Svalbard juni 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Svalbard 18. - 26. juni 2015"

Transkript

1 Svalbard juni 2015 Politiken Plus med John Frikke

2 Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at Politiken Plus og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. Svalbard er en drøm for mange af os danskere, måske fordi Svalbard er en skandinavisk øgruppe højt mod nord, som vi alle har lært om i skolen, og med en natur så anderledes fra end danske. Her finder vi tundra, smukke fjorde, gletsjer, isbjerge, drivis, stejle fuglefjelde og ikke mindst de store pattedyr som hval, hvalros og isbjørn. Svalbard har aldrig haft en urbefolkning, og derfor har dyrene og naturen i mange år levet i fred fra os mennesker. Vi vil komme rundt på Svalbard på et ekspeditionsskib indrettet til turister. Selvom skibet kan tage 110 passagerer er det et af de mindre skibe, som opererer på Svalbard. Det betyder, at skibet kan besøge steder på Svalbard, som skibe med passagerer ikke har tilladelse til. Skib er den eneste måde at komme rundt på, og det en stor oplevelse at bo på et skib, hvorfra man kan opleve den storslåede natur og nemt komme i land med små gummibåde (Zodiacs). Det hollandske selskab Oceanwide arrangerer cruisen. Dette selskab er specialister i ture til antarktiske og arktiske områder. Besætningen er uddannet specielt til disse forhold, og skibets ansatte naturguider har besøgt områderne adskillige gange.

3 Dag-til-dag program: Dag 1 (18/6) Morgenafgang fra Københavns Lufthavn via Oslo til Longyearbyen, hvor vi forventer at ankomme om eftermiddagen. Efter check-in på Spitsbergen hotel er der tid til en at gå på opdagelse i byen. Her kan et besøg i kirken og Polarmusset anbefales og selvfølge i byens souvenirbutikker. Dag 2 (19/6) Efter morgenmad tager vi på formiddagstur til området ud mod Adventsdalen. Her er der to hundegårde med grønlandshunde. Mellem hundegårdene har en edderfuglekoloni fundet beskyttelse for sine fjender ræv, gråmåge og kjover. På vej derud kan vi i fjorden se kongeederfugle, lunde, bramgås, kortnæbbet gås, almindelig ryle og måske den første ismåge. I starten af Adventsdalen er der nogle mindre søer, hvor der kan være flere arter vadefugle som den farverige thorshane og sortgrå ryle samt havlit. På vej tilbage kan vi se snespurvene synge fra hustagene og måske støder vi ind i et tamt rensdyr. Vi har madpakker med fra hotellet, som indtages i det fri. Om eftermiddagen kører vi fra hotellet ned til havnen og påmønstrer vores skib for den næste uges tid. Når vi er kommet godt ombord, skal vi gennemgå den obligatoriske sikkerhedsinformation, før skibet kan sejle. Omkring aftensmadstid vil vi begynde at sejle ud ad Isfjorden mod nye eventyr.

4 Dag 3 (20/6) Vi sejler til Raudfjord på den nordlige kyst af det Vestlige Svalbard, en smuk fjord domineret af spektakulære gletsjere, med chance for ring- og remmesæl. I fjordens stejle klippepartier yngler flere arter alkefugle, og på land kan vi finde en overraskende rig flora. Der er god chance for turens første isbjørn. Dag 4 (21/6) Afhængig af vejret kan vi nu sejle til mundingen af Liefdefjorden og gå i land på tundraen på øen Andøya. Her yngler mange edderfugle og kortnæbbede gæs, og den noget sjældnere kongeederfugl ses mange gange her i større flokke. Herefter sejler vi ind Liefdefjorden og zodiac cruiser nær den 5 km lange Monacobreen. Ved gletsjerfronten opholder der sig tusindvis af rider og mange gange både sabine- og ismåge. I luften patruljerer storkjove og gråmåge. På isflagerne skal vi holde øje med sæler og især isbjørn, som mange gange ses nær gletsjeren. Hele zodiac cruisen giver fantastiske muligheder for fotograferne for at få taget nogle fine billeder. På vej ud af fjorden er der gode chancer for vågehvaler. Dag 5 (22/6) I dag sejler vi ind i Hinlopen og skal cruise i zodiacs langs det spektakulære Alkefjell, hvor der yngler tusindvis af polarlomvie. På den østlige side af Hinlopen vil vi forsøge en landing i Palanderbukta på Nordaustlandet, hvor der tit er rensdyr, kortnæbbet gås, ismåge og tures første hvalrosser. I bugten ses ofte store flokke af hvidhvaler.

5 Dag 6 (23/6) Vi vil forsøge at nå vores nordligste punkt på Phippsøya, som er den største ø i Syvøya-gruppen nord for Nordaustlandet. Her vil vi være på 81 grader nord, kun 870 km fra den geografiske nordpol. Øgruppen er et af de bedste områder for isbjørn, som nemt kan jage sæler på de mange isflager. På Phippsøya holder en stor gruppe hvalrosser til, som kan ses ligge på land med deres enorme kroppe. Dag 7 (24/6) Fra Syvøya vil vi prøve at sejle ud i pakisen. Det er en fantastisk oplevelse at sejle mellem de enorme isflager og isbjerge i mange forskellige formationer. Vi vil bruge skibet, som en stor observationsplatform, hvorfra vi skal se efter isbjørn, sæler og hvaler. Af fugle er det især ismåge og den flotte mellemkjove vi skal holde udkig efter. Dag 8 (25/6) Vi lander på den nordlige spids af Prins Karls Forland nær Fuglehuken. Her findes den eneste bestand af spættet sæl på Svalbard. Områdets store havfuglekolonier huser blandt andet den lille nuttede søkonge, som yngler her højt mod nord i store kolonier. Dag 9 (26/6) Vi ankommer igen til Longyearbyen, og det er tid til at sige farvel til besætningen og begive os til lufthavnen for at flyve tilbage til København, hvor vi forventer at ankomme samme aften. Af andre fuglearter og pattedyr, vi kan se undervejs på turen, kan nævnes mallemuk, fjeldrype, sortgrå ryle, gråmåge, lunde, snespurv, svalbardrensdyr, ringsæl, vågehval samt med lidt held den meget sjældne grønlandshval. Svalbards rige planteliv med arktiske blomster bliver også en interessant oplevelse, og der bliver rig lejlighed til at studere floraen.

6 Dagsprogrammet Dagsprogrammet er blot nogle muligheder blandt mange flotte og spændende besøgssteder på Svalbard. Det er umuligt at planlægge et dagsprogram måneder eller år i forvejen. Vejr og især issituationen er meget afgørende for, hvilken steder som kan besøges. Det er altid kaptajnen og turens ekspeditionsleder, som afgør ruten og hvilken steder, som besøges. Men både kaptajnen og ekspeditionslederen er interesseret i at give gæsterne de bedste oplevelser.

7 Skibet M/S Ortelius kan have 116 passagerer i 53 kahytter og har en 47 personers stor besætning. Skibet er 91,25 meter langt, 17,61 meter bredt og stikker 5,8 meter. Klassifiseret i Ice klasse: UL1 (Svarer til 1A). Slagvolume: 4575 tons. Fremdrift: 6 ZL 40/48 SULZER. Hastighed: maksimum 14,3 knob. Skibet har en stor kabys, en stor bar og en foredragssal. Dagens gang på skibet Der bliver tilbudt landgange, zodiac cruise o.s.v. På båden indtager vi alle 3 daglige måltider, og der står altid gratis kaffe og te i baren, nogen gange med kage (eftermiddag). Der tilbydes foredrag, som mest omhandler arktisk. Scanbird/Politikens gruppe er kun en del af turens deltagere, og vi må forvente, at der er deltagerer for mange nationer med på turen. Det officielle sprog på skibet er engelsk, og Scanbirds guide vil hjælpe dig med at oversætte det væsentligste, hvis nødvendigt. Dæksplan

8 Turens pris Turens pris er afhængig af overnatningsformen på skibet, hvor der findes forskellige kahytter. Prisen pr. person med Politiken Plus kort: 4-pers. kahyt 2 køjesenge eget bad/toilet er kr. 2-pers. kahyt med koøje eget bad/toilet kr. 2-pers kahyt med vindue eget bad og toilet kr. 2-pers kahyt De luxe med eget bad og toilet koster kr. Du kan læse og se mere om kahytterne på Oceanwides hjemmeside. Priserne inkluderer: Fly fra København til Longyearbyen (ingen forplejning på flyet) En nat på hotel i Longyearbyen med morgenmad og 3 retters menu til aften En frokostmadpakke (selvsmurt) til dagturen 8 dages cruise med Oceanwide Expeditions på skibet Ortelius Alle udflugter, mad, te, kaffe og vand på båden Scanbird guide med fra København I priser er ikke inkluderet Drikkevare til måltider Drikkepenge til skibets personale og guider Frokost den sidste dag Personlige fornødenheder m.m. Har du ikke Politiken Plus kort koster turen kr ekstra pr. person (uanset kahyt). Forsikring I prisen er der ikke inkluderet nogen forsikring.

9 Olietillæg I turens pris er inkluderet en olie brent pris på maks. 120 USD. I øjeblikket er prisen USD 110, og vi skal helt tilbage til nogle få måneder i 2012 og 2011, hvor prisen har været højere end USD 120. Stiger olie prisen til over 120 USD, vil der blive faktureret et tillæg på 18 USD pr. døgn pr. person (ca. 700 kr.). Se Tilmelding Tilmelding kan kun ske gennem Politikens Plus hjemmeside. Gå til tilmelding her. Depositum er på kr. for 4-sengs kahytten og kr. for alle andre kahytter. Husk at angive hvilken kahyt I ønsker. Restbetalingen vil blive i rater, da der løbende skal betales rater til båden. Afbestillingsregler Der skal betales ret store beløb i depositum for reservation af skibet. Derfor er Scanbird nødt til at have specielle afbestillingsregler for denne tur. Afbestilling (pr. person): a. Afbestilling inden 31. december 2014: Ved skriftlig afbestilling til Scanbird tilbagebetales det indbetalte beløb fratrukket depositum. b. Afbestilling fra 1. januar 2015 til og med 31. marts 2015: Ved skriftlig afbestilling til Scanbird betales turens pris fratrukket 50 %. c. Afbestilling fra 1. april 2015: hele turens pris betales (ingen tilbagebetaling). Guide John Frikke er Scanbirds guide på denne tur. John har siden 1982 været aktiv i Nordatlanten og i Arktis - både på egen hånd, men i særdeleshed også som medarbejder ved videnskabelige undersøgelser af fuglelivet og som guide på arktiske togter med skibe. Det er i årenes løb således blevet til 12 besøg på Svalbard, og John har udviklet et stort og godt kendskab til øgruppens særlige natur. Flere gange har han deltaget som guide eller ekspeditionsleder på skibsbaserede rejser til den højarktiske øgruppe. John Frikke, som ekspeditionsleder på Svalbard i 2013

10 Anbefalet litteratur Fuglebøger: Alle fuglebøger, som omhandler Europa, dækker også Svalbard. Derfor vil vi ikke anbefale den ene guide frem for den anden. Tag den med, I har! Svalbard Den Arktiska Pärlan af Ingvar Persson: En fremragende lille guide til Svalbard, som omhandler de fleste informationer, som turister har brug for. Bogen er skrevet på svensk. Svalbards Fugler og Pattedyr af Fridtjof Mehlum: En god lille guide til fugle og dyr på Svalbard. Bogen er skrevet på norsk. Svalbards Flora af Olaf I. Rønning: En fin guide til Svalbards flora. Bogen er skrevet på norsk. Endvidere kan det anbefales at læse: Turrapport fra Svalbard i 2013, som kan downloades her Klimaet er arktisk, hvilket betyder, at det er køligt, også om sommeren. Det er dog ofte solrigt, så temperaturen om dagen kan komme helt op på 5 15 plus grader. Det er lyst hele døgnet, hvilket man lige skal vænne sig til. F.eks. står solen kl. 1 om natten skråt på himlen som svarende til en sommereftermiddag herhjemme! Om natten er det koldt, men dog højst nogle få frostgrader. Mod nord i pakisen og i fjordene ved de store gletsjere er det ofte koldt, helt stille og meget smukt her kan havet være som et spejl. Vejret kan dog også vise sig fra sin mindre gæstfri side. Det kan blæse med nedbør, hvilket dog hører til sjældenhederne, da Svalbard ligger i et nedbørsfattigt område specielt på nordøstsiden.

11 Landkort Gode detailkort kan købes over nettet fra Norsk Polarinstitutt: Indkvartering I Longyearbyen vil vi bo på Spitsbergen hotel, der ligger i udkanten af byen. På resten af turen overnatter vi på skibet. Yderligere informationer Deltagerne vil i god tid modtage et informationsbrev med mødetider, praktiske oplysninger m.m. I er altid velkommen til at kontakte os. Helbred Vi kan desværre ikke på denne tur have deltagere med nogen form for gangbesvær. Links med informationer om Svalbard Oceanwide Expeditions, som er operatør af skibet: Svalbard Wildlife Service: Spitsbergen hotel : Se mere end 200 billeder fra en lignende Svalbard rejse i 2013 >>

12

Svalbard juni 2019

Svalbard juni 2019 Svalbard 9. - 17. juni 2019 med John Frikke www.scanbird.com Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. Svalbard er

Læs mere

Kære turinteresserede,

Kære turinteresserede, Kære turinteresserede, Det er med stor fornøjelse, at DOF Travel atter kan tilbyde medlemmerne en drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. De seneste ture, vi turledere John og Erik arrangerede i 2006,

Læs mere

DOF Travel Svalbard juni 2019

DOF Travel Svalbard juni 2019 DOF Travel Svalbard juni 2019 En 11-dagestur med sejlskibet s/v Rembrandt van Rijn. Turoperatør for skibet: Oceanwide Expeditions. Turledere for DOF Travel: Mikkel Holck og Søren Sørensen. Ekspeditionsleder

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne,

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN 3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Camp Ice Cap, Ilulissat Isfjord (UNESCO), Ilimanaq Lodge og Glacier Lodge Eqi. Det ene sted er smukkere end det andet. Oplev en intens, uforglemmelig

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Antarktis uger i november 2020

Antarktis uger i november 2020 Antarktis 2020 3 uger i november 2020 Dof Travel turleder: Eric Schaumburg Arrangør: Oceanwide Expeditions, Holland Landarrangement: Seriema Nature Tours, Argentina Kongepingviner på South Georgia Roligt

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT

OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT Find dig selv midt i en pingvinkoloni med 100.000 rugende pingviner! En sørejse

Læs mere

ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE

ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE Svalbard 21/7 2/8 2006 ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Indledning I perioden 21/7 2/8 2006 arrangerede DOF Travel, Dansk Ornitologisk Forening, sin

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Havfugle skorter det heller ikke på. Store stormfugle kan af og til forveksles med albatrosser, og skarverne

Havfugle skorter det heller ikke på. Store stormfugle kan af og til forveksles med albatrosser, og skarverne SYDGÅENDE EVENTYR PÅ DEN SYDLIGE HALVKUGLE ANTARKTIS, SYDAMERIKA OG FALKLANDSØERNE Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionsrejse på den sydlige halvkugle med Hurtigruten.

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition UNIK EKSPEDITION FRA ISLAND TIL VERDENS STØRSTE FJORDSYSTEM TRE ARKTISKE ØER JAN MAYEN, ØSTGRØNLAND OG ISLAND En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs

Læs mere

DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58

DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58 DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58 DOF - Svalbard 2002 Side 2 af 58 Indledning Ekskursionsudvalget under Dansk Ornitologisk Forenings Københavnsafdeling arrangerede i perioden 7. juli til 22. juli 2002 en

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

SVALBARD. Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge. Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med. Dansk Ornitologisk Forening

SVALBARD. Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge. Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med. Dansk Ornitologisk Forening SVALBARD Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med Dansk Ornitologisk Forening Side 1 af 80 Kort over turen, udarbejdet af Steffen Holst

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Om turen. Longyearbyen og Barentsburg. På tur i arktisk vildmark DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR 

Om turen. Longyearbyen og Barentsburg. På tur i arktisk vildmark DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR  DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR  Oplev et af verdens smukkeste steder fra havniveau på denne ekspeditionsrejse til fantastiske Svalbard. Som bonus kommer du med

Læs mere

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Kære DOF medlem Vi kan nu med glæde præsentere DOF Østjyllands program for bus- og sejlturen til Slesvig og klippeøen Helgoland i

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

SVALBARD NORDLYSETS LAND

SVALBARD NORDLYSETS LAND RUNDREJSE NORGE LONGYEARBYEN SVALBARD NORDLYSETS LAND Rejsebeskrivelse Norsktalende rejseleder Svalbard ligger mellem Nordnorge og Nordpolen og Longyearbyen er den nordligste i verden. Området er kendt

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Grønlands dyreverden

Grønlands dyreverden Grønlands dyreverden David Boertmann Århus Universitet, Inst. Bioscience, sektion for arktisk miljø & DCE Forsker: fugle, havpattedyr, moskusokser, svampe Rådgiver: de grønlandske myndigheder; olieefterforskning

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Vinter Fugle i naturen

Vinter Fugle i naturen Vinter Fugle i naturen 22.01.17 28.01.17 I samarbejde med leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset når vi sammen tager ud for at se på vinterens fugle. Årstiden giver mulighed for at komme

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER

REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER Find dig selv midt i en pingvinkoloni med 100.000 rugende pingviner! Oplev også

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

En tak til Gitte og Uffe Fester for botanik siderne, Uffe Ougaard for kortrute samt Lars Påby for supplerende tal til artslisten.

En tak til Gitte og Uffe Fester for botanik siderne, Uffe Ougaard for kortrute samt Lars Påby for supplerende tal til artslisten. Forord: Fra den 28/6-8 og 9/7 afholdt DOF Travel (Dansk Ornitologisk Forening) atter stortur til den spændende arktiske øgruppe Svalbard. Denne gang med den største gruppe DOF Travel nogensinde har rejst

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

EN REJSE MED DET NYESTE SKIB ROALD AMUNDSEN REJS JULI 2019 GRØNLAND OG ISLAND - EN FJORD- OG NATIONALPARKOPLEVELSE

EN REJSE MED DET NYESTE SKIB ROALD AMUNDSEN REJS JULI 2019 GRØNLAND OG ISLAND - EN FJORD- OG NATIONALPARKOPLEVELSE EN REJSE MED DET NYESTE SKIB ROALD AMUNDSEN REJS JULI 2019 GRØNLAND OG ISLAND - EN FJORD- OG NATIONALPARKOPLEVELSE En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Studietur til Samernes land

Studietur til Samernes land info@ Studietur til Samernes land Inkl. besøg på Jokkmokks marknad 6. 11. februar 2019 Fra Billund Rejse nr. C-14 Nordlys I anledningen af Foreningen NORDENs 100 års jubilæum i 2019, arrangerer Foreningen

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rute SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE

Det kan du glæde dig til. Rute SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionssejlads ved den sydlige halvkugle

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Helgoland i den Tyske Bugt

Helgoland i den Tyske Bugt Helgoland i den Tyske Bugt Tekst og fotos af Dieter Maaszen Helgoland med Lange Anne yderst mod vest Besøg øen om foråret - ved påsketiden - herefter er der frit slag for fuglefolk og fotografer og andet

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 20.09.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Donaudeltaet og Bukarest

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

Program November 2015 April 2016

Program November 2015 April 2016 Program November 2015 April 2016 "Formanden har ordet..." Kære naturven, du står nu med foreningens program for vintersæsonen i hånden. Og selv om det er vinter med ikke mange planter i naturen, så går

Læs mere

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Efterår Fugle i naturen 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger, få en flyvende

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Midnatssolens Rige og Svalbard

Midnatssolens Rige og Svalbard Midnatssolens Rige og Svalbard 5. - 19. juli 2017 med MSC Preziosa Longyearbyen Svalbard Tromsø Hellesylt Geiranger Flåm Bergen Hamburg Tyskland Nordkap Honningsvag Prisen inkluderer: 15 dage/14 nætters

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund

Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund Lørdag den 11. til tirsdag den 14. oktober 2014 Rejseledere: Søren Sørensen og Chr. Ebbe Mortensen Farverige efterårsdage ved Nordtysklands Østersøkyst Traner

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere