REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger."

Transkript

1 SET CUBED A Curious Game of Clever Connections Spilleregler Para instrucciones en Español por favor visiten Pour des instructions en Français veuillez visiter Für Spielanleitungen auf Deutsch bitte besuchen Sie Side 2 ALDERSGRUPPE: 8 år og op SPILLERE: 2 til 4 FORMÅL: At få flest point. Få point ved at lave SÆT ved hjælp af dine terninger og dem, der ligger på spillepladen. Jo flere SÆT du laver, jo flere point får du! TRIN 1: HVAD ER ET SÆT? REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger. De tre egenskaber er: FARVER: Rød, grøn eller lilla. SYMBOLER: Ovaler, bølger eller ruder. ANTAL: Der er et, to eller tre af hvert symbol på en terning. Husk at ALLE egenskaber hver for sig skal opfylde reglen. For eksempel: Det her er et SÆT, fordi de alle sammen har samme farve OG alle sammen har forskellige symboler OG alle sammen har det samme tal.

2 HURTIGE TJEKSPØRGSMÅL: Det her er en enkel metode til at kontrollere, at du opfylder REGLEN: Du skal kunne svare JA på ALLE 3 spørgsmål, for at der er tale om et SÆT*. S1: Er FARVEN på hver af de tre terninger den samme, ELLER er det tre forskellige farver? S2: Er SYMBOLET på hver af de tre terninger det samme, ELLER er det tre forskellige symboler? S3: Er ANTALLET af symboler på hver af de tre terninger det samme, ELLER er det tre forskellige antal? *Hvis svaret på blot et af disse tre spørgsmål er NEJ... så er det ikke et SÆT. Eksempler på SÆT: S1: JA, alle terningerne har samme FARVE. S2: JA, alle terningerne viser det samme SYMBOL. S1: JA, alle terningerne har hver sin FARVE. S2: JA, alle terningerne viser det samme SYMBOL. S1: JA, alle terningerne har samme FARVE. S2: JA, alle terningerne har hvert sit SYMBOL. S3: JA, alle terningerne har hvert sit ANTAL symboler. S1: JA, alle terningerne har hver sin FARVE. S2: JA, alle terningerne har hvert sit SYMBOL. S3: JA, alle terningerne har hvert sit ANTAL symboler. Side 3 Følgende eksempler er ikke SÆT. Hvis du kan sige, at to af de tre terninger er ens, og at en af dem er forskellig mht. en egenskab, så er det ikke et SÆT. For eksempel: S1: JA, alle terningerne har hver sin FARVE. S2: NEJ, terningerne er ikke alle sammen ens ELLER viser hvert sit SYMBOL. To af dem er ovaler, og en af dem er en bølge. S1: NEJ, terningerne er ikke alle sammen ens ELLER viser hver sin FARVE. To af dem er røde, og en af dem er lilla.

3 S2: JA, alle terningerne viser det samme SYMBOL. S1: JA, alle terningerne har samme FARVE. S2: JA, alle terninger viser det samme SYMBOL. S3: NEJ, terningerne er ikke alle sammen ens ELLER viser hvert sit ANTAL symboler. To af dem er 3'ere, og en af dem er en 2'er. HUSK REGLEN OM, at hver egenskab isoleret set skal vise tre ens ELLER vise tre forskellige på alle tre terninger. Vent nu lidt med at gå videre, og brug lidt tid på at lave SÆT. Begynd med at tage to terninger, og se på hver egenskab for at finde ud af, hvilken farve, hvilket symbol eller hvilket antal din tredje terning skal vise, for at du kan få et SÆT. For alle kombinationer med to terninger er der en tredje terning, der vil danne et SÆT. TRIN 2: SPILLET SÅDAN SPILLER MAN: A. Læg alle terningerne i stofposen. B. Alle spillerne tager fem terninger ud af posen uden at kigge. C. Når alle spillere har fem terninger, kaster alle spillerne dem samtidig. Den første spiller, der opdager et SÆT blandt sine terninger og siger "SÆT", får lov til at begynde. Hvis ingen har et SÆT, kaster alle spillere deres terninger og forsøger en gang til. BEMÆRK: Det er kun den side af terningen, der vender opad, der tæller. Terningerne må på intet tidspunkt vendes, undtagen på de tidspunkter i spillet, hvor de skal kastes. D. Den spiller, der først har sagt "SÆT", placerer sine tre terninger på logoet i midten af spillepladen. Derefter regnes pointene fra spillerens tur sammen (se SÅDAN BEREGNER DU POINT). E. Når det første SÆT er blevet spillet, fortsætter turen med uret, og hver spiller kan kaste op til tre terninger pr. tur og danne ét eller flere SÆT med deres terninger og de terninger, der allerede ligger på spillepladen. Efter hver enkelt spillers tur regnes vedkommendes point sammen (se SÅDAN KAN DU SPILLE DINE TERNINGER). F. Hvis en spiller ikke kan danne et SÆT ved hjælp af sine terninger og de terninger, der ligger på spillepladen, går turen videre til den næste spiller. En spiller kan også vælge ikke at kaste nogen terninger og dermed springe sin tur over. Hvis ingen kan danne et SÆT, kaster alle deres terninger igen og begynder forfra. G. Der er gået en omgang, når hver enkelt spiller har haft sin tur, og det igen bliver den første spillers tur. Ved afslutningen af hver omgang trækker hver spiller det nødvendige

4 antal terninger fra posen, så alle igen har fem terninger. De nye terninger skal kastes med det samme og derefter tilføjes til spillerens tilbageværende terninger. Side 4 H. EKSTRA KAST: Inden den næste omgang begynder, og når alle spillere igen har fem terninger (undtagelse: se punkt I), har hver enkelt spiller mulighed for at kaste alle ELLER en/flere af sine terninger EN GANG TIL, inden spillet fortsætter. Den første spiller skal sikre sig, at alle har haft mulighed for at kaste deres terninger igen, inden spillet genoptages. Bemærk: Spillerne kan eventuelt i forvejen aftale en tidsbegrænsning for, hvornår man skal have besluttet sig for at kaste igen, f.eks. 30 sekunder. I. Når man trækker sidste gang, er der muligvis ikke nok terninger i posen til, at alle spillere kan få fem terninger. Den første spiller får lov til at trække sine terninger først, og derefter kan de andre spillere skiftevis (med uret) supplere med terninger, så de igen har fem eller tage dem, der er tilbage. Det udligner ulempen ved, at den første spiller kun kan score tre point i sin første tur. J. Spillet fortsætter, indtil én spiller løber tør for terninger. Når en spiller løber tør for terninger, får hver af de resterende spillere, som IKKE har haft deres tur I DEN IGANGVÆRENDE omgang, en sidste tur, inden spillet er forbi. SÅDAN KAN DU SPILLE DINE TERNINGER: Der kan kun dannes SÆT vandret eller lodret, ikke diagonalt eller rundt om hjørner. Terninger kan placeres hvor som helst på spillepladen, forudsat at de danner et SÆT i mindst én retning og inkluderer mindst én tidligere spillet terning som en del af SÆTTET. En terning kan placeres ved siden af eller mellem tidligere spillede terninger, selvom den ikke danner et SÆT i alle retninger, forudsat at den danner et SÆT i mindst én retning. Hvis terningen danner mere end ét SÆT på denne placering, tælles der point for alle SÆT. EKSEMPEL: Herunder ses et eksempel på en spillers tur. De terninger, der er omkranset af sort, var placeret på spillepladen i forvejen. De terninger, der er omkranset af gult, er dem, som spilleren tilføjede under sin tur. Den gule terning tilføjes til de sorte terninger på spillepladen, hvorved der dannes to SÆT, som hver giver tre point, og dermed får spilleren seks point for den spillede terning. Spilleren lægger derefter endnu en gul terning og danner dermed endnu et SÆT, som giver yderligere tre point. Spilleren har nu fået ni point for sine første to terninger. Spilleren lægger nu en tredje og sidste terning under sin tur og danner endnu et SÆT, der giver yderligere tre point. Spillerens samlede score for denne tur er altså 12 point. Der kan opnås point for hver terning, der spilles, hvis den danner et nyt SÆT.

5 Bemærk på ovenstående illustration, at de to pile peger på to lilla ovaler. Placeringen af denne terning danner ikke et SÆT i begge retninger. Placeringen er tilladt, fordi der bliver dannet et SÆT i mindst én retning (vandret). Bemærk også, at dette SÆT består af tre forskellige tal, og at det ikke gør noget, at terningerne ikke placeres i numerisk rækkefølge. Side 5 JOKER: En Joker-terning kan anvendes som en hvilken som helst terning, der mangler for at danne et SÆT. Når der spilles en Joker, skal spilleren angive, hvilken egenskab Jokeren repræsenterer, og dens egenskaber kan ikke ændres. Der kan bruges et hvilket som helst antal Joker-terninger under en tur eller i et SÆT. JOKERERSTATNING: I starten af en hvilken som helst spillers tur kan en hvilken som helst Joker-terning på spillepladen erstattes af en af spillerens terninger, forudsat at den har nøjagtigt den egenskab, som oprindeligt blev valgt for Jokeren. Der gives ingen point for at erstatte Jokeren, og det tæller heller ikke som én af de tre terninger, spilleren har lov til at spille. Spilleren får IKKE automatisk lov til at anvende Joker-siden af den terning, de har fjernet fra spillepladen. Den skal kastes igen, inden de påbegynder deres tur. Terningen kan spilles under den igangværende tur eller gemmes til en senere tur. En Joker-terning kan anvendes i stedet for en hvilken som helst terning, der mangler for at danne et SÆT. Når en Joker er blevet spillet, kan dens egenskaber ikke ændres. I begyndelsen af en hvilken som helst spillers tur kan Jokeren erstattes med en terning, der har den samme egenskab. BONUSFELTER: Bonusfelterne er de nummererede felter på spillepladen. Første gang et bonusfelt kommer i spil, får spilleren lov til at tilføje bonuspointene til deres samlede score i den tur. Bonuspoint kan kun tilføjes ÉN gang, uanset hvor mange SÆT, der bliver dannet ved hjælp af den terning, der ligger på bonusfeltet. SÅDAN FÅR DU POINT: Almindelige terninger: Man får 1 point for hver terning i et SÆT. Hvis den samme terning danner mere end ét SÆT, skal den tælles som 1 point i hvert enkelt SÆT, den indgår i. Joker: Der gives ingen point, første gang en Joker bliver spillet. Efter den har været spillet og er blevet tildelt et specifikt sæt egenskaber, tæller den som en normal terning, hvis den indgår i et nyt SÆT. Hvis en Joker bliver spillet på et bonusfelt, får spilleren bonuspointene. Der gives ingen bonuspoint eller normale point, hvis Jokeren bliver erstattet med en almindelig terning.

6 Hver enkelt spillers score bliver regnet sammen i slutningen af deres tur. Der bliver ikke trukket point fra for de terninger, som man har tilbage ved spillets afslutning. Den spiller, der har flest point ved spillets afslutning, har vundet! Indhold: 42 terninger, 1 spilleplade, 1 pose, spilleregler. Hvis du vil se SET CUBED -instruktionsvideoen, kan du gå ind på og klikke på "tutorial" Cannei, LLC. Alle rettigheder forbeholdt. Fremstillet og distribueret af Set Enterprises, Inc. med tilladelse fra Cannei, LLC. SET, FIVE CROWNS, QUIDDLER, XACTIKA og SET CUBED er registrerede varemærker tilhørende Cannei, LLC. New York Times er et varemærke tilhørende The New York Times Company. Franklin er et varemærke tilhørende Franklin Electronic Publishers, Inc. Fremstillet i Kina. Side 6 Hvis du godt kunne lide SET CUBED, skulle du tage at prøve vores andre prisbelønnede spil, som alle er skabt af Marsha J. Falco. SET The Family Game of Visual Perception Råb "SÆT!", og så vil alle se efter, om du har fundet de tre kort ud af de tolv kort på bordet, der tilsammen danner et SÆT. Nu er du et point foran. Kortgiveren lægger tre kort mere ud, og så går jagten ind igen. Det går ikke på tur, så du skal ikke tøve med at slå til. Alder er ingen fordel i dette spil, så vogt jer for den yngre generation. Aldersgruppe: 6 år og op Antal spillere: 1 eller flere QUIDDLER The Short Word Game For the FUN of Words Formålet er at sætte alle de kort, du har på hånden, sammen til ord. Du starter med tre kort, derefter fire og så fremdeles helt op til ti kort. Når en spiller bliver færdig, får alle andre en sidste chance for at trække og lægge de ord frem, som de har dannet. Quiddler er en udsøgt udfordring for både nybegyndere og ord-ekvilibrister. Aldersgruppe: 8 år og op Antal spillere: 2 til 8 FIVE CROWNS The game isn t over til the Kings go wild! Et hurtigt Rommy-lignende spil med fem kulører. Et roterende jokerkort holder spillerne på stikkerne i alle 11 omgange. Et lynhurtigt favoritspil for både korthajer og mere tilbagelænede spillere.

7 Aldersgruppe: 8 år og op Antal spillere: 2 til 7 XACTIKA Beware The Last Card Opråb til alle kortelskere! Udfordringen er at komme med en nøjagtig melding. Og med fire kulører på hvert kort bliver dine færdigheder den afgørende faktor. Oplev kontrol på et helt nyt niveau, når du spiller dine kort. Aldersgruppe: 12 år og op Antal spillere: 2 til 10 SET HANDHELD The New York Times Franklin Triple Matching Mania that Anybody Can Play, but Nobody Can Stop! Den elektroniske, håndholdte udgave af SET fører det klassiske kortspil op på nye hjernevridende og underholdende højder. Fire spilversioner: Klassisk, tidsbegrænsning, puslespil og arkade. Fire sværhedsgrader fra begynder til ekspert i hver spilversion. Aldersgruppe: 14 år og op Antal spillere: 1

Instruktioner SYMBOLER: FARVER: ANTAL: MØNSTRE: SET ET HURTIGT CHECK Er det et SET? SET. SET PRISBELØNNET! LET START SET SPILLET SET SET SET

Instruktioner SYMBOLER: FARVER: ANTAL: MØNSTRE: SET ET HURTIGT CHECK Er det et SET? SET. SET PRISBELØNNET! LET START SET SPILLET SET SET SET Instruktioner Formålet med spillet er at identificere et SET på 3 kort, ud fra 12 kort placeret på bordet med billedsiden op. Hvert kort har fire egenskaber, hvilke kan variere som følgende: (A) SYMBOLER:

Læs mere

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med.

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. DM-GUIDEN 2. udgave Forord Velkommen til DM i Partners! Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. Ideen med spillet har

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Black Jack (21): Sådan spiller man Black Jack. 1. Formålet er at komme så tæt på summen 21 som muligt. Man må ikke overskride 21.

Black Jack (21): Sådan spiller man Black Jack. 1. Formålet er at komme så tæt på summen 21 som muligt. Man må ikke overskride 21. Indhold Black Jack (21):... 3 Whist... 4 Bismarck... 5 Rummy (500)... 6 Casino... 7 Spar Dame... 8 Ruder Syv... 9 Gammel Jomfru... 10 Olsen... 12 Snyd... 13 29... 14 31... 15 Gris... 16 Normale spil Black

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

De Officielle Le Mans Regler 2015

De Officielle Le Mans Regler 2015 De Officielle Le Mans Regler 2015 24. september 2015 1 Om Spillet Le Mans er et racerbile spil, hvor hold á tre personer kører i 24 timer på den officielle Le Mans bane. Der er enkelte undtagelser i reglerne

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. 03 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens elektriske og mekaniske

Læs mere

Kom godt i gang med Fable-robotten

Kom godt i gang med Fable-robotten Kom godt i gang med Fable-robotten 1. Først skal du installere programmet på din computer. Gå ind på shaperobotics.com og under support vælger du download: Her vælger du, under PC App om du kører Windows

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat

Læs mere

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge.

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. 14538i08 2/18/00 4:31 PM Page 1 Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. Forstærkningsfase - 1/3 af de besatte

Læs mere

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker Scrabbleregler Februar 2015 Dette er det officielle regelsæt for Scrabble som spilles i Dansk Scrabbleforenings regi. 1 Spillere a. Der deltager to spillere i spillet. 2 Udstyr 2.1 Ordliste a. Retskrivningsordbogen,

Læs mere

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år Indhold 112 kort 1 sæt regler Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år SPILLET IDE Det gælder om at være at komme af med alle kort fra hånden, for derved at score så få minuspoint

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Vers. 1.3.1 Opdateret: 29-08-2018 Indholdsfortegnelse 1. Installer programmet 3 2. Pak robotten ud 5 3. I gang med at programmere 6 4. Programmér Fable til at køre fra 90 til -90

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Indholdsfortegnelse - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede

Læs mere

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE 46233i08 22/8/02 2:32 pm Page RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE FORSTÆRKNINGER. Tag en bataljon for hvert 3. territorium, du har. 2. Tag yderligere bataljoner for de områder, du kontrollerer. 3. Byt territoriekort

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. Spillehallen.dk. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. Spillehallen.dk. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. Spillehallen.dk Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM THORS HAMMER 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. VALGFRIT

Læs mere

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Bumser og Drager Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Spillet indeholder: 1 Spilplade (T-shirt) 1 Figur 8 Røde terninger 60 Dårlig Ide kort 6 Karakterplader 6 Vinder emblemer 12 Eventyrkort

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Rev. 16.06.2016 Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat

Læs mere

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Satellit af BKO Charlottenlund Fort Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Udarbejdet af MOtivaTION ApS for Gentofte Kommune, Gentoftegade, Ordrup, Dyssegård og Vangede Bibliotek 02-03-2015 Billedlotteri

Læs mere

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 04.06.2014 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. 50 øre 1 krone eller 5 kroner pr.

Læs mere

Side 1 af 8. Vejledning

Side 1 af 8. Vejledning Side 1 af 8 Vejledning Art. nr. 2079006 Pedalo - Stort spillebræt - spilsamling Læs og opbevar venligst vejledningen De efterfølgende sider indeholder spilanvisning til disse spil: Generel Information:

Læs mere

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser Kortspil Et spil, tusind oplevelser 1 Oversigt over kortene i pakken 7 8 9 10 Knægt Top Konge Es 2 Prøv forskellige spil Bedstemor 3-5 7, 8, 9, 10, knægt, konge, es Bedstemor er et kortspil, der ligner

Læs mere

Rev. 11.04.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 11.04.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 11.04.2014 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. 50 øre 1 krone eller 5 kroner pr.

Læs mere

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM MAGIC NIGHT 3 2. VALGFRIT SPIL 4 3. LYSSPIL 4 4. LOTTOSPIL 5 5. NEW YORK 6 6. GAMEFLASH 7 6.1. Nudge i Gameflash 8 6.2. Super hold

Læs mere

Indhold: God smag er den halve sejr!

Indhold: God smag er den halve sejr! DK Grøntsagskort 12 Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Rolf Vogt Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Thorsten Gimmler Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt Spiele GmbH Spillere: 2 6 Alder: fra 6 år Spilletid:

Læs mere

Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM HOT STUFF 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. VALGFRIT SPIL 5 4. INFERNO 5 5. HOT SHOT 6 6. FIREBALL 7 7. GAMEFLASH 8 7.1. Nudge

Læs mere

Brugervejledning. People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24

Brugervejledning. People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24 Brugervejledning People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24 1 Start programmet Isæt USB-nøglen i et ledigt USB-stik på computeren. Klik på: Klik på ikonet, når mappen på USB-nøglen er åbnet. Skulle

Læs mere

Rev. 12.10. 2015. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 12.10. 2015. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 12.10. 2015 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats: 50 øre, 1 krone eller 5 kroner

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. 03 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens elektriske og mekaniske

Læs mere

Spilleregler. Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing

Spilleregler. Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing Spilleregler Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing Tænk Design Et spil, der udvikler hukommelsen, kreativiteten og viden om design. Fra 4-12 personer. Alder: fra ca.

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk Spillebeskrivelse spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM ORIENT EXPRESSEN 3 2. ORIENT EXPRESSENS GEVINSTTAVLE 4 3. VALGFRIT SPIL 5 4. ELEFANTSPILLET 5 5. ORIENTEN 7 6. DRAGESPILLET 8 7. GAMEFLASH

Læs mere

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn TRIX Træningshæfte Side J a o u - - - - - - e t u r i g v b n Fra oven p FACITLISTE Forfra Fra siden Jubii Side Side Femkanter Veksle mønter Farv rødt Farv gult Jubii Positionssystemet Øverst: Eksperimenter

Læs mere

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik Tip til 1. runde af - Kombinatorik, Kirsten Rosenkilde. Tip til 1. runde af Kombinatorik Her er nogle centrale principper om og strategier for hvordan man tæller et antal kombinationer på en smart måde,

Læs mere

Regler. Matador Qube

Regler. Matador Qube Regler Matador Qube Regler Matador Qube 1 2-6 spillere 8-99 år Indhold: kortspil, protokolblok og regler Spillet i korte træk Opgaven er at indsamle brancher og aktier i samme farve og sikre dine aktiver

Læs mere

Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda. Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser

Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda. Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser Hvem tænkes der på? Nr. 42 Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser Faster Lillian Moster Gurli Farbror Frede Morbror Frank Far Jens Storesøster

Læs mere

Spillebog til indskolingen på Spjald Skole. Tilhører

Spillebog til indskolingen på Spjald Skole. Tilhører Spillebog til indskolingen på Spjald Skole Tilhører Spil er sjov. Og er god træning Børn udfordres af leg med ord og vendinger. Ved at spille spil kan man øve sig i at tage beslutninger og lægge strategier.

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat

Læs mere

(0,0) (2,5) (1,3) (5,1) (3,0) (4,2) ( 2,5) ( 1,3) ( 5,5) ( 2,2) ( 3,0) ( 4,1) ( 2, 5) (0,3) ( 5,0) ( 1, 2) ( 4, 4) ( 3 1) (5, 3) (3, 1) (0, 4)

(0,0) (2,5) (1,3) (5,1) (3,0) (4,2) ( 2,5) ( 1,3) ( 5,5) ( 2,2) ( 3,0) ( 4,1) ( 2, 5) (0,3) ( 5,0) ( 1, 2) ( 4, 4) ( 3 1) (5, 3) (3, 1) (0, 4) Løb i koordinatsstem (0,0) (2,5) (1,3) Nr. 69 (5,1) (3,0) (4,2) ( 2,5) ( 1,3) ( 5,5) ( 2,2) ( 3,0) ( 4,1) ( 2, 5) (0,3) ( 5,0) ( 1, 2) ( 4, 4) ( 3 1) (5, 3) (3, 1) (0, 4) (2, 2) (5,0) (1, 5) Klasseaktivitet.

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table grøn

Collegetable.dk præsenterer. College Table grøn Collegetable.dk præsenterer College Table grøn 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næst bagerst. Så 2 og én cup forrest. 1.3) 66 cl.

Læs mere

Bridge Intro. Spilles af 4 spillere, som er faste makkere 2 og 2 Der spilles med 1 spil kort uden Jokere, 13 kort til hver

Bridge Intro. Spilles af 4 spillere, som er faste makkere 2 og 2 Der spilles med 1 spil kort uden Jokere, 13 kort til hver Bridge Intro Spilles af 4 spillere, som er faste makkere 2 og 2 Der spilles med 1 spil kort uden Jokere, 13 kort til hver Farvernes rang: Spar, Hjerter, Ruder og Klør Man kan spille med eller uden Trumf

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat

Læs mere

C-Tec The Win Inn Spillebeskrivelse Rev. 01 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg

C-Tec The Win Inn Spillebeskrivelse Rev. 01 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg C-Tec The Win Inn Spillebeskrivelse Rev. 01 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM THE WIN INN 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. GEVINSTBONUS

Læs mere

T-1.24; Spil læg 3 til.

T-1.24; Spil læg 3 til. T-1.24; Spil læg 3 til. Faglige mål: Addition. At SPØRGE og SVARE i, med, om matematik. At omgås SPROG og REDSKABER i matematik. Lektionsmål: * Kan adderer med 2 og 3. * Stiller spørgsmål, der er relevante

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation. Nr.10162 Haleleg Nr.10161 som placeres i buksekanten. Herefter skal alle mod alle samle flest mulige haler ved at stjæle dem fra de andre. Man må kun fange en hale ad gangen, som så skal placeres sammen

Læs mere

Indhold. 120 Dyrekort (hund, ko, æsel, ged, kat, papegøje) 5 Tarantelkort 1 Tango-tarantel (femkantet) Spilleregler.

Indhold. 120 Dyrekort (hund, ko, æsel, ged, kat, papegøje) 5 Tarantelkort 1 Tango-tarantel (femkantet) Spilleregler. DK Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Rolf Vogt Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Claudia Wieczorek Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt Spiele GmbH Spillere: 2 5 Alder: Fra 7 år Spilletid: 15 20

Læs mere

Filtmåtter med de 120 hyppige ord

Filtmåtter med de 120 hyppige ord VEJLEDNING TIL Fodspor Filtmåtter med de 120 hyppige ord Med bogen På sporet af ordet fang tyven, opgaveæsken og app en På sporet af ordet, Turbo-ord, sækkekort, Læs Lydret bøgerne, gulvtæppet og filtmåtterne

Læs mere

- med kortspil og legetøj

- med kortspil og legetøj - med kortspil og legetøj Dette hæfte er udarbejdet af Karina Pihl Færk og Maria Grove Christensen og tiltænkt FAMILIEMATEMATIK som inspiration til hyggelige matematiske spil og aktiviteter for 0.-2. årgangs

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

120 ords-tæppet. På sporet af ordet

120 ords-tæppet. På sporet af ordet 120 ords-tæppet På sporet af ordet I denne vejledning kan du finde idéer og inspiration til, hvordan du kan bruge 120 ords-tæppet i arbejdet med at få automatiseret de 120 hyppige ord med afsæt i leg og

Læs mere

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot.

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot. Hvis du kender Monopoly og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver to til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for grundene, de modtager, til

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html 1 / 8 25.6.2008 9:24 2 / 8 25.6.2008 9:24 Indhold: Spilleplade, 30 brikker. 6 i hver farve, 200 kort (191 flagkort, 8 jokerkort, 1 verdenskort), Svarhæfte til Joker spørgsmål, Regler Formål med spillet

Læs mere

AMERIKANSK ROULETTE. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet

AMERIKANSK ROULETTE. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet Information AMERIKANSK ROULETTE Amager Boulevard 70, 2300 København S Tlf.: 33 965 965, info@casinos.dk www.casinocopenhagen.dk Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense Tlf.: 66 14 78 10, info@casinoodense.dk www.casinoodense.dk

Læs mere

Kom godt i gang med Funbridge Total Guide iphone

Kom godt i gang med Funbridge Total Guide iphone Kom godt i gang med Funbridge Total Guide iphone Gå ind i Appstore Klik på forstørrelsesglasset for at søge og tast funbridge Vælg den øverste funbridge din bridgeklub Herefter kommer dette billede frem.

Læs mere

1 byggeplads denne viser 4 felter med plads til bygningsbrikker. Hvert felt hører til en bestemt type valuta.

1 byggeplads denne viser 4 felter med plads til bygningsbrikker. Hvert felt hører til en bestemt type valuta. Alhambra Et spil af Dirk Henn for 2-6 spillere. De bedste bygmestre fra Europa og den arabiske verden vil bevise deres kunstfærdige arkitektur. Du har fået stillet deres bygningsarbejdere til rådighed

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed Mattip om Statistik Du skal lære om: Faglig læsning Kan ikke Kan næsten Kan Chance og risiko Sandsynlighed Observationer, hyppighed og frekvens Gennemsnit Tilhørende kopier: Statistik, og mattip.dk Statistik

Læs mere

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger REGLER FOR 2 TIL 5 SPILLERE, FRA 10 ÅR S P I L L E T O M V E R D E N S H E R R E D Ø M M E T 2010 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont CH Repræsenteret

Læs mere

10.1 Et lykkehjul består af 24 lige store felter med numre fra 1 til 24.

10.1 Et lykkehjul består af 24 lige store felter med numre fra 1 til 24. 10. 10.1 Et lykkehjul består af 24 lige store felter med numre fra 1 til 24. Bestem udfaldsrummet for lykkehjulet. 10.2 En tegnestift Du putter en tegnestift i et raflebæger, ryster det godt og smider

Læs mere

Høvdingebold. Introduktion. Scratch

Høvdingebold. Introduktion. Scratch Scratch 2 Høvdingebold All Code Clubs must be registered. By registering your club we can measure our impact, and we can continue to provide free resources that help children learn to code. You can register

Læs mere

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen Brug låget i

Læs mere

Skating school. Indholdsfortegnelse

Skating school. Indholdsfortegnelse Skating school Kompendiet er delt op i to dele: 1. Elementerne i de forskellige tests listet op i den rækkefølge, de skal gennemgås. Tallet i parentesen angiver det sted i videoen, hvor elementet vises.

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. 02. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. 02. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. 02 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens elektriske og mekaniske

Læs mere

5, 10 og 1 4, 5 og 6 7, 11 og 4. 2, 3, 5 og 4 0, 1, 5 og 2 5, 2, 4 og 3. 2, 3, 4 og 1 4, 2 og 3 1, 8, 4 og 3. 5, 3 og 1 3, 4,og 5 3, 4 og 2

5, 10 og 1 4, 5 og 6 7, 11 og 4. 2, 3, 5 og 4 0, 1, 5 og 2 5, 2, 4 og 3. 2, 3, 4 og 1 4, 2 og 3 1, 8, 4 og 3. 5, 3 og 1 3, 4,og 5 3, 4 og 2 skrig Nr. 63 5, 0 og 4, 5 og 6 7, og 4, 3, 5 og 4 0,, 5 og 5,, 4 og 3, 3, 4 og 4, og 3, 8, 4 og 3 5, 3 og 3, 4,og 5 3, 4 og 5, 3, 3 og 7, 3 og, 4, 4 og, -, 3 og 6 6, 3, og 6 og 3, 4, 0 og 9 4 og 4 og 4

Læs mere

Hvad skal man bruge for at kunne spille? Godt, du og din modspiller har hver især brug for et sæt kort med 60 kort, en mønt til at slå plat og krone

Hvad skal man bruge for at kunne spille? Godt, du og din modspiller har hver især brug for et sæt kort med 60 kort, en mønt til at slå plat og krone Hvad skal man bruge for at kunne spille? Godt, du og din modspiller har hver især brug for et sæt kort med 60 kort, en mønt til at slå plat og krone med og nogle brikker til at holde regnskab med din Pokémons

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. 01. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. 01. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. 01 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens elektriske og mekaniske

Læs mere

Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg

Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg SPILLEBESKRIVELSE Revision 003 Den 13. april 2000 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens

Læs mere

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet Elasund Rules År efter frygtløse søfarere opdagede og etablerede øen Catan voksede befolkningstallet konstant. Kolonister dukkede op på øen og langs kysten og der opstod en uundværlig handel mellem dem.

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Symbolfordeling - Gevinstoversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 16.06.2016 Spilleregler: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den

Læs mere

Den skjulte nøgle. Før man spiller første gang, sættes de 12 stickers tilfældigt på de to terninger.

Den skjulte nøgle. Før man spiller første gang, sættes de 12 stickers tilfældigt på de to terninger. Den skjulte nøgle 3-6 spillere i alderen 5-99 Spilletid: 15-20 minutter Igennem tiden har det søde lille spøgelse Leopold hjemsøgt The Thousand Treasures Castle og kender alle dens kringelkroge og gemmesteder.

Læs mere

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen.

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen. Ekstra 2 spiller variant De normale spilleregler gennemføres med følgende ændringer: - hver spiller modtager 2 udvidelsesplader, som placeres med forsiden nedad ved siden af zoopladen.- Alle dyre- og yngelbrikker

Læs mere

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme Spider-Man og alle relaterede figurer: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Spider-Man-filmelementer: 2002-2007 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

Hukommelsesspil. Introduktion. Scratch

Hukommelsesspil. Introduktion. Scratch Scratch 2 Hukommelsesspil All Code Clubs must be registered. By registering your club we can measure our impact, and we can continue to provide free resources that help children learn to code. You can

Læs mere

Tarok. Kort. Spillere. Tarok-spillet

Tarok. Kort. Spillere. Tarok-spillet Tarok 7309 Tarok-spillet Kort Tarok spilles med et kortspil, der har 78 blade. Bladene er fordelt med 14 på hver af fire farver, to sorte, klør ( ) og spar ( ), og to røde, ruder ( ) og hjerter ( ). Ud

Læs mere

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring.

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring. Spirer: Fartpiloter Formål Pigerne skal opleve, at de selv kan transportere sig rundt i verden, både ved egen energi og også ved hjælp af anden energi, som fx automatiske transportmidler. De kan derved

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM EXTREME 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. SNOWFLASH 5 4. VALGFRIT SPIL 5 5. WILD RIVER 6 6. BUNGEE JUMP 7 7. SKATER 8 8. GAMEFLASH 9 8.1. Frit

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: GENERELT OM VIRGINIA CITY 3 GRUNDSPILLET 4 GEVINSTBONUS 5 TRIPLEBAR 6 VALGFRIT SPIL 6 GULDMINESPIL 7 SILVER QUEEN SALOON 8 DIAMANTSPIL 9 GAMEFLASH

Læs mere

Spillebeskrivelse Rev. 5 Produceret af For Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Rev. 5 Produceret af For Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Rev. 5 Produceret af For INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. OM CREEPY GRAVEYARD 3 2. BASISSPILLET - GEVINSTLINIER 4 2.1. Multiplikator 5 2.2. Featurepoint 5 2.3. Grøn Bar 5 2.4. Feature 1, 2 og

Læs mere

Tema 1: Ild - en farlig ven

Tema 1: Ild - en farlig ven Tema 1: Ild - en farlig ven Lær om brand: Ild en farlig ven Synes I, at ild er mest spændende eller mest farlig? Prøv at finde eksempler på, hvad mennesker bruger ild til? Tema 2: Undgå brand derhjemme

Læs mere

Spillevejledning til P.O.P.T. forløb

Spillevejledning til P.O.P.T. forløb Spillevejledning til P.O.P.T. forløb Et komplet P.O.P.T forløb starter med en forøvelse, hvor barnet bliver sporet ind på at lytte efter lydene i ord. Herefter starter fase 1, hvor barnet skal lytte og

Læs mere

1-2-3-UD. Tal som antal og rækkefølge UD

1-2-3-UD. Tal som antal og rækkefølge UD Tal som antal og rækkefølge 1-2-3-UD Antal spillere: 2-3 Materialer: Spilleplade (se nedenfor), blyant og et sæt talkort 0-100 til hver spiller Eleverne arbejder med tallenes rækkefølge og deres indbyrdes

Læs mere

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch Scratch 2 Fang Prikkerne All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club. Introduktion

Læs mere

Var din tunge i dette spil!

Var din tunge i dette spil! DK Var din tunge i dette spil! Grøntsagskort Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Johann Rüttinger, Lena Kappler Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Kathi Kappler Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

World Robot Olympiad Regular Kategorien Udskoling. (13 15 år) Intelligente byer SMART LYS. Version: 15. januar 2019

World Robot Olympiad Regular Kategorien Udskoling. (13 15 år) Intelligente byer SMART LYS. Version: 15. januar 2019 World Robot Olympiad 2019 Regular Kategorien Udskoling (13 15 år) Intelligente byer SMART LYS Version: 15. januar 2019 WRO International Premium Partners Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 2 2. Robotbanen...

Læs mere

Højere eller lavere kort?

Højere eller lavere kort? Højere eller lavere kort? 119 ntal spillere: 2 Materialer: Et spil kort og spillebrikker et gælder om at være god til at gætte et kort. Sådan gør du: land 13 kort af samme slags, og læg dem i en bunke

Læs mere

Rev Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil. Bånd oversigt: Spilleregler:

Rev Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil. Bånd oversigt: Spilleregler: Rev. 16.06.2016 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. Der spilles for 2 kredit pr. træk.

Læs mere

Spilleregler

Spilleregler 3 Spilleregler 4 9 4 4 9 3 HISTORIEN BAG MATRIBUS er opfundet og udviklet af Louise Bang, lærerstuderende på University College Sjælland. Louise har gennem sine jobs som lærer erfaret, at der i vores digitaliserede

Læs mere

World Robot Olympiad 2018 FOOD MATTERS PRECISION FARMING

World Robot Olympiad 2018 FOOD MATTERS PRECISION FARMING World Robot Olympiad 2018 Regular Kategori Junior/Udskoling Beskrivelse af konkurrence, regler og pointgivning FOOD MATTERS PRECISION FARMING Version: 11. marts 2018 INDLEDNING... 2 1. Beskrivelse af konkurrencen...

Læs mere

Spillets formål og opsætning

Spillets formål og opsætning Steffen Benndorf og Reinhard Staupe Kun for sjov! Spillere: 2-6 Alder: 8 år og op Spilletid: ca. 15 minutter Spillets formål og opsætning Hver spiller for sit eget ark papir (der er seks forskellige ark)

Læs mere

Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Produceret af For Spillehallen.dk KAPITLER: 1. GENERELT OM ORIENTEN 2 3 2. GEVINSTTAVLE 4 2.1. Featurepoint 5 3. VALGFRIT SPIL 5 4. GONG 6 5. TOGET 7 6. DRAGEN 8 7. GAMEFLASH 9 8. NUDGE

Læs mere

Dialogspil. en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen. Hvad er en dialogmetode? dialogmetode

Dialogspil. en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen. Hvad er en dialogmetode? dialogmetode dialogmetode Dialogspil en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen Hvad er en dialogmetode? En dialogmetode er et værktøj til at arbejde med trivslen på arbejdspladsen. Metoden er

Læs mere

Ghostbusters. Introduktion. Scratch. Du skal lave et fangelegsspil med spøgelser! Arbejdsliste. Test dit Projekt. Gem dit Projekt

Ghostbusters. Introduktion. Scratch. Du skal lave et fangelegsspil med spøgelser! Arbejdsliste. Test dit Projekt. Gem dit Projekt Scratch 1 Ghostbusters All Code Clubs must be registered. By registering your club we can measure our impact, and we can continue to provide free resources that help children learn to code. You can register

Læs mere

Tema 1: Ild - en farlig ven

Tema 1: Ild - en farlig ven Tema 1: Ild - en farlig ven Lær om brand: Ild en farlig ven Synes I, at ild er mest spændende eller mest farlig? Prøv at finde eksempler på, hvad mennesker bruger ild til? Tema 2: Undgå brand derhjemme

Læs mere

Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar Birgitte Lindhardt. Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken.

Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar Birgitte Lindhardt. Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken. Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar 2019 Birgitte Lindhardt Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken. Talrække Talkortspil for 2 deltagere Materialer: Talkort

Læs mere

DELMÅL Giv alle lige muligheder, og stop diskrimination.

DELMÅL Giv alle lige muligheder, og stop diskrimination. Verdensmål 10 Vi skal reducere ulighed i og mellem lande. DELMÅL 10.4 Før politik, der fremmer finansiel og social lighed. DELMÅL 10.5 Reguler de globale finansielle markeder og institutioner bedre. DELMÅL

Læs mere