INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)"

Transkript

1 VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3, 8900 Randers C GODKENDT Mødedato: Den 19. oktober 2015 kl i mødelokale 0.16 Deltagere Manja Flammild, Katrine Filtenborg Lerche-Thomsen, Lærke Gro Holst, Maja Gunhild Joensen, Torben Dreier, Anette Knudsen, Rolf Auhagen, Thomas Borup, Mette Lemann Skovsted Jespersen og Bente Juulsgaard Desuden deltager (uddannelsesleder) Gæst Kirsten Roelsgaard Afbud Jonna Frølich (Uddannelseschef), Helle Winther og Susanne Drost Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evaluering af Psykomotorikuddannelsen 3. Institutionsakkreditering 4. Status på arbejdet med revision af de sundhedsfaglige uddannelser 5. Kvalitetsarbejdet 6. Lokalt tillæg til studieordningen 7. Karrierevejledning på uddannelsen 8. Besøg fra VIA EVU 9. Nyt fra de studerende (fast punkt på dagsordenen) 10. Planlægning af næste møde 11. Eventuelt INDKALDELSE/ REFERAT Mødeleder for Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen er Thomas Borup Referent: Lea Faurholt Olsen E: LEFO@VIA.DK T: Dato: 11. november /8 Mødet indledes med frokost Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Thomas Borup Sagsfremstilling: Godkendelse af dagsorden og afklaring af punkter til eventuelt.

2 Indstilling: Det indstilles, at medlemmerne godkender dagsordenen. 2/8 Dagsordenen blev godkendt. Punkt 2. Evaluering af Psykomotorikuddannelsen (15 min) Sagsfremstilling: Som et led i Institutionsakkrediteringen er det besluttet, at der skal foretages evalueringer af uddannelserne. Psykomotorikuddannelsen var den første uddannelse til at gennemgå den regelmæssige evaluering med inddragelse af eksterne eksperter. Indstilling: Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Uddannelsesudvalget bliver involveret når der kommer en rapport. Uddannelsesleder,, orienterede om uddannelsesevalueringen på Psykomotorikuddannelsen. Der skal være uddannelsesevaluering af Psykomotorikuddannelsen hvert 6. år, hvilket gælder alle uddannelsesudbud i VIA. Den første uddannelsesevaluering forløb godt. De involverede oplevede det som en dialog, hvor der blev spurgt ind til nogle centrale områder. Medarbejdere og alle der deltog bidrog med gode input. Psykomotorikuddannelsen har et lidt højere frafald end andre sundhedsuddannelser. Der har tidligere været et markant højere frafald, men nu er det på niveau med de andre sundhedsuddannelser. Der bliver foretaget mange tiltag ift. gennemførelse, bl.a. optagelsessamtaler og tutorordninger. Evalueringen kommer på dagsordenen til næste møde i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen, hvor rapporten er til nærmere drøftelse. Punkt 3. Institutionsakkreditering (15 min) Sagsfremstilling: Der gives status på arbejdet med Institutionsakkreditering, samt arbejdet med VIAs kvalitetskoncept. Der er udarbejdet kvalitetsrapporter, som giver en status på de udfordringer der er her og nu.

3 Indstilling: Udvalget tager orienteringen til efterretning og har mulighed for at stille spørgsmål. 3/8 Uddannelsesleder,, gennemgik processen omkring den kommende akkrediteringen. Akkrediteringsrådet har første institutionsbesøg hos VIA UC i november 2015, hvor der vil blive udvalgt ca. 7-9 områder til nærmere undersøgelse, som kan være uddannelser eller områder, der går på tværs i VIA. Der har været opmærksomhed på arbejdet med kvalitetssikring i alle hjørner af VIA. PMU har som andre enheder deltaget i dette. Man vurderer at PMUs mangeårige arbejde med kvalitetssikring gør at man er parat til akkrediteringen Uddannelsesudvalget kan blive involveret i arbejdet med akkrediteringen. Punkt 4. Status på arbejdet med revision af de sundhedsfaglige uddannelser (15 min) Bilag De juridiske ramme for de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser Retning for de monofaglige udviklingsgruppers arbejde Forståelse om udvikling af de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser Sagsfremstilling: Der redegøres for arbejdet med udviklingen af de sundhedsfaglige uddannelser. På baggrund af redegørelsen ønskes en drøftelse af aktuelle udfordringer. Da arbejdet med udviklingen hele tiden flytter sig, vil det ikke være muligt at kende de aktuelle udfordringer før mødedatoen. Indstilling: Det indstilles, at medlemmerne tager orienteringen til efterretning, og at aktuelle spørgsmål drøftes. Referat Uddannelsesleder,, orienterede om status på arbejdet med revision af de sundhedsfaglige uddannelser. Der skal arbejdes med en bekendtgørelse pr. uddannelse. De samlede uddannelseselementer på de første 2 år skal aftales nationalt (tilrettelæggelse og placering af uddannelseselementerne foregår institutionelt), og det sidste halvandet år tilrettelægges på hver professionshøjskole. Det er besluttet, at der fremadrettet vil være semesteropbygning, og der vil være den samme praktik/teori fordeling på uddannelsen som nu. Det er besluttet at der skal anvendes 20 ECTS på Profilspor/valgfag.

4 Profilspor betyder, at den studerende kan profilere sig i en bestemt retning. 4/8 Der er nedsat monofaglige udviklingsgrupper for alle uddannelserne, og de skal have deres leverancer klar i december Leverancerne danner grundlag for den bekendtgørelse, der skal i høring fra februar måned I arbejdet med beskrivelsen af uddannelsen har man beslutte at kalde uddannelsen en sundheds psykologisk/pædagogisk uddannelse stedet for. I den monofaglige gruppe arbejdes der pt med dimittendprofil og læringsmål for uddannelsen Nyhedsbrevet for Psykomotorikuddannelsen sendes ud til alle medlemmer af Uddannelsesudvalget. Punkt 5. Kvalitetsarbejdet (15 min) Bilag - Kvalitetshåndbog for Psykomotorikuddannelsen - Undervisningsevaluering Sagsfremstilling I forbindelse med institutionsakkrediteringen af VIA har hele kvalitetsområdet i VIA og dermed også de enkelte uddannelser fået et løft med indførelsen af 5 fælles processtandarder: 1. Processtandard for aftagerinddragelse 2. Processtandard for dimittendinddragelse 3. Processtandard for undervisningsevaluering 4. Processtandard for analyse af frafald 5. Processtandard for opdatering og omsætning af vidensgrundlaget Disse er indskrevet i PMUs kvalitetshåndbog (bilag) Kvalitetsarbejdet på uddannelsen vil blive præsenteret. Der eksemplificeres med undervisningsevalulering. Indstilling: Udvalget tager orienteringen til efterretning og har mulighed for at stille spørgsmål. Uddannelsesleder,, orienterede om kvalitetsarbejdet i VIA. Der foretages årlige undervisningsevalueringer, så udviklingen og sammenhængen kan ses over tid. De modulansvarlige beskriver hvad der er sket fra seneste evalueringer, og de studerende bliver orienteret. Alle undervisere laver en årlig evaluering af deres fag.

5 Punkt 6. Lokalt tillæg til studieordningen (15 min) 5/8 Bilag - Tillæg til studieordning Sagsfremstilling: Pga. bekendtgørelsesmæssige ændringer, har vi foretaget en justering i det lokale tillæg til Studieordningen. Indstilling: Udvalget tager orienteringen til efterretning og har mulighed for at stille spørgsmål. Uddannelsesleder,, orienterede om det lokale tillæg til studieordningen. Fremadrettet betyder det, at der er mulighed for at afmelde SU for studerende, der ikke længere er følger uddannelsen jf. lokalt tillæg til studieordningen. Udmeldelse af uddannelsen kan ske efter 1 år uden studieaktivitet. Punkt 7. Karrierevejledning på uddannelsen (45 min) Sagsfremstilling: Psykomotorikuddannelsen ønsker at få input til hvordan karrierevejledningen fortsat kan udvikles på Psykomotorikuddannelsen. Indstilling: laver et kort oplæg om den nuværende karrierevejledning på uddannelsen Det indstilles, at Uddannelsesudvalget kommer med forslag til videre udvikling af den nuværende karrierevejledning. Uddannelsesleder,, orienterede om tiltag ift. den nuværende karrierevejledning. Tiltag ift. den nuværende karrierevejledning. Studerende der følger en psykomotorisk terapeut, jobdage, oplæg fra DAP om beskæftigelse, Kurt kom forbi, faglige fora og oplæg, karrierevejledning, entreprenørskabsforløb, fra studie til job og studiedage. Forslag fra Uddannelsesudvalget til udvikling af den nuværende karrierevejledning. Uddannelsesudvalget giver udtryk for at de mange tiltag, som er på uddannelsen på nuværende tidspunkt er relevante. Ligeledes gives der udtryk for at det er et flot tilbud til studerende, som umiddelbart vir-

6 ker passende. De følgende forslag tager afsæt i dette. Det anbefales, at der er innovation på modul 5 ift. karrierevalg. Det giver de studerende mulighed for, at gå på tværs og opleve professionen. 6/8 Det anbefales, at der forsat er karrierevejledning på modul 10. Det anbefales, at de studerende får nogle skabelon-værktøjer, som de kan anvende til at beskrive, hvad de kan tilbyde en arbejdsplads som psykomotoriske terapeuter. Det anbefales, at der før studiestart er fokus på at skabe større fagidentitet. Det foreslås at der arbejdes med praksisnære opgaver de første moduler, herunder cases fra virksomheder, konkret opgaveløsning af virksomheders udfordringer. Derved udvikles de studerendes selvstændighed og fagidentitet. Det anbefales, at de personlige kompetencer stimuleres gennem hele uddannelsen. De studerende skal være i stand til at åbne døren for et kommende arbejde. Den nye studieordning medfører, at der skabes en større kontakt til omverdenen tidligere. Det anbefales, at tiltag ift. den nuværende karrierevejledning gøres obligatoriske, da man i højere grad ser, at det er de studerende der anvender tilbuddene, som sidenhen får arbejde. Punkt 8. Besøg fra VIA EVU (30 min) Kirsten Roelsgaard Sagsfremstilling: Der gives en kort introduktion til VIAs Videreuddannelse og Kompetenceudvikling, der vil rumme følgende nedslag; Vision, forskellige former for tilrettelæggelse af kompetenceudvikling, eksempler på aktuelle samarbejder. Link Indstilling: Det indstilles, at der på baggrund af oplægget ønskes en diskussion i uddannelsesudvalget med henblik på ideer og forslag til kommende samarbejder om Videreuddannelse og kompetenceudvikling. VIA EVU vil gerne i kontakt med aftagerne tilknyttet Psykomotorikuddannelsen og være deres fortrukne samarbejdspartner i afvikling af efter- og videreuddannelse og tilrettelæggelse af kompetenceudvikling. I VIA EVU er der mulighed for at lave temadage, kurser, organisationsudvikling og evalueringer osv. Eksempler på forløb der kunne interessere aftagerne og Psykomotorikuddannelsen:

7 - Praktisk vejledning og rådgivning - Klinisk vejledning i sundhedsfaglige professionsuddannelser - Kommunikation i praksis - Forandrings- og læreprocesser 7/8 Uddannelsesudvalget mener, at der er et potentiale ift. foredrag om de etablerede testformer. Det kan måske anvendes til en årsdag hvor man udbreder kendskabet til uddannelsen. Kirsten Roelsgaards kontaktoplysninger findes i hendes PowerPoint, som sendes ud med referatet. For at holde sig opdateret om VIA EVU kan man tilmelde sig nyhedsbrevet fra VIA EVU. Punkt 9. Nyt fra de studerende (fast punkt på dagsordenen) (15 min) De studerende Sagsfremstilling: De studerendes repræsentanter i udvalget orienterer om nyt fra de studerende. Indstilling: Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Der var været et kursus i Mindfullness, hvilket har givet mange positive tilbagemeldinger. Der er et ønske om mere samarbejde imellem DSR i Hillerød og DSR Randers. Der skal skabes mere idegenerering og sammenhold imellem de to uddannelsessteder. DSR i Randers har inviteret til møde med DSR på UCC i Hillerød Psyk Op er en sammensætning af forskellige faggrupper, der laver oplæg på gymnasier. Det er mulighed for at få psykomotoriske terapeuter med i gruppen. Læs mere på Punkt 10. Planlægning af næste møde (5 min) Alle Sagsfremstilling: Næste møde afholdes den 16. december Indstilling: Det indstilles, at udvalgets medlemmer kommer med forslag til dagsordenen til næste møde. Punkter til næste møde - Rapport Evaluering af Psykomotorikuddannelsen - Reform af de sundhedsfaglige professionsuddannelser - VIA-akkrediteringsprocessen

8 Punkt 11. Eventuelt (5 min) 8/8 Alle Der var ikke punkter til eventuelt.

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Lokale 44.33 kl. 10-12 og 44.31 kl. 12-16.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. november 2015 kl. 10.00 14.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Godkendt Mødedato: Den 18. maj 2016 kl. 12.30 15.30. Mødelokale

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min.)

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min.) Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: VIA University College Campus Randers Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 5. oktober 2016 Kl. 12.00-15.00 Med frokost

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 21.13 8200 Aarhus N Mødedato: Den 6. oktober 2014 kl. 14.00-16.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 32.30 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. september 2014

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 31.10 8200 Aarhus N Mødedato: Den 10. december 2014 kl. 12.30-14.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Godkendt

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 30. marts 2015

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. februar 2015

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeindkaldelse J.nr.: U0200-7-04-118- 10 Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 16.11.2011 Tid: 14-17 Sted: Psykomotorikuddannelsen i Randers,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Mødedato: Den 8. marts 2016 kl. 11.00-14.00

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26 Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-34-12 Ref.: LEFO Dato: 02-04-2014 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 10. april 2014 Tid: Kl. 14.00-17.00 Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.37 8200 Aarhus N Mødedato: Den 15. september 2014

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 9. juni 2015 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.36 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. november 2014 kl. 10.00-15.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. december 2014 kl. 12.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 8. juni 2015 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College VIA University College Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale F280 Mødedato: 27. oktober 2015 kl. 10.00 14.00. Deltagere Inger Marie Jaillet, Regionshospitalet

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Holstebro Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Godkendt

Læs mere

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Bettina Maindal Kjærgaard (underviser), Johannes

Læs mere

Med til at lave handlingsplanen har været akademisk medarbejder Stine Rønde

Med til at lave handlingsplanen har været akademisk medarbejder Stine Rønde Intro Kvalitetsafdelingen gennemførte ultimo 2014 en studentertilfredshedsundersøgelse blandt alle VIAs studerende. På Psykomotorikuddannelsen besvarede 71 % af de studerende undersøgelsen. Samarbejds-

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Campus Holstebro Godkendt Mødedato: Den 10. maj 2016 kl. 10.00 16.00 Mødelokale: A204 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødedato: Den 18. august 2014 kl. 10.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 22. september 2015 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Skolevangen 45, 9800 Hjørring V 51 Anja Kallestrup Mette Grønkjær

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT. VIA University College VIA University College Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B 330 Mødedato: 17. marts 2015 kl. 10.00 14.00. Deltagere Lone Kolbæk, Hospitalsenhed Midt,

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalg for Psykomotorikuddannelsen. 7. maj 2019

REFERAT. Uddannelsesudvalg for Psykomotorikuddannelsen. 7. maj 2019 REFERAT Uddannelsesudvalg for Psykomotorikuddannelsen Københavns Professionshøjskole 7. maj 2019 Til stede: Afbud: Mødeleder Referent: Ghita Felding Jensen (Hillerød Kommune), Kamilla Nørtoft (KU), Anne

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden...

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... Dagsorden Mødedato: Torsdag den 31. oktober 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne )

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne ) fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale 34.36 Mødedato: 28. juni 2017 Kl. 11.30-14.30 Med frokost

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Torsdag den 25. februar 2016 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D002 Uddannelsesudvalg for sygeplejerskeuddannelsen:

Læs mere

Uddannelsesfremsyn Fyraftensmøde, 15. april 2015

Uddannelsesfremsyn Fyraftensmøde, 15. april 2015 Uddannelsesfremsyn Fyraftensmøde, 15. april 2015 Oplæg v. Anne Schultz Pinstrup, enhedschef uddannelse Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Navn (Sidehoved/fod) Siden sidst Møde i koordinationsgruppen den

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 12. januar 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Mødedato: Onsdag d. 10. maj 2017 Starttidspunkt: Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Monofagligt møde kl. 14.00-16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Campus Roskilde

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707 Mødereferat GODKENDT Journalnr.: U0200-7-04-33-12 Ref.: LEFO Dato: 05-05-2013 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Dato: 3. marts 2014 Tid: Kl. 10.00-15.00 Sted: Mødeleder: Deltagere:

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil...

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil... Dagsorden Mødedato: Onsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: UCSJ, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Mødelokale: A2.16 Deltagere: Afbud:

Læs mere

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem.

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem. VIA University College Dato: 13. maj 2015 Journalnummer: U0027-4-5-15 VIAs kvalitetssystem VIAs kvalitetssystem skal sikre, at der arbejdes systematisk med målet i VIAs politik for kvalitetssikring og

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College VIA University College Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Godkendt Mødedato: 27. april 2016 kl. 10.00-14.00 Mødelokale B330 Deltagere Anne Marie Lerche

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min)

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min) til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT Mødedato: 26. januar 2018 Kl.12.00-15.00 Deltagere Marianne Wolf (Region

Læs mere

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand Dagsorden Mødedato: Torsdag den 02. Juni 2016 Starttidspunkt: Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Campus Roskilde Multihallen Mødelokale:

Læs mere

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem.

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem. VIA University College Dato: 13. maj 2015 Journalnummer: U0027-4-5-15 VIAs kvalitetssystem VIAs kvalitetssystem skal sikre, at der arbejdes systematisk med målet i VIAs politik for kvalitetssikring og

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen Dagsorden Mødedato: Onsdag den 11. maj 2011 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Campus Slagelse Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Læs mere

Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11. Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale B128

Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11. Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale B128 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Sygeplejerskeuddannelsen Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Campus Silkeborg, Nattergalevej 1,

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø E010 Uddannelsesudvalg for Ernæring

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Skypemøde VIA Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale 33.15 Mødedato: 17. januar 2017 Kl. 08.00-10.00 Med morgenmad

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College VIA University College fra mødet i Fælles OSKU Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg lokale B 330 Mødedato: 11. juni 2014 kl. 10.00 14.00. Deltagere Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, Marianne

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA Træd i karakter VIA University College Notat Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapporten er et internt ledelses- og styringsinstrument med fokus på uddannelseskvalitet. Rapporten

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Torsdag den 25. februar 2016 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D004 Uddannelsesudvalg for fysioterapeutuddannelsen:

Læs mere

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Dagsorden Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Mødedato: 20. januar 2017 Starttidspunkt: 14.00 Sluttidspunkt: 16.00 Mødested: Mødelokale: Journalnummer: Deltagere: Ankerhus, Slagelsevej 70-74, 4180

Læs mere

Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00. Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale 403

Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00. Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale 403 Referat J.nr.: U0200-7-04-21-11 Ref: RESC Dato: 10-05-2012 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Sygeplejerskeuddannelsen Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. januar 2015 kl. 10.00 15.00 Mødelokale:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Godkendt Mødedato: Den 24. maj 2016 kl. 10.00

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til uddannelsesudvalget ved Bioanalytikeruddannelsen Degnevej 16 Postboks 509 6705 Esbjerg Ø T 7266 2000 E ucsyd@ucsyd.dk W ucsyd.dk EAN CVR 30 84 04 02 Referat til 13. møde

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato: Den 13.

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Lokale: BE2.01 Mødedato: 26. september 2016 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.06 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner

Læs mere

ordinært udvalgsmøde D021. Uddannelsesudvalg for Socialrådgiveruddannelsen. 1. Velkomst og opfølgning på fælles møde (20 min.)...

ordinært udvalgsmøde D021. Uddannelsesudvalg for Socialrådgiveruddannelsen. 1. Velkomst og opfølgning på fælles møde (20 min.)... Dagsorden Mødedato: 5. januar 2015 Starttidspunkt: Kl. 13.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Ankerhus 13-14.00 fælles D002 14-16.00 ordinært udvalgsmøde D021 Uddannelsesudvalg

Læs mere

Procedurebeskrivelse. Evaluering af undervisning. VIA Ergoterapeutuddannelsen, Aarhus. VIA University College. Seneste opdatering:

Procedurebeskrivelse. Evaluering af undervisning. VIA Ergoterapeutuddannelsen, Aarhus. VIA University College. Seneste opdatering: Procedurebeskrivelse Evaluering af undervisning VIA Ergoterapeutuddannelsen, Aarhus Seneste opdatering: 11.12.14 Journalnr.: U0231-1-05-2-13 Ref.: TRHJ / LIFP Procedure for evaluering af undervisning Nærværende

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 28. januar Kl. 13.00: Det fælles udvalgsmøde; kl. 14:00 pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen Dagsorden Mødedato: Torsdag den 15. april 2010 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:30 Mødested: Mødelokale: Campus Slagelse Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsens uddannelsesudvalg

Sygeplejerskeuddannelsens uddannelsesudvalg REFERAT Sygeplejerskeuddannelsens uddannelsesudvalg Pædagog- og sundhedsuddannelser 10. maj 2015 150506_referat_uddudval g_sygeplejerske.docx Onsdag d. 6. maj 2015 kl 14:30-16:00, Nordsjællands Hospital

Læs mere

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K)

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Referat Dato Mødeforum: Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Dato: 14september Tid: 12:00-15:00 Sted: Diakonhøjskolen, Aarhus Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Formand

Læs mere

Kommissorium for. Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole

Kommissorium for. Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole Kommissorium for Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole Indhold Det formelle... 2 Uddannelsesudvalgene er rådgivende... 2 Medlemmer

Læs mere

Referat af uddannelsesudvalgsmøde

Referat af uddannelsesudvalgsmøde Referat af uddannelsesudvalgsmøde Godkendt 11/2-2014 Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale:

Læs mere

Procedurebeskrivelse. Inddragelse af dimittender. Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus. VIA University College. Dato: Den 26.

Procedurebeskrivelse. Inddragelse af dimittender. Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus. VIA University College. Dato: Den 26. Procedurebeskrivelse Inddragelse af dimittender Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus Dato: Den 26. august 2014 Journalnr.: U0231-1-05-1-14 Ref.: TRHJ og LIFP Procedure for kontakt til og inddragelse af dimittender

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Mødedato: 05. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt: Kl. 13.00 Mødested: Lokale: B0.38 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Læs mere

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Torsdag den 25. februar 2016 Starttidspunkt: Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Tirsdag 24. april 2018 kl. 8:30-14:00 Mødested: VIA, Campus Aarhus, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, Lokale 43.17 Referent Deltagere:

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen Dagsorden Mødedato: Mandag den 13. september 2010 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Campus Slagelse Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74,

Læs mere

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget UCN Rammebeskrivelse Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget Godkendt: 20-09-2016 Revision: 06-07-2017 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Indhold... 3 2.1 Videngrundlag... 3 2.2 Videngrundlag

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 21. september 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokale 2. sal Journalnummer:

Læs mere

Referat af SD inspirationsmøde.

Referat af SD inspirationsmøde. Referat af SD inspirationsmøde. Tidspunkt: Onsdag den 13. maj kl. 12.30 16.00 2017 Sted: Mødelokale E 306, Campus Haderslev, Lembckesvej 7, 6100 Haderslev, UC Syddanmark Deltagere: Afbud: Bente Reggelsen

Læs mere

Trekronerforskerpark 4, 4000 Roskilde. Mødelokale: Fællesmødet: lokale A2.17/18, monofagligt møde lokale B1.11

Trekronerforskerpark 4, 4000 Roskilde. Mødelokale: Fællesmødet: lokale A2.17/18, monofagligt møde lokale B1.11 Dagsorden Mødedato: Torsdag den 2. juni 2016 Starttidspunkt: Monofagligt møde Kl. 14.00 16.00 Fællesmødet er fra kl. 13.00 14.00 Mødested: Campus Roskilde Trekronerforskerpark 4, 4000 Roskilde Mødelokale:

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Uddannelsesudvalg

Læs mere

NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner

NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner Gør tanke til handling VIA University College NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner 21. juni 2018 1 Historik tilblivelsen af VIA VIA University College Monofaglige

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00-16.00 Mødested: Referent Deltagere: Mylius Erichsens Vej 131, 9210 Aalborg SØ Lokale CME 3.0.31

Læs mere

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers Find vejen frem VIA University College Dato: 30. april 2015 Journalnr.: U0124-4-04-1-14 Handlingsplan for n og undervisningsmiljøvurdering 2014 - Pædagoguddannelsen i Randers Resultaterne af Studentertilfredshedsundersøgelsen

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 11. april Kl. 13.30: pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Temadag på tværs Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Program 12.00-12.05 Velkomst v. Lise Kofoed - Kort præsentation af medlemmer i fagligt pædagogisk udvalg - Dagens program 12.05-12.35 Orientering om ny

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3 Dagsorden Mødedato: Mandag den 5. januar Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Leisure Management

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesudvalg, Jordemoderuddannelsen Mødetidspunkt: Mandag den 26. oktober 2015 kl. 14:00-16:00 Mødested: Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø. Lokale D4.02 Referent Line Nielsen Deltagere:

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Trine Quist, Søren Jul Andersen, Anke Beuck, Mette Spendrup, Poul Dahl, Jan Skougaard,

Trine Quist, Søren Jul Andersen, Anke Beuck, Mette Spendrup, Poul Dahl, Jan Skougaard, Mødeforum: Uddannelsesudvalget Socialrådgiveruddannelsen Dato: 30. september 2009 Tid: Kl. 12.00 15.30 Sted: Lokale 1484/232 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Torben Rugholm Trine Quist, Søren Jul

Læs mere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Horsens, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Lokale C103 Mødetidspunkt Den 18. september 2017 kl. 9-11.30 Deltagere

Læs mere

Danske Professionshøjskoler takker for indkaldelsen til høring over udkast til vejledning om institutionsakkreditering.

Danske Professionshøjskoler takker for indkaldelsen til høring over udkast til vejledning om institutionsakkreditering. Høringssvar Danmarks Akkrediteringsinstitution Bredgade 38 1260 København K Att. Diana Ismail 19. august 2019 Ref.: CLN J.NR.: 2016-0001/176340 Ny Vestergade 17 st. tv. 1471 København K Tel. 3338 2200

Læs mere

Inger Lynggaard, Erik Møller, Vibeke Greve Kristensen, Anette Holst, Marie Ebbesen, Anja Richter, Jørgen E. Olsen.

Inger Lynggaard, Erik Møller, Vibeke Greve Kristensen, Anette Holst, Marie Ebbesen, Anja Richter, Jørgen E. Olsen. Mødereferat Mødedato: Onsdag den 3. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Pernille Christoffersen, Hans Høyer, Eva Pedersen, Christian M. Sørensen,

Læs mere

Status på revision af sundhedsprofessionsuddannelser

Status på revision af sundhedsprofessionsuddannelser UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Status på revision af sundhedsprofessionsuddannelser Oplæg til temadag for kliniske undervisere og ledere 14.08.2015 v/ Jette Rasmussen UNIVERSITY COLLEGE Dagens program: 9.00-10.30:

Læs mere