Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12"

Transkript

1 Årsmøde Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard 4. Ledelsens beretning og planer for fremtidigt arbejde Regionsleder Helle Engelsen henviser til den skriftelige beretning på hjemmesiden, dette udløser ingen kommentarer og den skriftelige beretning vedtages enstemmigt af de fremmødte Herefter fremlægges den mundtlige beretning. Kommentarer til den mundtlige beretning: Den første kommentar er at det er fint at vi påskønner hjælpere med gavekort. Men sætter spørgsmålstegn ved om det er rimeligt at man skal køre til Bording for at indløse gavekortet. En anden ting er at regionen skal købe gavekortet for derefter at levere det til hjælpere, men hvad sker hvis ikke hjælperen indløser gavekortet. Spilder vi så regionens penge? Kan det tænkes gjort anderledes? Formanden svarer; at man har besluttet at når hjælperen har modtaget gavekortet, så er det ikke længere regionens eje. Endvidere bliver der svaret fra ledelsen at det er hjælperens løn, og at det ikke er med henblik på at støtte en privat virksomhed. Det bliver indskudt at man i centrum har en ordning hvor flere forskellige virksomheder er involveret i aftalen, og dette tilgodeser vores medlemmer på en anderledes god måde.

2 Der bliver argumenteret imod at vi skal finansiere den udvalgte butik med en del uindløste gavekort, og opfordrer ledelsen til at genoverveje points og gavekortsystemet. Andre mener at regionen skal lade være med at betale gavekortene inden de er indløst. Ledelsen opfordrer til at vi lige ser det an, og prøver det før vi evaluerer på det. Et synspunkt går på at når gavekortet er givet, så er det hjælperens eje, på lige fod med at vi får det i fødselsdagsgave. Ledelsen opfordrer til at man samler sammen på gavekortene, og at de kan bruges til alt i butikken. Nogen har erfaret at nogle hundefoderforhandlere er interesseret i at støtte vores klub og opfordrer til at vi benytter os af at hundefoderforhandlere vil give en pose hundefoder til hjælpere. Andre tilkendegiver at det jo ikke er alle der vil anvende et vilkårligt fodermærke Ledelsen opfordrer til at vi får dette pointssystem kørt ind, og at vi prøver det af. Gavekortene er gradueret alt efter hvilken hjælp man har ydet for regionen, og man kan måske lægge en valgfrivillighed ind over det. Det bliver påpeget at man har nedsat betalingen for instruktør arbejdet med det nye system. En kommentar er at vi skal have klingende mønt i hånden i stedet for gavekort. En anden kommentar er at vi skal opsøge forretninger der er villige sponsorer til vores arrangementer, fx dummyshoppen. Det bliver foreslået at man kan vælge om man vil have gavekort eller fri træning. Ledelsen svarer at det ikke er alle der har fået de gamle værdikuponer, og fortæller at man i ledelsen har drøftet det meget indgående. Hun problematiserer også at man kan have hele træningshold bestående af instruktører med værdikuponer.. Ledelsen svarer videre at man har haft kontakt til dummyshoppen som har tilkendegivet at avancen ikke er stor nok for dem.

3 Det bliver tilkendegivet at nogen vinder og nogen taber på systemet, og at man bør lade træningskuponen komme i spil. Videre bliver det indskudt at det handler om alle der hjælper regionen, ikke kun instruktørerne. Fra anden side bliver det tilkendegivet at man synes det lyder som en rigtigt god ide med gavekortsystemet. Der er blevet regnet på hvad det vil koste med instruktører på holdet, og det er ca 200,- kr pr instruktør, når man regner kørepenge ind i det samlede regnestykke, og mener at et træningshold bestående af en overvejende andel af instruktører, samlet set vil være en besparelse for regionen. Ledelsen påpeger at man fra regionens side blot har som ønske at værdsætte hjælperne og at værdikuponerne udgår fra august. En kommentar bliver at de værdikuponer man så har nu ikke er noget værd efter august, hvilket bliver påpeget at man ikke er helt tilfreds med, da man ikke nødvendigvis har en hund at træne med inden dette. Der bliver støtte i dette synspunkt. Det kræver at man har en hund at træne at man kan få brugt sin værdikuponer, man kan jo være i den situation at man ikke har det. Der bliver derefter spurgt om man kan sælge sine værdikuponer Fra anden side mener man at vi skal støtte op om ledelsens forslag. Ledelsen tilkendegiver at den nye regionsledelse vil tage alle disse inputs ind i overvejelserne og diskussionerne omkring pointssystemet. Der bliver opfordret til at træningskoordinatorerne kan administrere pointssystemet for på denne måde at fastholde instruktører. Herefter bliver der spurgt til de launchere man har tænkt sig at købe. Ledelsen svarer at Keld Jørgensen er i gang med at undersøge dette.. Herefter er der ikke flere kommentarer til den mundtlige beretning, dirigenten afslutter drøftelsen.

4 5. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse og decharge samt budget for indeværende år Kasseren fremlægger regnskabet.. Kommentarer: Der bliver udtrykt at man synes at det er meget at det administrative udgifter er steget, hvortil Egon Andersen svarer at de rent faktisk er faldet.. Herefter er der ikke flere kommentarer. Regnskabet vedtages derefter enstemmigt.. Kasseren fremlægger budget for Kommentarer: Der bliver spurgt til den budgetterede stigning i træningsindtægten. Egon Andersen svarer at det selvfølgelig er en anslået værdi, og at budgettet er en vejledning til ledelsen. En anden spørger til el til vildtfrysere, og der redegøres for antal frysere rundt omkring i regionen, og man ser sig tilfreds med dette. Derefter bliver der spurgt til tidligere tal og får svaret fra Kristian Kristensen at der var overført penge fra et år til et andet i forholdt til den høje pris forrige år. Herefter afsluttes debatten om budgettet..

5 6. Behandling af indkomne forslag Forslag 1 At regionens markprøver (C- prøver) deles i 2: Et arrangement for Formel 1 Labrador, jagt- goldens og andre hurtige hunde, med dommere som først og fremmest værdsætter hastighed frem for grundighed og præcision. og et arrangement for andre, med dommere som kan værdsætte et grundigt og præcist arbejde, som måske ikke foregår med så stor hastighed. Begrundelse for dette forslag er at der ved denne opdeling kan vise sig at være langt større interesse for at træne hen imod og at deltage på prøver for de hundefører, der allerede ved indskrivning eller ved ventelinien får at vide at den hund kan da ikke arbejde hvis man kommer med en udstillingspræmieret Labrador eller f.eks. en lys Golden. Der er alt for stor prioritering af hastigheden hos formel 1 i forhold til et langsommere og ofte mere grundigt arbejde som kendetegner standard labradoren. Forslag stillet af Kurt Henriksen På forespørgsel hos et medlem af DRK bestyrelsen blev det oplyst, at ovenstående forslag ikke hører til det, der kan dispenseres fra i forhold til DRK s markprøvereglement. RL kan derfor ikke støtte forslaget. Kim Henriksen begærer skriftelig afstemning. Helle Engelsen informerer om at forslaget er drøftet med DRK bestyrelsen og forslaget er i strid med markprøve reglementet. En tilkendegiver at man synes det er et skråplan at komme ind på i henhold til dette forslag, og meget ligger i træningen af hunden. En anden påpeger at hvis forslaget skulle blive vedtaget, vil han nødig skulle bestille dommere til det, hvem skal bedømme hvad? Han opfordrer til at vi forsætter som hidtil.

6 Der bliver foreslået at man kunne prøve at arrangere dele af forslaget på en retrieverdag, hvor alle mulige afarter af prøver kan findes.. Og så kunne det være sjovt. Der bliver spurgt til; hvis man har en dual hund, kan man så stille i begge klasser Og en anden spørger hvordan man vil inddele hundene.. Ledelsen mener ikke vi kan sætte forslaget til afstemning da det er DRK s vedtægter der skal laves om. En af de tilstedeværende siger at man her i regionen kan lave afstemningen, og derefter indstille til DRK om det evt. kan laves om.. Ledelsen vil på det kraftigste anbefale at man stemmer nej til forslaget.. En af tilhørende mener ikke at man kan pålægge regionsledelsen at gå videre med forslaget hvis der er stemning for det her i regionen. Mange mener at den væsentlige årsag til om man har en langsom eller hurtig hund ligger i træningen. Stemmer Ja til forslaget: 1 Stemmer Nej til forslaget: 37 Blanke: 1 Forslaget er forkastet. Forslag 2. At antallet af medlemmer i ledelsen ændres fra 5 til 7 medlemmer. Begrundelsen for dette forslag er at der vil være større mulighed for at ledelsen kan komme til at bestå af medlemmer hvor der er større spredning af interesser, f.eks. at der er nogenlunde ligelig fordeling mellem udstillingsinteresserede og markprøveinteresserede, så regionen og dens arrangementer kan tilgodese en langt større del af medlemmernes interesse. Forslag stillet af Kurt Henriksen RL støtter ikke forslaget, da region Midtjylland i forvejen har svært at få finde medlemmer til ledelsen.

7 Som forslaget er formuleret, vil det heller ikke efter RL s opfattelse kunne sikre nogenlunde ligelig fordeling mellem udstillingsinteresserede og markprøveinteresserede. Helle Engelsen påpeger at det er svært at få folk til at stille op til ledelsen, og da det i forvejen er svært at få folk til at stille op, og stiller spørgsmålstegn ved hvordan man kan sikre en ligelig fordeling. Regionsledelsen kan ikke støtte forslaget.. Kim Henriksen begærer skriftelig afstemning Stemmer Ja til forslaget: 3 Stemmer Nej til forslaget: 35 Blanke: 2 Forslaget er forkastet. 7. Valg til regionsledelsen På valg er: Anne Marie Henriksen, villig til genvalg Kristian Kristensen, opstiller ikke Rie Jønke, opstiller ikke Opstillet: Claus Christensen Ane B. Gleerup Jens Andersen Kandidaterne præsenterer sig selv Stemmerne fordelte sig således: Anne Marie Henriksen: 16 Claus Christensen: 28 Ane Gleerup: 34 Jens Andersen: 30 Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen er valgt til regionsledelsen Anne Marie Henriksen er valgt til 1. Suppleant Helle Engelsen forklarer at man har både 1. og 2. Suppleanter med til møderne

8 Herefter opfordres de fremmødte til at finde en 2. Suppleant. Der er ingen der melder sig til hvervet. 8. Valg af revisor samt revisorsuppleant: Egon Andersen, villig til valg Jon Andersen Suppleant, villig til valg Begge er genvalgt.. Herefter uddeles nåle til 25 års jubilarer: Peder Riemenschneider er tilstede.. Hans Christian Hansen er tilstede Kristian Kristensen og Rie Jøhnke stopper i regionsledelsen, og de takkes for indsatsen i arbejdet. 9. Eventuelt: Der spørges til hvornår den nye ledelse konstituerer sig, for at få sendt girokort ud til kursister Det bliver foreslået at vi annoncerer hvalpe lydighed træning i dagspressen. Anne Marie Henriksen vil gerne vide hvem der skal stå for teltet og køre med teltet. Kristian Kristensen svarer at teltet står hos ham, og at evt prøveledere selv må hente den. En prøvedeltager spørger til hvorfor vinderne i Borris ikke fik glas, og Steen Bisgaard der var prøveleder svarer at han havde glemt det. Der bliver spurgt til om der kunne startes sporarbejde op i regionen. Træningsudvalget svarer at det ikke har været muligt at finde instruktører. Herefter bliver der spurgt til om det kan være en instruktør med en anden type hund end retrievere, hvilket der udtrykkes enighed om at det sagtens kan være Helge Duus fortæller at området i Søby måske er lidt sværere tilgængeligt da jagten er lejet ud, men skovfogeden vil at vi skal tage det fra gang til gang. I forhold til planlagte prøver i terrænet i 2013 er aftalerne dog på plads

9 Herefter afsluttes årsmødet i god ro og orden..

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Referat. Dato: 21.08.14. kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel, Gårsdalsvej 35, 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Jørgen Jørgensen og Claus Christensen.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 17.09.14. kl 18.00 22.00 Sted: Helle Engelsen, Kærvej 16, 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Ane Gleerup Afbud: Kirsten

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat. 3. Opfølgning på arbejdsplan og referat fra seneste møde:

Referat. 3. Opfølgning på arbejdsplan og referat fra seneste møde: Referat Dato: 11.09.17. Kl. 18.00 22.00 Sted: Niels Tanderup Holstebrovej 27 7830 Vinderup Tlf. 6118 1952 Tilstede: Niels Tanderup, Jon Andersen, Kirsten Vestergaard, Jens Andersen og Ane Gleerup 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra Ledelsesmøde d. 30.10.2012 Deltagere: Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær

Referat fra Ledelsesmøde d. 30.10.2012 Deltagere: Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Referat fra Ledelsesmøde d. 30.10.2012 Deltagere: Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Dagsorden 1. Valg af mødeleder Helle valgt 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl ALEV Referat fra generalforsamling i aslev vømmeklub Dagsorden iflg. vedtægterne: Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 19.00 1.1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ven Erik Gade. ven Erik Gade blev valgt.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts (ret.1)

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts (ret.1) Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts 2010. (ret.1) Generalforsamlingen blev afholdt i Stakladen, Studenternes Hus, fra kl. 19.10 til kl. 23.10. Der deltog 311 medlemmer i generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub.

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. 1 Navn 1. Klubbens navn er Retrievernes Jagthundeklub, herefter RJK. 2. RJKs hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formands postadresse. 2. Formål.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia.

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. dan sl< t æk l< e m an ds I auq M Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 22 virksomheder Michael

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere