Kriterier for tildeling af timer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kriterier for tildeling af timer"

Transkript

1 d (rev. Sommer 2010) Kriterier for tildeling af timer Fordelingsmodel Der tildeles træningstider i Fredericia Kommunes indendørs idrætsfaciliteter (dog ikke svømmefaciliteter eller skydefaciliteter) og i de selvejende idrætsfaciliteter i kommunen. Der tildeles timer til badminton, basketball, håndbold, volleyball, gymnastik (herunder aerobic, yoga, pilates med mere), foreningsdans, floorball, rugby, indendørsfodbold, cricket og tennis. Hvis ansøgningen omfatter idrætter, der ikke indgår under ovenstående, laves der en kort beskrivelse af den idræt, der søges tid til. Bordtennis, kampsport, vægtløftning og boksning tildeles de faciliteter der er særligt egnede til den enkelte aktivitet. Den bagvedliggende tanke for fordelingen af timer er, at alle der dyrker idræt i Fredericia Kommune er en del af et samlet fællesskab, hvori de forskellige faciliteter indgår. Ved selve fordelingen af de lokale faciliteter lægges der samtidig vægt på, at lokale idrætsforeninger tildeles tid i de lokale faciliteter. Ansøgningen om træningstid foregår elektronisk via kommunens hjemmeside. Der skal laves en ansøgning for hele foreningen/afdelingen og herunder en pr. hold. 1. I forhold til den enkelte idræt er der på forhånd peget på en række faciliteter, der kan honorere den enkelte idræt. Ved ansøgning skal der prioriteres min. to faciliteter. Det tilstræbes, at tildelingen af faciliteter sker med udgangspunkt i det nærområde, som foreningerne har tilknytning til. 2. Periodelængden eller sæsonlængden kan ønskes frit, dog minimum 4 uger, fra uge Der tildeles timer til fast træning i hallerne alle dage. Prime time opfattes som mandagtorsdag kl , og fredag kl , i alt 30 timer - derudover 5 timer i løbet af hele ugen (formiddage, hverdage kl , fredag efter kl. 20 eller i løbet af weekenden). Det tilstræbes at der i perioden uge 43-6, hvor der er mest rift om timerne i hallerne, tildeles 35 timer pr. uge pr. hal eller mere. 3. Ved fordeling af antal træningstimer tages der hensyn til, hvor mange deltagere, der forventes på det enkelte hold, med udgangspunkt i deltagerantallet i den foregående sæson. Ved opstart af en ny aktivitet for en eksisterende forening beskrives det kort på hvilken baggrund, det forventede antal deltagere er fremkommet. Nye aktiviteter kan ikke forvente at få tildelt timer i perioden uge 43-6 i primetime, hvor der er størst efterspørgsel på timer. 4. Nye godkendte foreninger, der ønsker at starte aktiviteter op i et område, tildeles i udgangspunktet 1 time i primetime og 1 time uden for primetime.

2 Ansøgninger fra nye foreninger skal være indleveret samtidig med eksisterende foreningers ansøgninger i februar/marts. Alternativt vil der kun blive tildelt timer i ledig tid. 5. Som udgangspunkt regnes der med følgende antal deltagere pr. time for at få udløst en hel haltime. Idrætsgren Aldersgruppe Deltagere pr. time (beregningsfaktor) Badminton Voksne/unge 14 Børn 14 Basketball Voksne/unge 12 Fodbold Voksne/unge 16 Børn 8-12 år 16 Børn 0-8 år Fortrinsvist i sale, ellers 20 Gymnastik Voksne/unge 25 Børn 40 Floorball Voksne/unge 12 Håndbold Voksne/unge 14 Børn 8-12 år 14 Børn 0-8 år 20 Tennis Voksne/unge 8 Børn/unge 8 Tennis, mini Børn/unge 15 Volleyball Voksne/unge 18 Børn 21 Foreningsdans Voksne/unge 50 Børn 50 Rugby Voksne/unge 16 Cricket Voksne/unge 14 Med mindre andet er anført, regnes børn som deltagere mellem 0-12 år, og Voksne/unge som alle over 12 år. 6. Fodbold 0-8 år tildeles tid i gymnastiksale, med mindre der ikke er en sal i lokalområdet. Gymnastikhold med under 40 børn eller under 25 voksne tildeles tid i gymnastiksale. 7. I forhold til fordelingen af timer i de lokale faciliteter, fordeles timerne med udgangspunkt i følgende prioriteringsmodel: Tidspunkt på dagen Aldersgruppe 08:00 16:00 * Seniorer (+ 60 år) 16:00 19:00 Børn (0-12 år)

3 17:00 21:00 Unge (12-18 år) :30 Voksne (over 18 år) *Begrænset rådighed. Timerne i dette tidsrum aftales i en dialog mellem den enkelte hal, tilknyttede institutioner (herunder dagplejer, børnehaver og skoler), foreninger og andre interesserede. Hvis der ikke kan opnås enighed afgør Kultur & Fritid fordeling. 8. I forhold til at få træningstimer i den lokale facilitet foregår dette ud fra følgende prioritering. Der tages udgangspunkt i at børn og seniorer er mindre mobile end unge og voksne. 1. prioritet: Børn 2. prioritet: Seniorer 3. prioritet: Unge 4. prioritet: Voksne 9. Der tages hensyn til at aktiviteter med flere træningspas får disse placeret hensigtsmæssigt i forhold til den pågældende aktivitet. 10. Eliteidræt: Man skal mindst være 13 år for at være eliteidrætsudøver. I håndbold: Elitedefinitionen relaterer til hold. Foreningens hold skal være placeret i en af de to højeste rækker (DHF system). I badminton: Elitedefinitionen baserer sig på den enkelte atlets status. Udøverne skal have skal elitestatus eller mesterrækkestatus. 11. Der tages hensyn til, at eliteidræt betyder flere træningspas om ugen. Hvis der ønskes mere end tre træningspas om ugen for eliteidrætten, skal dette angives sammen med en begrundelse. Ved tildeling af flere end 2 træningspas kan det ikke garanteres, at disse vil blive tildelt i den samme facilitet. 12. Længden for et træningspas er generelt 1 time for breddeidræt og 1½ time for eliteidræt. Breddehold kan ønske 1 eller 2 træningspas pr. uge og det kan være i forlængelse af hinanden. Udendørsidrætter (fodbold, tennis, rugby m.fl.) tildeles 1 træningspas pr. uge pr. hold a 1 time, ud fra den betragtning at indendørs træning ikke er den primære for disse idrætter. 13. Inden for den enkelte forening (ikke hovedforening) skal foreningen selv fordele eller omfordele det tildelte antal timer. 14. Foreningerne betaler kun halleje for det faktiske antal bookede timer. 15. Hallerne kan aflyse foreningernes timer med 4 ugers varsel. Foreningerne kan aflyse timer med 4 ugers varsel. Hvis aflysningen er foretaget 4 uger inden, skal foreningen ikke betale for timen/-erne. Hvis hallerne aflyser timer for foreningerne, tilstræbes det at foreningerne tilbydes træningstid på andre dage, tidspunkter eller steder. De er ikke forpligtiget til at tage imod en anden tid.

4 16. Der ønskes etableret et fælles internetbaseret bookingsystem, hvor der er oversigt over alle faciliteter i kommunen. Foreninger er forpligtet til at afmelde træningstider, som de ikke bruger. Disse kan således stilles til rådighed for andre foreninger eller faciliteten kan selv etablere aktivitet i disse tidsrum. 17. Med udgangspunkt i ansøgningerne fra foreningerne udarbejder Kultur og Fritid et oplæg til, hvor foreningerne skal tildeles tider i prime time og hvor mange timer, de skal tildeles. Der tages udgangspunkt i perioden uge Herefter bliver der indkaldt til et fordelingsmøde, hvor de fem lokalområder er samlet om, først at fordele internt efterfølgende fælles med henblik på at få kabalen til at gå op. De fem områder er: a. Fredericia By; Fredericia Idrætscenter (6 haller samt andre lokaler), Skansevejens Skoles Hal (1 hal), Gymnasiet (1 hal) i timerne efter kl Sale på skoler: 2 sale på Egumvejens Skole, 1 sal på Skansevejens Skole to sale på Skjoldborgvejens Skole, to sale på Alléskolen, 3 sale på Købmagergades Skole, 2 sale på Treldevejens Skole b. Bredstrup-Pjedsted Hallen (1 hal), (1 sal) Sale på skoler: 1 sal på Bredstrup Pjedsted Skole c. Bøgeskovhallen (1 hal), d. Elbohallen (2 haller), (1 sal) Sale på skoler: 1 sal på Skærbæk skole, to sale på Taulov Skole, 1 sal på Herslev Central Skole, e. Erritsøhallen (2 haller og 1 sal) og Bakkeskolens Hal (1), 1 sal på Lyng Skole Gymnastiksalene tildeles i de lokalområder de ligger i. 18. Der lægges vægt på at idræt for handicappede tildeles timer i hallerne, hvis de ønsker det, og at der tages særligt hensyn til deres ønsker og behov. 19. Ungdomsskolen, fritidsklubber, sociale institutioner, SFO med videre har prioritet efter idrætsforeningerne og skal fortrinsvis have tildelt timer i tiden 15:00 til 17: En forening kan miste en træningstid, hvis antallet af udøvere ikke lever op til kravene i pkt. 2. Der udvikles en model for egen kontrol i forhold til dette. 21. Hvis der er en forening, hvor timetallet eller det økonomiske grundlag ændres markant, tages der kontakt til den enkelte forening, og der findes en løsning i samarbejde med foreningen, idrætsfaciliteten, SIF og Kultur & Fritid.

5 Den årlige procedure for timefordeling Tid 2010 Tid 2011 og frem Indhold februar Kultur & Fritid indkalder marts ønsker fra tidligere og evt. nye brugere 21. april 15. marts Foreninger afleverer deres begrundede ønsker april 15. marts 1. april Der laves evt. et eller to åben møder hvor foreningerne kan komme og få afklaret spørgsmål i forbindelse med ønskerne. Kultur & Fritid udarbejder Grovtal Primo maj Primo april Der afholdes koordineringsmøde med formændene for de 5 haller, SIF, K&F og evt. en repr. fra salene/skolerne 19. maj 15. april Det afholdes fælles timefordelingsmøde med repr. fra hallerne/salene og det nødvendige antal fra foreningerne. Fordelingsplanen laves. SIF er mødeleder. 26. maj Senest 1. Maj Mødereferat og kontrakter udsendes til foreningerne Ca og Ca og Opfølgningsrapportering Bemærkninger Særligt skema udarbejdes så alle nødvendige oplysninger er tilgængelige Grovtallene skal afdække hvilke klubber der skal have ca. hvor mange timer og i hvilke haller/sale Grovtallene drøftes og tilrettes Herefter kan hallerne/hovedforeningerne selv udarbejde en skitse Mødet afvikles i et stort fælles lokale med et bord for hver hal. Foreninger deltager ved de borde som svarer til de haller de skal være i. Der koordineres efter behov på tværs af bordene. Foreningerne har pligt til at meddele forandringer. Sanktionsmuligheder skal være kendte

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 9.december 2009 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: Notatet

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 11. december 2014 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: I dette

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale 1 Fordeling af timer i idrætshaller/sale og svømmehaller/svømmesale Udgangspunktet

Læs mere

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Forord Lokalefordelingen er samlet under Folkeoplysningsudvalget, som har den overordnede kompetence. Kravene i folkeoplysningsloven

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Vedtaget af Skanderborg Kommune 23. februar 2017 Retningslinjerne træder i kraft den 1. marts 2017 Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Anvisning af kommunalt

Læs mere

Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport

Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport Bjarne Ibsen og Jan Toftegaard Støckel Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Institut for Idræt og Biomekanik

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Anvisning af kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune til brug for folkeoplysende

Læs mere

Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale.

Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale. Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale. Halfordelingsudvalg Fordeling af lokaler henhører under Kultur- og Fritidsudvalget,

Læs mere

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter:

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Formål: Fordelingsreglerne for Sorø kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces med klare prioriteringer.

Læs mere

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Forord Lokalefordelingen er samlet under Folkeoplysningsudvalget, som har den overordnede kompetence. Kravene i folkeoplysningsloven

Læs mere

Procedure- og tidsplan

Procedure- og tidsplan SOLRØD KOMMUNE IDRÆTSSEKTIONEN/KULTUR OG FRITID NOTAT Emne: Til: Procedure- og tidsplan for fordeling af lokaler og udendørsanlæg i Solrød Kommune Foreningerne i Solrød Kommune Dato: 11. december 2014

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune Århus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 2007-2008 Lokaletildelingen gennemføres på baggrund af Folkeoplysningslovens 21 og 22 samt bekendtgørelsens

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for tildeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for fordeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

Fordelingsregler. for Idrætsfaciliteterne. i Egedal kommune

Fordelingsregler. for Idrætsfaciliteterne. i Egedal kommune Sagnr. 09/7933 Fordelingsregler for Idrætsfaciliteterne i Egedal kommune Indholdsfortegnelse: Forord..... side: 03 1. Folkeoplysende foreninger side: 05 2. Vederlagsfrit versus leje. side: 05 3. Ansøgningsrunder

Læs mere

Regler og procedurer for booking af tst s haller, lokaler og Café

Regler og procedurer for booking af tst s haller, lokaler og Café Regler og procedurer for booking af tst s haller, lokaler og Café I. Intern booking procedure for tst s afdelinger side 2-3 II. Ekstern booking procedure for haller og lokaler i tst side 4 III. Arrangementer

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG Udlån af ledige, offentlige lokaler og anlæg til brug for folkeoplysende virksomhed sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven. Ved udlån af

Læs mere

Retningslinjer for brug af Slagelse Kommunes svømmehaller

Retningslinjer for brug af Slagelse Kommunes svømmehaller 1 Retningslinjer for brug af Slagelse Kommunes svømmehaller Slagelse Kommunes svømmehaller stilles til rådighed efter følgende principper: Vederlagsfrit: 1. Godkendte, folkeoplysende svømmeklubber, dykkerklubber,

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER 1. Hvem kan låne kommunens lokaler Foreninger i Skanderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

Generelle retningslinjer for lokalefordeling og lån af lokaler i Faxe Kommune til folkeoplysende foreninger m.fl.

Generelle retningslinjer for lokalefordeling og lån af lokaler i Faxe Kommune til folkeoplysende foreninger m.fl. Generelle retningslinjer for lokalefordeling og lån af lokaler i Faxe Kommune til folkeoplysende foreninger m.fl. Indhold 1. Udgangspunkt 2. Lovgrundlag 2.1 Generelle bestemmelser 2.2 Prioriteringer 3.

Læs mere

HOLBÆK SPORTSBY FORENINGSMØDE. Dato: 17. maj 2017, kl Sted: Holbæk Kommune, Kantinen, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk DAGSORDEN. 1.

HOLBÆK SPORTSBY FORENINGSMØDE. Dato: 17. maj 2017, kl Sted: Holbæk Kommune, Kantinen, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk DAGSORDEN. 1. DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Organisering og principper a. Gendrøftelse af generelle principper mhp. opnåelse af enighed i. Bilag: Generelle principper, organisationsdiagram, årshjul 3. Rammer for foreninger

Læs mere

Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg

Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg Regler for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg Indholdsfortegnelse: 1. Generelle bestemmelser 2. Hvem kan låne lokaler? Folkeoplysende foreninger Lokalelånsberettigede foreninger Foreninger

Læs mere

Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer

Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer 2018 Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer Gældende fra og med sæsonen 2018/2019 FREDERIKSBERG IDRÆTS-UNION Frederiksberg Idræts-Union Side 1 / 9 Indhold FIUs Idrætsudvalg... 2 Anlæg...

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg Indhold 1. Generelle regler...3 1.10. Indledning...3 1.11. Målsætning

Læs mere

Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Glostrup Kommune

Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Glostrup Kommune Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Glostrup Kommune Version 8 - den 29. januar 2013 Godkendt af Kulturudvalget den 26. februar 2013 Indholdsfortegnelse: Forord... 3 1. Folkeoplysende foreninger...

Læs mere

IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER

IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER - 1 - IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER oktober 2013 - 2 - INDHOLD Titel: Idrættens Timefordelingsregler Dato: 3. udgave oktober 2013 Udarbejdet af Idrættens Samråd og Høje-Taastrup Kommune Doknr. Journalnr.

Læs mere

Børn og unge i bevægelse Resultaterne af en undersøgelse af børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune i 2007

Børn og unge i bevægelse Resultaterne af en undersøgelse af børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune i 2007 Børn og unge i bevægelse Resultaterne af en undersøgelse af børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune i 2007 Bjarne Ibsen og Jan Toftegaard Støckel Center for forskning i Idræt, Sundhed og

Læs mere

Idrætsvaner og brug af idrætsfaciliteter

Idrætsvaner og brug af idrætsfaciliteter Oplæg ved Opstartsmøde vedr. kapacitetsudnyttelse og foreningers brug af idrætsfaciliteter i Lyngby- Taarbæk Kommune 3. november 2016 Peter Forsberg Analytiker og ph.d. Idrættens Analyseinstitut/ Syddansk

Læs mere

til fritidsbrug 3. udgave februar 2012

til fritidsbrug 3. udgave februar 2012 Lokaletildelingen Lån foregår af på kommunale grundlag af Fredensborg Kommunes lokaler gældende regler for lokaleudlån. til fritidsbrug 3. udgave februar 2012 3. udgave februar 2012, redaktionelt tilrettet.

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler 1. Hvem kan låne kommunens lokaler? Foreninger i Sønderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

VOKSNE BORGERES IDRÆTSVANER OG FACILITETSBRUG

VOKSNE BORGERES IDRÆTSVANER OG FACILITETSBRUG Oplæg til WannaSport Workshop Njalsgade 28. november 2016 Peter Forsberg Analytiker og ph.d.-stud. Idrættens Analyseinstitut/ Syddansk Universitet T: 40885279 E: peter.forsberg@idan.dk Foto: Lokale og

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg 1 Indholdsfortegnelse Side Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg 2 Hvem kan låne lokaler og udendørs anlæg

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

25. maj l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l

25. maj l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l 1 1. Hvilke facilitetsbehov har forskellige segmenter af befolkningen? 2. Hvilke krav stiller udviklingen i befolkningens idrætsvaner til fremtidens idrætsfaciliteter 3. Hvad er konsekvenserne, hvis de

Læs mere

Faxe Kommune Oplæg den 25. september 2014

Faxe Kommune Oplæg den 25. september 2014 Faxe Kommune Oplæg den 25. september 2014 Simon Rømer Roslyng Agenda 1. DGI og udvikling af idrætsfaciliteter 2. Aktuelle udfordringer/muligheder for idrætsfaciliteter og foreninger 3. Hvordan skaber vi

Læs mere

Regler for tildeling af træningstid i haller og sale

Regler for tildeling af træningstid i haller og sale Regler for tildeling af træningstid i haller og sale FORMÅL Fordelingsreglerne for Sorø kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces med klare prioriteringer. Ud fra dette regelsæt

Læs mere

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 Dato 8. marts 2016 Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 KULTUR OG FRITID Generelle kommentarer Hvis foreningen viser sig ikke at kunne gøre brug af den tildelte tid skal den aflyses

Læs mere

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2015/ 2016 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau AMBITIONER? Idrætslinjen giver dig mulighed for: At udvikle dig i et idrætsmiljø sammen med andre talentfulde idrætsudøvere og med kvalificerede

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg. Regelsættet

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

BENYTTELSE AF IDRÆTSFACILITETER I VIGERSTEDHALLEN. Tillægsnotat til undersøgelsen Fremtidens Idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune

BENYTTELSE AF IDRÆTSFACILITETER I VIGERSTEDHALLEN. Tillægsnotat til undersøgelsen Fremtidens Idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune BENYTTELSE AF IDRÆTSFACILITETER I VIGERSTEDHALLEN Tillægsnotat til undersøgelsen Fremtidens Idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune Rapport / Maj 2016 Analyse af kapaciteten i Delanalyse 4 i Fremtidens Idrætsfaciliteter

Læs mere

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Idrætsanlæggenes svar på spørgeskema Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Formålet med analysen Formålet med undersøgelsen

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Gældende fra 1. april 2019 version 08.05.2019 Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal

Læs mere

TRENDAR ANLEGGSUTBYGGING. - kreativ fleirbruk

TRENDAR ANLEGGSUTBYGGING. - kreativ fleirbruk TRENDAR ANLEGGSUTBYGGING - kreativ fleirbruk V./Laura Munch, konsulent i Lokale- og Anlægsfonden Det Maritime Ungdomshus Lokale- og Anlægsfondens vedtægter Fonden skal udvikle kultur- og fritidsområdet

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Referat: Fællesmøde med IU, fagidrætsudvalgsformænd, formænd for idrætsforeninger uden fagidrætsudvalg samt halinspektører. Tid og sted: Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.30.

Læs mere

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Ballerup 29. maj 2019 Nuværende tekst Halfordelingsudvalget Fordeling af lokaler og kunstgræsbaner henhører

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2. Åbent møde

Referat. Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2. Åbent møde Refer tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2 Åbent møde Tilstede Inger Christensen (A) formand René Almind - næstformand Brian Lund Madsen (A) Marianna Hesselholt (V) Tom Nielsen (A)

Læs mere

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup Gymnasium - et tilbud til unge talenter Dagsorden Kl. 17.00-18.00 Velkomst ved rektor Jørgen Rasmussen fra Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE

HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, 30.8.2018 Oplæg 1. Hvor kom vi fra? 2. Visionen for Holbæk Sportsby samling af hele byens idrætsliv 3. De nye rammer hvad får vi? 4. Organisatoriske rammer 5. Opsamling

Læs mere

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut IDRÆT I GRØNLAND Analyse og anbefalinger Trygve Laub Asserhøj Idrættens Analyseinstitut Konference Fremtidens idræt i Grønland d. 17. august 2016 Oversigt Kort om baggrunden for analysen Analysens resultater

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg. (Særlige ændringer er markeret med rødt)

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg. (Særlige ændringer er markeret med rødt) 1 Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg (Særlige ændringer er markeret med rødt) 2 Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg...3 Hvem kan låne lokaler

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Fælles- og Kulturforvaltningen Kulturafdelingen Godkendt Køge Byråd 27. november 2012 Retningslinjer for lån og leje af kommunale lokaler

Læs mere

Idræt i bevægelse. Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN

Idræt i bevægelse. Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN Idræt i bevægelse Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN Idræt i bevægelse Idrætspolitik for Horsens Kommune Vedtaget af Horsens Byråd d. 23.10.2012 Indhold Forord... 4 Idræt i bevægelse...

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE

FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE Temadrøftelse om idrætsfaciliteter, Kulturudvalget Aarhus Kommune, 28. juni 2016 Henrik H. Brandt henrik.brandt@idan.dk FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE AARHUS HAR EN IDRÆTSAKTIV BEFOLKNING Facilitetsdækning

Læs mere

Skolesalsfordeling - FIU

Skolesalsfordeling - FIU Skolesalsfordeling - FIU 2017-2018 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for skolesale for sæsonen 2017/2018. Vedtaget den 4. maj 2017 Skolernes gymnastiksale er lukket fra 1. juni til 31. august samt

Læs mere

HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN APRIL 2018 KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE

HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN APRIL 2018 KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN 10-11. APRIL 2018 Kan man designe et inkluderende og bredt favnede idrætsmiljø helt fra bunden og samle hele byens idrætsliv om ideen? Visioner og udfordringer for

Læs mere

A - Generelt... 1. B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter... 2

A - Generelt... 1. B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter... 2 Lokaleudlånsregler Frederiksberg Kommune 28-05-2009 Sagsbeh: VF Sagsnr.: 1147-100482 Dokumentnr.: 1147-789690 Kulturdirektoratet A - Generelt... 1 B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter...

Læs mere

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Lokaleudlån Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Hillerød den 12. januar 2012. GENERELT... 3 ANSØGNING OM

Læs mere

Fordelingsregler. for Idrætsfaciliteterne. i Egedal kommune

Fordelingsregler. for Idrætsfaciliteterne. i Egedal kommune Sagnr. 09/7933 Fordelingsregler for Idrætsfaciliteterne i Egedal kommune Indholdsfortegnelse: Forord..... side: 03 1. Folkeoplysende foreninger side: 05 2. Vederlagsfrit versus leje. side: 05 2a Betalings

Læs mere

Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Herlev Kommune

Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Herlev Kommune Fordelingsregler for idrætsfaciliteter i Herlev Kommune Revideret 20. december 2011 Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Fordelingsregler for idrætsfaciliteter... 3 1. Folkeoplysende foreninger... 3 2. Vederlagsfrit

Læs mere

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter By, Land og Kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter mellem Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Faaborg-Midtfyn Kommune (herefter

Læs mere

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Indledning I Hedensted Kommune ønsker vi, at alle har mulighed for at være fysisk aktive og dyrke fælleskabet i de lokale idrætsfaciliteter.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 24. april 2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.30 Bemærkninger: Folkeoplysningsudvalget,

Læs mere

Baggrundsviden og fakta vedr. ny Fritids- og friluftsstrategi

Baggrundsviden og fakta vedr. ny Fritids- og friluftsstrategi Baggrundsviden og fakta vedr. ny Fritids- og friluftsstrategi Indhold Indledning... 1 Baggrundsviden og fakta... 2 Udvikling i foreningers medlemstal og befolkningssammensætningen i Faaborg-Midtfyn Kommune...

Læs mere

Hovedforening Aktivitet 2018 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt for Seniorer Krocket 7 Bramming Firma- og Familieidræt Cykling Dans 1

Hovedforening Aktivitet 2018 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt for Seniorer Krocket 7 Bramming Firma- og Familieidræt Cykling Dans 1 Hovedforening Aktivitet 2018 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt for Seniorer 36 43 Krocket 7 Bramming Firma- og Familieidræt Cykling 35 487 Dans 1 Fitness 49 Fodbold 51 Gang 62 Gymnastik 170 Løb 30 Idræt

Læs mere

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd 10 9 Kvinder Mænd 6 5 74 % 62 % 61 % 2 1 Lyngby-Taarbæk Kommune Nationalt Men hvad laver de egentlig?!! Mænd løber og styrketræner. De cykler og dyrker

Læs mere

Faciliteter og frivillighed

Faciliteter og frivillighed Faciliteter og frivillighed Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Institut for Idræt og Biomekanik Syddansk Universitet Forsamles og forenes om idræt Foreningsfrihed og forsamlingsfrihed

Læs mere

Spørgeskema om børn og unges motionsog sportsvaner 2011

Spørgeskema om børn og unges motionsog sportsvaner 2011 + 0 IP. nr.: Int. nr.: Spørgeskema om børn og unges motionsog sportsvaner 2011 Us. nr. 3019-2 Oktober 2011 + 0 + 0 Vejledning i udfyldelse af skema: Hvis du ombestemmer dig, efter at have sat et kryds,

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

IRH-konference 20. november Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG

IRH-konference 20. november Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG IRH-konference 20. november 2015 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG john@sxrensen.dk 20. november 2015 Erfaringer Facilitetsanalyse - Gladsaxe Baggrund for analysen Processen

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere

Budget for Fredericia Ordningen fælles for alle foren

Budget for Fredericia Ordningen fælles for alle foren Budget for Fredericia Ordningen 2018 - fælles for alle foren Samlet ramme 3,290,000 Forenings- og medlemstilsku d Samlet beløb Maks. beløb 70% 2,303,000 261,000 2,042,000 Kursustilskud 30% 987,000 Afventer

Læs mere

BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012

BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012 BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012 Nærværende notat indeholder baggrundsinformation om køn og foreningsliv. Dette følges op af korte ligestillingsvurderinger af de enkelte

Læs mere

2016/ For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2016/ For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2016/ 2017 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau Velkommen på Idrætslinjen Sidste skoleår oprettede Skovvangskolen en idrætslinje. Der blev taget godt imod det nye tiltag, og der er i skrivende

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune.

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune. ÅRHUS KOMMUNES FRITIDS- OG KULTURFORVALTNING. VESTERGADE55. POSTBOKS 619. 8100 ÅRHUS C. TELEFON 8940 48 00. TELEFAX 86 19 1722. Den August 1994 Journalnr. 82.16.00.P21/91 Kontaktperson Direkte tlf. Regler

Læs mere

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg.

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. VEDTÆGTER For Den selvejende Institution Elitesport Aalborg 1: NAVN: 1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. 2: FORMÅL:

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal

Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal 1 Indholdsfortegnelse Side Principper for anvendelse af Birkerød Squashhal 2 Hvem kan låne baner i Birkerød Squashhal gratis 2 Hvad kan lånes gratis

Læs mere

IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER

IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER - 1 - IDRÆTTENS TIMEFORDELINGSREGLER November 2017 - 2 - INDHOLD Titel: Idrættens Timefordelingsregler Dato: 6. udgave november 2017. Udarbejdet af Idrættens Samråd og Høje-Taastrup Kommune Doknr. 248474/17

Læs mere

KAPACITETSBENYTTELSE AF INDENDØRS FACILITETER I RUDERSDAL KOMMUNE

KAPACITETSBENYTTELSE AF INDENDØRS FACILITETER I RUDERSDAL KOMMUNE KAPACITETSBENYTTELSE AF INDENDØRS FACILITETER I RUDERSDAL KOMMUNE Rapport / Maj 2016 Christian Gjersing Nielsen, Aline van Bedaf & Peter Forsberg Idrættens Analyseinstitut 2 www.idan.dk KAPACITETSBENYTTELSE

Læs mere

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Resultater fra børnenes besvarelse af spørgeskema som led i undersøgelsen af idræt og idrætsfaciliteter på Bornholm Bjarne Ibsen og Louise Bæk Nielsen Center for forskning

Læs mere

Stk dages fristen gælder tillige for foreninger til at aflyse egne aktiviteter.

Stk dages fristen gælder tillige for foreninger til at aflyse egne aktiviteter. Original Sags nr. 16/10828 Principper for retningslinjer for anvisning af lokaler og udendørsanlæg. Byrådet anviser egnede ledige offentlige lokaler, herunder idrætshaller og andre haller samt udendørsanlæg,

Læs mere

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune STATUSRAPPORT 2008/2009 En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune Statusrapportens formål Medvirke til at skabe et samlet overblik over idrætsforhold i Gentofte Kommune Belyse en række centrale

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

GULDBORGSUND IDRÆT RAPPORT

GULDBORGSUND IDRÆT RAPPORT GULDBORGSUND IDRÆT RAPPORT 07.03.2017 OPSUMMERING Undersøgelsens hovedresultater VOKSNES IDRÆT OG MOTION 59% af de voksne i Guldborgsund Kommune er idræts eller motionsaktive. Andelen er ikke signifikant

Læs mere

Trygve Laub Asserhøj, Christian Gjersing Nielsen & Aline van Bedaf

Trygve Laub Asserhøj, Christian Gjersing Nielsen & Aline van Bedaf Fremtidens idrætsfaciliteter i svendborg kommune Trygve Laub Asserhøj, Christian Gjersing Nielsen & Aline van Bedaf Appendiks og bilagssamling / September 2016 FREMTIDENS IDRÆTSFACILITETER I SVENDBORG

Læs mere

Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt

Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt Prøveeksemplar 18. november 2013 Ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening 2014 - Idræt Alle felter med * skal udfyldes. Foreningsoplysninger Bestyrelsen skal være valgt af foreningens medlemmer.

Læs mere

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF En social multibane der samler alle aldre i lokalområdet til mange forskellige sportsgrene og aktiviteter.. 1 Projektets ansøger Blenstrup IF og Blenstrup hallen

Læs mere

FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE

FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE Temadrøftelse om idrætsfaciliteter, Kulturudvalget Aarhus Kommune, 28. juni 2016 Henrik H. Brandt henrik.brandt@idan.dk FREMTIDENS FACILITETER I AARHUS KOMMUNE AARHUS HAR EN IDRÆTSAKTIV BEFOLKNING Facilitetsdækning

Læs mere

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018 Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug Januar 2018 5. udgave januar 2018. 2 Lån af lokaler og anlæg i Fredensborg Kommune til fritidsbrug Indledning Godkendte folkeoplysende foreninger og grupper

Læs mere

Læs om de offentlige svømmeanlæg på www.kulturogfritid.kk.dk

Læs om de offentlige svømmeanlæg på www.kulturogfritid.kk.dk FORDELINGSREGLER FOR SVØMMEFACILITETER 2013-15 6. SVØMME- OG BADEANLÆG De københavnske svømme- og badeanlæg stilles til rådighed for mange brugergrupper kommunale og private skoler, folkeoplysende foreninger,

Læs mere

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Notat udarbejdet af: Jens Høyer-Kruse, Evald Bundgaard Iversen og Peter Forsberg Center for forskning i Idræt,

Læs mere