REFERAT FRA REGIONSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA REGIONSMØDE"

Transkript

1 REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag d. 28. Februar 2015 kl Tinghuset Østergade 9, 1. sal 01 Velkomst Formanden bød velkommen, der blev holdt et øjebliks stilhed og AA's formålserklæring blev læst op. Nye deltagere til regionsmøde blev budt velkommen og de blev tilbudt en snak med et medlem af regionsrådet. 02 Valg af ordstyrer Henrik R. blev foreslået og valgt. 03 Præsentation af de tilstedeværende Præsentationsrunde og deltagerliste blev sendt rundt.( se vedlagte deltagerliste) 04 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt uden anmærkninger. 05 Godkendelse af sidste referat(22/ Ry) 06 Opfølgning på workshop fra sidste regionsmøde Referatet blev godkendt med anmærkning under punkt 09. Det er formanden for regionen som er suppleant for Susanne i HSR og næstformanden som er suppleant for Ernst i HSR. (og ikke omvendt som det var skrevet i referatet.) Nye til regionsmøde kan få udleveret servicehåndbogen og få en samtale med et medlem af regionsrådet. Det er vigtigt ikke at bruge de gængse forkortelser f.eks. HSR, LiV, m.fl. da nye så kan have svært ved at følge med i mødet. Workshopemnet sendes med ud i indkaldelsen. Der findes en løsning, den åndelige. Det er ikke regionsrådets opgave at formidle dette, men det enkelte medlem og gruppens. Regionens opgaver blev læst op fra servicehåndbogens side 6. Vi har en velfungerende region, og f.eks. til Servicekonferencen har vi 11 pladser til delegerede som alle er besat. Regionen står

2 07 Workshop: a) Hvad kan informationsudvalget gøre for dig og din gruppe? b) Hvad kan du ig din gruppe gøre for informationsudvalget? c) Emner til seminaret, som afholdes d. 3. Oktober Rapporter, herunder godkendelse af regnskab samt budget dermed stærkt på Servicekonferencen. Vores delegerede er engagerede i arbejdet. Se vedlagte referat fra workshop Se vedlagte referat fra workshop Formandens rapport: Rapporten godkendt. Sekretærens rapport: Brevhovedet på indkaldelser mm rettes til den nye postadresse. Endvidere rettes også postadressen til sekretæren på regionens hjemmeside. Rapporten godkendt. HSR rapport: HSR har været på seminar d 14 og 15. Februar omkring God ledelse i AA. Strukturen i Danmark er anderledes end i de fleste andre lande. Næsten alle andre lande har IKKE-alkoholikere siddende i HSR, hvilket Danmark ikke har.. Rapporten godkendt. TEU's rapport: Der er blevet diskuteret en chatside, som skal betjenes af AA'ere, der findes ingen erfaringer fra udlandet, og ideen er kun på "tegnebrættet". Listen med kontaktpersoner er guld værd for telefonvagten. Det blev foreslået at kontaktpersoner giver feedback på arbejdet de har fået overdraget med den lidende alkoholiker. Evt. kunne der afholdes et årligt møde for kontaktpersonerne.(hvert område afholder sit møde, så der ikke afholdes et kæmpemøde.) Det er nærliggende at melde sig til regionens repræsentant i TEU, hvis man ønsker at være kontaktperson i sit område. Grupperepræsentanterne formidler til grupperne om der evt. kunne være nogen interesserede i at blive kontaktperson. Rapporten godkendt.

3 Økonomi: Den almindelige tilgang til overskud af Hattepenge er således at Gruppen sender evt. overskud til regionen, regionen sender derefter evt. overskud til AA Danmark og AA Danmark sender evt. overskud til World Service og den internationale litteraturfond. Informationsudvalget kan søge midler hos regionsrådet. Det oplyses, at der er ca i overskud hos AA Danmark. Dvs. at AA har en ok likivditet. Rapporten godkendt. Budget for 2015 godkendt. Informationsudvalgets rapport: Takker for inspirationen gennem workshoppen, der kom mange gode mener til videreudvikling. Susanne oplyste, at der er plads til flere som vil deltage på vores stand til Smuk Fest i Skanderborg den 2 weekend i august 2015, pt. er der 7 vagter som har meldt til. Det kræves at man har taget de 12. Trin for at deltage som vagt. Interesserede kan henvende sig til Susanne. Endvidere oplyser Susanne at vi har 10 års jubilæum som deltagere ved Smuk Fest og at der er kendskab til 5 ædru alkoholikere som har fundet Fællesskabet gennem vores deltagelse i festivalen Rapporten godkendt. LiV's rapport: Kort til sundhedspersonale som forsøg i Favrskov Kommune, tilbagemeldingerne fra sundhedspersoneale bliver revideret løbende på kortet og der sendes et nyt ud til dem. Dette er på forsøgsplan, hvorfor der ikke ligger et lager af kort. Oplaget som trykkes er begrænset til forsøgskommunen.

4 Brochure oversat fra norsk "Kontakt til sundhedspersonale" fremlæges for HSR. Håndbog fra Liv. revideres. Rapport godkendt. 09 Servicekonferencen 2015 Der er tilmeldt 11 delegerede hvoraf en er suppleant for den 4. års delegerede som ikke kan deltage. Formødet for SK afholdes den 18. April Status på valg af formand og næstformand på mødet d. 31/ Der er kommet 1 tilsagn til formandsposten og 1 tilsagn til næstformandsposten, evt. bliver det nødvendigt også at vælge en ny HSR-repræsentant. oplysninger om arbejdet kan indhentes hos formanden, næstformanden og HSR-repræsentanten. Anmodninger til posterne sendes til formanden. 11 Erfaringer fra grupperne Må man gå fra mødet inden det slutter, hvis man spørger inden mødet starter? Det forstyrrer at gå inden mødet slutter, og hvis det er gentagne gange den samme person forlader mødet, vil det måske være en god ide at tage en personlig snak med vedkommende. Kunne der findes et mødetidspunkt som ligger bedre for vedkommende eller er der andet som gør at vedkommende finder det nødvendigt at forlade mødet? Men til slut er det gruppesamvittigheden som bestemmer hvordan det skal tackles. Vision for You, Århus prøver at indføre mobilpay. Vejle, Der findes en Løsning: Torsdag konceptmøde og speak 1 gang om måneden. Horsens, Klosterkirken. Der har været smaarbejde med pressen i forbindelse med AA's 50 års jubilæum i Danmark. Det blev til 1 ½ sides artikel.

5 12 Eventuelt og afslutning Det blev spurgt om der kunne stilles forslag til rotationen i regionsrådet, således at formand, næstformand, sekretær og kasserer roterer ud med 1 års mellemrum. Det bliver undet punktet oplyst at HSRmedlemmet vælger af gå af senest til efteråret uanset udfaldet af valg på servicekonferencen, således at der fremover roteres med 2 års mellemrum frem for 9 måneder. Regionsmødet d. 21. November 2015 blev besat. Det afholdes i Grenaa. Formanden takkede for et godt møde, løfterne blev læst op. SINDSROBØNNEN blev sagt i fællesskab.

6 Deltagerliste til regionsmødet d Navn Gruppe Post Henrik R. Næstformand Søren Horsens søndag Formand Susanne Århus HSR Peter Århus 3. års delegeret Niels Otto Odder Kasserer Preben M. Mandag, Skive 3. års delegeret Erling H. Skt. Johannes, Århus Grupperepræsentant Chenett Det Blå Sted, Århus Grupperepræsentant mm. Thomas 4. års delegeret Henrik S. Jægergårdsgade, Århus Grupperepræsentant tirsdag aften Margit Jægergårdsgade, Århus Grupperepræsentant tirsdag kl Dorthe Bjerringbro 2.års delegeret og grupperepræsentant Birgitte O. Grønnegade 80, Århus Grupperepræsentant torsdag Mette B. Jægergårdsgade 107 Århus Observatør Dorthe Grønnegade 80, Århus Grupperepræsentant Niels O. Beder Suppleant/web/it-udvalg Rune A vision for you Århus 1. års delegeret og grupperepræsentant Ivan Silkeborg 1. års delegeret og grupperepræsentant Alice Grindsted mandag Grupperepræsentant Robert Mandag kl 20 Århus Grupperepræsentant Djon Søndag, Klosterkirken Grupperepræsentant Horsens Grethe Ry Observatør Carsten Vejle Grupperepræsentant Ole K. Klosterkirken Horsens Formand for SK 2015 Jakob Grenaa Observatør Steen Chr. Grenaa Grupperepræsentant Lisbeth Ry Grupperepræsentant Christian Kjellerup Grupperepræsentant Michael J. Vejle 3. års delegeret Tina N. Der findes en løsning, Vejle Observatør Anette S. Brædstrup Sekretær og gruperepræsentant

7 Ernst U. D. Århus HSR Endvidere var der et par deltagere som ikke har fået sig skrevet på listen da den gik rundt.

8 Workshop gruppe 1: Hvad kan informationsudvalget gøre for dig og fin gruppe? Informationsudvalget er kærkomment, det er vigtigt at få viden om AA og en reel løsning ud til det omkringliggende samfund. Fx på møder på lægehuse, sygeplejeskoler mm. Informationsudvalget kan evt. bruges som generator; at få medlemmers ideer sat i værk. Informationsudvalget kan hjælpe til med at aflive fordomme omkring AA. Mange grupper i regionen kender slet ikke til informationsudvalgets eksistens. Hvad kan vi gøre for at udbrede kendskabet til informationsudvalgets eksistens? Måske kan grupperepræsentanterne hjælpe ved at informere bedre ude i grupperne, at hjælpe med at styrke kontakten. Det er vigtigt at formidle at man er velkommen til at "besøge" informationsudvalget og præsentere ideer. Der skal fokus på et kontinuerligt informationsflow, så vi bliver opmærksomme på de forskellige funktioner informationsudvalget har. Der er ikke definerede mål for hvor langt vi gerne vil nå ud og til hvem. Kunne man målrette det noget mere? Hvordan skal vi være "tiltrækkende" hvis man ikke ved vi eksistere. I nogle byer tager man direkte kontakt til hospitaler, læger, præster, misbrugscentrer mm. Der findes f.eks. skriftligt materiale til både læger og sygeplejersker. Intet udvalg kan erstatte udsagnet " JEG HAR ET ANSVAR" vi har alle sammen ansvar for at formidle personligt. Hvad er vores succeskriterier? Den er svær at præcisere i AA. Men vi skal under alle omstændigheder være åbne overfor alle der ØNSKER information om AA. Informationsudvalget skulle gerne informere om de ting de kan, en form for erfaringsbank i forhold til f.eks. konventer, uddannelsesinstitutioner mm.

9 Workshop gruppe 3: A) Håndbog skrives og omdeles til grupperne. Jeg/vi fortæller om informationsudvalget til andre AA-ere og på gruppesamvittighedsmøde. En fra informationsudvalget besøger grupperne, der er interesserede i dette, for at fortælle om arbejdet. Dele pjecer(f.eks. er der en alkoholiker i dit liv) ud på biblioteker. B) Hvilke pjecer er det en god ide at medbringe til sin læge? Flyers om informationsudvalget, der i kort form gør opmærksom på sig selv og henviser til hjemmesidens afsnit om udvalget. C) intet. ALT STARTER VED DIG SELV Workshop Gruppe 4. a) Hvad kan Informationsudvalget gøre for dig og din gruppe? Efter en runde omkring bordet bliver det tydeligt at der hos de repræsenterede grupper, frem for alt er behov for erfaringsudveksling. Ligeledes er det tydeligt at der er meget lidt bevidsthed om eksistensen af og mulighederne for brugen af Informationsudvalget. Konklusionen er at Informationsudvalget bør/kan gøre med ud af at profilere sig, men også at der påhviler grupperepræsentanterne et ansvar at informere grupperne. Ligeledes fremkommer der forslag om at der bliver skabt en kobling mellem HSK og Informationsudvalget, når en ny gruppe bliver opretter og tilmeldt. b) Hvad kan du og din gruppe bidrage med i Informationsudvalget? Grupperne kan først og fremmest bidrage med frivillige der er interesserede i service og ikke mindst informationsarbejde. Desuden kan grupperne bidrage med erfaring og viden der kan formidles til mindre erfarne grupper. Også her påhviler der grupperepræsentanterne en stor opgave! c) Emner til seminaret, 3 oktober 2015 Ingen forslag.

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl. 10.00 Skive Sognegård Reberbanen 19 7800 Skive Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/5 2014 til: Preben: Helst på mail.: prebenmark@yahoo.com

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bøde velkommen og oplæste Formålserklæringen. 02 Valg af ordstyrer Carsten

Læs mere

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads 1 8000 Aarhus C Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d.26/9 2013 til: Ernst: dittedam@dittedam.dk

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl. 10.00 Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning 01 Velkomst formanden har ordet. (oplæsning af 12. koncept.) Henrik bød velkommen

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup 01 Velkomst. Formanden bød velkommen, formålsparagraffen blev læst og der blev holdt et øjebliks

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Ad 1) Susanne bød velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent Charlotte blev valgt som referent Næste regionsmøde i Århus den 17.11.07 Ad 3) Dagsordenen

Læs mere

Strukturhåndbog syd AA Region SYD

Strukturhåndbog syd AA Region SYD Strukturhåndbog syd AA Region SYD Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 2 Formand... 2 Næstformand... 2 Sekretær... 2 Kasserer... 2 HSR

Læs mere

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019 Formøde for DELEGEREDE AA Region SYD 2019 Baggrund for Servicekonferencen Servicekonferencen afholdes for at fremme mål, idealer og navnlig rehabilitering, enhed og service. Den afholdes for at sikre den

Læs mere

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog.

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog. Strukturhåndbog Region Syd Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 3 Formand... 3 Næstformand... 3 Sekretær... 3 Kasserer... 3 HSR Repræsentanter...

Læs mere

Referat fra Regionsmøde

Referat fra Regionsmøde Referat fra Regionsmøde 29.09.2018 1. Velkomst ved Carsten N. Han takkede for fremmødet. Konst som formand., foreslog sig selv som ordstyrer, og blev valgt, -Stemmetællere 2. Præsentationsrunde af de tilstedeværende

Læs mere

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca 1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl.10.00 til ca.. 12.30 2) Kirkecentret, Kirkebakken 4, 8660 Skanderborg 3) Velkomst. a) Velkomst ved fomanden 4) Valg af dirigent. b) Søren valgt 5) Næste

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Risskov den

Referat fra Regionsmøde i Risskov den Referat fra Regionsmøde i Risskov den 17.11.07 Ad 1) Susanne bød som konstitueret formand velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Viborg den 9.2.08.

Læs mere

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller Funder d. 12. februar 2018 Formandens rapport. Kære fæller Om end vi allerede er kommet til februar måned, vil jeg indledningsvis gerne benytte lejligheden, til at ønske jer alle et godt nyt år og takke

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 1. Servicekonferenceudvalget: a. Rapport (bilag 1) b. Tidsskema (bilag 2) Dagsorden:

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl.13.15 16.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle.

Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle. Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle. Der er desværre udsendt 2 forskellige dagsordener,det er den sidst udsendte,der er gældende. 1.Formandens velkomst. Carsten

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Niels T Region Nordjylland Afbud Region Midtjylland Dorthe B S** Region Midtjylland

Læs mere

Hvad det er og hvordan det hænger sammen

Hvad det er og hvordan det hænger sammen Hvad det er og hvordan det hænger sammen Anonyme Alkoholikere Fællesskabet og bogen Fællesskabet findes i mindst 160 lande Der er anslået mere end 2.000.000 medlemmer Det er åndeligt fællesskab Der er

Læs mere

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Dagsorden Ad 1: Ad 2: Ad 3: Oplæsning af AA s formål og indledning Thomas J. bød velkommen og læste AA s formålserklæring op. Derefter holdt vi et øjebliks

Læs mere

Referat Regionsmøde. AA Region Midtjylland. Fredenskirken Rosenvangs Allé Viby J Lørdag den 23/2 2019

Referat Regionsmøde. AA Region Midtjylland. Fredenskirken Rosenvangs Allé Viby J Lørdag den 23/2 2019 Referat Regionsmøde Fredenskirken Rosenvangs Allé 51 8260 Viby J Lørdag den 23/2 2019 1. Velkomst Frank bød velkommen. Takkede for det flotte fremmøde. Berettede om en henvendelse fra en gruppe, hvor gruppesamvittigheden

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers Rapporter Anonyme Alkoholikere Tag en AA er med til regionsmødet, så bliver vi flere til at yde Service i AA Formanden Formanden

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå Rapporter Tag en AA fælle med til regionsmødet, så vedkommende, du og vi kan lære noget mere om service i AA Formanden Formanden

Læs mere

Servicekonference den 25 og 26. april 2015 Tema: Hvordan bringes budskabet videre udenfor AA

Servicekonference den 25 og 26. april 2015 Tema: Hvordan bringes budskabet videre udenfor AA Anonyme Alkoholikere REFERAT AF REGIONSMØDE DEN 22.11.2014 Kildebakken 1, 8680 Ry. 01. Velkomst. Formanden bød velkommen, der blev afholdt et øjebliks stilhed og AA's formålserklæring blev oplæst. 02.

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole K Region Midtjylland

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 12. april 2008 kl. 11 40 16 00 Hovedservicekontoret, Thorsgade 59, 3. tv, 2200 København N Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Ad 1) Susanne bød Velkommen og læste Formålsparagraffen op. Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Skanderborg

Læs mere

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej.

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej. Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Michael Basic Blues og Richard GSS Birgitte Soulmates

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 04: Præsentationsrunde Christian Sekretær,

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 Deltagere: Trine, Kirsten M., John, Kurt, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af AA`s formålserklæring

Læs mere

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland Referat OSK-møde d. 7. marts kl. 18.30. Multihuset, Skelagervej 1. Sindsrobøn. Afholdt. Service virker 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service. Oplæst. 3. Velkomst af eventuelle nye betroede tjenere

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Anonyme Alkoholikere Postboks Horsens Bank: Tlf.: 2093, Dagsorden:

Anonyme Alkoholikere Postboks Horsens Bank: Tlf.: 2093, Dagsorden: INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE: Lørdag d. 1/12 2012 kl.10.00 Ebeltoft Sognegård Kirkegade 13 8400 Ebeltoft. Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/11 2012 til: Keld: e-mail: farver-k@hotmail.com

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.03/04 2011.

Læs mere

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår Referat Konvent møde den 14. februar 2011 Konvent & camp 2011 Når NA`s hjerte slår Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000.

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Side 1 Regionsmøde i Ebeltoft 21. februar 09. Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Mødet blev afviklet i Ebeltoft sognegård under følgende dagsorden: 1. Velkomst. (side 1) 2. Valg

Læs mere

Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 8) Valg af OSK bestyrelse. (litteratur formand, sekretær)

Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 8) Valg af OSK bestyrelse. (litteratur formand, sekretær) Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2. Præsentationsrunde og afbud. Afbud: Jens Langkniv,

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 29 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af TEU mødet i Århus

Referat af TEU mødet i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 06-10-2012 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet i Århus og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 Deltagere: Trine, Mona, Uffe, Niels V., Kurt, John, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af `s

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG Den 5.maj 2008 kl. 19.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Nellie & Kim formænd for cafeen. Johnny, næstformand. Gert, konventformand,

Læs mere

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30 Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den 11.-5.- 2013 kl. 14:30-16:30 Deltagere: Trine, Ellen-Margrethe, John, Uffe og Niels Der var en del afbud til mødet, hvilket bevirkede at mødet

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 30.09-2007 kl. 12:00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive. Rapporter Bilag 4 til Dagsorden

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive. Rapporter Bilag 4 til Dagsorden Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive Rapporter Bilag 4 til Dagsorden Anonyme Alkoholikere Tag en AA er med til regionsmødet, så bliver vi flere til at yde Service i AA

Læs mere

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 www.namidtjylland.dk ny dagsorden: 1. Sindsrobøn 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 22.05.2014

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 22.05.2014 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 22.05.2014 1. Sindsrobøn afholdt. 2. NA s koncepter oplæst. 3. Præsentationsrunde og afbud. GSR og GSS: GSR Basic Blues: Michael GSR Lyset: Bjørn GSR Soulmates:

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 05.11.2018 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær / Mødeleder OSR Peter

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 4. marts 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 10. november 2007 kl. 11 00 15 30 Sct. Jørgens Gård, bagdøren, Hospitalsgade 4, 6000 Kolding Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 2. Marts 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Claudia observatør Thomas, GSR Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus og næstformand OI. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 24. september 2016 kl. 10:00 Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 8000 Aarhus C

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 24. september 2016 kl. 10:00 Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 8000 Aarhus C 001 Velkomst 002 Valg af ordstyrer Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 24. september 2016 kl. 10:00 Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Tilmelding senest 20. september 2016 til: Ernst

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe HATTEPENGE 26 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe 18 74 25.1.6 Ebeltoft 18 74 25.1.6 Holme 182 8 1.2.6 Skødstrup 183 81 6.2.6 Sognegaarden Ebeltoft Fredag 184 82 22.2.6 Viborgvej Randers 185 83 27.2.6

Læs mere

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 1. december 2014 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.nakonvent.dk (konventsiden for NA) www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Ole P eller Jane P Ole bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring

Læs mere

Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N. Emne: Service i og for AA

Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N. Emne: Service i og for AA Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N Emne: Service i og for AA Hvorfor er jeg medlem af AA? Stol på Gud Gør hovedrent Hjælp andre

Læs mere

Servicekonference Beslutninger og Workshops

Servicekonference Beslutninger og Workshops Servicekonference 2016 Beslutninger og Workshops HOLD DET ENKELT 1 af 17 SK 2016 Forslag til beslutning F01 : Service Overskrift: Servicehåndbogens side 13: Hovedservicerådets sammensætning Forslagstiller

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Sammen kan vi Forretningsmøde 02-06-2004

Sammen kan vi Forretningsmøde 02-06-2004 Sammen kan vi Forretningsmøde 02-06-2004 1 Sindsrobøn 2 Valg af referent og ordstyrer: Helge - referent og Gert - ordstyrer 3 Præsentation: Gert, Flemming, Essi, Brian P, Jeanette, Birgitte, Brian A, Allan,

Læs mere

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003.

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003. Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 7. September 2003. Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentation. 3. Beslutningsdygtighed/Stemmeret/Afbud. 4. Oplæsning af N.A.`s 12 koncepter. 5. Oplæsning og

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.8.2019 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Frederik formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær OSR Mia GSR Lars VI

Læs mere

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 2. marts 2015 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Rapport til Regionsmødet i Herning den fra regionens repræsentanter i Hovedservicerådet.

Rapport til Regionsmødet i Herning den fra regionens repræsentanter i Hovedservicerådet. Bilag 2 - Rapporter Rapport - Formand/næstformand: Formandens rapport. Først og fremmest vil jeg gerne takke for den tillid, der er vist mig i valget som Regionens formand. Jeg vil bestræbe mig på at være

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 4. februar 2008 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd for cafeen. Gert,

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside:

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside: Område Service Komite møde d. 7. juni 2009 1. Sindsro 2. Præsentationsrunde Jannik Formand OSK - Århus Lonny Sekretær OSK - Århus Brian OSR - Århus Gert L Kasserer OSK, Formand konvent komiteen - Århus

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

Rapport fra Informationsudvalget

Rapport fra Informationsudvalget Rapport fra Informationsudvalget Til regionsmødet 14. november 2009 Med hensyn til informationsarbejdet på landsbasis henvises til nedenstående referat fra sidste møde i LIv. Det kan tilføjes, at det nu

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.1.2017 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Næstformand Andy Kasserer Carsten Sekretær GSR Jimmy Friheden GSS Anne-Dorte Friheden

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 www.namidtjylland.dk 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6. Godkendelse

Læs mere

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?.

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?. Dagsorden OSK møde Torsdag 09/09 2010 - kl. 18.30 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 4. december

OSK Midtjylland: Referat den 4. december OSK Midtjylland: Referat den 4. december 2016. www.namidtjylland.dk Dagsorden: 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. Workshop. 6. Godkendelse

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. december Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean

Referat. Konvent møde den 4. december Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean Referat Konvent møde den 4. december 2017 Konvent & camp 2018 Blive clean, forblive clean og leve clean www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 21 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 1. Sindsrobøn 2. Koncepter, Visioner og Retningslinjer: Koncepter oplæst af Peter, Visioner oplæst af Lars, og retningslinje 10 oplæst af Leif. 3. Dagens

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 Deltagere: Uffe, Asger, Niels V., Trine, John, Kurt, Sven, Bjarne T. og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer : Mogens Christian tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

Referat af RSK-mødet August 2016

Referat af RSK-mødet August 2016 Formandsposten på t varetages af andre medlemmer af administrationskomiteen. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Referat af t 12. - 14. August 2016 1 Indhold 1. Sindsro bøn... 3 2. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat. Konvent møde den 12. juli 2010. Konvent & camp 2010. Velkommen hjem

Referat. Konvent møde den 12. juli 2010. Konvent & camp 2010. Velkommen hjem Referat Konvent møde den 12. juli 2010 Konvent & camp 2010 Velkommen hjem Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s

Læs mere

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014 Referat af t 22. 24. august 2014 Dagsorden 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Oplæsning af koncepter og NA s visioner for service 4. Oplæsning af dagens tekst og et medlem deler om den 5. Godkendelse

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA Referat Konvent møde den 4. marts 2019 Konvent & camp 2019 Imod alle odds tak NA www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg

Læs mere

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet Referat Konvent møde den 7. marts 2016 Konvent & camp 2016 At bringe budskabet www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer torsdag aften adminmødet: Ordstyrer lørdag: Steff Ordstyrer søndag: Steff Christian tager sig af referatet

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj OSK Midtjylland: Referat den 7. maj 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 5. Godkendelse af referatet. 5. koncept: For hvert ansvar, der er pålagt service

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 6.5.2019 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Frederik formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær OSR Peter OSS Mia GSR

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE:

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE: Referat OSK København 30. sep. 2018 kl. 14.00 til 17.00 1.Velkomst Velkommen. Pernille tilbyder sig til at være sekretær, Susan er ordstyrer Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere

Læs mere