RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT"

Transkript

1 RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato: 27. Juli 2016 Sted: Vejen Idrætscenter Bilag: Forretningsorden og Beslutningsprocesser i udvalg i DBBF 2016 Godkendelse af referat fra sidste møde. 1. Sag. Velkomst og præsentation af nye personer. Morten Jensen fra Vejen Basketball klub er nyt medlem af Klubudviklingsudvalget. Morten har igennem mange år været dommer og træner og ikke mindst formand i Vejen Basket. I juni måned fik Mathias Back nyt arbejde. I stedet har DBBF ansat William Bond som fra 1. september tiltræder en stilling som konsulent. William skal servicere klubudviklingsudvalget, og være bindeled mellem udvalget og administrationen. Det indstilles at udvalget lærer de nye ansigter at kende. Alle til mødet præsenterer sig selv. William Bond bliver gjort bekendt med at det er ham der kommer til at arbejde for klubudviklingsudvalget fra 1. september Sag.

2 Hvad er klubudviklingsudvalget Nedenstående er den tekst der beskriver klubudviklingsudvalget rolle på DBBF s hjemmeside. Det er vigtigt at William Bond og Morten Jensen bliver bekendt med arbejdsopgaver som ligger under udvalget. Udvalgets arbejdsopgaver er: at føre kontrol med at der igennem udviklingskonsulenterne sker en løbende udvikling i vore klubber, i samarbejde med udviklingskonsulenterne at skabe modeller for klubbernes udvikling og organisering, at tilbyde klubudvikling gennem udviklingskonsulenterne uanset klubbernes sportslige niveau, i samarbejde med udviklingskonsulentene og de andre udvalg at skabe redskaber til at rekruttere og kvalificere ledere og trænere til at virke i klubberne, sikre, at der er i forbundet indsamles til og opbygges en vidensbase, klubberne kan trække på, at skabe en dialog med de øvrige udvalg og udviklingskonsulentene for at sikre at disse har tilbud der er tilpasset klubbernes behov, at sikre at udviklingskonsulentene er opsøgende og støttende i forhold til etablering af nye basketball klubber. På rigsdagen 2015, blev klubudviklingsudvalgets arbejdsopgaver redefineret. Klubudviklingsudvalgets arbejdsopgaver vil fremadrettet lyde: Tage initiativ til fælles møder mellem udvalgene Være tovholder på udvikling af og opfølgning på den overordnede breddestrategi At have indsigt i de enkelte udvalgs strategier og sikre at de understøtter den samlede breddestrategi At beslutte overordnede strategiske målsætninger for udvikling af klubberne At koordinere samarbejde mellem konsulenterne og udvalgene. At prioritere konsulenternes opgaver i samarbejde med direktøren At have det overordnede ansvar for breddebudgettet. At deltage i debatter med DIF om konsulentordninger, breddeprojekter etc. Det indstilles at udvalget drøfter klubudviklingsudvalgets rolle.

3 Den opgavebeskrivelse som står på DBBF s hjemmeside er forældet. Man har vedtaget nye vedtægter for klubudviklingsudvalget. Thomas Johansen sørger for at finde de nye retningslinjer og får det rettet. Udvalget skal holde egne møder og fællesmøder med de andre breddeudvalg. Her refereres der til Trænerudvalget og Børne og Unge udvalget. Der skal afholdes ca. 3 fællesmøder i løbet af sæsonen. Et møde i opstarten af sæsonen, et møde til pokalfinalerne i januar og et møde i forbindelse med budgetlægning i marts/april. Budgetmødet er et formandsmøde, mens de andre er med udvalgsmedlemmer og konsulenter. Derudover skal der i klubudviklingsudvalget afholdes mindst 2 skype/tlf. møder. Et i efteråret og et i foråret. Vi skal huske at lægge mødet på internettet forud for mødet inkl. dagsorden, og vi skal huske at invitere Michael Bloch med til møderne. Udvalget ønsker at lave et bredde fællesmøde den 3. september til landskampen mellem Danmark og Holland i Horsens. Thomas Johansen undersøger om det kan lade sig gøre. (Det har han gjort og der bliver holdt fællesmøde fra i Horsens. Nærmere information følger i en invitations mail til alle bredde politikere. Ændringerne i klubudviklingsudvalgets vedtægter skal bl.a. styrke kommunikationen mellem administration og udvalg. Der har været situationer hvor tiltag bliver sat i søen uden at vores udvalg bliver hørt. Det skal ændres så der er mere sparring omkring nye og igangværende tiltag. Det er klubudviklingsudvalgets rolle at have en overordnet rolle i forhold til breddeudvalgene. Klubudviklingsudvalget skal være tovholder for breddebudgettet. Det er Breddechefens ansvar at komme med et bud på hvordan det kan se ud, hvorefter det drøftes af udvalgene ligesom udvalgene også har mulighed for at komme med budgetpunkter. 3. Sag. Hvad vil vi med klubudviklingsudvalget-brainstorm Susanne Fløe ønsker at der ligges op til en Brainstorm på essensen af klubudviklingsudvalgets rolle. Det indstilles at udvalget drøfter hvad man vil opnå i udvalget.

4 Lige nu er der 3 store projekter, som vi er en del af. Børnebasketfonden, projekt Nordjylland og Welcome U. Morten spørger til værktøjskassen på hjemmesiden. Kunne den opdateres? Hvordan får vi delt de gode projekter og de gode historier? Der er ikke mange timer til Kommunikation. Der var forslag om at inddrage relevante fra basket-danmark, som kan skrive en god historie, eller beskrive et eller andet punkt. Så skal det bare uploades. Netværksmøder er gode når klubberne tager initiativ. Vi skal huske at inviterer udvalgsmedlemmer og Michael Bloch med til netværksmøder. Der var tale om at foretage geografiske satsninger, a la det der kører i Nordjylland. Det er et spørgsmål om at finde områderne. Sydjylland? Fyn? Kan vi lave klubudvikling på Sjælland, er der noget sted der giver mening. København er rigtig godt kørende med mange velfungerende klubber, men uden for København kunne der være klubber der har behov for hjælp. Thomas Johansen fortæller at udviklingskonsulent Mads Bojsen har et godt overblik over klubberne på Sjælland. Thomas Johansen siger at det helt store problem for klubberne, er at finde trænere. Der skal skabes nogle bedre trænermiljøer. Hvordan skaber man et godt trænermiljø? Klubberne skal være bedre til at investerer i deres trænere og dommere eller rettere drage nytte af at de har været på kurser. Der er mange der er på uddannelse som ikke bruger deres uddannelse. Kan vi få flere klubber til at gå sammen om at skabe fælles træner- (og dommer-) miljøer. Man kan måske med fordel bruge de sociale medier. William Bond fortæller om Welcome U, 5 klubber er involveret. Det handler om at synliggøre, promovere hvor nemt det er at gå til Volleyball/Basketball. Projektet bliver ikke målt på medlemstal, men på events. 1. Odense, Kører godt og er velplanlagt. 2. Esbjerg, Kommer til at lave events omkring september. 3. Vejle, William har haft møde med 3 gutter som har mange gode idéer til events. 4. AUS, William vil gerne have at der sker noget mere. Susanne Fløe foreslår at man måske kunne tage fat i Viby, som er godt kørende. 5. Svendborg, Det bliver gymnasieelever der er målgruppen. 6. Holbæk, har samlet en stor ungegruppe, her er det gymnasieelever der er målgruppen. Susanne spørger til Horsens. Der er mange Litauer i Horsens som går i skole, måske det kunne være en mulighed. De mange projekter vi laver i DBBF giver gode muligheder for at tjene penge på at træne basket. Det kan være en mulighed for at fastholde trænere. 7. Sag. 8. sag. 9. sag. 10. sag.

5 11. sag. Til næste møde.

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklingsmøde Deltagere: Afbud: Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen Dato: 24. november 2016 Sted:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Louise Hartvig, Mads Y. Christensen, Thomas Silfen. William Bond. Afbud: Simon Hamborg, Mogens Thygesen. Dato:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen,Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (konsulent); Steen Guido (sportschef) Maria

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen Afbud: Dato: 2.

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Ny sæson aktiviteter til din

Ny sæson aktiviteter til din Til alle basketballklubber Ny sæson aktiviteter til din klub i 2016/17 www.dgi.dk/basketball og www.basket.dk 2 I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores mange, spændende aktiviteter og ikke mindst

Læs mere

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne 1 Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (MHB), Ove Pedersen (OP), Jesper Nielsen (JN), Carsten Hermansen (CH), Thomas Frydendal(TF), Jesper

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll

UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll Deltagere: Ole Hansen, Jakob Drachmann Haag, Mogens Mika, Martin Mølgaard Ravn, Flemming Kvist Andersen, Brian Molberg, Kim Møller, Jesper Ran Pedersen,

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Louise Hartvig, Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (Konsulent) Afbud: Simon Hamborg

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Handlinger formuleret på seks workshops

Handlinger formuleret på seks workshops Handlinger formuleret på seks workshops Forklarende tekst: I venstre kolonne ses det nummer som refererer til hver indsats(se link på siden Politikkens indhold for info om indsatserne). I højre kolonne

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU - Elite

Referat af møde i DHF s UU - Elite Nyborg, den 19. november 2013 J.nr. 2256.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 4. november 2013 kl. 12.30 16.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Jan Larsen

Læs mere

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00 Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Breddesektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 3-5

Læs mere

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1. REFERAT Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 8. februar 2017 kl. 15.00-17.00 Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.65 DELTAGERE Kommuner Mette Søndergaard Robl, chef, Odense

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF Referat af møde d. 22.01. 2017 med HEMA-klubber og DFF Brøndby 31.01. 2017 Tilstede: Janus og Adriaan, HEMA Esbjerg, Martin K. Holtmann (København), Martin Wiuff, DFF, Ole Kokborg og Jan Sylvest Jensen

Læs mere

Dagsorden Dato: 19/11-15 Kl Sted: Støvring Højskole - mødelokalet

Dagsorden Dato: 19/11-15 Kl Sted: Støvring Højskole - mødelokalet Dagsorden Dato: 19/11-15 Kl. 16.30-19 Sted: Støvring Højskole - mødelokalet Emne: Bestyrelsesmøde ( m. sandwich ) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion, udarbejdelse af principper og beslutningstagen

Læs mere

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent 16.01.08 Fra leg til landshold 1 Det er projektets formål at styrke klubudviklingen, så klubberne fremover er endnu bedre til at imødekomme spillernes ønsker og behov

Læs mere

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dansk Squash Forbund Stadionvej 47, st. tv. DK-5200 Odense V Tel. +45 66 19 08 22 Fax +45 66 13 01 98 Giro 7 35 55 56 Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dagsorden: 1. Bemærkninger

Læs mere

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter generalforsamlingen jf. vedtægterne. Deltagere i bestyrelsesmøder Bestyrelsesmedlemmer og sekretær.

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Titel. Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson

Titel. Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson Titel Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Ansvarlig - Enhed/kontaktperson Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson Opdatering - Seneste

Læs mere

INDBYDELSE til dialogmøde

INDBYDELSE til dialogmøde INDBYDELSE til dialogmøde I kantinen på Brendstrupgårdsvej 7 MANDAG DEN 24. OKTOBER 2016, KL. 18.30-20.00. Dagsorden 1. Velkomst, præsentation og sandwich 2. Nyt fra organisationsbestyrelsen 3. Oplæg fra

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. marts 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Heino Nielsen (HN), Jan Hansen

Læs mere

DANMARK SOM RUGBYNATION

DANMARK SOM RUGBYNATION DANMARK SOM RUGBYNATION DAGSORDEN Kort omkring strategiprocessen med DIF Den strategiske plan i detaljer Hvordan sikrer vi bedst muligt samarbejdet og ejerskab med klubberne Dialog PASSION SAMMENHOLD RESPEKT

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund Frivillighedsstrategi for Dansk Triatlon Forbund 2015 2020 Indholdsfortegnelse 1. Frivillighedsstrategi 1.1 Baggrund 1.2 Hvorfor frivillighedsstrategi 1.3 Mission 2. De frivillige 2.1 Baggrund 2.2 Hvorfor

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Seminar for Forretningsudvalget

Seminar for Forretningsudvalget Seminar for Forretningsudvalget TID: Søndag den 24. juni kl. 12.00 til mandag den 25. juni kl. 12.00. MØDESTED: Odense by, First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense. Evt. afbud bedes meddelt til

Læs mere

Ressourcepersoner (dommere, baneledere, bådførere (følgebåd, J70, bådsmænd, håndværkere, sikkerhedsambassadør, seniorgruppen)

Ressourcepersoner (dommere, baneledere, bådførere (følgebåd, J70, bådsmænd, håndværkere, sikkerhedsambassadør, seniorgruppen) 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor fastholdelse og rekruttering i forhold til målgrupperne? Hvad har erfaringerne været? List i punktform. Gode erfaringer Gøre det konkret, hvad vi har brug

Læs mere

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund 2015-16 Operationelle mål sæsonerne 2015-2016 I det følgende listes de konkrete mål for hvert aktivitetsområde i DBBF for de kommende to år. Arbejdsopgaverne

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y KVINDEKONFERENCE 2018 DAGSORDEN 11.00 VELKOMST & PROGRAM 11.15 DANMARK SOM RUGBYNATION Præsentation af DRUs udviklingsplan 2018-2021 12.00 SYNLIGHED (Sociale Medier) 12.30 FROKOST 13.00 DM SEVENS SERIE

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening Strategi for frivillighed i Compana Gymnastikforening 2014 1 Indledning Vi har valgt at lave en strategi for rekruttering: Inden for en kort årrække skal der ske et generationsskifte i bestyrelsen Vi vil

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål:

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål: UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017 Formål: Klatresporten udvikler sig hurtigt I følge IFSC (International Federation of Sport Climbing) kommer der 3.000 nye klatrere til hver dag. Ses på sammenlignelige lande

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

JTU BS Møde. Side 1 af 5

JTU BS Møde. Side 1 af 5 JTU BS Møde Dagsorden 1. Godkendelse af DO 2. Opfølgning fra sidst 3. Træning 4. Deletrænerordning 5. Holdturnering (status) a. Traditionel b. Fleksibel 6. Udvalg (status) 7. Breddeudvalg a. Forslag og

Læs mere

BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION. Socialt Udviklingscenter SUS

BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION. Socialt Udviklingscenter SUS BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION Socialt Udviklingscenter SUS TOVHOLDERFUNKTION (ET BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL) Socialt Udviklingscenter SUS, 2014 Udarbejdet for Socialstyrelsen www.sus.dk

Læs mere

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst Basketkonference Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst 2-300. Tidspunkt: Rigsdagsweekenden året efter OL. Formål: afvikling af normal rigsdag, strategiarbejde,

Læs mere

Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion Brøndby

Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion Brøndby DFU s formål DFU s formål er at skabe de bedste rammer for faldskærmssporten blandt andet ved at repræsentere dansk faldskærmssport officielt arbejde aktivt for højnelse af sikkerheden i faldskærmssporten

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Økonomi Regnskab Budget 13-14

Økonomi Regnskab Budget 13-14 . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (ØK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

Møde i følgegruppen for BedreBolig. Mandag d. 8. september 2014

Møde i følgegruppen for BedreBolig. Mandag d. 8. september 2014 Møde i følgegruppen for BedreBolig Mandag d. 8. september 2014 Agenda 13.00 13.15 Velkomst og præsentation af deltagere 13.15 13.30 Sidste nyt om BedreBolig 13.30 14.30 Lancering og markedsføring - Hvad

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Referat 4. MØDE D. 7. DECEMBER 2017

Referat 4. MØDE D. 7. DECEMBER 2017 Referat 4. MØDE D. 7. DECEMBER 2017 Tidsrum: 10-13.00 Sted: Erhvervsstyrelsen, 4. sal Langelinie Allé 17 2100 København Ø Referat 1 Velkomst og gensidig orientering siden sidst Mødet d. 7. december var

Læs mere

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark TOPMØDE om PROJEKT SKOLESPORT 15. april 2008 Idrættens Hus, Brøndby Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 (mobil)

Læs mere

Børn og Unge. Handlinger #.1

Børn og Unge. Handlinger #.1 Børn og Unge Generelt om måling: Der er i foråret 2014 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt løbere, trænere og forældre. Disse svar ligger i høj grad som baggrund for de strategiske må og tiltag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

1. 18:00- Gennemgang af opgaver

1. 18:00- Gennemgang af opgaver Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Susanne Fløe, Thomas Frydendal, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz, Ernst Jensen, Carsten

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Børn og Unge, Grøndalsvej 2, Viby J

Børn og Unge, Grøndalsvej 2, Viby J Referat Aarhus Uddannelsesråd Dato for referat: 30. oktober 2012 Mødedato: 23. oktober 2012 Sted: Børn og Unge, Grøndalsvej 2, Viby J Deltagere: Afbud: Referent: Kopi til: Medlemmer af Uddannelsesrådet

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de årige Præmiesum kr.

Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de årige Præmiesum kr. Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de 10-18 årige Præmiesum 350.000 kr. Fremtidens børne- og ungdomsidræt Vi har brug for at

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2017 Dato: Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Flyveklubben ved Stauning Lufthavn, Lufthavnsvej 14, 6900 Skjern Jesper Andersen, Peter Bjerremand,

Læs mere

FASTHOLDELSES- OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

FASTHOLDELSES- OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor fastholdelse og rekruttering indtil nu? Vi har haft drøftelser på bestyrelsesplan, men ikke udarbejdet en målrettet strategi. Vi har talt om indsatsområder

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Frivillighedsstrategi

Frivillighedsstrategi Frivillighedsstrategi 2014-2016 - Sammen står vi stærkere Frivillighed har og vil altid være et nødvendigt redskab for at vores sport udvikles. Dansk Judo og Ju-Jitsu har tradition for mange frivillige

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i.

Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i. Bestyrelsens mundtlige beretning 2013 Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i. Vi skal i gang med at udvikle petanquesporten så den følger med tiden

Læs mere

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Generelle oplysninger vedr. indsatsen 1. Problemidentifikation Vollsmose er klassificeret som ghettoområde. På fritids- og foreningsområdet arbejder

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU

Referat af møde i DHF s UU Brøndby, den 14. november 2017 Referat af møde i DHF s UU Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.30 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Benny Nielsen (BN), Ove Leegaard

Læs mere

DBU København. En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub. København, 2014. DBU København

DBU København. En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub. København, 2014. DBU København En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub København, 2014 nu med klubrådgiver? Hvad er det? DBU har på tværs af landet ønsket at tilbyde de samme støttevilkår for klubberne. Derfor

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør.

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl. 09.00 på Svendstrupgaard i Korsør. Til stede var Anne

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG

Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG Program for netværksmøde for store klubber Hvad går godt i din klub - succeshistorier blandt deltagerne. Hvem er vi? Har din klub en tydelig

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere