det har været rigtigt fedt at have fodbold, men der måtte meget gerne havet været flere kampe mod andre skoler :-)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "det har været rigtigt fedt at have fodbold, men der måtte meget gerne havet været flere kampe mod andre skoler :-)"

Transkript

1

2

3

4 Profilfag 1 - evaluering Prototype Musik Håndbold folk skal have hjælp med at blive sat i gang Det har været det fedeste det bliver lidt ensformigt nogle gange har været sjovt, fordi Louise (danse læreren) er sød og er med på at snakke lidt en gang imellem i timerne Jeg synes dans har været rigtigt godt, og det har jeg selv haft i alle mine profilfag. Det er en super god måde at have det sjovt, og hygge sig på. Tommel op. Det var en god periode vi havde, men er lidt træt af vi kun har haft det i en. Sjovt fag det har været rigtigt fedt at have fodbold, men der måtte meget gerne havet været flere kampe mod andre skoler :-) Det har været et super fedt fag at have og jeg har haft et sjovt forløb. Flere kampe kunne være godt. Super fedt med en uddannet fotograf som lærer. Det har virkelig gjort en forskel! Det har været rigtig sjovt at have, og synes at det skal være et profilfag igen næste år. er megafedt. på hu giver ikke kun motion og evnen til at danse. Men bare at man kommer ind nedtrykt og går derfra glad, er det bedste. indeholder meget fysisk, men psykisk er det også super dejligt. Louse - danselærer er en utrolig god danselærer og får en i godt humør på 0,5. Ikke også det er hun en mega god danser. Jeg synes at det var det mest hyggelige profilfag der var, jeg nød at have det og valgte det flere gange Rigtig godt! Utrolig overrasket over hvor godt det var i forhold til hvad jeg troede før jeg startede! 5 stjerner her fra :D Jeg synes at det har været et fedt fag at have, fordi vi har muligheden, for at lave næsten hvad vi vil. har hjulpet mig meget i år og syntes vi har haft nogle gode trænere, og har hjulpet os invidiuelt Jeg synses at det har været godt at have det men jeg mener ikke at det var som jeg ville tro at det var, jeg havde regnet med at det var styrketræning og ikke Cardio men altså sådan var det og ja det gik... Meeen ikke lige det jeg ville gå med til igen Jeg har haft styrketræning i to periode, og jeg syntes det har været rigtigt godt. Jeg syntes jeg har opnåede en del siden, jeg kom.

5 har været rigtig godt i år. Vi har haft en masse forskellige øvelser og har lært meget. Og så hjælper det jo også en del at man har nogle lærere der går op i det. styrketræning kunne være mere mindre hårdt nogle gange Musik Jeg havde styrketræning i to perioder, og ja kan kun sige at det var det værd, der var som reelt ikke nogen problemer og læreren var altid positiv indstillet på undervisningen, og der var altid arbejde i det vi lavede. syntes dans er rigtig fedt, men folk tager det alt for useriøst, og når man går meget op i det rigtig gerne vil det, er det rigtig træls, selvom man prøver at sige det til Louise hjælper det ikke, og folk lader være med at komme fordi hun ikke giver fravær i dans. men eller er dansene rigtig fede. Det har været en fornøjelse at have musik! Ikke mindst prøve at stå på scenen til aftryk, men også det, at sidde og spille med 5 tøser og en fantastisk lære. det var været rigtigt sjovt at gå til fodbold også fordi at det ikke har været så seriøst igen, men jeg savnede at vi spillede nogle flere kampe. fodbold er meget godt her på h.u og det fungere godt. synes det er mega fedt og træningerne er gode og vi spiller kamp og gør mange forskellige øvelser som er meget gode er et dejligt fag som gør sådan at man får lidt en anderledes hverdag og mere luft, for os der ellers ikke er ude så meget Håndbold Virkelig sjovt med Lars som lærer. Ærgerligt at folk ikke gik så meget op i det, men det er jo heller ikke en efterskole med håndbold som et af hovedfagene. Kritik; Ingen fritid/ingen tid til at lave de øvelser man vil. Evt. køre eget program. Prototype God: At gøre noget for hinanden. Det har meget været et fag, hvor du selv skulle finde på noget at lave. Hvilket jeg ikke altid synes var særlig fedt Jeg elskede golf! Nogen gange når man tog afsted kunne man godt tænke årh.. Men det var så lækkert at komme lidt ud hvilket vi aldrig er på skolen og være i ren solskin hele tiden. Også er Jørn jo sød at have med rundt på sine ture. :-) Jeg har haft prototype i mange timer, uden at lave ret meget. Det er meget min egen skyld, men jeg synes at Carsten skulle have været mere streng, og have sat os i arbejde.

6 fodbold: meget sjovt!! elsker det!! før jeg kom på efterskole var jeg sådan set ligeglad med fodbold.. og nu elsker jeg det... og håber jeg kommer videre, hvor jeg så skal gå til det osv... men det der er meget dårligt i timerne er at vi spiller sammen med drengene, for jeg ved mange af pigerne ikke tør chancer pga de altid skal kommentere om hvor dårligt/ godt men har gjort det... for hvis det nu bare var piger og piger: turde mange af pigerne prøve nogle ting som man ikke turde da man spillede sammen med drengene... og tror også drengene har det sjovere det fede ved styrketræning er at du bliver presset til ting som gavner dig i sidste ende uantset hvor hårdt det må være. Jeg synes at jeg man får den træning man har brug for, og at man får en udfordring på en god måde. Håndbold Jeg synes at det, er et hyggeligt fag, men synes vi har brugt lidt for mange timer på at lave mindebøger. men ellers er det et meget hyggeligt fag og man kommer til at lærer at sy, igen :) Synes fodbold træningen har været rigtig fin, man burde nok havde fundet ud af hvad folk de vil fra start af, så de bedre kan finde ud af hvor meget man skal spille kamp, hvilken øvelser man skal lave osv Jeg synes, at det var rigtig ærgerligt, at der kun var håndbold i en periode, da det var noget jeg havde set rigtig meget frem til at skulle spille heroppe. Musik Det har virkelig været en pisse god oplevelse at have dans med Louise! Hun har lært os så meget på det her år, og vi har udviklet os enormt meget!! Har aldrig haft en dårlig oplevelse med dans. Et super godt fag! Jeg har haft musik i alle 3 perioder. Jeg synes at musik har været meget forskellig for hver periode. Dog har der hver evig eneste gang været en del spørgsmålstegn til hvad vi egentlig skulle lave, og jeg indrømmer at vi har været svære at trække op. Det har samtidigt været hyggeligt, og det blev sygt fedt da der kom en ny lærer på, hver anden gang, for så kom der langt mere variation i undervisningen. Dog er det med aftryk lidt en byrde, hvis man ikke er kommet rigtig fra start...

7 har fungeret fint for mig, jeg nød i hvert fald at have, dog ville flere kampe mod andre gøre det til et profilfag med mere formål og drivkraft Carsten og Lars kan ikke gøre bedre end det de gør. Vi kommer til at savne Lars næste år var rigtig sjovt, det var ikke alt for seriøst, og men alligevel lærte vi noget. Jeg syntes har levet 100rr procent op til mine forventninger og mere til, Søren har lært mig rigtig meget om fotografi og om hvad der skal til for at tage et godt billede og hvad et godt billede indeholder, det har nok været mit favorit profilfag Det er et rigtigt dejligt profilfag! Og ihvertfald dem der har haft dans ved jeg at vi alle elsker Louise så højt! Hun er virkelig sjov og lærer os meget, hendes timer er gode! Vi sidder ind i mellem og snakker om alt fra problemer til alt muligt. Jeg ville anbefale dans til de nye elever Jeg synes at fodbold var rigtig sjovt, men synes nu at vi manglede eller savnede at spille flere kampe. Det er det eneste der skal laves om på fodbold, at der skal være flere kampe sådan at man også lærer at spille sammen med dem på holdet. Jeg syntes at foto har været et godt profilfag og jeg har lært en masse af Søren, så det er helt klart værd at beholde. Godt, at man kan deltage selvom man aldrig har prøvet det før. Det var sjovt, men også fedt at det var lidt frit, man kunne gå og hygge sig med at spille. jeg synes, at madkunst er et godt profilfag, fordi man selv kan komme med foreslag, og at man selv kan vælge hvem man kan være sammen med. det dårlige ved det er, at man kommer til at lugte af mad efter timen. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte profilfaget dans, da det helt klart har lært mig en del ting og også har gjort at jeg har lettere ved at vise mig for folk og være mere åben. Jeg har ikke før haft dans, men har alligvel valgt det i alle tre perioder fordi jeg både fik dyrket motion og havde det sjovt. elæreren Louise er en rigtig god og dejlig lære. jeg synes at det er træls at det ene madkunsthold ikke skal sætte tingene ordenligt på plads i skabene, og så skal det andet rende rundt og finde de ting man skal bruge.

8 man fik ikke nok forklaring fordi han åbenbart troede at vi kunne alt? synes jeg har været et skønt profilfag at have! Det har jeg altid glædet mig til at have, og det er et virkelig hyggeligt fag at have, for vi gik rundt og sang, hørte musik og dansede. Og man fik samarbejdet på kryds og tværs af gangene hvilket jeg godt kan lide. Udover det fik man jo også lært at lave mad, som jo bare er et plus, og vi sluttede madkunst af med at lege Masterchef som var vildt sjovt! Man bliver presset til ting som man ikke har lyst til.

9 Profilfag 2 - evaluering Profilfag 3 - evaluering Det var lidt kedeligt Kunst jeg kan rigtig godt lide hvordan det bliver gjort Spiludvikling Jeg synes ikke der er nok udfordringer i tekstil og design. Kunst Meget spændene først i perioden, men til sidst begyndte det at blive lidt kedelig. Dejligt at kunne komme ud og spille golf. Prototype rigtig fedt at have men det blev bare kedeligt i længden... flere skud med kameraet og mindre redigering... Musik Endnu et godt profilfag! Måske burde eleverne bestemme lidt mere hvad der skulle laves selvfølgelig inden for pengerammerne. Hyggeligt profilfag, men der må gerne være mere mulighed for at lave egne projekter end gruppeprojekter Håndbold er et rigtig godt intiativ, og en rigtig god mulighed at kunne vælge. er sjovt. Man får ligesom lov til at udforske de ting man gerne vil udforske. Man kommer med et forslag også kommer det frem. Lærene i madkunst er også godt til at tage imod de udfordringerne eleverne har, og derfor tage opsyn til det. Det var også godt, selvom jeg ikke lavede særlig meget Kunst Også rigtig godt! Utrolig god hjælp vis man havde brug for det! Jeg har været glad for faget, og det er positivt, at man selv har mulighed, for at lave hvad man selv vil. er gået langt over mine forventninger, havde godt nok ikke regnet med foto som profilfag, men det har overrasket mig meget. Læren på foto var fantastik og ville altid hjælpe med at få det bedste resultat. Spiludvikling Musik Musik har været det fedeste profil fag, vi havde svært ved at komme igang og sådan men da man var kommet igang med det hele så gik det som en drøm Jeg syntes det er rigtigt hyggeligt i, vi hører musik og hygger og har det rigtigt sjovt sammen. Jeg tror selv læreren (Jørgen) har det rigtigt hyggeligt Håndbold

10 , har været rigtig godt! Det har både været hårdt og udfordrende, men bagefter har det været skønt! Selvfølgelig er læren der også meget engageret i det og går meget op i det. det skal bare køre ligesom det er var en fornuftig sport at vælge til et profilfag, altså man hygger sig og læren er positiv over faget derimod har der været nogen gange, hvor en elev ikke lige kunne slå læren i et spil, men det var stadig positivt. Prototype Håndbold Jeg syn tes tekstil var rigtig hyggeligt og man lærer mange ting i tekstil. Håndbold Super fedt, at prøve og træne på en lidt anderledes måde! Fortsæt med det Kenneth! Prototype var super fedt, vi hade muligehed for at få lavet en masse forskellige spændene ting, dog fik vi ikke lavet så meget, men det er jo også klart, når man har så sjov/fed en lære som Carsten Mortensen golf er mega sjovt, man lærer det hurtig hvis man får en ondentlig træner og det synes vi havde, det er meget frit og hyggeligt Jeg syntes håndbold teænkningen har været rigtig god i form at vi har haft alt vi har brug for Jeg kan godt lide det, med Søren som lærer, og jeg synes at man lærer rigtig meget i løbet af én periode. % - Man har ikke tid til at gøre sig klar, hvis man skal lave selvportrætter... Musik Træls: Meget få piger - dog kan skolen intet gøre, alt for få kampe God: Både opdelt og samlet træning, afsted til div. tuneringer. Det har været alt for nemt, vi skulle aldrig tænke os om. Så manglede at vi lavede noget mere anderledes og nyt mad. Kunst Kunst var også hyggeligt men nogen gange var det lidt kedeligt ikke at kunne lave noget man gerne ville. er rigtig hyggeligt, og jeg har lært en masse, og jeg har lært hel ny mad at kende. Jørn er god til at hjælpe og forklare.

11 Kunst Kunst kunst: er... ved ikke hvad jeg skal skrive... meget hyggeligt, stille og roligt. det er mega hyggeligt at være med læren ude og spille golf. Jeg synes at det har været et rigtig hyggeligt fag, og at man lærer at kunst ikke kun er, at male en sol på et stykke papir. Jeg synes godt nok, at der burde være mere styr på eleverne, der er et par elever som går før alle os andre, så vi skal rydde det hele op. Der bliver ikke engang gjort noget ved det. Det er lidt træls. Når vi har haft madkunst er det lidt træls at dem om tirsdagen, ikke har alt i skuffer og skabe, fordi at de andre ikke virker til at have talt, op, som vi skal gøre når vi har madkunst om tirsdagen, men ellers er det et meget godt, fag for man lærer at lave mad, og masterchef var også sjovt fordi at vi prøvede noget andet, og det har også været godt at vi har haft brugt madkunst bloggen til opskrifter, fordi at vi ikke smider dem væk på den måde. Kunst Synes det all around var et rigtigt fedt profilfag at have, det var fedt at man kom meget ud på banerne at spille i stedet for træne slag hele tiden Jeg synes madkunst, har været et rigtig godt fag, at have. Os elever har også været med til at bestemme, hvad vi skulle lave. Det har været et rigtig hyggeligt fag. Jeg har haft madkunst med køkken damerne og Jørn i løbet af det her år, og jeg har det altid virkelig sjovt i madkunst, det er sådan et hyggeligt fag, som jeg tror vi alle holdt rigtigt meget af!! Så alt i alt et virkelig godt fag! Kunst Jeg synes madkunst har været helt vildt fedt at beskæftige sig med. Det har været alt muligt mad, og jeg synes virkelig at Sara har givet os meget inspiration. Jeg vil ihvertfald bruge det til noget en dag, det er jeg helt sikker på. Det eneste negative ved undervisningen var støj niveauet, men der bidragede jeg også selv...

12 var et rigtig godt fag, synes bare udstyret har mangler samt nogle år på bagen. Jeg synes dog vi manglede drivkraft, de mål vi havde sat skulle have haft mere indflydelse på faget Musik Kan ikke komme i tanke om mere, det er bare mere hvordan I lægge fagene, det må godt ligge sådan at der er både drenge og pige fag :-) Der kunne godt være lidt mere rent oppe i madkunst. Synes der var en del beskidt, og der var ikke rigtig orden i tingene. Prototype Men maden var rigtig god, og læreren var rigtig god til at hjælpe, hvis vi fik brug for det. I madkunst har jeg helt klart at lave nye ting inden for dette fag og det kan helt sikkert give mig bonus når jeg engang flytter hjemmefra Haha det er et skægt fag især med vores pedel Carsten han er den sjoveste at have i det fag! Han laver sjov med alle og han føler jeg jo ret ung. Men det er et godt fag og det skal man vælge hvis man vil få grin i profilfag Håndbold Prototype har været et rigtig godt profilfag for mig Musik Mega hyggeligt fag, med mange gode madoplevelser. Det har bare været så hyggeligt, man kunne bar gå og hygge sig men stadig lære noget om maden. Kunst Rigtig fedt fag. Man kan komme som totalt nybegynder og pludselig få så meget læring, at man kan blive så god og opnå nogle resultater, man aldrig have kunne forstille sig, skulle komme fra en selv. jeg synes, at foto er et godt valgt, hvis man interesserer sig meget for at tage billeder. det gode ved det er, at man også kan låne kameraer og skolen betaler for photoshop halløj. Profilfaget madkunst er et rigtig hyggeligt fag. Jeg er virkelig glad for at jeg valgte det i begge mulige perioder. Jeg har lært flere generelle ting om madlavning, men det jeg synes var bedst, var når man hørte lidt musik mens man lavede mad og hyggede rigtig meget. Prototype jeg synes at det er hyggeligt at vi må spise mad, og høre musik. Spiludvikling

13 det var til tider meget kedeligt. Prototype Prototype var i bund og grund kun et fag jeg valgte fordi de andre fag man kunne vælge i mellem, slet ikke var mig. Så jeg blev lidt tvunget til at vælge det. Det resulterede i mange vildt lærerige og humoristiske timer, med en sindssyg sjov lærer! Jeg fik ikke lavet meget i løbet af de timer, men alligevel synes jeg det var sådan et skønt fag at have. Det er et hyggeligt fag med tålmodige og forstående lærer!

14 Fedt at komme op og lave mad med alle sammen jeg syndes det er virkelig heddeligt fordi at vi ikke måtte lave vores ejet spil Kunst er hyggeligt, og læreren kommer med mange forslag til hvad man kan lave Godt fag hvor vi får lov til at presse os selv men stadigvæk hvor vi stadig kan følge med. Det med at man selv skal finde på noget at lave kan tage noget tid. fedt at have men kedeligt i længden... jeg vil hellere lære noget på flere forskellige instrumenter end bare en enkelt instrument i en hel periode Godt profilfag, samarbejde og holdsport bliver der taget hånd om., Sjovt profilfag. - Dog lidt ærgerligt at vi ikke var nok til at stille hele hold under træningen. Jeg synes det var for frit og man sad tit bare og kiggede. Rigtig fedt profilfag også! Også godt, jeg lærte mange nye ting og tror jeg selv kan komme i gang med et selvstændigt projekt! Det er ret godt at vi har en udefra. havde jeg heller ikke forventet jeg skulle have med det har været fantastisk og man får et mega godt selskab og gode muligheder til at blive god til sporten Håndbold er meget hyggeligt, men også samtidigt seriøst og rimlig hårdt

15 er det bedste, især i slutningen af timen, hvor man selv får lov at spise det mad man har lavet, selvom det ikke altid smagte lige godt. Men også her er læren utrolig engageret i faget og er meget god til at hjælpe. En rigtig god sport at vælge til profil fag, man lærer og presse sig selv, men score nogen mål, nogen andre damer. Se bort fra det var der altid positiv indstilling fra lærerne af, altid en god dag med fodbold, god til at lærer os forskellige ting, det har gjort at vi f.eks har vundet en del kampe imod forskellige efterskoler. Hånbold var rigtig godt, og træneren er også rigtig god og meget dygtig til at lærer at spille håndbold. Rigtig fedt, at prøve og lave så meget forskelligt mad! Der var rigtig mange muligheder i løbet af mudulet. var rigtig hyggelig og det var nogle fede timer hvor vi virkelig havde det sjovt. styrketræning er okay. men jeg synes ikke det var som jeg havde forventet, Syntes det var lidt træls med mangel på forskellige ting i madkunst så som sakse, gryder og pander Jeg kan bedste lide den sidste periode i musik, fordi at man gør klar til aftryk. Til gengæld skal man ikke vælge musik i sidste periode, hvis man ikke går ret meget op i det, fordi at man arbejder rigtig hårdt med at skrive sange, of få sangene til at hænge sammen + øvelse til Aftryk. Men det er virkelig sjovt hvis man går op i det. Kritik: Useriøs. Halvdelen af timerne i første periode gik med opvarmning, og ikke dans, hvilket var ret irriterende. God: God lære! Det har ikke været et fag, jeg har været ret glad for. Men det var nok også fordi jeg ikke havde interessen for det. Men jeg synes personligt at det var det samme og det sammen vi lavede hver gang... var okay, altså jeg kan godt lide mad som jeg også godt vil have. Men jeg skiftede pga der tit var for meget arbejde i at skulle rydde op efter andre end at sidde og hygge med den mad man har brugt 2 timer på Jeg synes at dans har været rigtig godt, og jeg synes at Louise er en rigtig god danselærer. Men jeg synes at hun skal være bedre til at sætte os i gang til tiden.

16 ????? Jeg synes det er et meget hyggeligt fag, og at man får lært at bruge en sy maskine, og i nogens tilfælde at stryge. Man laver rigtig mange forskellige ting, som man endda selv for lov til, at beholde og tage med hjem. Jeg synes godt nok, at det er lidt synd, at vi bruge så lang tid til sidst på mindebøger. Nogen af dem der ikke var færdige, sad ikke engang og lavede mindebøger, tetris og tøsesnak var meget vigtigere for dem. Jeg synes at det var sjovt, og et godt fag, de blev sat ind da der ikke var tekstil og design, og man prøvede lidt flere ting end tekstil og design, og man lærte lidt mere. så jeg ville gerne have haft det igen, hvis det kom. : jeg synes det er lidt synd, at der blev brugt så meget tid på fotoshop. Meget lærerig, lidt kedelig i længden pga. man laver meget af det samme, men man får alt det at vide omkring styrketræning som man har brug for, så man selv kan komme i gang med at træne, så det er fedt nok og design, har været et rigtig hyggeligt og tøsefag, jeg har nydt at have det, fordi der har været rigtig meget god stemning. Jeg synes kunst var en lille smule tamt, jeg havde det sådan set kun fordi der ikke var andet jeg ville have, det var ikke som om vi lavede særlig meget, og det var egentlig bare en hygge time, det var sjældent jeg lavede noget. er rigtig fedt, HVIS man går op i det. Jeg havde foto, og jeg prøvede virkelig at gøre det så godt som jeg kunne. Men hvis ikke jeg har interessen, mister jeg hurtig koncentrationen. Og det er jo MIT problem. Søren gjorde et godt stykke arbejde, men samtidigt synes jeg også at det var meget ens, FORDI jeg ikke kunne se forskellen ved at bruge høj eller lav ISO.. Altså min pointe er at man KUN skal vælge foto hvis der er et eller andet der interesserer en..

17 Jeg nød virkelig at have musik som profilfag, dog var holdet lidt lille i år men det kan der ikke gøres noget ved. Jeg synes at vi skulle have haft mere i timerne om at skrive sange hvilket i følge mig var målet med musik, men det følte jeg ikke jeg nåede da vi havde hele perioder som kun handlede om at spille tilfældig musik Håndbold var sjovt, og synes det var godt, for det var både for nybegyndere og for dem, som var øvet. I prototype har jeg lært mere omkring det at lave en præcis skitse og derefter en tegning af ting som jeg helt sikkert kan bruge i min uddanelse som smed Et hårdt fag, du skal være klar over det er som rigtigt at spille og du skal virkelig gå op i det! Du kan også være nybegynder til det for de tager rigtig godt af en om man så er helt ny og ikke kan en skid. Det er sjovt og man kan også få grin af det hvis man ikke er en dårlig taber og bliver sur! Der er Carsten og Lars to rigtige gode lærer Musik har været sjovt, men jeg savnede lidt mere samspil, det kom til at blive for meget med at vi skulle finde på noget at skrive eller et stykke musik. Savnede det med at man kunne spille noget af det andre har lavet for det giver altså også et rigtig godt sammenhold. Jeg syntes at kunst er det bedste fag der har været, jeg er bare ked af at der ikke var kunst i flere perioder. Hyggeligt fag, men en smule mere inspiration ville ikke skade, eller det at man ikke skulle deltage i fælles projekter. det gode ved tekstil og design er, at man også selv kan bestemme hvad man vil lave, og at man kan hyggesnakke imens. det dårlige ved det er, at når man er færdig med det man har lavet, og ikke ved hvad man skal lave, fordi man har lavet alt det man kunne lave. Profilfaget prototype var et fag som jeg, som pige, ikke normalt ville have valgt, men som jeg faktisk var okay tilfreds med. Jeg fik prøvet og lært noget nyt og faget var altid rigtig hyggeligt at have. jeg synes at det var utrolig kedeligt. men nogen gange var det lidt sjovt. lærene var dårlige til at forklare det til os som ikke spiller så meget computer hvad det var vi skulle. fordi noget af de ting de sagde var sådan nogle ord som jeg ikke forstod.

18 super fedt fag hvor man egentlig ikke skulle gøre andet end det man havde lyst til. har været det fedeste! Jeg har lært og danse, og jeg har haft det så sjovt i timernes løb. Timerne har været lærerige, eftersom vores lærer har lært os en masse danse, men hvor vi samtidig har hjulpet hinanden med at lave nye danse, hvilket jeg synes var fedt! Vi har haft den bedste lærer, som blandt andet har lært os at danse, men også en lærer som man har kunne snakke personligt med. Hun var altid villig til at lytte, hvilket jeg synes var fantastisk! Derudover synes jeg også dans var fedt at have eftersom vi fik vores eget lille "show" til opvisningerne! Lærene skal gribe mere ind når en ikke så erfaren elev bliver slået ned på, af de mere fodbold erfarende elever

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål.

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål. Resultatudtrækket er foretaget 24. oktober 2012 Følgende egne emner indgår i resultatvisningen: Udbytte af efterskoleopholdet Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Den Danske Husflidsefterskole

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Svarprocent og fordeling

Svarprocent og fordeling 1 Svarprocent og fordeling 80% 60% 40% 20% 0% 64 % Svar 82,6 % 36 % Ikke svar 17,4 % 70 60 50 Serie1 Svar Serie2 Ikke svar 40 30 20 10 0 6. årgang 7. årgang 8. årgang 9. årgang 2 Spørgsmål til eleverne:

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

86 responses. Oversigt. 1 af 10 15-03-2013 12:56

86 responses. Oversigt. 1 af 10 15-03-2013 12:56 1 af 10 15-03-2013 12:56 86 responses Oversigt 1. a Hvor tilfreds er du med maden, er der grøntsager og salat? 1 - tilfreds 16 19% 2 38 44% 3 23 27% 4 9 10% 5-0 0% tilfreds 1. b. uddyb For varriation Der

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine)

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Ja, mit det navn det er selvfølgelig Anders, og du hedder? athrine. Yes. Og du går i? 3.e. 3.e. Og lige nu har crossfit.

Læs mere

Elevernes evaluering af valgfagsugen - 2013. Indhold:

Elevernes evaluering af valgfagsugen - 2013. Indhold: 1 Elevernes evaluering af valgfagsugen - 2013 Indhold: Side Samlet evaluering 2-5 Generelle bemærkninger fra eleverne 6-10 Evaluering af de enkelte valgfag 11 24 Tilfredshed med valgfagsugen pr. afdeling

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen?

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen? Hvilken klasse går du i? Respondenter Procent 07A 2 1,5% 07B 2 1,5% 07C 3 2,3% 07D 16 12,0% 07F 19 14,3% 07G 26 19,5% 08A 4 3,0% 08B 2 1,5% 08C 1 0,8% 08D 6 4,5% 08E 21 15,8% 08F 3 2,3% X04 1 0,8% 09A

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Plan og mål for udviklingsarbejdet. Skoleåret 09/10 er det første skoleår hvor selvevalueringsobjektet tager udgangspunkt i elevernes fysiske

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta)

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta) nterview med eleven sta = interviewer (nders), = informant (sta) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Yes, jamen mit navn det er nders, og du hedder? Jeg

Læs mere

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget.

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget. Bilag 4 Visualiserings interview Fortaget af 4 omgange i Film-X, København Frederik 5. B I: Hvad er det du tegner? F: Jeg tegner hvor at vi er i gang med at optage og hvordan det ser ud med at man kan

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Forældre evaluering 2015

Forældre evaluering 2015 Forældre evaluering 2015 Hvordan har det været at have sin daglige gang i Børnehaven Toftebo. En glæde at se hvor glad ens barn er hver eneste dag i Toftebo. Alle voksne kender ens barn, det gør forældrene

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Bilag nr. 5: Interview med Adin

Bilag nr. 5: Interview med Adin Bilag nr. 5: Interview med Adin I: Nu skal du se, jeg har den faktisk her (red. Adins tegning). Kan du ikke prøve at fortælle lidt om den? 5 A: Jeg har tegnet Slenderman. I: Slenderman ja. Hvor var det

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

Mette Frederiksen, 30101019, Vejledere: Morten Kortf Madsen og Charlotte Reusch

Mette Frederiksen, 30101019, Vejledere: Morten Kortf Madsen og Charlotte Reusch Interviewguide: Den gode bog: - Vil I ikke fortælle mig om den bedste bog, I har læst? - Hvornår er en bog god? Hvornår er en historie god? - Hvordan vælger I de bøger, som I læser? Læsning i skolen/derhjemme:

Læs mere

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig!

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! N vember Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen blev Katrine 2.B tillykke! 2 Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! Om den alternative uge før efterårsferien:

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET MIN MENING OM LÆR FOR LIVET Jeg havde haft delte meninger om lær for livet, både positive og Negative. Men til sidst fik mine forældre overtalt mig til at tage på LFL så det gjorde jeg. Da jeg ankom havde

Læs mere

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp Hundredvis af hesteglade børn har i løbet af sommeren uploadet videoer og billeder til Sydbank SommerCamps hjemmeside i håbet om at vinde en plads på den eftertragtede ridelejr. 13 heldige vindere, som

Læs mere

Livet er for kort til at kede sig

Livet er for kort til at kede sig Artikel i Muskelkraft nr. 6, 2005 Livet er for kort til at kede sig Venner, bowling, chat jeg har et godt liv, fordi jeg gør de ting, jeg vil, siger Malene Christiansen Af Jane W. Schelde Engang imellem

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Hvad er der på menuen? Jeg vil blive bedre - hvad er vigtigt for børn når de

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Vi leger lege. Vi har leget To mand frem for en enke. Det var ikke særligt sjovt, for vi har leget legen mange gange før. Så blev legen kedelig.

Vi leger lege. Vi har leget To mand frem for en enke. Det var ikke særligt sjovt, for vi har leget legen mange gange før. Så blev legen kedelig. #oldschool1962 På opdagelse i 1962 Alle mine kyllinger, Bro bro brille og To mand frem for en enke er alle en del af de lege, som workshop 6 omhandlede. Skolegården var fyldt med smilende piger med røde

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

! " # # $ % & & ' " () * ' /

!  # # $ % & & '  () * ' / " # # $ % & & ' " () * +, -. ' / 0 " "# $ %&$" $"' "(&)(*))) # +" $ #,$- $$#$$$ " ". " /0-$1" /0-"$"2 $ "# " # 3& " $3 $$ - " "$ "&'& $&%& 45" $ " %"" $ $%& % 6&$ $ #'() % & 1"#"#$ 7%# %" )%) * +,) %%

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin Børnene laver bøger, der er formet som dyr. Som i det her tilfælde en elefant. Hvis man åbner

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne:

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Fokuspunkter Elevcentrering Informanternes svar -Føler du dig aktiv eller passiv i opgaverne - hvorfor? -Føler du mere eller mindre ejerskab over

Læs mere

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret!

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret! Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen ARoS museum Den Gamle By Bugten kano Sculpture by the Sea Café Centrum Tivoli Friheden Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Bilag 1 b Fokusgruppeinterview 9. klasse

Bilag 1 b Fokusgruppeinterview 9. klasse 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Interview med 9 klasserne. Børnene vi har interviewet går i forskellige

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Øvelse: "Jeg skriver livretsdagbog for min sidemakker"

Øvelse: Jeg skriver livretsdagbog for min sidemakker Side: 1/5 Øvelse: "Jeg skriver livretsdagbog for min sidemakker" Forfattere: Thomas Brahe Faglige temaer: Skriveøvelser, Livretter Kompetenceområder: Fremstilling, Kommunikation, Måltid og madkultur Introduktion:

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: Vi skaber forventning i børnene - forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder Jesus, og

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Bilag 4: Transskription af interview med Anton

Bilag 4: Transskription af interview med Anton Bilag 4: Transskription af interview med Anton A: Anton N: Natasha S: Stine N: Det var dejligt, du ville komme. A: Jeg synes også, det virker lidt interessant. N og N: Det var godt. Skal jeg sætte den

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind!

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind! En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge. Citat;

Læs mere

Interviewperson 1: Okay, kan I godt lide at gå i skole, hvis i sådan lige skal...?

Interviewperson 1: Okay, kan I godt lide at gå i skole, hvis i sådan lige skal...? Interview gruppe 1 Interviewperson 1: Vi kan jo lige starte med at sige hvad vi hedder Laust: Jeg hedder Laust og går i 9.klasse og er 16 år Eva: Jeg hedder Eva og jeg går også i 9.A og jeg er 15 år Cecilie:

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU?

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? GLOSTRUP PRODUKTIONSHØJSKOLE - TORSDAG DEN 5. MARTS 2009 Dataindsamling ELEVER MED I UNDERØGELSEN RYGER IKKE-RYGER I ALT Antal drenge: 15 20 35 Antal piger: 11 7 18 Elever

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere