Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017"

Transkript

1 Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017 Jeg er ofte blevet spurgt: Hvad er forskellen på en friskole og en folkeskole? Jeg er nok ikke den rigtige at spørge, for jeg har aldrig været i folkeskolen. Jeg er selv opvokset med friskole og efterskole, og vores børn har gået på friskole, jeg har altid arbejdet på friskolen, så det kan kun være viden fra andre, jeg kan sætte op imod det, jeg kender til friskolen. Men noget af det, jeg tror er allervigtigst er FRIHEDEN. Vi har stadig stor FRIHED til selv at bestemme rigtigt meget, selv om der er strammet meget op af flere gange, bl.a. i forbindelse med Tvind og muslimske friskoler. FRIHEDEN må vi aldrig tage som en selvfølge. Den har vi kæmpet for mange gange. Vi kan med kort varsel sadle om, og får vi et godt tilbud, kan vi sige ja tak eller nej tak, som det passer ind i planen. Det bliver oftest et ja tak. F.eks. En dag ringede en far og sagde, der kom rav ind ude ved høfte Q. 20 minutter senere var 3 biler klar, så vi kunne køre ud og opleve det. Vi skulle ikke spørge nogen om lov. Det giver store muligheder for at give vore elever mange og anderledes oplevelser. Jeg er sikker på, det er noget af det, børnene husker, også når de er blevet voksne. Ture til Rammedige, Århus og mange andre steder. Alle de gode, lærerige oplevelser, de fik oveni alt det andet. Ofte kan det ikke lade sig gøre, hvis ikke vi havde så mange forældre, der bare var klar til hjælpe med kørsel eller andet.

2 Ønskelandet valgte vi også at deltage i. Det var et projekt for 4.kl. i hele Region Midtjylland. Klassen skulle illustrere deres eget ønskeland, og der skulle laves en del lyde dertil. Desuden skulle de lære Alberte Windings sang og en dans dertil. Lemvig Kommune havde samlet alle i Lemvig på Lemtorpskolen, men vores 4.kl. viste det også til vinterfesten. Lejrskoler må vi godt opkræve betaling for. Det må de ikke i folkeskolen, og derfor er der ikke mange folkeskoler, der har lejrskoler længere. Vi benytter os af FRIHEDEN til selv at bestemme, om vi skal bibeholde vore ture til Sønderjylland, København og udlandet. Eleverne hjælper med at planlægge turene sammen med læreren. De finder ud af, der er meget, der skal være tjek på. Det er godt at få øvet sproget, arbejde med valuta, regnskab, få kulturelle oplevelser af forskellig art, og få besøgt virksomheder og f.eks. ambassader rundt i Europa.

3 FRIHEDEN bruger vi også til at bestemme, hvor mange timer og hvilke fag, vi har i de forskellige klasser. Oplevelser er meget vigtige, men det faglige skal også være i højsædet. Når eleverne tager videre fra os, forventer vi, at de klarer sig godt, både fagligt og socialt.

4 Fag ligt her tænker jeg ikke kun dansk, eng, tysk og matematik. Fagligt set er det vigtigt, de er godt rustet som mennesker, altså også i de små fag, det være sig idræt, fortællefag eller kreative fag. Når vi tæller skoletimer pr skoleår, har eleverne i løbet af skoleforløbet flere timer end i de fleste kommunale skoler, da vi ligger helt i toppen af det samlede timetal. Ved at vi kører med klokketimer, kan vi læse flere på kortere tid, da det kræver færre pauser. 3 af vore undervisningstimer svarer til 4 lektioner andre steder. FRIHEDEN til at sætte fokus på et emne, som vi ønsker at arbejde med, har vi også. Fællesskaber kan børn ikke selv skabe, det skal vi voksne hjælpe med. Vi har derfor i år sat fokus på fællesskabet bl.a. ved at lave legegrupper i 0.kl. Det gjorde vi efter forældremødet, hvor Jens Andersen fortalte om den usynlige klassekammerat, og opfordrede til legegrupper i de yngste klasser, er vi startet op med legegrupper i 0.kl. Det er en stor succes. Børnene elsker det. Det giver nye legerelationer, så de pludselig har helt andre børn med hjemme at lege. Et barn fra klassen sagde: Jeg glæder mig sådan til fredag. Det lyder rigtigt god, men skal der ske noget særligt på fredag? Ja, vi skal i legegrupper. Det giver nye legerelationer, og både børn og forældre lærer hinanden at kende i de små grupper. Vi håber på denne måde at undgå usynlige klassekammerater. Forhåbentlig bliver det også nemmere som forældre at ringe til hinanden, hvis der har været en konflikt, eller de gerne vil lege sammen. Det er så vigtigt, at forældre og skole arbejder sammen, og at der ikke opstår kliker hverken blandt forældre eller børn. Legegrupper håber vi at kunne føre videre op i klasserne. Næste skoleår vil vi helt sikkert også starte op med legegrupper i 0.kl. Vi har også snakket om følordning for kommende forældre. Med det mener jeg, at et par forældre, der kender skolen hjælper nye forældre godt i gang. Det kan være svært at finde ud af alle de informationer, der kommer, og måske endnu mere, det der ikke lige kommer noget ud om, men som ikke er selvfølgeligt for nye forældre. FRIHEDEN gør også, at vi kan rive en uge ud og tage på skolebyt, til stor glæde for fællesskabet blandt store og små. Det giver en uvurderlig gevinst, når de store tager sig af de yngste, og man oplever mellemgruppen meget gerne vil lave aktiviteter for de yngste børn. Det giver sammenhold og fællesskab.

5 FRIHEDEN til at lave specialuger, har vi også. F.eks. emneuger. Vores sidste emne var Minisamfund. De store skulle søge job og var til jobsamtale. Ugen var så lærerig for både store og små. De store finder ud af, at der er mange ting, man skal have styr på som voksen. Her tænker jeg både logistik og økonomi. En af de store drenge kommenterede på, at han godt nok ikke var klar over, at de voksne havde så mange ting, de skulle have styr på hver dag. Det er en sund refleksion.

6 FRIHEDEN til at oprette 9.kl. har vi også benyttet os af. I år har vi haft en 9.kl. med 11 elever. Det er dejligt, vi kan tilbyde et sammenhængende skoleforløb fra 0-9.kl. De fleste af dem skal på efterskole i 10.kl. og derefter er de klar til ungdomsuddannelse. Kommende år har vi ingen 9.kl, men året efter forventer vi at have 9.kl. på skolen igen. Vi håber derefter på, at vi fremadrettet har 9.kl. på friskolen. Vi har også FRIHEDEN til selv at bestemme, om eleverne skal have mulighed for at tage afgangsprøve eller det skal være prøvefri. Vi tror på, det er til elevernes bedste, at de går til afgangsprøve et sted, hvor de er trygge, så de ikke skal til prøve for at komme ind på en ungdomsuddannelse. Det er en naturlig afslutning på skoleforløbet.

7 Vi har FRIHEDEN til at vælge, om vi vil under kommunalt tilsyn, eller selv vælge en tilsynsførende. Vi har valgt at have vores egen tilsynsførende. Vi skal have en tilsynsførende, for at UVM kan sikre sig, at vores undervisning står mål med folkeskolens undervisning. Fremadrettet må man kun have den samme tilsynsførende i 6 år. Som om to år, skal vi have en ny tilsynsførende i stedet for Janet Jensen, der er vores tilsynsførende nu. For flere år siden kørte børnene en del penge ind til skaterbane. Men da børnene slet ikke skater her på skolen, efter vi har bedt dem om at have sikkerhedsudstyr på, ville vi ikke bruge pengene på det. Børnene blev spurgt, og de ønskede et klatretårn. Jeg troede, jeg havde en aftale sidste år med en entreprenør, der skete dog ikke noget, så nu har vi lavet en aftale med en anden, og der bliver klargjort lige efter påske, og så skulle det gerne stå færdigt medio maj. Vi har haft den store glæde, at statstilskuddet igen er sat op til 75% af det, en gennemsnitlig folkeskoleelev kostede for 3 år siden, efter det har været nede på 71%. Det er en stor glæde for alle friskoler. Et af de steder, vi også laver en del penge til skolen, er Andespillet. I år gav det godt kr. Det er så flot. Det lykkes kun ved fælles hjælp. En stor tak til alle, der støttede eller hjalp. Arbejdsdag blev ikke holdt i efteråret, så nu må vi lige se, om der bliver et i foråret, eller det skubbes til efteråret, for vi har en del forældre, der hiver en uge ud af kalenderen og tager med på lejrture og skolebyt i år. Uden jer forældres hjælp, kunne det slet ikke lade sig gøre.

8 De senere år oplever vi flere elever, der er meget blufærdige, hvilket måske skyldes, at der er meget fokus på den ideelle krop. Jeg tror, det er meget vigtigt, vi lærer børnene, at vi skal være glade for vores krop. Vi skal ikke ligne bodybuildere eller modeller, eller hvad, de nu synes, er smukt. Til gengæld er det meget vigtigt, børnene lærer, at man går i bad efter gymnastik. FRIHEDEN til at lave arrangementer har vi også. Vi har i samarbejde med Valgmenighed, Børnehus og Efterskole arrangeret flere foredrag. Foredraget med Sebastian Klein var helt fantastisk for både voksne og børn. Anders Agger var kun for voksne, men han havde meget på hjerte, og var god til at formidle det. Har I gode ideer til kommende arrangementer, så sig det endelig. Vi arbejder med visionen om at være områdets bedste skole. Eller måske større, kommunens eller Danmarks bedste skole. Vi har forsøgt at lave en oversigt over, hvad man får med sig her fra Bøvling Friskole. Der er hængt plancher op i salen til generalforsamlingen.

9 Det er bl.a. vigtigt for os ansatte, at både børn og forældre oplever, at skole og SFO arbejder ud fra de samme holdningsrammer. Det betyder, at vi passer på hinanden, respekterer hinandens forskelligheder, men også passer på vores ting. Og at vi er slikfri hele vejen rundt. For de ansatte i SFO er det vigtigt, at vi skaber et miljø, hvor børnene få mulighed for at udfolde sig i trygge rammer. De skal trives og være glade, og som der står på hjemmesiden: Her vil leves her vil leges her vil læres med liv og lyst her vil alle evner plejes her vil kæmpes mangen en dyst Børnene har mulighed for fri leg i SFO, men der er også et væld af kreative tilbud, bl.a. spring på efterskolen, leg i gymnastiksalen, ture ud af huset, filmklub for 3. klasse, mad på bål, muligheder for at skabe noget i værkstedet og spil i computerrummet. Vi tilbyder også bordtennis en gang om ugen. Når vi har spist synger vi altid, før vi går fra bordet. Det giver ro og glæde. Som noget nyt, har SFO lavet ferietilmelding via Intra, det fungerer rigtigt godt.

10 FRIHEDEN til at vælge, hvad der skal renoveres, har vi også. Bare økonomien kan være med, så vælger vi selv. Vi har det sådan, at når vi laver noget om, så gør vi det ordentligt. I 2016 var det Loftet på bygningen ud mod vejen, der fik en tur. Vi har fået udnyttet den ene ende til et klasselokale til 9.kl. Desuden har vi fået lavet er helt vidunderligt stort og lyst bibliotek. Her er også blevet plads til arbejdspladser til børnene, når de arbejder i grupper. Nogen gange kan det virke helt nyt, når der flyttes rundt på tingene. Det oplever de i SFO, når de har ændret rummene ved f.eks. at flytte møbler og hyggehjørner. Den bedste reklame kommer fra jer forældre og skolekredsen. Tak til alle for et godt samarbejde. Vi ved, det betyder meget, at vi har en flok, der omtaler skolen i pæne vendinger. Tak for et godt samarbejde med Børnehuset og Valgmenigheden. Det er givtigt for os alle, at vi har et godt samarbejde på flere fronter. Vi nyder, når børnene fra Børnehuset kommer på skolen, og vi har talt om mere samarbejde mellem nogle klasser og Børnehuset. Vores samarbejde med valgmenigheden omkring kor, minikonfirmander og børnegudstjenester, virker godt. SFO er glade for at få lov til at pynte kirken før børnegudstjenester. De er stolte, når de skal vise forældrene, hvor flot det er blevet. Også tak til alle vore frivillige, der kommer og laver mad til os samt holde de grønne områder. Det er vi meget taknemmelige for. Tak for et godt samarbejde med BUF og Bøvling Hallen. Sidst men ikke mindst tak for et rigtigt godt og positivt samarbejde med bestyrelsen og efterskolen, En helt speciel tak skal der lyde til jer alle ansatte på friskolen for den ildhu og arbejdsomhed samt kæmpe indsats, I har gjort, for at alle små som store trives på Bøvling Friskole. Venlig hilsen Hanne Ørskov Andersen

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017

Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017 Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017 Så er endnu et år gået på syd området største skole. I 2016 har vi haft i alt 195,9 årselever med følgende fordeling friskolen

Læs mere

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og Velkommen Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er tryghed, tolerance, fællesskab og samarbejde med respekt for den enkelte. Vi er en faglig og kreativ skole med

Læs mere

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle,

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle, August 2017 Kære alle, Nyhedsbrev august 2017 En dejlig opstart Skoleår nummer 5 er skudt godt i gang og opstarten efterlader et veltilpas smil på læben. Børn og voksne har været klar fra start og der

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

Trivselsundersøgelse Handlingsplan

Trivselsundersøgelse Handlingsplan Trivselsundersøgelse 2015 Handlingsplan Dato: November 2015 Handleplanen dækker: Amagerskolen Beskrivelse af analysen: I foråret 2015 er der lavet en trivselsundersøgelse på Amagerskolen, hvor alle børn

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2013

Generalforsamling d. 23. april 2013 Generalforsamling d. 23. april 2013 Det har været en lidt mærkelig oplevelse at skulle skrive dette års beretning, og jeg har prøvet at udskyde den så længe som muligt, for tidligere år er jeg kommet ind

Læs mere

Hvad gør mig glad i skolen?

Hvad gør mig glad i skolen? Glæde og trivsel I klassen har vi lavet en lille spørgeskema-undersøgelse om trivsel og glæde i skolen. Der ser heldigvis ud til at være meget at glæde sig over på en skoledag! Nogle af eleverne har selv

Læs mere

Forældre evaluering 2015

Forældre evaluering 2015 Forældre evaluering 2015 Hvordan har det været at have sin daglige gang i Børnehaven Toftebo. En glæde at se hvor glad ens barn er hver eneste dag i Toftebo. Alle voksne kender ens barn, det gør forældrene

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Undervisningsministeriet har udarbejdet en et redskab til en trivselsundersøgelse, som vi har brugt. Undersøgelsen er delt op i indskolingen 0.-3. kl. og

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb.

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den 22.02.19. Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. 1.kl. har også arbejdet koglefolket I efteråret hørte vi bogen, Koglefolket.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13 Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13 Indhold Indhold... 1 Blandet... 4 er du tilfreds med at gå på Rathlouskolen?... 4 vil du anbefale en ven at gå på Rathlouskolen?... 5 Føler du, at skolen hjælper dig

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Hinnerupskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Hinnerupskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Hinnerupskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 713005 Skolens navn: Friskolen i Hinnerup 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Kære forælder På Hee Skole lægger vi vægt på både dit barns trivsel og dit barns læring. Begge dele er vigtige for os - og for dit

Læs mere

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Firkløverskolen Give Elkjær-afdeling Elkjær-afdelingen er områdets lokale folkeskole, for alle børn der går i 0.-6. årgang. Efter 6. årgang fortsættes skolegangen på Søndermarks-afdelingen

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 2016-2017 5 FACTS OM NAVIGATOR * Uddannelsen varer 42 uger fra august 2016 til juni 2017 * Eleverne bor på Navigator

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål Bøvling Friskole Skolens navn, hjemsted og formål 1. Bøvling Fri- og Idrætsefterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution med hjemsted i Bøvlingbjerg, Lemvig Kommune, Region Midtjylland.

Læs mere

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Hvad er Mini-Spiren: Når man skal starte i børnehaveklasse på Nr. Lyndelse Friskole til august 2017, så starter man i Mini-Spiren d. 3. april og fortsætter

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget.

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget. Undervisningsmiljøvurdering 2016 0-3 klasse. 55% har deltaget. 1. Jeg er en: Dreng 19 svar 44% Pige 24 svar 56% 2. Er du glad for din skole? Ja, meget 27 svar 63% Ja, lidt 16 svar 37% Nej 0 svar 0% 3.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 787022 Skolens navn: Thorsted Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Dorit Erhardsen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Stepping Friskole

Velkommen til Stepping Friskole STEPPING FRISKOLE Velkommen til Stepping Friskole Stepping Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole. Den blev oprettet i 2011 af en kreds af lokale beboere, der ønskede selv at tage ansvar for deres børns

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Målgruppe: SFO alder 6-9 år Opgave/problembeskrivelse : Kevin og Christian Vores problemstilling er, at børn er for meget inden for og det er ikke sundt, fordi man skal

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37 KALENDER: uge 36 + 37 kulturtemauger i Bikuben og Havehuset uge 37: 5. klasse rejser til Sverige 12.09: forældremøde om Berlinturen for 6.-9. klasse 13.-14. september: Havehuset overnatter på skolen 30/9

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Mål og indsatsområder for juni 2014 maj 2015 For yngste- mellemgruppen

Mål og indsatsområder for juni 2014 maj 2015 For yngste- mellemgruppen Mål og indsatsområder for juni 2014 maj 2015 For yngste- mellemgruppen Vi vil arbejde med forskellige temaer og pædagogiske læreplaner henover året. Temaet er Hvem er jeg hvad kan jeg? og Kom og leg med

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS KUNDBY BØRNEHUS INTEGRERET DAGINSTITUTION TRØNNINGEVEJ 11 B-C, KUNDBY, 4520 SVINNINGE KONTOR 72 36 72 10 BØRNEHAVE 72 36 76 13 FRITTER 72 36 76 18 DAGPLEJEN 72 36 76 16 E-MAIL: KUNDBYBOERNEHUS@HOLB.DK

Læs mere

0. årgang på Auning Skole

0. årgang på Auning Skole Skoleåret 2018/19 0. årgang på Auning Skole Velkommen på 0. årgang På Auning Skole har vi ambitioner om at lave en skole, der rummer fremtidens komplekse krav. Vores opgave er at følge med den tid, børnene

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Skolekode 280813 Tilsynsførende Klaus Eusebius Jakobsen, rektor emeritus. Undervisningen på Karrebæksminde

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 15/2019 Nyt fra Børnehuset: Overnatning

Læs mere

Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed.

Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed. Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed. Ligger den mellem Sofienlundskolen og Jacksons Five, som de skildrede i årets musical

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: Marts 2018

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: Marts 2018 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2017-2018 Udgave: Marts 2018 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Læreplaner. Dokumentation: Billeder Opvisninger

Læreplaner. Dokumentation: Billeder Opvisninger Læreplaner Alsidig personlighedsudvikling I børnehaven vil vi gerne børnene. Det giver sig til udtryk i indlevende og engagerede voksne, der har tid til den enkelte og dennes behov. Vi tror på børnene

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Starttrinnet - et sted med hjerterum

Starttrinnet - et sted med hjerterum Starttrinnet - et sted med hjerterum Indledning Starttrinnet er begyndelsen på et langt skoleliv. Det er en vigtig periode af skoleforløbet, hvor der skal skabes et godt forældresamarbejde, et solidt fagligt

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Kirsebærhavens Skole

Kirsebærhavens Skole Kirsebærhavens Skole Mit barn skal i skole Information til kommende forældre www.kir.kk.dk Kirsebærhavens Skole din lokale folkeskole På Kirsebærhavens Skole arbejder vi målrettet med: TRYGHED En skole

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

I hvor høj grad har du indtryk af, at dit barn har en struktureret og tryg hverdag?

I hvor høj grad har du indtryk af, at dit barn har en struktureret og tryg hverdag? Selvevaluering Bjergsnæs efterskoles selvevaluering 2017 tager udgangspunkt i skolens værdigrundlag, og et ønske om at undersøge, om skolen lever op til sine værdier. Kan forældrene aflæse skolens værdigrundlag

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2018

Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2018 Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2018 Jeg tænker skolelederens indlæg til årets generalforsamling skal indeholde stof fra hele året, men i lighed med andre år så kan det være svært ikke at

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

Velkommen på Skjern Kristne Friskole

Velkommen på Skjern Kristne Friskole Velkommen på Skjern Kristne Friskole En skole med liv, respekt og trivsel Skjern Kristne Friskole er en tryg ramme om hverdagen for ca. 370 børn og 45 voksne. Vi satser på høj faglighed og trivsel i hverdagen.

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 511005 Skolens navn: Fole Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Uge 46 Stausø d. 16. november 2018

Uge 46 Stausø d. 16. november 2018 Fælles uge minisamfund Alt er anderledes i næste uge. Vi slår byportene op til fællesugens metropol New Fork. Storbyen vil summe af liv, forretninger og oplevelser i takt med, at der kommer liv i de mange

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Fredagsbrev d.23/ uge 38

Fredagsbrev d.23/ uge 38 Fredagsbrev d.23/9 2016 uge 38 En uge, hvor det rigtige efterår lader vente på sig, og heldigvis for det. Børnene nyder udelivet rundt omkring skolen, og ser ud til at gå nye veje ved at finde andre lege.

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den 12.10.18. Motionsdag 12.10 fra 8.15-13.15. Alle børn skal have tøj på, så de også kan være ude. Efter motionsdagen er der efterårsferie i hele uge 42. SFO er dog åbent

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 482001 Skolens navn: Magleby Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019 27. JUNI 2019 Dueholmskolen Skolelederens sommerklumme 2019 I morgen tæller vi ned til sommerferie Endnu et skoleår har fundet sin afslutning, og i aften afholder vi traditionen tro translokation for vores

Læs mere

Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017

Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017 Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017 Det sociale liv på skolen, og ikke mindst i klassen, er vigtigt. Elevernes trivsel på HLS er af stor betydning (jf. skolens trivselspolitik

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

FORDI HER ER PLADS TIL AT ALLE ER FORSKELLIGE OG INGEN ER ANDERLEDES

FORDI HER ER PLADS TIL AT ALLE ER FORSKELLIGE OG INGEN ER ANDERLEDES HVORFOR SKAL DIT BARN VÆRE EN DEL AF RAVSTED BØRNEUNIVERS? FORDI HER ER PLADS TIL AT ALLE ER FORSKELLIGE OG INGEN ER ANDERLEDES SKOLEN DAGPLEJEN BØRNEHAVEN KRUDTUGLEN SFO/FRITTER Vores dagplejere er professionelle

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2018 Nyt fra

Læs mere