Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE"

Transkript

1 Lokal Forsikring G/S CVR-nr Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for BRAND-, TYVERI- OG VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Indholdsfortegnelse: 1 Hvad omfatter forsikringen? 2 Hvad er dækket? 3 Hvad omfatter forsikringen ikke? 4 Dækningsperiode 5 Hvor dækker forsikringen? 6 Hvordan fastsættes forsikringsinteressen? 7 Særlige regler for begrænsning af driftstab 8 Hvordan fastsættes erstatningen? 9 Forsikringssum 10 Selvrisiko 11 Fællesbetingelser

2 1 HVAD OMFATTER FORSIKRINGEN? Forsikringen dækker driftstab, der opstår i forbindelse med en dækningsberettiget skade på en i selskabet tegnet BRANDFORSIKRING, TYVERIFORSIKRING, VANDSKADEFORSIKRING ELLER ALL-RISKFORSIKRING- ERHVERVSLØSØRE ELLER ERHVERVSBYGNING. 2 HVAD ER DÆKKET? 2.1 Driftstab Tab ved nedgang i omsætningen af varer og tjenesteydelser i dækningsperioden. Ved omsætning forstås: faktureret omsætning eksklusiv moms, ydede rabatter, bonus, salgsprovision og anden salgsreduktion. 2.3 Restværdidækning Det fremgår af policen, hvis denne dækning er medforsikret. Det yderligere driftstab, som måtte opstå ved, at virksomhedens genoptagelse bliver forsinket på grund af, at en tegnet restværdidækning på en bygningsforsikring træder i kraft ved betaling af erstatning for fjernelse af anvendelige rester og/eller opførelse af en ny bygning. 2.4 Leverandør- & aftagerdækning Det fremgår af policen, hvis denne dækning er medforsikret. Driftstab som virksomheden måtte få som følge af, at en af virksomhedens leverandører eller aftagere bliver ramt af en skade, der ville være omfattet af en i selskabet tegnet BRANDFORSIKRING, TYVERIFORSIKRING ELLER VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE ELLER ERHVERVSBYGNING. Dækningen er begrænset til 20% af forsikringssummen, højst den sum, der fremgår af policen pr. forsikringsbegivenhed. (Beløbet indeksreguleres ikke) 3 HVAD OMFATTER FORSIKRINGEN IKKE? Forøgelse af driftstabet, der skyldes strejke, lockout, brud på maskineri, utilstrækkelig forsikring for bygning eller løsøre eller forsinkelse af virksomhedens genoptagelse af driften som følge af forbedringer, udvidelser, offentlige påbud, kapitalmangel, manglende back-up kopiering eller lignende. Forsikringen dækker heller ikke indirekte tab, der ikke kan betragtes som driftstab, herunder renter, kontraktbøder, tab af goodwill og tag der følger af, at oplysninger om fordringer, tilgodehavender og fakturabeløb mistes. 3.1 Myndighedskrav i forbindelse med oprydning efter en skade Uanset det i punkt 3 nævnte, dækker Driftstabsdækningen i indtil 3 måneder for dækninger med normal dækningsperiode på 6 eller 12 måneder, og i 6 måneder for dækninger med normal dækningsperiode på 18 eller 24 måneder, det driftstab som forsikringstageren måtte lide ved forsinkelse, som følge af offentlige myndigheders krav stillet i forbindelse med oprydning efter en skade, som er dækningsberettiget efter forsikringsbetingelserne for BRANDFORSIKRING, TYVERIFORSIKRING ELLER VANDSKADE- FORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE ELLER ERHVERVSBYGNING. Dækningsperioden forlænges ikke som følge af denne bestemmelse. 4 DÆKNINGSPERIODE Dækningsperioden er det tidsrum selskabet erstatter tab som følge af en forsikringsbegivenhed. Dækningsperioden fremgår af policen.

3 4.1 Begyndelsestidspunkt Dækningsperioden begynder på det tidspunkt, hvor en dækningsberettiget skade indtræder (skadetidspunktet). 4.2 Ophørstidspunkt Dækningsperioden ophører efter det antal måneder, der fremgår af policen, regnet fra skades indtræden (begyndelsestidspunktet) på samme tidspunkt af døgnet. 4.3 Karenstid Tab, der helt eller delvis hidrører fra det første døgns standsning, erstattes kun, såfremt virkningen strækker sig ud over 30 dage efter, at forsikringsbegivenheden er konstateret. 4.4 Forskydningsret Hvis forsikringen er tegnet med en dækningsperiode på 12, 24 eller 36 måneder, kan tidspunktet for dækningsperiodens begyndelse udskydes i indtil 6 måneder efter, at forsikringsbegivenheden er konstateret. Hvis dækningsperioden ønskes udskudt, skal selskabet inden 2 uger efter forsikringsbegivenhedens konstatering underrettes om dag og tid for dækningsperiodens begyndelse. Dækningsperiodens begyndelsestidspunkt kan efter at selskabet er blevet underrettet ikke yderligere ændres. 5 HVOR DÆKKER FORSIKRINGEN? 5.1 På forsikringsstedet Den /de adresse(r) Løsøredækningen er tegnet for. 5.2 På leverandør- & aftagervirksomheder Dækningen omfatter leverandør- & aftagervirksomheder i Danmark og udlandet. 6 HVORDAN FASTSÆTTES FORSIKRINGSINTERESSEN? Det fremgår af policen, om der er tegnet en erhvervsløsøreforsikring eller en virksomhedsforsikring. 6.1 For erhvervsløsøreforsikring gælder: Driftstab med dækningsperiode på 6 eller 12 måneder Forsikringsinteressen for driftstab med en dækningsperiode på 6 eller 12 måneder er forsikringstagerens forventede samlede omsætning af varer og tjenesteydelser i de første 12 måneder efter dækningsperiodens begyndelse, med fradrag af forventet forbrug i samme periode af: - indkøbte handelsvarer til videresalg - råvarer og halvfabrikata - direkte lønudgift inklusive lønafhængige omkostninger til medarbejdere, der ikke henhører under Funktionærloven eller Lærlingeloven Driftstab med dækningsperiode på 18 eller 24 måneder Forsikringsinteressen for driftstab med en dækningsperiode på 18 eller 24 måneder er forsikringstagerens forventede samlede omsætning af varer og tjenesteydelser i de første 24 måneder efter dækningsperiodens begyndelse, med fradrag af forventet forbrug i samme periode af det under punkt 6.1 nævnte.

4 6.2 For virksomhedsforsikring gælder: Driftstab med dækningsperiode på 12 måneder Forsikringsinteressen for driftstab pos. 1med en dækningsperiode på 12 måneder fastsættes som den korrekt opgjorte forsikringssum for BRAND- VAND & TYVERIFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE. 7 SÆRLIGE REGLER FOR BEGRÆNSNING AF DRIFTSTAB Er skade sket, er forsikringstageren forpligtet til i videst muligt omfang at afværge og begrænse skadens virkninger, herunder søge at opretholde sin omsætning af varer og tjenesteydelser for at afværge eller begrænse driftstabet. Inden for dækningsperioden er forsikringstageren berettiget til at producere til lager i det omfang, afsætningsmæssige forhold krævet dette. Forsikringstageren er forpligtet til effektivt at samarbejde med selskabet med henblik på foranstaltninger til at afværge eller begrænse driftstabet. 8 HVORDAN FASTSÆTTES ERSTATNINGEN? 8.1 Tidspunkt for opgørelse af skaden Opgørelse af skaden påbegyndes senest 14 dage efter dækningsperiodens udløb. Der udarbejdes i skadetilfælde en opgørelse af forsikringsinteressen på samme måde som beskrevet under punkt 6. Den beregnede forsikringsinteresse skal herefter indgå i erstatningsberegningen og betegnes som erstatningsgrundlaget. 8.2 Kun det faktiske lidte tab dækkes Forsikringstageren kan ikke opnå mere i erstatning, end hvad der kræves til dækning af det faktisk lidte tab, der omfattes af forsikringen. 8.3 Fastsættelse af erstatning for driftstab Erstatningen udgør så stor en del af erstatningsgrundlaget, som den af skaden forårsagede nedgang i omsætningen i dækningsperioden udgør af den forventede omsætning i 12 eller 24 måneder efter dækningsperiodens begyndelse. Nedgangen i omsætningen reduceres med salgsværdien af det i dækningsperioden opbyggede lager af varer af egen produktion, der ligger ud over den lageropbygning, som punkt 7 berettiger til. 8.4 Hensyntagen til varierende lønsomhed Hvis omsætningen hidrører fra produkter med varierende lønsomhed, tages der ved erstatningsberegningen rimelige hensyn hertil. 8.5 Fradrag for sparede omkostninger Den af skaden forårsagede nedgang i omsætning, reduceres med sparede omkostninger, som forsikringstageren kan frigøre sig for. 8.6 Tillæg for rimelige meromkostninger Den under punkt beregnede erstatning tillægges rimelige omkostninger, der efter samråd med selskabet er afholdt til imødegåelse af en nedgang i omsætningen, dog kun i det omfang, de har virkning i stilstandsperioden, og med den begrænsning, at selskabets samlede ydelse (inklusive alle omkostninger) ikke kan blive større end, hvis der ikke var afholdt omkostninger til imødegåelse af en nedgang i omsætningen. Der ydes ikke erstatning for omkostninger, der er eller ville være omfattet af en i selskabet tegnet dækning for Driftstab Pos. 2.

5 8.7 Underforsikring For erhvervsløsøreforsikring gælder: Forsikringssummen skal svare til forsikringsinteressen. Såfremt forsikringssummen er mindre end forsikringsinteressen, foreligger underforsikring, der medfører, at der kun betales forholdsmæssige erstatning, som svarer til den del, forsikringssummen udgør af forsikringsinteressen For virksomhedsforsikring gælder: Forsikringen dækker på betinget 1. risikobasis, hvorfor der ikke gøres underforsikring gæl dende med mindre der kan gøres underforsikring gældende på hoveddækningen for forsikringssum for BRAND- VAND & TYVERIFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE. 8.8 Dækning ved ophør af virksomheden Hvis virksomhedens drift efter en skade ikke genoptages, udregnes erstatningsbeløbet for det tidsrum (maksimalt dækningsperioden), der normalt ville hengå, indtil virksomheden kunne være i drift. Af det udregnede beløb betales kun den del, der svarer til uundgåelige, forsikrede omkostninger, som bevisligt er afholdt, medmindre virksomhedens ophør skyldes forhold, som forsikringstageren ikke er herre over. 8.9 Dækning af udgifter til sagkyndig bistand i forbindelse med opgørelse af driftstab Selskabet erstatter indenfor forsikringssummen forsikringstagerens rimelige omkostninger til sagkyndig assistance - bortset fra forsikringstagerens omkostninger til en eventuel vurderingsforretning - i forbindelse med opgørelse af dækningsberettiget skade med indtil 5% af forsikringssummen, dog maksimalt kr (beløbet indeksreguleres ikke). Dækning for udgifter til sagkyndig bistand dækker på 1. risikobasis, hvorfor der ikke kan gøres underforsikring gældende. 9 FORSIKRINGSSUM Efter en skade forbliver policens forsikringssum uændret. 10 SELVRISIKO Selvrisikobeløbet fremgår af policen. 11 FÆLLESBETINGELSER For forsikringen gælder desuden Fællesbetingelser for ERHVER - Betingelsesnr

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.12.01 Aftalegrundlaget Din Driftstabsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring. Bet. nr Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring Bet. nr. 2203.41.01 Tillæg til forsikringsbetingelser for maskinkaskoforsikring Indholdsfortegnelse 1. Hvilke skader dækker forsikringen...

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Vilkår for Driftstabsforsikring

Vilkår for Driftstabsforsikring Vilkår for Driftstabsforsikring 9906-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen

Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen anførte dækningsperiode jf. 1.3. forsikringstagerens tab

Læs mere

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01 TotalErhverv Driftstabsforsikring Forsikringsvilkår TE-DR-01 Indholdsfortegnelse Hvad dækkes 1. Hvad dækkes ikke 2. Hvornår dækker forsikringen 3. Karenstid 4. Begrænsning af tab 5. Oplysninger 6. Forsikringssum

Læs mere

Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 1 Hvem er dækket?

Læs mere

TotalErhverv Maskinkaskoforsikring. Forsikringsvilkår TE-MA-01

TotalErhverv Maskinkaskoforsikring. Forsikringsvilkår TE-MA-01 TotalErhverv Maskinkaskoforsikring Forsikringsvilkår TE-MA-01 Indholdsfortegnelse Hvad dækkes 1. Hvad dækkes ikke 2. Generelle forudsætninger 3. Hvor dækker forsikringen og hvornår 4. Erstatningsopgørelse

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Forsikringsbetingelser for Maskin- & Maskindriftstabsforsikring (udgave per. 1.12.2008) ALMINDELIGE FORSIKRINGSBETINGELSER FOR MASKIN- OG MASKINDRIFTSTABSFORSIKRING. 1 Maskinforsikring 1.1 Forsikringen

Læs mere

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.05.01 Aftalegrundlaget Din Hærværksforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Vilkår for. Maskinforsikring og Maskindriftstabsforsikring September I samarbejde med

Vilkår for. Maskinforsikring og Maskindriftstabsforsikring September I samarbejde med Vilkår for Maskinforsikring og Maskindriftstabsforsikring 4164-7 September 1988 I samarbejde med Skadesanmeldelser bliver behandlet og afgjort af Topdanmark Indhold Se venligst i policen, hvilke forsikringer

Læs mere

BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE

BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 101

Læs mere

Vilkår for. Maskinforsikring og Maskindriftstabforsikring

Vilkår for. Maskinforsikring og Maskindriftstabforsikring Vilkår for Maskinforsikring og Maskindriftstabforsikring December 1992 Andre oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det

Læs mere

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring Vilkår for Køle- og dybfrostforsikring 3389-6 Oktober 2002 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler,

Læs mere

Erhvervsforsikring. Erhvervsforsikring

Erhvervsforsikring. Erhvervsforsikring Erhvervsforsikring Erhvervsforsikring BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Erhvervsforsikring - 1 Generelle bestemmelser 1. Sikrede 1 2. Flytning, risikoforandring og ejerskifte 1 3. Anmeldelse af skade

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser for Specialforsikring for erhverv Maskiner Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Telefon +45 70 10 90 09 Telefax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 www.gjensidige.dk Indhold:

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand Bet. nr. 2204.02.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser for Specialforsikring for erhverv EDB / Svagstrøm Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Telefon +45 70 10 90 09 Telefax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 www.gjensidige.dk

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MASKINKASKOFORSIKRING VERSION 0103 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Maskinkaskoforsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser. Maskinkaskoforsikring

Forsikringsbetingelser. Maskinkaskoforsikring Forsikringsbetingelser Maskinkaskoforsikring 1. Forsikringen dækker 1.1 Forsikringen dækker på det i policen angivne forsikringssted. 1.2 Fremgår det af policen, at der er tegnet maskinkasko, dækker forsikringen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler og lov om forsikringsvirksomhed. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MASKINKASKOFORSIKRING VERSION 0103 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Maskinkaskoforsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser MASKINKASKOFORSIKRING

Forsikringsbetingelser MASKINKASKOFORSIKRING MASKINKASKOFORSIKRING 0103-0.01.006 Side nr. Maskinkaskoforsikring 1 Forsikringen dækker... Forsikringen dækker ikke... 3 Forsikrede genstande og forsikringssted... Forsikringssum og underforsikring...

Læs mere

Forsikringsbetingelser Erhvervsløsøre

Forsikringsbetingelser Erhvervsløsøre Forsikringsbetingelser Erhvervsløsøre Indholdsfortegnelse 1. Forsikrede genstande... 2 1.1 Hvilke genstande dækker forsikringen... 2 1.2 Hvilke genstande dækker forsikringen ikke... 2 1.3 Hvor dækker forsikringen...

Læs mere

Betingelser for EDB All Risks forsikring. Bet. nr

Betingelser for EDB All Risks forsikring. Bet. nr Betingelser for EDB All Risks forsikring Bet. nr. 2203.35.01 Aftalegrundlaget Din EDB All Risks forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser af juni Maskiner forsikring R Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser af juni Maskiner forsikring R Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser af juni 2012 Maskiner forsikring Forsikringsbetingelser R325 121 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 6 Maskinkasko afsnit 16-19 Side 7 Maskindriftstab pos.

Læs mere

TotalErhverv Medarbejderkriminalitetsforsikring. Forsikringsvilkår TE-KRI-01

TotalErhverv Medarbejderkriminalitetsforsikring. Forsikringsvilkår TE-KRI-01 TotalErhverv Medarbejderkriminalitetsforsikring Forsikringsvilkår TE-KRI-01 Indholdsfortegnelse Hvem er forsikringstager og sikrede 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Hvornår dækker forsikringen 4.

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri Bet. nr. 2204.05.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Fællesbetingelser for ERHVERV. Indholdsfortegnelse: Betingelsesnr. 2200.00.01

Fællesbetingelser for ERHVERV. Indholdsfortegnelse: Betingelsesnr. 2200.00.01 Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Fællesbetingelser for ERHVERV Indholdsfortegnelse: 1 Lovgivning m.v. 2 Ved skadetilfælde 2.1 Anmeldelse af skade 2.2 Afværgelse af skade 2.3 Udbedring

Læs mere

Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1

Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1 Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 43 58 55 73 Forsikrings-Aktieselskabet Alka CVR-nr. 31 45 23

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade Bet. nr. 2204.04.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Brandforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Brandforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Brandforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.01.01 Aftalegrundlaget Din Brandforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for RETSHJÆLPSFORSIKRING for erhvervsbygninger

Forsikringsbetingelser for RETSHJÆLPSFORSIKRING for erhvervsbygninger Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for RETSHJÆLPSFORSIKRING for erhvervsbygninger Tillæg til forsikringsbetingelser for ANDEN BYGNINGSBESKADIGELSE - ERHVERV Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Vilkår for Maskinforsikring

Vilkår for Maskinforsikring Vilkår for Maskinforsikring 9907-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

Maskiner. Forsikringsbetingelser R

Maskiner. Forsikringsbetingelser R Maskiner Forsikringsbetingelser R325 121 Gælder fra juni 2012 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Maskinkasko afsnit 16-19 Side 7 3. Maskindriftstab pos. 1 afsnit 20-27 Side

Læs mere

Juni Vilkår for Sygedriftstabsforsikring

Juni Vilkår for Sygedriftstabsforsikring 9918-2 Juni 2017 Vilkår for Sygedriftstabsforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Sygedriftstabsforsikring 9918-2 Juni 2017 2 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring

Læs mere

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49.

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Vilkår for Olieforureningsforsikring i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning....3 2. Hvem er sikret....3 3. Hvad

Læs mere

Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE

Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring. (udgave per )

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring. (udgave per ) Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse for Erhvervsforsikring 110 Brandforsikringens omfang 111 Ildsvåde, lynnedslag eller eksplosion 112 Sprængning af

Læs mere

Betingelser for Maskinkaskoforsikring. Bet. nr

Betingelser for Maskinkaskoforsikring. Bet. nr Betingelser for Maskinkaskoforsikring Bet. nr. 2203.40.01 Aftalegrundlaget Din Maskinkaskoforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.05.01 Aftalegrundlaget Din Glas- og sanitetsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige

Læs mere

All Risks forsikring nr. 642-203T

All Risks forsikring nr. 642-203T Forsikrede genstande og interesser. Afsnit Indhold Side 1.0. Bygningsforsikring... 1 1.1.1. og 1.1.2. Bygningsbrand og Bygningsbeskadigelse... 1 1.1.3. Lovliggørelse... 1 1.1.4. Oprydnings- og destruktionsomkostninger

Læs mere

Køleforsikring for dybfrostvarer

Køleforsikring for dybfrostvarer Betingelser nr. 600102 Forsikringsbetingelser for Køleforsikring for dybfrostvarer KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay.

Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay. Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay. Forsikringsbetingelser Nr. Gældende fra 30. september 2016 Alka Forsikring, Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon

Læs mere

Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.10.01 Aftalegrundlaget Din Vandskadeforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende Betingelser nr. 800402 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

Betingelser for Bestyrelsesansvarsforsikring. Andelsbolig-, ejer- og grundejerforeninger Bet. nr

Betingelser for Bestyrelsesansvarsforsikring. Andelsbolig-, ejer- og grundejerforeninger Bet. nr Betingelser for Bestyrelsesansvarsforsikring Andelsbolig-, ejer- og grundejerforeninger Bet. nr. 2201.10.15 Indholdsfortegnelse Aftalegrundlaget... 3 1. Hvem er forsikret?... 3 2. Hvad omfatter forsikringen?...

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Skovbrandforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf , CVR-nr.

Forsikringsbetingelser. for. Skovbrandforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf , CVR-nr. Betingelser nr. Forsikringsbetingelser for Skovbrandforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser for skovbrandforsikring

Læs mere

TRANSPORTFORSIKRING. Egne varer med egne biler.

TRANSPORTFORSIKRING. Egne varer med egne biler. TRANSPORTFORSIKRING. Egne varer med egne biler. FORSIKRINGSBETINGELSER 362-1. ALMINDELIGE FORSIKRINGSBETINGELSER i tilslutning til lov om forsikringsaftaler. 1. FORSIKRINGENS OMFANG. 1.1. Forsikringen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Borgmesterkædeforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Borgmesterkædeforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Borgmesterkædeforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Borgmesterkædeforsikring Betingelser nr. 600302 Forsikringsbetingelser for Borgmesterkædeforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser for

Læs mere

Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2206.01.01 Aftalegrundlaget Din Transportforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 10 Hvem er

Læs mere

EDB- OG SVAGSTRØMSFORSIKRING MEROMKOSTNINGSFORSIKRING DATABÆRERFORSIKRING

EDB- OG SVAGSTRØMSFORSIKRING MEROMKOSTNINGSFORSIKRING DATABÆRERFORSIKRING EDB- OG SVAGSTRØMSFORSIKRING MEROMKOSTNINGSFORSIKRING DATABÆRERFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER 340-1 ALMINDELIGE FORSIKRINGSBETINGELSER i tilslutning til lov om forsikringsaftaler AFSNIT NR. HOVEDAFSNIT

Læs mere

Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller

Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller Betingelser nr. 600801 Forsikringsbetingelser for Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79

Læs mere

Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygnings- beskadigelse alene ved indbrud

Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygnings- beskadigelse alene ved indbrud Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygningsbeskadigelse alene ved indbrud KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64

Læs mere

Specialforsikring for erhverv Montage. Forsikringsbetingelser 3167B05-159

Specialforsikring for erhverv Montage. Forsikringsbetingelser 3167B05-159 Specialforsikring for erhverv Montage Forsikringsbetingelser 3167B05-159 Gælder fra juni 2015 Indhold: Fællesbetingelser 3 Risikobetingelser 5 Montageobjektet, All risks 6 Bestående maskiner og bygninger,

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring Vilkår for Køle- og dybfrostforsikring December 1992 Andre oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det vil typisk være

Læs mere

Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-12-07

Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-12-07 Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-12-07 1.0 Sikrede Sikrede på denne police er forsikringstager og forsikringstagers datterselskaber, hvorved forstås de juridiske personer,

Læs mere

Fællesbetingelser - Erhvervsforsikring. Bet. nr

Fællesbetingelser - Erhvervsforsikring. Bet. nr Fællesbetingelser - Erhvervsforsikring Bet. nr. 2200.00.01 Aftalegrundlaget Din Erhvervsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Ran og røveri fra ekspeditionslokale

Ran og røveri fra ekspeditionslokale Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Forsikringsbetingelser ENTREPRISEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser ENTREPRISEFORSIKRING ENTREPRISEFORSIKRING 0103-11.01.2005 Side nr. 1 Skader der erstattes... A All risks forsikring af arbejdsobjektet 2 Skader der erstattes... 3 Forsikringen dækker ikke... 4 Afhjælpningsperiode... B Brand

Læs mere

Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV

Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV VERSION 30-501 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Fællesbetingelser

Læs mere

Edb-forsikring. Forsikrings betingelser Nr. 70-1. Edb-, Databærer-, og Meromkostningsforsikring

Edb-forsikring. Forsikrings betingelser Nr. 70-1. Edb-, Databærer-, og Meromkostningsforsikring Edb-forsikring Forsikrings betingelser Nr. 70-1 Edb-, Databærer-, og Meromkostningsforsikring Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 43 58 55 73 Forsikrings-Aktieselskabet

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ALL-RISK i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 1 Hvem er dækket? 2 Hvor dækker

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Betingelser for Ingrediens- og komponenttabsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Ingrediens- og komponenttabsforsikring. Bet. nr Betingelser for Ingrediens- og komponenttabsforsikring Bet. nr. 2201.04.01 Tillæg til forsikringsbetingelser for Erhvervs- og produktansvarsforsikring Indholdsfortegnelse 1. Hvilke skader er dækket...

Læs mere

Renter af forsikringsydelsen erstattes dog, selvom dækningssummen derved overskrides.

Renter af forsikringsydelsen erstattes dog, selvom dækningssummen derved overskrides. Side 1 af 6 PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING Almindelige forsikringsbetingelser MI-95-02 i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler 1.0 Forsikringens omfang Forsikringen dækker det erstatningsansvar,

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Maskinhaveriforsikring. Betingelser nr. 601810

Forsikringsbetingelser for. Maskinhaveriforsikring. Betingelser nr. 601810 Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING Police DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF B Ejerforening af 1976 Remmevej 8 7430 Ikast Side 1 af 1 Ny police til B Ejerforening af 1976 Vi sender her jeres nye police på

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren Betingelser nr. 800403 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære 9908-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring. (udgave per )

Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring. (udgave per ) Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse 1 Hvad dækkes 2 Undtagelse 3 Generelle undtagelser 4 Forhold i skadetilfælde 5 Underforsikring 6 Selvrisiko

Læs mere

Forsikringsbetingelser for TYVERIFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE

Forsikringsbetingelser for TYVERIFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for TYVERIFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 501

Læs mere

Forsikringsbetingelser af juni løsøre forsikring R Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser af juni løsøre forsikring R Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser af juni 2012 løsøre forsikring Forsikringsbetingelser R323 121 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-15 Side 6 Generelt for forsikringen Afsnit 16-17 Side 7 Brand

Læs mere

Betingelser nr. 605901 Forsikringsbetingelser for Indeks- og investeringsforsikring for Maskinkaskoforsikring All-risks

Betingelser nr. 605901 Forsikringsbetingelser for Indeks- og investeringsforsikring for Maskinkaskoforsikring All-risks Betingelser nr. 605901 Forsikringsbetingelser for Indeks- og investeringsforsikring for Maskinkaskoforsikring All-risks KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25

Læs mere

TotalErhverv Retshjælpsforsikring. Forsikringsvilkår TE-RE-01

TotalErhverv Retshjælpsforsikring. Forsikringsvilkår TE-RE-01 TotalErhverv Retshjælpsforsikring Forsikringsvilkår TE-RE-01 Indholdsfortegnelse Hvem er sikrede 1. Hvor dækker forsikringen 2. Hvad dækkes 3. Hvad dækkes ikke 4. Forsikringen dækker følgende omkostninger

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar Bet. nr. 2204.01.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

Frivillig Arbejdsskadeforsikring

Frivillig Arbejdsskadeforsikring Frivillig Arbejdsskadeforsikring Forsikringsbetingelser nr. 57-01 gældende fra 1. oktober 2011 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 43 58 55 73 Forsikrings-Aktieselskabet

Læs mere

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601 Forsikringsbetingelser Trailerforsikring Version 20-601 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Arbejdsskadeforsikring Katastrofedækning. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Arbejdsskadeforsikring Katastrofedækning. Betingelser nr Gjensidiges Arbejdsskadeforsikring A/S Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 12 42 91 85 info@gjensidige.dk wwww.gjensidige.dk Betingelser nr. 550907

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EDB-Forsikring. (udgave per. 1.12.2008)

Forsikringsbetingelser for EDB-Forsikring. (udgave per. 1.12.2008) Forsikringsbetingelser for EDB-Forsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse 1. Forsikringens omfang 1.1 EDB-forsikring 1.2 Meromkostningsforsikring 1.3 Databærerforsikring 1.4 Undtagelser 2.

Læs mere

Løsøre. Forsikringsbetingelser R

Løsøre. Forsikringsbetingelser R Løsøre Forsikringsbetingelser R323 131 Gælder fra maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Generelt for forsikringen afsnit 16-17 Side 7 3. Brand afsnit 18-21 Side 8 4. El-skade

Læs mere

Løsøre. Forsikringsbetingelser R323161

Løsøre. Forsikringsbetingelser R323161 Løsøre Forsikringsbetingelser R323161 Gælder fra januar 2016 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Generelt for forsikringen afsnit 16-17 Side 7 3. Brand afsnit 18-21 Side 8 4.

Læs mere

NetProtect - Elektronisk Forsikring

NetProtect - Elektronisk Forsikring NetProtect - Elektronisk Forsikring Hvem er dækket? Forsikringen dækker den i forsikringsaftalen anførte virksomhed (sikrede) på de i forsikringsaftalen anførte forsikringssteder. Hvad er dækket? Ethvert

Læs mere

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med udvidet reklamationsret Sydbank har indgået en samarbejdsaftale med Forsik - ringsselskabet AIG Europe Limited, således

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Tyveriforsikring for knallert. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Tyveriforsikring for knallert. Betingelser nr Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere