CENTORA DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON 7380/ /404 hkmf. 496 hk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CENTORA DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON 7380/ /404 hkmf. 496 hk"

Transkript

1 CENTORA 7380/ /404 hkmf 496 hk MF DELTA9380 FRA MASSEY FERGUSON

2 02 Side 08 Optimal indføring med akset først Side 12 SuperFlow snegl - 10,74 m bredt, ny generation af PowerFlow-skærebord Side 16 Centora - Tærskning og udskillelse med rystere Side 18 Delta - Tærskning og udskillelse med rotorer Side 24 Nye funktioner for høj præstation

3 Indhold 04 Kvalitetsproduktion 06 Teknologi til landbrug i forandring 08 Optimal indføring med akset først 10 PowerFlow førende skærebord, der giver høj kapacitet under alle forhold 03 FRA MASSEY FERGUSON Side 32 Perfekte omgivelser til de lange arbejdsdage Side 44 Praktiske opgaver bliver nemmere, når de er godt tilrettelagt 12 SuperFlow snegl 14 Unik Hybrid eller konventionel med 8 ryster 16 Tærskning og udskillelse med rystere 18 Tærskning og udskillelse med rotorer 20 Constant flow 22 Introduktion til venturi-systemet 24 Nye funktioner for høj præstation 26 Det bedste til dit korn 28 Bælter som ekstraudstyr 29 Poesi i bevægelse AutoLevel funktion 30 Maskinnivellering 32 Perfekte omgivelser til de lange arbejdsdage 34 Som at være derhjemme 36 Simple og logiske betjeningskontakter giver nem og ukompliceret betjening 38 Din stille, men aktive partner 40 Integreret information og ydelse lige ved fingerspidserne 42 Arbejde på alle tidspunkter af dagen 44 Praktiske opgaver bliver nemmere, når de er godt tilrettelagt 46 Motor 48 Total support. Når du har brug for det 50 Specifikationer 54 Gennemgang af maskinen

4 04 Kvalitetsproduktion Massey Fergusons Harvesting Centre of Excellence. Hjemsted for præcisionskonstruktion og -fremstilling. Det er her, maskinerne bliver skabt, hvor komponenterne kombineres for at skabe maskiner med høj præstation. Mejetærskerfabrikken i Breganze ligger i provinsen Vicenza i Italien. Som de andre Massey Ferguson produktionsanlæg over hele verden har den en lang og stolt tradition for produktion af landbrugsmaskiner. Fabrikken i Breganze fremstiller hybrid-, 8-ryster- og mellemklassemejetærskere for Massey Ferguson til distribution i Europa, Afrika og Mellemøsten. Denne moderne fabrik dækker et område på kvadratmeter og har mere end 500 medarbejdere. Mejetærskerne på fabrikken i Breganze fremstilles ved hjælp af den nyeste teknologi og er bygget efter den højeste specifikation og kvalitet af et meget engageret team. I dag fremstiller Breganze-fabrikken mejetærskere med en lang række tærsketeknologier. Alle mejetærskerne fås med enten FreeFlow- eller PowerFlow-skærebord med en bredde på op til 10,74 m, der er udviklet, så de kan optimere høstudbyttet og -effektiviteten og samtidig minimere afgrødespild.

5 05 FRA MASSEY FERGUSON

6 06

7 07 Teknologi til landbrug i forandring FRA MASSEY FERGUSON De nye Delta- og Centora serier fra Massey Ferguson giver mulighed for at vælge mejetærskere med højt output til landmænd, der ønsker driftssikkerhed, pålidelighed og et teknologiniveau, som passer til deres behov og økonomi. Model Maks. motoreffekt (hk/kw) Rystere/rotor Korntank kapacitet (liter) MF CENTORA / Konventionel MF CENTORA / Konventionel MF DELTA /365* 2 x 4,25 m Hybrid MF CENTORA 7380 AL 379/ Konventionel MF CENTORA 7382 AL 404/ Konventionel MF DELTA 9380 AL 496/365* 2 x 4,25 m Hybrid Type Hybrid eller konventionel tærsknings- og udskillelsesteknologi med høj kapacitet PowerFlow-skæreborde på op til 10,74 m med uovertruffen jævn indføring og ydelse under vanskelige arbejdsforhold Integrerede teknologimuligheder til styring og maskinovervågning Nyt brancheførende Skyline-førermiljø Fuld maskinnivellering er tilgængelig for alle modeller Kapacitetsfremmende Constant Flow funktion * Inkluderer boost

8 08

9 09 Optimal indføring med akset først FROM MASSEY FERGUSON Korrekt indføring fra skærebordet er nøglen til høj præstation herefter har mejetærskerens optimerede komponenter mulighed for at opnå 100 % effektivitet. Massey Ferguson har en meget lang erfaring og kan derfor tilbyde et PowerFlow-skærebord af høj kvalitet, der er førende inden for branchen. De gennemprøvede powerflowbånd fører afgrøden ind i mejetærskeren og starter dermed høstprocessen. Optimal skærebordskontrol jævn og præcis hydraulik med fingerbetjening for returnering til stubhøjde eller marktrykskontrol er nogle af kendetegnene ved Massey Ferguson, og som gør førerens arbejde væsentligt nemmere i løbet af dagen med fremragende kontrol af vendinger ved forager.

10 10 PowerFlow førende skærebord, der giver høj kapacitet under alle forhold Kombineret multikobling er standard for hurtig afmontering af skærebord. Rapssneglen (ekstraudstyr) til PowerFlowbordet øger flowet af høje afgrøder til elevatoren og sikrer derved højere udbytte og langt mindre spild. To el-sideknive fuldender rapssnegl kittet. Schumacher kniven er den bedste i branchen med snit pr. min. den er selvrensende og forbliver skarp. Dette holder afgrøden i bevægelsen under vanskelige forhold. Kniven er monteret hele 1,14 m fra indføringssneglen, hvilket sikrer optimalt udsyn og resultat. De robuste PowerFlow-bånd fører afgrøden væk fra kniven og ind i indføringskanalen med en konstant hastighed. Båndene afleder også sten i stedet for at føre dem ind i maskinen, hvor de kan forårsage skade.

11 11 FRA MASSEY FERGUSON PowerFlow

12 ,74 m bredt, ny generation af PowerFlow-skærebord Højtydende SuperFlow snegl på 762 mm med indføringsfingre i fuld bredde kan give hurtigt høstarbejde under alle forhold og af alle afgrøder ingen sammenklumpning, kun problemfri og jævn indføring. Hurtig og nem indstilling af sneglen gør det nemt for føreren at opnå optimalt flow til forskellige afgrøder. 41 % Den nye SuperFlow snegl har 41 % større arbejdsområde end den nærmeste konkurrent højtydende indføring, når den er mest effektiv. Schumacher kniven med dobbelttræk sørger for en konstant hastighed, så der opnås en høj ydelse kombineret med en betydeligt mindre belastning end ved ét træk over 10,74 m og dermed større pålidelighed. SuperFlow snegl på 762 mm 41 % større arbejdsområde end den nærmeste konkurrent

13 13 FRA MASSEY FERGUSON PowerFlow

14 14

15 15 FRA MASSEY FERGUSON Færdigvare af høj kvalitet med enten tærskeeller udskillelsesteknologi unik Hybrid eller konventionel med 8 ryster Det er det, du får i korntanken, der betaler regningerne og sikrer et overskud, og derfor er et lavt spild og en god færdigvare afgørende for rentabiliteten. Begge vores unikke tærskesystemer er udviklet til at håndtere små og store kerner fra majs og græsfrø under alle forhold, så du får maksimal fleksibilitet og valgmulighed.

16 16 MF Centora-mejetærskere Tærskecylinder med høj inerti Massey Fergusons tærskecylinder med høj inerti er udstyret med robuste slagler, der giver ekstra vægt til ydersiden af cylindren og dermed skaber en svinghjulseffekt. Dette sikrer en konstant hastighed selv i kuperet terræn så der bevares en høj ydelse og produktivitet. Kvaliteten er afgørende i form af et ekstremt lavt niveau af skader på færdigvaren i modsætning til andre maskiner.

17 8-rysterudskillelse De sidste kerner udskilles igennem det unikke 8-rystersystem, der giver op til 33 % mere bevægelse end 6-rystersystemer. Skånsom udskillelse og et lavt kraftbehov og derfor mindre brændstof gør halmen perfekt til ballepresning. 17 FRA MASSEY FERGUSON Kerneudskiller Der opnås en skånsom og fuldstændig udskillelse med kerneudskilleren, der nemt kan indstilles i forhold til højde og hastighed. Tærskebro med høj ydeevne En tredjedel af den bageste del af tærskebroen har tråde med dobbelt afstand, der giver en højere udskillelse og derfor et mindre spild end andre tærskebroer. På dette tidspunkt er selve tærskeprocessen færdig, og nu handler det om udskillelse. Tærskebroens højde kan indstilles til hele 40 mm, så store mængder materiale kan føres igennem. Dette er specielt velegnet til raps, hvor det bliver nemmere at føre afgrøden igennem tærskebroen og producere en fremragende færdigvare, og til hvede, hvor man undgår overtærskning og opnår en højere udskillelse.

18 18 MF Delta-mejetærskere Cylinder, tærskebro og rotorfeeder Ved at bruge den samme gennemprøvede cylinder og tærskebro som i Centoramaskinen opnås højere ydelse på grund af en forbedret rotorudskillelseskapacitet og et højere antal hk i Delta mejetærskeren. Rotor feederen sikrer en jævn og konstant overførsel af afgrøden fra tærskeenheden til rotorerne med høj udskillelse. Rotor feederen med stor diameter skaber en svinghjulseffekt, der presser kornet ud i ydersiden af rotoren og igennem udskillelsesgitteret. Denne kraft adskiller derefter afgrøden og sender den let og ubesværet igennem til de to rotorer.

19 19 Intelligent rotordesign De modsatrettede rotorer med deres spiralsneglkonstruktion trækker afgrøden ind og fører den derefter til ydersiden ved hjælp af centrifugalkraften. Det betyder, at mere afgrøde kan passere igennem med en konstant høj kapacitet uden tilstopninger og med et meget højere output end normale konventionelle eller rotor mejetærskere. FRA MASSEY FERGUSON Maksimal udskillelse Specielt udviklede udskillelsesfingre er placeret i en spiral langs begge rotorernes længde for at hjælpe afgrøden fremad. Fingrene er placeret i en bestemt vinkel, så de reducerer skader på halmen og sikrer en høj kerneudskillelse. Tærskebroens udskillelsesgitre under de dobbelte rotorer er konstrueret, så de sikrer et nemt gennemløb med lav afgrødemodstand og forhindrer skader på halmen.

20 20 Constant flow Nøglen til større ydelse er at holde mejetærskeren fuldt belastet. Når afgrøden tynder ud, skal mejetærskeren bruge mere materiale for at holde den kørende med 100 % kapacitet. Constant flow aktiveres nemt og enkelt ved hjælp af PowerGrip-håndtaget. To enkle sensorer, monteret inde i tærskedrevsystemet, måler hele tiden den mængde afgrøde, der passerer igennem drevet og tærskebroen. Constant flow giver en konstant indføring af afgrøden, fordi det automatisk regulerer den fremadgående hastighed efter den mængde materiale, der passerer igennem, og overvåger maskinens ydeevne ved cylindren, så spild bagtil reduceres. Dette sikrer et optimalt resultat selv i de mest krævende afgrøder. Kapaciteten kan forøges med op til 15 % for en lang række afgrøder med et lavere spild, hvilket betyder, at føreren kan koncentrere sig om andre aspekter af maskinen. Op til 15% større udbytte

21 21 FRA MASSEY FERGUSON Km

22 22 Det er meget enkelt: Rene kerner ved hjælp af aerodynamik Introduktion til venturi-systemet Det unikke venturi-rensesystem, der nu findes på både Centora og Delta, giver en høj renseevne, så der opnås fremragende færdigvare samtidig med, at spildet holdes på et minimum. Systemet skaber en optimeret luftstrøm over 100 % af soldenes overflade. De aerodynamisk konstruerede luftindløb i midten af blæserhuset skaber en venturi -effekt, der øger luftgennemstrømningen, og som gør, at systemet kan klare de store mængder materiale, der passerer igennem tærsknings- og udskillelsessystemet, og kan skille kernerne rent og effektivt fra avner og støv. En øget trykforsyning fra luftstrømmen under soldene betyder, at større mængder materialer kan løftes, udskilles og renses. Et patenteret retursystem bruger snegle til tilførsel og et skovlhjul til at føre returmateriale tilbage til soldkassesystemet. Dette sikrer en effektiv gentærskning og en vigtig ensartet fordeling ind i mejetærskeren, så man undgår overbelastning uanset kapacitet. Returmængden overvåges konstant og kan let overskues fra førerhuset. Elektrisk justérbare solde kan ændres fra førerhuset, men er også en del af systemet til indstilling af mejetærskeren med én trykknap, der gemmer informationer til senere brug.

23 23 FRA MASSEY FERGUSON Oprindelig luftstrøm Ekstra luftstrøm fra venturi-luftstrømmen

24 24 Nye funktioner for høj præstation Med mulighed for at vælge en mejetærsker med en høj kapacitet giver vores funktioner for ekstra effektivitet god mening Min-Till halmsnitteren har et fremragende ry for høj præstation og let justering. Spredning i fuld bredde for selv de bredeste skæreborde og avnesprederen er effektiv og giver let adgang til vedligeholdelse. Omhyggeligt gennemtænkt design til hele høstprocessen er logisk, når det drejer sig om at gøre arbejdet nemmere. Den hydraulisk drevne avnespreder er fuldt justérbar og kan på praktisk vis klappes sammen ved hjælp af gascylindre, når der kræves adgang til soldene. Til skæreborde på 9.2 m og 10,74 m fås der en Maxi-spreder som ekstraudstyr, som består af to roterende skovlhjul, der fordeler restmaterialet jævnt over hele bredden. Disse skovlhjuls hastighed kan styres fra førerhuset. Ved arbejde under høje vindhastigheder kan skovlhjulene indstilles til at kompensere for vinden ved at regulere hastigheden. Min-Till halmsnitteren har otte rækker med takkede skær, 108 knive og en hurtigere rotorhastighed end mange standardhalmsnittere. Længden på den snittede halm kan være meget kort, så der sikres en hurtig nedbrydning af halmen, hvilket er perfekt til No-Till eller Min-Till dyrkningssystemer. Halmsnitteren kan opnå en spredning på op til 9 meter. En ekstra slagle til dobbeltsnitning kan nemt aktiveres, så der opnås en endnu mere aggressiv snitning. Med et tryk på en knap kan Maxi-sprederen hæves under transport. Denne enkle procedure tager nogle få sekunder og kræver ikke brug af værktøj. Foragerautomatikken reverserer indstillingerne til Maxi-sprederen eller halmsnitterdeflektorerne ved vending. Min-Till halmsnitteren har otte rækker med takkede knive og knive samt en hurtigere rotorhastighed end mange 108standardhalmsnittere

25 25 FRA MASSEY FERGUSON Både Centora og Delta efterlader en perfekt halmstreng til presning

26 26 Korntankens kapacitet Standard AutoLevel Liter Liter MF Centora MF Centora MF Delta

27 Det bedste til dit korn Korntankene har høj kapacitet, så de matcher mejetærskernes potentielle ydelse op til liter med et hurtigt tømmesystem hastigheden kan indstilles fra førerhuset ved forskellige afgrødeforhold. Det høje tømmerør med variabel længde er konstrueret, så du ikke behøver at køre på halmen. Fyldesneglen er konstrueret, så den fylder tanken helt og ensartet. Der er fire forskellige kombinationer af tømmerørslængder og -udløb, der passer til forskellige skærebordsbredder. 27 FRA MASSEY FERGUSON Korntanke med låg, der åbnes elektrisk, er vandtætte. En stor inspektionsrude i førerhuset gør det muligt at foretage øjeblikkelig inspektion af kvalitet og mængde. Der er nem adgang til rensning eller inspektion fra maskinrummet.

28 28 Vælg mellem traction og flotation Hvis der kræves bælter, er vores ATRAK-løsning svaret præcis transmission, automatisk spænding og meget mindre jordpakning under vanskelige forhold. Bælter kan også give en mere jævn kørsel ved høje arbejdshastigheder. En max. bredde på under 3,5 m er et vigtigt parameter med et bælte på 660 mm. Integrerede slutdrev udviklet specielt til højere belastning Progressiv, integreret affjedring enkel, og effektiv til jævn kørsel 3,5 m 4 støtteruller giver en kæmpestor kontaktflade og dermed bedre flotation Vejhastighed i henhold til de lokale regler

29 29 FRA MASSEY FERGUSON Poesi i bevægelse AutoLevel funktion Der er faktisk ikke ret mange flade marker, så komplet maskinnivellering gør virkelig en forskel

30 30 Maskinnivellering den sikre vej til garanterede høj kapacitet Et avanceret automatisk nivelleringssystem giver dig fuld fleksibilitet i ujævnt terræn Alle modellerne fås i en AutoLevel version, hvor hele maskinen planeres ved at dreje slutdrevene enkelt og gennemprøvet. Mejetærskerkomponenter er normalt konstrueret, så de arbejder på det niveau, hvor der kan opnås størst effektivitet. Dette system bevarer dette niveau længere på skråninger, og holder derfor maskinen kørende ved maksimal effekt i længere tid hvilket giver dig større udbytte. Der fås firehjulstræk og større bagdæk på op til 600/55 R 26,5, så der kan opnås større trækkraft, styrepræcision og sikkerhed. Bagakslen med eller uden firehjulstræk har en meget mindre venderadius, hvilket giver større manøvredygtighed.

31 31 FRA MASSEY FERGUSON 12 %

32 32

33 33 FRA MASSEY FERGUSON Perfekte omgivelser til en lang arbejdsdag Skyline-kabinen Førermiljøet er vigtigt, hvis du skal opnå den bedste ydelse fra maskinen, og et fremragende udsyn kombineret med betjeningsfunktioner, der er placeret korrekt, gør arbejdet nemmere og mere produktivt. Intuitive menuer på TechTouch terminalen viser informationer med et øjebliks varsel, og aktive advarselssystemer beskytter din investering. Der opnås et brancheførende, lavt lydniveau ved hjælp af avanceret lydisolerende glas.

34 34 Som at være derhjemme Skyline har masser af plads, så det føles komfortabelt, og du har altid det nødvendige udsyn under arbejdsdagen til tømning, stub, skærebord og naturligvis bagud ved hjælp af de store, el-justerbare, opvarmede spejle eller ved at bruge standardkamerafunktionen til det bageste af maskine på TechTouch-terminalen. Førerhuset fremstår med en lang række funktioner, som man ville kunne forvente i et førermiljø af denne kvalitet. Fuldautomatisk klimastyring og opvarmning Luftaffjedret Deluxe-sæde med 10 indstillinger Elektrisk justérbare, todelte, opvarmede spejle Instruktørsæde med køle- og opbevaringsboks Ratstamme, der kan indstilles i tre retninger Multimediesystem (ekstraudstyr) Førerhustrin, der er sikre og nemme at anvende! Tydeligt udsyn til redskabsophæng for hurtigt skift Bakkamera giver bedre udsyn Fremragende udsyn til maskinens sider ved hjælp af todelte, justérbare spejle Lyspanel, mediesystem (ekstraudstyr) inklusive CD-, DVD-, USB-port navigation og Bluetooth, klimakontrol

35 35 FRA MASSEY FERGUSON

36 36 Simple og logiske betjeningskontakter giver nem og enkel kontrol Vinde hæve/sænke 02 Vinde frem/tilbage 03 Automatisk stop 04 Skærebord op/ned Indstilling af motoromdr. 02 Tilkobling af tærskeværk 03 Tilkobling af skærebord 04 Tilkobling af firehjulstræk 05 Skærebordniveau venstre/højre 05 Tilkobling af parkeringsbremse 06 Tilkobling af tømning Tømmerør åben/lukket 08 Tilkobling af skærebordsautomatik 09 Tilkobling af autostyring PowerGrip håndtag Førerens kontaktflade til styring af maskinen ligger naturligt i hånden PowerGripmultihåndtaget er placeret oven på armlænet, hvor alle kontakterne til de mest anvendte betjeningsfunktioner findes. Armlænet kan hæves og køres fremad, så det passer til føreren. Bevægelsen med håndtaget med impulsdrift til fremad og tilbage føles naturlig og er dermed mindre trættende. Indstilling af vindehastighed Aktivering af impulsdrift PowerGrip-armlæn Det enkelt indrettede højre armlæn indeholder kontakter til tærskning, firehjulstræk og parkeringsbremse samt det letanvendelige gasreguleringshjul. Softpad-armlænet sikrer komfort hele dagen.

37 37 Terminal TechTouch-terminalen, der er placeret, så den er nem at se og nå, giver alle relevante oplysninger og indstillinger vedrørende mejetærskerens ydeevne, og betjeningsfunktionerne på den tydelige, berøringsfølsomme skærm er nemme at bruge og indstille. FROM MASSEY FERGUSON Indstilling af cylinderhastighed Indstilling tærskebro Rotorhastighedsregulering 04 Indstilling af blæserhastighed Indstilling af oversold 06 Indstilling af undersold Halmsnitterdeflektor til/fra 08 Korntanklåg åbent/lukket 09 Aktivering af sidekniv 10 Autostyring/vejkørsel Tastatur Membrantastaturet befinder sig direkte på armlænets højre side og anvendes til at styre de mindre anvendte mejetærskerfunktioner. De bløde hævede taster fører direkte til individuelle menuer på TechTouch-terminalen.

38 38 Din stille, men aktive partner TechTouch-terminalen er kontrolcenter for alle hovedfunktionerne og har en berøringsfølsom skærm, men du kan også bruge den unikke sikkerhedsnavigator til at vise den skærm, du ønsker. Skærmen med generel information vises altid i øverste venstre hjørne af terminalen. Den viser motoromdr. og kørehastighed. Ved siden af disse findes målere til brændstof, AdBlue, olie og motortemperatur. Grafikken viser også aktuel mejetærskerstatus for korntank og tømning. De tydelige displays på mejetærskerens hovedmenu viser aktuel og indstillet skærebordshøjde, kernespild fra halmrystere og solde samt returmængde. Herunder findes de aktuelle indstillinger for skærebordshøjde, cylinderhastighed, tærskebroåbning, blæserhastighed, soldåbning øverst/nederst. Via genvejstaster på ikonerne kan alle indstillingerne hurtigt ændres. Vinduerne nederst på terminalen kaldes Infoplus-skærme. Her kan føreren vælge mellem forskellige skærme, der giver detaljeret information om mejetærskerens funktioner. Føreren kan for eksempel straks se information om motor- og aksel omdrejninger og dermed sikre sig, at alle systemer fungerer korrekt. Information om udbytte og fugtindhold kan også ses her. Der kan ses op til to kameravisninger i terminalvinduerne nederst. Føreren kan vælge at have kameravisning hele tiden eller for eksempel kun ved bakning. Billedet kan forstørres, så det viser hele skærmen med et tryk på en knap hurtigt og sikkert.

39 39 FROM MASSEY FERGUSON Udviklet til at gøre dit liv nemmere Den store, tydelige skærm er inddelt i fire sektioner, hvor føreren kan vælge det, han ønsker at se. Det gør det muligt for dig at opnå optimale indstillinger den er designet på en logisk måde og er meget let at navigere i med enten tastaturet eller genvejstasterne på touch skærmen Tydelige farvedisplays gør det meget nemt at aflæse oplysningerne advarsler vises tydeligt omgående Automatiske afgrødeindstillinger der kan foretages op til 10 forskellige afgrødeindstillinger i menuen på TechTouch terminalen, som automatisk ændrer mejetærskeren i henhold til det valgte f.eks. soldåbning, cylinderhastighed, tærskebrohøjde og blæserhastighed Standardkamerafunktion er integreret i TechTouch terminalen og giver bedre udsyn til det bageste af mejetærskeren Terminalens placering gør det muligt at vælge den rigtige stilling for føreren

40 40 Integreret information og ydelse ved fingerspidserne Den nyeste teknologi AUTO-GUIDE xls (ekstraudstyr) kan styrer dig vej til en højere ydelse, så du undgår tidskrævende kørsel ved at optimere markens layout. Kan nemt indstilles fra terminalen AUTO-GUIDE xls kan give en nøjagtighed ned til 5 cm, eller du kan bruge et RTK-signal, hvis det er nødvendigt. Der gives også oplysninger via triptællere, der kan indstilles igen, og som indsamler metrik, så som høstet område, brændstofforbrug og den tid, der bruges. Marknavne kan indstilles til at gøre styring enklere og gør det muligt for føreren at indsamle data om maskinens ydeevne. Ved at kombinere det med et GPS-signal fra AUTO-GUIDE xls-systemet eller fra separat sted kan brugen af udbyttemåleren og fugtsensoren (ekstraudstyr til MF 7380) sammen med TechData Pro-pakken sende udbyttekortlægnings- og fugtsensordata direkte til kontoret fra marken, hvis man bruger et godkendt softwareprogram. Det betyder, at fremtidige krav til sporbarhed og datalogning allerede er tilgængelige for dig nu, hvilket sikrer, at disse elementers betydning for din indtjening bliver en kendt faktor.

41 41 Auto-Guide TM xls FRA MASSEY FERGUSON

42 42 Arbejde på alle tidspunkter af dagen En stærk lyspakke står højt på kundernes ønskeliste, så de kan arbejde længere og mere sikkert, Centora/Delta har som standard lysgrupper på alle de rigtige steder i form af det nyeste design inden for belysning, der giver den bedste dækning. Otte halogenlygter bader skærebordet i lys, så der kan arbejdes til sent om aftenen. Ekstra lys til at finde rækkerne, tømning og belysning bagud gør det også meget nemmere at arbejde om aftenen.

43 43 FRA MASSEY FERGUSON

44 44 Praktiske opgaver bliver nemmere, når de er godt tilrettelagt Noget af det vigtigste ved en Massey Ferguson mejetærsker er nem adgang og hurtig vedligeholdelse, da det giver dig den vigtige tid, du behøver til at komme videre med høstarbejdet!

45 45 FRA MASSEY FERGUSON Hurtig adgang til køleelement ved rengøring og inspektion reducerer spildtid og øger brændstofeffektiviteten. Sidepaneler i ét stykke med lys giver nem adgang både nat og dag og gør det hurtigt at foretage regelmæssig inspektion, så der opnås større pålidelighed. Adgang til brændstof og Adblue-væske er placeret sammen, hvilket gør påfyldning hurtigere, og begge har et primært filter i studsen for større renlighed. Skift fra snitning til skår i løbet af ét minut giver fleksibilitet, men også præcis og sikker drift til denne vigtige komponent. Returtærskeren har en glat plade, der er nem at tage af og sætte på, til raps og bælgplanter, som sikrer hurtig skift i marken. Stige, der kan svinges ud, giver nem adgang til motor og kornbeholder.

46 46 Det drejer sig ikke om den kraft, motoren har det drejer sig om, hvordan mejetærskeren bruger den Vi kan garantere dig, at din AGCO POWER motor er konstrueret, så den overholder de seneste miljøstandarder med SCR-teknologi, hvilket betyder, at den faktisk har en af de mest avancerede konstruktioner på markedet. Det er bedre for miljøet, og driftsudgiften bliver en af laveste i branchen. Det er vigtige parametre. Desuden er det vigtigt, hvor effektiv den er vi kan fortælle dig, at brændstoftilførslen er beregnet til at give en flad drejningsmomentkurve. Det skal en mejetærsker bruge for at give en konstant tilførsel under belastning lige præcis det, der skal til. Dette giver dig sammen med de lave friktionsdrev, vi bruger, et utroligt lavt brændstofforbrug pr. ton og en fremragende brændstoføkonomi. Det gør også en stor forskel for, hvor længe din mejetærsker kan køre på en tankfuld brændstof både Centora- og Delta mejetærskeren har en brændstoftank på liter og en AdBlue-tank på 120 liter. Motordækket er også konstrueret, så det er hurtigt og nemt at foretage vedligeholdelse, da der er nem adgang til motoren det rene design betyder, at den holdes ren og sikker.

47 47 FRA MASSEY FERGUSON MF 7380 MAKS. 379 HK MF 7382 MAKS. 404 HK MF 9380 MAKS. 496 HK* * inkl. boost

48 48 Total support. Når du har brug for det. Massey Ferguson og vores distributører og forhandlere står altid klar til at gøre en ekstra indsats for at støtte dit køb. Det kan være hårdt at drive landbrug, og derfor sørger vi for, at du kan få opbakning, når du har brug for det og på afgørende tidspunkter af året. Vores forhandlere gør deres bedste for at finde det rigtige produkt til dig og derefter yde dig støtte med den bedste service, reservedele og support. Du bliver en del af en dedikeret familie af specialister, der yder deres bedste for at give dig optimal service af højeste kvalitet. Vi har forstand på landbrug og kender de udfordringer, den enkelte landmand står over for, og derfor kan vores forhandlere hjælpe dig med at planlægge en sikker fremtid. Få information fra din forhandler om vores finansieringsordninger, der f.eks. kan omfatte leasing, leje med køberet, operationel leasing og lånemuligheder.

49 49 Giv din virksomhed en omkostningseffektiv fremtid Det er god forretningssans at lægge planer for uforudsete situationer, og hvad angår maskiner kan fuldstændig ro i sindet ikke opgøres i penge. Gør dine aktiver sikre med en manager-serviceordning med udvidet garanti. FRA MASSEY FERGUSON manager-serviceordning med udvidet garanti* er en komplet pakke, der sørger for fuldstændig service af din traktor, inklusive rutinemæssig vedligeholdelse, reparationsdækning og fuld AGCO-støttet garanti. Denne ordning med totaldækning dækker vigtige komponenter. Livstidssikring af din maskine Du kan være sikker på forebyggende service ved hjælp af den nyeste teknologi og professionelt uddannede teknikere. Med mange års erfaring står de klar til at sikre, at din maskine kører med optimal ydelse. Alt dette udføres i henhold til et strengt vedligeholdelsesprogram, der leveres af Massey Ferguson. Med en manager-ordning og ved hjælp af denne forebyggende service kan din maskine levere en fremragende produktivitet i hele dens levetid. Det vigtigste ved denne pakke er, at du aldrig løber ind i uventede ekstra udgifter. Det kan lade sig gøre at reducere udgifterne til vedligeholdelse af din maskine ved hjælp af forebyggende service og vedligeholdelse og dermed reducere ejerudgifterne på lang sigt samt sikre en produktiv fremtid for din virksomhed. Skræddersyet specielt til dig: manager er udviklet til at imødekomme dine individuelle behov. Der fås dækning op til 5 år eller timer afhængig af dine krav. manager fås, når du køber din maskine, eller du kan til enhver tid tilvælge ordningen op til tolv måneder efter registrering af maskinen. Din forhandler udarbejder serviceplanen og kan skræddersy den, så den dækker op til maksimum timer. Ved at vælge en managerserviceordning med udvidet garanti er du ikke kun garanteret fuldstændig arbejdsro for dig og din virksomhed, men også en højere gensalgsværdi for din maskine, fuld forhandlerhistorik og originale AGCO dele overalt. Du kan få yderligere information om manager-serviceordning med udvidet garanti ved at henvende dig til din Massey Ferguson forhandler i dag. * manager-serviceordningen med udvidet garanti er måske ikke tilgængelig eller kan afhænge af markedet. Du bedes kontakte din Massey Ferguson-forhandler for at få information om tilgængeligheden i dit område. I henhold til gældende vilkår og betingelser.

50 50 PowerFlow-skærebord Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Skærebredder 9,2 m, 10,74 m 6,2 m, 6,8 m, 7,7 m, 9,2 m Vindedrev Hydraulik Hydraulik Knivhastighed snit/min Sideknive Elektrisk Elektrisk Automatisk højderegulering AutoLevel-skærebord Marktryksregulering Automatisk vindehastighed Indføringskanal Elevatorkæder 4 kæder 4 kæder Skærebord og indføringskanal reversering Hydraulik Hydraulik HyPerforma-tærskning Tærskecylinderbredde Tærskecylinderdiameter Tærskeslagler 8 8 Hastighedsområde Hovedtærskebroområde 1,18 1,18 Specifikationer Omslutningsvinkel for hovedtærskebro 117,5 117,5 Kun Centora Bageste halmvinde diameter mm Halmvinde areal m 2-0,39 Kerneudskiller diameter mm Kerneudskiller omdr. omdr/min /900 Kerneudskiller areal m 2-1,00 Motordrevet udskillelsesområde i alt m 2-2,57 Antal rystere - 8 Antal trin - 5 Udskillelsesområde på rystere m 2-7,9 Udskillelsesområde i alt m 2-10,47 Alt, hvad der er muligt, er blevet gjort for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er så nøjagtige og aktuelle som muligt. Der kan dog forekomme unøjagtigheder, fejl eller udeladelser i specifikationerne, og enkeltheder i specifikationerne kan til enhver tid ændres uden varsel. Alle specifikationer bør derfor bekræftes hos din Massey Ferguson-forhandler eller -distributør inden et eventuelt køb.

51 Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Kun Delta - Bageste brodiameter mm Halmvinde areal m 2 0,33 - Rotorfeeder diameter mm Rotorfeeder omdr. omdr./min. 480/950 - Rotorfeeder areal 0,39 - Kerneudskiller type 2 rotorer - Rotor diameter mm Rotor længde m 4,2 - Kerneudskiller areal m 2 3,54 - Kerneudskiller omslutningsvinkel grader 150 Rotoromdr. omdr./min Motordrevet udskillelsesområde i alt m 2 5,44 Soldkasse Venturi-system Soldområde i alt m 2 5,3 5,3 Blæserhastighedsregulering Elektrisk Elektrisk Blæserhastighed omdr./min Kaskade soldkasse El-justerbare solde Retursystem Type Uafhængigt returtærskningssystem Uafhængigt returtærskningssystem Returmængdeindikator Korntank Korntankens kapacitet liter Tømmesnegl type Tårn Tårn Tømmehastighed l/sek Snegllængde Variable afhængig af skærebordets størrelse Tømmehøjde Min. 5 m Håndtering af restmateriale Halmsnitter type Min-Till halmsnitter med høj hastighed og høj inerti Halmsnitter 108 takkede knive El-justerbare spredeplader m m m m Maxi-spreder m m Avnespreder 51 FRA MASSEY FERGUSON

52 52 Specifikationer fortsat Motor Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Mærke AGCO Power med system til selektiv katalytisk reduktion (SCR) AGCO Power med system til selektiv katalytisk reduktion (SCR) Miljøstandard T4/EURO 4 Kapacitet liter 9,8 (7 cylindre) 8,4 (6 cylindre) Nominel hastighed omdr./min Maks. motorkraft 466/ / /279 Maks. motoreffekt med boost ved omdr./min. hk/kw 496/ Brændstoftankens kapacitet liter DEF-tank (AdBlue) liter Transmission Hydrostatisk transmission Antal gear 4 gear elektronisk gearskifte Firehjulstræk på bagakslen m m m m m m Dæk For 800/65 R /65 R /65 R /65 R /75 R /75 R 34 Bag 500/ / /60-26,5 500/ /60-26,5 500/60-26,5 For (ekstraudstyr) 680/85 R /75 R /85 R /75 R /85 R /65 R 32 For (ekstraudstyr) 680/85 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN 680/85 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN 680/85 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN For (ekstraudstyr) 710/75 R /60 R /75 R /60 R /75 R /60 R 32 For (ekstraudstyr) For (ekstraudstyr) 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/70 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/70 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/65 R 32 CEREXBIB MICHELIN 800/70 R 32 CEREXBIB MICHELIN For (ekstraudstyr) 900/60 R /60 R /60 R 32 For (ekstraudstyr) 1.050/50 R /50 R /50 R 32 For (ekstraudstyr) Førerhus Skyline-førerhus Luftaffjedret førersæde Instruktørsæde TechTouch terminal med armlæn 3D-ratstamme Varme Automatisk klimakontrol Vidvinkelspejle Stublamper og rækkefinder m m m m m m Multimedie navigation m m m m m m

53 Elektronik Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Udbyttemåler m m Fugtighedsmåler m m TechData Pro m m m m m m AUTO-GUIDE xls m m m m m m AGCOMMAND m m m m m m ConstantFlow m m Ekstraudstyr Majskit m m m m m m Blæserhastighedsreduktion m m m m m m Bundsnegl korntank til græsfrø m m m m m m Ærtehøstudstyr m m m m m m Hulsolde m m m m m m Dimensioner Totallængde uden skærebord - m 9,95 9,95 9,95 9,95 9,95 9,95 Bredde uden skærebord, standarddæk - m 710/75 R 34 < 3,5 800/65 R 32-3,8 Vægt - kg FRA MASSEY FERGUSON

54

55 55 Fremstillet til at opfylde kravene til selv den mest krævende høst FRA MASSEY FERGUSON 01 PowerFlow-skærebord - Op til 10,74 m med SuperFlow snegl, der giver en konstant jævn indføring. 02 Elevator - Elevator til majs med meget effektiv multidrivrem, der giver jævn effekt til PowerFlow-skærebordet eller majsskærebord med op til 12 rækker. Effektiv hydraulisk reversering klarer enhver tilstopning. 03 Tærskecylinder med høj inerti - Tærskecylinder med høj inerti og fortærske bro giver høj ydelse selv under vanskelige forhold. Constant flow funktionen giver et højere udbyttepotentiale på op til 15 %. 04 Tærskebro med høj ydelse - Gennemprøvet tærskebrodesign gør tærskningen mindre effektkrævende og giver bedre udskillelse og større kapacitet. 05 Rotor feeder (Delta) - Rotor feederen deler afgrøden jævnt og fører halmen til rotorerne helt uden problemer. 06 Rotorer med høj udskillelse (Delta) - 4,25 m lange rotorer udskiller skånsomt slutkernerne og bruger mindre brændstof pga. designet. 07 Venturi-blæsersystem - Unikt blæserdesign bruger al tilgængelig luftstrøm til at løfte og rense de tungeste afgrøder. 08 Skyline-førerhus - Komfortabelt, rummeligt førerhus med unik TechTouch terminal, der forsyner føreren med en nem kontaktflade. 09 Korntank - Korntank på op til liter med el-betjente korntanklåg og høj kapacitet giver længere tid på marken. 10 Motor - Kraftfuld AGCO POWER 7-cylinder motor (Delta) med SCR-teknologi giver fremragende brændstofydelse og renere udledning. 11 Min-Till halmsnitter med høj hastighed - Multijustérbar snitter med 108 knive takkede knive giver fremragende snitterkvalitet ved lavt effektforbrug.

56 CENTORA DELTA twitter.com/agcocorp blog.agcocorp.com er et globalt varemærke under AGCO AGCO Limited /0713 Danish/0712/3m Responsible forest management

7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON

7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON BETA 7360/7370 306-360 HKMF 02 www.masseyferguson.com Side 8 Arbejdet starter med indføringen - Vælg skærebord afhængig af din afgrøde Side 12 To systemer i ét Side 14 Resultater Side 20 Brugervenlige

Læs mere

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 HKMF 02 www.masseyferguson.com Side 08 Vælg dit skærebord Side 12 Tærskning og udskillelse Side 14 Korntank, soldkasse og håndtering af halm og avner Side 20 Ergonomiske knapper

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X- og P Serie 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X- og P-serier tilbyder et udvalg af

Læs mere

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Fendt X-serien den intelligente kombination Den nye Fendt X-serie med HyPerforma-teknologi er svaret på den øgede efterspørgsel efter økonomiske produkter til professionelle,

Læs mere

Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer.

Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer. Fendt X- / P-Serie Fendt kw HK 8380 P 279 379 8380 P AL 279 379 8410 P 297 404 8410 P AL 297 404 9490 X 365* 496* 9490 X AL 365* 496* * Maks. effekt inkl. forstærkning Teknologi til landbrugets fremtidige

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Enkel og effektiv høst.

Enkel og effektiv høst. Fendt L-Serie Fendt kw HK 5255 L 179 243 5255 L MCS 179 243 5255 L PL 179 243 6275 L 225* 306* 6275 L MCS 225* 306* 6275 L PL 225* 306* * Maks. effekt inkl. forstærkning Enkel og effektiv høst. Med L-serien

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS

Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS 2 Fendt L-serie 3 Høst enkelt og effektivt Med L-serien tilbyder vi dig den perfekte mejetærsker til din gård. Den udmærker sig ved maksimal komfort, den

Læs mere

Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet!

Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet! Fendt C-Serie Fendt kw HK 5275 C 225 306 5275 C PL 225 306 5275 C PLI 225 306 6335 C 265 360 6335 C PL 265 360 6335 C PLI 265 360 Maks. effekt inkl. boost Høst intelligent. Af hensyn til din effektivitet!

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK MF MF ACTIVA-mejetærskeren; økonomisk og fleksibel høst Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmrystere 176-275 7200 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Perfekte maskiner

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT MF DELTA MF BETA MF CENTORA MF STORBALLEPRESSERE 2 MERE FOR MINDRE... FAKTA: MF BETA FAKTA: MF CENTORA FAKTA: MF DELTA

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon Værkfører Lars Nielsen Telefon 76 76 72 71 Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede gælder også for landbrugsmaskiner. Erfaringen siger, at høstmaskiner som har fået et eftersyn

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Fendts mejetærskere i P-serien høstmaskiner til professionelle Fendts mejetærskere i P-serien er udstyret med det enestående system med 8 halmrystere. Sammen

Læs mere

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø.

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Holstebro, marts 2013. Konsulentgruppen i Hunsballe Frø var den 25. januar 2013 på mejetærsker kursus hos Traktor & Høstspecialisten

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10 1 Index Indhold: Instrumentering kabine tag side 3 Instrumentering kørehåndtag side 4 Instrumentering højrehånds modul side 5 Instrumentering ratstamme side 6 AFS 600 Skærm Forside side 7 Skærm layout

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG. v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen

KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG. v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen Kan afskallede kerner undgås ved korrekt mejetærskerindstilling eller er tærskeprincippet afgørende? Kan

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening windhager.dk Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening A breath of fresh air 2 Varme som det skal være Økonomisk, lavt brændstof forbrug, en komfortabel rum temperatur og første

Læs mere

Triotrac 17-20-24 kbm

Triotrac 17-20-24 kbm Bevarelse af foderstruktur Lavt effektbehov Efterlader silooverfladen glat og lufttæt. Hurtig læsning. Læsning af alle fodertyper Optimal og ensartet blandings kvalitet Hurtig og jævn fordeling af foderet

Læs mere

Spirit 9200 VW 2-rækkers forskudt kartoffeloptager med variokæde

Spirit 9200 VW 2-rækkers forskudt kartoffeloptager med variokæde Spirit 9200 VW 2-rækkers forskudt kartoffeloptager med variokæde Variokæde til tilpasset rensning AVR har anvendt sit patenterede variokæde-rensemodul på det nyeste medlem af den succesfulde Spirit-familie,

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET

DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET DRAPERBORDE 15-30% STØRRE HØSTKAPACITET KENDETEGN Liggende bladfjedre til kontrol af marktrykket Skærebordet arbejder med jævnt tryk mod jorden og tilpasser sig fint markens konturer. Takket være vandrette

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Timan Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. timan.dk. Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig

Timan Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. timan.dk. Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig Timan 3400 Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. Bedre førerkomfort Bredt redskabsprogram EU-patenteret teknologi Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Højhastighedsblender i stilrent design

Højhastighedsblender i stilrent design Salgsfolder for Danmark () Højhastighedsblender Kraftfuld højhastighedsmotor på 1400 W 35.000 omdrejninger pr. minut 2 l glaskande 2 tag-med Mini Mixers HR3655/00 Højhastighedsblender i stilrent design

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE 20 Novembre, 2010 (version JAN17) Index Indhold: Armlæns betjening side 3 Affjedret frontaksel side 21 Armlæns panel (lift betjening)

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere