guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus"

Transkript

1 guide Januar 2015 Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

2 2 PLEJ VINTERHUDEN INDHOLD SIDE 3 Vinteren er over os. Det mærkes i ansigtet. Få de bedste råd til, hvordan du passer på din vinterhud. SIDE 4 SIDE 6 Der findes fem forskellige slags hudtyper. Her får du hjælp til at finde din hudtype, så du kan pleje din hud optimalt. BT har testet 17 forskellige ansigtsrenseprodukter, så du kan pleje vinterhuden bedst muligt. PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk Web: og Ansv. chefredaktør: Olav Skaaning Andersen. Redaktør: Mette Bernt Knudsen, Bemærk: Der kan være omtalt forhold, der ikke længere er gældende. Se udgivelsesdato på forsiden af publikationen. Forsidefoto: Iris

3 PLEJ VINTERHUDEN 3 Plej vinterhuden Tid til hovedrengøring Vinteren er over os. Det mærkes i ansigtet. Få de bedste råd til, hvordan du passer på din vinterhud Sif Meincke (tekst og foto) Selvom den lader vente på sig vinteren med frost og kulde, så ses og mærkes den på huden. Huden bliver tør og begynder at klø, og det er tid til en federe og mere beskyttende creme. Men alfa og omega for en sund vinterhud er daglig rengøring af ansigtet. Cecilie Post, der er underviser på kosmetologskolen Cidesco i København, sender en varm anbefaling til alle kvinder om at få renset huden.»det virker, og man kan se stor forskel på huden. Rensning af huden er den vigtigste basis for en god pleje. Rensningen fjerner både de vandopløselige og fedtopløselige snavsepartikler, man får på huden i løbet af dagen og natten. Desuden bliver den creme, man bagefter kommer på huden, absorberet bedre, og virker dermed bedre,«siger hun. Så frem med sæben... eller? Cecilie Post fraråder al brug af almindelige håndsæbe i ansigtet. Sæbe har en for høj ph-værdi (10) i forhold til hudens (5,5) og vil derfor fjerne hudens naturlige barriere, der beskytter mod svampe, bakterier osv. Desuden udtørrer sæbe huden, hvilket får den til at producere mere talg, der giver grobund for urenheder. Der er ingen vej uden om et ordentligt renseprodukt. Vi har testet 17 af dem for at hjælpe dig til at vælge det bedste til din hud. Ingredienser som alle hudtyper trænger til er humectanter (f.eks. sorbitol, glycerol) som binder fugten i huden. For os, der bor i Skandinavien, hvor huden udsættes for skiftende klima, er det vigtigt. En anden vigtig ingrediens er antioxidanter (der findes i E-vitamin, C-vitamin og Beta-karoten). De modvirker de frie radikaler, vi udsættes for fra f.eks. forurening, og som kan skade hudbarrieren.

4 4 PLEJ VINTERHUDEN Find din hudtype Der findes fem forskellige slags hudtyper. Her kan du bestemme din hudtype med et par tommelfingerregler:

5 PLEJ VINTERHUDEN 5 Sensitiv hud Normal hud Huden reagerer hurtigt på både vind og vejr. Men den påvirkes også af f.eks. stærk mad og vin. En ganske sjælden hudtype. Huden er svær at bringe ud af balance og reagerer sjældent på påvirkninger fra omgivelserne. Behandling: Undgå for skrappe produkter, peelinger med store korn og udrensende masker. Vælg i stedet at rense med en blid rensegel, -skum eller -mælk, inden du påfører en mild creme. Tør hud Huden føles stram, og det kan være svært at se porrerne. Huden er ru i områder, kan skalle og linjerne omkring øjnene er tydeligere. En hudtype der ofte kommer af overbehandlet hud. Behandling: Vælg en rensemælk, der kan fjernes med en fugtet vatrondel, da for meget vand udtørrer endnu mere. Brug en nærende creme hver dag og en fugtgivende maske et par gange om ugen. Behandling: Selvom du ikke føler, du har brug for den helt store hudplejerutine, skal du alligevel rense morgen og aften og pleje huden med creme. Kombineret hud En meget udbredt hudtype. Kendetegnet ved periodisk fedtet hud omkring pande og næse, mens resten af huden er tør eller normal. Behandling: Rens huden i T-zonen oftere og grundigere end resten af ansigtet. Kinderne og huden omkring øjnene har ofte behov for mere fugt, da der kan opstå tør hud og små linjer eller rynker. Fedtet hud Huden kan føles fedtet i hele ansigtet eller blot i T-zonen (panden, næsen og hagen), hvor porrerne er større, så huden ser fedtet og skinnende ud. Typisk for teenagere, men kan sagtens vare hele livet. Behandling: Brug en rensegele, der vasker grundigt rent. Følg op med en fugtende creme eller to forskellige en til T-zonen og en til resten af ansigtet. Husk, at den fedtede hud også behøver fugt, og undgå at udtørre den for meget.

6 6 PLEJ VINTERHUDEN test af 17 ansigtsrenseprodukter SÅDAN HAR VI GJORT I jagten på lidt hverdagsluksus har BT Weekends testperson, Sif Meincke, testet 17 forskellige ansigtsrenseprodukter. Produkterne vurderes efter hvordan de virker, føles, dufter og om de udtørrer huden. Hvert enkelt renseprodukt er testet flere gange, men ikke over længere tid. Der gives fra 1 til 6 stjerner.

7 PLEJ VINTERHUDEN 7 Bed darphin Dufter svagt og rent. Godt med skum, Fedtet, lidt svær at vaske helt af med vand. Efterfølgende er huden tør, men ikke udtørret. Darphin lover: Mild, vandbaseret rens, der blidt og effektivt fjerner makeup og urenheder, samtidigt med at huden blødgøres og opfriskes. Bevarer hudens beskyttende barriere. 125 ml., 169 kr. Meget fin ansigtvask, der ser lækker ud. Levevis (Føtex) Ligesom i de andre billige brands med allergi- og svanemærke er der absolut ingen duft. Man får bestemt ikke følelsen af at have med hverdagsluksus at gøre. Huden bliver lidt udtørret efter brug, men levevis er perfekt til familien, kan bruges af både børn og mand. Levevis lover: Fjerner mildt og effektivt urenheder i ansigtet. Efterlader huden ren og velplejet. Svanemærket og astma-allergi-mærket. 200 ml, 34 kr. Lidt kedelig, men gode mærker. Perfekt til familiebrug. Origin Skøn duf i brug, sk smule sc kan brug en mege Origins lo som rens eksfoliere energi og lige eksfo urenhede og styrke Mild nok ml. 145 k ** Vinder. Et virker t

8 8 PLEJ VINTERHUDEN Meget fin ansigtvask, der ser lækker ud. tet. Efterlader huden ren og velplejet. Svanemærket og astma-allergi-mærket. 200 ml, 34 kr. Lidt kedelig, men gode mærker. Perfekt til familiebrug. Mild nok ml. 145 k ** Vinder. Et virker t dermalogica Lidt sæbeagtig. Skummer meget. Meget svag lavendelduft. Huden efterlades blød og tørrer ikke ud. Rigtig dejlig. Dermalogica lover: Naturligt skummende quillaja sæbeurt fjerner blidt urenheder og overskydende talg. Rensende lavendelekstrakt hjælper med at lindre og rense huden. Udglattende citronmelisse køler og beroliger huden.250 ml. 270 kr. Et produkt der bare virker. Men har ikke den hverdagsluksus, der skal til, for at få 6 stjerner. Amazing space Creme-skum. Meget kraftig duft. Duften er god, men jeg syntes ikke, det er rart at putte noget i ansigtet, som er så duftende. Efterlader huden glat og tørrer ikke ud. Amazing Space lover: Naturlige og økologiske ekstrakter fra indisk palmarosa, bomuldsekstrakt og figen. Virker rensende og forfiner hudens porer. Antiinflammatorisk virkning på sart og rødmende hud og fjerner effektivt snavs. 100 ml., 235,00 kr. Top-lækkert produkt, men svært at få skummet grundigt fordelt i hele ansigtet. Plaisir Gel-sæbe. S duft (eller n agtig duft). Blød og ud Plaisir love uparfumer effektivt. P tende aktiv Glycerin og 59,95 kr. *** Den er fin, lækkerhed får flere stje

9 PLEJ VINTERHUDEN 9 Bedst i test ter t til e og r- l, Origins Skøn duft af appelsin. Lækker i brug, skummer fint. Der er en smule scrub i, men produktet kan bruges dagligt. Udtørrer en meget lille smule. Origins lover: 2-i-1-produkt, som renser og skånsomt eksfolierer huden, så den får energi og vitalitet. De naturlige eksfolierende korn fjerner urenheder og døde hudceller og styrker cellefornyelsen. Mild nok til daglig brug,150 ml. 145 kr. Vinder. Et godt produkt der virker til en god pris. Zinobel Organic Boost En skøn duft (måske mint). Skummer lækkert i brug. Strammer ikke, men udtørrer huden, der efterlades uden fugt. Zinobel lover: Afrenser ansigtet blidt og effektivt med naturlige sæbestoffer. Den efterlader en ren og frisk hud uden udtørring og bevarer hudens naturlige balance. Nomineret til Årets Grønne Pris ved Danish Beauty Award ml vejl. Pris 159 kr. Føler man gør noget godt ved huden.

10 10 PLEJ VINTERHUDEN Vinder. Et godt produkt der virker til en god pris. Føler man gør noget godt ved huden. t. -. t i Plaisir Gel-sæbe. Skummer fint. Ingen duft (eller næsten en plastikagtig duft). Lækker at smøre ud. Blød og udtørrer ikke. Plaisir lover: Skånsom og uparfumeret. Renser mildt, men effektivt. Plejende og beskyttende aktivstoffer: Beta, Glucan, Glycerin og Betaine. 125 ml, 59,95 kr. Den er fin, men har ikke den lækkerhed, som de andre, der får flere stjerner. Yves Rocher Dufter dejligt. Er mild. Skummer fint, når man vasker ansigtet, men udtørrer huden en del. Yves Rocher lover: Let og frisk. Fugter ved hjælp af ahornsaft og troldnøddeekstrakt. Huden føles ren, behageligt blød og strålende klar. 125 ml. 55 kr. Fin i brug, men efter brug halter den. Meget billig.

11 PLEJ VINTERHUDEN 11 Ren Lidt sæbe-agtig skum med en meget svag rosen-duft. Huden bliver en smule tør. Ren lover: Rosenekstrakt, der efterlader huden grundigt renset, opfrisket og lindret. Opstrammer porerne. Afbalancerer, toner og lindrer 150 ml., 189 kr. Bare lækkert. Rønsbøl Total lækker i brug. Flot flaske og farve. Efterlader huden blød. Udtørrer lidt. Rønsbøl lover: Eliminerer urenheder. Aktive plejestoffer. Er mild og effektiv til afrensning af makeup. Indehold: Grøn te og panthenol, ingen parabener, parfume og farvestoffer. Dermatologisk testet. Anbefales til alle hudtyper. 200 ml. 195 kr. Spændende og lækkert produkt. Men en pris, der er lidt bedre, end de dyreste. Tromborg Skummer godt, n kommer i forbin vand. Lidt fed og konsistensen. Mi Udtørrer en lille s efterlader huden Tromborg lover: V ligende på hude effektivt. Nøje sa vitaminkomplek men med sande terielt og modvir Anvendelig til se akne m.m. 200 m **** Følelsen af et luk der virker som d

12 12 PLEJ VINTERHUDEN Tromborg Skummer godt, når den kommer i forbindelse med vand. Lidt fed og lækker i konsistensen. Mild citrus duft. Udtørrer en lille smule, men efterlader huden blød. Tromborg lover: Virker beroligende på huden og renser effektivt. Nøje sammensat vitaminkompleks virker sammen med sandeltræ antibakterielt og modvirker irritation. Anvendelig til sensitiv hud, akne m.m. 200 ml., 220 kr. Følelsen af et luksusprodukt, der virker som det skal. Madare (Urtekram) Rensemælk, der ikke rigtig føles som om, den renser i dybden. Men efterlader blød hud og giver dejlig fugt til huden. Madara lover: Cremet og beroligende rensemælk baseret på havre og lindeblomster, der renser blidt og effektivt. 200 ml., 144 kr. Skønt, at det er øko., men mælken renser ikke helt i dyben. Urtekram Lotion Mellemting mellem rensemælk og gel. Den er mild, faktisk lidt for mild... Jeg føler ikke, at den renser i bund. Huden efterlades blød og fugtig, og huden tørrer ikke ud. Urtekram lover: Bevarer en sund balance. Fjerner snavs og urenheder. Mandel-, kæmpenatlys- og jojobaolie sørger for ekstra pleje, og birkebladsekstrakt virker styrkende. 245 ml. 69,95 kr. Dejligt med øko. produkt. Men renser ikke helt i dybden. Super pris.

13 Bare lækkert. PLEJ VINTERHUDEN og farvestoffer. Dermatologisk testet. Anbefales til alle hudtyper. 200 ml. 195 kr. Spændende og lækkert produkt. Men en pris, der er lidt bedre, end de dyreste. vitaminkompl men med sand terielt 13 og mod Anvendelig til akne m.m. 200 **** Følelsen af et l der virker som Matas Phytomer exuvian Ingen duft. Lidt kedelig at bruge, Ingen følelse af lækkerhed. Det strammer i huden efter brug of huden føles tør. Men har alle de rigtige mærker. Matas lover: Kølende og opfriskende. Fjerner nænsomt urenheder. Indeholder økologisk aloe vera og E-vitamin. Svane- og astma-allergi-mærket. 200 ml, 69,95. Lidt kedelig men gode mærker. Anderledes konsistens. Lidt sølvagtig farve. Neutral duft. Meget fin i brug. Tørrer ikke huden ud, men giver nærmest fedme til huden. Phytomer lover: Fjerner urenheder uden at udtørre. Algekoncentrat styrker hudens naturlige fugtbalance, samtidig med at den beskytter mod forureninger og revitaliserer huden. 150 ml., 209 kr. Lækker og lidt anderledes. En lækker blø dufter skønt for meget. Ud bitte smugle der huden bl gel. Exuviance lov siv kombinat alfahydroxys at fjerne uren der huden bl et strålende u ml., 299 kr. *** Dejlig. Virker men lidt for d

14 ** akne m.m. 200 ml., 220 kr. Skønt, at det er øko., men kkert 14 pro- PLEJ VINTERHUDEN mælken renser ikke helt i, der er lidt dyben. este. Følelsen af et luksusprodukt, der virker som det skal. styrkende. 245 m **** Dejligt med øko. p Men renser ikke h den. Super pris. stens. Lidt eutral rug. Tørrer en giver il huden. jerner t udtørre. yrker fugtbaed at den rureninr huden. ** derledes. exuviance En lækker blød gel, som dufter skønt uden at være for meget. Udtørrer en lille bitte smugle, men efterlader huden blød. En dejlig gel. Exuviance lover: En eksklusiv kombination af poly- og alfahydroxysyrer udviklet til at fjerne urenheder. Efterlader huden blød, ren og med et strålende udseende. 200 ml., 299 kr. Dejlig. Virker supergodt men lidt for dyr. Rudolph Skøn skum, med helt fantastisk signatur-duft. Klister en smule på huden efter brug og udtørrer en lidt. Rudolph lover: Hvede og pentavitin tilfører fugt og smidighed. Rød solhat har antiinflammatoriske egenskaber. Renser i dybden, mindsker urenheder og betændelsestilstande uden at irritere. Nomineret til Årets grønne produkt ved Danish Beauty Award ml., 245 kr. Jeg er draget af duften. Et absolut lækkert produkt. sådan VI GJOR I jagten på l hverdagslu BT Weeken person, Sif M testet 17 fo ansigtsrens ter. Produktern efter hvord virker, føles og om de u huden. Hvert enkel produkt er t gange, men længere tid Der gives fr stjerner.

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan træner og tænker du dig yngre 10 sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE: Træn og tænk dig

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Guide. Foto: Iris. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Sådan fornyer du din. viljestyrke

Guide. Foto: Iris. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Sådan fornyer du din. viljestyrke Foto: Iris Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide: Sådan fornyer du din viljestyrke 1sid0e r Styrk dit liv med Chris MacDonald Du skal huske at fo Viljestyrken er flad som

Læs mere

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU:

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU: 1. Ansigt Spartel Pris: 1.00 DKK 2. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 59.00 DKK 3. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 0.00 DKK 4. Bliv Forhandler af HEVI Sugaring Du kan i din klinik blive forhandler af vores Pure

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

guide ANSIGTS-YOGA GLATTER RYNKERNE sider Februar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide ANSIGTS-YOGA GLATTER RYNKERNE sider Februar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Februar 2015 18 sider GLATTER RYNKERNE Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 INDHOLD SIDE 4 Husk ansigtsmusklerne, når du træner og bliv smukkere. Med alderen slappes musklerne, og vi får

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Guide Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren sider

Guide Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren sider Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren 8 sider Kom ud af dit vinterskjul Vil du være klar til sommerens

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Styrk din selvværdsmuskel. Guide. sider. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Styrk din selvværdsmuskel. Guide. sider. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 Styrk din selvværdsmuskel sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Guide. motivationen. Beløn dig selv når. halter. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. motivationen. Beløn dig selv når. halter. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Beløn dig selv når motivationen halter Styrk dit liv med Chris MacDonald Beløn dig selv, når motivationen halter Af Line Felholt

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vender du den dårlige 12 kommunikation sider i dit parforhold Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer

Læs mere

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud.

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. Shave tæt barbering - sund hud med Dermalogica Dermalogica

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Sommer dufter af sol intet andet

Sommer dufter af sol intet andet Solguide Juni 2013 Sommer dufter af sol intet andet Hos Derma dufter sommer af sol, friske jordbær, blomster og hav. Alle vores solcremer er nemlig parfumefri, da parfumestoffer kan være allergifremkaldende.

Læs mere

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Gør et godt køb De BILLIGSTE brugte biler Se hvor i landet det er billigst Her finder du de bil Københavnerne kører

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus.

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Kærlighedsguide: Kom over din angst for at blive såret Angsten for at blive såret INDHOLD I DETTE HÆFTE: Kærlighedsguide:

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan rydder du op i PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 RENSE FOREBYGGE BESKYTTE OPBYGGE i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 i-beauty.dk Det første grønne kosmeceutiske Brand Bio-tilgængelige ingredienser Grønne kemiske teknologier

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Skift ferieformen ud med topformen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Skift ferieformen ud med topformen INDHOLD:

Læs mere

guide Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald September Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald September Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan bruger du din viljestyrke Der findes tre former for

Læs mere

G&G MediCare. Kreative julegave ideer til dine kunder! Julen 2015. flere gave ideer på de næste sider forudbestil nu! Limited Edition.

G&G MediCare. Kreative julegave ideer til dine kunder! Julen 2015. flere gave ideer på de næste sider forudbestil nu! Limited Edition. G&G MediCare Julen 2015 Kreative julegave ideer til dine kunder! med Swarovski krystaller... Jule funklende blikfang: Pincet med eksklusive Swarovski Krystaller Velegnet til almindelig brug eller som en

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring Ud af comfortzonen med Krisztina Maria FYSISK OG MENTAL UDFORDRING INDHOLD:

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Spar penge på. bilforsikringen

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Spar penge på. bilforsikringen Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid6er Guide: Spar penge på bilforsikringen Bilforsikringer INDHOLD I DETTE HÆFTE: Spar penge på bilforsikringen...4 Oversigt

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Drop den nemme løsning

Drop den nemme løsning guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Drop den nemme løsning Styrk dit liv med Chris MacDonald 2 PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk,

Læs mere

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan skræddersyr du en sund jul En god jul bør være fuld

Læs mere

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen Sommer, solskin og solsikker Pas på hinanden i solen Pas på de små solstråler Siesta. Solhat. Solcreme. Alle børn nyder at lege udenfor i solen og varmen. Og ophold i solen er både sundt og dejligt, men

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem.

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem. Eksem EKSEM Eksem er en kløende hudlidelse, som kan optræde overalt på kroppen. Det er en slags betændelsestilstand i huden, der ikke skyldes bakterier. Huden bliver rød og hævet, og måske er der små vandblærer.

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Drøm om fremtiden og kom i 1sid0er MÅL Styrk dit liv med Chris MacDonald Drøm om fremtiden og kom i mål Vi er de eneste levende

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider MODERMÆRKER: Harmløse - eller kræft?

Guide. Foto: Scanpix/Iris. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider MODERMÆRKER: Harmløse - eller kræft? Foto: Scanpix/Iris Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 18 sider MODERMÆRKER: Harmløse - eller kræft? VARME SOMRE GIVER KRÆFT INDHOLD: Vamre somre giver kræft...4 Modermærkekræft

Læs mere

Guide. Snup en digital detox. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus.

Guide. Snup en digital detox. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix Guide Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Snup en digital detox Styrk dit liv med Chris MacDonald Snup en digital detox Af Line Felholt i samarbejde med Chris MacDonald

Læs mere

guide viljestyrke Sådan træner du din Styrk dit liv med Chris MacDonald MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline

guide viljestyrke Sådan træner du din Styrk dit liv med Chris MacDonald MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline Foto: Byline guide MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan træner du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan træner du din vilj Viljestyrken er en mental muskel,

Læs mere

guide - og kom kiloene til livs Drop mellemmåltiderne sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

guide - og kom kiloene til livs Drop mellemmåltiderne sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Guide: Få styr på dine mellemmåltider Drop mellemmåltiderne - og kom kiloene til livs Ud af comfortzonen med Krisztina

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Guide Find din vej i der kostjunglen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide Find din vej i der kostjunglen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Find din vej i kostjunglen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria FIND VEJ I KOSTJUNGLEN INDHOLD: Find vej i kostjunglen...4

Læs mere

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning.

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning. Fedt creme 100 ml Fedtcreme er en specialcreme til tør hud. Den forbedrer hudens elasticitet og fugtindhold. Cremens høje fedtindhold gør den forebyggende over for ruheder og sprækker i huden. Fedtcremen

Læs mere