Forslag: Begrundelse Forslag Begrundelse Forslag Begrundelse Forslag Begrundelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag: Begrundelse Forslag Begrundelse Forslag Begrundelse Forslag Begrundelse"

Transkript

1 Indkomne forslag 1. Udtalelse om fremtiden for institutionsgrunden Forslag: Afdelingsbestyrelsen ønsker afdelingsmødets tilkendegivelse vedrørende et eventuelt nybyggeri på institutionsgrunden. Begrundelse: Forskellige scenarier for institutionsgrundens fremtid har været afsøgt. Afdelingsbestyrelsens indstilling er at et nybyggeri bør fremmes, under følgende forudsætninger: - at der kan opnås enighed med Ballerup Kommune om et omfang som sikrer en god økonomi for byggeriet - at boliger overvejende bliver 2-3 værelses familieboliger, og - at udlejning sker i overensstemmelse med aftalen for det resterende Måløv Park Økonomisk konsekvens: Afhænger af hvilke scenarier der vælges og hvilke, der er mulige. På sigt indenfor et par år vil der under alle omstændigheder blive tale om et lejetab.. 2. Ændring af trægangbro til fliser eller træterrasse i baghaven til fliser. Forslag: Såfremt en beboer ønsker at lægge fliser i stedet for trægangbro eller fliser i stedet for træterrasse i baghaven, ydes et tilskud på hhv kr. og kr. Begrundelse: Som råderetsreglen er i dag, ydes et tilskud til udskiftning af gangbro eller terrasse i baghaven. Beløbet er pt. på kr. for udskiftning til træ igen og kr. til udskiftning til fliser. Da vi i Måløv Park er i gang med - og løbende bliver nødt til - at bekæmpe de rotter der huserer omkring vore boliger, er det vigtigt at minimere muligheden for, at de kan bygge rottereder. Dette kan de i dag bl.a. gøre under vore gangbroer og under vore træterrasser i baghaven. Set i dette lys er det ikke hensigtsmæssigt at byggeriet giver tilskud til nye træterrasser. Det er derimod hensigtsmæssigt at give mere støtte til udskiftning til fliser. Derfor forslaget. Økonomisk konsekvens: ca kr. i 3 år. Beløbet kan tages af henlagte midler. 3. Tilskud til udskiftning til trægangbro eller træterrasse i baghaven bortfalder. Forslag: Det nuværende tilskud på kr kr. til udskiftning af trægangbro til ny trægangbro og træterrasse i baghaven til ny træterrasse bortfalder. Begrundelse: Som i forslag 1 er det ikke hensigtsmæssigt at yde støtte til nye trægangbroer eller træterrasser. 4. Opmærkning af p-båse Forslag: Der foretages ikke opmærkning af p-båse. Begrundelse: På baggrund af erfaringerne fra P-pladsen på Knastebakken ved Måløvgårdsvej droppes yderligere opmærkning af p-båse. Meningen med opmærkningen var at styre en hensigtsmæssig parkering og dermed skabe flere parkeringspladser. Virkeligheden har vist, at der ikke skabes flere parkeringspladser, såfremt en p-bås skal fylde 7 fliser. Derfor er p-båsene på ovennævnte p-plads kun 6 fliser brede, bortset fra de yderste. Det har skabt flere p-pladser, hvad nogle er tilfredse med MEN andre er MEGET utilfredse med, at de er for smalle. Det er derfor

2 bestyrelsens opfattelse, at den bedste udnyttelse af p-pladserne består i en fleksibel parkering, hvor nogle biler nødvendigvis fylder 7 fliser, mens andre kan nøjes med 6. Der opfordres til fornuftig parkering, hvad også er det normale, og at der undgås at optage halvanden p-plads og dermed i praksis Parkeringsforbud på Knastebakken Forslag: Det indstilles til Ballerup Kommune at etablere parkeringsforbud på hele Knastebakken, alle ugens dage, hele døgnet. Begrundelse: Det er afdelingsbestyrelsens indtryk at parkering på Knastebakken skaber betydeligt flere problemer end det løser. Med omlægningen af linje 152 er der meget ofte problemer med fremkommeligheden når biler møder busser, og når busserne skal standse ved stoppestederne, på grund af parkering langs vejen. Desuden gør det cykling på vejen betydeligt mere utryg. Ballerup Kommune har på et møde med afdelingsbestyrelsen tilkendegivet at kommunen vil følge afdelingens indstilling. 6. Ny TV-aftale med YouSee Forslag: Afdelingen tiltræder den nye, fælles rammeaftale med YouSee ved en tillægsaftale som indebærer følgende: YouSee TV-boks til 30 kr. måned. YouSee Foreningsbredbånd med særlige hastigheder og priser. Mulighed for at tilbyde YouSee Bredbånd uden krav om tv pakke YouSee Mobil inkl. Mobilopsparing. Tillægsaftalen vil betyde at de eksisterende TV-pakke priser fortsætter men der vil komme en bindingsperiode på aftalen, som betyder at aftalen ikke kan opsiges de førstkommende 24 måneder. Begrundelse: Det er afdelingsbestyrelsens indtryk at der er et udbredt ønske om at kunne leje en TV-boks til den lavere pris. Desuden giver aftalen mulighed for helt at fravælge TV-pakke, som loven foreskriver, uden at det går ud over de øvrige beboeres TV-pakke pris. for afdelingen, besparelse for den enkelte. 7. Overdragelse af løsøre Forslag: Overdragelsesaftaler mellem fraflytter og indflytter kan anvendes hvis 3B s procedure for overtagelse af konkret løsøre til ny beboer og koncept for overdragelsesaftaler anvendes. Begrundelse: Hensigten er en lovliggørelse af allerede gældende praksis, hvor løsøre i nogle tilfælde overdrages til indflytter. Det er nødvendigt at følge den procedure som er beskrevet af 3B for at garantere at afdelingen ikke kommer til at hæfte for vedligeholdelse af overdraget løsøre., i bedste fald en besparelse.

3 Bilag 1 til forslag 7: Procedure for overtagelse af konkrete løsøre til ny beboer: Udgangspunktet er, at lejligheden skal være tømt for fraflytters løsøre, med mindre fraflytter og indflytter har udfyldt en overdragelsesaftale, som gør det klart for indflytter, at løsøret ikke tilhører afdelingen. Fraflytteren aftaler med den synsansvarlige/ejendomskontoret et førsyn, der skal være afholdt minimum en uge før selve fraflytningssynet. På dette førsyn aftaler fraflytter og synsansvarlige det løsøre, som kan overdrages, og det noteres af den synsansvarlige. Synsmedarbejderen skal uhindret kunne foretage fraflytningssyn. Løsøre må ikke hindre istandsættelsen, og boligafdelingen påtager sig ikke ansvar for løsøreopbevaring i lejemålet under istandsættelsen. Hvis overdragelsesaftalen omfatter løsøre, hvor af- og tilslutning kræves udført af faginstallatør fx gaskomfur, er indflytteren ansvarlig for, at det udføres med dokumentation af et autoriseret firma. Indflytteren besigtiger lejemål samt det løsøre der er til salg. Fraflytter og indflytter udfylder og underskriver en fælles overdragelsesaftale, der præcist beskriver det løsøre, som overdrages. Begge parter underskriver overdragelsesaftalen og skriver dermed under på, at al vedligeholdelse af det beskrevne løsøre er afdelingen uvedkommende. Den underskrevne overdragelsesaftale skal overdrages til den synsansvarlige/ejendomskontoret før fraflytningssynet, så der ikke er tvivl om, hvad der er aftalt. Det er til enhver tid den synsansvarlige, der vurderer, om synet kan gennemføres forsvarligt med løsøret opbevaret i boligen. Overdragelsesaftalen opbevares under sagen vedrørende det konkrete lejemål, så afdelingen undgår at overtage vedligeholdelsespligten af det løsøre, som er lejerens ansvar. Bilag 2 til forslag 7: Forslag til overdragelsesaftale Overtagelse af løsøre i forbindelse med overtagelse af lejemål nr.: Lejemålets adresse: Indflytningsdato/år: Fraflytter og indflytter erklærer hermed, at det er aftalt, at fraflytter pr. dags dato har solgt/overdraget følgende løsøre til indflytter, som dermed kan blive stående i lejemålet ved overtagelsen af lejemålet:

4 Løsøre, der overdrages til indflytter Vaskemaskine Opvaskemaskine Gaskomfur Emhætte Køleskab Fryser Kølefrys Persienner/markiser Badeværelsesinventar Dørgreb Gardiner Andet Nærmere beskrivelse (fabrikat og eventuelt systemnummer) Fraflytter og indflytter accepterer med denne aftale, at: 1. Indflytteren skal have underskrevet lejekontrakten, før denne aftale kan underskrives. 2. Det beskrevne løsøre IKKE er en del af lejemålet, og at al vedligeholdelse af de beskrevne hvidevarer er afdelingen uvedkommende. Det beskrevne løsøre i denne aftale er alene indflytters ansvar - herunder vedligeholdelse og eventuel udskiftning. 3. En forudsætning for overtagelsen af det overtagne løsøre er, at fraflytningssyn kan foretages efter lovens forskrifter. Det vil sige, at synsmedarbejderen skal uhindret kunne foretage fraflytningssyn, herunder af flisebelægninger bagved og under løsøre, vægge og gulve m.v. 4. Løsøre må ikke hindre istandsættelsen (rengøring, maling, hvidtning, slibning og lakering af gulvene mv.) af lejemålet. Boligafdeling påtager sig ikke noget ansvar for løsøre opbevaring i lejemålet under istandsættelsen. 5. Hvis overdragelsesaftalen omfatter løsøre, hvor af- og tilslutning kræves udført af faginstallatør fx gaskomfur, er indflytteren ansvarlig for, at det udføres med dokumentation af et autoriseret firma. 6. Fraflytter og indflytter aftaler selv de nærmere forhold vedrørende økonomi ved overdragelsen. 7. Eventuel bortskaffelse af løsøre, som IKKE er omfattet af denne aftale, er alene fraflytters ansvar. En kopi af denne aftale samt fotos af det overdragede løsøre arkiveres af synsmedarbejderen under lejemålet. Dato/år/underskrift (fraflytter): Dato/år/underskrift (indflytter):

5 8. Anslagsliste til udvendige døre. Forslag: For de beboere der ønsker det, kan anslagsliste og skruer til montering på hoveddør/køkkendør afhentes på ejendomskontoret. Begrundelse: Efter at have set alt det skriveri om indbrud og suspekte personer, der bliver observeret i vor bebyggelse, er der måske et ønske om at få monteret en anslagsliste på hoveddøren og evt. på køkkendøren. Primært hoveddør, da den kun har en låsepal, så det er rimeligt let at komme til med et brækjern. Økonomiske konsekvenser: For 100 døre, ca kr., hvis de pågældende beboere selv kan montere anslagslisten. Beløbet kan tages af henlagte midler. Forslagsstiller: Jan Andersen, Knastebakken Forslag til ny trailer parkering. Forslag: At man kan holde sin trailer ved den p-plads, hvor man bor. Begrundelse: Nuværende trailer parkering på græsset ved Måløvgårdsvej fungerer ikke. Man kan tit og ofte ikke få sin trailer ud grundet parkeret biler.. Forslagsstiller: Jesper Nilsson, Knastebakken Hockey/fodboldbane Forslag: Der laves en Hockey og fodboldbane med bander, for enden af legepladsen, som vist på vedhæftede billede. Begrundelse: Pladsen som den er i dag ikke rigtig bliver brugt til noget, derfor ville det for beboelsens børn være fantastisk med en lille hockey/fodboldbane med bander. Økonomisk konsekvens: Bander og mål kan fås for ca kr. Hertil skal lægges arbejdstimer til solid montering. Anslået: kr. I alt anslået kr. Beløbet kan tages af henlagte midler. Forslagsstiller: Torben Klyhn Andersen, Knastebakken Bål Forslag: Det skal ikke være tilladt at lave bål af nogen art i haven, på terrassen, under halvtaget eller i forhaven. Begrundelse: Dette er på grund af brandfare og røggener hos naboerne.. Forslaget stilles af: Knastebakken 223 Annette Thorenfeldt, Knastebakken 231 Jesper Nilsson, Knastebakken 237 Charlotte Peterslund. 12. Fælles bålplads i Måløv Park. Forslag: Der etableres bålplads på ca. 4 * 4 meter med et bålsted på ca. en meter i diameter.

6 Vi ønsker der bliver lavet en bålplads på fællesarealet ved volden. (placeringen på vedhæftede billede er et forslag) Bålstedet skal laves i ikke brandbart materiale. - brugerne af bålpladsen er selv ansvarlig for oprydning - brugerne af bålpladsen er selv ansvarlig for slukning af bålet. - bålpladsen må ikke lades uden opsyn og der skal være en voksen tilstede. - kl. 22 skal bålet været slukket og der skal være ro ved bålstedet Økonomisk konsekvens: max ,- kr. Beløbet kan tages af henlagte midler. Forslagsstiller: Torben Andersen, Knastebakken Tilladelse til hund Forslag: Det er tilladt at holde 1 hund pr. husstand efter følgende regelsæt: a. Beboere, som ønsker at holde hund, skal indhente afdelingens tilladelse ved henvendelse på ejendomskontoret/hundelauget. Tilladelsen omfatter kun én hund pr. husstand. b. Ved anskaffelse af hund gælder følgende forholdsregler: Der skal fremvises gyldig hundeansvarsforsikring samt registreringsattest fra Dansk hunderegister. Der kan dog aldrig gives tilladelse til at holde følgende hunderacer: Alano, Alapaha Blue Blood Bulldog, Amerikansk Bulldog, Amerikansk Pitbull/- Staffordshire-Terrier (Amstaff), Pitbull Terrier, Bandog Bullmastif, Boerboel, Bully Kuta, Bull Terrier, Cane Corso, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, Dogue Brasileiro, Fila Brasileiro, Guatemalan Bull Terrier, Gull Terrier, Irish Staffordshire Terrier, Neapolitan Mastiff, Perro de Presa Canario, Perro de Presa Mallorquin, Staffordshire Bull Terrier, Tosa-Inu samt blandinger af de her nævnte racer. Såfremt beboeren ikke kan dokumentere hundens race eller hundelauget er i tvivl om hundens race, kan hundelauget nægte hundetilladelse. Det er endvidere under ingen omstændigheder tilladt at passe kamp- eller muskelhunde for andre. c. Det er ikke tilladt en hundeejer at ophidse sin hund til angreb, ligesom andre beboere skal undlade at provokere hunden. d. Ejeren af en hund er forpligtet til at hindre, at den påfører andre skade. Samtidig forudsættes det, at ejeren af en hund erstatter den skade, hunden eventuelt forvolder. e. Det påhviler enhver hundeejer at sørge for, at dyret ikke ved støj, herunder hyppig eller langvarig gøen og hylen, ved lugt, hærværk, bidsk optræden, kådhed eller

7 på anden måde er til gene for de øvrige beboere. Endvidere må hunden ikke hindre, at personer i lovligt ærinde får adgang til boligen. f. På afdelingens områder skal hunden altid føres i så kort snor, at det kan holdes tæt ind til sin ledsager og må ikke overlades til personer, der ikke har fuld kontrol over det. Det er ikke tilladt at lade hunden færdes frit på gade, veje, stier, legepladser og andre friarealer. g. Ejeren er ansvarlig for, at dyret ikke forurener afdelingens friarealer, legepladser, gade- og fortovsarealer, trapper, gange eller andre fælleslokaliteter. Såfremt en hund forretter sin nødtørft på et af de ovennævnte steder, påhviler det ejeren straks at fjerne dens efterladenskaber, samt på trapper og gange tillige straks at foretage grundig rengøring. h. Hunden skal holdes i helbredsmæssig god stand og må ikke udsættes for unødige lidelser. Avl med hunden er ikke tilladt. i. Ved berettigede klager fra andre beboere eller overtrædelse af et eller flere punkter i nærværende reglement kan hundeholdstilladelsen for den enkelte hundeholder inddrages. j. Overholdes en bortskaffelse af hunden på grund af inddragelse af hundeholdstilladelse ikke, eller anskaffes hunden uden forudgående tilladelse efter nærværende reglement, vil det blive betragtet som overtrædelse af husorden/misligholdelse af lejekontrakt, hvilket kan medføre opsigelse af lejemålet. k. Iøvrigt henvises til bestemmelserne i lov om hunde samt politivedtægten. Måtte der forekomme alvorlige gener af generel karakter, vil afdelingsmødet efter fremsat forslag kunne beslutte, at der ikke fremover skal gives tilladelse til hundehold. l. Hunden skal være chippet, og chip nummeret skal være i hundelaugets hænder når hunden er flyttet ind i Måløv Park, og på førstkommende hundelaug kontortid. m. Ydermere skal hele familien der har anskaffet hund møde op på førstkommende hundelaugs kontortid og få taget et billede af både familie og hund så det kan være i Måløv Parks hunde register sammen med den godkendte ansøgning. n. Dør hunden eller bortskaffes den skal dette meldes til hundelauget. o. Skulle man ønske at anskaffe en ny hund, da skal ansøgningen sendes på ny. p. Hundelauget skal bestå af minimum 4 beboere fra Måløv Park, som vælges på det ordinære afdelingsmøde. Medlemmer af afdelingsbestyrelsen kan deltage i hundelaugets møder. Formålet med hundelauget er at sikre, at alle gældende regler bliver overholdt, og hvis ikke, at sørge for at rette instanser bliver underrettet og at sagen bliver fulgt til døren. q. Intet hundelaug ingen hunde i Måløv Park.

8 Bilag til forslag 13: ansøgningsskema 3B Måløv Park. Ansøgning skal ske INDEN hundens anskaffelse. Ansøgningsskema om hundetilladelse. Udfyldes af Hundelauget. Forslagsstillere: Charlotte Peterslund, Knastebakken 237 og Jesper Nilsson, Knastebakken 231

9 13a Hundelaug Forslag: Der vælges et hundelaug på minimum 4 personer for et år af gangen på det ordinære afdelingsmøde. Forslagsstillere: Charlotte Peterslund, Knastebakken 237 og Jesper Nilsson, Knastebakken Gelænder ved p-plads Forslag: Der opsættes et gelænder ved trappen fra parkeringspladsen og ned til Knastebakken 219 Begrundelse: Belægningen er ujævn og især om vinteren hvor det er glat kunne det være rart at have et gelænder at holde fast i. Ikke mindst for de ældre borgere. Økonomisk konsekvens: Anslået kr. Beløbet tages af henlagte midler. Forslagsstiller: Charlotte Peterslund, Knastebakken 237

Referat af afdelingsmøde i Måløv Park, torsdag den 28. september Der var 68 husstande til stede

Referat af afdelingsmøde i Måløv Park, torsdag den 28. september Der var 68 husstande til stede Referat af afdelingsmøde i Måløv Park, torsdag den 28. september 2017 Der var 68 husstande til stede 1. Valg af dirigent herunder valg af referent og stemmetællere, samt godkendelse af forretningsorden.

Læs mere

Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven

Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement for afdeling Egebjerghaven Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Hold-an Vej 16 2750 Ballerup Telefon 4466 7261 almenbo@almenbo.dk

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven

Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement for afdeling Egebjerghaven Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Telegrafvej 5 B, 2 2750 Ballerup Telefon 4466 7261 Fax 4466

Læs mere

Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup

Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup Husorden for afdeling IV Regler for husdyrhold 1 Affald Alt husholdningsaffald skal afleveres i lukkede poser i de opstillede affaldsøer tæt ved din bolig. Store ting

Læs mere

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Lejere: Navn, 7400 Herning Adresse: Bolignummer: 901-2- Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Underskrevne lejere ansøger hermed om tilladelse til at holde ét husdyr (hund eller kat) i vores

Læs mere

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN 90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN MUSIK OG STØJ Ved brug af radio, TV og lignende: Tag hensyn til de øvrige beboere! Efter klokken 23 skal du dæmpe lyden! Når du finder anledning til at feste i din lejlighed:

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ANTENNER BAD OG TOILET MASKINER Tilslutning af fællesantenneanlæggene må kun ske med

Læs mere

Reglement for husdyrhold

Reglement for husdyrhold Side 1 af 7 sider Reglement for husdyrhold Revideret af den 20. marts 2012 Side 2 af 7 sider Regler om husdyr Reglement for husdyrhold Der kan gives tilladelse til to husdyr pr. bolig (hund eller kat).

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5706-0 Boelholm II. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Husorden. for. 5724-7 - Teglværksparken. Stenløse - Ølstykke Boligforening

Husorden. for. 5724-7 - Teglværksparken. Stenløse - Ølstykke Boligforening Husorden for 5724-7 - Teglværksparken Stenløse - Ølstykke Boligforening GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige at hinanden

Læs mere

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet Vedtaget på beboermøde 1996 Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5703-9 Halkær. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus I en ejendom med mange beboere er vi alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting og det er derfor naturligt at opstille visse

Læs mere

Husorden for afdeling Kornvænget. Regler for husdyrhold. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Husorden for afdeling Kornvænget. Regler for husdyrhold. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Husorden for afdeling Kornvænget og Regler for husdyrhold Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 1 Affald Alt husholdningsaffald skal afleveres i lukkede poser i de opstillede affaldsøer

Læs mere

Husorden 1-6064 Damagervej 1-6066 Stubmøllevej

Husorden 1-6064 Damagervej 1-6066 Stubmøllevej Husorden 1-6064 Damagervej 1-6066 Stubmøllevej Revideret på afdelingsmødet den 27. august 2014 Et godt klima En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man mere eller mindre er afhængige

Læs mere

Husorden 1-6070 Tranehavegård

Husorden 1-6070 Tranehavegård Husorden 1-6070 Tranehavegård Revideret den 19. september 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor be bo erne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om mange ting.

Læs mere

Husorden. for. Fortehusene afdeling 23. Stenløse-Ølstykke Boligforening

Husorden. for. Fortehusene afdeling 23. Stenløse-Ølstykke Boligforening Husorden for Fortehusene afdeling 23 Stenløse-Ølstykke Boligforening E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med

Læs mere

Ordensreglement for. Samsøvænget

Ordensreglement for. Samsøvænget Køge Boligselskab Ordensreglement for Samsøvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken I

Ordensreglement for. Solbakken I Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken I

Ordensreglement for. Solbakken I Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

tl lluovra - 7 APR. 2015 Forslag til beboermøder 2ot5 Administrationen/inspektøren tr Bestyrelsen I Beboerne I ved ikke tr Afdeling nr

tl lluovra - 7 APR. 2015 Forslag til beboermøder 2ot5 Administrationen/inspektøren tr Bestyrelsen I Beboerne I ved ikke tr Afdeling nr Forslag til beboermøder 2ot5-7 APR. 2015 tl lluovra det til administrationen. Jo før du sender dit forslag til os, jo mere tid har vi til at behandle forslaget og Forslag, du Ønsker optaget på dagsordenen

Læs mere

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 VI SKAL VÆRE HER ALLE SAMMEN I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles om mange ting og derfor er

Læs mere

Ordensreglement for. Klemens Torp

Ordensreglement for. Klemens Torp Køge Boligselskab Ordensreglement for Klemens Torp Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Dette er den fælles husorden. Gældende for Stengårdens 4 afdelinger Afdeling 7 Afdeling 8 Afdeling 14 Afdeling 16 (og fællesområderne)

Dette er den fælles husorden. Gældende for Stengårdens 4 afdelinger Afdeling 7 Afdeling 8 Afdeling 14 Afdeling 16 (og fællesområderne) Dette er den fælles husorden Gældende for Stengårdens 4 afdelinger Afdeling 7 Afdeling 8 Afdeling 14 Afdeling 16 (og fællesområderne) i GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE Ordensregler for afd. 8 Storkeløkken Vicevært: Johnny Jensen, har kontor Storkeløkken 102. Træffetid: Mandag - Torsdag 12.00-12.30, fredag kl. 11.00 11.30 tlf. 66 18 09

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrup Huse

Ordensreglement for. Hastrup Huse Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrup Huse Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrupparken

Ordensreglement for. Hastrupparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrupparken Disse regler er helst ikke noget, du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Det er også

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken II

Ordensreglement for. Solbakken II Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken II Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 23

ORDENSREGLER AFD. 23 Solbærhaven Solbærhaven Kirsebærhaven ORDENSREGLER AFD. 23 SOLBÆRHAVEN OG KIRSEBÆRHAVEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 23 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

Husorden. for. Bakkely. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening

Husorden. for. Bakkely. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Husorden for Bakkely Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Generelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og

Læs mere

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Ordensreglement - For Ægirs Kvarter Sydkystens Boligselskab GENERELT: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige at hinanden, og man

Læs mere

HUSORDEN Mørkhøjvænge

HUSORDEN Mørkhøjvænge HUSORDEN Mørkhøjvænge Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Revideret og godkendt på afdelingsmødet 13-05-2014 Indhold GENERELT... 2 AFFALD... 3 ANTENNER... 3 ADGANG TIL BOLIGERNE... 4 ADGANGSSTIER...

Læs mere

Ordensreglement for. Tornegården

Ordensreglement for. Tornegården Køge Boligselskab Ordensreglement for Tornegården Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget Køge Boligselskab Nyt Ordensreglement for Hastrupvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

NOTAT VEDRØRENDE DEN NYE HUNDELOV

NOTAT VEDRØRENDE DEN NYE HUNDELOV NOTAT VEDRØRENDE DEN NYE HUNDELOV 12. juli 2010 I de senere år er det blevet stadig mere udbredt at holde de typer af hunde, der ofte bliver betegnet som farlige hunde eller kamp- eller muskelhunde. Ifølge

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

HUSORDEN Mørkhøjvænge

HUSORDEN Mørkhøjvænge HUSORDEN Mørkhøjvænge Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Revideret og godkendt på afdelingsmødet 12-05-2015 Indhold GENERELT... 2 AFFALD... 3 ANTENNER... 3 ADGANG TIL BOLIGERNE... 4 ADGANGSSTIER...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 2601-7. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Vejledning om den nye hundelov gældende for Grønland (Landstingslov om slædehunde og hunde- og kattehold)

Vejledning om den nye hundelov gældende for Grønland (Landstingslov om slædehunde og hunde- og kattehold) Vejledning om den nye hundelov gældende for Grønland (Landstingslov om slædehunde og hunde- og kattehold) 28. november 2011 Indledning Denne vejledning er udarbejdet af Veterinærafdelingen under Departementet

Læs mere

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 VI HAR HUND! NAVN LEJERS NAVN RACE ADRESSE FØDSELSDATO DATO UNDERSKRIFT HVALP: SENEST EN UGE EFTER, AT HUNDEN ER ANKOMMET PÅ ADRESSEN, SKAL HUSDYRUDVALGET

Læs mere

Strandmarksvej 14 2650 Hvidovre H U S O R D E N. Godkendt på afdelingsmødet den 28. august 2014. 4010-9 Lille Friheden. Husorden / 2014 Side.

Strandmarksvej 14 2650 Hvidovre H U S O R D E N. Godkendt på afdelingsmødet den 28. august 2014. 4010-9 Lille Friheden. Husorden / 2014 Side. H U S O R D E N Godkendt på afdelingsmødet den 28. august 2014 4010-9 Lille Friheden Husorden / 2014 Side. 1 af 12 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. AFFALD... 4 3. ALTANER, TERRASSER OG HEGN OMKRING

Læs mere

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen.

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen. Afdeling 37 (Solo) Stengade 2 12, Bjerggade 23 35, Sdr. Havnegade 28 36 Søndergade 27 og 44 st. samt 46 I 4, II 4 og III 4 Fælles ordensregler for afd. 37 B42 og afd. 73 SAB Det er vigtigt at tage hensyn

Læs mere

HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ

HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT... 3 HUSDYR SOM IKKE MÅ HOLDES... 4 HVILKE HUSDYR KAN DER GIVES TILLADELSE TIL

Læs mere

Vejledning om hundelovens forbudsordning

Vejledning om hundelovens forbudsordning Civil- og Politiafdelingen Dato: 8. juni 2010 Kontor: Dyrevelfærdskontoret Sagsnr.: 2010-5430-0272 Dok.: MCO41112 Vejledning om hundelovens forbudsordning 1. Indledning Denne vejledning er udarbejdet af

Læs mere

Ordensregler for Lundegården

Ordensregler for Lundegården Et godt klima er meget værd Ordensregler for Lundegården En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden. Man bliver fælles om mange ting, og

Læs mere

Askerød afdeling 11 HUSORDEN

Askerød afdeling 11 HUSORDEN Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST Askerød afdeling 11 HUSORDEN Formål: Formålet med denne husorden er, at Askerød skal være et godt og trygt sted at bo. Her bør den enkelte tage hensyn til

Læs mere

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generel opførsel... 3 Støj... 3 Fælles udeområder... 3 Færdsel på stier og veje... 3 Husdyr... 3 Indgangsparti... 4 Have... 4 Affald... 4 Vask og tørring...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2. Fodring af fugle:... 2. Antenner:... 2. Leg og boldspil:... 2. Cykling og knallertkørsel:... 2

INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2. Fodring af fugle:... 2. Antenner:... 2. Leg og boldspil:... 2. Cykling og knallertkørsel:... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2 Fodring af fugle:... 2 Antenner:... 2 Leg og boldspil:... 2 Cykling og knallertkørsel:... 2 Have- og fællesanlæg:... 3 Parkering:... 3 Bad og toilet:... 3 Musik:... 3

Læs mere

Husorden for beboere i Bryggergården

Husorden for beboere i Bryggergården Husorden for beboere i Bryggergården Kære beboere Det er et overordnet formål, at boligområdet bibeholder de værdier, der har været afgørende for at vi har bosat os her. Det gælder både ejendommenes pris

Læs mere

Afdeling Breeltevang Dato: 26. maj 2008 Hørsholm almene Boligselskab. Leveregler. i og omkring. din bolig

Afdeling Breeltevang Dato: 26. maj 2008 Hørsholm almene Boligselskab. Leveregler. i og omkring. din bolig Leveregler i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere DAB Fælles leveregler Antenner En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat

Læs mere

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN Boligselskabet DVB for Københavns Kommune AFDELING 11 Skolegade 12 og 20 HUSORDEN 1. oktober 2008 Indhold Indledning Affald Antenner og Parabolantenner Gardiner og persienner Bad og WC Fællesarealer Tagterrasser

Læs mere

Husorden Damagervej Stubmøllevej

Husorden Damagervej Stubmøllevej Husorden 1-6064 Damagervej 1-6066 Stubmøllevej Revideret på afdelingsmødet den 30. august 2017 Et godt klima En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man mere eller mindre er afhængige

Læs mere

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg.

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Husorden for Askerød Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Opgangen skal være ryddet for alt, der kan blokere flugtveje

Læs mere

GRØNNINGEN. Reglerne i denne husorden skal alle beboere og deres gæster overholde.

GRØNNINGEN. Reglerne i denne husorden skal alle beboere og deres gæster overholde. GRØNNINGEN 1 HUSORDEN Formål. Formålet med denne husorden er, at informere og vejlede beboerne om de fælles regler, så Grønningen kan være et godt og trygt sted at bo, således at der skabes de bedste rammer

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet).

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet). FORORD De generelle regler om lejernes benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i lejekontrakten samt i lejeloven. Ordensreglementet ophæver ikke disse regler, men skal ses som et supplement

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde.

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde. Side 1 af 5 sider Vedligeholdelsesreglementet er udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 44 Moselunden 1 47 & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 44 Moselunden 1 47 & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 44 Moselunden 1 47 & 2 48 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Køge Boligselskab. Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ]

Køge Boligselskab. Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ] Køge Boligselskab Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ] Ravnsborg Huse er de nyeste boliger i Køge Boligselskab. De er bygget som passiv-huse i høj kvalitet, og er placeret centralt

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab DAB Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 8 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 8 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

Husorden. - Vær velkommen

Husorden. - Vær velkommen Husorden - Vær velkommen Hvad er en husorden og hvad er formålet med denne? En husorden Hviler på beboernes fælles beslutning vedtages af afdelingsmødet, jf. LAB 40 Ændres af afdelingsmødet efter initiativ

Læs mere

HUSORDEN Vedtaget på afdelingsmøde 8. september 2015

HUSORDEN Vedtaget på afdelingsmøde 8. september 2015 Sydkystens Boligselskab 5111-8 Enebærhegnet HUSORDEN Vedtaget på afdelingsmøde 8. september 2015 Indledning En boligafdeling med mange beboere er i mangt og meget at sammenligne med et»miniaturesamfund«.

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 8 - Steen Billes Gade 5-25 / 6-22, Vestre Fjordvej 30, Engtoftevej 40-42, Henrik Gerners Gade 2-8, C. V. Jessens Gade 6-12, Otte Ruds Gade

Læs mere

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier.

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: 05-Skovparken Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

Opdateret 16. maj 2013

Opdateret 16. maj 2013 Husorden En boligafdeling er et minisamfund, hvor vi er mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange ting. Derfor er det nødvendigt at opstille nogle almindelige regler, som kan medvirke

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Husorden. For. Snebærhegnet. Sydkystens Boligselskab. Sydkystens Boligselskab Snebærhegnet Godkendt på afdelingsmødet den 13.

Husorden. For. Snebærhegnet. Sydkystens Boligselskab. Sydkystens Boligselskab Snebærhegnet Godkendt på afdelingsmødet den 13. For Snebærhegnet E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn Ordensbestemmelser 1. Generelle bestemmelser A. Ordensreglementet

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 21, Næssundvej 1-222 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

H U S O R D E N Friheden I Friheden VI. Strandmarksvej Hvidovre. Husorden/2014 Side 1 af 12

H U S O R D E N Friheden I Friheden VI. Strandmarksvej Hvidovre. Husorden/2014 Side 1 af 12 H U S O R D E N Godkendt på afdelingsmødet den 12. marts 2014 4004-2 - Friheden I 4005-0 - Friheden VI Husorden/2014 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. AFFALD... 4 3. ALTANER... 4-5

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier.

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: 05-Skovparken Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Ordensreglement DAB. Om OHYHUHJOHUQHLRJRPNULQJ. din bolig. Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Ordensreglement DAB. Om OHYHUHJOHUQHLRJRPNULQJ. din bolig. Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? Om OHYHUHJOHUQHLRJRPNULQJ din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere DAB 2UGHQVUHJOHPHQW ) OOHVOHYHUHJOHU En boligafdeling udgør et lille samfund

Læs mere

Ordensreglement for. Boskovparken

Ordensreglement for. Boskovparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Boskovparken Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere