Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B."

Transkript

1 SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF Hjemmeside: Hej alle sammen. Jeg hedder Lena Frederiksen, og er pr. 18/ startet i Miniklubben som barselsvikar for Karina. Jeg vil have timer både i 0.A. og i Miniklubben. Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B. Jeg blev uddannet som pædagog i 1997 fra Esbjerg Seminarium, hvorefter jeg har arbejdet indenfor børneområdet. Jeg er bosiddende her i Oksbøl med min familie. Jeg brænder for natur og udeliv, samt mange forskellige slags kreative ting. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære jeres børn og jer bedre at kende. Med venlig hilsen Lena Frederiksen Da vi ved at mange forældre allerede nu er begyndt at planlægge sommerferien, vil vi hermed lige gøre opmærksom på at Miniklubbens koloni igen er i uge 27 (den første uge i skolens sommerferie). Kolonien er delt op i 2: 2. klasser fra mandag til onsdag, og 0. klasser + 1. klasser fra onsdag til fredag. Sæt et stort X i kalenderen. Traditionen tro skal vi på koloni i Vejers ved vores lejrplads. Mere information senere. Og da vi ved at mange forældre allerede nu har planlagt sommerferien, vil det være rigtig dejligt, hvis forældre får meldt ferie på Tabulex. Sidste frist for tilbagemelding er den 6/5, men jo før desto bedre. Der er kontrolleret pasning i Miniklubben. Det vil sige at forældre SKAL melde fri, syg, ferie eller andet fravær, hvis deres barn ikke kommer i institutionen. Miniklubbens personale oplever, at der dagligt er rigtig mange forældre der skal ringes til, fordi de ikke har meldt fri i Tabulex. Det går der rigtig meget tid med, somme tider bliver det sent inden der bliver ringet til sidste forældre på listen, og så er det jo at kontrolleret pasningordningen ikke virker efter hensigten. Miniklubbens forældreråd: Pia Elmertoft Mor til Marie 1B (Formand) Karin Stender mor til Maria 1B (repræsentant for skolebestyrelsen) Kirstine Christiansen mor til Asta OA (Referent) Hanne Thuesen mor til Mads 1C Regina Hyldig mor til Mikkel 2B Danny Hammer far til Kasper 1C Carsten Frederiksen far til Magnus 0B (suppleant) Pernille Otting Dethlefsen mor til Rosa 0A og Isabell 1A (suppleant) Repræsentant for skolebestyrelsen Karin Stender Medarbejder rep.: Thomas Klüver Møller Ansvarshavende : Steen Jull Jensen Layout : Tove Axelsen MiniNyt udkommer omkring den 1. i hver måned.

2 Sine til farmand Thomas: Arbejder Julie i Miniklubben, eller er hun bare pædagog? (Julie er den frivillige som kommer i Miniklubben hver tirsdag og torsdag) Noah til Jens: Jens, du ved jo godt, at jeg er allergisk overfor bondegårde! Marie: Hvem kommer over i ny bygning? Thomas peger på Doris. Marie: Leon! Thomas: Synes du Doris ligner Leon? Marie: Ja, de ligner sådan hinanden! Sofie: Jeg har snart fødselsdag! Kent: Hvornår? Sofie: I maj måned! Kent: Det er da længe til snart 3 måneder. Sofie: Ja, men det er inden næste jul! Amalie en tidlig morgen i Miniklubben: Åh, Tove. Vil du ikke nok synge en af dine fantastiske sange! :-) (Næste trin på karrierestigen: X-Faktor). Oscar: Der er en fisk i akvariet, som står på et ben. Børneudstilling Vinderen af januars opgave i MiniNyt: Det blev Mathias Mulberg, som blev den heldige vinder blandt de 3 rigtige løsninger. Mathias kan hente sin præmie hos køkkenvagten. Vi har hængt nogle spændende fantasidyr op i Designværkstedet. Vi har lavet det i liggeunderlag fra Hærens Overskudslager (de lugtfri). Det har været spændende at "genbruge" genbrugstankerne, og skabe noget i en ny udformning. Her er Simone i gang med at udsmykke væggen, hun har været ideudvikleren på den meget populære skildpadde, som mange andre børn også gerne ville lave et eksemplar af. Jesper Tilmelding til SFO og ændring af moduler. Husk at pr. 1. december 2012 er det lovpligtigt at tilmelde sig SFO digitalt. Dette gøres på Påskeferien. Så er det faktisk allerede tid til at meddele om Jeres børn kommer i Miniklubben i påskeferien. Åbningstider mandag - torsdag fredag Eller efter aftale. Industrivej Oksbøl Husk: I skal give besked, uanset om barnet kommer eller holder fri. På forhånd tak.

3 Lucas d. 19/3 Liva d. 15/3 Mathias d. 31/3 Jacob d. 31/3 Maria d. 28/3 Josephine d. 24/3 Sebastian d. 31/3 Anika d. 8/3 Homa d. 1/3 Lea d. 20/3 Noah d. 31/3 Asta d. 3/3 Vi forhandler kvalitetsfoder til dine kæledyr, strøelse til heste samt biobrændsel. Thyra d. 27/3 Sebastian d. 30/3 Kirstine d. 29/3

4 Jeg hedder Jess. Jeg er 18 år gammel. Jeg er her I Miniklubben, fordi jeg godt kunne tænke mig at udvide mine horistonter og for at finde ud af, hvad jeg vil fremover. Jeg skal ud og sejle til april, og er derfor glad for at have praktikplads her. Jeg glæder mig meget til at være sammen med Jeres børn. Tur til Blåvand Lys Onsdag d. 20/2 var vi på tur til Blåvand Lys med 15 dejlige unger. Vi lavede stearinlys i alle regnbuens farver og faconer, nogle lignede raketter og andre lange istapper. I pausen fik vi serveret småkager/kiks og saftevand og hjemmebagt "giftkage". Mens lysene blev klar til, at vi kunne få dem med hjem, gik vi en lille tur i byen. Det var en rigtig god og hyggelig tur. Vi vil gerne sige tusind tak til Jan & Sandy & Casper for at vi måtte komme og lave lys hos dem og tak til de 15 dejlige unger for en rigtig god dag. Hilsen Doris & Hanne Træværkstedet... I skreven stund er vi i fuld gang med at bygge en sæbekassebil. Byggeriet er startet af nogle børn fra 2. kl. Så de er "formænd" for projektet. Vi håber at være færdige, når MiniNyt udkommer, så skulle der mulighed for at se billeder af køretøjer på vores hjemmeside. Hilsen Møller Så er det atter tid til indbetaling til frugtordningen. Beløbet, som udgør 75,- kr. pr. kvartal, bedes indsat på reg.nr.: 5954 Kontonr:

5 Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Kontingent: Så er det igen tid til at indbetale kontingent til Samuelsgårdens Venner. Det koster 50 kr. for et års kontingent, som går fra april til april. I er selvfølgelig velkomne til at indbetale mere. Pengene går til vore børn og unge i Miniklubben, Fritidsklubben og Ungdomsklubben. Det er ikke nødvendigt, at man har børn på Samuelsgården for at være medlem, så er der venner eller naboer, som vil støtte en god sag, så må man gerne opfordre dem til at blive medlem. Der er flere måder at betale på. Den nemmeste måde er via bankoverførsel. Via netbank laver du/i en overførelse til Andelskassen Oksbøl reg. nr konto nr Husk at skrive dit/ jeres navn. Her er det en rigtig god ide, at markere at du/i ønsker at overførslen skal ske hvert år den 1. april. På den måde glemmer man ikke at betale næste år. Du/I kan også indbetale de 50,00 kr. eller mere på kontoret på Samuelsgården eller til køkkenvagten i Miniklubben. Den sidste mulighed er at udfylde talonen nederst på siden, klippe den af og aflevere den på kontoret på Samuelsgården eller til køkkenvagten i Miniklubben. Vi sørger så for resten. Det der er vigtigst er, at du/i bliver medlem, så vi her igennem sikrer, at vore børn og unge har nogle gode rammer og et godt sted at mødes. Ja tak jeg ønsker at være medlem af Samuelsgårdens Venner. Årskontingentet udgør kr. 50,-. Kontingentet betales hvert år senest den 1. april. Ved din underskrift på indmeldelsesblanketten accepterer du at Samuelsgårdens Venner kan: "Aflevere denne fuldmagt i din bank, som derefter sørger for at betale dit medlemskab på kr. 50,- eller kr. indtil jeg giver banken anden besked". Beløbet overføres til Andelskassen Oksbøl reg. nr konto nr Dato: Navn: Adresse: By: Telefonnummer: Bank: Afdeling: Underskrift Naturrum's nyt Nu er det sidste kuld kyllinger for denne vinter ruget ud, børnene har været fantastiske til at nusse, kæle og "klappe" kyllingerne. Det er tid til at få noget nyt liv ind i naturrummet. Derfor går vi i marts måned i igang med at forspirer planter til have og køkkenhave. Børnene skal være med til at så i potter, plastbakker, krus osv. samt være med til at vande og holde planterne, til de er klar til udplantning i vores drivhus, eller til at få med hjem. Hilsen Møller

6 Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Generalforsamling i Samuelsgårdens Venner. Så er det igen tid for vores generalforsamling. Kom og hør hvad vi har brugt 2012 til, og hvilke planer vi har for Vi har sammen med personalet flere projekter i støbeskeen, hvor vi få brug for din hjælp og støtte. Så mød op og vis, at du er med på, at vi sammen skal have udbygget og udviklet Samuelsgården til et endnu bedre sted at mødes, til glæde for vores børn og unge. Generalforsamlingen afholdes torsdag den 18. april kl på Samuelsgården. Dagsorden i følge vedtægterne. Spørgsmål kan rette til Formand Leif Erichsen på telefon eller mail lll.erichsen@mail.dk Vi glæder os til at se jer, så vi sammen kan gøre Samuelsgården endnu bedre. Formand Leif Erichsen Der afholdes generalforsamling i Samuelsgårdens Venner Torsdag den 18. april 2013 kl på Samuelsgården 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse af regnskab. 4. Valg af bestyrelse: På valg er: Jette S. Lauridsen. 5. Valg af 2 suppleanterne til bestyrelsen. På valg er: Sven Wodschow. Preben Lauridsen. 6. Valg af revisor: På valg er: Bjarne Christensen. 7. Eventuelt. Venlig hilsen Bestyrelsen Det er sidste gang, MiniNyt udkommer i trykt form. For eftertiden vil Mininyt være at finde på Skoleporten, Forældreintra, Samuelsgårdens hjemmeside. MiniNyt udkommer omkring den 1. i hver måned. Dog ikke den 1. juli og 1. august. Personalet i Miniklubben oplever mere og mere, at børn har mobiltelefoner med i Miniklubben. Mobiltelefoner skal blive i skoletasken i Miniklub-tiden. Desuden gør vi opmærksom på, at tyggegummi også er strengt forbudt i Miniklub-tiden. Vi nærmer os en varmere tid. Det vil være en god ide at have alternativ overtøj i stedet for flyverdragt hængende på garderobepladsen.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er det igen

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00.

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 I uge 19 og 20 afholder vi Rekord uge. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail:

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Kære alle forældre E-mail: samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

med højt humør og varm kakao. vi laver selvfølgelig flere skøjteture i jan. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

med højt humør og varm kakao. vi laver selvfølgelig flere skøjteture i jan. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Så står vi på skøjter igen på Samuelsgaarden. I Dec. var vi på 3 sjove skøjteture

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Så er vi kommet hjem fra vores helt vildt sjove og hyggelige skitur 2018

Så er vi kommet hjem fra vores helt vildt sjove og hyggelige skitur 2018 Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er vi kommet

Læs mere

Der har været en fantastisk interesse for NØRD arrangementet, efter tre dage lukkede vi midlertidig for tilmelding,

Der har været en fantastisk interesse for NØRD arrangementet, efter tre dage lukkede vi midlertidig for tilmelding, Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl År 2018 Årgang 31 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub. Man Efter skoletid. Ungdomsklubben.

Læs mere

Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den.

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk De store opfindelsers tid er ikke forbi. Da den dybe tallerken var fundet, har Thomas Møller i stedet

Læs mere

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden: Hilsen bønderne Jens og Møller.

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden:  Hilsen bønderne Jens og Møller. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Natur nyt!!! Miniklubbens personale ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Klubberne Samuelsgården

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk I uge 50/51 vil der være mulighed for at lave cornflakes

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter.

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. 1. Vi havde allieret os med Finn

Læs mere

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk 7489 kroner Vi vil gerne sige tak til alle de folk, der gjorde det muligt for Miniklubben at sende

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk En gang for længe siden. Dengang livets træ havde sine rødder i verdens midte, levede de nordiske guder

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Så blev det maj, og der sker der mange ting i huset. Vi får besøg af 2. klasserne i uge 22, så de kan vende sig lidt til fritidsklubben,.så tag godt i mod dem. Samtidig

Læs mere

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter

Læs mere

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale Vi har allerede været tilbage i hverdagen i næsten

Læs mere

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord I 14. klasse går man i skole til kl. 18:00, men de starter først kl. 17:00, så det er ikke så slemt! Simon kan ikke spille på hans computer, for hans far maler køkkenlågerne, hvor computeren står. Voksen

Læs mere

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden Tegneserie-minisiden Goooodt Nyyy-yy-tår. Siri vil gerne fortælle at vi skal huske beskyttelsesbriller, hvis vi lige skal ud og skyde lidt ekstra krudt af. Plus vi skal huske på dyrene, de kan godt blive

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper.

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Så er vores tur med en anderledes dag i vandet overstået - og det var en kanondag. Der var mange grænser,

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Tænk sig det er 12 år siden børn i Miniklubben første gang rejste tilbage til vikingetiden. I 2001

Læs mere

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Miniklubben har tilbudt at have nødpasning

Læs mere

SAMS HYTTE. Derfor kære forældre: Navn eller nummer i barnets tøj; så lægger personalet det glemte tøj ud på barnets garderobeplads.

SAMS HYTTE. Derfor kære forældre: Navn eller nummer i barnets tøj; så lægger personalet det glemte tøj ud på barnets garderobeplads. Hvor er vi heldige Tænk sig At være en Miniklub hvor 400 børn og forældre, er så flinke til at bakke op om de arrangementer, vi stiller på benene i Miniklubben. At være så heldig at arrangere en grillfest

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Guldkorn: Muldvarper. Kærlig hilsen Thomas Møller

Guldkorn: Muldvarper. Kærlig hilsen Thomas Møller Tip: Du have mange sjove ting i en gammel fiskekasse, den har mange små rum. Jesper Clausen Se lige her! Jeg kommer gående hen gennem gangen og stikker hovedet ind i pude rummet, bare for lige at se, hvorfor

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Til alle forældre 3. 4. 5. 6. klasse

Til alle forældre 3. 4. 5. 6. klasse Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com I Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 3 4 klasse Hattehuset 5 6

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Fredag d. 16. Januar arrangerede Miniklubben En anderledes skoledag for indskolingen. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. "Dagen før Den store Idrætsdag".

Fredag d. 16. Januar arrangerede Miniklubben En anderledes skoledag for indskolingen. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. Dagen før Den store Idrætsdag. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. "Dagen før Den store Idrætsdag". -Det er totalt hipt m foldetegninger i 0. Er du vild med at tegne og lave tegneserie, snak m Jesper - han har mange forslag + ideer. SAMUELSGÅRDEN,

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Torsdagsnyt afvikles!

TORSDAGS-NYT. Torsdagsnyt afvikles! TORSDAGS-NYT 9. september 2010 Torsdagsnyt afvikles! Dette er sidste udgave af Torsdags-nyt som I kender det. Når der fremover er nyheder af relevans for jer forældre fra skolens kontor, vil I opleve,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

27. Påskeferie/ åbent. Vuggehaven Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 9 1. Uge 10 4. Udeformiddag Uge 11 11. Udeformiddag Uge 12 18.

27. Påskeferie/ åbent. Vuggehaven Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 9 1. Uge 10 4. Udeformiddag Uge 11 11. Udeformiddag Uge 12 18. Månedsnyt marts 2013 Jubiii vi får en ny medarbejder Grundet vores flotte børnetal, har vi nu kunnet udvide vores personalegruppe med en pædagogstilling på 37 timer. Vi har fundet den helt rigtige til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder.

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. FDF - Spejder. Fredag den 23. februar var sidste gang børnene kunne deltage til FDF spejder i SFO. Dagen begyndte med at børnene sang flagsangen, mens de hejste

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Det er vigtigt, at I møder op.

Det er vigtigt, at I møder op. Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere