Så langt så godt. Saphira Consulting fylder 2 år. Tak for den store opbakning. Kort & Godt. 3. årgang, nummer 7. Oktober 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så langt så godt. Saphira Consulting fylder 2 år. Tak for den store opbakning. Kort & Godt. 3. årgang, nummer 7. Oktober 2012"

Transkript

1 Oktober årgang, nummer 7 Så langt så godt Saphira Consulting fylder 2 år Tak for den store opbakning Der er sket meget, siden Saphira Consulting så dagens lys den 1. oktober Midt i finanskrisen, hvor SAP-branchen konsoliderede sig, gav vi os i kast med at opbygge et nyt dansk konsulenthus helt fra bunden. Vi havde hverken opgaver eller kunder, men allerede fra begyndelsen mærkede vi en stor opbakning til projektet, som af mange blev betragtet som et frisk pust. Vi havde også vores kritikere, som ikke spåede os store chancer for at overleve. Saphira Consulting lever fortsat, og vi har det godt. På to år har vi fået skabt et godt fundament med dygtige konsulenter, en solid kundebase og et stærkt partnernetværk med en global leverancemodel. Vi har travlt og er en lønsom forretning. Vi ved ikke, hvad fremtiden vil bringe, men ingen kan heldigvis tage de positive resultater fra os, som vi har opnået indtil nu. I nærværende nyhedsbrev giver vi en status på både SAP-markedet og os selv. Teknologien og den måde, som vi bruger den på, udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Det stiller nye krav til både kunder og leverandører. Vi ser på, hvor vi er på vej hen, og hvordan vi planlægger at tackle fremtidens udfordringer. Stor tak til alle, der har bakket os op. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. TEAM SAPHIRA Kort & Godt Saphira Consulting er et danskejet konsulenthus, som fokuserer 100% på SAP. Kernen i selskabet er nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne konsulenter, som arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre fælles succes. Vi tager ansvar for at levere høj kvalitet, og hvor det giver mening, trækker vi på et stærkt netværk af internationale ressourcer. Vi dækker hele SAP-værdikæden fra rådgivning, over design og implementering til support og drift.

2 2 Besøg os på: + Fokus på SAP I Saphira Consulting er vi dedikeret til at levere SAP-løsninger af høj kvalitet. Vi brænder for SAP, og selv om koncernen af og til kan virke en anelse bureaukratisk, er vi fascinerede af dens evne til både at tænke langsigtet og eksekvere på den korte bane. SAP som platform SAP blev stiftet i 1972, og her 40 år efter har de kunder i 120 lande. De er ansatte, der årligt omsætter for mere end 100 mia. kr. Topledelsen består af den dynamiske duo Bill McDemott fra USA og danske Jim Hagemann Snabe, som begge blev udnævnt til administrerende direktører i februar Det er samme år, som vi etablerede Saphira Consulting. Kunderne var ved deres udnævnelse begyndt at tage suiten af Business Objects produkter til sig, og den nye applikationsplatform Business Suite 7 var netop blevet lanceret. Kort forinden havde SAP-været igennem en fyringsrunde, og det nye makkerpar stod rustet til vækst med en strømlinet organisation. Mobility, In-memory og Cloud I maj 2010 annoncerede SAP opkøbet af Sybase, som tilførte selskabet markedsledende mobil- og databaseteknologi. SAP skulle gøres mobil, og målet var én milliard brugere i På databasesiden lancerede man SAP HANA, hvor kunderne via In-memory teknologi kan opnå ekstremt hurtige svartider. Året efter var turen så kommet til Cloud Computing. SAP overtog en række selskaber, heriblandt SuccessFactors, hvor ejeren Carsten Dalgaard endnu en dansker fortsatte som administrerende direktør. SuccessFactors er en HR-løsning i skyen, hvor både teknologi og know-how er vigtige elementer i SAP s stræben efter at konvertere/supplere sine On-premisse applikationer med Cloud-løsninger. Mens SAP igen og igen gentager mantraet om, at man om fem år tilbyder alle løsninger mobilt, In-memory og som services i skyen, går det forrygende økonomisk. Softwaresalget buldrer derudaf, og kvartal efter kvartal leverer man to-cifret omsætningsvækst.

3 3 Krævende kunder Før krisen for alvor begyndte at kradse i 2008 var SAP-markedet præget af mange større implementerings- og opgraderingsprojekter. Sådan havde det været i ti år. Kunderne købte typisk totalleverancer fra en enkelt leverandør, som blev udvalgt efter mere eller mindre avancerede udbudsrunder. Mange havde præference for de danske SAP-huse, som både var nemme at handle med, og som også kunne tilbyde de bedste konsulenter lokalt til fornuftige priser. De helt store kontrakter hos de største kunder gik dog typisk til de globale spillere. Der er i dag fortsat stor aktivitet på SAP-området, men der er længere mellem de større projekter. Kunderne er blevet mere omkostningsbevidste og kræver et fornuftigt afkast på deres investeringer i SAP. Billige offshore ressourcer og vigende efterspørgsel er med til at presse priserne, og da kompetenceniveauet internt i SAP-afdelingerne er højt, stilles der både store krav til konsulenternes faglige ekspertise, de sociale kompetence og deres forretningsforståelse. Det har mange konsulenter ikke kunnet/ønsket at leve op til, og de er droppet ud af markedet. Også indkøbsmønstrene har ændret sig. Før i tiden handlede vi primært med IT- eller SAPcheferne. De er fortsat dybt involveret, og vi udfordres konstant på vores erfaring og SAPekspertise, men vi ser et stigende engagement fra repræsentanter fra forretningen. Det er nu ofte linjechefer, som skal finansiere SAP-projekterne, og vi skal derfor også være deres sparringspartner i forbindelse med blandt andet udarbejdelse af business cases, procesoptimering, løsningsdesign og valg af metodeapparat/leverancemodel. En ny spilleplade Finanskrisen, faldet i antallet af større projekter, ny teknologi og de nye krav fra kunderne har været en game changer på markedet for SAP-ydelser. Mange af de lokale SAP-huse er blevet opslugt af regionale- og globale IT-koncerner og er dermed blevet bedre rustet til at modstå krisen. Flere af dem har omstillet deres forretning til nichefokus, support og globale leverancer med ressourcer fra lavtlønsområderne. De har generelt klaret sig fornuftigt, hvorimod dem, som fortsat primært har satset på projektleverancer udelukkende med danske konsulenter har lidt under mangel på opgaver, overkapacitet og dårlig økonomi. De internationale spillere har også været hårdt ramt af krisen, og flere af dem har valgt at sætte deres SAP-konsulentforretning på stand-by i Danmark. Der er dog undtagelser, og enkelte leverandører har haft stor succes med at vinde de få store projekter, som trods alt fortsat er blevet udbudt. De har været gode til at sælge sikkerhed til topledelsen, udnytte deres ressourcer på tværs af landegrænserne og tage en merpris for deres mærkevarer.

4 4 En ny spiller Et marked i forandring stillede nye krav. Vi var overbeviste om, at mange danske virksomheder fortsat ønskede at handle lokalt. De blev ofte behandlet som små fisk hos de globale mastodonter, der var for bureaukratiske og dyre. De manglede endvidere dygtige konsulenter i Danmark, som kunne sikre den tætte dialog, som var nødvendig for at implementere en god løsning på en effektiv måde. Konsolideringen i markedet gav måske nok nogle stordriftsfordele for de involverede, men både beslutningskraft og pragmatisme forsvandt. Det samme gjorde de mest erfarne konsulenter, som netop havde fravalgt de store spillere til fordel for dedikerede SAP-miljøer, hvor de kunne få indflydelse og ansvar. På den baggrund stiftede vi Saphira Consulting den 1. oktober Konkurrenterne var allerede godt i gang med fusioner og opkøb, så vi gik imod strømmen ved at etablere et helt nyt SAP-hus fra bunden. Et dynamisk dansk marked (udvalgte SAP partnere) 2009 Acando køber March IT 2010 Stretch åbner kontor i Danmark Spring Consulting skifter navn til EDB Consulting Group Ciber køber Segmenta Saphira Consulting etableres 2011 itelligence køber 2cChange ATOS overtager Siemens IT Q2Con overtager Acando i Danmark Stretch lukker i Danmark KPMG overtager Capacent 2012 EDB Consulting Group skifter navn til EVRY CGI køber Logica Vi mente, at sandsynligheden for at lykkes med SAP er størst, når man arbejder med de rigtige personer. Derfor besluttede vi os for, at kerner i selskabet skulle være ét team af nogle af markedets bedste konsulenter, som havde stor erfaring med at levere solide løsninger. Vi gik derfor i gang med at søge medarbejdere som: Var blandt de fagligt dygtigste og mest erfarne indenfor de områder, som de beskæftigede sig med. Formåede at kombinere SAP med indsigt i processer og forretning. Effektivt kunne håndtere kompleksitet i et højt tempo. Var behagelige, omgængelige og humoristiske. Var ærlige, tog ansvar og var engagerede. Besad de sociale kompetencer, der krævedes for at skabe resultater i store organisationer. Vi indgik samtidigt et strategisk samarbejde med Fujitsu og fik dermed adgang til SAP-konsulenter (heraf 800 i Indien) og 80 SAPcertificerede datacentre verden over. Vi blev endvidere partnere med SAP, ReadSoft og en række af de etablerede leverandører af SAPydelser i Danmark. Under sloganet Dansk nærhed Global Styrke var vi nu parate til at tage kampen op med lokale SAP-huse og internationale ITleverandører.

5 5 4 5 Så lang så godt Markedsføringen i forbindelse med lanceringen af Saphira Consulting skete primært online via hjemmesiden, nyhedsbreve og sociale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter og Youtube. Det var ikke alt, som blev gennemført lige professionelt, men da vi var nogle af de første i branchen, som struktureret begyndte at udnytte de nye kanaler, var opmærksomheden stor. Vi satte en masse møder op med kandidater og kundeemner, og den 1. december 2010 begyndte den første konsulent på en opgave hos vores første kunde. Herefter gik det stærkt. Interessen fra mange af branchens SAP-eksperter - elitesoldaterne - var pæn, og med dem om bord fik vi forholdsvist nemt adgang til endnu flere kunder. Konsulenterne gjorde det godt, og vi er nu oppe på at arbejde for næsten 30 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi har været så privilegerede både at få ansvaret for egne projekter, at arbejde som specialister på partnernes/kundernes projekter og at gøre os fortjent til rollen som huskonsulenter. Det har sikret os en god blanding af opgaver tilpasset efterspørgslen i markedet. Kompetencemæssigt dækker vi nu relativt bredt og kan tilbyde spidskompetence indenfor: Projektledelse Arkitektur SAP CRM SAP SRM SAP ERP (logistik, finans og HR) Systemudvikling/-integration Mobility Solution Manager Master Data Management Business Intelligence Sikkerhed SAP Basis SAP Basis Vi har endvidere specialister indenfor fakturahåndtering i SAP (og er i den forbindelse akkrediteret ReadSoft Platinum Partner), og qua vores partnerskab med Fujitsu har vi som nogle af de første i Danmark opbygget ekspertise indenfor SAP HANA og Cloud teknologi. Vi var taknemmelige for, at erfarne konsulenter i solide jobs, turde tage chancen med Saphira Consulting midt i en krisetid. Vi arbejdede aktivt med Personal Branding for at øge kendskabet til virksomhedens ekspertise, og vores værdier Great, Cool & Kick-ass gennemsyrede alt, hvad vi lavede. Tilbagemeldingerne fra både kunder og samarbejdspartnere var positive, og vi havde travlt samtidigt med, at vi voksede. Spændende opgaver og udfordrende projekter er en stor motivationsfaktor for os. Det samme er lønsomhed. Det er sjovest at være i en virksomhed med sorte tal på bundlinjen, og medio 2010 vendte kurven for os som planlagt, og vi begyndte at tjene penge. Vi er i det daglige meget omkostningsbeviste, men det er vigtigt for en virksomhed som vores, at der også er økonomisk råderum til både personlig- og faglig udvikling. Hvis ikke vi konstant formår at udvikle os og skabe et attraktivt miljø for konsulenter og kunder, mister vi vores eksistensberettigelse.

6 6 Fremtiden Det er svært at spå, især om fremtiden. Teknologien og kunderne udvikler sig hele tiden, og for os gælder det om løbende at kunne tilpasse sig og udnytte de muligheder, som viser sig. Laurbær er som bekendt ikke meget bevendt som sovepude. Vores overordnede mål er fortsat at arbejde tæt sammen med kunderne om at skabe en optimal værdikæde i relation til SAP. Værdien skal skabes ved at kombinere egen spidskompetence med de mest egnede ressourcer og services fra et solidt netværk, så man altid tilbydes den bedste løsning til den rigtige pris og ikke bliver spist af med, hvad man tilfældigvis har på hylderne eller bænken for den sags skyld. I Saphira Consulting ser vi lyst på fremtiden. Vi har skabt en solid platform og arbejder på at vokse i den takt, som vi finder forsvarligt. Konsulenterne skal sikres spændende opgaver, så de kan udvikle sig, og det må aldrig gå stærkere, end vi er sikre på, at kunderne får leveret god kvalitet og er tilfredse. Vi er hele tiden på udkig efter flere elitesoldater. De konsulenter, som gør en positiv forskel hos kunderne, og som vil være med til at udvikle Saphira Consulting. Det er vigtigt, at vi ikke gror fast, for så mister vi energi og engagement. Godt nok må aldrig blive dagens parole og morgendagens mål. Vi jager også konstant nye opgaver og flere kunder. Det er nemt at handle med os, og vi har god erfaring med hurtigt at levere værdi i et tæt samarbejde med både kunder og andre gode SAP-leverandører. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak om mulighederne. Saphira Consulting A/S Virumvej 64 DK-2830 Virum Tlf.: info@saphiraconsulting.com

Skal jeg hyre konsulenter?

Skal jeg hyre konsulenter? Maj 2012 3. årgang, nummer 4 Skal jeg hyre konsulenter? Eller ansætte flere medarbejdere? SAP-koncernen stormer frem. Der er ikke langt imellem virksomhedsopkøb og lancering af ny teknologi. Igen i første

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Dit valg af konsulenter er afgørende for succes. Kort & Godt. April 2013. 4.

Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Dit valg af konsulenter er afgørende for succes. Kort & Godt. April 2013. 4. April 2013 4. årgang, nummer 4 Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål Dit valg af konsulenter er afgørende for succes Hovedfokus i Saphira Consulting er, at vores kunder skal lykkes med SAP.

Læs mere

Medarbejderne er dit vigtigste aktiv

Medarbejderne er dit vigtigste aktiv Marts 2013 4. årgang, nummer 3 Medarbejderne er dit vigtigste aktiv Brug SAP til at udnytte deres potentiale Videnssamfundet er over os, og HR er i dag ved at blive en af de mest afgørende bundlinjeparametre.

Læs mere

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY SELVSTÆNDIGE KONSULENTER - FÅ DET PERFEKTE MATCH TIL DIT PROJEKT, HER OG NU IT er et omdrejningspunkt i mange forretningsprocesser og behovene ændrer

Læs mere

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth Mastercase 2011 FLSmidth genopfinder sig selv Kunde: FLSmidth Forløbet [med Valcon] har været rigtig godt, en tæt dialog. Vi har arbejdet sammen nærmest som ét hold. Bo Steffensen, Chief Lean Officer FLSmidth

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI Erhvervsudviklingsdøgn 14. maj 2014 Brands4kids A/S, Erik Andreæ 1 AGENDA 4Brands4kids A/S 4Fra drøm til virkelighed.! 4Et strategisk valg 4Innovation i tøjbranchen findes

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE

SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE WHITE PAPER SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE Sådan kan kontaktcentret bidrage til en mere positiv kundeoplevelse juli2016_17064 Gør kundeservice til jeres vigtigste vindue ud mod omverdenen

Læs mere

Velkommen til - Alle gode gange tre

Velkommen til - Alle gode gange tre Velkommen til - Alle gode gange tre Der er mange virksomheder som igen overvejer nye systemer Give mulighed for at kunder og leverandører kan møde hinanden på en ny måde Skabe en større grad af gennemsigtighed

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent Stillingsbeskrivelse Senior Konsulent Virksomhedsbeskrivelse Mark Information har i mere end 30 år, udviklet og forfinet deres software løsning, og resultatet er, at virksomheden i dag er en af branchens

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Maj 2012. Fiberpartner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com

Maj 2012. Fiberpartner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com Maj 2012 Fiberpartner.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1 678 500 9078 info@eintelligenceweb.com

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

VIRKSOMHEDSSIMULERING

VIRKSOMHEDSSIMULERING KEY LEARNING ER ET KREATIVT KONSULENTHUS MED MASSER AF POWER! Styrk dine medarbejdere gennem leg og seriøst sjov Med en virksomhedssimulering vil medarbejderne træne virkelige situationer og udvikle deres

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g Chas. Hude blev grundlagt i 1896 af Charles von der Hude, altid kaldet Chas. Vi styrker din værdi I det globale vidensamfund

Læs mere

HR-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S

HR-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S HR-system markedet i overblik April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S Nøglen til succes! Medarbejderne virksomhedens største aktiv Indhold Introduktion HR-systemer i Danmark 2011 Erfaringer

Læs mere

Nu hedder et af Danmarks førende it-selskaber CGI

Nu hedder et af Danmarks førende it-selskaber CGI Experience the commitment Nu hedder et af Danmarks førende it-selskaber CGI Du kender os som Logica. Nu hedder vi CGI. Med navneskiftet får du endnu mere af det, du allerede kender fra dit samarbejde med

Læs mere

NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation

NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation Selskabsmeddelelse nr. 1/2019 Den 29. januar 2019 NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation Efter at have gennemført en omfattende

Læs mere

Succeshistorie. Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC

Succeshistorie. Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC Succeshistorie Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC» Nu diskuterer vi ikke om tallene er rigtige. Den diskussion er væk. Nu kan vi koncentrere os om at drive forretningen

Læs mere

Guide 7 tips til organisatorisk implementering.

Guide 7 tips til organisatorisk implementering. Guide 7 tips til organisatorisk implementering www.infosuite.dk 1 Den organisatoriske forankring er vigtig hvis du skal opnå succes med dit BI-projekt. Organisatorisk forankring af Business Intelligence

Læs mere

organisationen og vores produkter.

organisationen og vores produkter. KARRIEREGUIDE LEDELSE HOS STRYHNS Hos Stryhns går vi højt op i at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj og, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at realisere deres potentiale. Vi

Læs mere

Comentor Lounge. LinkedIn som must win battle. Juni 2015, Aalborg

Comentor Lounge. LinkedIn som must win battle. Juni 2015, Aalborg Comentor Lounge LinkedIn som must win battle Juni 2015, Aalborg 1 Fakta om LinkedIn 1.789 følgere på company 90-100 nye følgere hver måned 19.513 personlige følgere 60% af vores personlige følgere er aktive

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst Customer Success Story webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst CRM BANEDE VEJEN FOR SUCCESFULD ETABLERING Den danske smykkedesigner SPIASPIA havde en vision om at trænge ind på det

Læs mere

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VORES VIRKSOMHED INDKOM er et professionelt konsulenthus med et nytænkende koncept målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde,

Læs mere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Julekalendere er et hyggeligt indslag i hverdagen. En julekalender skal være nem og hurtig at gå til - citat fra

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

Kom helskindet gennem krisen Plastindustriens Netværksdag 2009. 10. November 2009

Kom helskindet gennem krisen Plastindustriens Netværksdag 2009. 10. November 2009 Kom helskindet gennem krisen Plastindustriens Netværksdag 2009 10. November 2009 Lars Kirkegård - Implement Consulting Group Lars Kirkegård: Start af Sant + Bendix PWC (1985-98): - Produkt- og forretningsudvikling

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Kelly Financial Resources

Kelly Financial Resources Kelly Financial Resources Talent News Controllere Marts 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kfr@kellyservices.dk www.kellyfinance.dk Vi har talenterne! Vidste du at 85% af de potentielle kandidater

Læs mere

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017 Reception for Metier Programs & Projects A/S 29. november 2017 AGENDA Metier i perspektiv på 5 minutter v/ Per Juel Christensen, Bestyrelsesformand i Metier Kort om Metier Scandinavia v/ Allan Jørgensen,

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system

Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system Ved at deltage i Rethink Business er Rheinzink Danmark A/S blevet overbevist om, at der er god forretning i at tage brugt zink tilbage. Næste skridt

Læs mere

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 3377 3421 NOVEMBER 2017 Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Fødevarebranchen er god til robotter og automatisering, men kan blive endnu bedre til

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies Slutkunden mærker forskellen CASE STUDY E-supplies "Med 7 mio. transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og IT Digital forretningsudvikling og strategi Kunder, kundeoplevelser, kunderejser E-commerce, CPH

Læs mere

10 gode råd om. Strategisk salg

10 gode råd om. Strategisk salg 10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg - Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt i fagområdet strategisk salg. For at få det

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Resultater af ikt-barometer 2011

Resultater af ikt-barometer 2011 Resultater af ikt-barometer 11 Baggrund om undersøgelsen BrainsBusiness ICTNORCOM har i samarbejde med de øvrige regionale it-fora samt IT-Branchen i februar 11 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed?

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed? Hvad tilbyder vi? Processen Hvilke informationer får du? Eksempel på værdiansættelse Værdiansættelse af mellemstore virksomheder SWOT-analyse Indtjeningsmultipler Kontantværdi Følsomhedsananlyse Fortrolighed

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering. Torben Storgaard HerbertNathan & Co

Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering. Torben Storgaard HerbertNathan & Co Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering Torben Storgaard HerbertNathan & Co ERP - realisér morgendagens gevinster + Leveringstid Omkostninger Kundeservice + + Hvem er brugere af ERP i dag? @

Læs mere

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien Skriv et godt CV - lederstilling Kontaktdata Mark Johansen Markvænget 37 3400 Hillerød Mobil 24 87 99 00 markjoh@tele.dk Født den 3. februar 1973 Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende

Læs mere

VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR. Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar

VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR. Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar Velkommen LC Consult hjælper med at tilpasse indsatsen for samfundsansvar. Vi tager altid udgangspunkt

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

Thomas Bustrup, Direktør, DI

Thomas Bustrup, Direktør, DI Thomas Bustrup, Direktør, DI Agenda 1. 2. Det danske 3. Kamp om talenterne 4. Tendenser 5. Hvordan imødekommer vi udviklingen? 6. Hjælp til international rekruttering og mobilitet 2 Talent, not capital,

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Humanconsult. powered by. hartmanns

Humanconsult. powered by. hartmanns Humanconsult powered by hartmanns humanconsult powerd by Hartmanns medlemskaber Medlemskaber Medlemskabet giver dig et attraktivt fagligt inspirationsforum til en dialog blandt ligesindede. Vi finder det

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige.

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige. PRESSEMEDDELELSE DLA Group Kornmarken 1 DK-8464 Galten Tlf. 7921 2121 www.dlagroup.eu Galten, den 9. januar 2012 Etablering af en bredere Koncernledelse i DLA Group DLA Group blev oprindeligt etableret

Læs mere

Copyright Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Side 1

Copyright Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Side 1 Copyright Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Side 1 Copyright Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Side 2 Copyright Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Side

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Etablering og ekspansion på det tyske marked.

Etablering og ekspansion på det tyske marked. NORDKRON GmbH, Hamburg, 2013 Etablering og ekspansion på det tyske marked. Tyskland er et af Danmarks vigtigste ekportmarkeder; et nærmarked med stort potentiale og lige syd for grænsen. NORDKRON er en

Læs mere

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen?

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? Så er et DANSK HR Partnerskab noget for dig Eksklusiv viden om HR-branchen Nyeste HR-trends Fagligt sparringsrum Kommuniker med DANSK HR-medlemmer Stærk markedsføring

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.com Maj 2012 Barodarealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

QUICK GUIDE. Marketing, vågn op!

QUICK GUIDE. Marketing, vågn op! QUICK GUIDE Marketing, vågn op! Nu må du ikke lade overskriften provokere dig for meget. Det er ikke så hårdt ment. Det er et marketingtricks til at fange din opmærksomhed og få dig til at læse denne lille

Læs mere

Microsoft Dynamics CRM 2015 Loyale kunder er de bedste kunder.

Microsoft Dynamics CRM 2015 Loyale kunder er de bedste kunder. INDLÆG 15 MSCRM 2015 Microsoft Dynamics CRM 2015 Loyale kunder er de bedste kunder. Lars Grønning Tranders 04.11.2015 10.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Lars G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer Handel

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP DIAS 1 Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP Jan Hesthaven Afdelingsdirektør SAP Strategic Partner Management Størrelsesforholdet mellem KMD og SAP AG DIAS 2 KMD er store i Danmark og i Norden Omsætning

Læs mere

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET ERHVERVSINFO NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE Maj 2017 01 02 03 NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET SKUB I VÆKSTEN PÅ ERHVERVSOMRÅDET LANDSDÆKKENDE

Læs mere

IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER

IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER IT-OUTSOURCING TIL CAIRO EN VERDEN AF MULIGHEDER For os handler det om at få jeres it-outsourcing til at lykkes til jeres absolutte tilfredshed, og det er drivkraften bag alt, hvad vi gør. FOUAD SHELBAYA,

Læs mere

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/ Projektportal og ESDH Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/11-2017 Thomas Palsbjørn-Pedersen Principal Business Consultant Fagligt ansvarlig for søgning, dokumenthåndtering og taksonomi

Læs mere

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT UDVIKLE

Læs mere

EnergiMidt ENERGIMIDT EN VINDERVIRKSOMHED I VÆKST OG UDVIKLING

EnergiMidt ENERGIMIDT EN VINDERVIRKSOMHED I VÆKST OG UDVIKLING EnergiMidt ENERGIMIDT EN VINDERVIRKSOMHED I VÆKST OG UDVIKLING Mit perspektiv på forretningsmodeller: Strategisk / organisatorisk Kort om EnergiMidt Vores arbejde med forretningsmodeller Vores strategiske

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner Tom er en af vores undervisere. Han er akkrediteret PRINCE2 underviser og har særlig stor erfaring med både teoretisk og anvendt projektledelse. Han er pædagogisk orienteret, og lægger vægt på at formidle

Læs mere

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen ERP prisen 2013 24. oktober 2013 Torben Iversen Indledning Konferencen FORRETNINGSsystemer har i samarbejde med HerbertNathan & Co valgt at indføre en ERP pris for at hædre leverandør- og kundevirksomheder,

Læs mere

Nevico ApS. Effektive Product Management Ydelser

Nevico ApS. Effektive Product Management Ydelser Nevico ApS Effektive Product Management Ydelser Vi har med stort udbytte benyttet Nevico ApS i et udviklingsprojekt. Hos Nevico fandt vi nøglekompetencer og kreativitet, som har været medvirkende til et

Læs mere

GVK projektet kort. Bæredygtig energi velfærdsinnovation. Robotteknologi

GVK projektet kort. Bæredygtig energi velfærdsinnovation. Robotteknologi Beskæftigelseskonference RAR Fyn onsdag d. 19.09.2018 GVK projektet kort Mål Målet med Globale VækstKompetencer (GVK) er at bidrage til vækst gennem internationalisering i små og mellemstore virksomheder

Læs mere

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Visionen Hovedparten af et isbjerg er som bekendt skjult under vand sådan er det ofte også med værdier i virksomheden hovedparten af værdierne er skjulte og ikke

Læs mere

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer.

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. NNIT PLAYMAKER PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. FORMÅL NYE PERSPEKTIVER OG MULIGHEDER It-rollen er under stærk forandring, påvirket

Læs mere

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min.

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min. Bilag til: HHX Afsætning A Eksamen nr. 1 Forberedelsestid: 30 min. - Se video: Intro - Forbered opgaven - Se video: Eksamen 1 - Diskuter elevens præstation og giv en karakter - Se video: Votering - Konkluder

Læs mere