LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem"

Transkript

1 Baggrund for funktionen: Lab tilbage svar er en funktion, som sikrer, at prøver kan spores hele vejen i processen fra bestilling, til afgivelse af svar til patienten. Det kan bruges på mange niveauer, dvs. man kan følge prøvesvar helt til dørs, man kan vælge blot at bruge funktionen til at spore prøver, der ikke er nået frem til laboratoriet eller afsendt, men svaret er ikke nået frem til klinikken. Der foreligger ingen tolkning centralt fra (der mangler afklaring mellem sundhedsdatastyrelsen og PLO), hvorledes bekendtgørelsen fra 2014 skal tolkes. Fx, om man skal reagere på selv helt normale prøvesvar, som patienten ikke har ringet og fået svar på. Den enkelte klinik må bruge funktionen, sådan som de aftaler indbyrdes, indtil afklaring foreligger. Ibrugtagning kan først ske, når jeres lokale laboratorie har meldt ud, at de understøtter funktionerne!! Indtil da kan farvekoder mv ikke bruges! Systemet bruges som vanligt! Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem Gul: modtaget på laboratoriet eller undersøgelsen er forsat i gang. Grøn: svar modtaget hos læge (kan også være et foreløbigt svar) Blå: svar givet til patient. I det følgende beskrives ændringer og hvor farvekode benyttes

2 Ændringer i kommunikationsbakken Udestående rekvisitioner I kommunikationsbakken <F11> eller <alt gr + i> er der kommet en nyt menupunkt Udestående rekvisitioner : I denne mappe kan du se status på de rekvisitioner du har oprettet via webreq. Der går op til 60 minutter fra en rekvisition er sendt, til den kan ses i udestående rekvisitioner. Sorteringen sker efter, hvornår prøven er bestilt til. Kolonnen antal dage, betyder antal dage til, at rekvisitionen bør anvendes. Dvs man kan se, om prøven er bestilt. Hvis datoen defineres forkert, vil man have mange udestående rekvisitioner. Status for sent tildeles, når den dato, prøven er bestilt til plus det antal dage, der er defineret til, før prøven er for sen, der er defineret i webreg, er overskredet, dette sættes op på klinik niveau (kontakt webreg support).

3 Det er derfor vigtigt, at dato for prøvetagningstid defineres korrekt, når prøven bestilles, da udestående rekvisitioner der først skal tages til næste fx årskontrol, da hurtigt vil komme til at fylde hele bakken op i udestående rekvisitioner. Ved at dobbeltklikke på den enkelte rekvisition åbnes et nyt vindue og du kan se de Trin, en rekvisition har været igennem. Nedenstående viser en rekvisition hvor materialet endnu ikke er nået frem. Det er således her, at det kan fanges, hvis en patient ikke har fået foretaget den aftalte prøve. Eller prøven ikke er modtaget tilbage fra laboratoriet. Prøvesvar, samt hvornår de forskellige step for den enkelte prøve er nået, kan ses. Således kan prøver, der bliver væk, spores i, hvor i processen, prøven er blevet væk. OBS!! Det er muligt på Webreq bestillingen under ADVIS at fjerne markering for overvågning af rekvisition og overvågning af svar til patient, samt ændre på Max antal dage inden svar til patient efter komplet svar modtaget.

4 Ved at dobbeltklikke på den enkelte rekvisition i XMO kommunikationsbakke (F11) åbnes et nyt vindue, og du kan se de statusser en rekvisition har været igennem. Nedenstående viser en rekvisition hvor materialet endnu ikke er nået frem. Nedenstående viser en rekvisition hvor patienten mangler at få svar Før dette system, kunne kun prøver, patienten efterlyste, vides at være blevet væk. Nu kan også prøver, som patienten ikke ringer og får svar på, følges.

5 Nye knapper i Udestående rekvisitioner : <Slet rekvisition> eller <F2> Knappen sletter rekvisitionen hos laboratoriet og i mappen Udestående rekvisitioner <Opdater> eller <F5> Knapper udfører en manuelt opdatering af udestående rekvisitioner <Klarmeld> eller <F8> Knappen skifter status til endeligt svar modtaget fra lab og dermed skiftes farven også til grøn. Knappen bruges når der er kommet prøvesvar tilbage til lægen men status af en eller anden årsag ikke har ændret sig korrekt. Mappen Laboratoriesvar I mappen Laboratoriesvar er der tilføjet en række kolonner og der er indført visning af prøvesvar og patientens aftaler og reminder. Status ændres automatisk til læst /initialer når prøven har været i fokus i få sekunder. OBS også selvom, man ikke har klikket på den, men blot ved at kursoren har stået henover prøven!!! Kolonner: (kan sættes op individuelt: højreklik i fanerne og få en drop down menu, ving dem af, du vil se, gem med shift +CTRL +G) HUSK farvekoder kan ikke bruges, før jeres lokale laboratorie sender i det nye format.

6 Kolonner: Svar status; komplet betyder at svar på alle prøver i rekvisitationen er modtaget i XMO Farve; (rød, blå, gul, grøn) ses tidligere i vejledning Rekvisitationsstatus Regning i dag; viser om der er lavet en regning på patienten dd. Medbin; (bruges ikke p.t, er forberedelse til at laboratorier kan sende filer i andre formater vedhæftet svaret mv med svaret) Labsvar; ja betyder at patienten er tilmeldt og kan modtage laboratoriesvar via eportalen De øvrige kolonner giver sig selv. Obs: hvis automatisk overførsel af svar er slået fra, skal du dobbeltklikke eller trykke <enter> på svaret du ønsker at overføre. Herefter kan du som tidligere overføre til labkortet med <F9> Et læst laboratoriesvar kan godt slettes i denne mappe, før der er angivet at patienten har fået svar på prøven. Hvis patienten ikke har fået svar, vil prøvesvaret automatisk overføres til den nye mappe udestående rekvisitioner.

7 <Slet> eller <F2> Knappen sletter det modtagne prøvesvar <Send eportalsvar> eller <F4> Knappen sender brugers eportal standardsvar til patienten. <Send eportalsvar + regning> eller <F5> Knappen sender brugers eportal standardsvar til patienten og tager samtidig en regning. Det er muligt at afkrydse flere laboratoriesvar af samtidig og dermed sende standardsvar til flere patienter på samme tid. Det er dog kun muligt, hvis prøvesvaret er registeret med svarstatus som komplet. <Afgiv svar til patient> eller <F8> Knappen benyttes til at give besked til serveren om, at prøvesvaret er afgivet til patienten. <Ctrl + I> under <Alt + F1> Genvejstasten viser detaljerne for rekvisitionen Det er fortsat muligt at åbne laboratoriesvaret på den givne patient og giver mulighed for at skrive et personligt svar til patienten. Selve resultaterne af blodprøverne er nu nedsat nederst i svaret med en pæn og læsevenligt opsætning, inkl referenceværdier. For at benytte eportalsvarsfunktionen kræves det, at der er opsat en standard tekst for den enkelte bruger i e-portal opsætningen for labsvar.. (Se separat vejledning) For at kunne sende laboratoriesvar til en patient, skal der være afkrydset i e-portal opsætningen for den enkelte patient, at de må modtage laboratoriesvar. E-portal opsætningen for den enkelte patient finde fra stamkortet under ALT F1. I e-portal opsætningen kan opsættes at alle nye bruger af e-portalen som standard sættes til at måtte modtage lab svar.

8 Ændringer patient stamkortet Patient stamkort -> Laboratoriesvar (indenfor sidste måned) er minimodulet ændret således at du nu kan se, om der er rekvisitioner der mangler opfølgning. Nedenstående viser, at der er modtaget et prøvesvar som der endnu ikke er fulgt op på. Dette modul vil typisk bruges af sekretærer, der afgiver svar (det er en hjælp til, at man kan markere, at svar er givet, uden at man skal gå på lab kortet). Man kan her højreklikke på svaret og vælge Marker at patient har fået svar.

9 Svar til flere patienter på en gang. Det er i systemet muligt at sende et standard svar til flere patient på en gang via Eportal. Bruger man F4 eller F5 nedenfor kan systemet sende et standardiseret svar til alle de markerede patienter. Kort og godt, sendes der et svar uden at man skal åbne hvert enkelt svar og skrive eller bruge fraser til hver enkelt patient. Der vises ikke noget preview eller noget, men svaret sendes afsted når man trykker på F4 eller F5. (Opsætning) se nedenfor. Eks vis kan det bruges til normale prøver. kære patient Alle prøver er normale. Vh Din læge.

10 Opsætning: Standardsvaret sættes op for hver enkelt bruger, ved at gå i Vedligehold og Brugerkartotek. Vælg brugeren og herefter fanen Eportal. Dobbeltklik på klinik navnet. Vælg herefter Besked til laboratoriesvar under brevskabeloner nederst i billedet. Lav herefter den ønskede standard skrivelse med tekst og flette felter.

Ændringer i kommunikationsbakken

Ændringer i kommunikationsbakken Laboratorietilbagesvar I forbindelse med indførslen er tilbagesvar fra laboratorierne er der sket en række ændringer i kommunikationsbakken og i minimodulet Laboratoriesvar (indenfor sidste måned) som

Læs mere

Tilbagesvar. DataGruppen MultiMed A/S, Storhaven 12, 7100 Vejle. Tlf Fax: Side 1 af 11 BW

Tilbagesvar. DataGruppen MultiMed A/S, Storhaven 12, 7100 Vejle. Tlf Fax: Side 1 af 11 BW Indhold Generelt... 2 Lægesystem... 3 Status for tilbagesvar... 3 Klinikniveau... 3 Status over udestående på patientniveau... 3 Arbejdsgang laboratorieprøver... 4 1. Bestilling af Prøver i WebReq... 4

Læs mere

Tilbagesvar i Webreq

Tilbagesvar i Webreq Tilbagesvar i Webreq Oversigtsskærmbilleder og statusvisninger W 1-1 - Tilbagesvar Oversigts- og statusvisninger Formål... 3 Introduktion... 3 Kald af oversigtsbillede i Webreq... 4 Oversigtsbillede i

Læs mere

NOVAX Lægesystem. Manglende laboratoriesvar

NOVAX Lægesystem. Manglende laboratoriesvar NOVAX Lægesystem Manglende laboratoriesvar Indholdsfortegnelse Laboratoriesvar-funktionen... 2 Fanen Manglende laboratoriesvar... 2 Oversigten... 3 Bestilling af laboratorieprøver... 4 Udestående... 4

Læs mere

Undersøgelsessvar-funktionen... 2

Undersøgelsessvar-funktionen... 2 Indholdsfortegnelse Undersøgelsessvar-funktionen... 2 Fanen Manglende undersøgelsessvar... 2 Oversigten... 3 Bestilling af laboratorieprøver... 4 Udestående... 5 Gul status... 5 Grøn status... 6 Blå status...

Læs mere

NOVAX Lægesystem. Manglende undersøgelsessvar

NOVAX Lægesystem. Manglende undersøgelsessvar NOVAX Lægesystem Manglende undersøgelsessvar Indholdsfortegnelse Undersøgelsessvar-funktionen... 2 Fanen Manglende undersøgelsessvar... 2 Oversigten... 3 Bestilling af laboratorieprøver... 4 Udestående...

Læs mere

MedWin laboratorieskema

MedWin laboratorieskema MedWin laboratorieskema EG Data Inform A/S Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Dusager 4 8200 Aarhus N Lautrupvang 12 2750 Ballerup Telefon: 96 23 51 00 Telefon Service Desk: 96 23 51 11 - www.egdatainform.dk

Læs mere

Tilbagesvar i WebReq

Tilbagesvar i WebReq Tilbagesvar i WebReq Oversigtsskærmbilleder og statusvisninger W 1-1 - Tilbagesvar Oversigts- og statusvisninger Formål... 3 Introduktion... 3 Kald af oversigtsbillede i WebReq... 4 Oversigtsbillede i

Læs mere

Vejledning til Tilbagesvar opfølgning på Webreq-rekvisitioner

Vejledning til Tilbagesvar opfølgning på Webreq-rekvisitioner Marts 2018 Vejledning til Tilbagesvar opfølgning på Webreq-rekvisitioner Det er muligt at se opfølgninger på patientens rekvisitioner, anmodet i Webreq. Dette ses under den nye funktionalitet Tilbagesvar.

Læs mere

Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar

Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar Tilbagesvar Indhold Baggrund Der rekvireres mere end 14 mio. laboratorieprøver pr. år fra lægepraksis til offentlige og private laboratorier

Læs mere

FMK begreber & Quickguide

FMK begreber & Quickguide FMK begreber & Quickguide Medicinkortet i XMO v8.22 Quickguide til Medicinkort i XMO v8.22 Version 1.2 Ændring i vejledning fra version 1.1 til 1.2 Tilføjelse til side 14. Rød markering af præparater.

Læs mere

EG Clinea Tilbagesvar

EG Clinea Tilbagesvar EG Clinea Tilbagesvar side 1 af 6 Overblik Tilbagesvar implementeret... 3 1. Håndtering i 'Opfølgning'... 3 2. Rekvirering af prøver i WebReq og Status i 'Opfølgning' i EG Clinea... 3 3. Status 'Patient

Læs mere

1 Indledning Rekvisition af Klinisk Kemiske analyser i Darwin anvender et kald til Internet programmet WebREQ.

1 Indledning Rekvisition af Klinisk Kemiske analyser i Darwin anvender et kald til Internet programmet WebREQ. Emne Darwin version 3.21 Status Referencer til tidligere dokumenter Revision 1.1 INDHOLD 1 INDLEDNING... 1 2 INFORMATION OM WEBREQ... 2 3 OPRET REKVISITION KLINISK KEMI... 3 3.1 Felter... 3 3.2 Knapper...

Læs mere

XMO Quickguide V8 - 1 -

XMO Quickguide V8 - 1 - XMO Quickguide V8-1 - XMO Quickguide Menu... - 4 - Generel beskrivelse af XMO menu punkter.... - 4 - Hjælpemenuen.... - 5 - Patient ... - 6 - Søg patient... - 6 - Søg patient & patientstamkort...

Læs mere

Statistikmodul i WinPLC

Statistikmodul i WinPLC Juni 2018 Statistikmodul i WinPLC Indlæs patientfortegnelse fra sundhed.dk Inden du benytter statistikmodulet i WinPLC, er det en god ide at indlæse en opdateret patientfortegnelse fra sundhed.dk. Denne

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS DEN 16. DECEMBER 2011 Studieretningsvalg og skift af hold og klasser Denne vejledning henvender sig til de skoler, som anvender LUDUS Web til kursisternes valg af studieretning,

Læs mere

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual Laboratoriesvarportalen September 2015 September 2011 Brugermanual Indholdsfortegnelse: 1. HVAD ER LABORATORIESVARPORTALEN EN KORT BESKRIVELSE... 3 2. FÅ ADGANG TIL LABORATORIESVARPORTALEN... 4 2.1 VÆLG

Læs mere

Nyt i WebReq. December 2018

Nyt i WebReq. December 2018 Nyt i WebReq December 2018 1 2 3 4 Flere muligheder i Advis 1. I dette eksempel sendes WebReq s standardbesked til patienten, når bestillingen lægges på hotel. I feltet Tekst der sendes (kan ikke rettes)

Læs mere

Nyt i WebReq. Juni Ønske ID 11. Søgning af det oprindelige rekvisitionsnummer ved rettelse. Søgning af originalt rekvisitionsnummer

Nyt i WebReq. Juni Ønske ID 11. Søgning af det oprindelige rekvisitionsnummer ved rettelse. Søgning af originalt rekvisitionsnummer Nyt i WebReq Juni 2018 Ønske ID 11 Den WebService, hvor man kan søge på CPR og enkeltanalyser på labsvarportalen er IKKE udviklet, hvilket var en forudsætning for at dette kunne løses. Opgaven må tages

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. November 2015 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient WebPatient 02 Introduktion 03 Bestilling af hjemmemålinger 04 Gennemgang af funktionen WebPatient 05 Patientdelen 06 Vægtkontrolskema 07 Hjemmeblodtrykskema Hjælp 08 Hvor findes

Læs mere

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen februar 2012 September 2011 Brugermanual Se laboratoriesvar på Laboratoriesvarportalen Fra lægesystemet: Klik på din: Labsvar - sundhed.dk knap eller tilsvarende. Fra WebReq : Klik

Læs mere

Laboratoriesvarportalen

Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen Brugermanual 2017 Indhold 1. Hvad er Laboratoriesvarportalen en kort beskrivelse... 2 1.1 Få adgang til Laboratoriesvarportalen... 3 2. Vælg ønskede svarlaboratorier... 4 3. Gennemgang

Læs mere

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold

Læs mere

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver.

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver. Indledning. WebReq Denne vejledning gælder for rekvirering hos Klinisk Mikrobiologisk afdeling på Hvidovre Hospital, Region Hovedstaden. Vejledningen er et uddrag af WebReq brugermanual, Juni 2011. Manualen

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

DentalSuite Anvend EDI-portalen

DentalSuite Anvend EDI-portalen DentalSuite Anvend EDI-portalen Generelt om EDI-portalen EDI-portalen Er en sikker og fælles platform for sundhedsfagligt personale Gør det muligt at udveksle journalmateriale samt henvise i overensstemmelse

Læs mere

XMO vejledning - fra V7 til V8

XMO vejledning - fra V7 til V8 XMO vejledning - fra V7 til V8 Indhold Medicinkortet med FMK... - 1 - Ny ordination... - 1 - Ordinationsmodulet... - 2 - Ændring af en eksisterende ordination... - 2 - FMK Sammenkodning og overførsel...

Læs mere

EG Clinea Version 16.2

EG Clinea Version 16.2 EG Clinea Version 16.2 side 1 af 6 Indledning EG Clinea version 14.5 Clinea 16.2 indeholder en række nye funktioner, hvor vi eksempelvis kan nævne, at vi i Statistik har tilføjet nyt modul 'Diagnoser'

Læs mere

IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ

IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ Portalen har til formål at sikre en hurtig og sikker tilbagemelding på elever, som er udmeldt eller startet på en af følgende inst.: Efterskole, Privatskole, Friskole,

Læs mere

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Skabeloner... 5 Beskrivelse af skabeloners

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient WebPatient 02 Introduktion 03 Bestilling af hjemmemålinger 04 Gennemgang af funktionen WebPatient 05 Patientdelen 06 Vægtkontrolskema 07 Hjemmeblodtrykskema 08 Blodsukkerprofil

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq INDHOLD Hjælp til profiler i WebReq Klinisk biokemi 01 Introduktion 02 Oprettelse af klinik profiler 04 Redigering af klinik profiler 05 Tilføjelse af analyser til klinik profiler 06 Fjernelse af analyser

Læs mere

EG Clinea Version

EG Clinea Version EG Clinea Version 16.4.1 side 1 af 7 Indledning EG Clinea 16.4.1 indeholder håndtering af, at der fra central side holdes styr på, hvad status er på laboratorie rekvisitioner i forbindelse med WebReq.

Læs mere

Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde. MedCom 25.oktober 2018

Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde. MedCom 25.oktober 2018 Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde MedCom 25.oktober 2018 2 Dagsorden 1. Velkomst 2. Referat fra sidste møde den 15.03.2018 3. Status på Tilbagesvarsprojektet 4. Erfaringer og problemstillinger nu 5. Ønsker

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Tilbagesvar ændringsønsker

Tilbagesvar ændringsønsker Tilbagesvar ændringsønsker Ønske Dato Fra Ønske Beslutning Brugergruppen 1 29.08.2017 Langeskov Lægehus Ole Holm Thomsen 2 29.08.2017 Langeskov Lægehus Ole Holm Thomsen Ved udskrivelse af webreq laves

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient Webpatient 01 Introduktion 02 Bestilling af hjemmemåling 03 Gennemgang af funktionen WebPatient 04 Gennemgang af patientdelen 05 Vægtkontrolskema 06 Hjemmeblodtrykskema 07

Læs mere

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq INDHOLD Hjælp til profiler i WebReq Klinisk biokemi 01 Introduktion 02 Oprettelse af klinik profiler 04 Redigering af klinik profiler 05 Tilføjelse af analyser til klinik profiler 06 Fjernelse af analyser

Læs mere

Håndtering af returregninger

Håndtering af returregninger Februar 2017 Håndtering af returregninger Denne manual er til forståelse og håndtering af returregninger. Gennemgang af en returregning Det der er vigtigst at huske er, at alle oplyste ydelser på en returregning

Læs mere

ULRUS protokollen og ClinicCare

ULRUS protokollen og ClinicCare ULRUS protokollen og ClinicCare Version august 2013 For at anvende ULRUS skal man hente nyeste version af ClinicCare (klik på Hent ny version -knappen i Omkring -vinduet. ÆNDRING AUGUST 2013: Når man laver

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsk er Nyt layout WebReq 2 præsenteres

WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsk er Nyt layout WebReq 2 præsenteres WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsker Nyt layout WebReq 2 præsenteres Deadlines, testdatoer, opdateringsdatoer & Releaseprocedurer Næste releasedato (forslag den

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

Mamut Stellar efaktura

Mamut Stellar efaktura Mamut Stellar efaktura Med Mamut Stellar e-faktura er det muligt at afsende og modtage e-fakturaer fra det offentlige og private virksomheder med GLN nummer (tidligere EAN-lokationsummer) via OIOSI eller

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Version 15.1 EG A/S. Albert Ginges Vej 10 Dusager 4 Lautrupvang 12 Horsensvej 584 9800 Hjørring 8200 Aarhus N 2750 Ballerup 7120 Vejle Ø

Version 15.1 EG A/S. Albert Ginges Vej 10 Dusager 4 Lautrupvang 12 Horsensvej 584 9800 Hjørring 8200 Aarhus N 2750 Ballerup 7120 Vejle Ø Version 15.1 EG A/S Albert Ginges Vej 10 Dusager 4 Lautrupvang 12 Horsensvej 584 9800 Hjørring 8200 Aarhus N 2750 Ballerup 7120 Vejle Ø Telefon Salg: 75 89 61 11 - Telefon Support: 76 40 35 44 - www.eg.dk

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

WebReq integration. Indhold...1 Opsætning af WebReq...1 Yderligere opsætning...2 Avancerede indstillinger...3 Kald af WebReq fra MedWin...

WebReq integration. Indhold...1 Opsætning af WebReq...1 Yderligere opsætning...2 Avancerede indstillinger...3 Kald af WebReq fra MedWin... WebReq integration Indhold Indhold...1 Opsætning af WebReq...1 Yderligere opsætning...2 Avancerede indstillinger....3 Kald af WebReq fra...4 Opsætning af WebReq Følgende filer skal forefindes i det dataområde

Læs mere

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S, 2008 Indholdsfortegnelse 1. Skrivebordet... 3 2. Flytte rundt m.m.... 4 3. Log ind... 6 4. Valg af database... 7 5. Rudernes størrelse... 8 6. Kolonner... 9 7.

Læs mere

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender Huskesedler til Microsoft Outlook ELAR april 2017 Side 1 E-mail, modtagelse og behandling... 3 E-mail, oprettelse... 4 Mapper i Outlook... 6 Kalender, kategorier... 7 Kalender, helligdage... 8 Kalender

Læs mere

Rekvisitions Forløbs Remindere Laboratorie-rekvisitioner og laboratorie-svar DMDD

Rekvisitions Forløbs Remindere Laboratorie-rekvisitioner og laboratorie-svar DMDD Rekvisitions Forløbs Remindere Laboratorie-rekvisitioner og laboratorie-svar Projekt - Tilbagesvar Forløbs-remindere på lab-rekvisitioner og lab-svar ifm Webreq Reminder server Laboratorier Evt. servicelab

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Modtag købte materialer. Maj 2012

Modtag købte materialer. Maj 2012 Modtag købte materialer Maj 2012 Indhold Modtag købte materialer... 1 Indhold... 2 Modtag købte materialer... 3 Start af Modtag købte materialer... 3 Skanning af stregkoder... 4 Registrering af modtaget

Læs mere

November Ny Aftalekalender. Quick guide

November Ny Aftalekalender. Quick guide November 2016 Ny Aftalekalender Quick guide Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til aftalekalenderen... 3 2. Tider... 5 Opret ny tid... 5 Opret tid uden patient... 7 Find en ledig tid... 7 Højrekliksmenu...

Læs mere

Tilbagesvar- Opfølgning af Parakliniske undersøgelser

Tilbagesvar- Opfølgning af Parakliniske undersøgelser Tilbagesvar- Opfølgning af Parakliniske undersøgelser 10.4.2018 2 Tilbagesvar 1: Aktuel status på laboratorier og røntgenafd. Implementering af tilbagesvar. (Ib) 2. Lægesystemernes implementering og resultat

Læs mere

NGF utviklingsliste 2017/2018 Løsningsbeskrivelse

NGF utviklingsliste 2017/2018 Løsningsbeskrivelse NGF utviklingsliste 2017/2018 Løsningsbeskrivelse 2017/2 Under KLUB > ØKONOMI > VAREKATALOG gør vi nogle ændringer som kun gælder for Norkred-kunder. Teksten ved varenummer ændres til Konto/Varenummer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5.

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5. Form 04-91-01 04-92-01 Indkøbsservice - Vejledning/Instruktion Navn Vejledning til ILS online, praktiserende læger Udarbejdet af Lena Rachlitz Gældende fra 10. januar 2018 Godkendt af Erstatter Vejledning

Læs mere

Logning. Der findes en kort beskrivelse af dette, sidst i denne vejledning. Alle væsentlige funktionskald, opslag og ændringer logges automatisk.

Logning. Der findes en kort beskrivelse af dette, sidst i denne vejledning. Alle væsentlige funktionskald, opslag og ændringer logges automatisk. Logning Alle væsentlige funktionskald, opslag og ændringer logges automatisk. Der findes 3 SYSTEM-logge samt 2 PATIENT-logge. Logning uden at anvende brugerlogin, giver i princippet ingen mening. Derfor

Læs mere

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Til ProjectWEB udbudsportal administratorer Dato Maj, 2019 Version 02 MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Før udbudsperioden... 3 2.1

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Login 2 Udsendelse af besked Udsendelsesmetoder 3 Udsendelse via vejeudvælgelse 4 Udsendelse Send via niveau opdeling (afhængig af abonnementsform) 11 Udsendelse søg på tværs af postnummer 12 Udsendelse

Læs mere

EG Clinea Patientportal

EG Clinea Patientportal EG Clinea Patientportal side 1 af 14 Indledning EG Healthcare's Patientportal understøtter visning på såvel PC/MAC, tablet som mobil. Der er en begrænsning i forhold til oplysningsskemaer, som på nuværende

Læs mere

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet:

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: Kære mødebookere Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: 1. Leveringssted: I skal selv skrive lokalenummer på jeres bestilling.

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1 Opdatering af egne oplysninger I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du kan se og opdatere dine personlige oplysninger ved hjælp af selvbetjening. Som bruger af systemet har du mulighed for at se, tilføje

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Skabeloner... 4 Opret skabelon... 5 Stamkort...

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse

Læs mere

Sådan arbejder du med din forside

Sådan arbejder du med din forside Sådan arbejder du med din forside Din forside på hjemmeside består af forskellige slags indhold og med det formål at fremhæve indhold som du har på dine undersider. Hvor er min forside? Øverst i dit sidetræ

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Indstilllinger Indstillinger-vinduet kan hentes frem fra hovedmenuen Diverse Vedligeholdelse fanen Kalender.

Indstilllinger Indstillinger-vinduet kan hentes frem fra hovedmenuen Diverse Vedligeholdelse fanen Kalender. Guide: ClinicCare læge Kalender Version: 20. april 2016 Indstilllinger Indstillinger-vinduet kan hentes frem fra hovedmenuen Diverse Vedligeholdelse fanen Kalender. Kalenderen aktiveres under Indstillinger/Kalender,

Læs mere

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Generelle Læreplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Opsætning... 4 Skabeloner... 6 Opret skabelon... 7

Læs mere

26. WebReq brugermøde august 2018

26. WebReq brugermøde august 2018 26. WebReq brugermøde august 2018 Dagsorden 1. Velkomst, referat 2. Releasen juni 2018 3. Opfølgning fra sidste møde 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Laboratoriesvarportalen 6. Deadlines, testdatoer,

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

Velkommen til e-services

Velkommen til e-services Velkommen til e-services E-services giver patienterne mulighed for at kommunikere med sin læge via internettet - en mulighed som mange læger og patienter er glade for. Det giver en dejlig fleksibilitet

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

EG Clinea Patientportal

EG Clinea Patientportal EG Clinea Patientportal side 1 af 16 Indledning EG Healthcare er klar med en ny Patientportal, der erstatter den tidligere version kaldet Clinea Patientportal. Den nye Patientportal (Patientportalen) understøtter

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

QUICKGUIDE TIL XMEDIA

QUICKGUIDE TIL XMEDIA QUICKGUIDE TIL XMEDIA 1 UPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL "MINE MAPPER" 2 ARBEJD MED EN SKABELON 3 OPRETTELSE AF PDF 4 ÅBN OG ARBEJD VIDERE MED EN SKABELON 1 OPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL MINE MAPPER Opret

Læs mere

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT BRUGERMANUAL Outlook på Internettet 2016 Pharmakon IT Support@pharmakon.dk Indhold Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind på Outlook på internettet... 3 Visning... 4 Se dit aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

Opsætning på PC Luk Navision. På skrivebordet højreklikkes på Navision ikonet. Herefter vælges Rediger.

Opsætning på PC Luk Navision. På skrivebordet højreklikkes på Navision ikonet. Herefter vælges Rediger. Overførsel af købsordre til GRENE (Simpel) Fra købsordren dannes en fil, som typisk placeres lokalt på brugerens PC eller på et fællesdrev, som alle brugere har adgang til. På Grenes webshop trækker man

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37 Indholdsfortegnelse FMK... 2 Præparatvælgeren... 3 Undgå dobbeltordinationer på FMK... 4 Knapper i FMK... 4 Opret ny medicin uden genudlevering... 5 Opret ny medicin med genudlevering... 8 Opret ny medicin

Læs mere

Nyt i WebReq December opdateringen 2015

Nyt i WebReq December opdateringen 2015 Nyt i WebReq December opdateringen 2015 Rekvirent/originalrekvirent med i oversigten I Sendte kan man i oversigten under Rekvirent se hvem der er original rekvirent, de samme oplysninger vises ved at føre

Læs mere

NOVAX vejledning 2016

NOVAX vejledning 2016 Edifact-kommunikation... 2 Indbakke... 4 Godkendelse af indgående kommunikation... 4 Besvarelse af indgående kommunikation... 5 Udbakke... 6 Godkendelse af udgående kommunikation... 6 Ikoner i Udbakke

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

NOVAX vejledning 2016

NOVAX vejledning 2016 Edifact-kommunikation... 2 Indbakke... 4 Godkendelse af indgående kommunikation... 4 Besvarelse af indgående kommunikation... 5 Udbakke... 6 Godkendelse af udgående kommunikation... 6 Ikoner i Udbakke

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning Hjælp til Web-Patient i WebReq Brugervejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 02-2019 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Muligheder i funktionen: Oplysninger... 4 2.2 Assisteret

Læs mere