Dagsorden for MR møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for MR møde"

Transkript

1 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla, Nikolaj, Abdul. Afbud: Malene, Majuran, Rasmus, Ellen. Dato og tid: 05/10/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (byg. 1260) 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Marlene 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rettelser til punkt 8: Mette Iversen skal stå under VU i stedet for Mette Hastrup. Daniel skal tilføjes under bygningsudvalget. Ellers godkendt. 3. Foreningshus-udvalg v. Bygningsudvalget - diskussion & beslutning Hvem skal med i udvalget? Kineserhuset er stadig i gang med at blive opført og vi skal have fundet ud af, hvordan det skal køre. Derfor vil det være oplagt med et udvalg, bestående af repræsentanter fra samtlige udvalg der benytter huset, til at stå for småtingene i forbindelse med dette. Det er et forslag som vi vil tage med på stud.med.sam møde når vi er tættere på, at huset er færdigt. Hvis alle foreninger skal have en repræsentant bliver det for stor en gruppe. Det er kun IMCC og MR der bør have en repræsentant. Andre foreninger kan så byde ind. Det er en god ide at inddrage alle foreninger i VU sådan, at MR ikke skal stå for det alene. Vi kan lave forskel på et evt. varmestueudvalg og administration (daglig drift). Rengøring eksempelvis, kan godt gøres til en fælles ting, men alt der omhandler penge skal ikke uddelegeres, det er MR s ansvar. VU er blevet for lille og der mangler flere kræfter.

2 2 Generel enighed om forslaget, men der skal sættes et maks. antal på udvalget. Forvaltningsretten beholder vi, men ellers skal folk der bruger huset bidrage til at vedligeholde det. Det lavpraktiske ligger ved foreningerne men når der er noget der skal købes ind er det VU s opgave. 4. Valg - diskussion & beslutning Studienævn v. Vibeke Akademisk Råd v. Julius og Mai-Britt Vi har nogle udvalg som ligger skævt fordelt i forhold til når vi konstituerer MR. Vi skal derfor have valgt dem i dag. Akademisk Råd: Der er møde fire gange om året af tre timer. Der er 23 med i udvalget. Akademisk råd har ikke nogen decideret magt, men har ret til at udtale sig til dekanen. Det er ofte tungt fordi, at der er meget læsestof men det er overkommeligt. Man får hørt meget om hvad der foregår på Health fakultetet, samt mulighed for at komme med inputs til det. Det kan være en fordel at sidde med til studenterrådets møder, hvis man er med i Akademisk råd. Hvem vil stille op? (i alt suppleant) Mette I, Julius, Andreas som suppleant. Resultat: Mette I og Julius er valgt ind, samt Andreas som suppleant. Studienævn: Studienævnet er det eneste sted på universitet hvor de studerende er repræsenteret på lige fod med det videnskabelige personale. Studienævnet håndterer blandt andet studieplanlægning og sager vedr. dispensation og merit. Man får meget indflydelse i forhold til de studerendes ve og vel, men det er samtidig en af de tungeste poster man kan få som repræsentant for MR. Der er møde én gang i måneden af ca. 2,5 time plus forberedelse. Normalt har vi ting med på det almindelige MR møde inden det kommer videre til studienævnet, hvilket er en fordel. Hvem vil stille op? (i alt suppleant) Agnes, Nikolaj, Julius, Christian, Tharsika, Helene, Ellen. Resultat: Agnes, Nikolaj, Julius, Tharsika, Helene og Ellen er valgt ind, samt Christian som suppleant.

3 3 5. Økonomisk orientering v. MØ orientering Vi er ved at skifte til Lægernes Pension og Bank og vi skal derfor have lavet nogle vedtægtsændringer på de næste to møder før, at vi kan skifte bank. Disse ændringer bliver taget op på næste møde. 6. Fakultetsledelsens kommunikation med de studerende v. FU diskussion Semesterrepræsentanternes rolle Der skal laves en hvid bog til semesterrepræsentanterne, hvor repræsentanterne hver især kan byde ind. Konkrete eksempler på manglende kommunikation fra HEALTH til de studerende PRIT får tit mails om noget vigtigt som de studerende skal vide via MR s facebookside. Det er ikke holdbart, at universitetet ikke har en måde at kommunikere med de studerende på. Enig, på KU har studievejledningen deres egen facebookside. Det er for dårligt, at det er os der skal stå til ansvar for universitetets kommunikation da vi er en forening. De bør bruge Blackboard i stedet for Facebook, da det ikke er alle der er på Facebook. Enig med, at det er forkert den måde universitetet gør det på, men vi bør ikke stoppe med at dele ting på Facebook. Hvis de vil have delt noget som alle skal vide, bør de sende en mail til alle studerende via au mail. Det er ikke fordi, at de ikke har andre muligheder det er for at nå bredt ud. Der er alligevel nogle ting vi gerne vil skrive på Facebook, men vi skal holde det adskilt da vi ikke kan stå til ansvar for, at det når ud til alle. Universitetet slipper for nemt afsted med at sende det videre til os. Man kunne evt. have en facebookside for medicinstudiet gennem universitetet. Vi bør prøve at få det igennem i stedet for at afvise det de sender. Karrieredag har bedt Tharsika om at lave deres event på Facebook, da de ikke har en facebookside. Kan det evt. laves sammen med PRIT? Nej, vi skal ikke stå som afsender/vært for noget vi ikke har med at gøre, men vi kan godt dele det på Facebook. Det sendes videre til PRIT og afvises. Vi deler altså budskabet og ikke andet.

4 4 Der er flere eksempler på dårlig kommunikation mellem ledelsen og de studerende. For eksempel sagde dekanen ikke farvel til de studerende. Derudover informeres der ikke om, at der bliver skåret i antallet af forskningsårsstuderende. Ledelsen er generelt for dårlig til at inddrage de studerende. Man kunne evt. skrive en tale til den næste dekan om de problemer vi har - og har haft. Universitet skal på Facebook. Vi skal ikke stå for ting som vi ikke har noget med at gøre. Vi skal have italesat, at der er en mangelfuld kommunikation mellem ledelsen og de studerende. Mette Iversen laver et udkast til brevet til den nye dekan. 7. AMEE v. Vibeke orientering Vi var fire i Barcelona i august, i forbindelse med AMEE, og vil gerne fortælle om det. AMEE er en stor kongres med 3500 delegerede fra hele verden: 350 studerende samt forskere/uddannelsesansvarlige i medicinsk uddannelse præ og postgraduat. Konferencen bestod af symposier, præsentationer, sessioner og messe. MR/SN er med til AMEE for at finde inspiration og løsningsforslag til de aktuelle problemer på AU, samt til nye tiltag. Men også for at fortælle hele verden, hvor godt det er at læse medicin i Danmark. Vi har lært om professionalisme, feedback, MMI (mini interviews ved kvote 2 optagelse), udvikling af curricula, uddannelse af læger i 3. verdenslande, talentudvikling, inddragelse af patienter i uddannelse af læger, samt belønning af studerende der er foreningsaktive. Internationalt udvalg står for at søge fonde. Næste års konference er i Helsinki d august Hvis man vil vide mere kan man spørge Ellen, Vibeke, Nikolaj eller Julius. 8. Julefrokost v. FeU orientering Vi skal have fundet en dato til julefrokosten så derfor bliver der lavet en doodle hvor vi kan stemme om datoerne. Vi skal desuden have fundet et lokale, så dem der kender til nogle mulige steder (f.eks. ved bosteder) undersøger det.

5 5 9. Adgang til Impax v. Mette diskussion Hvis det forventes, at vi skal kunne billeddiagnostik bør vi også have adgang til impax. Nogle steder får man adgang. Problemet ligger i, at det tager for lang tid at oprette i forhold til de studerende der kun er på klinikkerne i fire dage. Andre steder har man en åben adgang - dvs. et brugernavn og password til alle. Repræsentanter på insitutforum for klinisk medicin tager det op, og det tages også op på studienævnet. 10. Lokalebooking v. Katrine, Mette og Christian diskussion Der bliver booket for små lokaler ift. Holdstørrelse I FU har vi fået flere mails vedr. for små lokaler der er blevet booket til for mange mennesker. Især på kandidaten bliver man kastet rundt i små lokaler med dårligt indeklima, hvilket går ud over indlæringen. Vi bør kontakte studieadministrationen, da der skal findes en løsning. Der har tidligere været skrevet en mail og der er allerede blevet rykket på det der kunne rykkes. De gør hvad de kan, og arbejder på at rykke alt obligatorisk undervisning til egnede lokaler. Det er ikke i orden. Vi mangler desuden et overblik på AU over, hvilke lokaler der er ledige. Semesterrepræsentanterne kontakter institutleder og kursusleder og forklarer om problemet. Vi skal stå fast ved, at der skal gøres noget. Det bliver også taget op ved studienævnet. 11. Fællesbillede v. Vibeke beslutning Både af hele MR og semesterrepræsentanter 12. Eventuelt A. Faglig dag/foreningsbazar:

6 6 Faglig dag er på fredag og vi har brug for flere til at hjælpe med foreningsbazar. Vi skal have nogle flyers og plakater, samt fortælle om hvad vi laver. Martin, Tharsika, Vibeke, Julie, Mette kommer. B. Omnibus: Omnibus vil gerne skrive om hvordan det er at være norsk/svensk studerende, samt noget om SU. De skal derfor bruge et par studerende til dette, så hvis nogle fra MR kender nogen, må de gerne sige til. Der bliver lavet et opslag på Facebook om dette. C. Forskningsårsstuderende: En gruppe har snakket om at lave noget rabalder vedr. nedskæringerne af forskningsårsstuderende ved at få det ud i medierne. Er der nogen der har lyst til at medvirke til det laver vi et møde. Der laves et Facebookopslag herom. D. Rodet medicinerhus: Der har været problemer med oprydningen i medicinerhuset primært efter, at andre foreninger har afholdt et arrangement. Dette blev taget op til stud.med.sam mødet i går, hvor det blev vedtaget, at alle foreninger skal skrive til MR hvis de skal bruge medicinerhuset til arrangementer fremover. Men vi skal have klarlagt nogle retningslinjer. Det er ikke fair at VU skal stå for at rengøre medicinerhuset efter, at andre foreninger har svinet det til. Det er både foreninger og almindelige studerende der sviner. Foreningerne vil gerne have en vejledning til rengøring (hvor står rengøringsartiklerne og hvad skal der gøres) hver gang de har booket loungen/medicinerhuset. E. Fra stud.med.sam møde: Vi må ikke stille grillstarteren på fliserne. Der var ikke nogen der havde meldt sig til at holde faglig dag, men der kommer nogle. PUST spørger om vi kan reklamere for faglig dag på Facebook. F. Fra Akademisk råd møde: Økonomien på klinisk institut har været dårlig blandt andet fordi, at mange studerende går på barsel og får dispensation, hvilket koster penge for instituttet. Vi bliver trukket mere i vores indtægter end vi burde. Der kan derfor muligvis være noget at hente på dette område. Der kommer muligvis en ny studieportal.

7 7 G. Forretningsudvalget Husk at melde afbud inden dagsordenen laves. 13. Mødeevaluering udenfor referat: Øl i studenterbaren - beslutning

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 05/09/2016 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset. Ordstyrer: Agnes Referant: Marlene Tilstede: Ida, Helene, Mai-britt, Karen, Sara,

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Mai-Britt, Sara, Ida, Christine, Karen, Niels, Vibeke, Malene, Helene, Anne-Sif, Martin, Mette I, Andreas, Rasmus, Daniel, Julie, Magnus, Christian, Julius, Kristoffer,

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

Dagsorden for december-mr-møde

Dagsorden for december-mr-møde Dagsorden for december-mr-møde Deltagere: Agnes, Ellen, Niels, Daniel, Christian, Mette I, Malene, Tharsika, Julie, Magnus, Mette H, Mette I, Helene, Gideon, Julius, Andreas, Sara, Anne-Sif, Kasper, Katrine,

Læs mere

Referat af april-mr-møde

Referat af april-mr-møde Referat af april-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Gideon, Andreas, Nikolaj, Rasmus, Mette H, Kristoffer, Daniel, Josefine, Ellen, Christine, Abdul, Malene, Katrine, Archana, Julie, Tharsika, Caroline,

Læs mere

Referat af februar-mr-møde

Referat af februar-mr-møde Referat af februar-mr-møde Deltagere: Niels, Julius, Abdul, Ida, Tharsika, Julie, Archana, Magnus, Daniel, Janne, Katrine, Andreas, Ellen, Mette I, Nikolaj, Kamilla, Mai-Britt, Christine, Rasmus, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260)

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 06/04/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) 2. Tilstede: Daniel, Nikolaj, Mathilde,

Læs mere

Referat for marts-mr-møde

Referat for marts-mr-møde Referat for marts-mr-møde Deltagere: Bo, Christian S, Kamilla, Tharsika, Katrine, Ellen, Daniel, Christine, Christian, Archana, Kristoffer, Majuran, Malene, Niels, Helene, Julie, Gideon, Katrine Ht, Agnes,

Læs mere

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt.

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Daniel, David, Nina, Martin, Ellen, Mette, Josephine, Malene, Agnes, Sara, Ane, Bjørn, Katrine,

Læs mere

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden.

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 18/05/2015 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: Nina R, Rasmus, Amalie, Niels,

Læs mere

Referat for maj-mr-møde

Referat for maj-mr-møde Referat for maj-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Josephine, Ellen, Nikolaj, Mai-Britt, Andreas, Agnes, Gideon, Malene, Daniel, Marjuan, Christian, Mette I, Katrine, Anne-Sif. Afbud: Christine, Abdul,

Læs mere

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl. 17 19 Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt 3. Fremmøde:

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 02/05/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Tilstede: Agnes, Marie, Archana, Vibeke,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Afbud: Caroline, Estrid, Magnus, Tilstede: Anders, Niels, Ellen, Mette H., Nikolaj, Julie H., Bo, Archana, Julius, Anne-Sif, Nivashini, Kamilla, Christian S., Tharsika, 1. Valg af

Læs mere

Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli,

Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli, Referat af MR opsupplerende møde Loungen d. 11.2.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Tilstede fra MR: Karen, Eirild, Christian, Mette, Ane, Mai-Britt, Vibeke, Sara, Josephine, Agnes, Ellen, Niels, Kristoffer,

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

Referat for Oktober-MR møde

Referat for Oktober-MR møde Referat for Oktober-MR møde Deltagere: Ellen, Julius, Mette H., Niels, Nikolaj B., Kristoffer, Archana, Caroline Christian N., Katrine M. N., Daniel, Tarsika, Agnes, Bo, Christian S., Julie H., Estrid

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 22/11-2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Dirigent: Agnes Referent: Khoa 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rigtig godt referat

Læs mere

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl. 17 19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Peter. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt.

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes 1. Valg af ordstyrer og referent: Referat af MR møde Tilstede: Peter, Mai-Britt, Jonatan, Kristoffer, Ellen, Anne Dorte, Nina, Rasmus, Julius, Amalie, Malene, Christian, Karen, Nina R, Mette, Niels, Daniel,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Eske. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende.

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje Ordstyrer: Agnes Tilstede: Ellen, Mai-britt, Ane, Tharsika, Mette, Josephine, Christian, Niels, Kristoffer, Khoa, Julie, Amalie, Vibeke,

Læs mere

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referant: Line Ordstyrer: Nikolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referant: Line Ordstyrer: Nikolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat for MR møde Afbud: Niels, Estrid, Kathrine M., Bo, Kristoffer, Mai-Britt, Kamilla, Christian S., Caroline B. Christian N., Tim Tilstede: Mette I, Daniel, Nikolaj, Mette, H, Katrine H., Julie H.,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion MR-møde d.15.4.2015 i frokostuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kristoffer er ordstyrer, Silje er referent Tilstede: Ane, Kristoffer, Rasmus, Tharsika, Jonatan, Mai-Britt, Peter, Khoa,

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Referat til MR-møde d. 16/1-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sidsel er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sidsel, Ellen, Marie, Eirild, Bjørn, Kira, Johanna,

Læs mere

Dagsorden for MR møde d

Dagsorden for MR møde d Dagsorden for MR møde d. 14.1.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: 21 MR repræsentanter 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat fra decembers møde ligges

Læs mere

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde d. 10/06-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Sigrún Referent: Sanne Tilstede: Sigrún, Agnes, Ellen, Ane, Johanna, Eirild, Søren,

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 08/03/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Mette. Referent: Silje. Tilstede: Tharsika, Kristoffer, Mette,

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referent: Line Ordstyrer: Nicolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referent: Line Ordstyrer: Nicolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat for MR møde Afbud: Niels, Mette V, Kamilla, Mai-britt, Mette Brouw, Katrine H., Tilstede: Christian N, Daniel, Helene, Nikolaj, Caroline, Sif, Estrid, Katrine N., Julie H., Julius, Ellen, Agnes,

Læs mere

Arbejdsark: Organisation - Sæt navn på aktørerne

Arbejdsark: Organisation - Sæt navn på aktørerne Navn: Arbejdsark: Organisation - Sæt navn på aktørerne E-mail: (SKAL være alumne/ku-mail) Studievejledning: Oplæringsansvarlig: I dette arbejdsark skal du indsætte navnet på den eller de personer, der

Læs mere

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150 MR-møde d. 20/5-2010 kl. 17-19 i Festsalen i bygning 1150 Tilstede: David, Steen, Nina, Mads Dam, Simon Møller, Ronnie, Tine B, Michael, Morten, Henrik, Lene Marie, Eva, Nadja, Tine G, Kasper, Simon Mylius,

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 31. Maj, 2018 klokken 16.30, Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Peter Fisker, Formand Emil Njor, Studenterpolitisk ordfører** Christian

Læs mere

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion fra KU. o Nye 10. semester: En studerende har kontaktet og sagt at det sejler. Der mangler bl.a. en kursusansvarlig, pensum ikke blevet

Læs mere

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd 1. november kl 16.15 i IMADAs kaffestue. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 4. oktober 2016 Godkendt. 3) Nyt fra råd

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde den 23/05-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kim er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sigrún, Kim, Anna, Morten, Ane, Eirild, Vibeke,

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. LO, AS, MRA ikke tilstede. - For alle studerende

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. LO, AS, MRA ikke tilstede. - For alle studerende Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30 marts 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, Næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent)

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent) Møde den: 23. februar 2016, kl. 15.00-17.00 Mødelokale 238, Victor Albeck-bygningen, Vennelyst Boulevard 4 Ph.d.-udvalgsmøde Dagsorden Deltagere: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen,

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme.

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme. Mødeindkaldelse 20. februar 2017 kl. 16.00 Hos Alice. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af to- do- liste 5) Punkter

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Indledning Den årlige status på kvalitetsarbejdet på uddannelserne ved Health sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. FEBRUAR 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen Aalborg, d. 9. marts 2010 Møde i bestyrelsen Den 3.02.10 kl. 16.30 på. Ordinære medlemmer af bestyrelsen Thea Ingemann Kristensen, Formand Helena Karlsson, Næstformand Lars Kuur, Kasserer Éva

Læs mere

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar.

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar. Psykrådsmøde torsdag den 20. november 2014 Dagsorden: 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer og referent 3) Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde 4) Mad efter næste møde 5) Kampagne-nyt (orientering

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

IT-platforme på Health

IT-platforme på Health IT-platforme på Health Få et overblik over informationskanalerne Som studerende, og ikke mindst som ny studerende, kan det være svært at få et overblik over de mange informationskanaler der er på Aarhus

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 28.10.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Patricia og Christine Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt Referat for bestyrelsesmøde

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Kvalitetshåndbogen for uddannelser på Science and Technology (ST) er et redskab for studienævnsmedlemmer, uddannelsesansvarlige, studieadministratorer, medlemmer af

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018 Referat Akademisk Råd Akademisk råd 02/21/2018 14:30-02/21/2018 17:30 Bygning 1520-737. Sky Lounge Fysik Punkt 1: Mødeinformation Ingen tilføjelser Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

AARHUS Gældende fra 2016 UNIVERSITET Godkendt af fakultetsledelsen 26. januar 2016

AARHUS Gældende fra 2016 UNIVERSITET Godkendt af fakultetsledelsen 26. januar 2016 Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Indledning Den årlige status på kvalitetsarbejdet på uddannelserne ved Health sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere