Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling"

Transkript

1 Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling Respectful Travel er et nystartet rejsebureau, der laver NGO-rejser, som kombinerer rundrejser i Nepal med støtte til Jysk landsbyudvikling i Nepal s projekter og til de deltagende landsbyers erhvervsudvikling. Der er tale om rundrejser, hvori der indgår direkte møde med og ophold hos lokalbefolkningen i egne af Nepal, hvor der normalt ikke forefindes turisme. Besøgene i landsbyerne har til formål at medvirke til at øge indtægterne for lokalbefolkningen samt støtte de spændende udviklingsprojekter, der foregår i lokalområdet. Besøgene i landsbyen er forberedt gennem dialog med landsbyernes beboere og i samarbejde med NGO projektet. Det er vigtigt for Respectful Travel, at besøgene i landsbyerne foregår på de lokales præmisser, og at de føler et ejerskab for turene. Ligeledes er der fokus på, at besøgene økonomisk kommer lokalbefolkningen til gode, og at flest mulig i landsbyerne får del i indtægterne. Som deltager på disse rejser vil I opleve et unikt kulturmøde med lokalbefolkningen - et møde, der foregår med udtalt respekt for befolkningen. På samme tid medvirker I aktivt til en positiv udvikling af turismen i området. Og I støtter økonomisk igangværende delprojekter omkring drikkevand, sundhedsfremme, skolegang, skolerenovering, uddannelse, ernæring, hygiejne og veterinære forhold. Respectful Travel samarbejder også med den nepalesisk rejsearrangør Mountain Delights Treks & Expedition, der deler vores opfattelse af, at turismeudvikling i området skal være bæredygtig og foregå med respekt for de lokale. Mountain Delights har egne landsbyprojekter i Dhading distriktet. Rejserne indeholder, udover landsbybesøg, også en rundrejse i Nepal. På rundrejsen besøges en række af Nepals helt enestående seværdigheder. Pris pr. person: kr. (Prisen er baseret på delt dobbelt/twin værelse) Enkeltværelsestillæg: kr. (Bemærk, det ikke er muligt at opnå enkeltværelse i landsbyerne/på trek) Heraf går kr. ubeskåret til Jysk Landsbyudvikling i Nepal s arbejde i Kantipur; ligeledes opnås der et års medlemskab af Jysk landsbyudvikling i Nepal. Medlemskabet betyder, at man løbende modtager nyhedsbrev og herigennem følger udviklingen i Kantipur. Afrejse datoer 2013: Tur 0113: Uge Tur 0213: Uge Tilmelding og yderligere oplysninger til rejsen kan ske ved at kontakte Respectful Travel. Mail: peter@respectfultravel.dk Tlf.: Web: Torsdag 27. september 2013 afholdes informationsmøde i Filosofisk Center, Vestergade 43, 8000 Århus C. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis. God rejse! Mountain Delights Treks & Expedition Gandharba & Dalit Upliftment Samaj Jysk landsbyudvikling i Nepal

2 Oplev toppen af verden og bunden af samfundet 21 dage / 19 nætter Beboerne i Kantipur byder dig velkommen i februar eller marts 2013 Verdens tag de smukke tinder, der majestætisk løfter sig mod himlen. Det er det billede, vi ofte forbinder med Nepal. Landet byder imidlertid på meget mere end svimlende udsigter. Nepal er rig på kultur, religion og ikke mindst på en fantastisk imødekommende befolkning, der på trods af stor fattigdom og politisk ustabilitet altid har overskud til et smil og venlighed overfor fremmede. Tag med på en rundrejse, der byder på et møde med Nepals mangfoldighed. Oplev storslåede udsigter, templer, safari i lavlandet og deltag i et kulturmøde, der vil medvirke til at forbedre livsvilkårene for nogle af Nepals fattigste mennesker. Der er tale om et kulturmøde, der foregår på landsbyboernes præmisser. Landsbyboerne byder jer velkommen i deres hjem og gør jer til en del af deres hverdag. Respectful Travel og Jysk landsbyudvikling i Nepal har indledt et samarbejde om udvikling af bæredygtig og ansvarlig turisme i Nepals lavland. Jysk landsbyudvikling i Nepal har gennem de sidste 3 år arbejdet på at forbedre levevilkår for landsbyerne i Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti i det isolerede Madi område i Chitwan distriktet. Der skabes bedre skolefaciliteter, lærere og børn undervises i engelsk, der laves sundhedsfremmende arbejde, der etableres drikkevand og toiletter, unges uddannelse støttes, og der sættes ind med erhvervsudvikling. To rejser i februar og marts 2013 er på alle måder pioner rejser. Det er første gang, at Kantipur s beboere byder vesterlandske turister indendørs. Det er første gang, at Respectful Travel arrangerer rejser til Nepal. Det er første gang, at Jysk landsbyudvikling i Nepal, Respectful Travel og Mountain Delights samarbejder om etablering af bæredygtig turisme. Tag med på en anderledes rejse en - for både dig og vores nepalesiske venner - berigende rejse Torsdag 27. september 2013 afholdes informationsmøde i Filosofisk Center, Vestergade 43, 8000 Århus C Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

3 Dag til dag program Dag 1: Afrejse fra Købehavn. (-/-/-) Afrejsen fra Købehavn foregår med fly, som tager os via Qatar til Nepals hovedstad Kathmandu. Dag 2: Ankomst til Kathmandu (-/-/A) Ved ankomsten til Kathmandu møder vores lokale nepalesiske guide Kamal Sapkota os i lufthavnen. Efter at have fået vores bagage, kører vi til vores hotel, centralt beliggende i Kathmandu. Der er tid til at slappe af, inden vi mødes til aftensmad og informationsmøde om de kommende dage. Dag 3: Fascinerende Kathmandu og guds templer (M/-/-) Templernes by kaldes Kathmandu af nepaleserne og ikke uden grund; buddhistiske pagoder og hinduistiske templer smykker i den grad Nepals hovedstad. Nepals mangfoldige kultur og etniske minoriteter præger byen, der er et sandt mylder af sanseindtryk; munke, hellige køer, smukke sariklædte kvinder og duften af eksotiske krydderier indbyder til opdagelse. Vi udforsker Kathmandu og besøger to af verdens største pilgrimsmål, hinduernes største helligdom Pashupatinath og buddhisternes enorme stupa, Bouddhanath. Dag 4. Fri formiddag og besøg på den danske ambassade (M/-/-) Efter at have nydt morgenmaden på hotellet er formiddagen oplagt til yderligere opdagelse af Kathmandu. Om eftermiddagen besøger vi den danske ambassade i Nepal. Ambassadør Morten Jespersen har inviteret os til eftermiddagskaffe og samtale om dansk udviklingsbistand. Efter et spændende og meget interessant møde på ambassaden tager vi tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition. Dag 5: Chitwan National Park (M/F/A) Efter morgenmaden kører mod sydvest til Chitwan. Busturen følger den rivende Trisuli flod. Undervejs nyder vi det smukke landskab og den fantastiske udsigt. Ud på eftermiddagen ankommer til Chitwan National Park, hvor vi indkvarteres på vort hotel. Vi besøger en Tharu landsby. Tharu er områdets oprindelige etniske befolkning, og her får vi et unikt indblik i dette stolte folks fredfyldte tilværelse. Om aftenen nyder vi et dejligt måltid sammen, mens vi oplever traditionel Tharu stick dans, som stadig er en del af Tharu kulturen.

4 Dag 6: Kanotur og elefant safari (M/F/A) Efter morgenmåltidet tager vi af sted på en afslappende kanotur, hvor vi vil opleve områdets skønne natur og rige fugleliv, samt med lidt held krokodiller og skildpadder. Vores kanotur slutter ved et elefantcenter. Centret opdrætter elefanter, og vi får indblik i det specielle forhold mellem elefant og dens fører. Efter frokost tager vi på en fantastisk tur i junglen på elefantryg. Fra toppen af elefanten får vi mulighed for at komme tæt på nogle af junglens dyr, da de ikke er bange for elefanterne. Er vi heldige, ser vi det sjældne pansernæsehorn, der lever her, og måske ser vi flere af skovens dyr. Efter en oplevelsesrig dag med skønne naturoplevelser returnerer vi til vores hotel, hvor vi nyder en veltilberedt middag. Dag 7: Fra Chitwan National Park til Kantipur (M/F/A) Vi står tidligt op og nyder en kop kaffe, inden vi tager på en fugletur i parken. Vi oplever den fantastiske fuglerigdom, som Chitwan National Park også rummer. Efter en spændende tur får vi morgenmad på hotellet, inden vi kører til Kantipur, hvor vi skal tilbringe de næste dage. På turen fra nationalparken til Kantipur føres vi gennem lavlandets typisk opdyrkede land. Langs vejen ser vi bønder arbejde i markerne, vi passerer gennem små landsbyer og krydser de to store floder, Rapti og Reu og mange små vandløb, inden vi når frem til Kantipur. Ved ankomst til landsbyen, bydes vi velkommen af landsbyudviklingsprojektets formand Siddhi Lal Gayak og landsbyboere. Hos Siddhi Lal Gayak bliver vi budt på velkomstfrokost, også kaldet Namasteko Khana. Efter frokosten afholdes et informationsmøde om de kommende dage i Kantipur. Vi møder vores værtsfamilier og indkvarteres i deres hjem, hvorefter der er mulighed for at slappe af og kigge sig lidt omkring inden vi nyder aftensmaden, Belukako Khana, sammen med værtsfamilierne. Efter middagen har vi lidt tid sammen med vores værtsfamilier, inden vi går til ro. Der er ingen strøm i Kantipur, så dagsrytmen følger solens gang på himlen. Dag 8: Dagligdagen i Kantipur (M/F/A) Vi står tidligt op sammen med vores værtsfamilier og starter dagen med at tænde op i ildstedet, lave te og tilberede lidt let at spise. Vi får en kop te, inden vi starter morgenens arbejde - rengøring af huset og gårdspladsen, fodring og udmugning hos dyrene, hentning af dagens drikkevand. Det er nogle af de daglige gøremål, som alle i Kantipur udfører hver morgen.

5 Efter dagens første arbejdsopgaver er det tid til Bihanako Khaja, som er te og endnu et lille let morgenmåltid. Bagefter er der tid til at blive vasket, inden vi sammen skal med en anden familie i marken og lave andre daglige pligter. Vi følger den traditionelle opdeling af arbejdet i landsbyen, så kvinderne deltager i arbejdet med at forberede frokost, mens mændene er med i marken eller i junglen. Frokosten, Bihanako Khana, nyder vi sammen med familien i deres hjem. Efterfølgende har vi et kort møde med Siddhi Lal Gayak, inden dagens arbejde fortsætter. Vi fortsætter arbejdet i husene eller i marken/junglen. Ud på eftermiddagen nyder vi en eftermiddags snack, kaldet Deusoko Khaja. Hvorefter vi har endnu et par timers arbejde foran os, inden dagen er omme. Sent ud på eftermiddag returnerer vi til vores værtsfamilier, hvor kvinderne traditionen tro deltager i arbejdet med at lave aftensmad, mens mændene spiller kort eller slapper af. Vi nyder aftensmåltidet med familien og snakker om dagens arbejde og oplevelser. Vi har tid til samvær, inden vi går omkuld. Dag 9: Vandretur i smuk natur og tempelbesøg (M/F/A) Vi er atter tidligt oppe og starter dagen med Bihanako Khaja, det lille morgenmåltid og te, inden vi tager på tur i området omkring landsbyerne. Vi mødes alle på Siddhi Lals Gayak s gårdsplads og hilser på vores lokale guider, hvis familier har sørget for frokost til turen. Herfra starter dagens vandretur. Vores guider tager os gennem junglen til Chamere Gufa, som er en hellig grotte, fyldt med flagermus. Efter besøg i grotten, fortsætter vi turen til et af områdets højeste bakketoppe, hvorfra der mod nord er en fantastisk udsigt over hele Madi, Chitwan National Park og helt til de to sammenvoksede byer Narayanghat og Bharatpur. Mod syd kan vi se henover junglen til Indien. Vi indtager frokosten, Bihanako Khana, mens vi nyder den bjergtagende udsigt. Efter frokost forlader vi vores smukke udsigtspunkt og begiver os ned til det smukke Baikunthe tempel og Baikunthe sø, midt i junglen, der ligger som en smal stribe mellem Kantipur og Indien. Baikunthe templet er et gammelt og meget kendt Hindu tempel. Hertil kommer mange hindu pilgrimme i løbet af året, og der afholdes to store årlige festivaler. Efter besøget i templet nyder vi stilheden ved Baikunthe søen, og hvis man har lyst, er det muligt at tage en forfriskende svømmetur. Ud på eftermiddagen nyder vi Deusoko Khaja, en let snack. Dette eftermiddagsmådltid er tilberedt af Mr. Kharel. Mr. Kharel har valgt at leve alene i templet, som han tilser og passer. Efterfølgende begiver vi os tilbage til Kantipur, en lille times vandring, hvor vi kommer gennem den paradisiske Chepang dal, hvor stadig en del familier, tilhørende den etniske Chepang gruppe, lever. Tilbage hos vores værtsfamilier i Kantipur har vi mulighed for at slappe af, inden der serveres Belukako Khana, aftensmad. Vi nyder aftenen, inden vi atter går tidligt til ro.

6 Dag 10: Arbejdsdag, og undervisning i skolen (M/F/A) Vi vågner omkring kl. 5 og starter dagen med en kop te og lidt let morgenmad, inden vi sammen med familierne rengør huset, gårdspladsen, henter vand og fodrer dyrene. Et par timer senere er der Bihanako Khaja, let morgenmad og mulighed for at vaske sig. Igen i dag tager vi del i dagligdagen i landsbyen. Kvinderne forbereder frokost sammen, mens mændene er i marken eller junglen. Vi mødes til Bihanako Khana, frokost, hos familierne. Efter en dejlig frokost, mødes vi alle på Kantipur Skole. Her vil Siddhi Lal Gayak fortælle om skoleprojektet og udviklingssamarbejdet med Jysk landsbyudvikling i Nepal. Vi besøger det ene af to splinternye vandværker, finansieret af Grundfos, og deltager i åbningen af andelsbutikken Hamro Pasal med lokal kunsthåndværk. Hamro Pasal betyder, direkte oversat, Vores Butik. Sammen med landsbyen deltager vi i åbningen af butikken og får serveret Deusoko Khaja, en let eftermiddagssnack. (Bemærk: Tur 0113 deltager i åbningen; efterfølgende grupper besøger og hører om baggrunden for butikkens tilblivelse) Resten af eftermiddagen er det muligt at slappe af, hjælpe til på gården eller gå en tur i landsbyen, inden vi skal nyde det sidste aftensmåltid hos vores værtsfamilier. Om aftenen mødes vi med landsbybeboere til afskedsfest. Vi synger, spiller musik og danser sammen, og vi smager lokalt brygget nepalesisk risvin, Raksi, og de traditionelle småretter, der hører til Raksi. Dag 11: Tid til farvel med Kantipur Vi starter dagen med lidt te, inden vi pakker og gør os klar til at sige farvel med landsbyen og vore værtsfamilier. Omkring kl. 9 får vi Bihanako Khaja, vores sidste morgenmåltid i landsbyen. Vi mødes alle på skolen for at sige farvel til beboerne og slutte et fantastisk møde med en side af Nepal, som det kun er de færreste beskåret at få et indblik i. Vi fortsætter vores videre rejse - enten til Pokhara eller til Bandipur. Der er nemlig to muligheder for at fortsætte rejsen, enten at tage på trekking i Nepals fantastiske bjerge eller fortsætte udviklingssporet ved at tage til landsbyerne Bandipur og Jyamrung, hvor der ligeledes er gang i spændende udviklingsprojekter.

7 Annapurna trekking Dag 12: Kantipur til Pokhara (M/-/-) Vi kører fra Kantipur til Pokhara, der ligger i en smuk dal med en panoramisk udsigt til Annapurna, Machapuchare og Dhaulagiri mod vest; mens vi mod øst kan skue Lamjung Himal og Manaslu. Ved ankomst til Pokhara tager vi til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition. Der er lejlighed til at tage en spadseretur ned til den smukke Phewa sø, der kendt for sin ro og ikke mindst sin skønne udsigt eller til at besøge Devi Falls, et mindre vandfald. Vi overnatter på hotel i Pokhara. Dag 13: Trek fra Nayapul til Tikhedungha. (M/F/A) Efter morgenmaden kører vi en kort tur, fra Pokhara til Nayapul. Her starter vi vores trekking tur. Vi følger flodbredden af Modi Khola floden og når til byen Birethanti. Herfra fortsætter turen langs bredden af Bhurungdi Khola, inden turen går opad til Hille i 1495m højde og videre til Tikhedunga i 1570 m, hvor vi skal overnatte. Trekking turen denne dag er en kort og relativ let rute. Det betyder, at vi kommer godt fra start og får en fornemmelse af det at trekke i Nepal. Vi overnatter i gæstehus i Tikhedunga. Landsbyudvikling Dag 12: Kantipur til Bandipur (M/-/-) Vi kører fra Kantipur til Bandipur. Bandipur er en højt beliggende landsby på den gamle handelsrute mellem Tibet og Indien. Bandipur er, takket være et stærkt landsbystyre gennem århundreder, meget velbevaret, og vi møder her en for Nepal helt usædvanlig sans for bevaring af kultur og arkitektur. Efter ankomst til Bandipur, tager vi en kort tur rundt i landsbyen og nyder solen gå ned over Himalaya. Kørsel: ca. 7 timer Dag: 13. Bandipur til Jyamrung. (M/F/A) Vi tager vores egen bus videre til Upper Jyamrung. Her nyder vi eftermiddagen og ikke mindst skumringen og solens sidste stråler, der kastes tilbage fra bjergene. Jyamrung er handelssted for områdets beboere, og landsbyen huser det gamle kongepalads. Vi overnatter hos den lokale befolkning. Kørsel: ca. 5 timer Højdemeter: meter Trekking tid: ca. 3½ time Vandre tid: ca. 2 timer

8 Dag 14: Trek til Ghorepani (M/F/A) Vi fortsætter vores fantastiske trek med en stejl opstigning til Ulleri i 2070 meters højde. Ulleri er en større Magar landsby (Magar er en af Nepals mange minoriteter). Fra Ulleri begiver vi os let nedad, gennem en skøn skov med rhododendron til Banthanti i 2250 meters højde. Vi fortsætter op til Ghorepani i 2840 meters højde. Fra Ghorepani er der en skøn udsigt over den smukke Annapurna kæde, Nilgiri og Dhaulagiri bjergene. Vi slapper af og nyder dagens mange smukke indtryk. Overnatning i gæstehus. Højdemeter: meter Tid: ca. 6 timer Dag 15: Trek til Poon Hill og Tadapani. (M/F/A) Turen i dag tager os til trekkets højeste punkt. Vi starter tidligt for at gå ca. 2 timer op til til Poon Hill, hvorfra vi oplever en spektakulær udsigt, mens solen stiger op over Annapurna og Dhaulagiri bjergkæden. Vi sidder og nyder dette smukke skue, inden vi tager tilbage til Ghorepani, hvor vi får morgenmad. Efter morgenmaden går vi langs ryggen af bjergene, gennem granskov og rhododendron skov mod Deurali, inden vi kommer til Tadapani. Overnatning i gæstehus. Højdemeter: meter og videre til 2710 meter Tid: ca. 5 timer Dag 14: Besøg i Jyamrung dalen. (M/F/A) Vi starter dagen med en kort gåtur ned i dalen, hvor vi kan tage en svømmetur eller bare nyde de smukke omgivelser. Overnatning hos de lokale bønder. Dag 15-17: Undervisning og arbejde med de lokale (M/F/A) I dag får vi en unik chance for at få et indblik i skolesystemet. Vi har lejlighed til at deltage i undervisningen i den lokale skole, til at besøge landsbyens sociale projekter og til at deltage i de daglige gøremål. Udviklingsprojekterne her er rent nepalesiske ledede, nemlig af vores guide og turoperatør Kamal Sapkota. Finansieringen er overvejende svensk. Dag 18: Kathmandu. (M/F/-) Vi forlader Jyamrung og tager en kort vandretur på ca. 30 min. til vores opsamlingssted. Vores bus kører os tilbage til Kathmandu. Her mødes vi med trekking gruppen. Vi har resten af dagen til egen disposition og lejlighed til at udveksle alle de indtryk og skønne oplevelser, vi hver især har haft de sidste par dage. Overnatning på hotel.

9 Dag 16: Trek til Ghandruk. (M/F/A) Vi starter med at følge stierne ned gennem skovområder til landsbyen Ghandruk, som er en Gurung landsby - en etnisk gruppe med dens helt specielle dialekt, kultur, klædedragt og livsstil. Fra dette område stammer ligeledes mange af Gurkha soldaterne. Ghandruk er et kendt blandt trekkere på grund af sine fantastiske udsigter. Vi benytter eftermiddagen til et besøg hos de lokale bønder, byens museum, og til at nyde landsbyens helt særlige stemning. Vi overnatter i gæstehus. Højdemeter: meter Tid: ca. 3 timer Dag 17: Ghandruk trek til Nayapul og tilbage til Pokhara (M/F/-) Det er vores vores sidste trekking dag, og vi begynder med at gå nedad til Sauli bazaar. Derefter går det relativt fladt videre til Nayapal, hvorfra vi har en kort køretur tilbage til Pokhara. Området omkring Nayapul er et typisk landbrugsområde med ris terrasser og bondekultur. Vi overnatter i gæstehus. Højdemeter: meter Dag 18: Retur til Kathmandu. (M/F/-) Vi kører forholdsvis tidligt fra Pokhara mod Kathmandu. Vi har ca. 7 timers kørsel, før vi ankommer til Kathmandu. Vi ankommer ud på eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition. Vi har lejlighed til at udveksle oplevelser med landsby gruppen. Overnatning på hotel.

10 Dag 19: Sightseeing tur til Bhaktapur og Thimi. (M/-/-) Bhaktapur kan bedst betegnes som tempel- og kongebyen. Denne skønne gamle by indeholder et væld af smukke templer og paladser. Vi tager en spændende tur rundt i byen og ser nogle af templerne og paladserne. Vi hører byens og områdets fascinerende historie. Vi besøger ligeledes byen Thimi, som er kendt for sin keramik- og maskeproduktion. Efter disse spændende besøg begiver vi os tilbage til Kathmandu, hvor resten af dagen er fri til at suge de sidste indtryk til sig eller handle. Vi mødes om aftenen til en skøn lokal afskedsmiddag. Dag 20. Transfer til lufthavnen (M/-/-) Efter at have tjekket ud af hotellet bliver vi kørt til lufthavnen. Dag 21. Ankomst til Danmark (-/-/-) Vi ankommer til Købehavn efter en fantastisk oplevelsesrig tur. Pioner turene: Turene i februar og marts 2013 afvikles som de første ture til landsbyerne Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti. Der er tale om pioner ture, hvilket betyder, at det beskrevne program vil kunne indeholde små variationer. Det betyder også, at I vil være de første turister i landsbyen Kantipur, og I vil få nogle helt unikke oplevelser. Samtidig vil det for landsbyboere være første gang, de har vesterlændinge på besøg i deres hjem, og det er første gang, de organiserer besøg af turister. Det er en vigtig del af udviklingsprojektet, at landsbyboerne selv har styringen og selv organiserer besøget, således at det fra starten foregår på deres præmisser. Derfor håber vi, at I har forståelse for og er indstillet på, at opholdet i Kantipur kan byde på overraskelser. Men samtidig får I helt sikkert masser af oplevelser, som kun de færreste - og kun de første - får. Pris pr. person: kr. (Prisen er baseret på delt dobbelt/twin værelse) Enkeltværelsestillæg: kr. (Bemærk, det ikke er muligt at opnå enkeltværelse i landsbyerne/på trek) Heraf går kr. ubeskåret til Jysk landsbyudvikling i Nepal s arbejde i Kantipur; ligeledes opnås der medlemskab af Jysk landsbyudvikling i Nepal i Medlemskabet betyder, at man løbende modtager nyhedsbrev og herigennem følger udviklingen i Kantipur. Afrejse datoer i 2013: Tur 0113: Uge Tur 0213: Uge Tilmelding til rejsen og yderligere oplysninger kan ske ved at kontakte Respectful Travel. Mail: peter@respectfultravel.dk Tlf.:

11 Prisen inkluderer: Fly København Kathmandu t/r (Qatar Airways) Lufthavns transfer i Kathmandu Guider og portere Måltider i henhold til dagsprogrammet (M/F/A) M=morgenmad; F=Frokost; A=Aftensmad Overnatning på hotel, gæstehus og hos lokale nepalesiske familier Bus transport, som beskrevet i dagsprogrammet Annapurna trek tilladelse TIMS (Trekking information Management System) Måltider i landsbyerne samt på trekking turene Sightseeing med guide og adgang til templer i Kathmandu samt adgang til den historiske bydel i Bhaktapur Lån af sovepose Indgang til Chitwan National Park Skat og VAT Ikke inkluderet i prisen: Personlige udgifter Kolde drikke, sodavand, øl, vand på flaske m.m. Rejseforsikring

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud Uge 1: opholdet og Nepals religioner Uge: 1 MANDAG TIRSDAG ONSDAG 6.11.2013 TORSDAG 7.11.2013 FREDAG 8.11.2013 LØRDAG 9.11.2013 SØNDAG 10.11.2013 7:00 8:00 Yoga 8:00 9:15 MORGENMAD MORGENMAD MORGENMAD

Læs mere

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE Annapurna Base Camp Trek er svær at beskrive med ord. Turen starter ved området omkring Kathmandu, men før du ved af det befinder du dig midt i Himalayabjergene

Læs mere

Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage

Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage Nepal er Himalayas bjerge, Kathmandu, tibetansk buddhisme, hyggelige tehuse, brusende floder, stærke traditioner, hinduisme, vilde jungledyr og små landsbyer,

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Nepal - Annapurna Base Camp Trek

Nepal - Annapurna Base Camp Trek Nepal - Annapurna Base Camp Trek Turen til Annapurna Base Camp er en af Nepals klassiske trekkingture. Og ikke uden grund. Vandreturen går gennem nogle af Nepals mest varierede trekkingområder, med masser

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Kulturrejse til Indien & Nepal

Kulturrejse til Indien & Nepal Grupperejse: Kulturrejse til Indien & Nepal efteråret 2008 TorbenBoesen-gruppen - 24. oktober 9. november 2008 17 dage / 16 nætter med 15 overnatninger i hotel el. teahouse En ekstraordinær kulturrejse

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Nepal - Rundt om Manaslu Trek

Nepal - Rundt om Manaslu Trek Nepal - Rundt om Manaslu Trek Trekket rundt om verdens 8. højeste bjerg Manaslu 8.153m, betragtes af mange eksperter som en af de flotteste trekkingruter i Nepal. Indtil 2013 var det kun muligt at lave

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 11. - 19. oktober 2016-9 dage DKK 16.500 YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

HIMALAYAS HORISONTER

HIMALAYAS HORISONTER en rundrejse i eventyrlige Nepal Svimlende bjerglandskaber, religiøs mystik og stemningsfulde templer i Kathmandu. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse, der kommer helt tæt på den nepalesiske kultur

Læs mere

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE Mustang-regionen er det gamle kongerige Lo og er beboet af tibetanske buddhister. Regionens hovedstad er Jomsom, men det virkelige tibetanske hjerteland ligger nord

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE RE JSELINJEN NEPAL SERMATHANG Igennem mere end 10 år har Brenderup Højskole haft elever fra Nepal og specielt fra området omkring bjerglandsbyen Sermathang. Dette samarbejde er blevet til et varigt venskab,

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region 17 dages aktiv ferie hvor du oplever Kathmandu, Nepals pulserende hovedstad, den smukke by Pokhara ved Phewasøen og ikke mindst 10 dages Annapurna

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

HIMALAYAS HORISONTER

HIMALAYAS HORISONTER en rundrejse i eventyrlige Nepal skræddersyet til Folkeskolens læsere Svimlende bjerglandskaber, religiøs mystik og stemningsfulde templer i Kathmandu. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse, der

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Fotorejser til Nepal

Fotorejser til Nepal Fotorejser til Nepal med dansk fotograf og journalist Tag på fotorejse til hjertet af Himalaya med dansk fotograf og journalist. Vi rejser i små grupper til de mest øde bjergegne, til hjertet af storbyen

Læs mere

Annapurna Base Camp Trek, 17 dage

Annapurna Base Camp Trek, 17 dage Annapurna Base Camp Trek, 17 dage Turen til Annapurna Base Camp er en af Nepals klassiske trekkingture. Og ikke uden grund. Vandreturen går gennem nogle af Nepals mest varierede trekkingområder, med masser

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016 Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle Februar 2016 Dette er den absolut optimale Kilimanjaro tur, hvor vi vandrer ad den smukke Lemosho rute. Vi begynder turen

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Nepal - Everest Komfort Trek

Nepal - Everest Komfort Trek Nepal - Everest Komfort Trek Trekkingtur for dem der ønsker at opleve Mount Everest og Sherpaernes Land, og som prioriterer komfortable overnatningssteder og god mad. I har lokal engelsktalende sherpaguide

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere