Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen"

Transkript

1 Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18 dage 8. til 25. februar 2014 Rejseleder: Teknisk arrangør: Eventyrliv.dk Højest 18 deltagere I Rio tager vi morgendukkert på Copacabana, besøger et slumkvarter og skuer ud fra Kristusstatuen. Vandfaldene Iguazú udforsker vi fra både Argentina og Brasilien. I Buenos Aires besøger vi La Boca med de farvede huse, kirkegården Recoleta og oplever et stort tangoshow. På pampaen, hvor danskerne udvandrede til, besøger vi den danske kirke, besøger danskerbyen La Dulce og nyder en asado med kød og vin på Ricardo Albecks gård. I Bariloche i Andesbjergene hører vi om argentinsk politik af en dansk-argentinsk politiker, nyder friluftslivet og kører i storslåede bjerglandskaber. Jeg kom første gang til Argentina i 1981, og har sammenlagt boet og arbejdet tre år i landet. I 2010 udgav jeg Argentina en dansk guide, der er den eneste guidebog på dansk om Argentina. Jeg har besøgt samtlige landets provinser. På rejserne samarbejder jeg med venner, som jeg har kendt gennem mange år. De steder, som vi besøger i Argentina, er alle beskrevet i min bog "Argentina - en dansk guide"!

2 Dag 1, lørdag d. 8. februar Afgang fra København om morgenen og ankomst til Rio om aftenen, hvor vi indlogerer os på Copacabana Vi går en tur ned på Cobacabana-stranden og får en godnatøl. Rio set fra Kristusstatuen. Dag 2, søndag d. 9. Vi tager en morgendukkert på Copacabanastranden. Om formiddagen besøger vi en af Rios 950 favela er, slumbyer, der har bredt sig op ad bakkerne, og er hjem for 20 % af byens befolkning. På vej til lufthavnen kører vi op til Kristusstatuen og får et fantastisk udsyn over Rio. Cobacabana en dejlig morgen. Vi flyver til Foz de Iguassú, krydser grænsen og indlogerer os på et gæstehus på den argentinske side. Aftensmaden er rejsens første argentinske bøf. Dag 3, mandag d. 10. I dag oplever vi de fantastiske Iguazú-vandfald fra den argentinske side. Her kommer vi for alvor tæt på med vandringer over, under og helt tæt på mere end 70 meter høje fald. I har endog mulighed for at sejle ind i et vandfald! Iguazú-vandfaldene består af flere end 270 enkelte vandfald.

3 Dag 4, tirsdag d. 11. Fra den brasilianske side tager vi det store overblik over vandfaldene, men kommer samtidig helt tæt på, og undgår ikke at blive våde Om eftermiddagen stiger vi om bord på luksussovebussen, oplever subtropisk land mens vi bevæger os mod storbyen Buenos Aires. Om bord er servering og vandrette sæder at sove i. Iguazú-vandfaldene set fra den brasilianske side. Dag 5, onsdag d. 12. Vi ser solen står op over deltaet inden vi indlogerer os på det stemningsfulde, danskejede hotel Mundo Bolivar i den historiske bydel San Telmo. Om eftermiddagen tilbringer vi i det gamle havnekvarter La Boca med de berømte farvede huse, hvor en del kunstnere holder til. La Boca med de kendte, farvede huse. Om aftenen finder vi en lokal restaurant stille vores sult på. Dag 6, torsdag d. 13. Om formiddagen kører vi gennem byen til den enorme kirkegård Recoleta, der er som en by med stræder, gader og mausoleer, hvor bl.a. Evita ligger. Herfra vandrer vi gennem spændende bydele med brede boulevarder til centrum, hvor vi tager en kop kaffe på den legendariske café Confitería Ideal, hvor lokale midt på dagen kommer og danser tango. På Majpladsen ser vi det lyserøde præsidentpalæ, hvor Mødrene på Majpladsen hver torsdag eftermiddag siden militærstyret i 1970 erne har vandret tavse rundt om obelisken som et spørgsmål til, hvad der blev af deres forsvundne børn. Det lyserøde præsidentpalæ. Efter besøget på Majpladsen er resten af dagen til fri disposition.

4 Dag 7, fredag d. 14. Dagen er til fri disposition, men jeg er selvfølgelig behjælpelig med at opfylde jeres ønsker: En udflugt til floddeltaet Tigre Afslapning på café Tage en tangolektion er blot nogle af mulighederne Den sidste aften i Buenos Aires er Hans Erik vært ved et stort spektakulært tangoshow, hvor vi spiser og får tangoens historie beskrevet i dans og musik. Havnefronten Puerto Madero. Dag 8, lørdag d. 15. Vi kører ud over den flade pampa til Tandil, som ligger smukt mellem småbjergene hvor de første danske udvandrere bosatte sig. Udenfor Tandil står en statue af Hans Fugl, der var byens store foregangsmand og pioneren for dansk udvandring til Argentina.. Den danske kirke aflægger vi også et besøg, hvor præsten Martín Olesen fortæller om byens danske historie. Statuen af Hans Fugl og den danske kirke I Tandil. Hotel i Tandil Dag 9, søndag d. 16. Turen pampaen fortsætter til Necochea, der ligger ud til Atlanterhavskystens meget brede strand. Vi smutter forbi den meget velanskrevne dansk-argentinske privatskole Colegio Altamira og tager en kaffe eller øl på Bar Rex, der står som en historisk tidslomme i den moderne by. Hotel i Necochea i gåafstand fra stranden. Først I 1900-tallet er danske udvandrere samlet ved en dansk café.

5 Dag 10, mandag d. 17. Sammen med vores dansk-argentinske ven Ricardo Albeck kører vi ud til den lille by La Dulce, hvor Ricardo i det kooperative forsikringsselskab fortæller om danskernes indflydelse på den argentinske andelsbevægelse. Senere kører vi ud til Ricardos gård, hvor Hans Erik er vært ved en asado med stegt kød og tilbehør. Dansk-argentinere samlet til fest. Her fortæller Ricardo om flere generationers tilværelse på gården og en del skæbner den har sat sit præg på. Om aftenen er vi tilbage på hotellet i Necochea. Dag 11, tirsdag d. 18. Vi kører vestpå over pampaen, og aflægger blandt andet den store danske kirkegård i Tres Arroyos et besøg. Sidst på dagen tager vi en natbus til Bariloche, der ligger ved Andesbjergene. Nat i sovebus. Byen Bariloche i Andesbjergene. Dag 12, onsdag d. 19. Om morgenen kommer vi til Bariloche. Dagen byder på en fantastisk sejl- og vandretur på søen Nahuel Huapi og øen Isla Victoria. Hotel i Bariloche. Bariloche ligger i et smukt område med søer og bjerge.

6 Dag 13, torsdag d. 20. I lejede biler kører vi op til byen Villa la Angostura, der ligger smukt ved bredden af Nahuel Huapi-søen. Her møder vi dansk-argentineren Gunardo Pedersen, der er formand for det radikale partis lokale afdeling. Han fortæller os om argentinsk politik. En af de mange søer ved Bariloche. Hotel i Villa la Angostura. Dag 14, fredag d. 21. I dag en smuk tur ad De syv søers rute til byen San Martín de los Andes. Nogle i gruppen kører bilerne og andre har mulighed for at cykle turen, der er på 108 kilometer. Undervejs mødes vi på flotte steder til picnic. Hotel i San Martín de los Andes. Cykeltur ad De syv søers rute. dag 15, lørdag d. 22. Vi kører tilbage til Bariloche og besøger uden for byen bydelen Dina Huapi, som den danske udvandrer Jens Brendstrup oprindeligt etablerede ved at overrisle og opdyrke Patagoniens tørre busksteppe. Hotel i Bariloche Hans Erik som ung i Dina Huapi. Dag 16, søndag d. 23. Dag på egen hånd i Bariloche. Mulighed for: Tur til den smukke dal El Bolsón med solbær Vandretur Ridetur Sidst på dagen flyver vi til Buenos Aires, hvor vi kører hjem til hotellet Mundo Bolivar.

7 Dag 17, mandag d. 24. Vi besøger de steder i Buenos Aires, som vi ikke nåede på vores første besøg. En sejltur over Rio de la Plata til den smukke koloniby Colonia i Uruguay er en mulighed. Vi nyder en afskedsmiddag på en god restaurant. Sidst på aftenen kører vi i lufthavnen og starter hjemrejsen. Dag 18, tirsdag d. 25. Ankomst til København Mulighed for forlængelse I har mulighed for at forlænge rejsen og fortsætte på egen hånd. Hans Erik Hjælper meget gerne med til at sammen sætte et program. Kort over rejsen

8 Rejsens karakter Fra Rio de Janeiro til Iguazú flyver vi, mens resten af rejsen foregår i lokalbusser, der i Argentina er af særdeles høj standard. Vi bor på mellemklassehoteller. I Buenos Aires på det danskejede og nyistandsatte Mundo Bolivar i den skønne bydel San Telmo. guider under hele rejsen, og vi bruger ikke lokale engelsktalende guider. På egen hånd Hvis nogle herefter ønsker at blive og rejse længere tid i Argentina, er jeg selvfølgelig behjælpelig med aftaler og arrangementer. Pris ,- per person i delt dobbeltværelse. Ved enkeltværelse ,- kr. Prisen inkluderer: Fly Danmark Rio de Janeiro og Buenos Aires - København Fly Rio de Janeiro Foz de Iguassu Al indenrigstransport Alle overnatninger og morgenmad Frokost dag 10 Aftenmåltid dag 4, 7 og 10 Hans Erik arrangerer og leder hele rejsen Udflugt til slumby og Kristusstatuen i Rio de Janeiro Udflugt og adgang til Iguazú-vandfaldene i både Argentina og Brasilien Transport til La Boca og Recoleta i Buenos Aires Tangoshow med middag i Buenos Aires Heldagstur med middag på pampaen dag 10 Sejltur på søen Nahuel Huapi ved Bariloche 3 dages billeje ved Bariloche Fly Bariloche Buenos Aires. Prisen inkluderer ikke: Måltider ud over de nævnte i Prisen inkluderer Aktiviteter dag 16 i Bariloche Drikkevarer Lufthavnsskat i Rio (ca. 40,- kr.) Afbestillingsforsikring Rejseforsikring

I DANSKERNES FODSPOR

I DANSKERNES FODSPOR 20 / 17 dage. 7. - 26. / 23. FEBRUAR 2015 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 20 dage. 6. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen 18 dage. 1. - 18. november 2015 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO 21 E. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO MED SANTIAGO, ANDESBJERGENE OG IGUAZÚ EN UNIK REJSE MED SYDAMERIKA-EKSPERTEN CALLE GRANHOLM Indhold 01 Afgang fra Danmark 06 Kørsel

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT 11 E ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONS ÅRET RUNDT Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark med kurs mod Sydamerika Ankomst til Buenos

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt 17 dage chile & ARGENTINa Santiago, andesbjergene, mendoza, buenos aires, iguazú Afrejse hver onsdag året rundt Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og flyskift i Madrid til Rio. Ankomst til Santiago

Læs mere

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 19 E FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO EN SJÆLDEN GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER HVOR DU MØDER DANSK-ARGENTINERE Indhold

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo.

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo. Say Hueque Chile 557 San Telmo, Buenos Aires Tlf. +54 11 4307 2614 / 3451 juliana@sayhueque.com Say Hueque Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina.

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Humahuaca i Nordvestargentina. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Patagonien & Ildlandet (Argentina)

Patagonien & Ildlandet (Argentina) Patagonien & Ildlandet (Argentina) Ekspedition til Verdens Ende. 10. januar 26. januar 2016 17 dage Storslået natur, majestætiske gletsjere, det legendariske Magellan Stræde, pingviner, kondorer, flamingoer,

Læs mere

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK 17 E FRA D. 21. NOVEMBER TIL 7. DECEMBER 2016 ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE TILLÆGSPAKKE I RIO DE JANEIRO MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

RIO OG ARGENTINA FRA NORD TIL SYD

RIO OG ARGENTINA FRA NORD TIL SYD 22 E MED AFREJSE 12. OKTOBER 2018 RIO OG ARGENTINA FRA NORD TIL SYD RIO DE JANEIRO, IGUAZÚ, BUENOS AIRES, PAMPAEN, VALDÉS OG PATAGONIEN RUNDREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM KORT FORTALT REJSEKODE: 18R-515

Læs mere

Studenter-Sangforeningen

Studenter-Sangforeningen Studenter-Sangforeningen Tur til Argentina 2007 Tur til Argentina Bestyrelsen har igennem et stykke tid overvejet muligheden for en tur til et fjernt rejsemål for foreningens aktive sangere. Valget er

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay

Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay Hvert år sammensætter Kirsten Gynther Holm en ny rejse til et af sine favoritlande. Hun lægger vægt på, at oplevelserne

Læs mere

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Bridgeferie i Colombia marts 2019

Bridgeferie i Colombia marts 2019 Bridgeferie i Colombia 2.-16. marts 2019 16 dage/ 14 nætter: 2 nætter Bogota, 2 nætter Villa de Leyva, 3 nætter Armenia (Zona Cafetera), 3 nætter Santa Marta og 4 nætter Cartagena Program Colombia er landet

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

ARGENTINA FRA NORD TIL SYD OG RIO

ARGENTINA FRA NORD TIL SYD OG RIO 20 E MED FORESLÅET AFREJSE 9. MARTS 2018 ARGENTINA FRA NORD TIL SYD OG RIO RIO DE JANEIRO, IGUAZÚ, BUENOS AIRES, PAMPAEN OG PATAGONIEN RUNDREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM KORT FORTALT REJSEKODE: 18R-506

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed Kort over flyvningerne l og fra - og i Brasilien - Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 De

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK 18 E FRA D. 21. NOVEMBER TIL 8. DECEMBER 2016 ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE FOR LANDBOSENIORERNE PÅ LOLLAND, FALSTER OG MØN REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO 14 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO BUENOS AIRES, PATAGONIENS GLETSJERE, IGUAZÚVANDFALDENE OG RIO DE JANEIRO VELKOMSTMØDE MED VORES DANSKE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT FORTALT

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere