Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/ Kl ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl."

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/ Kl ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til evt. Nyt fra elevrådet: - Nyt fra SFO og undervisning: Nye besparelsesforslag, se bilag Kun til orientering da udvalget ikke har taget beslutning, og de endelige bud kommer til høring i august Skolen er ved at pakke ned til sommerferie. Saxo flyttes til Vestenden af skolen. L15-L16 og området ved Box 3 Sag 123 Høringssvar Der er fremsendt oplæg fra Søren og Flemming. De sidste kommentarer kan tilføjes. Alle fremsendte høringsoplæg blev godkendt. Disse kan læses på skolens hjemmeside og Intra

2 Generelt er skolebestyrelsen imod de forringelser som der lægges op til. Sag 124 Henvendelse fra forældre - Intra Jeg ønsker, at skolebestyrelsen arbejder for, at læste beskeder bliver opdateret i skole-intra, så lærerne kan se, at forældrene har læst beskeden. Vi oplever som forældrer uanset hvilken form for IT-redskab, vi benytter, at når vi logger ind på forældre-intra igen, er f.x. ugeplanen ulæst, selvom vi har læst det. Det har også bevirket, at en lærer umiddelbart tror, at vi forældre ikke læser ugeplanerne. Det kan dog kontrolleres på anden vis, men det er besværligt, så jeg håber, at skolebestyrelsen vil arbejde for, at systemet bliver tilrettet snarest muligt, da skole-intra er et væsenligt værktøj for både forældre og personale på Ellekildeskolen. Jeg har selv rettet henvendelse til IT-ansvarlig, men der kunne ikke findes en brugbar løsning, hvilket er meget lang tid siden (sidste skoleår). På forhånd mange TAK. Skolen har oplevet problemer i en bestemt klasse, og henvendelse til UNI- C som bestyrer Intra har ikke afhjulpet problemet. Ved drøftelsen fremkom en oplevelse med Intra som måske kan hjælpe. Da UNI-C opdaterer Intra genopstår alle beskeder som ulæste. Alle gamle beskeder skal herefter åbnes gen for at få slettet røde flag Det vides ikke om dette kan afhjælpe dette direkte, men er bedste bud. Skoleleder oplyser at Intra afløses i løbet af efteråret af et nyt system, da selskabet bag Intra er blevet solgt. Mere herom når information tilgår skolen Sag 125 Fagfordelingen t.o. Skoleleder orienterede om processen. En del udfordringer er stødt til i løbet af året og planlægningen. Der er skema på vej, busplaner og en orientering til forældrene. Klasselærer begrebet, som vi kender det i dag er afskaffet i Reformen, men opgaverne er fortsat til stede. Disse fordeles af personalet senest i uge 32. Der har gennem hele året været et tidspres og en beslutningskø som betyder at vi må have tålmodighed med organiseringen af reformen. Men skolen skal nok være parat den 11/8 til det nye skoleår. Personalet skal samarbejde mere end tidligere, der er flere lektioner til lærerne, der er flere pædagoger i undervisningstiden end vi har i dag.

3 Sag 126 Fra sidste gang Fransk Oprettes ikke som en del af skolens valgordning. Indgår i fremtidige overvejelser sammen med Sakskøbing skole. Sakskøbing skole opretter IKKE fransk, men indgår et samarbejde med Ungdomsskolen. Antimobbekonsulent Skolen finder medarbejder og mulighed for uddannelse Evaluering af SB`S sidste 4 år ( Søren) Den afgående formand sagde tak for samarbejdet og det spændende arbejde. Personsager: Tak for samarbejdet Bilag ( se GBS hjemmeside for ekstra bilag til dette punkt) INDHOLD Indstilling: Direktør Jesper Daugaard indstiller til Børn, Familie og Uddannelsesudvalget: 1. At udvalget behandler forslag til at imødekomme besparelseskrav og tager stilling til; a. To lokale skolefællesskaber 2. Tager stilling til spørgsmålet om høring.

4 Beskrivelse af sagen: Byrådet vedtog i sit møde den 15. april 2014, at Børn, Familie og Uddannelsesudvalget kan arbejde videre med forslag til optimering af ressourcerne på folkeskoleområdet indenfor en ramme af: a. Der fortsat drives skole på alle nuværende matrikler b. At der på hver matrikel er en skoleleder. På baggrund af beslutningen i byrådet samt folkeskolelovens bestemmelser, fremlægges herved bud på mulig løsning, samt en række konkrete besparelsesforslag, der kan medtages helt eller delvist. Formålet med sagen er derfor at give baggrund for en politisk prioritering af fremlagte besparelsesforslag. Folkeskoleloven 45 angiver skolelederens beføjelser. Videre medfører beslutningen, at hver skole skal have eget distrikt, bestyrelse mv. To lokale skolefællesskaber. Modellen indebærer, at vi parrer to sæt skoler i et lokalt fællesskab. Alle elever på skolerne i et fællesskab, samles i en pulje, og herefter fordeles de således, at indskolingselever samles på den ene skole og udskolingselever samles på den anden (den konkrete opdeling kan afhænge af fysiske vilkår mv.). De to fællesskaber i forslaget er: Fællesskab mellem Stubbekøbing skole (5 9 klasse) og Møllebakkeskolen (0 4 klasse) Fællesskab mellem Lindeskovskolen (6-9 klasse) og Sydfalster skole (0-5 klasse) Alle fire skoler har egen skoleleder og bestyrelse. Skoledistrikterne ændres som konsekvens af forslaget. Med udgangspunkt i elevtallet for skoleåret , er beregnet en optimering der vil reducere antallet af klasser med 11, svarende til en besparelse på ca. 7 mio. kr.

5 Ved denne model med to lokale skolefællesskaber, skal ca. 500 elever ændre skole. I forbindelse med ovenstående modeller, skal der gøres opmærksom på den udarbejdede opdatering af elevprognosen fra Opdateringen viser et lidt kraftigere fald i elevtallet end tidligere antaget, og derved et markant fald i klassekvotienten, ved nuværende skolestruktur. Der vil formentlig være øgede udgifter til skolebuskørsel udgiften er ikke opgjort. Ligeledes er meromkostninger til flere elever i frie grundskoler heller ikke opgjort. Ordinære besparelsesforslag Besparelsesforslag, der kan optræde som alternativ eller supplement til ovennævnte struktur forslag. Der er tale om følgende: Forslag Øge forældre takst SFO Inklusionspuljen Nedlægge SFO-leder stillinger Kvalitetsløft føres tilbage Holddannelse fra 16 til 21 elever To-sprogede lærer-stillinger nedlægges Støtte i SFO bortfalder I alt For både skolemodellen og ovenstående supplerende forslag gælder, at der er udarbejdet særlige skabeloner, med beskrivelse af forslaget. Forslag om ændret holddannelse og reduktion af kvalitetsløft har været fremlagt tidligere (udvalgets møde den 7. april 2014), men afvist og derfor ikke sendt i høring. Forslag om SFO forældrebetaling er behandlet i sag om SFO i marts måned. Øvrige forslag er nye. Generelt vil forslagene have betydning for kvaliteten i skolernes arbejde. Den videre proces:

6 Forslaget om oprettelse af to lokale skolefællesskaber vil være at opfatte som en ændret skolestruktur og sagen skal derfor i henhold i høring i 8 uger, og sagen skal besluttes senest 1. marts 2015 ved ikrafttræden fra 1. august Besparelseskravet indgår i forhandlingerne om budget De her nævnte besparelsesforslag har ikke været i høring. Det indstilles derfor, at Børn, Familie og Uddannelsesudvalget behandler nærværende forslag og sagen genfremsættes i udvalget i august måned med henblik på, at politiske bemærkninger til sagen kan indarbejdes. Herefter kan sagen fremsendes i høring i jvf. Bekendtgørelsen om ændringer skolelukninger mv. Procesplan: 16. juni Børn, Familie og Uddannelsesudvalget behandler forslaget og fremkommer med evt. ændringsforslag, bemærkninger til sagen mv. 18. august Børn, Familie og Uddannelsesudvalget genbehandler sagen med henblik på udsendelse i høring Høring 17. november Børn, Familie og Uddannelsesudvalget behandler sagen med indkomne høringssvar og indstiller sagen til behandling i Økonomiudvalget og Byrådet. December behandling i Økonomiudvalget og Byråd forberedelse Implementering Lovgrundlag: Folkeskoleloven Bekendtgørelse om procedure ved nedlæggelse af skoler Folkeskoleloven 45 angiver skolelederens beføjelser. Videre medfører beslutningen, at hver skole skal have eget distrikt, bestyrelse mv. i konsekvens heraf.

7 Høring: Sagen skal i høring.

Byrådets temamøde. Folkeskole reform og økonomiske udfordringer.

Byrådets temamøde. Folkeskole reform og økonomiske udfordringer. Byrådets temamøde Folkeskole reform og økonomiske udfordringer. Program 1. halvleg Oplæg om folkeskolereformen og debat 2. halvleg Oplæg og debat om økonomiske udfordringer på folkeskoleområdet Reformens

Læs mere

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar.

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar. Styrelsesvedtægt J.nr.: 17.01.00.A21 Sagsnr.: 14/2086 ANBEFALING: Skoleafdelingen anbefaler: 1. at udkast til en ny styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet og SFO i Dragør Kommune sendes i høring i skolebestyrelserne,

Læs mere

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Børn og Familie den 9. august 2011 kl. 17:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 66 Månedlig økonomirapport pr. 31.

Læs mere

Opvækst- og Uddannelsesudvalget

Opvækst- og Uddannelsesudvalget Opvækst- og Uddannelsesudvalget Referat fra møde Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 17.00 i F6 Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Jesper Henriksen (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Guri Bjerregaard (A)

Læs mere

Revision Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen

Revision Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen Notatark Revision 2018 Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen Denne styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Kolding Kommune er vedtaget af Byrådet i Kolding efter indhentet udtalelse fra skolebestyrelserne.

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar Ø Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016

Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar Ø Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 00.30.02-Ø00-9-16 3. Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 Resumé Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget følger op på dialogmødet med skolebestyrelser

Læs mere

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler Punkt 6. Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler 2016-051261 Skoleudvalget indstiller, at byrådet godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler nedlægges pr. 31. juli 2017,

Læs mere

De tre scenarier er nærmere beskrevet i notatet angående ny skolestruktur, jf. vedlagte

De tre scenarier er nærmere beskrevet i notatet angående ny skolestruktur, jf. vedlagte GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Børne- og Undervisningsudvalgets møde d. 17.05. 2011. Sag nr. 89. NOTAT Dato: 17.05.2011 Ny skolestruktur - tre scenarier Børne- og Undervisningsudvalget

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet Referat fra skolebestyrelsesmøde Dato: 18/32015 Kl. 19.00 Sted: Personalerummet Afbud fra : Peter, Bo, Deltagere: Mariann, Monica, Anastasia, Karina, Flemming, Heidi, Birgitte, JM, EA, AML, Zana Punkter

Læs mere

Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune

Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune Høringsmateriale Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune Side 1/16 Indledning Ny skolestruktur Køge Kommune har med vedtagelse af Budget 2012-15 samt Budgeterklæringens punkt b ønsket at

Læs mere

Foreløbig godkendelse af ny skolestruktur i Silkeborg Kommune

Foreløbig godkendelse af ny skolestruktur i Silkeborg Kommune Dagsordenpunkt Foreløbig godkendelse af ny skolestruktur i Silkeborg Kommune Sagsbehandler: Dr16610 Sags-ID: EMN-2015-01327 Resume Den 11 april 2016 er der tiltrådt en bred politisk aftale om den fremtidige

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 19. januar 2017 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen, Louis

Læs mere

Kapitel 1: Dagsordenspunkt med Direktionens indstilling

Kapitel 1: Dagsordenspunkt med Direktionens indstilling Skole og Undervisning Kapitel 1: Dagsordenspunkt med Direktionens indstilling UFB 2010 den 30.november 2010 Sagsbehandler: Michala Tarbo Andersson 17A00 2010/13801 Indstilling vedrørende skolestruktur

Læs mere

Hjørring Kommune. 1. Beskrivelse af principper for ny skole. Til Skolebestyrelser. Hjørring den

Hjørring Kommune. 1. Beskrivelse af principper for ny skole. Til Skolebestyrelser. Hjørring den Hjørring Kommune Til Skolebestyrelser Hjørring den 08-09-2016 Sagsnr.: 17.01.04-K04-1-16 Børne- og Undervisningsforvaltningen Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside: Skolegade Årre

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside:   Skolegade Årre Fraværende: Dennis, Jan og Kim Rikart Skolebestyrelsesmøde ÅRRE SKOLE. Onsdag d. 16. september kl. 19.00 21.00 DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. REFERAT Godkendt. 2. -Elevrådet (udsat) 3. Beslutning

Læs mere

HANDLEFORSLAG VEDR. SKOLEUDVALGETS OMRÅDE

HANDLEFORSLAG VEDR. SKOLEUDVALGETS OMRÅDE HANDLEFORSLAG VEDR. SKOLEUDVALGETS OMRÅDE Administrative forslag SU 1 Ændring i modellen for lærerløntimetildeling. Folkeskoler Funktion: 03 22 01 Lærerløntimetildeling på grundlag af elevtallet reduceres

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen Byrådet 1 Byrådet har det overordnede ansvar for kommunens skolevæsen og påser, at alle undervisningspligtige børn i kommunen indskrives i folkeskolen

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune

Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune 1 Hvorfor forslag om ny skolestruktur? Køge Kommunes skolevæsen skal over de næste år foretage besparelser svarende til ca. 40 millioner kr. for at bidrage til

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen. Byrådet

Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen. Byrådet Styrelsesvedtægt for Kolding Kommunale Skolevæsen Byrådet 1 Byrådet har det overordnede ansvar for kommunens skolevæsen og påser, at alle undervisningspligtige børn i kommunen indskrives i folkeskolen

Læs mere

Høringspart Høringssvar Forvaltningens bemærkninger

Høringspart Høringssvar Forvaltningens bemærkninger Skole og Børnesekretariatet Sagsnr. 311628 Brevid. 3033265 Ref. LTS Dir. tlf. 46 31 40 93 lenets@roskilde.dk NOTAT: Sammenfatning af høringssvar vedrørende ændring af skolestruktur 7. januar 2019 Byrådet

Læs mere

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013.

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 16.10.2012 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referataf af skolebestyrelsesmødet den 8.10.2012 kl. 19.00

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Mødedato Mødelokale Fraværende Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet Kl. 19.00 6. april kl. 18.00 og efterfølgende orienteringsmøde om skolebestyrelsesvalget kl. 19.00 Mødelokalet

Læs mere

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281 SOLRØD KOMMUNE PÆDAGOGISK UDVIKLING NOTAT Emne: Til: Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur Familie og Uddannelsesudvalget Dato: 10. november 2010 Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.:

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde for Glostrup Skole, 25. februar kl Sted: Søndervangskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde for Glostrup Skole, 25. februar kl Sted: Søndervangskolen 1 Referat af skolebestyrelsesmøde for, 25. februar kl. 18.30-21.00 Sted: Søndervangskolen Deltagere Tilstede Forældrerepræsentanter Bent Sejling-Handberg Formand Henrik Rømming Næstformand Annette Normind

Læs mere

Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe

Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe Til Børn & Kultur Skoleadministrationen Esbjerg Kommune b-k@esbjergkommune.dk Ribe den 12. januar 2015 Høringssvar fra skolebestyrelsen ved Ansgarskolen, Ribe Skolebestyrelsen har den 19. november 2014

Læs mere

Bilag: Beslutning om at lægge skoleafdelinger sammen

Bilag: Beslutning om at lægge skoleafdelinger sammen Bilag: Beslutning om at lægge skoleafdelinger sammen D. 22. oktober 2014, Børne- og ungesekretariatet Baggrund Byrådet besluttede med vedtagelsen af budget 2015 at iværksætte en proces med henblik på at

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MED KLASSEFORÆLDREREPRÆSENTANTERNE Den 6. april 2011, kl.: 19.00-21.00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MED KLASSEFORÆLDREREPRÆSENTANTERNE Den 6. april 2011, kl.: 19.00-21.00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MED KLASSEFORÆLDREREPRÆSENTANTERNE Den 6. april 2011, kl.: 19.00-21.00 1. Årsberetning fra skolebestyrelsen. Hvem er skolebestyrelsen? Skolebestyrelsens opgaver Det første år med ny

Læs mere

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde den 17. august 2011 Tid: Klokken 19.00-21.30 Sted: Store Merløse Centralskole - på læreværelset Forplejning:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægten for folkeskoleområdet I henhold til folkeskolelovens 41 skal byrådet, efter indhentet udtalelse fra skolebestyrelserne, fastsætte

Læs mere

Bilag til styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Roskilde Kommune. Indholdsfortegnelse

Bilag til styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Roskilde Kommune. Indholdsfortegnelse Bilag til styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Roskilde Kommune Indholdsfortegnelse Oversigt 2 Målsætninger for skolevæsenet 2 1. Skolepolitik og målsætninger for skolevæsenet 2 Skolestruktur og indhold

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej Referat af Skolebestyrelse Dato: 29/2 2012 Tidspunkt: 19.00 Sted: Ellekildevej Fremmødte: Afbud: Camilla R., samt elevrepræsentanter Punkter til evt. Ordensregler ved snevejr: Forælder har spurgt til om

Læs mere

Skolen med plads og udfordringer til alle. Skolebestyrelsen. Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Mødested: Personalestuen

Skolen med plads og udfordringer til alle. Skolebestyrelsen. Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Mødested: Personalestuen Skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 13.4.2016 Referat af skolebestyrelsesmøde den 12.4.2016 kl. 20.00-21.00 Mødested: Personalestuen Afbud fra: Ole Hansen, Jakob

Læs mere

Ressourcestyringsmodel Muligheder for tilpasninger

Ressourcestyringsmodel Muligheder for tilpasninger Ressourcestyringsmodel Muligheder for tilpasninger På baggrund af børneudvalgets møder i december og januar samt de efterfølgende indkomne høringssvar har administrationen foretaget beregninger på en række

Læs mere

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor VOR FRUE SKOLE Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00 Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor Vor Frue Skole 2. juni 2015 Tilstede: Søren, Maria, Lene, Lars, Leif S, Mette,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

BESLUTNINGSSAG: UDMØNTNING AF BESPARELSER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET

BESLUTNINGSSAG: UDMØNTNING AF BESPARELSER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET SIDE 1/5 BESLUTNINGSSAG: UDMØNTNING AF BESPARELSER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET INDSTILLING: Direktionen indstiller til Børn, Familie og Uddannelsesudvalget: 1. At der ikke foretages kapacitetsmæssige tilpasninger

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet

Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2016 og overslagsårene 2017-2019 blev det besluttet, at reducere budgettet til specialundervisning med

Læs mere

Indstilling. Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen

Indstilling. Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 15. september 2011 Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup Vi starter kl. 18.30, hvor Martin aflægger sin årsberetning. Umiddelbart herefter fortsætter vi over i skolebestyrelsesmødet. Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt.

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt. Punkt 16. Godkendelse af forslag stillet af Venstres byrådsgruppe om mulighed for at nedskalere tiden til understøttende undervisning mod, at to voksne er tilstede i den fagdelte undervisning / flytning

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Afbud: Jørgen Hansen (medarbejderrepræsentant) grundet deltagelse i skolerejse til København.

Afbud: Jørgen Hansen (medarbejderrepræsentant) grundet deltagelse i skolerejse til København. Til Skolebestyrelsen ved 4kløverskolen Afd. Ørbæk Langemosevej 1 5853 Ørbæk Afd. Frørup Skolevej 1 5871 Frørup Tlf. 6333 7160 mail@4kloeverskolen.dk www.4kloeverskolen.dk 07-09-2011 Referat fra møde i

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet i Hjørring Kommune 2015

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet i Hjørring Kommune 2015 Senest opdateret: 29. maj 2015 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet i Hjørring Kommune 2015 Godkendt af byrådet torsdag d. 25. juni, 2015 Side 1 af 6 Styrelsesvedtægten for folkeskoleområdet I henhold

Læs mere

REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl i lokale 188

REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl i lokale 188 REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl. 08.00 13.00 i lokale 188 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Skolestrukturdebat 3. Budget 2008 4. Pressen 5. Eventuelt 1 Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Opvækst- og Uddannelsesudvalget. mandag den 7. januar 2008 kl i mødelokale F5

REFERAT. Opvækst- og Uddannelsesudvalget. mandag den 7. januar 2008 kl i mødelokale F5 REFERAT mandag den 7. januar 2008 kl. 15.00 i mødelokale F5 mødet indledes i Byrådssalen med fællesmøde med institutionslederne Mødedeltagere: Anne-Mette Worch, Jesper Henriksen, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

BØGESKOVSKOLEN PRINCIP FOR KOMMUNIKATION

BØGESKOVSKOLEN PRINCIP FOR KOMMUNIKATION BØGESKOVSKOLEN PRINCIP FOR KOMMUNIKATION Principper for kommunikation på Bøgeskovskolen Dialogmøde 2 Klasselærer Månedsbrev, forældremøde, årsplan Forældre kommende 0. klasse Forældre /hjem Forældre- Råd

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat Afbud: Jeanne, Karina Mødeleder: Tanja Punkt 0 Godkendelse af referat Kl. 18.00 /aftaler Godkendt Punkt 1. Kl. 18.05 Nyt/punkt til og fra elevrådet Alle Punkt 2. Kl. 18.05 Vi beder om en status fra Pia

Læs mere

Fanø Kommune. Dagsorden

Fanø Kommune. Dagsorden Fanø Kommune Dagsorden Skolebestyrelsen 2014-2018 Den 4. april 2018 kl. 16:45 Mødested: Mødelokalet Fanø Skole Afbud: Medlemmer: Sekretær: Jonas Tauman, Katrine Pierri Nørgaard Jonas Tauman, Eva Elleskov,

Læs mere

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Onsdag d. 15.1.14 kl. 18.30-21.00 Deltagere: Hans Henrik Heidesleben, Klaus Kolberg, Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen

Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen Referat er kursiveret under dagsordenspunktet.. Tirsdag den 9. august 2016 kl. 19.00 21.00 i kontorets mødelokale på Sydbyskolen, Parkvej 109 Medlemmer: xxx Fra ledelsen:

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen  Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28.05.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen (TM), Michael Nielsen (MN), Mikala Jørgensen (MJ), Katrine Tange (TA),

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Tillægsdagsorden. Dato: :00:00. Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/11

Tillægsdagsorden. Dato: :00:00. Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/11 Tillægsdagsorden Dato: 26-02-2014 09:00:00 Udvalg: Direktionen Sted: Mødelokale nr. 8, Rådhuset i Skanderborg 1/11 Indholdsbetegnelse Tillægsdagsorden Indholdsbetegnelse 45 Skolereform - nye tildelingsmodeller

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Højbjerg, SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl Sted: Personalerummet

Højbjerg, SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl Sted: Personalerummet kra@aaks.aarhus.dk Højbjerg, 16-04-18 SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Personalerummet Referat af skolebestyrelsesmøde Deltagere: Søren, Birgitte, Lene, Mathias, Jens (elev),

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart, Jan Hestetræet, Jens Ansbjerg og Annette Rahbek

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart, Jan Hestetræet, Jens Ansbjerg og Annette Rahbek Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Torsdag den 24. august 2017 Tirsdag den 12. september 2017 Dragør Skole Nord Konferencelokalet Dragør Skole Syd Biologilokalet Kl. 18.30 til 21.30 mødet er denne

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-11-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BENEDICTE DREJER, BRIAN KROG, MIKKEL ØRSØE, HENRIK STAMPE Orientering

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den kl

Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 12.6.2013 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referat af skolebestyrelsesmøde den 10.06.2013 kl. 19.00

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Mandag den 21. januar 2008 kl. 17.00 21.00 (Jette klargør lokalet) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen Liselotte Mathiesen Gert

Læs mere

Notat. Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune.

Notat. Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune. Notat Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune. Byrådet godkendte 25. februar 2014 Læring, trivsel og samarbejde - folkeskolereformen i Favrskov Kommune som grundlag

Læs mere

Fællesbestyrelsen anfører, at: ønsker at invitere en repræsentant fra fællesrådet i Nim, ca. hver tredje måned, eller efter behov.

Fællesbestyrelsen anfører, at: ønsker at invitere en repræsentant fra fællesrådet i Nim, ca. hver tredje måned, eller efter behov. Økonomi og Administration Sagsbehandler: Gitte Munk Nielsen Sagsnr. 17.01.00-P24-3-14 Dato:09.09.2014 Oversigt over bemærkninger i høringssvar. Skolebestyrelse/ MED-udvalg Nim Skole - Fællesbestyrelsen

Læs mere

Dialogmøde VIA University College - den 16. juni

Dialogmøde VIA University College - den 16. juni Dialogmøde VIA University College - den 16. juni Målet med dialogmødet Orientere om status for arbejdet med Skolestrategi 2021 Få inspiration til det videre arbejde frem til august Program 19.00 Velkommen

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 19. september 2016 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset Marienlystskolen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Suppleanter: Thomas

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 26-5-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Repræsentant for:

Læs mere

Ændring Nr. Regkonto Børneudvalget til basis Udvalgets beslutning budget BO BO BO Drift - serviceudgifter BF

Ændring Nr. Regkonto Børneudvalget til basis Udvalgets beslutning budget BO BO BO Drift - serviceudgifter BF Ændring Nr. Regkonto Børneudvalget til basis Udvalgets beslutning budget BO BO BO - serviceudgifter BF2014 2015 2016 2017 Balancekatalog Fællespulje - Børneudvalget 30.000 3.01 Provenu - Skolestruktur

Læs mere

Center for Undervisning - Vestskolen

Center for Undervisning - Vestskolen 1. Høringssvar fra Vestskolens bestyrelse og MED-udva Center for Undervisning - Vestskolen Høringssvar Skolereform 10. november 2013 Vestskolen har afholdt møde i henholdsvis skolebestyrelse og MED udvalg

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt Mødeforum Dato Tidsrum Sted Referat Skolebestyrelsesmøde 29.01.19 Ordinære møde 17:30-19:30 Personalerummet Referent Ordstyrer Forplejning BIW Formanden Sandwich Mødedeltagere Formand: Jonas Harpsøe Halberg(2b-4b)

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning Tirsdag den 12/12 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: MJ, PL, Ra, MJU, Allan, Tine, Troels, Linnea, Annette, Anders, Frank, Ida, Nicolai,

Læs mere

Skolereformen. Byrådet 28. august 2014

Skolereformen. Byrådet 28. august 2014 Skolereformen Byrådet 28. august 2014 Skolereform disposition Animationsfilmen Lærer/elev skema Understøttende undervisning Lektiecafe SFO og fritidsklubber Den åbne skole Kulturelt læringscenter Kompetenceudvikling

Læs mere