STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING"

Transkript

1 STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING

2 Startvejledning Konfigurere lyd og foretage opkald Konfigurere din lydenhed Lad os starte med begyndelsen: Konfigurer din lydenhed, og kontrollér kvaliteten. Du kan bruge mikrofonen og højttalerne i computeren eller tilslutte et headset.. Klik på Vælg primær enhed nederst til venstre i Skype for Business-vinduet.. Klik på Indstillinger for lydenheder. 3. Vælg din enhed fra menuen Lydenhed, og juster lydstyrken for højttaleren og mikrofonen. Starte et opkald 3. Placer markøren på billedet for en kontakt, indtil hurtigmenuen vises.. Klik på knappen Telefon. Starte et telefonmøde. Markér flere kontakter på 3 listen over kontakter ved at holde Ctrl-tasten nede og klikke på navnene.. Højreklik på et af de markerede navne, og klik derefter på Start et telefonmøde. 3. Klik på Skype-opkald.

3 Besvare et opkald Når nogen ringer til dig, vises en besked nederst til højre på skærmen. Klik et sted i billedområdet for at besvare opkaldet. Hvis du vil afvise opkaldet, skal du klikke på Ignorer. Hvis du vil at starte en chatsamtale med personen i stedet for et lydopkald, skal du klikke på Indstillinger og derefter Svar med en chatbesked. Hvis du vil afvise opkaldet og andre opkald, indtil du ændrer din status, skal du klikke på Funktioner og derefter på Angiv til Vil ikke forstyrres. Sara Nyberg Salgschef Indstillinger Ignorer Invitere flere personer til et opkald. Klik på i ruden Møde. I ruden Deltagere kan du klikke på. Vælg en eller flere (Ctrl-klik) af dine kontakter, eller indtast en persons navn eller telefonnummer i søgefeltet, og vælg de ønskede kontakter i resultaterne. Klik på OK. De nye deltagere modtager en anmodning om at deltage i opkaldet.

4 Føje lyd til en chatsamtale Sara Nyberg SALGSCHEF, Online - Understøtter video Klik på knappen Telefon i samtalevinduet. Brug af kontrolelementer til lydopkald Under et opkald kan du pege på knapperne for at gøre følgende: Hvis du vil sætte opkaldet i venteposition, skal du klikke på knappen Venteposition. Hvis du vil slå lyden fra, skal du klikke på knappen Mikrofon i konversationsvinduet. Hvis viderestilling af opkald er tilgængelig for din konto, skal du klikke på knappen Overfør og vælge det ønskede nummer. Hvis du vil lægge på, skal du klikke på knappen Telefon i samtalevinduet.

5 Viderestille telefonopkald Skal dine opkald omstilles til din telefonsvarer eller din mobiltelefon eller til telefonen på et hotelværelse?. Klik på knappen Viderestilling af opkald nederst til venstre i hovedvinduet i Skype for Business.. Vælg Viderestil opkald til. 3. Vælg Nyt nummer eller ny kontakt. Vælg en kontakt, eller indtast et nummer i feltet Viderestil opkald. 3 Slå viderestilling af opkald fra

6 Startvejledning Video Konfigurere din videoenhed Du skal have et kamera for at dele video af dig selv, men du behøver ikke et for at se en anden persons video. Klik på Funktioner og derefter Indstillinger for videoenheder i hovedvinduet. Hvis du kan se dig selv, er du klar! Ellers skal der foretages justeringer. Klik på Indstillinger for kamera. Starte et videoopkald. Tryk på billedet af en kontakt.. Tryk på knappen Video. Der vises en meddelelse på den anden persons skærm, hvor vedkommende bliver spurgt, om de vil modtage dit opkald. (Hvis du vil at holde op med at vise video af dig selv, skal du blot klikke på knappen Video igen). TIP! Under en chatsamtale eller et Skype for Business-lydopkald kan du klikke på knappen Video for at gøre det et videoopkald.

7 Starte et videomøde Du kan starte et ad-hoc videomøde til enhver tid. Hvis folk er online, kan du inkludere dem i et møde nu i stedet for at planlægge et møde på et senere tidspunkt.. Markér flere kontakter på din kontaktliste ved at holde Ctrl nede og klikke på deres billeder.. Højreklik på et af de valgte navne, og klik på Start et videoopkald. Når du starter et videoopkald, benytter du automatisk Skype for Business-computerlyd. Administrere mødedeltagere Er det svært at styre mødet? Hvis du er præsentationsværten, har du styringen.. Klik på knappen Deltagere for at åbne ruden Deltagerne, hvor du kan se en liste over alle deltagerne i mødet.. Klik på knappen Deltagerhandlinger. 3. Klik på en eller flere knapper for at anvende disse indstillinger på alle deltagere.

8 Vælge visning. Klik på pilen Pop ud-video i samtalevinduet.. Klik på knappen Vælg et layout, og vælg en visning: Gallerivisning for at få vist alle deltagernes videostreams. Talervisning for kun at få vist foredragsholderens. Pam McCullough Indholdsvisning for kun at få vist mødeindholdet. Kompakt visning for at få vist billeder af deltagerne i et kompakt vindue. 3. Klik på Fuld skærmvisning for at få et stort billede af videostreams. 4. Klik på Pop ind-video for at få vist galleriet i samtalevinduet igen. Samtale 3 (deltagere) 3 4

9 Startvejledning Kontakter, tilstedeværelse og chat Finde nogen Få forbindelse til personer i din organisation eller med venner, der har en Skype-konto.. Skriv et navn i søgefeltet. Når du gør det, ændres fanerne under søgefeltet fra dette: Til dette:. Hvis personen er i din organisation, skal du blive på fanen MINE KONTAKTER. Hvis ikke, skal du klikke på fanen SKYPE-TELEFONBOG. Det vil begrænse din søgning, hvis du kender personens fulde navn eller Skype-brugernavn. Tilføje en kontakt Når du finder en person, kan du føje vedkommende til din liste over kontakter, så du hurtigt kan komme i kontakt med personen.. Højreklik på navnet i søgeresultaterne.. Klik på Føj til liste over kontakter. 3. Vælg en gruppe, den nye kontakt skal føjes til. 3 Få vist et visitkort. Tryk på billedet af en kontakt.. Tryk på knappen Visitkort for at åbne visitkortet.

10 Oprette en gruppe Konfigurer en gruppe for hvert team, du arbejder med, så du hurtigt kan se, hvem der er online, eller du kan kommunikere med hele teamet på én gang.. Klik på knappen Tilføj en kontakt.. Vælg Opret en gruppe. 3. Begynd at indtaste navnet på den nye gruppe. 3 Sende en chatbesked Brug chatbeskeder til at kontakte dine kontakter med det samme.. Peg på den kontakt, du vil chatte med, på listen over kontakter. Hvis du vil chatte med mere end én kontakt, skal du holde Ctrl nede og klikke på hver enkelt kontakt.. Klik på knappen Chat Skriv din besked, og tryk på Enter på tastaturet. Hey, Peter wants me to write the MGCBNS report this month. Umm stupid question, but what does MGCBNS stand for? Not a stupid question at all. Management Group Council Brand Networking Statistics. Oh my. Har du brug for at føje en person til chatsamtalen? Træk billedet af en kontakt fra Skype for Businesshovedvinduet til chatvinduet. Or, as we like to call it: Magic Beans. Let me know if you need any help. I ve done it in the past, so I know the gotchas. Like don t trade your cow for it! Seriously, if you need any help, just ping me.

11 Tilføje lyd og video og dele filer i en chatsamtale Tilføj video Tilføj lyd Flere indstillinger Del skrivebordet eller et program, f.eks. PowerPoint Skifte mellem samtaler Hvis du har flere samtaler eller møder samtidig, viser Skype for Business dem alle på ét sted, så du kan skifte mellem dem. Anh Lai Royce Freeland Klik på en fane i venstre side for at få vist en chatsamtale. Finde en tidligere chatsamtale Hvis du bruger Outlook og Exchange, gemmer Skype for Business automatisk en oversigt over dine chatsamtaler. Sådan får du vist eller fortsætter en tidligere chatsamtale eller ser en chatanmodning, som du ikke har besvaret:. Klik på fanen Samtaler.. Klik på fanen Alle eller Mistet. Hvis du ikke kan se den samtale, du leder efter, skal du klikke på Vis Mere i Outlook nederst på listen. 3. Dobbeltklik på den samtale, du vil åbne.

12 Vil du lukke den virtuelle dør til dit kontor? Tilstedeværelse indstilles automatisk ud fra din Outlookkalender, men du kan ændre det midlertidigt, hvis du ønsker det. Tilstedeværelsesstatus er en hurtig måde for andre personer at se, om du har tid til at chatte. Her er de tilstedeværelsesindstillinger, som du kan ændre: Hvis din tilstedeværelse er: Online * Betyder det, at: du er online og ledig Er straks tilbage ** du er væk fra computeren et øjeblik Ikke til stede *, ** Ikke på arbejde ** du er logget på, men har været væk fra computeren i en periode. du ikke er på arbejde eller ikke er ledig Optaget *, ** du arbejder hårdt og ikke må forstyrres I et opkald * Deltager i møde * I et telefonmøde * du er i et Skype for Business-opkald (et opkald med to deltagere) du deltager i et møde (via Skype for Business eller Outlook) du deltager i et Skype for Business-telefonmøde (Skype-møde med lyd) Vil ikke forstyrres ** Præsenterer * Fraværende Offline * Ukendt du ikke vil forstyrres. Du vil se chatbeskeder, men kun hvis I begge er i den samme arbejdsgruppe. du afholder en præsentation din tilstedeværelse er indstillet til Ikke til stede i din Outlook-kalender du ikke er logget på din tilstedeværelse ikke kan registreres * Indstilles automatisk for dig baseret på din tastaturaktivitet eller din Outlook-kalender. ** Du kan indstille din tilstedeværelse på dette, når som helst du ønsker.

13 Startvejledning Møder Planlægge et Skype for Business-møde Dette er en Outlook-opgave.. Åbn din Kalender i Outlook, klik på fanen Hjem, og klik på Nyt Skype-møde. (Hvis du er i Skype for Business-tilstand (Lync), hedder denne knap stadig Nyt Skype-møde.). Afhold mødet, som du normalt ville gøre. Tilføj dine deltagere sarany@contoso.com Dette tilføjes automatisk. Deltagere klikker på linket Deltag i Skype-møde for at deltage i mødet. Tilføj din dagsorden eller oplysninger om mødet Angive mødeindstillinger Du kan angive nogle mødeindstillinger i Outlook, før du sender en mødeindkaldelse for eksempel hvem der skal kunne deltage direkte i mødet, og hvem der skal vente i den virtuelle lobby.

14 Dele skrivebordet eller et program Har du behov for at vise alle, hvad du taler om?. Klik på knappen Præsenter i mødevinduet.. Klik på Præsenter skrivebordet for at vise hele indholdet af dit skrivebord, eller klik på Præsenter programmer, og dobbeltklik på det program, du vil dele. Dele en PowerPoint-præsentation. Klik på knappen Præsenter i mødevinduet.. Klik på Præsenter PowerPoint-filer. 3. Søg efter den fil, du vil præsentere, og klik på OK. Gå videre til den næste slide Vis miniaturebilleder af slides, og vælg den næste, der skal vises Se talerens noter (kun du selv kan se dem, ingen andre) Færdig med at præsentere? Klik her:

15 Optage og afspille et møde Det er nemt at optage lyd, video, chat og det, der præsenteres.. Klik på Flere indstillinger i mødevinduet.. Klik på Start optagelsen. 3. Efter mødet skal du gå til Håndter optagelser for at publicere, afspille, omdøbe eller slette optagelsen. 3 Administrere mødedeltagere Er det svært at styre mødet? Hvis du er præsentationsværten, har du styringen.. Klik på knappen Deltagere for at åbne ruden Deltagerne, hvor du kan se en liste over alle deltagerne i mødet.. Klik på knappen Deltagerhandlinger. 3. Klik på en eller flere knapper for at anvende disse indstillinger på alle deltagere. Har du brug for at invitere flere personer? Klik her:

16 Give styringen til andre... Giv andre tilladelse til at blade gennem slides, bidrage med oplysninger og foretage ændringer til et whiteboard eller OneNote, PowerPoint eller en anden type fil, eller vise et program med nogle få klik med musen. Du kan til enhver tid tage styringen tilbage.. Klik på Giv kontrol.. Vælg en bestemt person, eller klik på Giv automatisk kontrol for automatisk at give adgang til enhver, der anmoder om kontrol med dit skrivebord. og tag styringen tilbage. Klik Giv kontrol igen.. Hvis Giv automatisk kontrol er markeret, skal du klikke på det for at fjerne markeringen. Hvis du vil tage styringen tilbage fra en person, skal du klikke på Tag styringen tilbage. Vælge, hvem der kan hente delte filer I et planlagt møde kan du begrænse, hvem der kan hente en kopi af en fil, du deler for eksempel hvis oplysningerne er et udkast, eller de er fortrolige.. Klik på knappen Præsenter, og klik derefter på knappen Administrer indhold, der kan vises.. Klik på knappen Tilladelser, og vælg derefter fra: Arrangør kun den person, der har oprettet mødet Præsentationsværter kun de personer, som mødearrangøren har angivet som præsentationsværter Alle - alle deltagere

17 Startvejledning Deling og samarbejde Dele skrivebordet eller et program Har du brug for at vise alle, hvad du taler om?. Klik på knappen Præsenter i mødevinduet.. Klik på Vis skrivebord for at vise indholdet af hele skrivebordet... eller Klik på Vis programmer, og dobbeltklik derefter på det program, du vil dele. 3. Dobbeltklik på det program, du vil dele. 4. Hvis du deler et program, vises det med en gul ramme og fanen Præsenterer nu på skrivebordet. 5. For at stoppe deling skal du klikke på Stop præsentation på bjælken øverst på skærmen eller øverst i samtalevinduet

18 Dele en PowerPoint-præsentation. Klik på knappen Præsenter i mødevinduet.. Klik på Præsenter PowerPoint-filer. 3. Søg efter den fil, du vil præsentere, og klik på OK. Gå videre til den næste slide Vis miniaturebilleder af slides, og vælg den næste, der skal vises Se talerens noter (kun du selv kan se dem, ingen andre) Dele en fil eller et billede Hvis dette er et improviseret møde for to personer, er den enkleste måde at trække og slippe enten til chatområdet eller til navnet på en deltager. Hvis du er i et planlagt møde, skal du klikke på knappen Præsenter og derefter vælge Tilføj vedhæftet fil.

19 Dele noter med OneNote OneNote er fuldt integreret med Skype for Business. Du eller enhver person, som du har tildelt tilladelser før mødet, kan få adgang til OneNotefilen og tage noter.. Klik på knappen Præsenter i samtalevinduet, og vælg derefter Delte noter.. Vælg en eksisterende notesbog, eller klik på Ny notesbog for at oprette en ny. Deltagere, som deltager via Skype for Business, føjes automatisk til en deltagerliste i OneNote. Dele et whiteboard Har du brug for at vise, hvad du taler om? Gør det ved hjælp af et whiteboard! Det er også godt til brainstorming. Klik på knappen Præsenter i samtalevinduet, klik på Mere, og klik derefter på Whiteboard. Tjek værktøjerne i højre side af whiteboardet. Der er endda kommet en lasermarkør.

20 Startvejledning Hvilken Skype-version skal jeg bruge? Skype for Business er beregnet til at oprette fobindelse til en kollega eller forretningsforbindelse. Skype er beregnet til at du kan ringe til din bedstemor eller chatte med vennerne, mens I spiller.

QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT

QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT FIND EN PERSON Forbind dig selv med personer i din organisation eller med venner, som har en Skype-konto.. Tast navnet i søgefeltet. Fanerne under søgefeltet vil ændre

Læs mere

Skype for Business til computer

Skype for Business til computer Skype for Business til computer Basisopgaver i Skype for business Indhold Basisopgaver i Skype for business... 2 Forord... 2 Opstart...3 Find og tilføj en kontakt... 7 Opret en gruppe... 8 Knyt en person

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Kursus- og opslagsmateriale

Kursus- og opslagsmateriale Kursus- og opslagsmateriale December 2014 Lync 2013 Dette materiale er udarbejdet til et 1-dags kursus og gennemgår Lync 2013 med vægt på følgende funktioner: Gennemgang af brugerfladen med: Tilgængelighed

Læs mere

Skype Guide. Indholdsfortegnelse

Skype Guide. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Start Skype for Business... 2 Opkald til person.... 3 Viderestille et opkald... 4 Fast viderestilling af indgående opkald.... 5 Deltag i Skype for business møde... 6 Under opkaldet...

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Vejledning Brug af Cisco Jabber

Vejledning Brug af Cisco Jabber Vejledning Brug af Cisco Jabber Varde kommune 2015 Indholdsfortegnelse Login i Jabber... 4 Tilgængelighed... 5 Chat... 6 Skærmdeling... 7 Videosamtale... 8 Videomøde IKKE MULIGT ENDNU, MEN BESTILT VED

Læs mere

SKYPE VERSIONER 2016

SKYPE VERSIONER 2016 SKYPE VERSIONER 2016 VELKOMMEN PÅ KURSUS Vi håber at du vil finde dig godt tilrette på kurset og at du vil få mange gode og konkrete ting med dig herfra. Du kan være sikker på at underviseren vil være

Læs mere

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

Brug af Office 365 på din Android-telefon

Brug af Office 365 på din Android-telefon Brug af Office 365 på din Android-telefon Startvejledning Tjek mail Sæt din Android-telefon op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr

Læs mere

Quickguide Connect App 3.0

Quickguide Connect App 3.0 Quickguide Connect App 3.0 Information Denne guide beskriver de grundlæggende funktionaliteter i Connect App 3.0 til din smartphone. Vær opmærksom på at der kan være funktionaliteter beskrevet i denne

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 13032014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

Cisco Unified Personal Communicator version 8.5

Cisco Unified Personal Communicator version 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator version 8.5 Ofte stillede spørgsmål 2 Grundlæggende oplysninger 2 Installation 3 Tilgængelighed: 5 Kontakter 8 Chat 10 Opkald 18 Konferenceopkald

Læs mere

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4 Skype For at kunne gennemføre videoopkald i Skype kræver det, at hver mødedeltager har Skype installeret på sin computer, og at computeren er forsynet med kamera, mikrofon og højttaler/høretelefoner. Mange

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

Skype for Business og privat Skype Skype for Business-bruger kalder op til privat Skype-bruger

Skype for Business og privat Skype Skype for Business-bruger kalder op til privat Skype-bruger Skype for Business og privat Skype Skype for Business-brugere og private Skype-brugere kan godt kommunikere på tværs af de 2 platforme, dog med visse begrænsninger. F.eks. kan man ikke dele skærm eller

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

Kvikguide. TDC Call Center. Medarbejderfunktioner. TDC Call Center - Brugerflade

Kvikguide. TDC Call Center. Medarbejderfunktioner. TDC Call Center - Brugerflade Kvikguide TDC Call Center Medarbejderfunktioner TDC Call Center - Brugerflade Call center hoved-brugerfladen indeholder følgende elementer: Globalt meddelelsesområde vises til højre for Call center navnet.

Læs mere

Skype for Business i UCSJ

Skype for Business i UCSJ Skype for Business i UCSJ UCSJ DIGITAL Table of Contents...3 Hvad er Skype for Business... 4 Hvordan får jeg Skype for Business?... 13 Hvilke krav er der til min computer eller bærbare enheder?... 17 Advarsel...

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender Huskesedler til Microsoft Outlook ELAR april 2017 Side 1 E-mail, modtagelse og behandling... 3 E-mail, oprettelse... 4 Mapper i Outlook... 6 Kalender, kategorier... 7 Kalender, helligdage... 8 Kalender

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215

Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215 Frequently Asked Questions Ofte stillede spørgsmål om Cisco Unified Personal Communicator 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215 Ofte stillede spørgsmål 2 Grundlæggende

Læs mere

HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE

HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE 1 TEKNISKE KRAV 2 1.1 HARDWARE KRAV: 2 1.2 TEKNISKE KRAV TIL PC 2 2 HELLO INSTALLATIONS OPGAVER 2 2.1 FORBEREDELSER: KLARGØRING AF EXCHANGE OG LYNC/SKYPE FOR BUSINESS

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Indholdsfortegnelse Når telefonen ringer... 3 Når du skal foretage et opkald... 5 Eksternt nummer... 5 Internt nummer... 7 Tastatur... 8 Tilmelding til

Læs mere

Kom i gang med Skype for Business

Kom i gang med Skype for Business Servicecenter Kom i gang med Skype for Business WINDOWS 7 OG WINDOWS 10 Denne vejledning består af flere dele: A. Installation af Skype for Business B. Lyd og kamera C. Skypemødet D. Supplerede info Når

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime 28092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

Glance Del din skærm med op til 200 deltagere

Glance Del din skærm med op til 200 deltagere Glance Del din skærm med op til 200 deltagere Med Glance er du hurtigt og enkelt i gang med at dele din skærm og alle applikationer, der vises på den med dine mødedeltagere. Dine fordele: Skærmdeling er

Læs mere

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Inden du går i gang med at installere Outlook Kalender Integration skal du sørge for at have modtaget Brugernavn og Password til licenserne,

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

QUICKGUIDE KOM GODT I GANG

QUICKGUIDE KOM GODT I GANG QUICKGUIDE KOM GODT I GANG GUIDE TIL OPSÆTNING 1. Log på med e-mail og kode. 2. For at ændre tilgængelighed, tryk på pilen. 1 2 TILFØJELSE AF KONTAKTER OG OPRETTELSE AF GRUPPER Hvis du ønsker at tilføje

Læs mere

Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende.

Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Startvejledning Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Tilpasse den efter behov Tilpas Outlook.

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

KOM I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

KOM I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS KOM I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS FOR SYGEPLEJESTUDERENDE WINDOWS 7 OG WINDOWS 10 Denne vejledning består af flere dele: A. Installation af Skype for Business B. Lyd og kamera C. Skypemødet D. Supplerede

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Brugervejledning til Flexi Presentity-app til ios

Brugervejledning til Flexi Presentity-app til ios Brugervejledning til Flexi Presentity-app til ios Datatal har udviklet en mobilapplikation til din smartphone, som gør det nemt for dig at indstille viderestillinger, foretage opkald og slå kolleger op

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android BRUGERVEJLEDNING TDC MobilTekst på Android Indhold Indhold... 2 1 Hvad er TDC MobilTekst... 3 1.1 Ny Installation... 3 1.2 Før du starter... 3 1.3 Programopdatering... 3 2 Skærmbillede TDC MobilTekst...

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

TDC Communicator. Brugervejledning. ipad Version 1.2

TDC Communicator. Brugervejledning. ipad Version 1.2 TDC Communicator Brugervejledning ipad Version 1.2 Indholdsfortegnelse 1 Sådan kommer du i gang... 4 1.1 Adgang til TDC Communicator App en... 4 1.2 Tilslutning via Wifi netværk... 4 1.3 Installation...

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude.

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude. Startvejledning Microsoft Word 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Kommandoer

Læs mere

Når du holder møder i Connect

Når du holder møder i Connect Når du holder møder i Connect Det er vigtigt at den/de der er host og presenter på mødet sidder ved en forholdsvis kraftig computer, og har en god bredbåndsforbindelse. Hvis man skal vise præsentationer,

Læs mere

Vejledning. Skype for Business og privat Skype

Vejledning. Skype for Business og privat Skype Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 13.04.2016 Redigeret 27.08.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn (DK) Skype for business og privat Skype Skype for Business

Læs mere

Skype for business til ipad medarbejder

Skype for business til ipad medarbejder Skype for business til ipad medarbejder Indholdsfortegnelse Intro ---------------------------------------------------------------------------------- side 3-4 Kan springes over hvis appen er installeret

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Du kan også bruge Skype til almindelig chat, hvor du skriver i stedet for at tale.

Du kan også bruge Skype til almindelig chat, hvor du skriver i stedet for at tale. Skype minimanual Husets borgere bliver oprettet som Skype-brugere, af den IT-ansvarlige, som laver en oversigt over borgernes Skypenavne og adgangskoder, som opbevares fortroligt. Det er vigtigt hver borger

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

Outlook adgang til andre postkasser

Outlook adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Sådan bruger du Google Drev

Sådan bruger du Google Drev Sådan bruger du Google Drev Start med at gå ind på www.google.dk. Øverst til højre kan du logge ind hvis du ikke allerede er det. De fleste har en Google konto af en eller anden art, Gmail, Youtube, Google

Læs mere

LIVECALL BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.1

LIVECALL BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.1 LIVECALL BRUGERVEJLEDNING VERSION 1.1 1 INDHOLD 1 Indhold... 2 2 Introduktion til LiveCall... 3 3 Det virtuelle omstillingsbord... 3 3.1 Info om indkommende kald... 4 3.2 Kollegaoverblikket... 4 3.3 Kollegadetaljerne...

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Cisco Unified Personal Communicator

Cisco Unified Personal Communicator Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Grundlæggende oplysninger 2 Tilgængelighed: 4 Kontakter 6 Chat 8 Gruppechat 10 Opkald 12 Omstilling, parkering og viderestilling af opkald

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

LiveCall Brugervejledning version 1.1

LiveCall Brugervejledning version 1.1 LiveCall Brugervejledning version 1.1 Indhold Indhold... 1 1. Introduktion til LiveCall... 2 2. Det virtuelle omstillingsbord... 2 2.1. Info om indkommende kald... 3 2.2. Kollegaoverblikket... 3 2.3. Kollegadetaljerne...

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

ipad for let øvede modul 7 FaceTime

ipad for let øvede modul 7 FaceTime 02092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister)

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) I adressekartoteket i Outlook er der en række fælles distributionslister, der styres af registreringer på de enkelte personer i SIS, f.eks.

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Startvejledning. Navigationsrude Brug navigationsruden til at bevæge dig rundt i din publikation og til at tilføje eller slette sider.

Startvejledning. Navigationsrude Brug navigationsruden til at bevæge dig rundt i din publikation og til at tilføje eller slette sider. Startvejledning Microsoft Publisher 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Føj dine

Læs mere

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08 OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt... 3 1.1 Hvad er det nye telefonsystem, kommer det til at berøre

Læs mere

TDC Communicator. Brugervejledning. Android Tablet Version 1.2

TDC Communicator. Brugervejledning. Android Tablet Version 1.2 TDC Communicator Brugervejledning Android Tablet Version 1.2 Indholdsfortegnelse 1 Sådan kommer du i gang... 4 1.1 Adgang til TDC Communicator App en... 4 1.2 Tilslutning via Wifi netværk... 4 1.3 Installation...

Læs mere

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Information Denne guide beskriver de grundlæggende funktionaliteter i Connect 3.0 PC og Macklienten. Guiden indeholder korte uddrag fra vejledningen Connect 3.0 PC

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen...

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen... Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Grafisk omstillingsbord... 2 Let at tilpasse layout... 2 Om manualen... 2 For at komme i gang... 2 Download... 2 Bruger login og password... 2 Omstillingsbord... 3

Læs mere

1. Overblik Installering af 3Kontakt softphone kontakter Opkald i 3Kontakt softphone Tilgængelighed...

1. Overblik Installering af 3Kontakt softphone kontakter Opkald i 3Kontakt softphone Tilgængelighed... 3KONTAKT SOFTPHONE QUICKGUIDE Med 3Kontakt Pro kan du benytte 3Kontakt softphone, som er et computerprogram, der gør det nemt og hurtigt, at besvare og foretage opkald via computeren. Du kan også sende

Læs mere

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere.

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. IT-intro 9. august 2011 14:56 IT-introduktion på Risskov Gymnasium FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. Før end man kan logge sig ind

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Calisto P240-M. USB-håndsæt BRUGERVEJLEDNING

Calisto P240-M. USB-håndsæt BRUGERVEJLEDNING TM Calisto P240-M USB-håndsæt BRUGERVEJLEDNING Velkommen Tillykke med dit nye Plantronics-produkt. Denne vejledning indeholder instruktioner om installation og brug af Plantronics Calisto P240-M USB-håndsæt.

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside Indledning...1 Sådan får du adgang...2 Dit KlasseWeb skrivebord Overblik...2 Dit arbejdsområde...3 Din hjemmeside på nettet...3 Sådan laver du en hjemmeside i 4 trin...3 Trin 1 Dit personlige billede på

Læs mere