Inden vi går i gang...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inden vi går i gang..."

Transkript

1

2 Inden vi går i gang... For at du kan bruge systemet, skal du have modtaget følgende fra KFS: Brugernavn Adgangskode Har du ikke modtaget disse informationer, kan du ikke bruge systemet. Bemærk ligeledes at hver lejr har individuelt brugernavn og adgangskode. Derfor kan du ikke logge ind i Påskelejr 2007 med adgangskode og brugernavn fra Discipeltræf Det er lejr-udvalgets opgave at sikre data, når først adgangskode og brugernavn er udleveret af KFS. BEMÆRK: Du må ikke, på nogen som helst måde, videregive information du finder i KFS lejr-system. Det skal forblive internt blandt ansatte i KFS eller medlemmer af et lejr-udvalg. Ligeledes må et lejr-login ikke udleveres til andre. I alle af de nævnte tilfælde, vil det kunne betragtes som et brud på persondataloven.

3

4 At logge ind... På forrige side kan du se det skærmbillede, som optræder når du klikker dig på: Det er her du kan redigere tilmeldinger, seminarer osv. For at logge ind i en lejr skal du blot indtaste brugernavnet og adgangskoden, som er blevet udleveret af KFS. BEMÆRK: Du skal have slået cookies til for at kunne bruge systemet. Desuden er det sikrest, at du logger dig ud efter hvert besøg. På den måde får ingen andre adgang.

5

6 Første side i systemet... På forrige side finder du et billede af, hvordan din skærm gerne skulle se ud, når du er kommet ind i systemet. Du har nu følgende muligheder: Du kan tilføje en deltager til lejren/arrangementet. Du kan se hvem der allerede er tilmeldt samt redigere i dem. Du kan tilføje og redigere arrangementer (det bliver kaldt ekstra tilvalg på selve portalen). Du kan se og redigere lejrens stamdata. * Du kan hente udskrifter til brug på lejren. Du kan forlade systemet ved at logge ud. På hver side har man desuden altid adgang til at oprette nye lejre samt få en betalingsoversigt. Disse sider er dog beskyttet, så kun landskontoret samt KFS web-koordinator har adgang til disse. * Vær EKSTREM varsom med at redigere i lejrens stamdata. Det kan i værste tilfælde gøre, at KFS skal rette hver eneste tilmelding til. Gå derfor kun ind på denne side, hvis du ved hvad du gør!

7

8 Tilføje en ny deltage r... At tilføje nye deltagere er meget enkelt. Du skal som sådan bare udfylde de krævede felter, hvad du ellers har brug for og derefter trykke på OPRET DELTAGER. Du vil altid kunne oprette deltagere, også selvom den egentlige tilmelding er lukket. Du kan ikke bruge dankort eller visa/dankort på den interne tilmeldings-side.

9

10 Oversigt over deltagerne... Du kan på siden oversigt over deltagerne finde en oversigt over alle de personer som har meldt sig til den lejr, som du er logget ind i. Det betyder, at du ikke kan finde deltagere fra andre lejre. På siden har du følgende muligheder: Du kan vælge en anden sorteringsmåde, om det skal være i alfabetisk rækkefølge samt hvor mange visninger der skal være pr side. Du kan ligeledes vælge at søge efter en deltager. Dog kan man ikke bare søge generelt, men man bliver nødt til at vælge hvilken type information man søger på fx efternavn eller mobil telefon nr. Ved at klikke på det røde kryds, kan du slette en deltager. Vær dog varsom med at slette, da al information om deltageren vil blive slettet, når du har godkendt sletningen. Ved at enten klikke på blyanten eller deltagerens navn, kan du redigere deltageren. Ved at klikke på en deltagers adresse, kan du sende deltageren en mail fra dit almindelige program.

11

12 Redigering af en deltage r... På siden rediger deltageren kan du redigere en enkelt deltager. Det meget som når man tilmelder en deltager, og er i sig selv meget enkelt. En forskel er der dog fra tilmeldingssiden, man kan nemlig sætte deltageren i en gruppe samt evt. forfremme deltageren til at være leder af en gruppe.

13

14 Arrangementer også kaldet ekstra tilvalg... Da systemet blev programmet, valgte jeg at kalde denne mulighed for arrangementer. Dette viste sig dog at være et knap så godt navn, så da systemet til deltagerne blev udviklet, valgte jeg at omdøbe det til ekstra tilvalg. Derfor de to navne. Her på siden ser du alle de ekstra tilvalg som der oprettet til den lejr, som du er logget ind til. Øverst har du muligheden for at oprette et nyt ekstra tilvalg. Ved at klikke på navnet for et ekstra tilvalg kan du redigere det. Ved at klikke på den ansvarliges navn, kan du sende en til den person, som er ansvarlig for dette tilvalg. Umiddelbart derunder kan du klikke på Se tilmeldte..., og dette link fører til en side, hvor du kan se tilmeldte, uddele disse i grupper, forfremme folk til ledere m.m. Og igen umiddelbart derunder kan du vælge at slette det pågældende ekstra tilvalg.

15

16 Redigering og oprettelse af ekstra tilvalg... Redigering og oprettelsen af ekstra tilvalg er meget ens, så derfor tager vi det samlet set. I feltet arrangementets navn skriver du navnet for tilvalget. Det kunne fx være: Ja, jeg ønsker at modtage KFS-nyt Nej, jeg ønsker ikke at modtage KFS-nyt Seminar nr. 1: Om det at tisse i modvind I feltet Kontaktperson/afholder skriver du hvem der har ansvaret for tilvalget eller skal afholde det. Det kunne fx. være: Filip flopper Wallberg Tude Uth! I feltet kontaktpersonens adresse skriver du adressen til personen du har skrevet umiddelbart over dette felt. I feltet max antal deltagere skal du skrive det antal, som maksimum kan deltage i tilvalget. Hvis du ikke skriver noget, eller skiver 0, så vil tilvalget ikke være åben for nogen. Feltet skal altså ufyldes. I feltet hvilken dag arrangementet bliver afholdt vælger du hvilken dag arrangementet bliver afholdt. Hvis det er underordnet, så vælg da arr. varer hele lejren. I feltet arrangementets type vælger du hvilken type det ekstra tilvalg er. Hvis det fx. er et seminar, vælger du seminar fra boksen. Hvis der dog ikke er oprettet andre seminarer til denne lejr, så vælger du brug feltet hvis uden... og skriver i feltet hvad type tilvalget er. Navnet på tilvalget må ikke indeholde mellemrum, men må derimod gerne indeholde _, som senere vil blive erstattet af et mellemrum. Dernæst vælger om du ønsker at have ledere, undergrupper til tilvalget. Til BSG vælger du fx undergrupper med formænd. Til slut skriver du prisen for arrangementet pr. dag og for hele lejren, samt om dette tilvalg skal være det som standard bliver valgt, når folk tilmelder sig.

17

18 Oversigt over tilmeldte til tilvalgene... Du kan på siden oversigt over tilmeld... finde en oversigt over alle dem, som har tilmeldt sig det pågældende tilvalg. Du kan som standard slette deltagere fra tilvalget. Dette gør du ved at klikke på fx. slet Filip Walll.... Hvis tilvalget giver mulighed for undergrupper, kan du ligeledes flytte folk i grupper. Hvis der endeligt er tale om et tilvalg, hvor du ligeledes har mulighed for ledere, kan du også forfremme deltagere til dette. En hurtig guide til at lave fx. BSG er: Udvælg alle dem du ønsker skal være formænd. Forfrem disse til dette og sæt dem samtidig i en gruppe. Fx. formand 1 skal være i gruppe 1, og formand nr. 2 skal være i gruppe nr. 2. Gør dig klar fra starten, hvor mange grupper du ønsker. Når du er færdig med dette, skal du blot trykke på ufyld grupper, og systemet vil tilfældigt tildele de resterende detagere.

19

20 Redigering af en lejr... Du kan på siden rediger lejr redigere lejrens stamdata. Dette må udelukkende gøres af folk, som ved hvad de gør. Det har meget store konsekvenser at ændre på ting. Siden er meget sigende i sig selv, og behøver ikke nærmere introduktion, foruden at det er godt at udfylde alle felter.

21

22 Udskrifte r... På denne side finder du alle mulige tænkelige og utænkelige udskrifter. Disse kræver ikke nærmere forklaring.

23 Alt det med småt... Produktion og design:» Filip Wallberg Sørensen, Tak til:» Bjarne Krak» Stefan Vase» Thomas Uth» Sune Skarsholm» Michael Nygaard» Anton Stonor Hele systemet der ligger bag denne portal, er programmeret i PHP med MySql som database. Alt er programmeret fra grunden, og dette er således Kristeligt Forbund for Studerendes eget system. Systemet vil kun blive brugt internt i KFS, og vi vil ikke udbyde tilmelding til lejre/arrangementer for andre organisationer. Alle bidragydere til dette site kan frit bruge deres eget materiale andetsteds uden forudgående tilladelse fra Kristeligt Forbund for Studerende. Det er ikke tilladt at bruge billeder, html-kode samt hele eller dele af tekster fra denne hjemmeside til andre publiceringer, uden Kristeligt Forbund for Studerende's forudgående skriftlige tilladelse. Copyright 2005 Kristeligt Forbund for Studerende samt Filip Wallberg Sørensen Alle rettigheder forbeholdes

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Gode råd til brug af Min Side

Gode råd til brug af Min Side Side 1 Gode råd til brug af Min Side Nappedam Kajak Indholdsfortegnelse Login til Min Side... 1 Brugernavn til Min Side... 1 Glemt password... 2 Hjælp til login til Min Side... 2 Sådan deler du dine kontaktoplysninger

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/ Sms-systemet Sms-systemet styres fra HF & VUC FYNs administrationsplatform, der ligger på en hjemmeside. Du skal først oprettes i systemet, hvis det ikke allerede er sket. Hvis du allerede er bruger af

Læs mere

og intranet.sygehussonderjylland.dk

og intranet.sygehussonderjylland.dk www.sygehussonderjylland.dk og intranet.sygehussonderjylland.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Før du starter... 3 Opret et arrangement... 4 Rediger et arrangement... 7 Kopier et arrangement...

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. hvordan du logger på første gang og får registreret dig som

Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. hvordan du logger på første gang og får registreret dig som Kære beboer Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. Den fortæller: hvordan du logger på første gang og får registreret dig som bruger af systemet hvordan

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Vejledning til administratorerne i teaterforeningen

Vejledning til administratorerne i teaterforeningen Vejledning til administratorerne i teaterforeningen Ansøgning, kontingent og afrapportering af spillede forestillinger foregår på administratorsiderne, det er også her teaterforeningens ansøgning til Formidlingsordningens

Læs mere

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret:

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret: VEJLEDNING Indholdsfortegnelse Hvordan tilmelder jeg mig og mine kolleger til World Firefighters Games 2020 i Aalborg... 2 Priser for deltagelse:... 3 Oprettelse af kontaktperson... 4 Log ind... 5 Glemt

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

TrailerService Online elektronisk typetilmelding

TrailerService Online elektronisk typetilmelding TrailerService Online elektronisk typetilmelding Indholdsfortegnelse Forside... 3 Login... 4 Sagsoversigt... 5 Opret typetilmelding... 6 Rediger typetilmelding... 7 Vis sagsoplysninger... 10 Tilmeld til

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forud oprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Go-Kart DMKA Dokumentation

Go-Kart DMKA Dokumentation Go-Kart DMKA Dokumentation April 2009 v.1 Created by MwaZone Auther Mark Weber Andersen Page 2 of 21 Indhold Sidens struktur og opbygning... 3 A. Log-ind... 4 B. Redigere side indhold... 5 Overblik...

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Alle foreninger i Hjortshøj og Omegn kan oprette aftaler i kalenderen. Hver forening får sin egen farve. Aftalerne i kalenderen har således forskellige

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har

Læs mere

A*Web 1.0 Webredaktør kursus

A*Web 1.0 Webredaktør kursus A*Web 1.0 Webredaktør kursus Assist PC Instruktører ApS Præstevænget 45 2750 Ballerup 4466 0174 4466 0107 Internet www.assist-pci.dk assist@assist-pci.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Quick

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner Sådan uploader du r og studieplaner Undervisningsbeskrivelserne og studieplanerne uploades via en hjemmeside, og derfor skal du blot bruge en almindelig webbrowser, når du som lærer vil uploade din /studieplan

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et bachelortilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden.

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden. Step by step guide til InfoScreens Indhold Log ind... 1 Oprette slide... 1 Offentliggøre slide...5 Se infoskærm... 6 Rediger et slide... 7 Fjerne slide fra skærm... 7 Ændre rækkefølge på slide på skærm...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL Kom i gang... 1 Oprette og redigere brugere... 3 Oprette relationer... 4 Opret relation til bruger placeret i en anden gruppe... 4 Flyt bruger... 4 Grupper... 5 Opret gruppe...

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK Indhold Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK 1 Indledning...1 2 Egen profil...2 2.1 Blå medlems profil...2 2.2 Orange bruger profil...2 3 Overblik...3 4 Indstillinger...4 5 Kommunikation (email)...4

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Boligsøgning hos Domea

Boligsøgning hos Domea Boligsøgning hos Domea Indhold Ledige boliger... 1 Venteliste... 1 Søg boliger... 2 Søg ved hjælp af søgefunktionen... 3 Gebyr... 3 Login... 4 Opret login... 4 Fleksibel udlejning... 6 Om fleksibel udlejning...

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Floorball

Vejledning i online system Conventus - Floorball Oprette stamdata samt tilmelding på floorball hold. Vi har indført høflig selvbetjening med virkning fra sæsonstart 1. september 2011. I stedet for at modtage det sædvanlige girokort på dit kontingent,

Læs mere

Indhold... 1. Introduktion... 2

Indhold... 1. Introduktion... 2 Notat Vedrørende: Vejledning til indberetning af data vedr. introdansk Skrevet af: Henrik Rosendahl-Kaa Version: 1: rev. af Ankestyrelsen, januar 2014) 08.11.2012 / JL Indhold Indhold... 1 Introduktion...

Læs mere

Sådan tilmelder du dit barn til en sommerferieaktivitet 2018 hvis du tilmelder 8. maj og 15. maj

Sådan tilmelder du dit barn til en sommerferieaktivitet 2018 hvis du tilmelder 8. maj og 15. maj Gå ind på Gladsaxe Kommunes hjemmeside www.gladsaxe.dk Tryk på banneret til sommerferieaktiviteterne Tilmelding til sommerferieaktivitet. Du kommer nu i venteposition til at kunne tilmelde dit barn. (Du

Læs mere

Sådan tager du grundkurset i hjv.dk

Sådan tager du grundkurset i hjv.dk Sådan tager du grundkurset i hjv.dk Hjemmeværnskompagni Jyske Ås 30. april 2015 1 Kom i gang med Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) Alle medlemmer i HJV skal tage et grundkursus i at bruge hjv.dk. Dette

Læs mere

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Denne vejledning er for dig, som er medlem af en a-kasse og vil søge om dagpenge. Vær opmærksom på, at du tidligst kan få dagpenge fra den dag, hvor du er meldt ledig.

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Hvad er en henvisningsboks. Vejledning til henvisningsbokse

Hvad er en henvisningsboks. Vejledning til henvisningsbokse Indholdsfortegnelse Hvad er en henvisningsboks...1 Indsæt en henvisningsboks...2 Tvinge en henvisningsboks på en bestemt side...2 Indsætte metadata...3 Hvordan opretter jeg så metaord?...4 Oprettes en

Læs mere

Moodle for Adgangskursus

Moodle for Adgangskursus Moodle for Adgangskursus Moodle er et Learning Management System (e-læringssystem), som undervisere og sekretærer på Adgangskursus anvender til at formidle information til de studerende. Moodle er derfor

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Sådan redigerer du oplysningerne om skolebestyrelsen på din skole

Sådan redigerer du oplysningerne om skolebestyrelsen på din skole Sådan redigerer du oplysningerne om skolebestyrelsen på din skole 1. Login Åbn din browser og indtast adressen http://medlem.skole-foraeldre.dk. Du ser nu denne login-skærm: Her logger du dig ind med din

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

For dig som o-løber er der mange fordele ved at blive dus med O-service, f.eks.:

For dig som o-løber er der mange fordele ved at blive dus med O-service, f.eks.: Vejledning til brug af O-service O-service er vores portal for tilmelding til alle o-løb under DOF. Alle medlemmer af en o-klub i Danmark har login til denne portal, og administratorer for de enkelte klubber

Læs mere

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 3 HVORDAN TILFØJER JEG

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Guide til Umbraco CMS

Guide til Umbraco CMS web Guide til Umbraco CMS Indhold Indledning 3 Kompatible browsere 3 Log ind i Umbraco 4 Content-delen 5 Indholdstræet 5 Tilføjelse af en side/sektion 7 Sortering af indhold 12 Galleri 14 Mediebibliotek

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol et interaktivt skema til måling af Vægtkontrol 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Kultur og Fritid August 2014 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye titler... 8 6. Tildel

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Vejledning Foreningsportalen

Vejledning Foreningsportalen Vejledning Foreningsportalen Opdateret 29-01-2019 Foreningsportalen o Forening o Skytter o Klassificering Foreningsportalen. For at logge ind i Foreningsportalen, skal du anvende dit DGI login, som du

Læs mere

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 3456.78 123456 TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 30. juli 2015 Indhold Indledning Side 3 Sådan kommer du i gang Side 4 Oprette nye varer Side 5 Ændre eksisterende

Læs mere

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 1. Sikkerhed 2. Mail 3. Cloud Drive 4. Elektronisk reservation 5. Hjemmeside 1. Sikkerhed Sikkerheden for it-systemerne i PD30 hænger tæt sammen med

Læs mere

Kære bestyrelsesmedlem

Kære bestyrelsesmedlem Kære bestyrelsesmedlem Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til din bestyrelses Digitale Bestyrelsesrum. Den fortæller: hvordan du logger på første gang og får registreret dig som bruger af

Læs mere

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING Snejbjerg Fitness Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING - Nye medlemmer, som aldrig har trænet i Snejbjerg Fitness - Tidligere medlemmer som har holdt pauser Alle følgende korttyper kan anvendes,

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på kontanthjælp og med uddannelseshjælp Meld dig ledig på Jobnet Kontanthjælp/Uddannelseshjælp Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk.

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Hedensted Kommune Kultur og Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

Sådan bruger du Go Madpak

Sådan bruger du Go Madpak Sådan bruger du Go Madpak I denne guide har vi taget udgangspunkt i en forælder, som kan oprette elever under sig. Før du opretter dig skal du være sikker på, din skole eller virksomhed har en ordning

Læs mere

Ændring og tilføjelse af kontaktperson. Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal

Ændring og tilføjelse af kontaktperson. Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal Ændring og tilføjelse af kontaktperson Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal Ændring af kontaktperson Din guide til ændring af organisationens kontaktperson

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg 1 Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg Kandidattilvalg skal du kun søge, hvis du læser dit centrale fag ved et andet dansk universitet end Aarhus Universitet, samtidig med

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] uden ydelse Meld dig ledig på Jobnet Uden ydelse Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder. 1. Er du allerede

Læs mere