Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole."

Transkript

1 Side 1 af 5 Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler m.v. Skolens formål er i øvrigt at udøve skolevirksomhed på følgende grundlag: At fastholde et skolearbejde i fællesskab med skolekredsens forældre. Meddelelse af kundskaber sker for at fremme en personlighedsudvikling hos den enkelte og for at indføre børnene i det danske samfund og dets nedarvede kulturmønstre. Undervisningen omfatter børnehaveklasse til 10. klasse. Ovenstående er citat fra skolens vedtægt, hvor det endvidere står skrevet: - at skolens leder har det fulde og selvstændige ansvar for den daglige og pædagogiske ledelse af skolen. - at den forældrevalgte bestyrelse har det overordnede og økonomiske ansvar for skolens drift. - at skolen er medlem af Dansk Friskoleforening. Herning Friskole er en Grundtvig Koldsk friskole, hvilket betyder: - at Herning Friskole er en sammenslutning af forældre, elever og lærere, som i fællesskab driver skole. - at vi holder skole i fællesskab og frihed, så den enkelte kan udfolde sig frit i fællesskabets rammer. - at stoffet, forstået som viden, erfaringer og overleveringer, er det centrale i skolens dagligdag. - at undervisningen tager sit udgangspunkt i det enkelte barn. - en accept af, at alle ikke nødvendigvis skal lære det samme og på samme tid. - at barnets og klassens trivsel vægtes højt. - at fortællingen som en måde at undervise på er vigtig. - at vi hver dag synger gamle og nye danske sange og salmer til morgensangen. - at vi beder Fader Vor til morgensangen. - at den bygger på et ikke forkyndende, kristent grundlag. Fastholde er: - at holde hinanden fast på de forpligtelser, vi hver især har for at tingene fungerer. Disse gensidige forpligtelser er: - at lærerne gør deres bedste for at det enkelte barn trives. - at forældrene i tillid til lærerne bakker skolen op og indgår i et åbent samarbejde. - at forældrene støtter barnet i dets skolegang. - at eleverne tager aktivt del i deres egen skolegang.

2 Side 2 af 5 Skolearbejde er: - den daglige undervisning. - den daglige forberedelse hjemmefra i form af lektielæsning. - at elever og lærere møder udhvilede, parate og med de nødvendige remedier. - at elever og lærere møder til tiden. - at elever og lærere deltager i alle fag med engagement. Fællesskab er: - at vi skal rumme hinanden og respektere hinandens forskelligheder. - at vi har pligt til at tage vare på hinanden. - at vi til tider må tilsidesætte egne behov til fordel for fællesskabet. - at vi oplever at høre til, at være en del af en større helhed. - at forældrene i skolekredsen tager et medansvar for skolens ve og vel gennem deltagelse i skolens forskellige arrangementer. Skolekredsen er: - en forening af mennesker, der har det til fælles, at de alle støtter friskolen og dens interesser. Den består af forhenværende og nuværende forældre og andre med interesse for skolen. Meddelelse af kundskaber er: - den måde, hvorpå lærerne og eleverne deler deres livserfaringer med hinanden. Kundskaber er: - færdigheder i såvel det boglige som det praktiske og musiske. - viden om livet, om sig selv, om verden. - at kunne begå sig i samværet med andre. Personlighedsudvikling er: - at den enkelte elev bevarer sin medfødte nysgerrighed og evnen til at undres. - at eleven går ud i livet med selverkendelse, åbne sanser, tro på egne muligheder og ansvarsfølelse overfor sig selv og andre. At indføre i det danske samfund betyder: - at vi fortæller myter, sagn og danmarkshistorie, såvel som den verdenshistoriske baggrund for samfundets udvikling. - at vi lærer eleverne om det danske demokrati og samfund i almindelighed. - at historieundervisningen prioriteres højt og finder sted på alle klassetrin. Nedarvede kulturmønstre: - at vi fortæller om kristendommen som et fundament for den danske kultur. - at vi bevarer og fortæller om nogle af de traditioner, som i flere århundreder har sat deres præg på dansk dagligliv. Ovenstående er det grundlag skolens ansatte, elever og forældre sammen arbejder ud fra. Herning, januar 2003.

3 Side 3 af 5 Herning Friskole tilbyder undervisning indenfor følgende fagrække, der er nærmere beskrevet i det efterfølgende. Det skal her bemærkes, at i børnehaveklassen varetages undervisningen fra første dag af dansklæreren, der også er klasselærer, og af matematiklæreren. Vi har altså ingen børnehaveklasseleder. Dansk og matematiklæreren følger sædvanligvis klassen til 5. klasse. Humanistiske fag: Dansk fra børnehaveklassen til 10. klasse. fra 4. til 10. klasse. Tysk fra 6. til 10. klasse. Kristendomskundskab fra klasse. Samfundsfag i 10. klasse. Fortælling fra børnehaveklassen til 10. klasse. (Fortællingen omfatter fagområder fra fagene dansk, historie, kristendomskundskab, musik, kunsthistorie, filosofi, samfundsfag) Naturfag: Matematik fra børnehaveklassen til 10. klasse. Fysik / kemi fra 7. klasse til 10. klasse. Geografi fra 8. til 10. klasse. Biologi fra 8. til 10. klasse. Natur fra 2. til 7. klasse. Praktisk / musiske fag: Obligatoriske: Idræt fra børnehaveklasse til 10. klasse. Sang/musik fra børnehaveklasse til 7. klasse. Værkstedsfag i børnehaveklasse og 1. klasse. Formning (billedkunst) fra 2. klasse til 7. klasse. Håndarbejde fra 3. klasse til 7. klasse. Sløjd fra 4. klasse til 7. klasse. Husgerning (hjemkundskab) fra 6. klasse til 7. klasse. Tekstbehandling/maskinskrivning i 6. klasse. Valgfag: To ugentlige lektioner er obligatorisk i klasse. Fagviften dækker både humanistiske, naturvidenskabelige og praktisk/musiske fag. Obligatoriske emner: Uddannelses - og erhvervsvejledning varetages af skolens vejleder. Færdselslære varetages af klasselæreren i samarbejde med færdselskontaktlæreren. Sundheds og seksualundervisning samt familiekundskab er knyttet til klasselæreren og biologilæreren. Alle klasser på skolen er mindst en gang årligt på lejr. Hvert tredje år er der fælleslejr for alle elever fra 2. til 10. klasse.

4 Side 4 af 5 ENGELSK er et dannelsesfag, hvor grundlæggende kundskaber og færdigheder skal udvikles som en helhed gennem hele skoleforløbet, både i faget engelsk og når engelsk indgår i tværgående emner og problemstillinger. De centrale kundskabs- og færdighedsområder er: Kommunikative færdigheder Sprog og sprogbrug Sprogtilegnelse Kultur- og samfundsforhold Skolen følger som udgangspunkt undervisningsministeriets faglige vejledning Fælles Mål for engelsk, som detaljeret beskriver, hvilke fagområder der skal arbejdes med på de enkelte klassetrin. Fælles Mål kan læses i sin fulde version på undervisningsministeriets hjemmeside via følgende link: Der er områder, vi gerne vil beskrive særskilt, som er unikke i den måde, vi driver skole på. På Herning Friskole undervises der i engelsk fra 4.klasse til 10.klasse med følgende timetal: Klassetrin 4.kl. 5.kl. 6.kl. 7.kl. 8.kl. 9.kl. 10.kl. Timetal Undervisningsministeriet har vedtaget, at engelskfaget siden august 2004 er påbegyndt i 3. klasse med 2 ugentlige lektioner. Beslutningen om at indføre engelsk fra 3. klasse i folkeskolen er taget uden nogen videnskabelige, pædagogiske undersøgelser af, om det har en positiv effekt på elevernes indlæring af sproget. Det er karakteristisk, at ministeriet i sin nye undervisningsvejledning Fælles mål, 2004, skriver at ønsket om at fremrykke starttidspunktet begrundes bl.a. i den øgede internationalisering. Desuden er det et ønske, at eleverne på længere sigt bliver bedre til at læse engelsk og udtrykke sig skriftligt. Som det ses, udelukkende ønsker og formodninger, og selvfølgelig er man nødt til at ønske, at de ekstra ressourcer har en effekt. De 2 ugentlige lektioner i 3. klasse, der undervises i engelsk i folkeskolen, har vi valgt at fordele med en lektion til hhv. 4. og 9. klasse med baggrund i følgende overvejelser: En tidlig sprogstart vil kunne give de svageste elever, der endnu kæmper med sikkerheden i de fundamentale danskfaglige kundskaber som læsning og skrivning, store startvanskeligheder. Vores holdning, baseret på mange års undervisningserfaring her på stedet er, at hvis engelskundervisningen skal opprioriteres, mener vi, det er bedre at give eleverne en ekstra engelsktime i 4. klasse, hvor de blandt andet er sikrere i dansk, samt en ekstra time i 9. klasse, hvor det er den frie mundtlige formulering, den faglige læsning, sikkerhed i de skriftlige udtryksformer og et øget ordforråd, der skal styrke elevernes færdigheder.

5 Side 5 af 5 VALGFAG Fra skoleåret ændrede vi på skolen strukturen for valgfag. Fra tidligere at kunne vælge 2 forløb af et halv års varighed, kan eleverne nu vælge 6 moduler af 6 uger. Indenfor engelskfaget har vi siden 2004, i de fleste perioder, tilbudt valgfagene samtale og grammatik. Tilbuddet giver eleverne i overbygningen mulighed for at øve den frie mundtlige udøvelse af sproget gennem samtaleøvelser og praktisk orienterede øvelser. Desuden styrkes elevernes skriftlige sikkerhed i arbejdet med grammatikken. FAGDAGE På Herning Friskole anser vi det for væsentligt, at eleverne i løbet af skoletiden får mange og forskelligartede oplevelser gennem fællesaktiviteter. Dette er i sprogfagene søgt styrket gennem afholdelse af fagdage, hvor eleverne til tider på tværs af klasser - arbejder med sproget i alle dets udtryksformer. Vores erfaring viser, at hele undervisningsdage fokuseret på et enkelt fag fremmer muligheden for tematisk arbejde, tværfaglige forløb, gruppearbejde og projektorienterede forløb. METODEFRIHED - Undervisningen på Herning Friskole lever op til kravene i Undervisningsministeriets Fælles Mål, men det skal understreges, at vi som skole - og som friskole i særdeleshed, har fuld metode- og emnefrihed. Det betyder, at de enkelte lærere selv vælger, hvilke emner de ønsker at bruge som udgangspunkt for undervisningen, og hvilke metoder de vælger at bruge. Vores valg af lærebøger tages løbende op til vurdering, og vi bestræber os på, altid at være opdateret i forhold til undervisningsmateriale og metoder.

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole.

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Side 1 af 6 Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler

Læs mere

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole.

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Side 1 af 7 Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler

Læs mere

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål Bøvling Friskole Skolens navn, hjemsted og formål 1. Bøvling Fri- og Idrætsefterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution med hjemsted i Bøvlingbjerg, Lemvig Kommune, Region Midtjylland.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ørding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ørding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ørding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773029 Skolens navn: Ørding Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Annelise Nielsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280674 Skolens navn: Kundby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Aksel Goth 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 739006 Skolens navn: Rønde Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 849008 Skolens navn: Åbybro Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Vorsaa Oldenburg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 511005 Skolens navn: Fole Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151022 Skolens navn: Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring 1.1

Læs mere

Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Selvevaluering

Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Selvevaluering Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Danmarks Privatskoleforening Undersøgelsesværktøj Selvevaluering Her og nu situation Evaluering Undersøgelsesværktøj. Skolens egne undervisningsmål.

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

Folkeskolereform 2014

Folkeskolereform 2014 Folkeskolereform 2014 Tre nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Læs skolens målsætning her: Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22.

Læs skolens målsætning her:   Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22. SKOLENS PROFIL Skolen: Sct. Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger

Læs mere

Folkeskolerne i Lolland Kommune

Folkeskolerne i Lolland Kommune Lolland Kommune Skolesektoren Jernbanegade 7 4930 Maribo Telefon: 54676767 lolland@lolland.dk www.lolland.dk Folkeskolerne i Lolland Kommune - en pjece specielt henvendt til forældre til børn med et andet

Læs mere

I maj 2015 besluttede skolen at udvide med 8. og 9. kl., således at skolen fra august 2018 tilbyder 0. til 9. kl.

I maj 2015 besluttede skolen at udvide med 8. og 9. kl., således at skolen fra august 2018 tilbyder 0. til 9. kl. Undervisningen, mål, midler og særlige kendetegn på Østerbro Lilleskole Østerbro Lilleskole er en et-sporet skole, som i perioden 1970 til 1989 har været en skole til og med 6. klasse. Fra 1989 tilføjede

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280388 Skolens navn: Filskov Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Spørgsmål/svar om praksisfaglighed i folkeskolen

Spørgsmål/svar om praksisfaglighed i folkeskolen Spørgsmål/svar om praksisfaglighed i folkeskolen Valgfaget Hvilke fag skal skolerne udbyde? Alle elever skal vælge mindst ét toårigt praktisk/musisk valgfag, der afsluttes med en prøve. De praktisk/musiske

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1: Skolens profil

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1: Skolens profil Evaluering af kapitel 1: Skolens profil Formålet med kapitlet er at få indblik i den kontekst skolens selvevaluering indgår i samt at kvalitetsevaluere skolens profil. Kapitlet falder i tre dele: 1. Præsentation

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473013 Skolens navn: Ringe Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 811007 Skolens navn: Klim Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Inger Lund Gregersen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

Der går 664 elever på Sct. Ibs Skole (pr. 5. september 2013). De bliver undervist af 56 lærere, der tilsammen dækker 47 fuldtidsstillinger.

Der går 664 elever på Sct. Ibs Skole (pr. 5. september 2013). De bliver undervist af 56 lærere, der tilsammen dækker 47 fuldtidsstillinger. Der går 664 elever på Sct. Ibs Skole (pr. 5. september 2013). De bliver undervist af 56 lærere, der tilsammen dækker 47 fuldtidsstillinger. Alle arbejder vi sammen efter følgende formål og værdier: Sct.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct Ibs Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct Ibs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct Ibs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 615017 Skolens navn: Sct Ibs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Birgitte Mikkelsen 2. Angivelse

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014 FOLKESKOLEREFORM Orienteringsaften 9. april 2014 3 overordnede mål 1. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Mindske betydningen af social baggrund. 3. Tillid og trivsel skal styrkes

Læs mere

Til folkeskoler, kommuner og amter

Til folkeskoler, kommuner og amter Til folkeskoler, kommuner og amter Dette er det første af de nyhedsbreve, Undervisningsministeriet har planlagt at udsende i forbindelse med udmøntningen af ændringen af folkeskoleloven. Målet med nyhedsbrevene

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323013 Skolens navn: Kalundborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Astrid Hestbech

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 325007 Skolens navn: Forlev Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Helle Pia Kirkelund

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Skjoldborg 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101516 Skolens navn: Al Quds Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær Andersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400037 Skolens navn: Bornholms Frie Idrætsskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 657025 Skolens navn: Herning Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Knud Nørregaard 2. Angivelse

Læs mere

Solhverv Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 2014

Solhverv Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 2014 Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 20 Tilsynet er gennemført i perioden marts september i.h.t. Bekendtgørelse om certificeret tilsyn på frie grundskoler. Skolens navn: Privatskole, Nr. Truevej

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 235006 Skolens navn: Stenløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Velkommen til Vestre Skole

Velkommen til Vestre Skole Velkommen til Vestre Skole Peter Jensen, som har 6. årgang og tidligere har startet 7. klassetrin Elever fra 9. årgang Alice Markussen, skoleleder Vestre Skole og Åløkkeskolen. Fra skolens Visions- og

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jakobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jakobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for kobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 147033 Skolens navn: kobskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Svend Aage Kronborg 2. Angivelse

Læs mere

ca86f5c5-cf1b e-7e9ae632ec10

ca86f5c5-cf1b e-7e9ae632ec10 Elev-kvotienter: Tillagt antal timer 1 1,083 0,04500 1 23,00 23,50 0,50 Antal Antal elever 2 1,128 2 23,00 23,50 0,50 spor fra til antal 3 1,173 3 24,00 24,50 0,50 1 0 25 25 4 1,218 4 26,00 26,50 0,50

Læs mere

Tilsynserklæring

Tilsynserklæring Tilsynserklæring 2016 2017 Skole: Kertemindeegnens Friskole Revninge Bygade 55 Revninge 5300 Kerteminde Tilsynsførende: Gustav Reck, Ramsherred 64, 5900 Rudkøbing, tlf.: 51 20 33 46 e-mail: gr@kdvalgmenighed.dk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101135 Skolens navn: Vanløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler Kvalitetsrapport 2009 Randers Kommunes Folkeskoler Indledning Skolens individuelle kvalitetsrapport indeholder både en kvantitativ og en kvalitativ del. Den kvantitative del omfatter faktuelle oplysninger

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 669010 Skolens navn: Skjern Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Annemarie

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 429006 Skolens navn: Brenderup og Omegns Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tønning-Træden Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tønning-Træden Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tønning-Træden Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 601008 Skolens navn: Tønning-Træden Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

International dimension. Sct. Hans Skole

International dimension. Sct. Hans Skole International dimension Sct. Hans Skole Fælles for skolen International uge International dimension i fagene, i årsplaner, på dagsordener Internationalt udvalg Klasseprojekter BHKL i kontakt med Wales

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265018 Skolens navn: Roskilde Private Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 315013 Skolens navn: Andreasskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Carsten Overbeck 2. Angivelse

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Elevens faglige. standpunkt og. generelle udbytte af undervisningen. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj.

Elevens faglige. standpunkt og. generelle udbytte af undervisningen. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Elevens faglige standpunkt og generelle udbytte af undervisningen Danmarks Privatskoleforening Undersøgelsesværktøj Selvevaluering Undersøgelsesværktøj. r. Kapitel 2.a Undersøgelsesværktøj til opgørelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skolen ved Havetskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skolen ved Havetskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skolen ved Havetskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280931 Skolens navn: Skolen ved Havet 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bente Bøttger 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159015 Skolens navn: Den Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Merete Trier Frederiksen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621025 Skolens navn: Lykkegårdskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie H. Hansen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Skanderborg Realskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Skanderborg Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Skanderborg Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 745006 Skolens navn: Skanderborg Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang UDSKOLINGEN 7. 9. årgang Kære elever og forældre. Velkommen til Bryrup Skole. Skolen er inddelt i tre områder indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Skolens lærere har valgt hvilket alderstrin af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bernadotteskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bernadotteskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bernadotteskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 157013 Skolens navn: Bernadotteskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ebbe Forsberg Martin

Læs mere

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole Skole-hjem kommunikation Udskoling på Malling Skole Skolen ønsker en tæt og åben dialog med forældrene. Derfor inviterer vi til samtaler og forældremøder i løbet af skoleåret. Kommunikationen foregår fortrinsvist

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 681009 Skolens navn: Videbæk Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743031 Skolens navn: Friskolen i Lemming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bente Bjørnkjær

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280218 Skolens navn: Stepping Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333012 Skolens navn: Landsgrav Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Skolen ønsker, at verden ligger åben for alle elever, der har afsluttet deres skolegang på Johannesskolen og lægger særlig vægt på:

Skolen ønsker, at verden ligger åben for alle elever, der har afsluttet deres skolegang på Johannesskolen og lægger særlig vægt på: Tilsynsrapport Johannesskolen Skoleåret 2013-2014 Afsnit 1: Oplysninger om skolen A. Skolens navn, adresse samt skolekode: Johannesskolen, Troels-Lunds Vej 15 2000 Frederiksberg skolekode 147-034 B. Skolelederens

Læs mere

Lyshøjskolen. Kvalitetsrapport 2013 KV13 0. =

Lyshøjskolen. Kvalitetsrapport 2013 KV13 0. = 531 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 7 8 9 4 5 6 1 2 3 0. = Kvalitetsrapport 2013 Rammebetingelser Klassetrin 0-10 0-10 0-10 Spor i almentilbud 1 Specialtilbud på skolen Ja Ja Ja Antal

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1 Skolens profil

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1 Skolens profil Evaluering af kapitel 1: Skolens profil Skolens ledelse bestående af skoleleder Jeppe Møller Tobberup, viceinspektør Alice Bach Andersen, SFO-leder Pernille Hossy, afdelingsleder Helle Lindgaard, afdelingsleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Trelleborg Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Trelleborg Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Trelleborg Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333023 Skolens navn: Trelleborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespringskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespringskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespringskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151022 Skolens navn: Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring

Læs mere

Generelt om klasse(indskoling)

Generelt om klasse(indskoling) Færdigheder ved skoleårets afslutning: Generelt om 0.-3. klasse(indskoling) Ved slutningen af børnehaveklasseåret har eleven fået den viden og de færdigheder, der skal gøre eleven i stand til at: være

Læs mere

Eleverne har flere muligheder

Eleverne har flere muligheder 10. klasse på Sct. Mariæ Skole 10. klasse på Sct. Mariæ Skole er et tilbud til de elever, der ønsker et større fagligt og personligt overskud, inden de påbegynder deres videre ungdomsuddannelse. 10. klasse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 631023 Skolens navn: Vejle Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Knud Nørregaard 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Kristne Friskole i Holstebroskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Kristne Friskole i Holstebroskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Kristne Friskole i Holstebroskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 661016 Skolens navn: Den Kristne Friskole i Holstebro 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Fælles Mål dækker over de to vigtigste sæt af faglige tekster til skolens fag og emner

Fælles Mål dækker over de to vigtigste sæt af faglige tekster til skolens fag og emner Hvad er Fælles Mål? Fælles Mål dækker over de to vigtigste sæt af faglige tekster til skolens fag og emner De bindende fælles nationale mål i form af fagformål, centrale kundskabs- og færdighedsområder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449008 Skolens navn: Nyborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461044 Skolens navn: Odense Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280654 Skolens navn: Feldborg Frie Børneunivers 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449009 Skolens navn: Nyborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Kapitel 1 Kapitel 1.a 1.h. Skolens profil.

Kapitel 1 Kapitel 1.a 1.h. Skolens profil. Kapitel 1 Kapitel 1.a 1.h. Skolens profil. Kapitel 1.a Skolens værdigrundlag / formål / profil. Skolens værdigrundlag / formål / profil beskrives. Rungsted private Realskoles primære opgave er at skabe

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Freja Skolen-Rudolf Steiner Skolen på Midtsj.skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Freja Skolen-Rudolf Steiner Skolen på Midtsj.skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Freja Skolen-Rudolf Steiner Skolen på Midtsj.skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 345009 Skolens navn: Freja Skolen-Rudolf Steiner Skolen på Midtsj.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 760004 Skolens navn: Hoven Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Brian Andersen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

SELVEVALUERING: SKOLENS PROFIL OPDATERET JANUAR 2017

SELVEVALUERING: SKOLENS PROFIL OPDATERET JANUAR 2017 Pkt. Evaluerings område 1. a Skolens værdigrundlag Her og nu (beskrivelse af praksis) Se beskrivelse 1.a. Målsætning At drive privat grundskole, hvor elevens lyst til læring styrkes i et miljø, hvor den

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400021 Skolens navn: Rønne Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Andreasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Andreasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Andreasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 315013 Skolens navn: Andreasskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Carsten Overbeck 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Skole: Graabjergvej 22, 5656 Ryslinge Skolekode: 477005 Tilsynsførende: Jette Olsen Tilsynsdatoer: 23/11, 24/11, 6/2, 7/2 Tilsyn i fag og

Læs mere

Brattingsborgskolen. Kvalitetsrapport 2012 KV12 0. =

Brattingsborgskolen. Kvalitetsrapport 2012 KV12 0. = 531 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 7 8 9 4 5 6 1 2 3 0. = Kvalitetsrapport 2012 Rammebetingelser Klassetrin 0-6 0-6 0 6 Spor i almentilbud 1 1 1 Specialtilbud på skolen nej Nej Nej Antal

Læs mere

Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser.

Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser. www.sct-knud.dk Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser. Sct. Knuds Skole arbejder for: at give barnet de bedst mulige forudsætninger

Læs mere

Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over:

Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over: Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over: 1. Hvornår og hvordan har skolen evalueret trinmål og undervisningsplaner? 2. Står skolens undervisning mål med hvad der almindeligvis

Læs mere

Følgende aktiviteter er gennemført af den tilsynsførende i skoleåret:

Følgende aktiviteter er gennemført af den tilsynsførende i skoleåret: 6. marts 2004 Tilsynsførende Jan Skajaa Aalborg Friskole - Rapport over tilsynsarbejdet i skoleåret 2003-2004 Følgende aktiviteter er gennemført af den tilsynsførende i skoleåret: 1. Møde med bestyrelsesformanden

Læs mere

Folkeskolereform 2014

Folkeskolereform 2014 Folkeskolereform 2014 Tre nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751094 Skolens navn: Selam Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Toft 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280033 Skolens navn: Ugelbølle Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech

Læs mere

Nyt fra ministeriet A N N E K R A B H A R H O L T R I K K E K J Æ R U P

Nyt fra ministeriet A N N E K R A B H A R H O L T R I K K E K J Æ R U P Nyt fra ministeriet A N N E K R A B H A R H O L T R I K K E K J Æ R U P A D R I A N B U L L N I N A H Ö L C K B E U S C H A U P E T E R K E S S E L R A S M U S U L S Ø E K Æ R Fakta om Fælles Mål Kompetencemål

Læs mere

Folkeskolens planlagte undervisningstimetal perioden 2007/ /10 1

Folkeskolens planlagte undervisningstimetal perioden 2007/ /10 1 Folkeskolens planlagte undervisningstimetal perioden 2007/08-2009/10 1 Af Katja Behrens Skolerne planlægger med flere timer end minimumstimetallet Samlet set planlægger skolerne med langt flere timer til

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hjørring Ny Steinerskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hjørring Ny Steinerskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hjørring Ny Steinerskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 821016 Skolens navn: Hjørring Ny Steinerskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. 08:30-09:15 Fag Fag Fag Fag Fag. 09:15-10:00 Fag Fag Fag Fag Fag

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. 08:30-09:15 Fag Fag Fag Fag Fag. 09:15-10:00 Fag Fag Fag Fag Fag Ny skolereform 0. klasse 0. klasse 14 - heraf 2 lektioner understøttende dansk inklusiv 22½ minutters motion og bevægelse Engelsk 2 7 - heraf 2 lektioner understøttende matematik inklusiv 22½ minutters

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Øster Åby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Øster Åby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Øster Åby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 479016 Skolens navn: Øster Åby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Gustav Reck

Læs mere