Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg"

Transkript

1 Produktinformation Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg

2 Koblede Vinduer Triowood & Duowood Vi har gennem mange år opnået stor anerkendelse for vore koblede elementer 1+1 system, model Duowood. Duowood har ingen overfalsning på den indvendige ramme, og rammen er lavere end den udvendige ramme. Det giver et langt bedre lysindfald og et pænere vindue. Men da Duowood ikke kan klare de nye, skrappe energikrav, må de iht. bygningsreglement BR10 kun anvendes i fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi har derfor, i takt med de stigende krav til isoleringsevne, gennem de seneste år videreudviklet vores 1+2 system. Model Triowood har 1 lag glas i den udvendige ramme og energitermorude i den indvendige ramme. Vi har udviklet en speciel metode til glasisætning til den indvendige ramme, så rammen kan være smallere og er derfor nu også uden overfalsning. Som noget helt nyt leveres Triowood med et diffusionsåbent bånd mellem rammerne. Båndet hindrer skidt og snavs i at samle sig mellem rammerne, og båndet har ligeledes en lyddæmpende effekt. Den specielle glasmontering med det diffusionsåbne bånd er et Bøjsø patent.

3 1: Ægte sprosser fra 19 til 25 mm. I flere forskellige profiler 2: Bemærk den slanke, indvendige ramme uden overfalsning, som giver et bedre lysinfald 3: Udvendige rammer og karme er udført i sibrisk lærketræ af bedste kvalitet 4: Bøjsø patent: Vi kan som de eneste levere koblede vinduer med et diffusionsåbent bånd mellem rammerne. Båndet hindrer snavs mellem rammerne og forbedrer lydisoleringen væsentligt Profil 12 Profil 17 1 Profil 19 Model Duowood til fredede og bevaringsværdige ejendomme Triowood Koblede vinduer & døre Udvendig: 1 lag glas. Indvendig: Energi-termoglas Med produktet Triowood er det koblede vindue virkelig med helt fremme både med hensyn til isoleringsværdier, men også i den konstruktive opbygning af produktet. Her har vi samlet al vores erfaring og håndværksmæssige kunnen i et helt unikt Bøjsø produkt. Triowood tilgodeser forventninger om en arkitektonisk balanceret løsning, hvor der er harmoni mellem vinduer og bygning. Et funktionelt og energibesparende produkt, som man glæder sig over hver eneste dag. 1-grebsbetjening Kan også leveres med 2-punkts lukker med paskvilgreb, i både Duowood og Triowood serien. Fordele ved Triowood Triowood er energineutral og er dermed væsentlig bedre end bygningsreglementets krav til isoleringsevne. Energiklasse A og B. Triowoods isoleringsevne er bedre end selv de skærpede krav der kommer i Al træ mod vejrlig er sibirisk lærk. Indvendig træ er næsten knastren fyr. Diffusionsåbent bånd mellem rammerne reducerer dug ved pludselige temperaturfald, hindrer skidt i at samle sig mellem rammerne. Et patenteret Bøjsø speciale. Båndet giver ligeledes en god lyddæmpning - Rw 34 i Triowood standard udgave. Særdeles velegnet til såvel nybyggeri som renoveringsopgaver. Hvid varmkant i termorude og ingen overfalsning på den indvendige ramme. Fås med sprosser ned til 19 mm og langtidsholdbar, håndilagt kit, testet af DTI.

4 Sprosser er tappet ind i rammen Termovinduer med påklæbede sprosser Termovinduer i træ I produktet Termovinduer har vi udviklet et vindue med smalle sprosser og gode energiegenskaber i forhold til et almindeligt termovindue. I mange boliger passer et helt klassisk termovindue i træ bedre ind i arkitekturen. For at tilgodese det behov, har vi udviklet et termovindue med smalle sprosser, hvor man kan tage et prisbevidst valg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vinduerne kan leveres i mange forskellige udformninger og farver, netop tilpasset den aktuelle opgave. Fordele ved Termovinduer Bøjsø termovinduer med sprosser opfylder kravene i BR Energiklasse C. Al udvendig træ mod vejrlig er sibirisk lærk, dvs. rammer, sprosser og karm. Sprosser er både limet på og tappet ind i rammen. Samme kvalitet som andre Bøjsø produkter. Unikke egenskaber og høj kvalitet i forening. Stort lysindfald.

5 Fordele ved Forsatsvinduer Flotte rammeprofiler, der giver et klassisk og elegant udseende. Der opnås en meget stor energibesparelse, især hvis der vælges forsatsrammer med lavenergi termo. Forsatsrammer kan leveres med støjdæmpende glas. Termoruder med 2 forskellige glastykkelser giver den bedste støjdæmpning Husets eksisterende vinduer med 1 lag glas kan bevares og samtidig opnås en elegant løsning indvendig, med bl.a. flotte messingforvridere og diskrete hvide hængsler. Forsatsrammer med et lags energiglas kan anvendes til fredede og bevaringsværdige bygninger. Energiklassse B Forsatsvinduer Bevar dine vinduer og spar på varmen Et godt alternativ Forsatsvinduer er et godt alternativ, hvis du ønsker at bevare de eksisterende vinduer med 1 lag glas og samtidig få en bedre isolering. Forsatsvinduer fra Bøjsø er udført med profileringer, der passer til gamle vinduer og er ideelle ved såvel renovering som byfornyelse. Forsatsvinduerne produceres efter mål, tilpasset dine vinduer. Energiglas Der opnås store energibesparelser, når der monteres forsatsvinduer. Forsatsvinduer kan leveres med lavenergiglas, og varmetabet kan således reduceres til under 1/3 i forhold til gamle vinduer med et lag glas. Forsatsrammer giver ligeledes en væsentlig lydreduktion.

6 Facadedøre i stilfuldt og smukt design Det er afgørende vigtigt, at dørene passer til husets stil, så facadens udtryk og arkitektur ikke ødelægges. Bøjsø er behjælpelig med at finde den rigtige dørtype, så du kan byde dine gæster velkommen på den rigtige måde. Vi har mange forskellige løsningsmuligheder og kan evt. producere efter en eksisterende dør eller tegning. Facadedøre fra Bøjsø giver altid en perfekt løsning. Unik trækvalitet Alle dørrammer og udvendig karmdel er udført af sibirisk lærk. Vi anvender træ fra sibiriske lærkestammer, der er ca. 300 år gamle. Vi anvender kun træ fra rodstokken og får derfor træ, som er stort set uden knaster. Derved undgås gule skjolder i malingsfilmen. En Bøjsø facadedør i sibirisk lærketræ er meget formstabil og kan stort set ikke nedbrydes af råd og svamp. En hel unik produktfordel fra Bøjsø. Sprosserne gør forskellen Facadedøre fra Bøjsø leveres med ægte sprosser og kitfals. Kan også leveres med påklæbede sprosser og som fyldingsdøre. Bøjsø s facadedøre Fyldinger monteres med smalfugemasse, og der er derfor ingen synlige sorte tætningsbånd rundt om fyldingerne. Mulighed for specialdøre efter tegning. Kun fantasien sætter grænsen. Mulighed for ilagte rammer med sprosser som i koblede døre profil FDK. Mulighed for tætte snedkersamlinger og skjulte sømhuller profil KDS og FDK. Hos Bøjsø kan du vælge mellem flere type hængsler. Galvaniserede og hvidmalede. De fleste hængsler kan levers med A- knop (se billede øverst til højre).

7 Om os... Traditionsrig med fornyelse Kompromisløs kvalitet siden 1972 Bøjsø har eksisteret siden 1972, hvor virksomheden blev startet af Bøje Sørensen. Helt fra starten har det været et kendetegn for Bøjsø, at alt er af absolut bedste kvalitet. Uanset om det drejer sig om råvarer, håndværk eller isoleringsmæssig ydelse, er der aldrig blevet gået på kompromis. Det betyder, at Bøjsø i dag fremstiller elementer i et uovertruffent finish alt sammen dansk produceret. Og samtidig med at de håndværksmæssige traditioner holdes i hævd, udvikles produkterne løbende, således at de altid opfylder de nyeste krav i bygningsreglementet. Dermed er Bøjsø ikke kun med til at levere unikke døre og vinduer, vi er også med til at skabe en værdi, som til stadighed vil bestå til de kommende generationer. Vore ønsker er at skabe unikke kvalitetsprodukter i kompromisløs kvalitet, tilpasset danske traditioner og byggeskik. Spørger man vore kunder om os så er det individualitet, kvalitet og garanti sammen med god service, de nævner! Hvorfor vælge Bøjsø? Proffesionel rådgivning med afsæt i mange års erfaring i byggebranchen. Vi har stor respekt for arkitekturen og traditionerne og søger altid at optimere lysindfaldet og rudeformat mest muligt. God stil & energi. De rigtige vinduer kan løfte en bygning såvel arkitektonisk som værdimæssigt samt give store varmebesparelser. Bøjsøs produkter er gennemtestet og afprøvet. Vore løbende afprøvninger er stærkt medvirkende til, at vi i dag har en meget høj kvalitet, som ligger væsentligt over det, man forventer på vinduesmarkedet. Trækvalitet Al udvendig træ er sibirisk lærk af bedste kvalitet, skåret af ca. 300 år gamle stammer. Vi anvender kun træ fra rodstokken, som er næsten knastren. Dermed undgås gule skjolder i malingsfilmen, som ellers kommer omkring knaster. Den kvalitet sibiriske lærk, vi bruger, giver en usædvanlig lang holdbarhed og kan stort set ikke nedbrydes af råd og svamp. Vores motto er: Skal vinduer og døre kunne holde til det barske danske klima, er kun det bedste træ godt nok. Kit Mange kender problemerne med gammeldags linoliekit, som revner og falder af. Bøjsø har derfor brugt mange resurser på at udvikle og afprøve en speciel Bøjsø-kit, der hærder langsomt, og ikke har disse uheldige egenskaber. Vi har i 1990 fået testet kittet hos Teknologisk Institut og igen i Begge tests viser tydeligt, at efter en forceret afprøvningsperiode, der svarer til år i dansk klima, er vores kit stadig 100% intakt og tæt for vandtryk. Prøverne er foretaget på kit, der ikke er malet. Vi anbefaler dog, at kitfalsen males med, når vinduer males første gang. Bøjsøs vinduer kittes med hånden. Maling Vi har gennem mange år testet træ- og malingskvalitet på vores egen afprøvningsstand, men også hos Teknologisk Institut i Taastrup og i Malaysia. Klimaet i Malaysia har en ekstrem høj varme og luftfugtighed og dårligt materiale vil derfor nedbrydes meget hurtigt. Testene viser, at Aquatop-maling fra Teknos har en fantastisk god holdbarhed. Afprøvningerne viser også, at jo bedre trækvaliteten er, jo længere holdbarhed har malingsfilmen. Det skyldes bl.a., at eksempelvis sibirisk lærketræ suger væsentligt mindre fugt end traditionel fyrretræ, hvorfor der sker mindre bevægelse i træet og dermed mindre belastning af malingsfilmen. Eref værdien Hvordan virker det? Energitilskuddet (Eref) er et tal, som viser, om vinduet eller døren bidrager positivt eller negativt til bygningens varmebalance. Tallet medregner både solindfald og varmetab i fyringssæsonen og er beregnet for et vindue i det europæiske standardmål 1230x1480 mm. Hos Bøjsø lever vi op til kravene til byggeri helt frem til med en Eref på % dansk håndværk HUSK også at læse om det nye patenterede diffusionsåbne bånd i vores koblede vinduer på Energitilskud Eref Klasse NB. Bøjsø Duowood er kun lovlig til fredede og bevaringsværdige bygninger 0 > Eref BR A Bøjsø Triowood A -17 > Eref < 0 BR B Bøjsø Triowood B -33 < Eref < -17 BR C Bøjsø Termovinduer -55 < Eref < -33 Bøjsø Duowood D

8 Facadedør, model FDK Koblet Terrassedør Forsatsvinduer med et lag glas Med termoglas Sibirisk lærketræ Besøg vores hjemmeside, hvor du kan få adgang til at hente alle målsatte tegninger og beskrivelser. Vi står naturligvis også altid til rådighed med uddybende materiale og konsulentbesøg. Profil B Duowood vinduer Profil 19 R Højagervej Vorbasse Tlf E RÆ SIBI IS V E ND Profil 19 R VI AN Triowood profil vinduer ET Termovinduer K LÆRK

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

De smukkeste rammer om din udsigt

De smukkeste rammer om din udsigt Dansk produceret kvalitetsprodukt De smukkeste rammer om din udsigt Bøjsø døre og vinduer gedigent håndværk bygget på solide traditioner! 2 Kvalitet og tradition»vi har produceret vinduer og døre siden

Læs mere

RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR. RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk

RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR. RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk RAADVAD-VINDUET SMUKKE, VELISOLERENDE OG HOLDBARE VINDUER TILPASSET HUSETS ARKITEKTUR RAADVAD - Nordisk Center til Bevarelse af Håndværk pas på de gamle vinduer Pas på de gamle vinduer - eller vælg nye,

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

Frovin koblede vinduer og døre

Frovin koblede vinduer og døre FROVIN KOBLEDE VINDUER OG DØRE Frovin koblede vinduer og døre - for værdigt byggeri Danmarks bedst isolerende og støjdæmpende vinduer Frovin - bedst på energi og støj Den koblede konstruktion betyder at

Læs mere

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Alux gennemtænkt design til mindste detalje Alux fremstilles på egen fabrik i Danmark af én af landets

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen.

Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen. Udbudsbeskrivelse koblede vinduer. Omfang: Arbejdet omfatter levering af nye vinduer, som koblede elementer med kitfalse, til hele ejendommen. Der benyttes følgende trævinduestype: Vipo Vinduer Tlf.: 9794

Læs mere

MODERNE VINDUER OG DØRE MED ET KLASSISK UDTRYK FROVIN.DK

MODERNE VINDUER OG DØRE MED ET KLASSISK UDTRYK FROVIN.DK Renovering med respekt for historien MODERNE VINDUER OG DØRE MED ET KLASSISK UDTRYK FROVIN.DK Det oprindelige vindue TRO MOD DEN OPRINDELIGE ARKITEKTUR OG HÅNDVÆRKSMÆSSIGE TRADITIONER GENNEM 40 ÅR Hos

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE

KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE KVISTVINDUER DVC-GODKENDTE Smukke buede kvistvinduer, stavlamelspændte, monteret med bordt i massiv fyrretræ. Alle vore buede kvistvinduer leveres med 32 mm sprosser, hvilket sikrer et optimalt lysindfald.

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ

Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ I Vi producerer kvalitets Vinduer og Døre DU bliver glad for... LAV ENERGI der opfylder alle moderne energikrav Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ www.jj-vinduer.dk JJ-vinduer er kendt for sin gode

Læs mere

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE INDHOLD 3 Stil krav til dine indvendige døre de er som møbler i indretningen 4 Profil Line Design døre leg med profiler og få en anderledes dør 6 Profil Line

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov.

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov. Det Lette Valg -En guide til nye vinduer og døre Det kan for mange, virke som et uoverskueligt projekt, at skulle udskifte de gamle vinduer og døre, dette skyldes ofte at udskiftning af vinduer og døre

Læs mere

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 Udskiftning af vinduer med ét lag glas Vinduer begyndende tegn på råd eller andet tegn på nedbrydning bør udskiftes til nye koblede vinduer med en 2-lags energirude i den

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO Nordic Design Plus

Læs mere

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre BR10 kap. 7 Energikrav til vinduer og yderdøre Energikrav til vinduer iht. BR10 Indholdsfortegnelse: Side 2 Generel information Side 3 Oversigt energikrav iht. BR10 kap. 7 Side 4 Nåletræsvinduer - Forenklet

Læs mere

Historie og nutid mødes

Historie og nutid mødes Ny lancering Endnu et A-vindue Historie og nutid mødes - i moderne og energivenlige rammer! En gennemprøvet energikonstruktion Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt vindue i en velkendt og

Læs mere

Danmarks ældste vinduesfabrik anno 1885

Danmarks ældste vinduesfabrik anno 1885 Danmarks ældste vinduesfabrik anno 1885 obbekjaer.indd 1 01/04/16 12.37 Danmarks ældste vinduesfabrik anno 1885 Siden 1885 har Obbekjær Vinduer A/S produceret kvalitetsvinduer og døre. På de godt 5000

Læs mere

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger Vinduer Indhold: Opsummering og anbefalinger... s. 1 Snydesprosser/energisprosser... s. 2 Termoruder med gennemgående sprosser... s. 4 Energiruder... s. 5 Varme og kolde kanter i energiruder/termoruder...

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Når kvalitet bliver til stil 21 Når vores kvalitet bliver din stil Svendborg Vinduer [Erfaring, kvalitet og individuel rådgivning] Svendborg Vinduers mange års erfaring sikrer dig høj kvalitet. Vi er kompromisløse,

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER TAGVINDUER TILBEHØR ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK Du får Danmarks bedste kvalitet til prisen Vi har nu leveret

Læs mere

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Dana vinduer står for: Håndværksmæssige traditioner Høj kvalitet Kundetilfredshed Fleksibilitet Ansvarlighed

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Vores komposit vinduer og døre Gulner og krakelere ikke Er UV bestandige Har en længere levetid Er 100% fri for svamp og råd Når kvalitet bliver til stil www.svendborgvinduer.dk 1 SyV gode grunde til at

Læs mere

FROVIN Vinduer & Døre A/S

FROVIN Vinduer & Døre A/S Tilbud på vinduer & døre til E/F Tønderhus Borups Alle 233-249 2400 København NV FROVIN Vinduer & Døre A/S Tilbud Iht. dialog med bestyrelsen fremsendes hermed FROVINs oplæg til en aftale om køb af vinduer

Læs mere

VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER

VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER VINDUER MED STIL VINDUER DØRE FACADER SKYDEDØRE FOLDEDØRE SPECIALELEMENTER 1 2 FREMTIDENS BOLIG SKABES IDAG... Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere, konstruktører og mange

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

Bevar vinduerne. www.bygningskultur.dk/vinduer

Bevar vinduerne. www.bygningskultur.dk/vinduer Bevar vinduerne Hjemmeside viser vej www.bygningskultur.dk/vinduer www.bygningskultur.dk/vinduer Et nyt tema om vedligehold af vinduer giver gode oplysninger til bygningsejere og -administratorer Se en

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer

Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer Også mærkbare fordele med Energiforsatsvinduer Økonomi Stor gevinst i varmebesparelse Komfort Ingen træk, ensartet temperatur i hele rummet og mindre støj Æstetik Gamle huse er designet til sprossede vinduer.

Læs mere

Vinduer og døre i træ. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i træ. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i træ kastrupvinduet.dk Tætningsliste på rammen Ramme Glasliste Glasbånd Karm Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad. l Fingerskarret træ. l Miljøvenlig 2 ØKO-overfladebehandling (fyr).

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt Rationel express vinduer og døre januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu rationel express enkelt og hurtigt vinduer og døre, på 2 uger standardvinduer og døre leveret på kun 2 uger Rationel Express

Læs mere

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler DEKO MG præfabrikerede 2-lags glasmoduler 2 DEKO MG giv gipsvæggene nyt liv Med DEKO MG modulglas er det muligt at give gipsvægge et nyt og moderne udseende - et helt nyt liv med lyse og luftige rum! DEKO

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /344245b9-a6...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /344245b9-a6... Page 1 of 51 of 5 From: Michael Rosleff Sent: 05-07-2016 19:28:54 To: Rune Packness Subject: Re: Ebeltoft - Behandling af dispensationsansøgning Follow Up Flag: Opfølgning Flag Status: Red Team Byggeri

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

6. Energibesparelser ved renovering på klimaskærm

6. Energibesparelser ved renovering på klimaskærm 6. Energibesparelser ved renovering på klimaskærm Energiløsninger I kapitel 5 har du fået idéer og værktøjer til at lokalisere energibesparelsespotentialer i bygningen. Ét af værktøjerne er de energiløsninger,

Læs mere

DAGSLYS GIVER TRIVSEL

DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS giver trivsel i boligen Et vindue er langt mere end blot glas i en ramme. Det er vinduerne, der lukker dagslyset ind og giver huset liv. Af samme årsag er det vigtigt, at

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE

TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE FYRRETRÆ FYRRETRÆ Kastrups fyrretræsvinduer er et klassisk trævindue i et dansk design af kvalitetsmaterialer og med en eksklusiv finish. 100% Made in Holstebro NATUR MILJØ

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele

Udskiftning af vinduer med ét lag glas. Fordele Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af vinduer med ét lag glas Vinduer med ét lag glas med begyndende tegn på råd eller andet tegn på nedbrydning kan, såfremt de oprindelige

Læs mere

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt dansk håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i Træ/Alu DANSK PRODUCEREde træ/alu vinduer og døre lever op til

Læs mere

HORN. Renoveringsrammer. - efterisolering af gamle vinduer. www.renoveringsrammer.dk

HORN. Renoveringsrammer. - efterisolering af gamle vinduer. www.renoveringsrammer.dk HORN Renoveringsrammer efterisolering af gamle vinduer www.renoveringsrammer.dk Forord Horn aps er oprindeligt et datterselskab af firmaet PC Vinduer og Døre A/S, etableret i 1978 ved Poul Christensen.

Læs mere

Vinduer og døre i plast. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i plast. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i plast kastrupvinduet.dk Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad Karm l Skjulte dræn l Minimal vedligehold l Slagregnstætning i top (mulighed for 4 sider) l Dansk design smalle profiler

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

- et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07

- et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07 DSYN - et magasin om vinduer og døre fra Storke nr. 05.07 Koblede, kittede vinduer de flotteste der findes Læs side 2-3 Vælg yderdøre efter stil, smag og funktion Læs side 4-5 Udskiftning af vinduer skal

Læs mere

HØJSKOLEVEJ 11, 2960 RUNGSTED KYST VINDUERNES TILSTAND OG RENOVERINGSFORSLAG.

HØJSKOLEVEJ 11, 2960 RUNGSTED KYST VINDUERNES TILSTAND OG RENOVERINGSFORSLAG. HØJSKOLEVEJ 11, 2960 RUNGSTED KYST VINDUERNES TILSTAND OG RENOVERINGSFORSLAG. Denne rapport er lavet på foranledning af Hørsholm Kommune på grund af skolens ønsker om begrænsning af varmetabet og mindskelse

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Udskiftning af termoruder. Fordele. Monteringsbånd (udvendig regnskærm) Monteringsbånd (indvendig lufttætning) Afstandsprofil. Glasfals.

Udskiftning af termoruder. Fordele. Monteringsbånd (udvendig regnskærm) Monteringsbånd (indvendig lufttætning) Afstandsprofil. Glasfals. Energiløsning UDGIVET JUNI 2009 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af termoruder Når en termorude skal udskiftes, bør det vurderes, om det er nok med ruden, eller om hele vinduet bør skiftes. Hvis de

Læs mere

Energiberegning på VM plast udadgående Energi

Energiberegning på VM plast udadgående Energi www.vmplast.dk Energiberegning på VM plast udadgående Energi VM plast udadgående Energi A VM plast udadgående Energi B VM plast udadgående Energi C Vinduer & døre i plast VM Plastvinduer & Døre Energimærkningsordningen

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2014 Energiforbedring af vinduer med r Oprindelige bevaringsværdige vinduer fra før 1950-60 med ét lag glas bør energiforbedres med en med en energirude

Læs mere

Nilsenvinduer 70 100 038

Nilsenvinduer 70 100 038 Nilsenvinduer 70 100 038 Rødding Ndr. Industriv ej 3 6630 Rødding Vejle Horsens vej 2 7100 Vejle Herning Enggårdvej 27 7400 Herning Randers Bøsbrovej 22 8900 Randers Store Vorde Odense Skansegårdsvej Hjallelsegade

Læs mere

Vælg den rigtige yderdør til dit hus

Vælg den rigtige yderdør til dit hus Yderdøre clever -line Vælg den rigtige yderdør til dit hus Hoveddøren er indgangen til dit hjem. Den skal både vise, hvem du er og beskytte boligen mod vind og vejr i mange år. Vælg derfor dine nye yderdøre

Læs mere

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion 2 DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion At dagslys skaber trivsel og arbejdsglæde, og at et højt støjniveau er forstyrrende for både arbejdsmiljø og koncentration,

Læs mere

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed DEKO FG fuldglasvægge med optimal åbenhed 2 DEKO FG optimal udnyttelse af dagslyset Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. moms Yderdøre Specialmål & Farver 2015-1 - DK Indhold: Basic...4 Classic...6 Funkis...8 udførelse...10 Sidelys og overlys...10...11 2 Yderdøren er husets vigtigste

Læs mere

VELFAC Classic En moderne FortoLkning AF kitfalsvinduet

VELFAC Classic En moderne FortoLkning AF kitfalsvinduet VELFAC Classic En moderne fortolkning af kitfalsvinduet Et energivindue til udskiftning af kitfalsvinduer VELFAC Classic er et nyt vinduessystem i træ/alu specielt til vinduesudskiftninger i ældre etagebyggeri.

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE Vinder af Byggeriets Energipris 2010 AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE 2 Rationel AURAPLUS TM er et nyt og banebrydende vindues- og dørkoncept, hvor energi, lysindfald

Læs mere

Prisliste 2014. Typeoversigt 03

Prisliste 2014. Typeoversigt 03 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 ondehus- & Dannebrogsvinduer 18 Terrassedøre 20

Læs mere

DOKUMENTATION LEV.DATO: LEV.BET : Målestok ca. 1:25

DOKUMENTATION LEV.DATO: LEV.BET : Målestok ca. 1:25 VÆGT: 35 TILBUD : 8563 POS : 3 DB2-3-3-K 2 FAGS DANNEBROGSVINDUE M. 6 GLAS - KOBL.. 12 STK MODEL 1920 / 18mm SPROSSER BREDDE: 890 MM HØJDE: 1440 MM 445.0 913.7 3 7 4 8 1440.0 465.4 1 5 2 6 890.0 Målestok

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER

TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER NATUR NATUR Kastrups træ/alu Natur-serie kombinerer det slanke, danske design med de nyeste teknologier i vinduesbranchen. 100% Made in Skive NATUR MILJØ VENDEFALS

Læs mere

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1 VIKING vinduer & døre A/S - et stærkt produkt! Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 2 Gode grunde til at vælge VIKING vinduer & døre A/S Høj

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 Bondehus-

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus 3 0 Side 1 af 10 Emne: Retningslinjer for altandøre Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet,

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1 Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 2 Fast vindue 26 VELFAC 2 Topstyret vindue 2 VELFAC 220 Hjørnevindue VELFAC 229 Vendevindue 32 VELFAC 231

Læs mere

Udskiftning af vinduer med termoruder. Fordele. 2 lags energirude Afstandsprofil Pakning / tætningsliste

Udskiftning af vinduer med termoruder. Fordele. 2 lags energirude Afstandsprofil Pakning / tætningsliste Energiløsning UDGIVET JANUAR 2010 REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af vinduer med termoruder Vinduer med termoruder, som er begyndt at rådne eller viser andre tegn på nedbrydning, bør udskiftes til

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Frovin Produkt beskrivelse for Koblede vinduer som 1+2 med termo indvendigt.

Frovin Produkt beskrivelse for Koblede vinduer som 1+2 med termo indvendigt. Frovin Produkt beskrivelse for Koblede vinduer som 1+2 med termo indvendigt. Træ: Alt fyrretræ skal være fra nordskandinaviske skove, hvor producenterne kan sikrer Frovin certificeringsordninger som FSC

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2015 Energiforbedring af vinduer med r Oprindelige og bevaringsværdige vinduer fra før 1950-60 med ét lag glas bør energiforbedres med en forsats ramme

Læs mere

1. 2. MONTAGEVEJLEDNING Winvent til energirenovering af eksisterende vinduer. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme

1. 2. MONTAGEVEJLEDNING Winvent til energirenovering af eksisterende vinduer. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme 1. 2. Friskluftindtag øverst i den udvendigt gående ramme Friskluftindtag øverst i den indvendigt gående ramme I overramme-stykket udfræses et friskluftindtag dim.: (l) (216+79) mm x (b) 12 mm iht. den

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER ÅBN DIN BOLIG OG OPLEV NATUREN BÅDE UDE OG INDE Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision

Læs mere

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms Prisliste April 2009 Ekskl. moms CombiVinduet kombinerer alle fordelene CombiVinduet s 3-lags konstruktion med aluminium udvendigt, komposit i midten og træ inderst er et af markedets mest gennemtænkte

Læs mere

DEKO Døre. et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm

DEKO Døre. et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm DEKO Døre et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm 2 DEKO Døre - et unikt og omfattende dørprogram Hos DEKO er en dør ikke bare noget, man bruger, når man skal fra et rum til et andet en DEKO

Læs mere

Det usynlige forsatsvindue. Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas

Det usynlige forsatsvindue. Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas Det usynlige forsatsvindue Enkelt og let at montere på eksisterende vinduesrammer Isolerer bedre end termoglas En lys idé Optoglas er et system for nem og nænsom varme- og lydisolering af eksisterende

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS Lautrup & Lyngsø opfører gennemarbejdede kvalitetshuse med fokus på form, funktion, fornyelse og fornuftige priser LAUTRUPOGLYNGSOE.DK

Læs mere

Introduktion til universet

Introduktion til universet Introduktion til universet 02 Lys og liv universet er udviklet ud fra vores kerneværdier Elegante tagkviste og altankviste til alle typer boliger og bygninger Samme høje kvalitet i alle Quattro kvist-serier

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen December 2015 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Stærke løsninger overalt

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere