Malling Kirke og Sognegård

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Malling Kirke og Sognegård"

Transkript

1 Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester Januar Juli 2017

2

3 Velkommen til en ny sæson med koncerter, foredrag, gudstjenester og mange andre aktiviteter i Malling Kirke og Malling Sognegård. * * * * * Malling Menighedsråd Lise Arnfred (formand) Kurt Simonsen (kontaktperson) Anne Dorte Bruun Nielsen (stedfortræder for Karen Greve) Jensine Adler Petersen Annette Sørensen (næstformand) Ingrid Jespersen (sekretær) Anette Riisgaard (kasserer) Tue Aagaard (kirkeværge) Svend Rath.

4 JANUAR 2017 Fredag den 1. januar kl i Malling Kirke Nytårsgudstjeneste Årets første gudstjeneste. Efter gudstjenesten bydes på champagne og kransekage i våbenhuset. Tirsdag den 10. januar kl Ordinært menighedsrådsmøde - Stuehuset Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Lørdag den 14. januar kl Mødested: P-plads for enden af Beder Landevej Pilgrimsvandring v. Dorthe Nørmark og Sanne Busk Thøisen Smukt tilrettelagt pilgrimsvandring ad Samsvejen til Stavkirken ved Moesgård. Vandringsrute er ca. 4 km. I stavkirken holdes andagt, og derpå spises madpakker. Medbring madpakke og vandflaske. Påklædning efter vejret. Ingen tilmelding mød blot frem ved mødestedet.

5 Torsdag den 19. januar kl Torsdagstræf: Victor Klemperer Sprogets gift v. konst. sognepræst ved Malling Kirke Sanne Busk Thøisen Victor Klemperer ( ) var forsker i sprog- og litteratur, men han var også af jødisk afstamning. Skønt det var risikabelt, skrev Klemperer i årene under nazismen dagbøger, hvor han omhyggeligt dokumenterede det daglige liv og registrerede de forandringer, som sproget undergik i den nazistiske propaganda, og på baggrund heraf udgav han senere bogen LTI - Lingua Tertii Imperii, som oversat betyder Det Tredje Riges sprog og er et eksempel på, at de ord vi bruger, og som bruger os, ikke er ligegyldige eller uskyldige. Ingen tilmelding. Pris for kaffe med brød: Kr. 25. Mandag den 23. januar kl i Malling Bio og Malling Sognegård Bio 13 Bio 13 er et samarbejde mellem Malling Bio samt Malling og Beder Sogne, hvor der indledes med en filmeftermiddag i Malling Bio. Efter filmen er der mulighed for at hygge og samtale om filmen over en kop kaffe. Ingen tilmelding mød blot frem ved billetlugen. Pris for film og kaffe: Kr. 65.

6 Torsdag den 26. januar kl Fællesspisning Dørene slås op for en hyggelig og uhøjtidelig aften med fællesspisning for alle aldre, hvor der over fælles medbragt mad vil være mulighed for samvær og samtale og for at lære nye mennesker at kende. Alle er velkomne. Tilmelding senest samme dag kl. 12 til Anette på tlf Arrangementet er gratis medbring blot en ret til fællesbuffet FEBRUAR 2017 Onsdag den 1. februar kl i Malling Kirke Aftengudstjeneste - Kyndelmisse Kyndelmisse betyder lysmesse og er fejringen af det lys, som Gud tændte i verden, da Jesus blev født. men også fejringen af det lys, som nu langsomt vender tilbage og viser sig ved, at det bliver lysere dag for dag. Konfirmander fra 7.b samt Malling Kirkes børnekor og ungdomskor medvirker. Fredag den 3. februar kl i Malling Kirke og Sognegård Spaghettigudstjeneste Spaghettigudstjeneste er en kort gudstjeneste for førskolebørn og de yngste skolebørn. Efter gudstjenesten serveres aftensmad i sognegården. Aftenen giver også mulighed for fælles leg, når FDF Beder-Malling efter spisningen laver udendørsaktiviteter for de største børn. Malling Kirkes børnekor og ungdomskor medvirker. Ingen tilmelding. Pris for spisning: Voksne kr. 20, børn spiser gratis.

7 Tirsdag den 7. februar kl Ordinært menighedsrådsmøde Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Torsdag den 9. februar kl Torsdagstræf: Det gamle testamente hvorfor? v. professor i religionsvidenskab og teologi Hans Jørgen Lundager Jensen Det Gamle Testamente er en del af Bibelen og faktisk den største, og der bliver regelmæssigt læst op deraf i kirken. Men hvorfor er denne bog egentlig en del af Bibelen? Er det hedenskab, jødedom, kristendom eller noget helt andet? Ingen tilmelding. Pris for kaffe med brød: Kr. 25. Fredag den 24. februar kl i Malling Kirke Babysalmesang - holdopstart Babysalmesang er et musikalsk forløb for de allermindste (2-10 mdr.) sammen med en barselsforælder, hvor vi synger for børnene, laver fagter til salmer og sange, bruger forskellige sansestimulerende instrumenter og lytter til stille orgelmusik. Yderligere oplysninger og tilmelding til musikpædagog og organist Lisbeth Gråkjær på lisbethgraakjr@gmail.com eller pr. tlf

8 Søndag den 26. februar kl i Malling Kirke og Sognegård Fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning Festlig fastelavnsgudstjeneste i Malling Kirke og derpå sammenkomst med tøndeslagning for små og store i sognegård og sognegårdshave. FDF Beder-Malling hjælper med at afvikle tøndeslagningen, så dagen bliver en god oplevelse for børn i alle aldre. Malling Kirkes børnekor og ungdomskor medvirker ved fastelavnsgudstjenesten. Ingen tilmelding. Mandag den 27. februar kl i Malling Bio og Malling Sognegård Bio 13 Bio 13 er et samarbejde mellem Malling Bio samt Malling og Beder Sogne, hvor der indledes med en filmeftermiddag i Malling Bio. Efter filmen er der mulighed for at hygge og samtale om filmen over en kop kaffe. Ingen tilmelding mød blot frem ved billetlugen. Pris for film og kaffe: Kr. 65 MARTS 2017 Lørdag den 4. marts kl i Beder Sognegård Højskoledag: Springe højt af glæde Luthers kristendom dengang og nu v. teolog og professor i etik og religionsfilosofi Svend Andersen For Luther er den kristne tro en befrielse fra alt, hvad der ødelægger og fordærver menneskelivet. Og en befrielse til ansvar for andre mennesker. Kristen tro og næstekærlighed hører uløseligt sammen. Troen kan være urokkelig, fordi den ikke er menneskets egen præstation, men en gave fra den almægtige Gud. Foredraget går nærmere ind på Luthers tanker om tro, kærlighed og gudsforhold. Hvor langt kan disse tanker gøres gældende i dag, 500 år efter reformationens begyndelse?

9 Program for højskoledagen: Kl Velkomst og højskolesang. Kl Foredrag ved Svend Andersen Kl Frokost og kaffe Kl Opsamling og afslutning ved Svend Andersen Kl Afrunding af Højskoledagen. Tilmelding på tlf eller pr. til Pris for deltagelse inkl. frokost og kaffe med brød: Kr. 75 Tirsdag den 7. marts kl i Malling Bio og Malling Sognegård Gå med kirken i Bio: The Daughter Kan man leve på en løgn eller skal sandheden om de skjulte familiehemmeligheder frem for enhver pris? Det er ikke helt let at svare ja eller nej til det spørgsmål. Men det rejses i australske Simon Stone s film The Daugther. Filmen har sit tema fra Henrik Ibsens klassiker Vildanden, som Simon Stone først opsatte på teatret og derefter har flyttet fra de skrå brædder til filmlærredet i en nutidig australsk sammenhæng. Christian vender efter mange år tilbage til det lille landsbysamfund, hvor han er vokset op, og mens hans eget liv går op i sømmene, finder han lidt efter lidt ud af, at der er meget, der ikke er, som det ser ud til at være. Filmen byder på fremragende skuespil ikke mindst af den 16-årige Odessa Young som spiller datteren Hedvig, hvis navn er bibeholdt fra Ibsens skuespil. Efter filmen er der kaffe og fælles filmdrøftelser med indledende oplæg ved tidl. sognepræst og menighedsrådsmedlem i Malling Menighedsråd, Karen Greve. Ingen tilmelding mød blot op ved billetlugen. Pris for film og kaffe med brød: Kr. 65, der betales ved billetlugen.

10 Torsdag den 9. marts kl i Malling Kirke og Sognegård Spaghettigudstjeneste Spaghettigudstjeneste er en kort gudstjeneste for førskolebørn og de yngste skolebørn. Efter gudstjenesten serveres aftensmad i sognegården. Aftenen giver også mulighed for fælles leg, når FDF Beder-Malling efter spisningen laver udendørsaktiviteter for de største børn. Malling Kirkes børnekor og ungdomskor er med.. Ingen tilmelding. Pris for spisning: Voksne kr. 20, børn spiser gratis. Søndag den 12. marts kl Mødested: Malling Sognegård Sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp Alle indbydes til at være med som indsamlere, når Folkekirkens Nødhjælp samler ind mød frem på dagen eller meld dig på forhånd som indsamler på Årets konfirmander deltager som led i deres konfirmationsforberedelser. Efter indsamlingen serveres lidt mad og drikke for indsamlerne, mens de indsamlede beløb gøres op.

11 Tirsdag den 14. marts kl Ordinært menighedsrådsmøde Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Torsdag den 16. marts kl Torsdagstræf: Danske landevejskroer v. cand. mag. i historie Steen Ivan Hansen Det er farligt at rejse - det har det altid været, men i gamle dage var det også besværligt og langsommeligt. De privilegerede kroer, der ligger spredt ud i det danske land, skulle derfor give rejsende gode og sikre muligheder for overnatning og forplejning. Mange af kroerne findes stadig den dag i dag og er med til at fortælle og levendegøre historien gennem tiderne. Ingen tilmelding. Pris for kaffe med brød: Kr. 25.

12 Søndag den 19. marts kl i Malling Kirke Koncert Den Danske Salmeduo Martin Luther gav kirkemusikken tilbage til folket, og det er værd at markere! Den Danske Salmeduo Christian Vuust på saxofon og klarinet og Hans Esbjerg på klaver har lavet en række instrumentale nyfortolkninger af Luthers salmemelodier. Med den nordiske folketones enkelhed, den klassiske musiktraditions nænsomhed og den amerikanske jazztraditions legende improvisationer vil duoen vise musikkens levedygtighed og tidløshed og dermed bære reformationstidens salmer ind i vores samtid. Reformationen bidrog til at give salmesangen i gudstjenesten tilbage til menigheden og har derved haft stor betydning for den folkelige fællessang i de nordiske lande, og det fejres med nogle fællessalmer undervejs. Fri entré

13 Mandag den 27. marts kl i Malling Bio og Malling Sognegård Bio 13 Bio 13 er et samarbejde mellem Malling Bio samt Malling og Beder Sogne, hvor der indledes med en filmeftermiddag i Malling Bio. Efter filmen er der mulighed for at hygge og samtale om filmen over en kop kaffe. Ingen tilmelding mød blot frem ved billetlugen. Pris for film og kaffe: Kr. 65. Tirsdag den 28. marts kl Fællesspisning Dørene slås op for en hyggelig og uhøjtidelig aften med fællesspisning for alle aldre, hvor der over fælles medbragt mad vil være mulighed for samvær og samtale og for at lære nye mennesker at kende. Alle er velkomne. Tilmelding senest samme dag kl. 12 til Anette på tlf Arrangementet er gratis medbring blot en ret til fællesbuffet APRIL 2017 Tirsdag den 4. april kl Koncert og sangaften med Cantabile-koret Cantabile-koret og dirigent Winni Kilsgaard indbyder til den traditionsrige forårskoncert med ingredienserne: Korsang, fællessang og "det store østjyske kagebord" Ingen tilmelding mød blot frem i sognegården. Entre: Kr. 25.

14 Tirsdag den 11. april kl Ordinært menighedsrådsmøde Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Torsdag den 20. april kl Torsdagstræf: Sundhed og et rigt seniorliv er Rude Strand Højskole en del af svaret? v. tidl. sundhedsminister og næstformand i Danske Seniorer Arne Rolighed For mindre end 100 år siden var gennemsnitslevealderen 60 år. I dag er den 80 år og om 100 år er den 100 år. Hvad kan forklare denne udvikling, at seniorer står med gode leveår ved indtrædelse i seeniorlivet.? Hvordan og hvad befordrer et rigt seniorliv: Er et højskoleophold en del af svaret? Foredraget lægger op til debat og vil blive krydret med små anekdoter. Ingen tilmelding. Pris for kaffe med brød: Kr. 25 Fredag den 21. april kl i Malling Kirke og Sognegård Spaghettigudstjeneste Spaghettigudstjeneste er en kort gudstjeneste for førskolebørn og de yngste skolebørn. Efter gudstjenesten serveres aftensmad i sognegården. Aftenen giver også mulighed for fælles leg, når FDF Beder-Malling efter spisningen laver udendørsaktiviteter for de største børn. Malling Kirkes børnekor og ungdomskor er med.. Ingen tilmelding. Pris for spisning: Voksne kr. 20, børn spiser gratis.

15 Søndag den 23. april kl i Malling Kirke Forårskoncert med kvindekoret Englevild og solister Kvindekoret Englevild og solister synger korsange til foråret og livet. Winni Kilsgaard dirigerer, Kirse Westerberg og Christiane Bayer Hvas akkompagnerer koret og spiller musik for violin og klaver. Entré 50 kr. Mandag den 24. april kl i Malling Bio og Malling Sognegård Bio 13 Bio 13 er et samarbejde mellem Malling Bio samt Malling og Beder Sogne, hvor der indledes med en filmeftermiddag i Malling Bio. Efter filmen er der mulighed for at hygge og samtale om filmen over en kop kaffe. Ingen tilmelding mød blot frem ved billetlugen. Pris for film og kaffe: Kr. 65.

16 MAJ 2017 Torsdag den 4. maj kl i Malling Kirke og Sognegård 4. maj gudstjeneste Frihedsbudskabet lød fra London om aftenen den 4. maj 1945 og betød, at den danske befolkning atter fik freden og demokratiet tilbage. Denne begivenhed markeres ved en aftengudstjeneste i Malling Kirke, der naturligvis vil stråle af levende lys på denne aften. Efter gudstjenesten vil der være sammenkomst i sognegården, hvor vi sammen kan glæde os over at være et frit folk i et frit land, mens vi lader de levende lys i vinduerne erindre os om, at denne frihed ikke er en selvfølge. Tirsdag den 9. maj kl Stuehuset Ordinært menighedsrådsmøde Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Konfirmationer 2017 i Malling Kirke Fredag den 12. maj kl Konfirmation af 7.a fra Malling Skole. Lørdag den 13. maj kl Konfirmation af 7.b fra Malling Skole. Søndag den 14. maj kl Konfirmation af 7.c fra Malling Skole.

17 Mandag den 22. maj kl i Malling Bio og Malling Sognegård Bio 13 Bio 13 er et samarbejde mellem Malling Bio samt Malling og Beder Sogne, hvor der indledes med en filmeftermiddag i Malling Bio. Efter filmen er der mulighed for at hygge og samtale om filmen over en kop kaffe. Ingen tilmelding mød blot frem ved billetlugen Pris for film og kaffe: Kr. 65. JUNI Mandag den 5. juni kl i Hørhaven Pinsegudstjeneste med efterfølgende fælles frokost i det grønne Fælles friluftsgudstjeneste på 2. pinsedag for alle sogne fra den sydlige del af Aarhus. Alle store som små er velkomne, når det kristne fællesskab og Guds hellige ånd fejres gennem pinsesalmer, tekstlæsninger, optrin, bønner og fælles nadver. Efter gudstjenesten inviteres på frokost i det grønne. Medbring et tæppe eller en stol at sidde på i Hørhaven er der ingen kirkebænke. Gratis bustransport fra Malling Sognegård kl og tilbage igen kl Tilmelding til frokost og bustransport senest den 1. juni til mallingkirke@ gmail.com.

18 Lørdag den 10. juni kl Mødested: P-plads for enden af Beder Landevej Pilgrimsvandring v. Christine Bugge Smukt tilrettelagt pilgrimsvandring ad Samsvejen til Stavkirken ved Moesgård. Vandringsrute er ca. 4 km. Undervejs på ruten er indlagt fælles refleksionsrum. I stavkirken holdes andagt, og efterfølgende spises madpakker. Medbring madpakke og vandflaske. Påklædning efter vejret. Ingen tilmelding mød blot frem ved mødestedet. Tirsdag den 13. juni kl Ordinært menighedsrådsmøde Alle er velkomne til at møde frem og overvære mødet. Søndag den 16. juli kl i Malling Kirke Sommeraftensgudstjeneste Salmer og sommerstemning vil fylde kirkerummet ved denne sommeraftensgudstjeneste, der træder i stedet for den sædvanlige formiddagsgudstjeneste.

19

20 Kontaktoplysninger: Sognepræst (konst.) Sanne Busk Thøisen Tlf Sognepræst Emmy Haahr Jensen Tlf Formand for menighedsrådet Lise Arnfred Mallinggårdsvej Malling Tlf Sognekoordinator Anne-Katrine Ladefoged Malling Kirkevej Malling Tlf mallingkirke@gmail.com * * * * * Mange mennesker løfter I flok for at hjælpe til med at afvikle aktiviteter i Malling Kirke og Malling Sognegård har du lyst til at være med, så kontakt sognekoordinator Anne-Katrine Ladefoged for at få mere at vide om, hvordan du også kan blive en del af kirkens frivillige fællesskab.

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

DET SKER I MALLING I KIRKE OG SOGNEGÅRD

DET SKER I MALLING I KIRKE OG SOGNEGÅRD DET SKER I MALLING I KIRKE OG SOGNEGÅRD Januar April 2013 JANUAR Mandag d. 14. januar kl. 14 16.30 i Malling sognegård Sognecafé Et gratis tilbud til alle. Vi synger et par sange fra Højskolesangbogen,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

BEDER SOGN. Aktiviteter i kirke og sognegård. Efterår 2015. www.bederkirke.dk

BEDER SOGN. Aktiviteter i kirke og sognegård. Efterår 2015. www.bederkirke.dk BEDER SOGN Aktiviteter i kirke og sognegård Efterår 2015 www.bederkirke.dk I Kirkenyt, som er en del af Fællesbladet, kan man læse mere om, hvad der sker i kirke og sognegård Ret til ændringer forbeholdes

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Navn: Klasse: Jeg er døbt i Kirke d. Jeg bliver konfirmeret i Nexø kirke d. Min kirkegang Nr Søndagens navn Kirke Præstens underskrift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Ungdomskirken i Lyngby

Ungdomskirken i Lyngby Program for Ungdomskirken i Lyngby 2014-15 Scan koden og læs mere på Ungdomspræstens Facebookside Frivillig i Ungdomskirken Indhold Vi kan altid bruge flere frivillige hænder i Ungdomskirken Helt konkret

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

SÆSONPROGRAM Arrangementer i kirker og sognegård

SÆSONPROGRAM Arrangementer i kirker og sognegård Lendum - Hørmested - Tolne - Mosbjerg - Ugilt kirker SÆSONPROGRAM Arrangementer i kirker og sognegård September - December 2018 Januar - Juni 2019 BRUG KIRKERNES HJEMMESIDE: www.lendumkirke.dk www.hørmestedkirke.dk

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Samværsgruppe. Strik til nødhjælp

Samværsgruppe. Strik til nødhjælp 2017 Samværsgruppe Samværsgruppe for mennesker, der har mistet Alle er velkomne til at komme og møde ligestillede. Gruppen mødes 1. onsdag i hver måned til et par hyggelige timer i Hørning sognegård kl.

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter.

I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter. Bliv frivillig I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter. Det er skønt og godt. Men derfor er der også brug

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Kvindeligt voksenarbejde KFUM og KFUK Fredericia Tema: Stå fast men på hvad?

Kvindeligt voksenarbejde KFUM og KFUK Fredericia Tema: Stå fast men på hvad? Kvindeligt voksenarbejde KFUM og KFUK Fredericia 2017-2018 Tema: Stå fast men på hvad? Svend Brinkmann som er professor i Psykologi ved Ålborg Universitet og forsker i grænsefladen mellem Psykologi, filosofi

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. September Oktober November - December Nr.4 Prædiken til konfirmation 2016 Hvis I bliver i mit ord, er I sandelig mine disciple, og I skal lære sandheden at

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Efteråret 2016 I ÅVM

Efteråret 2016 I ÅVM Efteråret 2016 I ÅVM KURSER ALPHA Alpha er et forløb for dig, som vil vide mere om den kristne tro. Alpha er for dig, som ikke er kristen, som er ny i troen, eller som bare har lyst til at udforske, hvad

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Kirkefrokost Søndag 30. september Søndag 28. oktober Søndag 25. november I efteråret er der igen 3 gange kirkefrokost. Efter gudstjenesten samles vi, unge som mindre unge, til en bid brød og en snak i

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

januar februar marts Indhold:

januar februar marts  Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2017 januar februar marts Indhold: Reformationen 1517-2017 2 Tusmørkeandagter 3 Reformationsjubilæum 3 Kalender 4-5 Fastelavn 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere