Referat fra Regionsmøde i Risskov den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Regionsmøde i Risskov den"

Transkript

1 Referat fra Regionsmøde i Risskov den Ad 1) Susanne bød som konstitueret formand velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Viborg den Ad 3) Dagsordenen blev godkendt Ad 4) Deltagere i regionsmødet Risskov Stemmeberettigede: Svend Århus, Henrik Århus, Vibeke Skive, Keld Ebeltoft, Niels Beder, Ernst Århus, Geert Viby, Susanne Århus, Erland Viborg, Ivan Silkeborg, Charlotte Ringkøbing, Annie Århus, John Vejle, Jens Chr. Tjele, Birthe Horsens, Helle Horsens, Christian Silkeborg, Ole Viborg, Ulla Vejle og Else Vejlby. Ikke stemmeberettigede: Ole Skive, Ole Silkeborg, Pepe Århus, Poul Århus, Niels Viby, Søren Horsens og Christian Viborg. Ad 5) Referat fra møde den blev godkendt Ad 6) Susanne efterlyste kasserer. Nuværende kasserer holder pr HJÆLP. Spørg i grupperne!!! Ligeledes efterlyste hun interesserede til at genoplive Regionsbladet. Også her bad hun os om at spørge i grupperne. Der mærkes generelt en afmatning omkring servicearbejdet i Fællesskabet. Regionsarbejdet har ligget stille siden sidst, det tager Susanne som et tegn på at det fungerer. Man er velkommen til at henvende sig ved behov. Ingen kommentarer til Susannes beretning, som blev godkendt Ad 7)Der har været afholdt HSR-møde d. 1. september i Kbh. Mødet blev indledt med en orientering fra Servicekonferencen i YORK, England. Hvert år er 2 AAere til konference for at få erfaring og inspiration. Som bekendt er økonomien i AA ikke for god. Der er budgetteret med et underskud på Som det ser ud efter 3 kvartaler kommer der mere end der er budgetteret. Desværre er litteratursalget faldet. Udgifter er lidt lavere end det budgetterede. Med en god slutspurt med indsendelse af hattepenge kan underskuddet forhåbentlig minimeres.

2 På SK 2006 var der en workshop vedrørende statistik. Der blev opfordret til at man kom med et oplæg til en ny workshop på SK Ved eventuelle serverproblemer vil regionerne blive informeret. Vedr. filmprojektet er LIV i gang med udarbejde forslag/debatoplag til SK Hvad koster det og er det i overensstemmelse med 11. tradition. LIV har mange spændende aktiviteter i gang og blev opfordret til at komme med forslag og workshop emner til SK Formålserklæringen, som blev vedtaget på SK 2007, bliver sendt ud med næste BOX- blad. Den ny servicehåndbog for AA-Danmark og Strukturhåndbogen kan nu downloades fra AAs hjemmeside. Den 28. oktober blev der afholdt temadag for udvalgene. De fik mulighed for, som på den temadag HSR holdt i august, at give udtryk for deres forventninger til DL, HSR, SK og udvalgene. De fik også mulighed for at give udtryk for hvad de var trygge/utrygge ved og hvad de evt. gerne ville have hjælp til. På de 2 temadage blev der talt om hvordan HSR-møderne kunne blive mere effektive. At HSR fik mulighed for at udføre deres arbejde uden for meget indblanding og støj. Efter næste HSR-møde og de næste 3 møder frem vil mødet blive delt op, Så udvalgene deltager om formiddagen og kun HSR om eftermiddagen. Til mødet om formiddagen må observatører deltage. Der har været problemer med at downloade den nye servicehåndbog, men den skulle kunne downloades nu. Pepe spurgte hvor længe konferencen i York varer, svar: Fredag til søndag. HSR rapporten blev godkendt.

3 Ad 8) Der mangler 2 1. års delegerede, hvor vi i alt må have 10 med, samt evt 2 observatører. Vi opfordres til at spørge i grupperne. Kravene er 2 års kontinuerlig ædruelighed for delegeredes vedkommende og 1 års kontinuerlig ædruelighed for observatører. Hvem der skal med, afgøres ved næste regionsmøde Ad 9) Susanne fra Århus og Christian fra Silkeborg stillede op til valg som formand for Regionen Der var 20 stemmeberettigede tilstede. I første valgrunde opnåede Susanne 13 stemmer, Christian 7. Samme stemmefordeling i 2. runde. Efter en spørgerunde til kandidaterne var der 3. afstemning, hvor Susanne fik 14 og Christian fik 6 stemmer. Herefter var Susanne valgt som ny formand for regionen. Alle afstemningerne var hemmelige. Ad 10) Søren blev valgt som næstformand for Regionen. Ad 11) Charlotte kunne fortælle at en oplæsning af det tilsendte notat om, hvad hattepengene går til, var blevet vel modtaget i gruppen. Henrik kunne fortælle det samme. Sven spurgte til økonomien i AA. Erland kunne fortælle, at der er budgetteret med et underskud, men at man er ved at nå det budgetterede i hattepenge, så man håber på at regnskabbet for AA, Danmark, står i 0 ved årsskiftet. Susanne kunne berette om mange nykommere i Risskovgruppen. Annie gjorde opmærksom på kvindegruppen i Århus torsdag aften. Christian (Viborg) efterlyste tiltag i forhold til medlemmer, der bliver syge eller på anden måde er ude af stand til at deltage i møder. Svigter vi dem?? Søren opfordrede til at vi hele tiden har opmærksomheden rettet mod hvor kan jeg være til nytte, gøre gavn mm. Også en opfordring til evt at indføre en passus, hvor man i grupperne tænker på dem, som ikke er her mere. Niels kunne fortælle at han havde lagt pjecer ud hos læger, i supermarkeder mm, og at de blev revet væk, så efterspørgslen er stor. Ole ( Silkeborg) efterspurgte informationsarbejde på lokalt plan ( til erfaringsgruppen). Susanne bad ham vente til punkt 16. Ad 12) Niels fortalte, at han har overtaget hjemmesiden i sommer. Stof, der ønskes optaget, skal sendes til Ivan, hvorefter Niels klarer det praktiske. I ½ år har der ikke kunnet ændres på hjemmesiden, men nu er der hul igennem. Der er nedsat et landsdækkende web-udvalg, efter at det på servicekonferencen 2003 blev vedtaget, at AA skulle have en hjemmeside + server, således at man kunne tilbyde grupper og regioner plads på serveren. Det er dette websideudvalg, der nu i 2007 er nedsat.

4 Det er vedtaget på HSR, at der kun må medtages konferencegodkendt materiale, eller materiale, der er godkendt i relevante udvalg. Derudover må medtages mødelister. Af hensyn til overskueligheden må der ikke være for mange links. Derfor kommer der en meddelelse: Nu forlader du AA s hjemmeside, når man går videre ud i verden, til regioner, grupper mm. Retningslinierne mm skal på portalen. Der henstilles at regionerne holder sig til hvad der vedkommer regionerne. Ovenstående af hensyn til klarhed for nykommeren. På vores regions hjemmeside er der nu lavet et arkiv med bl a referater fra tidligere regionsmøder, ofte stillede spørgsmål, 50 års fødselsdag. I arkivet bliver der også gjort opmærksom på Informationsstanderen. Der er sat tæller på, som har vist, at der fra den til d d har været 320 besøg på region Midtjyllands hjemmeside. Niels spurgte til økonomien, Niels ( hjemmesideredaktør) oplyste at det er gratis for regionerne, da AA, Danmark tilbyder gratis housing. Pepe og Ole havde spørgsmål til retningslinier og eventuelle begrænsninger. Niels og Susanne svarede, at der skal være møde mellem regionsrådet og Niels med stillingtagen til dette. Ivan supplerede med at der lægges ikke noget på hjemmesiden uden at regionsrådet er underrettet. Henrik havde et ønske om at få ofte stillede spørgsmål på en mere fremstående post, Poul spurgte til sikkerheden virus mm -, Ole ( Silkeborg) syntes ikke at der skal lægges materiale ud, der ikke er godkendt på SK som eksempelvis ofte stillede spørgsmål. Niels svarede, at AA, Danmark, har fraskrevet sig ALT ansvar inden man kommer ud på Regionens hjemmeside, derfor skulle det være ok. Ernst præciserede at det skal godkendes i regionsrådet. Ivan spurgte til om man må tage AA-navnet med og bruge det til uautoriserede formål? Niels mente ikke at det var uautoriserede formål, da Region Midtjylland er en del af AA. Ad 13) Forslag om at sende kr til AA, Danmark, blev vedtaget. Erland opfordrede os til at anvende notatet om hattepengene i grupperne (se punkt 11) Sven opfordrede til at grupperne sender hattepengene til regionen. Regnskabet blev godkendt.

5 Ad 14) En ting sekretæren vil gøre opmærksom på er, at den elektroniske post der kommer ud. ER til grupperne og bør printes ud og tages med til møderne. Der er problemer med at få post ud til enkelte grupper, enten fordi kontaktpersonen ikke længere er aktuel eller af andre årsager. Der arbejdes på det. Beretningen blev godkendt. Ad 15) Orientering fra TVU (Telefonvagtudvalget) I Telefonvagt Vest går det godt. Alle vagter er besat, ja endda er der et par på venteliste. Vagtkoordinatoren havde været i Aalborg og fortælle om det at være telefonvagt og kunne have fået flere, hvis der måtte anvendes mobil telefoner, da mange ikke har fastnettelefon. Alligevel søger vi fortsat efter nye emner, og især søger vi stadig flere kontaktpersoner. Der blev afholdt TVU møde i Kolding sidste lørdag, den 10., hvor det bl.a. blev besluttet at tillade brug af mobil telefoner i mindre omfang og bede HSR, efter beregninger, om kr. til dette formål, da der også er og har været problemer i Telefonvagt Øst. Der er fundet en sekretær, Kirsten F. fra København, som blev valgt. Til næste møde skal vælges en ny formand for TVU, da Henry L. P., Kolding, dér falder for 4 års grænsen. Vest s koordinator, Ingerlise H, Nykøbing M, er foreslået som emne, hvorefter vi så skal have en ny til den post. Det blev besluttet, at der skulle være et tættere samar bejde mellem telefonvagten og vagten. Henry fortalte lidt om den nye database, der er under opstart på HSK, at den kun skal fodres med oplysningerne én gang, og så finder den selv frem til dem, i hvilken forbindelse oplysningerne så skal bruges. Det bliver dejligt, da den gamle database har givet mange problemer i lang tid. Der blev talt om etik i anledning af et par utilstedelige hændelser i løbet af foråret og sommeren. Der var stor enighed om, at Telefonvagten s retningslinier om kvinde til kvinde og mand til mand skal overholdes, både når det gælder sponsee s og når man tager på 12 trins arbejde. Vi var enige om, efter samråd med vagten, at chat ikke er egnet til brug for vagtformål, da det måske kan misbruges. På nogle vagter er der for lidt at lave. Der blev snakket om, om der på visse vagttidspunkter kunne spares en person på landsplan, da der på visse tidspunkter er 3 på vagt, og i weekends, hvor der er én vagt på hver side af Storebælt hele dagen, er det måske nok med én på landsplan. AA s web adresse blev diskuteret, da folk ind i mellem ringer om, at det er besværligt at finde hjemmesiden. Da domænet aadanmark.dk er optaget, er det måske muligt at ændre adressen til anonymealkoholikere.dk, altså uden bindestreg.

6 Endelig kan nævnes, at Pepe deltog i mødet og fortalte om LIv og dets virke. Der var sluttelig under dette punkt på dagsorden enighed om, at informationer og arrangementer bør kunne ses på AA Dk. s hjemmeside. Næste møde finder sted 12. april 2008 på HSK og 2. møde det år afholdes igen i Kolding den 25. oktober. Der vil blive indkaldt til erfaringsudvekslingsmøde for telefonvagter, afløsere og kontaktpersoner i foråret. Næste TVU møde vil der på dagsorden være punkter om, hvad der kan gøres for at få flere opkald og om, hvordan det går med at passe vagt med mobiltelefon. Christian ( Silkeborg) efterlyste opdaterede mødelister. Ole: de, der ikke kan modtage elektronisk, får tilsendt opdateret mødeliste hver 3. måned. Poul kunne fortælle fra Henry, at alle telefonvagter selv kan rekvirere opdatrede mødelister. Ernst ville gerne høre om muligheden for at deltage i prøveordning med mobiltelefon. Ole: tal med vagtkoordinator. Ernst efterlyste kontaktpersoner, spørg i grupperne!!! Beretningen blev godkendt Ad 16) Susanne: Der ER information lokalt. Der lægges brochurer relevante steder, der er kontakt til skoler, institutioner, journalisthøjskolen mm Susanne og Pepe har været ude i nogle grupper og vil gerne ud i andre og fortælle om informationsarbejdet og servicearbejdet. Susanne opfordrede Ole til at komme ind i informationsudvalget se punkt 11. Pepe kunne fortælle, at det ligger lidt stille i Informationsudvalget men ikke m h t informationen -. Han opfordrede til at man kommer og er med i informationsudvalget Efter at Susanne er valgt som Formand for Regionen skal der vælges ny formand for informationsudvalget samt suppleant til LIV, hvilket vil ske på næste møde i Informationsudvalg. Dato følger, men KOM OG VÆR MED!!! Herudover kunne Pepe fortælle at han har samlet nogle unge AA er under 30 til information på skoler, seminarier mm. Han har været med til eksamen i et rollespil. Kontakten til Statsfængslet Kærshovedgård fortsætter på 2. år. Informationsstanderen er som nævnt kommet ind på hjemmesiden, den skal bruges ude i grupperne/ byerne. Der gives hjælp til at sætte den op og rette den til. Fra LIV kunne Pepe fortælle, at der fremsendes udkast til film som skal med på Servicekonferencen Der vil ligeledes til HSR blive fremsendt forslag m h t statistik efter den norske model med henblik på at det kommer med på Servicekonferencen 2008.

7 Lige nu arbejdes der med kontakt til kommunerne: Alle har fået brev om, hvad AA er, hvad vi kan og at vi stiller os til rådighed Der har været møde i København med 3 ikke-alkoholiske venner ( Jesper Kiil, Bente Hansen, Anne Braad) med henblik på kontakt til menighedsrådene. Pepe efterlyste nye ideer at tage med til LIV Christian ( Silkeborg) mente at den bedste information er eksemplet, det at del erfaring, styrke og håb. Poul fortalte om erfaringer med lægestuderende og om kontakt til Statsfængslet Østjylland. Ole ( Silkeborg) uddybede sin bemærkning under punkt 11. Han har indtryk af, at informationstanken sendes videre til regionen sammen med hattepengene, og så sker der ikke mere lokalt. Har vi gjort noget forkert, hvordan får vi det ud. Det er vigtigt, at informationen foregår så lokalt som muligt. Har vi som hjemmgruppe solgt vores ret til information? Susanne foreslog igen, at informationsudvalget bliver inviteret til at informere i grupperne. Ivan kunne oplyst informationsudvalget om, at han som sekretær ikke havde modtaget noget til udsendelse siden AA s fødselsdag. Han efterlyste info-materiale til at sende ud til grupperne. Ivan fandt det endvidere problematisk at bruge film til at bringe den personlige erfaring videre. Agitation/ information!!! Ole ( Viborg) oplyste at Lægekuverten uddeles til egen læge. Oplyste om SSP samarbejdet omkring børn Pepe: Hver enkelt gruppe kan informere, også ved at gå ud. Det gruppen ikke selv bruger / kan overkomme, sendes til informationsudvalget. Det der tilstræbes er ENSARTETHED Niels opfordrede til at man lægger pjecer på biblioteker mm Christian ( Silkeborg) synes det er en god ide, at der deles pjecer ud. Men ser jeg den lidende alkoholiker? Poul: Spred budskabet. Ole ( Silkeborg): Har vi fået bedre eller dårligere info, kan det gøres bedre? Ivan efterspurgte troværdigheden, hvis det er en skuespiller og ikke en AA er, der medvirker i film. Ad 17) Henrik spurgte til, hvor mange poster, der skal dækkes til Servicekonferencen P t drejer det sig om 2 førsteårsdelegerede og 2 observatører. Det skal undersøges om der er nogle af andet-, tredje- eller fjerdeårsdelegerede, der ikke deltager. I så fald skal der vælges et tilsvarende antal førsteårsdelegerede mere.

8 Vi sluttede med SINDSROBØNNEN Work-shoppen blev aflyst p g a tidnød

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Ad 1) Susanne bød Velkommen og læste Formålsparagraffen op. Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Skanderborg

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Ad 1) Susanne bød velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent Charlotte blev valgt som referent Næste regionsmøde i Århus den 17.11.07 Ad 3) Dagsordenen

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 12. april 2008 kl. 11 40 16 00 Hovedservicekontoret, Thorsgade 59, 3. tv, 2200 København N Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl. 10.00 Skive Sognegård Reberbanen 19 7800 Skive Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/5 2014 til: Preben: Helst på mail.: prebenmark@yahoo.com

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Niels T Region Nordjylland Afbud Region Midtjylland Dorthe B S** Region Midtjylland

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE

REFERAT FRA REGIONSMØDE REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag d. 28. Februar 2015 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1. sal 01 Velkomst Formanden bød velkommen, der blev holdt et øjebliks stilhed og AA's formålserklæring blev læst op.

Læs mere

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl. 10.00 Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning 01 Velkomst formanden har ordet. (oplæsning af 12. koncept.) Henrik bød velkommen

Læs mere

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads 1 8000 Aarhus C Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d.26/9 2013 til: Ernst: dittedam@dittedam.dk

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 10. november 2007 kl. 11 00 15 30 Sct. Jørgens Gård, bagdøren, Hospitalsgade 4, 6000 Kolding Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca 1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl.10.00 til ca.. 12.30 2) Kirkecentret, Kirkebakken 4, 8660 Skanderborg 3) Velkomst. a) Velkomst ved fomanden 4) Valg af dirigent. b) Søren valgt 5) Næste

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle.

Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle. Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle. Der er desværre udsendt 2 forskellige dagsordener,det er den sidst udsendte,der er gældende. 1.Formandens velkomst. Carsten

Læs mere

Referat af TEU mødet i Århus

Referat af TEU mødet i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 06-10-2012 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet i Århus og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole

Læs mere

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019 Formøde for DELEGEREDE AA Region SYD 2019 Baggrund for Servicekonferencen Servicekonferencen afholdes for at fremme mål, idealer og navnlig rehabilitering, enhed og service. Den afholdes for at sikre den

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bøde velkommen og oplæste Formålserklæringen. 02 Valg af ordstyrer Carsten

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers Rapporter Anonyme Alkoholikere Tag en AA er med til regionsmødet, så bliver vi flere til at yde Service i AA Formanden Formanden

Læs mere

Strukturhåndbog syd AA Region SYD

Strukturhåndbog syd AA Region SYD Strukturhåndbog syd AA Region SYD Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 2 Formand... 2 Næstformand... 2 Sekretær... 2 Kasserer... 2 HSR

Læs mere

Hovedservicerådsmøde lørdag den 20. marts 2010

Hovedservicerådsmøde lørdag den 20. marts 2010 Hovedservicerådsmøde lørdag den 20. marts 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 Dagsorden: 1. Præsentationsrunde 2. Godkendelse af referat: a. Hovedservicerådsmødet den

Læs mere

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog.

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog. Strukturhåndbog Region Syd Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 3 Formand... 3 Næstformand... 3 Sekretær... 3 Kasserer... 3 HSR Repræsentanter...

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup 01 Velkomst. Formanden bød velkommen, formålsparagraffen blev læst og der blev holdt et øjebliks

Læs mere

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller Funder d. 12. februar 2018 Formandens rapport. Kære fæller Om end vi allerede er kommet til februar måned, vil jeg indledningsvis gerne benytte lejligheden, til at ønske jer alle et godt nyt år og takke

Læs mere

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 1. Servicekonferenceudvalget: a. Rapport (bilag 1) b. Tidsskema (bilag 2) Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole K Region Midtjylland

Læs mere

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Dagsorden Ad 1: Ad 2: Ad 3: Oplæsning af AA s formål og indledning Thomas J. bød velkommen og læste AA s formålserklæring op. Derefter holdt vi et øjebliks

Læs mere

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Ole P eller Jane P Ole bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring

Læs mere

Hovedservicerådsmøde lørdag den 28.august 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Hovedservicerådsmøde lørdag den 28.august 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Hovedservicerådsmøde lørdag den 28.august 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 Deltagere: Hovedservicerådet: Region Midtjylland Erland D Region Syd Carl Martin C Region

Læs mere

Referat fra Regionsmøde

Referat fra Regionsmøde Referat fra Regionsmøde 29.09.2018 1. Velkomst ved Carsten N. Han takkede for fremmødet. Konst som formand., foreslog sig selv som ordstyrer, og blev valgt, -Stemmetællere 2. Præsentationsrunde af de tilstedeværende

Læs mere

Hvad det er og hvordan det hænger sammen

Hvad det er og hvordan det hænger sammen Hvad det er og hvordan det hænger sammen Anonyme Alkoholikere Fællesskabet og bogen Fællesskabet findes i mindst 160 lande Der er anslået mere end 2.000.000 medlemmer Det er åndeligt fællesskab Der er

Læs mere

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe HATTEPENGE 26 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe 18 74 25.1.6 Ebeltoft 18 74 25.1.6 Holme 182 8 1.2.6 Skødstrup 183 81 6.2.6 Sognegaarden Ebeltoft Fredag 184 82 22.2.6 Viborgvej Randers 185 83 27.2.6

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå Rapporter Tag en AA fælle med til regionsmødet, så vedkommende, du og vi kan lære noget mere om service i AA Formanden Formanden

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Rapport fra Informationsudvalget

Rapport fra Informationsudvalget Rapport fra Informationsudvalget Til regionsmødet 14. november 2009 Med hensyn til informationsarbejdet på landsbasis henvises til nedenstående referat fra sidste møde i LIv. Det kan tilføjes, at det nu

Læs mere

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 www.namidtjylland.dk ny dagsorden: 1. Sindsrobøn 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Anonyme Alkoholikere Postboks Horsens Bank: Tlf.: 2093, Dagsorden:

Anonyme Alkoholikere Postboks Horsens Bank: Tlf.: 2093, Dagsorden: INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE: Lørdag d. 1/12 2012 kl.10.00 Ebeltoft Sognegård Kirkegade 13 8400 Ebeltoft. Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/11 2012 til: Keld: e-mail: farver-k@hotmail.com

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 Deltagere: Trine, Kirsten M., John, Kurt, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af AA`s formålserklæring

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000.

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Side 1 Regionsmøde i Ebeltoft 21. februar 09. Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Mødet blev afviklet i Ebeltoft sognegård under følgende dagsorden: 1. Velkomst. (side 1) 2. Valg

Læs mere

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30

Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den kl. 14:30-16:30 Referat af Intergruppemøde i Odense i Ansgar sognehus den 11.-5.- 2013 kl. 14:30-16:30 Deltagere: Trine, Ellen-Margrethe, John, Uffe og Niels Der var en del afbud til mødet, hvilket bevirkede at mødet

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Håndbog for Region Midtjylland

Håndbog for Region Midtjylland Marts 2005 rev. 01/06 Håndbog for Region Midtjylland Første udgave 2003 Revideret 2004 Revideret 2005 1 Anonyme Alkoholikeres formål Anonyme Alkoholikere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler

Læs mere

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017

OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017 OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N. Emne: Service i og for AA

Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N. Emne: Service i og for AA Workshopdag: AA er meget mere end AA møder Søndag 23. januar 2011 i Kingos Kirken, Bragesgade 35, 2200 Kbh. N Emne: Service i og for AA Hvorfor er jeg medlem af AA? Stol på Gud Gør hovedrent Hjælp andre

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2. Præsentationsrunde og afbud. Afbud: Jens Langkniv,

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 Deltagere: Uffe, Asger, Niels V., Trine, John, Kurt, Sven, Bjarne T. og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense ved Sct. Hans Kirke lørdag den 22.-11.- 2014 Deltagere: Trine, Mona, Uffe, Niels V., Kurt, John, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af `s

Læs mere

Service. i og udenfor AA-gruppen

Service. i og udenfor AA-gruppen Service i og udenfor AA-gruppen Hvordan det var Hvad der skete Hvordan det er nu Min erfaring Selv om jeg har det elendigt efter mange års ædruelighed behøver jeg ikke at drikke. Jeg skal (blot) begynde

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer : Mogens Christian tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 www.namidtjylland.dk 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6. Godkendelse

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Hans-Henrik bød velkommen, og efter præsentation af gæster, den siddende bestyrelse og medarbejdere efterfulgt af en sang, gik generalforsamlingen

Læs mere

Håndbog for Region Midtjylland

Håndbog for Region Midtjylland Håndbog for Region Midtjylland Marts 2004 Anonyme A1koholikere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at kunne løse deres fælles problem og derigennem hjælpe andre til

Læs mere

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003.

Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003. Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. november 2003. Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentation. 3. Beslutningsdygtighed/Stemmeret/Afbud. 4. Oplæsning af N.A.`s 12 koncepter. 5. Oplæsning og godkendelse

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Vore tolv traditioner: AA s fremtid i den moderne verden

Vore tolv traditioner: AA s fremtid i den moderne verden Servicekonferencen 2019 Vore tolv traditioner: AA s fremtid i den moderne verden Forslag til beslutning Workshops til drøftelse Baggrund Dagsordenen fastsættes på grundlag af forslag, som er indsendt til

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive. Rapporter Bilag 4 til Dagsorden

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive. Rapporter Bilag 4 til Dagsorden Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 28. maj 2016 kl. 10:00 i Skive Rapporter Bilag 4 til Dagsorden Anonyme Alkoholikere Tag en AA er med til regionsmødet, så bliver vi flere til at yde Service i AA

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj OSK Midtjylland: Referat den 7. maj 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 5. Godkendelse af referatet. 5. koncept: For hvert ansvar, der er pålagt service

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer torsdag aften adminmødet: Ordstyrer lørdag: Steff Ordstyrer søndag: Steff Christian tager sig af referatet

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Rapport til Regionsmødet i Herning den fra regionens repræsentanter i Hovedservicerådet.

Rapport til Regionsmødet i Herning den fra regionens repræsentanter i Hovedservicerådet. Bilag 2 - Rapporter Rapport - Formand/næstformand: Formandens rapport. Først og fremmest vil jeg gerne takke for den tillid, der er vist mig i valget som Regionens formand. Jeg vil bestræbe mig på at være

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 2. Marts 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Claudia observatør Thomas, GSR Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus og næstformand OI. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Servicekonference 2013

Servicekonference 2013 Servicekonference 2013 Referat Rotation - AA's hjerteblod Side 1 af 16 Kursuscenter Brogården i Strib Rotation - AA s hjerteblod Program: Lørdag 09:30-10:45 Ankomst og indskrivning samt kaffe/te med rundstykker

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.03/04 2011.

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl.13.15 16.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/ Side 1 af 5 Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/10 2016 Registrering af deltagere: Kbh. søndag P., L., C., J., K., K., Kbh. mandag P., Kbh. torsdag L., Kbh. lørdag S. Valg af ordstyrer:

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 4. december

OSK Midtjylland: Referat den 4. december OSK Midtjylland: Referat den 4. december 2016. www.namidtjylland.dk Dagsorden: 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. Workshop. 6. Godkendelse

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere