Gennemgang af legepladser mm. i Hallandsparken. Af legepladsudvalget som blev nedsat på generalforsamlingen. Legeplads 1. Mellem nr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gennemgang af legepladser mm. i Hallandsparken. Af legepladsudvalget som blev nedsat på generalforsamlingen. Legeplads 1. Mellem nr."

Transkript

1 Taastrup 14/ Gennemgang af legepladser mm. i Hallandsparken. Af legepladsudvalget som blev nedsat på generalforsamlingen. I forbindelse med bestyrelsens fremlæggelse af legepladsrapport, og bestyrelsens anbefaling til at dele af legepladsens redskaber skulle fjernes omgående, da det opfattes at dele af konstruktionerne ikke er lovlige, og dele af legepladsen var angrebet af råd i sådan grad, at konstruktionerne var farlige. På generalforsamlingen blev der fra salen, stillet tvivl om nødvendigheden i at dele af legepladsredskaberne skal fjernes nu, og om brugen af Div. DS Standarder er gældende overfor tidligere opsatte legestativer, som dengang de blev opsat overholdt gældende regler. Herved blev der på generalforsamlingen nedsat et udvalg bestående af Emine HP 112, Behar HP 146, Kim K. HP 86, Lars HP 140, Kim S HP 38, som skulle se nærmere på legepladsernes tilstand, for nærmere at vurdere, om dele af legepladserne skal fjernes omgående som bestyrelsen fremsatte, eller om dele af legepladserne kan bibeholdes, og repareres midlertidig indtil opførsel af nye legeredskaber kan ske. Det første møde blev afholdt mandag den 6/ hvor alle deltog undtagen Kim K HP 86 som var på ferie. Klatrestativ. Legeplads 1. Mellem nr Udvalget har gravet ca. 30cm. ned ved stolperne, og kan konstatere at der er lidt råd i stolperne. Det vurderedes at det ikke er så slemt at stativet skal fjernes nu, men at det kan bibeholdes 1-2 år indtil en ny legeplads er etableret. Stolperne skal dog med jævne mellemrum ca. hvert 3 måned, kontrolleres om råd bliver værre, hvorved situationen ændrer sig. klatrestativet skal efterses visuelt hver uge for synlige mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedres så ingen kommer til skade. 2 stk. kæder i nettet er faldet ned og skal repareres snarest. (formentlig er der reservedele i skuret) En enkelt tværligger, ved dobbeltrørene er begyndt at forvitre og skal udskiftes. Generelt skal alle bolte og skruer mm. efterspændes (formentlig er der reservedele i skuret) Generelt er hele træ-konstruktionen meget udtørret, men ikke rådden og trænger snarest til bemaling med træbeskyttelse, f.eks. neutral eller brun.

2 Gyngestativ 1. Gyngestativ af ældre oprindelse har formentlig stået på stedet fra byggeriets start, og er opsat efter de dengang gældende regler, hvorved nuværende regler om afstand fra sæde til stolpe, ikke skal være 150cm. som står i rapporten, men kun 50cm. Afstanden er d.d. ca. 100cm Telefonmasterne er gamle og udvasket samt behandlet med træbeskyttelse. Masterne bærer ikke præg af at svede, hvorved stativet skal bibeholdes indtil videre. Kædernes åbninger er for store, hvorved fingre kan komme i klemme. Kæderne skal enten betrækkes med ny plastslange helt op til gyngebeslagene, eller kæder kan udskiftes med nye godkendte kæder, og plastslange monteres helt op til gyngebeslagene. Alle gyngebeslag efterspændes. Afstanden på 68,25cm. mellem gyngeophæng som er nævnt i rapporten er efter nyere regler, hvorved dette ikke er nødvendigt og stabiliteten i gyngesædet er tilsyneladende ikke svækket. Hele stativet skal efterspændes og udstikkende bolte skæres af. Generelt trænger stativet til bemaling med træbeskyttelse.. Gyngestativ 2. Udvalget har gravet ca. 30cm. ned ved stolper, og kan konstatere at der er lidt råd i stolperne. Det vurderedes at det ikke er så slemt, at stativet skal fjernes nu, men at det kan bibeholdes 1-2 år, indtil en ny legeplads er etableret. Stolperne skal dog med jævne mellemrum ca. hvert 3 måned kontrolleres om råd bliver værre, hvorved situationen ændrer sig. gyngestativ skal efterses visuelt hver uge for synlige mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedring så ingen kommer til skade. Generelt er hele træ-konstruktionen meget udtørret, men ikke rådden og trænger snarest til bemaling med træbeskyttelse, f.eks. neutral eller brun. Den ene tværligger er begyndt at forvitre i den ene ende, den skal have et metalbånd om for en sikkerhedsskyld eller udskiftes, eller kontrolleres visuelt hver uge for at se om det bliver værre. Alle bolte skal efterspændes på stativet inkl. gyngebeslag hvoraf det ene er løst. Den ene af boltene i de lodrette stolper, skal have en større afrundet spænde skive / plade da hullet i stolpen er for stort i forhold til bolten.. Pt. mangler en gennemgående bolt i den ene overligger, denne skal monteres snarest. (er repareret nødtørftigt med metalbånd). Flere steder i stolperne er der borehuller, som ikke er i brug, disse skal tilstoppes med f.eks. rundstokke i passende størrelser.

3 Legetårn 1. Tårnet kan/bør ved en mindre reparation bibeholdes indtil videre. Tårnet skal efterses visuelt hver uge for synlige mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedring så ingen kommer til skade. Hullerne i sideafskærmning på øverste etage kan afhjælpes, hvis der indvendig på eksisterende plader, monteres 12mm vandfaste krydsfinerplader. Pladerne kan også udskiftes helt med 21mm vandfast krydsfinerplader, som dog er en dyrere løsning. Midtersprosse under gulvbrædder på øverste etager, høvles en smule så nedstikkende kant fjernes, sådan at man ikke kan slå hovedet på en skarp kant. Alle brædder eftergås og fastgøres med nye skruer, hvor det er nødvendigt. Alle skruer og bolte efterspændes inkl. klatregreb som er løse Klemfælde mellem gulv og øverste trin afhjælpes ved, at montere et bræt på bagsiden af stolperne, fra gulvbrædder ned til flugten af overkanten på trinet. Generelt trænger tårnet snarest til bemaling med træbeskyttelse.. Betonrør gennem bakken. På generalforsamlingen havde nogen den opfattelse, at betonrøret kan falde sammen og derved skal fjernes eller opfyldes. Dette er ikke korrekt, rørets tilstand er helt i orden og kan holde langt ud i fremtiden. Det er formentlig et gammelt rygte som er kommet op igen, men har intet på sig. Stolper samt tovbane på bakken. Stolper er delvis forvitrede. Disse bibeholdes indtil videre. Bemaling af disse kan forlænge levetiden en smule. Rutschebane. Stødområdet/faldunderlaget er utilstrækkeligt. Faldunderlaget er blevet fast og skal udskiftes, 1m. ud til hver side af rutschebanen og 2m. ud fra udløbsstykket. Faldunderlaget skal ikke erstattes med gummifliser, da disse erfaringsmæssig efter kort tid vil ligge ujævnt og bøje op i siderne. Dæktrappen er delvis overgroet, hvorved trinene er meget små Ukrudt mm. bør fjernes, så trinene bliver mere synlige.

4 Legeplads 2. Udfor nr Kombinationsredskab 1. Kombinationsredskabet har formentlig stået på stedet i mere end 10 år, og er opsat efter de dengang gældende regler. Stativet bibeholdes i sin nuværende udformning, men skal efterses visuelt hver uge for synlige mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedring så ingen kommer til skade. Generelt trænger trækonstruktionen til træbeskyttelse. Alle bolte og skruer efterspændes, og alle brædder eftergås og fastgøres med skruer, hvor det er nødvendigt. På oversiden af side-afskærmningen, skal der saves lidt af sidde-brædderne, hvor det er muligt med en rundsav, så disse bliver smallere. (Dette vil formentlig ikke ændre fristelsen til at sidde på brædderne, men så har vi gjort noget) På begge sider af rutschebanen, mellem de 2 første brædder på hver side, skal der isættes en træklods som passer i mellemrummet, sådan at oversiden af klodsen flugter med oversiden af gulvbrædderne, hvorved anoraksnor ikke kan komme i klemme. Afstand fra gyngesæde til legehuset på 150cm. er ikke gældende for dette redskab, da det henhører under gamle regler, på mindst 50cm. d.d. er afstanden ca. 100cm. Gyngeoverliggeren må gerne sidde på legeredskabet, efter gamle regler fra da stativet blev opsat. Gyngesæder skal hæves til minimum 40 over terræn. Gyngekæderne på den ene gynges åbninger er for store, hvorved fingre kan komme i klemme. Kæderne på den ene gynge skal enten betrækkes med ny plastslange helt op til gyngebeslagene, eller kæder kan udskiftes med nye godkendte kæder, og plastslange monteres helt op til gyngebeslagene. Den anden gynge har godkendte kæder, men skal have udskiftet plastslanger på kæderne, som monteres helt op til gyngebeslagene. Legetårn 2. Tårnet kan/bør ved en mindre reparation bibeholdes indtil videre. Tårnet skal efterses visuelt hver uge for synlige mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedring så ingen kommer til skade. Hullerne i sideafskærmning på øverste etage, kan afhjælpes hvis der indvendig på eksisterende plader, monteres 12mm vandfaste krydsfinerplader. Pladerne kan også udskiftes helt med 21mm vandfast krydsfinerplader, som dog er en dyrere løsning.

5 Midtersprosse under gulvbrædder på nederste etager, hæves en smule og fastgøres. Alle bolte og skruer efterspændes inkl. klatregreb Alle brædder eftergås og fastgøres med skruer hvor det er nødvendigt, især gulvbrædder. Klemfælde mellem gulv og øverste trin afhjælpes, ved at montere et bræt på bagsiden af stolperne, fra gulvbrædder ned til flugten af overkanten på trinet. Nederste trin på tårnet udskiftes da det er forvitret. Alle trin kan drejes rundt når de er tørre, disse fastgøres med en skrue gennem stolpe og ind i trin. Generelt trænger tårnet snarest til bemaling med træbeskyttelse. Legetårn 3. Legeplads 3. på øen ved boldbanen. Tårnet kan/bør ved en mindre reparation bibeholdes indtil videre. Tårnet skal efterses visuelt hver uge for synlige fejl/ mangler og skader, samt efterfølgende hurtig udbedring så ingen kommer til skade. Hullerne i sideafskærmning på øverste etage, kan afhjælpes hvis der indvendig på eksisterende plader, monteres 12mm. vandfaste krydsfinerplader. Pladerne kan også udskiftes helt med 21mm vandfast krydsfinerplader, som dog er en dyrere løsning. Midtersprosse under gulvbrædder på øverste etager, høvles en smule så nedstikkende kant fjernes, sådan at man ikke kan slå hovedet på en skarp kant. Alle bolte og skruer efterspændes. Alle brædder eftergås og fastgøres med skruer hvor det er nødvendigt, især gulvbrædder. Klemfælde mellem gulv og øverste trin afhjælpes, ved at montere et bræt på bagsiden af stolperne, fra gulvbrædder ned til flugten af overkanten på trinet. Øverste trin udskiftes snarest. (formentlig er der reservedele i skuret) Generelt trænger tårnet snarest til bemaling med træbeskyttelse.

6 Kombinationsredskab 2. I den ene side af sideafskærmningen, opsættes ekstra lodrette høvlede brædder, med samme afstand som eksisterende Alle bolte og skruer efterspændes. Alle brædder eftergås og fastgøres med skruer, hvor det er nødvendigt, især gulvbrædder. På begge sider af rutschebanen, mellem de 2 første brædder på hver side, skal der isættes en træklods som passer i mellemrummet, sådan at oversiden af træklodsen flugter med oversiden af gulvbrædderne, hvorved anoraksnor ikke kan komme i klemme. Generelt trænger redskabet snarest til bemaling med træbeskyttelse. Gyngestativ 3. Kæder udskiftes snarest på begge gynger, da kædeåbningerne er for store og kan give klemskader. Endvidere bærer kæderne præg af flere reparationer, som tyder på at de er nedslidt og kassable. De nye kæder monteres med ny plastslange helt op til gyngebeslagene. Gyngesæder hæves til minimum 40cm. over terræn. Alle bolte efterspændes, 1 stk. bolt er ved at gå fra i toppen. Generelt trænger redskabet snarest til bemaling med træbeskyttelse. Sandkasse. Siddebræt udskiftes hele vejen rundt, der stikker søm op og brædderne er møre. Alle sidebrædder eftergås og fastgøres med skruer hvor det er nødvendigt. Sand skal udskiftes 1 gang årlig, pga. katte ekskrementer mm. Generelt trænger redskabet snarest til bemaling med træbeskyttelse.

7 Fodboldbane og Hockeybane. Net i fodboldmålene er noget hullede, og skal repareres snarest med flagsnor, inden det bliver værre, og sådan at bolden ikke triller unødigt ud på kørebanen mellem biler. (der ligger flagsnor i skuret i tønden) Skruer i målet efterspændes, enkelte skruer mangler i beslag. Generelt trænger redskabet snarest til bemaling med træbeskyttelse. Målstolper males rød / hvid samt bagstolper kan males med, f.eks. farveløs eller brun Arealet foran fodboldmålene er meget nedslidt, som gør at boldbanen er ujævn med fare for fald og vridningsskader, ofte står store vandsøer og efterfølgende mudder i lang tid, hvorved boldbanen ikke kan bruges optimalt. Arealerne foran målene skal løsnes og have en topdress af en eller anden art. Net i Hockeymålene er kun en smule hullede men bør repareres samtidig, inden det bliver værre. Basketbane. Det ene basketnet skal vikles ud, og kæder klemmes sammen så nettet er helt, inden det bliver værre. Ellers intet at bemærke Bænke. Generelt trænger alle bænke til efterspænding og bemaling med træbeskyttelse. Konklusion. Alle legeredskaber er gennemgået og udvalget vil hermed konkludere, at ingen legeredskaber skal nedtages nu, i stedet skal der snarest udføres reparation af de eksisterende, for en mindre sum penge, sådan at alle redskaber er i orden indtil nye evt. kan etableres. Det er vigtigt at bestyrelsen påtager sig opgaven, eller tilspørger andre i bebyggelsen, om at udføre tilsyn med legepladserne jævnligt. Tilsynet udføres visuelt hver uge, samt tilsyn med stolperne ved opgravning ca. 30cm. ned hver 3 måned, sådan at ingen redskaber kommer i en sådan stand, at de har mangler eller skader, og at redskaberne repareres hurtigt herefter. Dette vil holde skadernes omfang på de enkelte stativer nede, og samtidig mindske hærværk på allerede ødelagte redskaber. Generelt skal tingene sættes i system, sådan at legepladserne til en hver tid er i rimelig god stand. Det kan være en god ide, at lave en 10 års plan omkring vedligeholdelse i Hallandsparken, såfremt der ikke allerede foreligger en.

8 Generelt trænger alle legeredskaber og bænke til bemaling med træbeskyttelse. Generelt bør alle faldunderlag rives grundigt igennem 1 gang årlig, for at fjerne eventuelle urenheder i form af dyre ekskrementer samt glasskår, sten og pinde mm. Generelt bør alle faldunderlag kantes hele vejen rundt 1 gang årlig, sådan at ukrudt, græs mm. ikke vokser ind over arealerne, og at størrelsen på faldunderlaget derved mindskes, i forhold til den størrelse som det skal være til de enkelte legeredskaber. Efterfyldning af faldunderlag efter behov, kan f.eks. vurderes 1 gang årlig. Udskiftning af sand i sandkasse 1 gang årlig. Med venlig hilsen Legepladsudvalget

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Gartnerparkens Grundejerforening

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Gartnerparkens Grundejerforening Legepladsinspektør Frank Lassen Certifikat nr. 043 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Rapport nr. HTK-FL-89-2010 Driftsleder

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2017 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2018 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Børnehaven Børnevej 1 1000 Børneby Inspektionssted: Børnehaven Børnevej 1 1000 Børneby Inspektionsdato: XX Inspektionsnr.: KMC 200X-XX Konsulent: Kim Munk Christensen

Læs mere

Gennemgang af RVP legepladser

Gennemgang af RVP legepladser Gennemgang af RVP legepladser Gennemgangen blev foretaget d. 30. oktober 2006 med Henka som konsulent. Generelt set er alle gynger ikke i overensstemmelse med tidens krav. De er tillige så dyre at få totalrenoveret

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken. Af Kenneth Lohmann Cert. Legepladsinspektør Legepladseftersynet Poppelvej 21 4700 Næstved Danmark Tlf: 70 70 78 17 Mail: post@legepladseftersynet.dk

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 6-10 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave Antal beliggenheder: 1 Antal redskaber: 21 : Inspektion udført af: Certificeret Legepladsinspektør Certifikat nr. 0003 fra DS Certificering A/S Certifikat

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 6-10 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Følgende renoveringsplan for alle RVP s 14 lokale legepladser er udarbejdet efter to gennemgange med certificerede legepladsinspektører fra hhv. firmaerne Henka

Læs mere

Regningslinjer for legepladserne i dagplejen.

Regningslinjer for legepladserne i dagplejen. Regningslinjer for legepladserne i dagplejen. Juli 2011 Indledning På baggrund af særlig fokus på legepladssikkerhed på børneområdet i Svendborg Kommune, har Kommunens sikkerhedskoordinator været ude og

Læs mere

Rapport udført 27 maj 2019

Rapport udført 27 maj 2019 Nordisk Legepladsinstitut Maglemølle 21 4700 Næstved Telefon: 70 70 78 17 Email: info@nlpi.dk Redskabsinspektion gennemført på nedenstående adresse Andelsboligforeningen AST, Bellahøjvej 142, 2720 Vanløse.

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Morten Børup Skolen

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Morten Børup Skolen Certifikat nr. 105 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Medlem af BULP Legepladsinspektør Kent Pedersen Symfonialle 18 8700 Horsens

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Grundejerforeningen Plantagen I Horsens

Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Grundejerforeningen Plantagen I Horsens Legepladsinspektør Kent S. Pedersen Certifikat nr. 105 fra Teknologisk Institut gældende til 31.12.2009 www.legepladskontrollen.dk Legepladsinspektør Kent S. Pedersen Symfonialle 18 DK 8700 Horsens E-mail

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vestervangsskolen

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vestervangsskolen Certifikat nr. 2016 fra foreningen af uvildige legepladsinspektører og konsulenter (BULP) for bestået eksamen og praktisk prøvning i henhold til DS/EN 1176:2008 serien. Dette kan verificeres på www.1176.dk

Læs mere

Inspektionsdato: Institutionsdeltagere Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: Mail:

Inspektionsdato: Institutionsdeltagere Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: Mail: Inspektionsdato: 25.04.17 Institutionsdeltagere: Susanne R. Dall Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: 53 63 24 96 Mail: carba@vejle.dk Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Bettina Fisker Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Gårdanlægget Sølvgade BK 323

Inspektion af legepladsredskaber. Gårdanlægget Sølvgade BK 323 Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut gældende til 31.12.2005 Medlem af Dansk Standards udvalg om legepladssikkerhed S-230 siden 1985. Legepladsinspektør Gert Olsen Gl. Klausdalsbrovej 481 DK 2730

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10 Side 1 af 12 Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10 Medlem af brancheforeningen for legepladsinspektører. Af Einar J.S. Hansen Cert. Legepladsinspektør

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Ejerlavet Slettebjerget 21-66

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Ejerlavet Slettebjerget 21-66 Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut gældende til 31.12.2006 Medlem af Dansk Standards udvalg om legepladssikkerhed S-230 siden 1985 og formand for udvalget. Legepladsinspektør Gert Olsen Gl. Klausdalsbrovej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2016 for

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2016 for Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF:

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF: Legeplads 1 Store sten og Robiniastubbe Bruges til at forbinde de andre elementer til en bane. Stenene er runde eller flade og uden skarpe kanter. Stubbene varierer i omkreds og er ikke helt runde, men

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor Einar Jon Skulason Hansen Certificeret legepladsinspektør Tlf. 61 69 93 60 Legepladseftersynet - Poppelvej 21 - DK 4700

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlauget Ellebæk II v/lisbeth Dalgas Jacobsen Laubsvej 41 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlauget Ellebæk II v/lisbeth

Læs mere

Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling

Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling Institution Område Emne Niveau Beskrivelse Anbefalet Peter Aage Gården Dagtilbud Sandkassen Vedligehold/ udskftning Optagning og bortskaffelse af tømmer

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dragør Menighed.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dragør Menighed. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dragør Menighed. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

Samlevejledning og brugsvejledning

Samlevejledning og brugsvejledning Vare nr. 956049 Samlevejledning og brugsvejledning til Silvan Aktivitetstårn Model B, TÜV-godkendt Læs denne vejledning grundigt igennem!! 1 Myndighedstegning Der skal søges om byggetilladelse, ved offentligt

Læs mere

Vedligeholdelsesinstruktioner / vedlikeholdsinstruksjoner Komplay

Vedligeholdelsesinstruktioner / vedlikeholdsinstruksjoner Komplay Vedligeholdelsesinstruktioner / vedlikeholdsinstruksjoner Komplay Komplay Maintenance Instruction 1 / 13 KOMPAN A/S 16122011 KRH Vedligeholdelsesinstruktioner / vedlikeholdsinstruksjoner INDLEDNING 3 STØDABSORBERENDE

Læs mere

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21 i Ejby fodboldklub Dagsorden: Vedtægtsændringer (se nedenfor). Afstemning vedr. Fællesareal (se bilag) Evt. Der vil være gløgg og æbleskiver til mødet NBNBNB: Denne

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ejerforeningen Terrasserne, Roskilde

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ejerforeningen Terrasserne, Roskilde Side 1 af 25 Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ejerforeningen Terrasserne, Roskilde Medlem af brancheforeningen for legepladsinspektører. Af Knud Birkedal Nielsen Cert. Legepladsinspektør

Læs mere

TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER

TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER Nedenstående findes oplysninger omkring vedligeholdelse af legeredskaber, solsejl, bord/bænke og multibaner samt inspektion

Læs mere

- lad den begynde her

- lad den begynde her LEG 2017 LIVET ER EN LEG - lad den begynde her Inspiration - legestativ opbygget med Cubic hjørner, windbreaker, profilstolper og PLUS Plank PLUS TIL PODERNE Fri leg, høj kvalitet og stor sikkerhed. Det

Læs mere

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv.

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Rapport for legepladssikkerhed Hurlumhej Dato for rapport:22.05.2017 Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Legepladsinspektør: Navn: Kristian S. Jakobsen Børne- og Ungdomsforvaltningen Gyldenløvesgade

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund

Inspektion af legepladsredskaber. Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund Legepladsinspektør Merete Hauge Lak Certifikat nr. 2014-1 Inspektion af legepladsredskaber Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund Rapporten er udarbejdet i forbindelse med certificering hos BULP Merete

Læs mere

Tilbud på legeplads til Hadsund Syd

Tilbud på legeplads til Hadsund Syd Tilbud på legeplads til Hadsund Syd Efter et behageligt møde med Julie Øland, d. 5. Februar på Fjordbakken, er jeg kommet frem til nedenstående tilbud. Skitse af området. Jeg har valgt at placere legepladsen

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund Legepladsinspektør Merete Hauge Lak Certifikat nr. 2014-1 Inspektion af legepladsredskaber i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund Rapporten er udarbejdet i forbindelse med certificering hos BULP Merete

Læs mere

Samlevejledning og brugsvejledning

Samlevejledning og brugsvejledning Vare nr. 956018 Samlevejledning og brugsvejledning til Silvan Aktivitetstårn Model A Læs denne vejledning grundigt igennem!! 1 Oversigtstegning Tårn Gyngestativ Stige 3645 Tårn Gyngestativ Glidebane 580

Læs mere

Legepladsrenoveringer handlingsplan december 2010

Legepladsrenoveringer handlingsplan december 2010 Legepladsrenoveringer handlingsplan 2011-2015 15. december 2010 Status på legepladsområdet Der er i 2010 gennemført inspektion ved uddannet legepladsinspektør på alle kommunens 30 legepladser (institutioner

Læs mere

Årlig inspektion af legepladsredskaber iht. DS/EN 1176 og DS/EN 1177

Årlig inspektion af legepladsredskaber iht. DS/EN 1176 og DS/EN 1177 Inspektionsdato: 12. November - 2008 Side 1 af 23 Legepladsinspektør: Henrik Carlson Certifikat fra: TÜV SÜD Akademie Certifikat nr. 0735#310752747 Gyldig til 28/2 2009 Henrik Carlson ApS Ternevej 14 7430

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP. Legeplads på Dusagervej

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP. Legeplads på Dusagervej Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S UDARBEJDET FOR: Haraldsted. Antal legepladser: 1

Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S UDARBEJDET FOR: Haraldsted. Antal legepladser: 1 Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S LEGEPLADSINSPEKTION UDARBEJDET FOR: Haraldsted Antal legepladser: 1 Inspektionstype: Hovedinspektion Inspektionen er foretaget

Læs mere

Rapport udført 14 jun 2019

Rapport udført 14 jun 2019 Nordisk Legepladsinstitut Maglemølle 2 4700 Næstved Telefon: 70 70 78 7 Email: info@nlpi.dk Redskabsinspektion gennemført på nedenstående adresse Grf. Lundegaard. Kunde På stedet Skema HOVEDINSPEKTION

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2017 for

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2017 for Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet. Side 1 af 14 Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet. Medlem af brancheforeningen for legepladsinspektører. Af Knud Birkedal Nielsen Cert. Legepladsinspektør

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug.

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug. Side 1 185276-1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg w w w. p l u s. d k Side10 Senest revideret Jan 2019 Side 14 185274-1 18537-1 18536-1 185278-1 Side 19 Side 24 Legetårn medfølger

Læs mere

Alle tiders tumleplads

Alle tiders tumleplads lle tiders tumleplads 10 Gør Det Selv 10/2001 Det -formede legehus har alt, hvad der skal til, når børnene leger. Det er spændende og en lille smule farligt alligevel er det en solid og billig konstruktion.

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Typer af hegn Trådhegn Et trådhegn er ret hurtigt at opføre og nok ét af de billigste at vedligeholde. Gabioner (stenkister) Metalkurve fyldte med sten eller

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 03 OKT 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 03 OKT 2004 Side 1 Viborg den 03 OKT 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Børnehaven Sansehuset.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Børnehaven Sansehuset. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Børnehaven Sansehuset. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Silkeborg Kommune Kultur- & Fritidsafdelingen Søvej 1 8600 Silkeborg Inspektionssted: Legepladsen Slienvej 6 8600 Silkeborg Inspektionsdato: 18. februar 2009 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej 23 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej

Læs mere

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune Certifikat nr. 2002 fra Teknologisk Institut. Legepladsinspektør Helle Kjørup Østergårdstræde 1a 4772 Langebæk Telefon 55362498 helk@vordingborg.dk Driftsinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for

Læs mere

Besigtigelsesrapport. KMC 1176@gmail.com Besigtigelsesrapport. KMC 1176 Besigtigelsesrapport

Besigtigelsesrapport. KMC 1176@gmail.com Besigtigelsesrapport. KMC 1176 Besigtigelsesrapport KMC 1176 Besigtigelsesrapport KMC 1176@gmail.com Besigtigelsesrapport Besigtigelsesrapport Rekvirent: v/ Flemming Lönqvist Dyssegårdsvej 15 4621 Gadstrup Besigtigelsessted: Legepladsen Dyssegårdsvej 4621

Læs mere

WWW.LEGEPLADSKONTROLLEN.DK INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER Inspektionssted: Frydenhøjparken 2750 Hvidovre Foretaget for: Frydenhøjparken Frydenhøjparken 23 2750 Hvidovre Inspektionsdato: 13. juni 2006 Sagsbehandler:

Læs mere

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune Certifikat nr. 2002 fra Teknologisk Institut. Legepladsinspektør Østergårdstræde 1a 4772 Langebæk Telefon 55362498 helk@vordingborg.dk Driftsinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Vordingborg

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER Inspektionssted: Skolefritidsordning Blichers Børneby Tjørnesvinget 4 8981 Spentrup Foretaget for: Purhus Kommune Børn og Unge Bakkevænget 16 8990 Fårup Inspektionsdato:

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos:

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Vejen Kommune Grf. Højene Einar Jon Skulason Hansen Certificeret legepladsinspektør Tlf. 61 69 93 60 Legepladseftersynet - Poppelvej 21 - DK 4700 Næstved

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup Legepladsinspektør Boye Jakobsen Certifikat nr. 134 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien. Rapport nr. HTK-BJ-53-2014 Legepladsinspektør

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018 w w w. p l u s. d k 185276-1 Side 1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg Senest revideret Jan 2018 185274-1 Side10 Side 14 18537-1 Læs denne vejledning grundigt igennem. 185278-1 Side

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS KMC 1176@gmail.com INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Grundejerforeningen V / Daniel Demus Syrenvænget 35 2830 Virum Inspektionssted: Legepladsen Buskevej 2830 Virum Inspektionsdato: 26. august 2017

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Esbønderup børnehus 2014

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Esbønderup børnehus 2014 Certifikat nr. 2017 Certificeret Legepladsinspektør Mikael Peter Bach Christensen Gribskov kommune Center for ejendomsservice Rådhusvej 3 3200 Helsinge Telefon: 7249 6934 Mpbch@gribskov.dk Inspektion af

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger.

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger. 03. Fagbeskrivelser Byggeprojekt: Etablering af dræn på græsplæne, flisebelægninger, faldsand på legepladser ved Tønder Grundskole Brolægger entreprisen: Arbejder: 1. Dræn ved ny tilbygning i græs plæne

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej 23 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup Legepladsinspektør Boye Jakobsen Certifikat nr. 134 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien. Rapport nr. HTK-BJ-53-2013 Legepladsinspektør

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Køjevænget

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Køjevænget Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Køjevænget Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe

2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe 2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe Gør Det Selv 4/1988 MONTAGEBYGGERI I MINI-FORMAT: Rejs pandekagehuset på én dag Delene til dette flotte legehus kan du lave helt færdige

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Pilkærvej Vridsted 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Pilkærvej, Vridsted,

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Den integrerede institution Tusindbenhuset

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Den integrerede institution Tusindbenhuset Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dagpleje.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dagpleje. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Dagpleje. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER Inspektionssted: Fårup SFO Skolebakken 7 8990 Fårup Foretaget for: Purhus Kommune Børn og Unge Bakkevænget 16 8990 Fårup Inspektionsdato: 25. september 2002 Sagsbehandler:

Læs mere

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Gf H.C. Andersen kvarteret

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Gf H.C. Andersen kvarteret LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Gf H.C. Andersen kvarteret Antal beliggenheder: 6 Antal redskaber: 15 Inspektionstype: Årlig hovedinspektion Inspektion udført af: Bjarne Lundgaard Terndrup Certificeret

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Grundejerforeningen Kongeåparken

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Grundejerforeningen Kongeåparken Certifikat nr. 237 fra foreningen af uvildige legepladsinspektører og konsulenter (BULP) for bestået eksamen og praktisk prøvning i henhold til DS/EN 1176:1998 & 2008 serien og DS 1500. Dette kan verificeres

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af: Leder Claus Eskildsen KFUM Social Arbejdes Børnehave og Vuggestue Kongelyset Kongelyset 39 4200 Slagelse er der d. 11. september 2012 gennemført inspektion

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup Legepladsinspektør Frank Lassen Certifikat nr. 043 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Driftsleder Frank Lassen Lervangen

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADSER Inspektionssted: Børnehuset i Gassum Østervænge 15 Gassum 8981 Spentrup Foretaget for: Purhus Kommune Børn og Unge Bakkevænget 16 8990 Fårup Inspektionsdato: 24. september

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Sølyst (Børnehaven)

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Sølyst (Børnehaven) Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Sølyst (Børnehaven) Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet -

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Hollænderhuset.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Hollænderhuset. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Hollænderhuset. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Stenhøjgårdsvej

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Stenhøjgårdsvej Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Legeplads Pilkærvej, Vridsted 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legemiljø. www.silvan.dk

Legemiljø. www.silvan.dk Legemiljø 2007 www.silvan.dk Park er vores eget mærke indenfor alle vores legemiljø-produkter Der findes mange timers leg i Parks 2007 sortiment. Dine børn vil elske at klatre rundt på stativerne eller

Læs mere