Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen."

Transkript

1 Fremmødt 52 parceller Dagsorden: 1. Valg af dirigent Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen. 2. Beretning: se orientering i avisen side 6 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget for de kommende år 6. Valg af bestyrelse 7. Eventuelt 1. Martin bød velkommen til generalforsamlingen og udtrykte glæde over at så mange var mødt op i år. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Finn Overby, som blev valt. Dirigenten erklærede generalforsamlingen som lovlig indkaldt i henhold til vedtægterne og overgav ordet til formand Martin som fortsatte med næste punkt på dagsordenen Beretningen. 2. Beretningen ville som tidligere blive fordelt mellem bestyrelsesmedlemmerne. Martin indledte beretning med at fortælle om året der gik. Året har i bestyrelsen været stille og roligt og vi har ikke haft nogen klager. Bestyrelsen har haft enkelte henvendelser, men alle er der taget hånd om. I år blev der traditionen tro også holdt fastelavn og vi havde vejret med os. Der var lidt flere tilmeldte end sidste år og vi havde en hyggelig dag. Der blev taget en masse billeder på dagen, som kan ses på vores hjemmeside Bestyrelsen har i det forgangne år forsøgt at afholde en sommerfest i Skovlunde Bypark. Vi var desværre nødt til at aflyse arrangement på grund af for få tilmeldinger. Der skete imidlertid det, at nogen ikke fik besked på, at festen var aflyst og det beklager vi selvfølgelig. I forbindelse med generalforsamlingen sidste år blev der nedsat et TV-udvalg. Et af udvalgsmedlemmerne Rolf overtog mikrofonen og fortalte om det arbejde han havde foretaget angående TV-udbydere på markedet og han måtte erkende, at det havde været lidt af en jungle. Han endte imidlertid med at få kontakt til Claus Nielsen hos TDC, som er ansvarlig for TV. Generelt kunne Rolf informere om, at udgifterne til evt. kabeltv var dyrt og tilslutning til en ordning skulle ligge på 40-50% af alle grundejere i området, før man vil gå ind i det. Det vil i så stort et område som Skovlunde syd, være næsten umuligt.

2 Rolf fortsætter undersøgelsen og vil vende tilbage med nogle mere konkrete informationer i avisen og på vores hjemmeside. Martin takkede for indlægget. Inden Martin overgav ordet til dirigenten gjorde han opmærksom på aftenens arrangement efter generalforsamlingen, nemlig øl-smagning og han håbede så mange som muligt ville blive og smage. Dirigenten forespurgte om kommentarer til Martins beretning. Det var ikke tilfældet og den del af beretningen blev godkendt. Herefter gik ordet til Käthe Petersen omkring foreningsavisen. Käthe opfordrede endnu engang medlemmerne til at komme med indlæg til avisen og hun stillede generalforsamlingen følgende direkte spørgsmål: Læser I avisen? Ja, blev de sagt i forsamlingen Er avisen interessant? ja, blev der sagt Kan I bruge den til noget? ja, blev der sagt. Käthe gjorde endvidere opmærksom på, at man som grundejer havde mulighed for at reklamere i vores avis, ganske gratis. Har man derfor noget at byde på, som andre kan have glæde af, så kan man henvende sig til redaktionen. Der var ingen kommentarer til Käthes del af beretningen og den blev godkendt. Næste indlæg var fra Povl Daldorph omkring Fællesforeningen af grundejerforeninger i Ballerup Kommune. Foreningen er etableret som et bedre talerør overfor myndighederne. Der har været afholdt to møder i foreningen i det forgangne år. 27. april 2010, skulle mødet være repræsenteret af en foredragsholder fra Ballerup Forsyning. Selskabet varetager og opkræver alt vedr. vandforsyningen i Ballerup Kommune. Foredragsholderen meldte imidlertid afbud og man kunne ikke nå at fremskaffe en ny. På mødet hørte vi beretningen fra talsmand Hans Christensen og følgende emner blev fremført: Kommuneplan og fortætning. Mulighed for mere end én familie pr. parcel. Der skal dog tages stilling fra sag til sag. Strukturudvalget der er nedsat i Formål at få flere grundejerforeninger med i fællesforeningen. I dag er foreningen repræsenteret med ca. 43 % af grundejerforeningerne i Ballerup Kommune. Udvalget har ikke arbejdet på højtryk. Et oplæg til en pjece er blevet droppet og udvalget er nu sat i bero. Fremhævelse af novembermødet i 2008, som var et meget interessant møde, men hvor referatet endnu ikke var modtaget. På mødet debatterede man rotteplagen i kommunen, hvor anmeldelserne fra borgerne var fordoblet. Her blev det endvidere oplyst, at borgerne skal benytte BALKORT, en hjemmeside hvor man kan anmelde alle fejl og mangler i kommunen. F.eks. skæve fliser og kantsten m.m.

3 Stigende indbrud på vestegnen(32%). I den anledning blev der etableret en temaaften med Politiet den 11. maj Næste møde blev afholdt den 3. august Inden sommerferien2 010 besluttede en enig kommunalbestyrelsen at omklassificere vejene i kommunen, for derigennem at spare kr. 15 mill. om året. Dette emne var det eneste punkt på dagsordenen. Omklassificering betyder, at kommunen bevarer ejendomsretten, men overdraget drift og vedligehold af vejstykket udenfor matriklen til grundejeren. Dette tinglyses på ejendommen. På dette møde var der en jurist, som kunne bekræfte at alt var juridisk korrekt gennemført til dato. Nu er kommunen både vejbestyrer og klageinstans. Det i sig selv indikerer, at det kan blive svært at komme igennem med indsigelser. På det tidspunkt viste man ikke hvilke veje det kom til at dreje sig om, men man vidste at det kom til at dreje sig om 2/3 af vejene i kommunen. Det blev oplyst fra kommunen at den enkelte grundejers merudgift ved denne omklassificering ville blive ca. kr /år pr. husstand. Den 11. oktober skulle kommunen tage den endelige beslutning til næste års budget og besparelser Man oplyser fra kommunen at det forventes at komme ud til høring. Man vil herefter få 8 uger til at komme med indsigelser. Fællesforeningen bliver på mødet enige om at udfærdige et klagebrev til kommunen. Det bliver sendt til Kommunalbestyrelsen, med opfordring til at afholde et særskilt møde med fælles-foreningen og hele kommunalbestyrelsen. Fællesforeningen får aldrig svar på henvendelsen og mødet fik man aldrig. Herefter overtog Torben Hansen beretningen og fortsatte med omklassificering af vores veje. Dette emne har været en lang rejse og Torben prøvede at fortælle om dets rejse frem til dags dato. Bestyrelsen har arbejdet hårdt på at protestere med privatiseringen, hvilket er sket i samarbejde med fællesudvalget, men også direkte gennem breve overfor kommunalbestyrelsen og på borgermøder. Borgermødet blev fremhævet som et eksempel på, at borgmesteren ikke er villig til at høre på indsigelser(se et videoklip på vores hjemmeside). Torben redegjorde for hvilke veje der er omfattet, hvad grundejernes forpligtelser bliver samt de forventede økonomiske konsekvenser. På vores hjemmeside findes der udførlig information om emnet. Der kom mange kommentarer til dette emne og følgende er en sammenfatning: Erfaring fra lignende situationer blev fremhævet og de problemer det medførte. Bl.a. er der altid nogen som ikke vil være med i et vejlaug eller nogen der ikke betaler til vedligeholdelsen.

4 Forslag om, at udgiften bliver trukket via ejendomsskatten. Vejene skal være renoveret inden overtagelse af grundejerne, men vores vejene har ikke været renoveret gennem de sidste år. Eksempler fra København Kommune blev fremført, hvor intet fungerede og vejene blev overdraget i en forfærdelig stand. Der er intet man kan gøre ved det. Ballerup Kommune skal aflevere vejene i renoveret stand. De er i gang og fortsættelse af arbejdet begynder igen i april/maj Privatisering/omklassificering. Man kan bruge ordene som man vil. Kommunen pålægger en minoritet er udgift, som typisk er en kommunal udgift. Vi skal derfor have flere muskler i fællesforeningen. Kontingentet må sættes op og man må hyre nogle eksperter, der kan rådgive i denne situation, så man kan stå stærkere overfor kommunen. Man bør indgå i politik og opstille en liste, hvor man køre denne mærkesag. Det vil give mulighed for at være med ved bordet, når beslutningerne skal tages. Povls og Torbens beretning blev efterfølgende godkendt. 3. Fremlæggelse af regnskab: Torben gennemgik regnskabet der giver et overskud på kr ,78 hvilket skyldes mindre udgifter på aktiviteter og større indskud fra nye grundejere. Der kom kommentar omkring beløbet på kr , som nye grundejere skal indbetale. Man mente det var en stor udgift oveni alle de øvrige udgifter i forbindelse med køb af bolig. Såfremt man ønsker at dette indskud skal være større eller mindre kræver det en vedtægtsændring og forslag til vedtægtsændringer skal fremsendes til bestyrelsen inden året før generalforsamlingen. Käthe gjorde opmærksom på, at sammenligner man med andre grundejerforeninger er vores indskud meget lille. Regnskabet blev herefter godkendt. 4. Indkomne forslag: Povl Daldorph gennemgik sit forslag overfor generalforsamlingen og der var bred enighed om, at bestyrelsen i grundejerforeningen skulle arbejde for, at grundejerforeningen fremover skulle varetage det administrative efter en evt. overdragelse af vores veje. Forslaget blev herefter godkendt. 5. Budget for det kommende år: Torben gennemgik budgettet for Udgiften til aktiviteter var hævet, bl.a. på grund af vores ølsmagning denne aften efter generalforsamlingen. Der er endvidere ekstra udgift på porto i forbindelse med udsendelse af det fælles klagebrev fra grundejerne til Ballerup Kommune. Honoraret til kassereren er sat op, mod at refusion for telefonudgifter til formand og kasserer er bortfaldet. Budgettet blev godkendt.

5 6. Valg af bestyrelsen, revisorer og suppleante. Formand: På valg var formand Martin Tiemroth, som ikke ønskede genvalg. Bestyrelsen foreslog den nuværende kasserer Torben Hansen, som blev valgt. Kasserer: Da den nuværende kasserer blev valgt som formand skal foreningen have ny kasserer og her foreslog bestyrelsen den nuværende sekretær Käthe Petersen, som blev valgt for et år. Sekretær: Da nuværende sekretær blev valgt som kasserer foreslog bestyrelsen Inge Overby som ny sekretær, som blev valgt. Revisor: Nuværende revisor Ea Andreassen blev genvalgt. Bestyrelsesmedlem: Nuværende bestyrelsesmedlem Hans-Henrik Rytter blev genvalgt. Bestyrelsessuppleant: Da nuværende suppleant Inge Overby blev valgt som sekretær i bestyrelsen søger bestyrelsen en ny suppleant. Ny bestyrelsessuppleant blev Rikke Hansen, Morelvej Eventuelt Povl forespurgte generalforsamlingen om der var nogen i forsamlingen der have erfaring omkring drift/vedligeholdelse af veje eller måske en jurist. Han opfordrede forsamlingen til at få eventuelle personer med disse erfaringer til at kontakte bestyrelsen. Foreningens gamle husforsikring blev debatteret, især omkring forhøjelse af forsikringsbeløbet. Torben gjorde opmærksom på, at vi ikke længere havde en særaftale med Alm. Brand og var man utilfreds med prisen, skulle man forhøre sig hos andre forsikringsselskaber. Der blev forespurgt om alle grundejere skulle sende foreningens fælles klagebrev til kommunen og det opfordrede bestyrelsen alle til at gøre. Efter udskiftning af vores stophaner har fortov m.m. sat sig mange steder og man gjorde i sin tid opmærksom på, at man fra kommunens side ville rette op på det efter ca. 1 år. Der er imidlertid ikke sket noget endnu. Bestyrelsen opfordrede her grundejerne til at benytte og her indberette fejl og mangler. Man forespurgte bestyrelsen om det ikke kunne være en god ide at slå sig sammen med de øvrige grundejerforeninger omkring os. Povl gjorde opmærksom på, at der i vores område findes så mange, både store og små grundejerforeninger og det vil næsten være en umulighed. Det er derfor vi har 8

6 Fællesforeningen for grundejerforeninger i Ballerup og det er her vi skal fremstå som talerør. Hans-Henrik afsluttede punktet eventuelt med at opfordre til at så mange som muligt blev til vores ølsmagning efter generalforsamlingen. Dirigenten takkede for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen afsluttet.

Uge 29 Kræmmermarked juli 2011

Uge 29 Kræmmermarked juli 2011 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Parcelforeningen Toftholm

Parcelforeningen Toftholm Parcelforeningen Toftholm Referat af Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 14. marts 2013 kl. 19.00 i Carlsberg Lounge ved Skovpubben i Skovlunde Syd-Centret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent: 2. Beretning: 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Budget for de kommende år. 6. Valg af bestyrelse

Dagsorden: 1. Valg af dirigent: 2. Beretning: 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Budget for de kommende år. 6. Valg af bestyrelse Parcelforeningen TOFTHOLM Referat af ordinær generalforsamling afholdt mandag den 19. marts 2012 kl. 19.00 i Heineken-Room Skovpubben i Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Et salg af obligationer skal, i henhold til vore vedtægter 6, godkendes af generalforsamlingen.

Et salg af obligationer skal, i henhold til vore vedtægter 6, godkendes af generalforsamlingen. i Skovlunde Kulturhus (biblioteket) i Skovlunde Syd centret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning: Fastelavnsfest 2. marts 2014 Fællesudvalg Dragedag september 2013 Foreningsavisen Foreningens hjemmeside

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Nye naboer. Fastelavn 19. februar 2012. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 19. marts 2012 Bemærk nyt sted!

Nye naboer. Fastelavn 19. februar 2012. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 19. marts 2012 Bemærk nyt sted! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr.1 februar 2012 15. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

D Afhentning af affald. Privatisering af vores veje. Indkaldelse til generalforsamling tirsdag den 24. marts 2011 Bemærk nyt sted!

D Afhentning af affald. Privatisering af vores veje. Indkaldelse til generalforsamling tirsdag den 24. marts 2011 Bemærk nyt sted! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

NB! Ny dato til generalforsamlingen. 17. marts Nye naboer. Tur med naturvejleder husk den 13. april 2010 kl. 17:00. Billeder fra fastelavn

NB! Ny dato til generalforsamlingen. 17. marts Nye naboer. Tur med naturvejleder husk den 13. april 2010 kl. 17:00. Billeder fra fastelavn ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2010 13. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 17. marts 2010

Referat fra generalforsamlingen 17. marts 2010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2010 13. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Rolighedsparken

Grundejerforeningen Rolighedsparken Referat af Generalforsamling tirsdag den 11. april 2019. 30 stemmeberettigede husstande var repræsenteret. Kim Andersen (KA): Bød velkommen. Ad dagsordenens punkt 1: Valg af dirigent. KA: Foreslog Pierre

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 11. marts 2008 i Grundejerforeningen Toftholm.

Referat af generalforsamlingen den 11. marts 2008 i Grundejerforeningen Toftholm. Referat af generalforsamlingen den 11. marts 2008 i Grundejerforeningen Toftholm. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget for det kommende

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Formandens hjørne. Lidt til smilebåndet. Indkaldelse til generalforsamling 17. marts 2015 kl. 19:00.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Formandens hjørne. Lidt til smilebåndet. Indkaldelse til generalforsamling 17. marts 2015 kl. 19:00. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2015 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Fastelavn. Vinsmagning efter generalforsamlingen. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Fastelavn. Vinsmagning efter generalforsamlingen. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2016 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Grundejerforeningen Sønderholm

Grundejerforeningen Sønderholm Grundejerforeningen Sønderholm Referat af: Ordinær generalforsamling tirsdag den 17. april 2018 kl. 19.00 i Pilegårdsskolens festsal Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN 25. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Torsdag den 25. februar 2016 Kl. 19.30 Dagsorden: Valg af dirigent Walter Larsen (Stokkemarkevej 21) blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Kom til dragedag den 22. september 2013 kl.. 11. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Kom til dragedag den 22. september 2013 kl.. 11. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2013 16. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN

Grundejerforeningen DAMGAARDEN Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 22. ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 APRIL 2010 Referat af: 22. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Onsdag d. 24. marts 2010

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

I

I ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2014 17. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Nye naboer. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lyst til en billig køkkenhave? Få styr på dine bygninger. Indlæg efter generalforsamlingen:

Nye naboer. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lyst til en billig køkkenhave? Få styr på dine bygninger. Indlæg efter generalforsamlingen: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr.1 februar 2013 16. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

GF Potentilvej Generalforsamling tirsdag, d.12.04.2005, mødesalen, Høje-Taastrup Bibliotek.

GF Potentilvej Generalforsamling tirsdag, d.12.04.2005, mødesalen, Høje-Taastrup Bibliotek. Generalforsamling 2005 GF Potentilvej Generalforsamling tirsdag, d.12.04.2005, mødesalen, Høje-Taastrup Bibliotek. Repræsentanter for 31 af 35 huse var til stede ca. 61 personer i alt. Tilsendte dagsorden

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere