 Comwell Borupgaard i Snekkersten Velkommen - til jubilæumsfesten 2016 på Comwell Borupgaard i Snekkersten IBK s jubilæum fejres med en gallafest, et must

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 8. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 74/268/612/85//271/439/274/80 Uddelingssalme: se ovenfor: 274

2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 8. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 74/268/612/85//271/439/274/80 Uddelingssalme: se ovenfor: 274 1 2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 8. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 74/268/612/85//271/439/274/80 Uddelingssalme: se ovenfor: 274 Åbningshilsen Efter højmessen i dag er der frokost i Sognehuset,

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Introduktion. KAPITEL TO... 15 Før brylluppet: Forbered dig godt! KAPITEL TRE...

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Introduktion. KAPITEL TO... 15 Før brylluppet: Forbered dig godt! KAPITEL TRE... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 KAPITEL ET... 9 Introduktion Otte ting du ville ønske, du havde vidst... 10 før du begyndte at læse denne bog!... 11 Det var kun fem. Her er de sidste tre... 12 KAPITEL

Læs mere

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2 Juni - september I starten af juni måned var vi alle inviteret til at fejre Mortens 40 års fødselsdag i Odense. Vejret var fint, og børnene legede med William, Marie-Louise og Caroline Senere på måneden

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA SRI LANKA 2010-2. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA 23.NOV Delhousie (90 km fra Kandy) Op kl. 6, omelet og en god kande kaffe, afregning, tuk tuk til Peradeniya og 1.klasse kupé til Hatton. Mens

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Palæstina Juli Rejseberetning, Palæstina juli 2018

Palæstina Juli Rejseberetning, Palæstina juli 2018 Palæstina Juli 2018 Forberedelsen Det hele startede med et introkursus d. 6 maj i Tandlægeforeningens lokaler på Amaliegade. Hanne der var kursusholder havde til opgave at berige os omkring praktiske oplysninger,

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Juleaften-ophold 2.195, december

Juleaften-ophold 2.195, december JUL & NYTÅR 2019 BOOK JERES OPHOLD NU! Tlf. 96 49 61 00 Mail hgsr@hgsr.dk www.hgsr.dk Juleaften-ophold 23. 25. december Forkæl jer selv med et lækkert juleophold med 2 overnatninger på vores nyrenoverede

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Rigtig god dag og endnu engang tak. Med venlig hilsen / Best regards Peter Albrecht, juni 2014 ***

Rigtig god dag og endnu engang tak. Med venlig hilsen / Best regards Peter Albrecht, juni 2014 *** Hej! Nu blev der tid til og sende en hilsen efter vores bryllup og bryllups rejse! Vi vil RIGTIG gerne takke for en helt fantastisk fest, som bare kørte på skinner fra vores første møde med Maja og til

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Nyhedsbrev februar Langemosen

Nyhedsbrev februar Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev februar F EBRUAR 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Skriftlige prøver 2 Vigtige datoer 2 London 3 Kære alle! Nyt på skolen Så er godt i gang med sidste del af skoleåret,

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR

HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR AF KIT KJØLHEDE LAURSEN AUGUST 2006 DER VAR ENGANG TRE GODE VENNER: BETTEMAND, LANGØRE OG GRØNSKOLLING. EN DAG MØDTES DE FOR AT HYGGE SIG. SE HER

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport 16. Hvis du har yderligere kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken, kan du skrive dem her: De var søde

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Folkeskoler. Folkeskoler. Vi fanger øjeblikket

Folkeskoler. Folkeskoler. Vi fanger øjeblikket Folkeskoler Folkeskoler Vi fanger øjeblikket LIDT OM OS Hos 123Click er vi specialister inden for fotografering af børn og unge. Vi har i den seneste periode været igennem en rivende udvikling, hvilket

Læs mere

HYMER KLUB DANMARK KLUBNYT NR

HYMER KLUB DANMARK KLUBNYT NR HYMER KLUB DANMARK KLUBNYT NR. 2-2013 Jubilæumstræffet på Ribe Camping 9.-12. maj 2013 Halvdelen af Hymer Klub Danmarks medlemmer i alt 74 vogne deltog i klubbens vellykkede jubilæumstræf og generalforsamling

Læs mere

Johanne & Frederik 10. juni

Johanne & Frederik 10. juni Johanne & Frederik 10. juni 2017 1 Hjertelig velkommen til Johanne & Frederiks bryllup Værtspar Christian og Sara Andersen Toastmaster Christian Andersen Bestman Jens Frandsen Aftens band M&M 2 3 Traditioner

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 1,19-28

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 1,19-28 1 4.søndag i advent I. Sct. Pauls kirke 18. december 2016 kl. 10.00. Salmer: 90/gloria og 80/76,v.1-2/91//86/439/71/ Hvad er det, der gør jul til noget særligt /93. Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

Vi spiser Sammen Sankt Hans 2017

Vi spiser Sammen Sankt Hans 2017 Vi spiser Sammen Sankt Hans 2017 1 104 borgere fra Øster Hornum og omegn deltog fredag d. 23. juni 2017 i årets tredje Vi Spiser Sammen i Forsamlingshuset. Holdet bag Vi Spiser Sammen er glade for den

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller er kantinen ikke altid så spændende til frokost, når der

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Rejsedagbog for værelse 458

Rejsedagbog for værelse 458 Rejsedagbog for værelse 458 FREDAG - SIDSTE HISTORIETIME INDEN AFREJSE Som intro til vores rejse til Rom, har vi brugt en del historie- og religionsmoduler til at forberede os. Det sidste modul inden vi

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj Kære forældre! Så er vi godt i gang med sidste måned af skoleåret. Vi har haft brug for at lave nogle nyansættelser, og heldigvis har vi haft mange gode ansøgere. Vi vil til næste år byde velkommen til

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Hold Øje uge 46.

Hold Øje uge 46. Hold Øje uge 46 Lille Mellem (giraffer og aber) arbejder for øjeblikket i projekttimerne med Romertiden. I starten af december er deres forberedelser klar og slaget mellem romerne og germanerne skal stå.

Læs mere

Balloner til fest. Ballonkunstneren, Thomas Nissen

Balloner til fest. Ballonkunstneren, Thomas Nissen Balloner til fest Ingen fest uden balloner. Balloner spreder glæde og stemning og har altid været en vigtig del af begrebet fest. Ballonkunst.dk tilbyder professionel dekoration med balloner. Dekoration

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

NYT FRA INDSKOLINGEN

NYT FRA INDSKOLINGEN BRØDESKOV JUNI 2018 A-ugen. I A-ugen havde vi fokus på trafik, og indskolingen summede af liv og glade børnestemmer. Eleverne var dybt optagede af at lære om cykler, cykelhjelme og førstehjælp. Vejret

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016 Gyserforfatteren Stephen King fortæller, at han i sin skoletid blev tvunget til at lære et bibelvers uden ad. Han var måske en smule dovent anlagt og valgte et af dem, vi har hørt i dag: Jesus græd. Det

Læs mere