Ved at følge disse trin lærer du hurtigt at spille online-kampe... som du kan se er det nemt, sjovt og spændende!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ved at følge disse trin lærer du hurtigt at spille online-kampe... som du kan se er det nemt, sjovt og spændende!"

Transkript

1 HVORDAN SPILLER JEG ONLINE? Ved at følge disse trin lærer du hurtigt at spille online-kampe... som du kan se er det nemt, sjovt og spændende! 0. SKAB DIT PERSONLIGE EMBLEM OG DINE FARVER Du har adgang til alle sider fra spilmenuen: Virtuelt album, aktivering af koder på dine kort, oprettelse af hold, ranking, spillested, turneringer og udformning af emblem og farver. Skab dit eget personlige emblem ved at vælge dets facon, farve og mønster, og få dine modstandere til at ryste af skræk, når de ser dit flotte emblem inden kampstarten! Og hvis du bliver rigtig god til at spille ADRENALYN XL (og kommer længere op på rankinglisten), kommer du til et højere niveau (der er fem niveauer: Begynder, Amatør, Avanceret, Professionel, Superstar). Hvert nyt niveau øger mulighederne for at vælge flere og bedre emblemdesigns! 1. AKTIVÉR KORTET I denne sektion, der er placeret i "indkøbscenteret", skal du indtaste den kode, der er vist bag på de fysiske kort for at føje det til din virtuelle samling. I nogle tilfælde er der opgaver, som kræver aktivering af specifikke kort inden for en bestemt periode. Hvis du overholder dette, modtager du nogle ekstra ELO point. 2. SKAB DIN EGEN OPSTILLING I denne sektion har du mulighed for at skabe nogle af de stærkeste hold ved hjælp af dine kort. Tilpas dine hold og spillesystemer i forhold til den strategi, som du benytter for at vinde over dine modstandere. For at forenkle din opgave og gøre det nemmere for dig at vælge de spillere, som skal være på dit hold, kan du sortere kort på baggrund af spillerens position, den klub, som vedkommende spiller i, og spillerens score i forsvar eller angreb. Der findes også en virtuel træner knap, som kan hjælpe dig med at vælge din opstilling, hvis du ikke kan beslutte dig. - Samlede værdier: Nogle af spilfunktionerne kræver, at summen af de forskellige angrebs-, midtbane- og forsvarsscorer for de kort, der udgør en opstilling, ikke overskrider en bestemt værdi. På den måde kan du, når du laver din opstilling, også se den samlede score for alle dine spillere og det maksimale antal point. I nogle funktioner af turneringen (-1.000, eller ) kan dine scorer ikke overlappe dette pointantal, og i de sædvanlige kampe kan den enkelte spiller beslutte, om der skal spilles mod modstandere med højere eller lavere point end de point, der er på vedkommendes kort.

2 3. SPILLESTED Spillestedet er online-mødestedet for alle ADRENALYN XL spillere. Her kan du spille eksisterende kampe, skabe nye kampe eller direkte udfordre en tilgængelig modspiller. Tilgængelige brugere har mulighed for at deltage i den kamp, som du har oprettet. Beslut om der er tale om en venskabskamp eller en professionel kamp. Hvis du deltager i en venskabskamp, hverken mister eller vinder du rankingscorer, og der er ingen begrænsninger med hensyn til brug af kortene. Kampen spilles kun for sjov. I dette tilfælde kan du spille mod computeren ved at vælge sværhedsniveauet eller mod en modspiller. Hvis du vælger at spille en professionel kamp, optjener vinderen point fra taberens ranking. Vi har i år oprettet tre spillesteder, som hver især har specifikke spilfunktioner. Eksempel: - UDEN BEGRÆNSNINGER, hvor du kan spille med alle de tilgængelige kort; - 8 TILFÆLDIGE, hvor computeren udvælger 8 tilfældige kort fra din samling; - 2 MOD 2, som gør det muligt for to brugere at spille mod to andre spillere. Endvidere kan spillerne på hvert spillested udvælge deres mulige modstandere på baggrund af det samlede pointantal på kortene (angreb, midtbane og forsvar) for at udfordre en aktuel gruppe af modstandere og tage højde for den samlede sum af deres kort. 4. RANKING Vi har oprettet en generel rankingliste, der viser den endelige score i Adrenalyn XL online-spillet. Til at begynde med har alle spillere point. Afhængigt af om de spiller professionelle kampe eller ej, mister eller optjener de point til/fra deres modstandere. De optjente eller tabte point vil være højere eller lavere afhængigt af modstanderens højeste eller laveste score i sin ranking. Hvis du spiller mod modstandere med en lavere score end dig selv, kan det være nemmere at besejre dem, men det pointantal du vinder, hvis du besejrer modstanderen, vil altid være lavere end det pointantal, som du mister i tilfælde af et nederlag. Hvis du omvendt spiller mod modstandere med højere score på rankinglisten, kan det være sværere at vinde kampen, men hvis du vinder, optjener du flere point end dem, som du kan tabe. Hvis du besejrer spillere med høj ranking, rykker du hurtigt opad på rankinglisten! Husk det!

3 Der findes også Samlernes ranking, som fastlægges ved oprettelse af en samling ved at aktivere koderne på kortene. Der findes afslutningsvist også Turneringernes ranking, som viser de bedste spillere i de forskellige turneringer i ADRENALYN XL online-spillet. I denne kategori fastlægges rankingen blandt alle spillets deltagere på baggrund af de scorer, som de opnår hver især (uafhængigt af kategorien). 5. SPILLEREGLER 5.1. SKAB DIT EGET HOLD Du skal oprette dit hold inden start af kampen med ADRENALYN XL. Du skal have 14 spillere, 11 spillere på banen og 3 reserver. Hver hold skal have en målmand og maks. 5 spillere til hver position VÆLG DIT SPILLESYSTEM Efter valg af dine spillere skal du lave din opstilling (eksempelvis 4-4-2, 4-3-3, osv.). Forsøg at udvikle det optimale system til dine spillere. Hvis du har mange gode forsvarsspillere, skal du benytte et mere defensivt system. Hvis du har mange gode angrebsspillere, bør du vælge et mere offensivt system KLAR TIL START Placér kortene på det sted, der er markeret på spillepladen: Forsvarerne i forsvaret, midtbanespillerne på midtbanen og angriberne i angrebet. Positionen for den enkelte spiller er fremhævet bag på kortet for at gøre det lettere at se deres position SPILFUNKTION Du har tre muligheder, hvis du vælger den professionelle spilfunktion: a) FUNKTION UDEN BEGRÆNSNINGER: Som navnet antyder, gælder der ingen begrænsninger med hensyn til de korttyper, som du opstiller på dit hold. Du kan spille med det kort, som du mener, er det bedste i din bunke. b) FUNKTION MED 8 TILFÆLDIGE KORT: Det kan være svært at vinde med dine bedste kort, men hvad nu hvis der fra starten udvælges 8 tilfældige kort fra din og din modstanders samling? Det er i situationer som disse, at du skal vise dine evner som træner, og at du er en af de bedste ADRENALYN XL spillere. c) 2 MOD 2: I disse kampe kæmper du sammen med en medspiller mod to modstandere på samme tid. Kortsummen for hvert hold afgør i hver turnering, hvem der vinder scoren.

4 5.5. VENSKABSKAMP ELLER PROFESSIONEL KAMP? Inden spillet starter, skal de to modstandere beslutte, om det skal være en kamp om rankingpoint (professionel) eller blot for sjov (venskabskamp). I den professionelle kamp beholder vinderen af hver turnering modstanderens rankingscore. Det er ikke muligt at opnå rankingpoint i venskabskampe - uanset om du spiller mod computeren eller en modstander MED ELLER UDEN BEGRÆNSNINGER? Inden valg af den modstandertype, som du skal kæmpe imod, kan du søge efter og vælge blandt de mulige modstandere på baggrund af den enkelte brugers interesser. På den måde er det muligt at søge efter modstandere på baggrund af deres rankingpoint og/eller værdierne på dine kort (i forsvar, på midtbane og i angreb). Takket være denne funktion kan hver bruger afgrænse evnen og styrken for modstanderne og de personer, som brugeren ønsker at udfordre TRÆN MOD COMPUTEREN Hvis du ønsker at træne og har behov for en modstander til venskabskampe, har vi nu gjort det muligt at spille mod computeren på fem forskellige sværhedsniveauer. Husk at de to højeste niveauer er så svære, at du - hvis du vinder - ud over at få en præmie kan være sikker på at vinde over de rigtige modstandere START SPILLET Den spiller, som computeren har udvalgt til at starte kampen, vælger et af sine kort og beslutter at forsvare, angribe eller spille midtbane. Herefter vælger modstanderen et af sine kort og benytter det til at forsvare, angribe eller spille midtbane. Hvis den første spildeltager angriber, skal modstanderen forsvare - og omvendt. Hvis du vælger at spille midtbane, skal modstanderen også spille midtbane. Spillerne skal sammenligne værdierne på de valgte kort. Kortet med den højeste værdi, scorer et mål, og den næste duel begynder. Kort, der er blevet valgt til denne udfordring, kan ikke vælges igen under kampen og skal placeres uden for spillestedet. I tilfælde af pointlighed falder afgørelsen ved hjælp af den specialværdi, der findes på alle kort sammen med angrebs-, midtbane- og forsvarsværdierne. Hvis specialværdien også ender med uafgjort, skal de to kort lægges til side, og kampen ender uafgjort UDSKIFTNING Husk at indskiftede spillere ligesom i en rigtig kamp kan få dig til at vinde kampen i de sidste sekunder, men du skal benytte dem taktisk klogt! Udskiftningerne skal finde sted i starten af kampen inden valg af kortet til forsvarsspilleren, midtbanespilleren eller angriberen. Det kort, som er blevet udskiftet, lægges til side.

5 5.10. SNYD ER IKKE TILLADT I år er det ikke muligt at spille mere end tre gange om ugen mod den samme spiller. Vi håber på den måde at undgå situationer, hvor brugere opretter en lang række spillere med forskellige navne blot for at tabe, eller andre unfair trick. På tilsvarende måde kontrollerer vi kampene for alle spillere. Hvis vi får mistanke om snyd, fjerner vi automatisk vedkommende fra spillet eller tilbagestiller vedkommendes ranking til point MyPanini Adrenalyn XL kort Du kan skabe dine egne personlige Adrenalyn XL kort på Ved at skabe og bestille dit eget rigtige MyPanini Adrenalyn XL kort vil du modtage en unik kode, som du kan indtaste i den dertil beregnede sektion i applikationen for online-udfordringen. Dit personaliserede kort vil blive føjet til din Redigér profil-sektion, og du kan bruge det som en slags træner under onlineudfordringerne for at styrke dine kort. Med dit MyPanini Adrenalyn XL kort vil alle dine spillekort opnå ekstra point efter følgende skema: Hvis du har indsamlet 20 % af forsvarerne, vil deres score opnå +1 Hvis du har indsamlet 40 % af forsvarerne, vil deres score opnå +2 Hvis du har indsamlet 60 % af forsvarerne, vil deres score opnå +3 Hvis du har indsamlet 80 % af forsvarerne, vil deres score opnå +4 Hvis du har indsamlet 100 % af forsvarerne, vil deres score opnå +5 Hvis du har indsamlet 20 % af midtbanespillerne, vil deres score opnå +1 Hvis du har indsamlet 40 % af midtbanespillerne, vil deres score opnå +2 Hvis du har indsamlet 60 % af midtbanespillerne, vil deres score opnå +3 Hvis du har indsamlet 80 % af midtbanespillerne, vil deres score opnå +4 Hvis du har indsamlet 100 % af midtbanespillerne, vil deres score opnå +5 Hvis du har indsamlet 20 % af angriberne, vil deres score opnå +1 Hvis du har indsamlet 40 % af angriberne, vil deres score opnå +2

6 Hvis du har indsamlet 60 % af angriberne, vil deres score opnå +3 Hvis du har indsamlet 80 % af angriberne, vil deres score opnå +4 Hvis du har indsamlet 100 % af angriberne, vil deres score opnå +5

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben.

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben. Ajax 2 Banen: Halv bane Bolden startes med at blive spillet op til midten, som ligger den af for første spiller, der spiller ned til spilleren længst væk. Samtidig starter spilleren ude på kanten, og trækker

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Teknisk træning Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Boldmestring Europa udvikler færre fodboldtalenter end fx Sydamerika. Efter flere eksperters mening skyldes det blandt andet, at træningen

Læs mere

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Teknisk træning inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Boldmestring Europa udvikler færre fodboldtalenter end fx Sydamerika. Efter flere eksperters mening skyldes det blandt andet, at træningen

Læs mere

DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN

DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN 6MODUL 1 INTRO Din vigtigste opgave som træner er at inspirere, udvikle og underholde hver enkelt spiller alle fem dage, så de får lyst til at deltage på

Læs mere

Bredde/dybtespil. Formål: At træne breddespil i angrebsspillet, men også at man kan vælge at spille dybt inden bredde Materialer: 2 mål, 6-8 bolde.

Bredde/dybtespil. Formål: At træne breddespil i angrebsspillet, men også at man kan vælge at spille dybt inden bredde Materialer: 2 mål, 6-8 bolde. Bredde/dybtespil Banen: Halvbane Her trænes angrebsspil, der spille 5 V 5, 6 V 6, og hvert hold skal forsvare 5 kegler i hver siden. Spillerne tvinges nu til at spille med bredde og sideskift. Formål:

Læs mere

Småspil og volleyspecifikke lege

Småspil og volleyspecifikke lege Småspil og volleyspecifikke lege Småspil i undervisningen er en spændende og udfordrende måde for eleverne at arbejde med tekniske elementer. I dette afsnit præsenteres en masse småspil, der alle bygger

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Touch Bane 2 Vending - retvendt Bane 3 Spiller A Spiller C Spiller A Spiller B

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning Bane 2 Flow træning

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Touch Bane 2 Vending - retvendt Spiller A Bane 3 Spiller C Spiller A Spiller B

Læs mere

Talentfulde fodboldpiger

Talentfulde fodboldpiger Talentfulde fodboldpiger U14, Mester >>Spillersamtale 2015

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger REGLER FOR 2 TIL 5 SPILLERE, FRA 10 ÅR S P I L L E T O M V E R D E N S H E R R E D Ø M M E T 2010 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont CH Repræsenteret

Læs mere

Opvarmning (10-15 min)

Opvarmning (10-15 min) Opvarmning (10-15 min) Der laves 2 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 5-6 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Kanal træning Spiller 1 (køen) Bane 2 Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Bevægelighedstræning

Læs mere

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch Scratch 2 Fang Prikkerne All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club. Introduktion

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Tentour.no Din vei til morsom tennis. Dintour En annerledes tenniskamp

Tentour.no Din vei til morsom tennis. Dintour En annerledes tenniskamp intour En annerledes tenniskamp Hvad er INTour... 3 Grundøvelsen i INTour.... 4 INTour som stævneredskab... 5 Hvordan arrangerer man stævnet i INTour... 5 Hvordan kan man spille kampe uden spillertal...

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (7-8 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (7-8 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (7-8 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Kanal træning Spiller 1 (køen) Bane 2 Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Touch Tid Anbefales til:

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min Opvarmning (15 min) Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Afslutning Drible gennem banen og Efterfølgende foretages en acceleration gennem en af portene. Spillerne dribler

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013 U13-1 besejrede Bayern München i kvartfinale I denne weekend deltog spillere fra Randers Frejas U13-1 i en meget stærk indefodboldturnering i Tyskland. Næsten alle de tyske topklubber var repræsenteret

Læs mere

Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt. Stige

Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt. Stige Opvarmning (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Touch Bane 2 Vending - retvendt Bane 3 Spiller A Spiller C Spiller D Spiller A

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bane 2 Flow træning Bane

Læs mere

Opvarmning (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue

Opvarmning (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue Opvarmning (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bue De første 10 aflevering

Læs mere

1:1 OFFENSIVT OG DEFENSIV UDDANNELSE TIL FREMTIDEN EN EN DEL AF NOGET STØRRE TRAENERLOUNGE TRÆNERUDDANNELSE

1:1 OFFENSIVT OG DEFENSIV UDDANNELSE TIL FREMTIDEN EN EN DEL AF NOGET STØRRE TRAENERLOUNGE TRÆNERUDDANNELSE 1:1 OFFENSIVT OG DEFENSIV UDDANNELSE TIL FREMTIDEN WWW.DBU.DK/ WWW.DBU.DK/ TRÆNERUDDANNELSE TRAENERLOUNGE EN EN DEL AF NOGET STØRRE 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord 3 Introduktion 4 Definitioner og afgrænsning

Læs mere

Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue

Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bue De første 10 aflevering

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Træningsøvelser. Organisationscirklen. Taktisk træning. Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab

Træningsøvelser. Organisationscirklen. Taktisk træning. Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab Organisationscirklen Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab til dig. DGI Idræt & Fællesskab Træningsøvelser Med spilhjulet har du et godt redskab til både at planlægge

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

under at gribe øvelsen. hænderne i gribestilling. Her skal pegefinger og tommeltot pege imod hinanden og ellers

under at gribe øvelsen. hænderne i gribestilling. Her skal pegefinger og tommeltot pege imod hinanden og ellers Nr.3493 Alder: 8-10 år - Tid: 12 min. Nr.3492 Alder: 8-10 år - Tid: 8 min. At gribe bolden De 2 spillere står overfor hinanden med ca. 2 og 2 sidelæns løb på et mål eller ca. 10-15 m før der skiftes retning.

Læs mere

SEB Next Generation er en målrettet indsats i samarbejde med DTF og tennisklubberne. Omdrejningspunktet er det Internationale Tennisforbunds

SEB Next Generation er en målrettet indsats i samarbejde med DTF og tennisklubberne. Omdrejningspunktet er det Internationale Tennisforbunds Dette Play & Stay øvelseshæfte er målrettet alle aldersgrupper og niveauer inden for tennissporten. For at give alle tennisspillere en sjov og udfordrende tilgang til tennis, er hæftet inddelt i Play &

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Bevægelighedstræning Bane 4 Touch Tid Anbefales til: Teknisk

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

LÆRINGSMÅL CASE OPGAVEN BESTÅR AF TO DELE: INDIVIDUEL TID:

LÆRINGSMÅL CASE OPGAVEN BESTÅR AF TO DELE: INDIVIDUEL TID: LÆRINGSMÅL Eleven kan opstille algebraiske udtryk med sandsynligheder. Eleven kan beregne og fortolke procentuel vækst. Eleven kan gennemføre en matematisk modellering. CASE Funday Factory er et internationalt

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior.

Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior. Hammel d. 18. februar 2012 Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior. Her er forslag til et træningsprogram for de øvede spillere fra 10 års alderen og op i senior rækkerne. Jeg har lavet

Læs mere

Kenneth Heiner-Møller Kampforberedelse. Kampforberedelse. DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00

Kenneth Heiner-Møller Kampforberedelse. Kampforberedelse. DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00 Kampforberedelse DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00 Kampforberedelse Mål: Vise hvad jeg gør Forklare hvorfor jeg gør som jeg gør Få input til hvordan det kan gøres bedre Praktisk

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Kanal træning Spiller 1 (køen) Bane 2 Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Bevægelighedstræning

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

Den blå tråd. Børnefodbold i Gundsølille

Den blå tråd. Børnefodbold i Gundsølille Børnefodbold i Gundsølille Indhold Forord... 3 Fokuspunkter fra den sportslige koordinator... 4 De 10 trænerbud (DBU)... 5 Niveauet, mængden, holdet og bolden.... 6 Intro til oversigten... 6 Trænerkvalifikationer...

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

F(ælles)-camps Manual

F(ælles)-camps Manual F(ælles)-camps Manual Forberedelse til stationstræning: (stationskoordinatoren tager stilling til) Stationsindhold (hvilke tema vil vi træne efter på den enkelte station). Gruppekonstituering: antal spillere

Læs mere

Forslag til træningsøvelser for U13 14

Forslag til træningsøvelser for U13 14 Forslag til træningsøvelser for U13 14 Inderside. Spillerantal: Alle 2 bolde pr. 3 spiller Banestørrelse: 20 x 20 meter Scoring: Ingen Rød spiller skal stoppe bolden med fodsålen inden den spilles tilbage

Læs mere

opvarmnings øvelse for 10 spillere, 3:7

opvarmnings øvelse for 10 spillere, 3:7 opvarmnings øvelse for 10 spillere, 3:7 Pasnings- og positionsøvelse Holdet i overtal er altid i boldbesiddelse. Spillerne skal hele tiden sørge for at holdebolden på egne fødder, Den spiller, der evt.

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Udvikl hver situation til fire øvelser ( formel, funktionel, anvendt spil, anvendt spil i højt tempo )

Udvikl hver situation til fire øvelser ( formel, funktionel, anvendt spil, anvendt spil i højt tempo ) BØRNEAKADEMIET Øvelsesgeneratoren: 1 2 3 4 5 6 Hvad vil du opnå med øvelsen? Hvad er målet? Opstil situationer i spillet, hvor færdigheden bruges Udvikl hver situation til fire øvelser ( formel, funktionel,

Læs mere

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER Sådan giver du en god håndboldoplevelse Hvad skal en vejleder? Vejlederen er ansvarlig for samtlige af kampens deltagere. Vejlederen skal fjerne spillernes opmærksomhed

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Bevægelighedstræning Bane 4 Touch Tid Anbefales til: Teknisk

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Spiller 1 (køen) Kanal træning Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Bevægelighedstræning Bane 5

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min Opvarmning (15 min) Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Touch Tid Anbefales til: Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger 10-15

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby 5-personers mix-fodbold 7-mands herrefodbold Badminton Beachvolley Bordtennis Floorball Crossløb (10x1,5 km, min. 2 pers., mix) Tovtrækning

Læs mere

Silkeborg IF spillestil (5-mands)

Silkeborg IF spillestil (5-mands) Silkeborg IF spillestil (5-mands) Udarbejdet af Jacob Tind T + -træner Silkeborg IF Med det formål, at synliggøre vores spillestil og inspirere klubtrænerne i og omkring Silkeborg Seneste revidering: 21.

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Afhængigt af spilvalg

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Afhængigt af spilvalg XOBrainerTM SPILLEREGLER Fra 10 år Fra 2 pers. 5-60 min. Afhængigt af spilvalg SPILLET I KORTE TRÆK I XOBrainer spiller du med hjernemusklerne for at vinde! Det gælder om at få 5-på-stribe i form (kryds

Læs mere

BALLEBALL REGELHÆFTE. Katkjærvej Skive Tlf

BALLEBALL REGELHÆFTE. Katkjærvej Skive Tlf BALLEBALL REGELHÆFTE Katkjærvej 28 7800 Skive Tlf. 97 51 07 17 a-sport@a-sport.dk www.a-sport.dk Balleball a game that sticks Introduktion af Balleball.... Side 3 Regler.... Side 4 Tilpasninger.... Side

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Spiller 1 (køen) Kanal træning Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Bevægelighedstræning Bane 5

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

F(ælles)-camps Manual

F(ælles)-camps Manual F(ælles)-camps Manual Forberedelse til stationstræning: (stationskoordinatoren tager stilling til) Stationsindhold (hvilke tema vil vi træne efter på den enkelte station). Gruppekonstituering: antal spillere

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

DEN GRØNNE TRÅD (DGT),

DEN GRØNNE TRÅD (DGT), Forord I Jetsmark IF/Jammerbugt FC er der blevet udarbejdet DEN GRØNNE TRÅD (DGT), med målet om at opkvalificere organisationen, samarbejdet, trænerne, træningen og udviklingen af klubbens spillere for

Læs mere

Opvarmning B/C (15 min)

Opvarmning B/C (15 min) Opvarmning B/C (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bane 2 De første 10 aflevering

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Bagger Låse & Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse & Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 19-20 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage:

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

1. Fireball the game. TRESS FireBall Games - The game - Flagbasket - Ultimate

1. Fireball the game. TRESS FireBall Games - The game - Flagbasket - Ultimate TRESS FireBall Games 1. Fireball the game Ide med spillet: Kampspil spændingsspil løbe-fange/undvige kaste-, gribe-, rammeplet spil holdspil med taktiske opgaver og roller Spillerne fordeles med afbalanceret

Læs mere

Silkeborg IF spillestil (8-mands)

Silkeborg IF spillestil (8-mands) Silkeborg IF spillestil (8-mands) Udarbejdet af Jacob Tind T + -træner Silkeborg IF Med det formål, at synliggøre vores spillestil og inspirere klubtrænerne i og omkring Silkeborg Seneste revidering: 21.

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

BRIDGE MASTER 2000 SCANDINAVIA af Fred Gitelman

BRIDGE MASTER 2000 SCANDINAVIA af Fred Gitelman BRIDGE MASTER 2000 SCANDINAVIA af Fred Gitelman installeres fra det vindue, der automatisk dukker op, når cd en sættes i drevet: Klik ud for INSTALLATION på flaget svarende til den version, du vil have

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

FLAGFOOTBALL.dk. Hvad er Flagfootball / Side 1 af 5 Flagfootball.dk, 2009 Feel free to use

FLAGFOOTBALL.dk. Hvad er Flagfootball / Side 1 af 5 Flagfootball.dk, 2009 Feel free to use Hvad er flagfootball: Flagfootball er som sådan en light-udgave af amerikansk football. Dog skal man ikke tro at flagfootball er en TØSE-Sport. Dette er på ingen måde tilfældet da flagfootball stiller

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

DB senior 3 spillerhåndbog Sæson 2014 Senior 3 Vers. 1

DB senior 3 spillerhåndbog Sæson 2014 Senior 3 Vers. 1 DB senior 3 spillerhåndbog Sæson 2014 Senior 3 Vers. 1 Klub Overblik Organisationsdiagram Den røde tråd DBU DB Klub DB 3 DB 2 DB 1 Trænerteamets ansvarsområder Sportsdirektør (Henrik Vinther) o Udtage

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8 Generel rang: slår slår slår 3 Slår alt, men værdiløs i udspil. Knægt, Toqu, Giver to lus, når den slår Voms. Må ikke spilles ud før Voms en. Med mindre man har Voms. Konge, Voms, Giver én lus for et stik,

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 7.- 9. klasse - Håndboldteknik og spilstrategi Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE FORENINGER, FORENINGSLEDERE OG TRÆNERE. KÆRE SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere