Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 12. marts 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 12. marts 2013."

Transkript

1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 12. marts Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 11. december Vedlagt som bilag Siden sidst: Søgetal for 2013 Ansøgningsfristen er 15. marts, men det er vores fornemmelse at der næppe kommer ret mange flere. Søgetallet er lige nu 163 elever, hvilket er et fint tal til de 6 klasser. Vores kapacitet er 168, og det betyder at vi kan optage de elever, der erfaringsvis ansøger for sent. Hvordan det så går op med studieretninger etc. har vi endnu intet overblik over endnu. Status på renovering af tag, ventilation og solceller Efter bestyrelsesmødet 11. december 2012 var der prækvalificering til totalrådgiverudbuddet på renoveringen. Ved fristens udløb umiddelbart før jul var der 15 anmodninger. Her blev 5 firmaer valgt: Moe og Brødsgaard A/S Stokvad Kerstens A/S Bascon A/S Rambøll Kærsgaard og Andersen A/S Der blev herefter udarbejdet et detaljeret udbudsmateriale, og vi fik ansøgning fra de 5 firmaer. Vi afgjorde d. 4. februar, at vi vil tilbyde opgaven til Stokvad Kerstens A/S. Der er givet svar til alle 5 firmaer med begrundelse, jf. bilag 2. Bilag 2: Afgørelse vedr. rådgiverydelsen på tagprojekt på Støvring Gymnasium. Der har været opstartmøde med Stokvad Kerstens A/S, og der er underskrevet kontrakt. Næste møde er aftalt til 21. marts. Her vil vi få afklaret, om det er realistisk at renoveringen kan afsluttes i Besøg fra vore nordiske partnerskoler. Projekt Kritiske Venner. 2 fra hver af ledelserne i Hatanpään Lukio, Tampera, NTI-gymnasiet i Göteborg, Jesheim Gymnasium ved Oslo har marts arbejdet på Støvring Gymnasium. Vi startede for to år siden et projekt under Nordisk Råd: Kritiske Venner. Ideen er at ledelserne fra de øvrige skoler bliver stillet overfor en udfordring, et problem, et ønske om udvikling på skolen. Derefter skal de ved samtaler med elever, lærere, ledelse beskrive hvad de ser, og hvad de vil anbefale skolen.

2 I Støvring har vi naturligvis taget afsæt i Handleplaner og vort strategiarbejde. Vennerne har fået følgende studieområde: Vi vil gerne, at I fokuserer på 2 af vore målsætninger: Den enkelte elev skal nå længst muligt i sin faglige og personlige udvikling En skole med engagement, fællesskab, åbenhed og demokrati. Hvis I har tid og lyst til flere fokusområder, kunne vi ønske os målsætningerne: Alsidige musiske og kreative udfoldelsesmuligheder. Et mangfoldigt internationalt program. Mulige spørgsmål: I hvor høj grad lykkes det at udfordre og udvikle alle elever på skolen? I hvor høj grad lykkes det at aktiviere og inddrage eleverne i at skabe et godt lærested og miljø? Er der udviklingsmuligheder, vi overser? Vore Kritiske Venner opfordres til i øvrigt at udbygge ovenstående studieområder med hvad de finter interessant eller vedkommende. Vedlagt den afsluttende rapport, bilag Årsregnskab 2012 Gennemgang af årsregnskab og revisionsprotokollat v. Peter Nørrevang, Deloitte. Kommentarer til ledelsesberetning og målrapportering v. Jens Nielsen. Regnskab og revisionsprotokollat udleveres på mødet. Vedlagt denne indkaldelse i pdf-versioner. Regnskabet vil efterfølgende være tilgængeligt på skolens hjemmeside. Ministeriet anmoder indskærper i brev af at bestyrelsen tager aktivt stilling til revisors anbefalinger i revisionsprotokollatet. Udkast til redegørelse: Bestyrelsen noterer, at revisor giver en blank påtegning af regnskabet uden forbehold og supplerende oplysninger. I revisionsprotokollatet side 177 anbefales at institutionen vurderer egne præstationer i forhold til sammenlignelige institutioner. Det sker allerede, idet Støvring Gymnasium indgår i samarbejde om et benchmarking med en række gymnasier, næste møde er 19. april, hvor også institutionernes bestyrelsesformænd deltager.

3 Ligeledes kræves at regnskabet indberettes med digitalt signatur. Det anbefales, at bestyrelsen bemyndiger økonomichef Svend F. Sørensen til at indberette skolens regnskabsmateriale med sin digital signatur. 5. Orientering om OK13. Her burde der ligge en redegørelse til bestyrelsen, en redegørelse der uddyber eller tolker den aftale, der er indgået om OK13. Men ministeriet ønsker i denne fase ikke at skrive andet end det, der står i hovedaftalen. Aftalen er ikke stemt hjem af GL. Derfor vil der på bestyrelsesmødet blive givet en kort redegørelse af Jens Nielsen og Finn Andersen om hvordan de ser resultater og udfordringer. Selve hovedaftalen kan læses på: ag%205%20-%20gymnasieskoler%20mv%20-%20ac.ashx 6. Resultaterne fra strategiseminar Som orienteret om i mail tidligere på ugen fremsendes bilag herom senere. 7. Eventuelt Næste møde: 6. juni. Gerd Bangsbo, bestyrelsesformand Jens Nielsen, rektor

4

5 Bilag 1:Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 11. december 2012 kl Dagsordenen består af to dele. Første del: Afslutning af arbejde med Strategi, her deltager MIO og ledelsen. Anden del, hvor der afholdes ordinært bestyrelsesmøde. Første del: Strategi for Støvring Gymnasium. Lokale: 415. Deltagere: Gerd Bangsbo, Susan Vonsild, Marianne Rostgaard, Anny Winther, Anders Laulund, Per Christensen, Finn Andersen, Jens Nielsen; Anette Nielsen, Svend Falkner Sørensen, Morten Peter Jensen, Christoffer Bredsgaard, Margit Madsen, Max Kjær og Jytte Merete Knudsen Afbud fra: Peter Hansen og Sofie Hedeman Vermehren 1. Oplæg om innovation i gymnasiet v. Christoffer Bredsgaard. Christoffer Bredsgaard, Karin Christensen og Anne Christensen deltager i øjeblikket i første fase af et projekt under Region Nordjylland om innovation i undervisningen. Christoffer vil kort informere bestyrelsen herom. Oplægget blev indledt med en kort video om brug af ipad på Renda Fuzhong, a public middel school in Beijing. Christoffer gav et kort oplæg, hvor han gengav de vigtigste pointer fra den efteruddannelse han i øjeblikket deltager i. Han kom ind på, at innovation trives bedst i et fordomsfrit miljø, og at hvis undervisningen skal være innovativ, askiller den sig på nogle måder fra det, vi er mest vant til. Eleverne skal mere ud af klasserummet og læringen skal i højere grad være brugsorienteret, men naturligvis forankret i fagligheden. For at styrke innovation er det vigtigt at man tør lade eleverne styre, men også at der er klare rammer og klare faglige krav. Der skal være kontakter udenfor skolen så det forbedrer muligheden for at lave noget ægte. Problemfelter: Det tager tid, og den tid skal gerne komme igen, også i forhold til eksamen. Det faglige niveau skal sikres og i forbindelse med samarbejde eksternt er det vigtigt at forventningsafstemme. 2. Strategi for Støvring Gymnasium. Bestyrelse, ledelse og MIO deltog i et seminar d. 12. september, hvor Pernille Storgaard Bøge fra U-facilitator ledede processen. Efterfølgende har Gerd Bangsbo og Jens Nielsen haft møde med Pernille S. Bøge i København for at drøfte den videre proces. På det ekstraordinære bestyrelsesmøde d. 29. oktober blev besluttet, at JN udarbejder et oplæg til Strategi for Støvring Gymnasium. Dette oplæg er vedlagt som bilag 1.

6 I bilaget bliver foreslået en model, hvor Strategien formuleres i en række enkle principper. Disse principper skal efterfølgende udfoldes på et seminar, hvor der sættes ord på, hvordan principperne realiseres. Omfanget af en strategi i forhold til vision og mission blev kort berørt. Der er opbakning til strukturen, og den formulerede overordnede strategi, ligesom der er enighed om, at baggrunden er at sikre, at der er en ungdomsuddannelsesinstitution, der udbyder stx i Støvring fremover. Der fremkom forskellige synspunkter på det konkrete indhold: Kvalitet må gerne være et nøgleord. Kan det komme til at stå klarere, at Støvring Gymnasium tager hånd om og har et mål om at udfordre og udvikle alle elever. Ansvar og fællesskab er også væsentlige, og ansvar kan eventuelt kobles med pligter. Er boksen med udsyn og synlighed for tung? Kan et højt fagligt niveau kobles med fællesskab. Se på tre søjler eleverne, de ansatte og Rebild Undgå ordet sikre Konklusionen blev at strategioplægget indholdsmæssigt gås igennem af ledelsen på baggrund af kommentarerne. Herefter arbejdes med strategien på et seminar for lærerne, hele elevrådet, MIO og de af bestyrelsen, der kan deltage. Anden del: Ordinært bestyrelsesmøde. Rektorkontoret. Deltagere: Gerd Bangsbo, Susan Vonsild, Marianne Rostgaard, Anny Winther, Anders Laulund, Per Christensen, Finn Andersen, Jens Nielsen, og Jytte Merete Knudsen Afbud fra: Peter Hansen og Sofie Hedeman Vermehren 3. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev suppleret med et punkt om Forskningens døgn 4. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 29. oktober. Vedlagt som bilag 2. Referatet blev godkendt 5. Siden sidst. Proces for byggesag på Støvring Gymnasium Bestyrelsen besluttede på ekstraordinært møde d. 29. oktober 2012 at igangsætte renovering af tage, nyt ventilationsanlæg samt etablere ca. 400 m2 solceller.

7 Svend F. Sørensen og Jens Nielsen havde d. 7. november møde med Lars P. Schou og Anne Grete Andreasen fra Rebild Kommune, hvor projektet blev gennemgået. På mødet tilbød Rebild Kommune os hjælp til at finde en rådgiver. Efterfølgende har Anne Grete Andreasen sendt os forslag til processen og givet os indsigt i, hvordan Rebild Kommune formulerer sig mht. udbud etc. Det har været en fantastisk stor hjælp. I første omgang handler det om, at gymnasiet får ansat en rådgiver til udarbejdelse af projektet, afholdelse af licitation samt gennemførelse og styring af byggesagen. Vi forestiller os følgende proces: 1. Annoncering af prækvalifikation af rådgiverydelsen, annoncen lægges ud elektronisk d med frist for svar d. 14. december. Se bilag Der udvælges 4-5 firmaer, som bliver inviteret til at give et endeligt bud. 3. De 4-5 firmaer får et udbudsbrev med beskrivelse af opgaven, tilbudsblanket et evt. udkast til rådgiveraftale og udvælgelseskriterier. 4. Med baggrund i udvælgelseskriterierne som skal være oplyst og vægtet i udbudsbrevet, udvælges det firma, som samarbejdet ønskes med. Der indgås rådgiveraftale med det valgte firma. Denne proces forventes afsluttet sidst i januar Herefter starter samarbejdet med det valgte rådgiverfirma, som går i gang med udarbejdelse af projekt og søger den nødvendige dispensation fra lokalplanen til den ønskede tagdækning (der er forespurgt og det synes muligt at få en sådan dispensation). Rådgiveren afholder på vegne af Støvring Gymnasium licitation, fører tilsyn med byggeriet, laver byggeregnskab og opfølgende 1-års garanti syn. Jens Nielsen orienterede om byggeprocessen, hvor vi har fået god hjælp af Rebild kommune. Byggeriet forventes at påvirke regnskabet fremover med kr pr. år i afskrivninger og kr til forrentning af lånet. I alt ca kr. pr. år. Prognose for helårsregnskab Der er budgetteret med et overskud på kr. Forventningen er at overskuddet bliver på kr. Overskuddet skyldes dels at vi har lidt flere elever end budgetteret, i 1.g er der lige nu 167 elever, hvor 28-loftet sætter et maximum på 168 elever. Desuden har vi haft et år med kun 1 på barsel, kun 1 i pædagogikum og heldigvis ikke noget langtidssygdom. Endelig var der projekteret udskiftning af elevborde i alle klasselokaler, men da det ikke var muligt at få disse leveret i 2012 er projektet udskudt til senere.

8 Udover ovenstående nævnte Jens Nielsen også, at Støvring Gymnasium i 2012 har haft et meget lavt forbrug af ressourcer på grund af sygdom, langtidssygdom eller barsel som forklaring på det større overskud end budgetteret. Pjecer: Det almene gymnasium i tal og Fakta og myter om stx. På baggrund af, at politikere og journalister ofte går i byen med forkerte forestillinger om, hvor mange elever der faktisk tager en stx, og hvorvidt de bruger deres studentereksamen eller ej, har Rektorforeningen udarbejdet to pjecer. Pjecen Fakta og myter om stx er sendt til en række politikere på Christiansborg samt journalister. Efterfølgende er Det almene gymnasium i tal udgivet i november De to pjecer vedlægges til orientering. Jens Nielsen supplerede med, at på både Rektorforeningens årsmøde og på den Nordjyske Uddannelseskonference var det et tilbagevendende tema, at for mange unge går i gymnasiet, specielt stx, relativt i forhold til erhvervsskolerne. Det førte til en kort overvejelse om, hvordan gymnasiet kan være med til at synliggøre de erhvervsmuligheder, der er på egnen. Ny Nordisk Skole Støvring Gymnasium valgte ikke at ansøge om at være med i første runde, hvor ansøgningsfristen var 20. november. Vi forventer at være med i anden runde med ansøgningsfrist 1. juli. Hermed får vi den rigtige rækkefølge på tingene, hvor vi først får gymnasiets strategi på plads. Desuden får vi tid til at mødes med de af Rebild Kommunes folkeskoler, som må have lyst til at indgå i NNS sammen med Støvring Gymnasium. Vi ser følgende udfordringer, som vi gerne vil arbejde med: - Udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan. - Gensidigt kendskab til mentorordninger, SPS, læsevejledning, talentarbejde, tværfaglighed så eleverne oplever en sammenhæng. - Etablering af faglige og pædagogiske samarbejder op og ned i uddannelsessystemet. - Udvikle viden om nødvendige elevfærdigheder ved overgang fra folkeskole til ungdomsuddannelser og studiekompetencer ved overgang fra gymnasium til videregående studier. - Mere motion og bevægelse i dagligdagen. - Flere unge i Rebild Kommune får en ungdomsuddannelse. - Øge kendskab til Støvring Gymnasium s faglige program og værdigrundlag. Det endelige projekt skal naturligvis udarbejdes i samarbejde med folkeskolerne.

9 Jens uddybede kort processen op til 20.11, og det er også aftalt i MIO, at Ny Nordisk Skole projektet skal have tid på et kommende seminar. 6. Budget 2013 Ændringsforslag til finanslov 2013 blev fremlagt 17. november Vi forventer at ministeriet udsender Orienteringsbrev om Finanslov 2013 midt i december, først her kender vi de endelige takster. Følgende tal er på baggrund af udregninger i Rektorforeningen, hvor kendte fremskrivninger og besparelser er indarbejdet. Taxameter for 2013 (med 2012 i parentes) pr. elev: Undervisningstaxameter (56000) Færdiggørelsestaxameter (14200) Fællesudgifttaxameter 7390 (7500) Bygningstaxameter 8690 (8400) Bilag 4: Forslag til budget Bilag 5: Kommentarer vedr. budget Jens Nielsen understregede, at dette budget ikke er så forsigtigt som tidligere år, idet elevtallet er sat højere end tidligere i forventning om lavt frafald, og der er budgetteret med minimal stigning på lærerløn. Budgettet blev vedtaget. Jens Nielsen gjorde opmærksom på, at Støvring Gymnasium har en negativ egenkapital i modsætning til mange skoler, der har prioriteret opsparing. Gerd Bangsbo orienterede kort om låneomlægning. Der er lavet aftale om et 3 % lån til kurs 98,3. Punkt 6b. Forskningens døgn Rebild kommune deltager i Forskningens døgn d og det er naturligt, at Støvring Gymnasium planlægger aktiviteter i forlængelse af dette. Mange klasser er optaget af en forestående eksamen, men vi håber, at det kan lade sig gøre at fortsættende hold laver aktiviteter i tilknytning til Forskningens døgn 7. Eventuelt, herunder datoer for møder: Gerd Bangsbo takkede Anders Laulund og Sofie Vermehren for et konstruktivt samarbejde. Anders fortalte at det nyvalgte formandsskab er Kirsten Krejberg, 2b og Jonathan Thomsen, 2f. Næste møde er fastlagt til Årsrapport og regnskab. Forslag til møde i juni: F.eks. 10., 11. eller 12. juni?? Det følgende bestyrelsesmøde fastsattes til d Referent Jytte Merete Knudsen

10 Bilag 2: Afgørelse vedr. rådgiverydelsen på tagprojekt mv. Støvring Gymnasium Ved prækvalifikationen indkom 15 ansøgninger, af disse blev nedenstående 5 firmaer udvalgt til at give bud. I udbudsmaterialet fremgår udvælgelseskriterierne: 1. pris, tæller 40% 2. Evne til at projektere og gennemføre ombygningen brugbart og funktionelt, tæller 20% 3. Evne til styring og overholdelse af tid og økonomi, tæller 20%. 4. Evne til at projektere bæredygtigt, energirigtigt og miljørigtigt, tæller 20%. Efter vurdering af dokumentation for opfyldelse af kriterierne gives points i intervallet [1; 5], hvorefter der multipliceres med hhv. 40 (ad 1.) og 20 (ad. 2,3 og 4). Derved fremkommer følgende pointfordeling: Firma i alt Moe- og Brødsgaard Stokvad Kerstens Bascon Rambøll Kærsgaard og Andersen På den baggrund besluttes at tildele opgaven som totalrådiger til firmaet Stokvad Kerstens. Støvring Gymnasium d. 5. februar Jens Nielsen

11 Bilag 3: Kritiske Venners besøk på Støvring Gymnasium mars Sentralt i skolehverdagen er at TRYGGHETEN skal være et grunnleggende fundament. Klassesituasjonen viser at TRYGGHETEN er der. Mange elever er aktive under faglig gjennomgang, de viser engasjement i timene. Man ser åpenheten. Felleskapet og demokratiet fungerer. En forutsetning for faglig utvikling er at elevene TRIVES. Støvring Gymnasium skal være en rommelig skole, hvor den enkelte elev opplever at hun/han betyr noe og at det er et trygt sted å være. Dette igjen fører til at alle involverte ved Støvring Gymnasium opplever og føler en sterk tilhørighet til skolen. Her er elevenes sosiale miljø og arbeidsmiljø avgjørende. Støvring Gymnasium fokuserer meget på elevmiljøet, bl.a. ved at inndra elevene i arbeidsgrupper og utvalg og ved å gjennomføre og følge opp på undersøkelse av elevenes arbeidsmiljø hvert 3. år. Skolen er heldig som har en klar tendens til å ha en homogen elevmasse. Lærerne får mulighet til å overlate ganske mye ansvar til elevene. Elevene er modne til å takle den friheten de får. De viser en sterk grad av selvstendighet og samtidig fungerer de meget godt i samarbeide med sine medelever. Elevenes modenhet gjør at elevene i sterk grad tar ansvar for egen læring. Støvring Gymnasium legger opp til en inkluderende identitet. Muligheten for innlæring av det kinesiske språket står sentralt for mange elever. Flere fokuserer på dette. Man mener dette er viktig med tanke på den samfunnsutvikling som er internasjonalt. Sosiale identiteten er viktig. At man tar vare på hverandre. Taking care of each other Dette er en stryke for skolen. Vi liker situasjonen slik den er sier elevene i elevrådet, men det er absolutt mulighet for endringer. Både elever og lærere tar fagene svært seriøst. Skolen er litt mindre enn den normale videregående skolen i Danmark. At alle blir sett er en viktig bit av det hele. En skole for de lokale menneskene. Konkurransen mellom skolene krever at man er oppdatert. Skolens bygningsmasse gjør det mulig at man kan gjøre en variert metodisk undervisning. Bestemmelsene er ikke gjort på toppen, men det er samarbeidet mellom alle som skaper profilen, den måten man opptrer utad. Elevene opplever at de blir tatt på alvor. Elever som får utfordringer som de har problemer med å takle, blir tatt på alvor. Elevene viser at de tørr å bruke systemet. Terskelen er lav. Elevene opplever at de befinner seg på samme høyde. Den gjensidige respekten er på et nivå som skaper tillit mellom alle parter i skolesystemet.

12 Støvring Gymnasium er en skole med ENGSJEMENT, FELLESSKAP, ÅPENHET OG DEMOKRATI. Engasjement og fellesskap oppnås bl.a. ved at man ved skolen har mange arrangement på skolen som styrker samholdet. Elevene har fokus på at det er betydningsfullt for sin interesse for å gå på Støvring Gymnasium, at det er mye som skjer utenom den obligatoriske skoletiden. Det betyr tydeligvis mye for elevene at de kan ha sosiale sammenkomster. Hvorfor søker elevene seg til Støvring Gymnasium? Hørt mye positivt om skolen. Alle hjelper hverandre. Søsken som har gått her. Mye positivt. Ikke så stort gymnasium. Størrelsen på skolen, både når det gjelder bygningsmasse og antall elever, gjør at man blir kjent med mange. Musikkmulighetene var en medvirkende årsak. Det sosiale livet har kanskje ikke gått i en slik positiv retning som man hadde forventet, sier en av elevene i elevrådet Hvorfor vil man være lærer ved Støvring Gymnasium? Mindre sosiale problemer her. Adskillig bedre å undervise elevene her enn i Ålborg. Størrelsen på skolen er en viktig fordel når det gjelder mulighetene for å kunne drive en variert undervisning. Skolens bygningsmasse innbyr til å kunne ta i bruk nye og spennende undervisningsmetoder samtidig som der ligger til rette for at man kan gjennomføre mer tradisjonell undervisning. Kollegene er en styrke for skolen. Alle fem lærere som vi hadde samtale med var/er svært fornøyd med sine samarbeidspartnere, både når det gjelder lærerne og ledelsen. Tydelig at alle parter i skolesystemet trives med hverandre. De opplever Støvring Gymnasium som en skole med: ENGASJEMENT, FELLESSKAP, ÅPENHET OG DEMOKRATI. Tett dialog med the local community blir sentralt i framtiden. Med dette menes at man får tett kontakt med lokale politikere, lokale skoler og lokale foretag. Lærerne treffes hver 6. uke for aktiviteter (sport) og sosialt samvær. Open leadership er svært sentralt i forhold til hvorfor Rune jobber her. Skolens størrelse, elevene, kollegene. Gode dialoger mellom alle parter. Skolens ledelse går igjen som et sterkt punkt. Fleksibiliteten som gir mulighet for et eget liv ved siden av.

13 Hvordan utfordre og utvikle alle elever på skolen? Hvordan lykkes man med å aktivisere og inndra elevene i å skape et godt lærested og et godt miljø? Skolens lokaliteter og elevenes bakgrunn innbyr til å kunne variere undervisningsmetodene. Lærerne ikke fornøyd med ressursene som blir gitt i forhold til start av prosjekter, spesielt IPAD. Det bør være sentralt for skolens ledelse å legge til rette for at satsningen på nye undervisningsmetoder og andre prosjekter, blir gitt de ressursene som kreves for å lykkes best mulig med de aktuelle prosjektene. Vi vil også nevne noen av lærernes innspill. En kom inn på at vedkommende var betenkt i forhold til å gå inn på IPAD-prosjektet, fordi det kreves mye å skaffe seg kompetansen og ressursene var/er ikke tilstede i sterk nok grad. En av lærerne var urolig i forhold til å kunne hjelpe de faglig sterke elevene. Vi tror ikke han behøver å være det. Mulighetene er mange ved denne skolen og samarbeidet med andre skoler med tanke på forsering er der. I papirene står det at: «Efteruddannelse prioriteres højt som et middel til at sikre faglig og pædagogisk kvalitet og til at sikre, at Støvring Gymnasium til stadighet er et forum for diskussion og avprøvning av pædagogiske og didaktiske midler. Herved er Støvring Gymnasium en tiltrekkende arbejdsplads for både nye og mere erfarne gymnasielærere.» Vi tror det blir viktig for Støvring Gymnasium å jobbe for å få en enda større andel av lærerne til å nyttiggjøre seg den moderne teknikken. Det er svært viktig for elevene å kunne ha tilgang til det faglige stoffet i ettertid og spesielt hvis de har vært borte fra undervisningen. Skolen har et forbedringspotensiale i forhold til timeplanene og hvor lang tid de er planlagt. Lærerne opplever det noe stressende at det ikke blir planlagt lengre tid framover. Elevene nevner også dette som et argument. Samtidig er elevene tilfreds med at timeplanen varierer. Det er mer motiverende med en timeplan som ikke er lik hele året, men man ønsker noe mer forutsigbarhet. The teaching must have highest priority. That s why we are here. Noen lærere blir stresset av at det hele tiden skal være en utvikling. 20% av lærerne ikke like fornøyd som de lærerne vi har snakket med. (Dette viser undersøkelse som ble nevnt av de lærerne vi intervjuet) Du må bruke dette er beskjeden man får, men man vet ikke hvordan man skal bruke det. Lykkes det å aktivisere og inndra elevene i å skape et godt lærested og miljø?

14 Elevene mener at de får god mulighet til å delta i det å skape et godt lærested og et godt miljø. Dette opplever vi også som en styrke for skolen. Mange faktorer er lagt til rette for at elevene opplever den hverdagen de ønsker i forhold til faglig opplæring og å kunne utvikle seg i et sosialt godt miljø. Ideer til rekruttering har vært nevnt som en viktig faktor videre fremover. Et tett samarbeide med lokalpolitikere med naboskoler og lokale foreninger. Til slutt må nevnes Jens sin lederstil. Den faller i smak hos alle aktører ved Støvring Gymnasium. Jens og de personene han har med seg i ledelsen gjør hverdagen spennende og utviklende for aktørene ved Støvring Gymnasium. Støvring Gymnasium Sirpa Ruhanen Raimo Meriluoto Eva Petersen Madelene Scholdberg Svein Grøndahl John Olav Berg All members of Critical Friends

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan Skjold

Læs mere

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr. Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Elevundersøkelen ( >)

Elevundersøkelen ( >) Utvalg Gjennomføring Inviterte Besvarte Svarprosent Prikket Data oppdatert Stokkan ungdomsskole-8. trinn Høst 2013 150 149 99,33 14.01.2014 Stokkan ungdomsskole-9. trinn Høst 2013 143 142 99,30 14.01.2014

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013. Mødet finder sted på Ålborghus Gymnasium og hf, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Ålborg kl. 16.00-18.00 1. Rektor Torben Poulsen byder velkommen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium. 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator.

Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium. 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator. Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator.dk) Formål og program Formål med dagen Program for dagen At gøre kort status

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2012 (revisor til stede) 4) Budget

Læs mere

Referat af CG-bestyrelsesmøde. mandag d. 15. december 2014

Referat af CG-bestyrelsesmøde. mandag d. 15. december 2014 Referat af CG-bestyrelsesmøde mandag d. 15. december 2014 Til stede: Torben Monefeldt, Eik Andreasen, Niels Ploug, Troels Vang Andersen, Lise Ammitzbøll, René Kural, Katja Munch Thorsen, Agnes Schou 2.a,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december 2014 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: mødelokale 2 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 30. september 2014 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Carsten Koch, Klaus Nørskov, Michael Egelund, Niels Peter Møller, Jesper Würtzen, Kirsten Jensen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE 2015 Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse. Det er derfor med stor glæde, at vi sender tilbuddet om det femårige gymnasieforløb ud til

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

Bilag 4. Strategi STØVRING GYMNASIUM

Bilag 4. Strategi STØVRING GYMNASIUM Strategi 2017-2020 STØVRING GYMNASIUM Strategiseminar 14.oktober 100 personer deltog. Fokus på kerneydelsen undervisningen. Masser af gode forslag ikke alt kan/skal realiseres (i denne omgang). Stammere

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 21. marts 2013 Mødetidspunkt: kl. 10:00 Sluttidspunkt: kl.

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Byggeri af ny skole Basisramme At få COWI til at dække omkostningerne for

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28 Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Dagsorden 1. Orientering fra formanden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 20/9 Bilag 1. Referat fra sidste møde 3. ZBCs ansøgning om at

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

LP-MODELLEN LÆRINGSMILJØ OG PÆDAGOGISK ANALYSE

LP-MODELLEN LÆRINGSMILJØ OG PÆDAGOGISK ANALYSE LÆRINGSMILJØ OG PÆDAGOGISK ANALYSE LP-MODELLEN Pædagogiske forelæsninger torsdag d. 3. september 2009 kl 13-16 og 18-21, Roskilde-Hallerne, Møllehusvej 15 3 Implementeringen af LP-modellen på alle skoler

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 10. februar 2011 Tid: kl. 10.00-12.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MK Susanne Würtz SW Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Referat af CG-bestyrelsesmøde mandag d. 23. marts 2015

Referat af CG-bestyrelsesmøde mandag d. 23. marts 2015 Referat af CG-bestyrelsesmøde mandag d. 23. marts 2015 Til stede: Torben Monefeldt, Eik Andreasen, Niels Ploug, Troels Vang Andersen, Lise Ammitzbøll, Katja Munch Thorsen, Agnes Schou 2.a, Isabella Hvass

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik Skolepolitik Silkeborg Kommunes skolepolitik 1 2 Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende for Den

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl. 15.00 17.00 Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. marts 1. Underskrivelse af referatet fra sidste møde. 2. Godkendelse

Læs mere