Nordlige Kroatien (Zadar, Pula)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordlige Kroatien (Zadar, Pula)"

Transkript

1 Nordlige Kroatien (Zadar, Pula) Bådudlejning fra Zadar, Biograd og Sibenik Adriaterhavskysten er med sit klare rolige vand, milde sommerklima, idylliske landsbyer og historiske steder, et pragtfuldt sejlområde som gør Kroatien til et af de bedste sejlfarvande til feriesejlads. Kornati Nationalparken, med sit betagende golde landskab, kan besøges hvis man vælger at sejle i dette område. Området byder på så mange små og store øer, at det er blevet kaldt en labyrint af uovertruffen naturlig skønhed. Den km lange kyststrækning ligger beskyttet bag en række af 700 øer, med utallige ankerpladser og havnebyer, der passer til enhver sejlers temperament. Du kan finde ensomme og romantiske ankerbugte for svaj eller være en del af det lokale folkeliv i landets hyggelige havne og moderne, veludrustede marinaer. Storslået natur har forsynet dette righoldige og afvekslende land med fredfyldte bugte, strande, bjerge, evigt grønne lunde, snævre passager mellem øerne og åbne havområder, med det reneste vand man kan forestille sig. Det pragtfulde sejladsområde i regionen omkring Zadar og Biograd tilbyder det bedste af Kroatien og kombinerer afsondrede øer, smukke bugter og energiske byer med en fascinerende kulturel arv.

2 Fra sydspidsen af Istrien er det også muligt at sejle fra Pula - vore både i Pula ligger i Marina Veruda ikke langt fra byens centrum, som domineres af et særdeles velbevaret romersk amfiteater. Sejlads ved Pula Nyd både korte passager i beskyttet vand, samt længere sejladser i stabil vind. Perfekte sejlforhold Rig kulturel arv Travle byer Ubeboede øer Afsondrede bugter Det bedste tidspunkt at sejle er i april oktober. I maj og juni er vindens styrke let til moderat, mens juli og august er præget af stille vejr perfekt for dem der foretrækker rolige forhold. Vinden kommer oftest fra vest, men senere på året, normalt i slutningen af september, bliver regionen ramt af perioder med den stærke bora-vind fra nord, samt sirocco-vinden (fugtig vind fra øst-sydøst). Området har en tidevandsforskel på 1-2 meter, og normaltemperaturen i sejladssæsonen er på 27. Hvad kræves der af sejlbeviser for at leje båd i Kroatien? Du skal have et duelighedsbevis i sejlads for at kunne leje en sejlbåd i Kroatien. Derudover skal du også have et VHF-certifikat (radio-certifikat) ved de fleste af vores samarbejdspartnere. Har du et VHF-certifikat, har vi mulighed for at tilbyde dig et langt større udvalg af sejlbåde til en bedre pris, end hvis du ikke har et VHF-certifikat. Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et VHF-certifikat, hvis du ikke har det.

3

4 Attraktioner Kornati Nationalparken Der er 7 øer i alt, og de er alle åndeløst smukke og placeret i noget af det klareste vand i verden. Klipper der rejser sig dramatisk fra vandkanten ses overalt, mens skove med eg og lavt krat dominerer nogle øer, og andre er dækkede af vinmarker, olivenlunde og frugtplantager. Sejladsen her er exceptionel, og drejer sig om at nyde naturen Her er ingen byer og kun marinaer ved Piskera og Murter Islands, men der kan også findes en god marina ved Zut Island, lige uden for parken mod nord. Sejlads ved Kornati Islands, vil vise dig den mest afsidesliggende skønhed Adriaterhavet har at byde på, og når du sejler her, er det svært at tro at civilisationen ligger lige rundt om hjørnet. Brijuni Nationalpark Øerne har længe været en populært ferielegeplads hos de berømte, og er blevet besøgt af berømte turister som f.eks. ærkehertug Franz Ferdinand, Kejser Wilhelm II og James Joyce, som alle arbejdede på deres værker her. Kun to af øerne - Veli Brijun og Mali Brijun kan besøges i dag, og selvom du kan lægge til ved havnen i Veli Brijun, har besætningen ikke lov til at sove om bord. Derfor er Brijuni bedst egnet til endagsudflugter. Rab Ø Øen har en rig historie - og Rab By har bl.a. et utroligt smukt bycentrum.

5 Cres Ø Cres er den vestligste af Kvarner-øerne, med et vildt og uspoleret landskab og nogle meget attraktive byer, hvilket gør øen er et godt sted at gøre holdt et par dag på din sejlerferie. Ifølge mytologien var Cres det sted hvor Jason og Argonauterne flygtede med Det Gyldne Skind. Øens kyststrækning har utallige maleriske vige og landsbyer som bare venter på besøg, en svømmetur eller et måltid mad. Cres by ligger rundt omkring den lille havn og er typisk for de charmerende mindre fiskerbyer på disse kanter. Her er interessant arkitektur fra det 15. og 16. årh. og der er et klostre på sydsiden af byen, som er et besøg værd. Lungomare- promenaden er der man mødes, med sine mange cafeer og restauranter. Cres er kendt for sin gode kvalitet af lammekød. Naboøen Losinj er mindre og mere turistet end Cres. Øen har været feriested siden sidst i det 19. årh., hvor den var vinterresort for svagelige folk fra Wien. Du kan også være heldig at se den truede Griffon-grib, Europas største fugl, svæve i højderne. Pula By Byen Pula ligger på syd-vest kysten af Istria. Her er et berømt romersk amfiteater, som er mere end 2000 år gammelt og hvorfra der er en smuk udsigt over byen. Det velbevarede amfiteater er det 6. største i verden og har plads til gæster. Teateret bruges stadig jævnligt til operaer, koncerter, og en international filmfestival. Her findes også flere romerske monumenter, 2 triumfbuer og et romersk tempel for Augustus, som i dag huser en udstilling af antikke skulpturer. I dag er Pula en blanding af travl havn og livlig riviera. Her er mange barer, cafeer og restauranter i alle prisklasser. Trøfler er en specialitet. Omkring Pula findes også en betagende kystlinje, med over 150km smukke strande.

6 Punat By (Krk) På trods af dens størrelse, er Punat hjem for en af de ældste, største og bedst udstyrede marinaer i Adriaterhavet. Denne usædvanlige by er omgivet af Puntarka Draga, en ekstremt dyb bugt, hvor du også vil finde et smukt franciskansk kloster på mini-øen Kosljun. Denne skønne oase kan kun nås med færgen fra Punat, der sejler på opfordring.

7 Vejr og vind Sejlervejr i det nordlige Kroatien (Pula) Den kroatiske kysts popularitet som sejldestination skyldes i lige så høj grad det ideelle klima som de smukke kyster og de varierende sejlforhold. Det solrige Adriaterhav har i gennemsnit 315 skyfrie dage om året. Under den mest populære sejlads sæson - maj til november - er det fortrinsvist blå himmel og varmt vejr der hersker. Somrene er varme og tørre mens vintrene er meget milde med korte regnbyger i Balearerne og Korsika. Sejlere skal dog altid være opmærksomme, da vejret kan ændre sig meget hurtigt. Apr-Maj: lejlighedsvis småbyger, temperatur C. Vind generelt NV (5-10 m/s, nogle gange op til 13 m/s). Jun-aug: solrigt og blå himmel hver dag, temperatur C. Vind generelt NV (5-10 m/s). Sep-Okt: lejlighedsvis småbyger (risiko for vedvarende regnbyger fra slutningen af oktober). Vind generelt NV (5-10 m/s), men kan være stærkere i okt. Der er 3 dominerende vinde i Kroatien Bora: En tør og kold vind. Eftersom den er nordøstlig, blæser den hovedsageligt fra østkysten af Adriaterhavet som en fralandsvind. Det medbringer godt vejr. På grund af landets udformning kan den blæse lokalt med varierende kraft og fra forskellige retninger lige fra N til ØNØ. Det drastiske terræn i den østlige del af Adriaterhavet gør at de lokale Boraer blæser i kraftige vindstød og begynder uventet. Boraens styrke varierer fra en let brise til vindstød af stormstyrke. Sirocco: En varm og fugtig vind blæser fra ØSØ til SSØ. Det blæser over hele længden af Adriaterhavskysten og kan skabe hård sø. Himlen skyer til og akkompagneres næsten altid af vedvarende regn. Vinden når sin fulde styrke i det sydlige Adriaterhavet. Vinden kan opstå på alle tider af året. I gennemsnit blæser det 8-10 m/s.

8 Maestro: Skyldes at landoverfladen Om dagen bliver opvarmet mere end havfladen og som et resultat heraf begynder luftstrømme at stige op fra jorden og på et tidspunkt trækkes disse luftstrømme ned mod havet og forårsager dermed cirkulation mellem land og hav. Maestroen karakteriseres normalt ved hvide cumulus skyer og varsler godt vejr. Det begynder normalt at blæse op mellem kl. 09 og 10 om formiddagen og vinden når sit maksimum omkring kl. :00. Vinden har altid lagt sig inden solnedgang. Dens sædvanlige styrke er ca m/s. Måned C Max C Min Gns. nedbør(mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s) Januar Februar Marts ,5 April ,5 Maj Juni Juli August September Oktober November December Tidevand I det østlige del af Middelhav omkring Kroatien, er tidevandsforskellien meget lille: kun cm (en til to fod), herunder variationen af niveau på grund af atmosfærisk tryk og dominerende vinde.

9 Om Sejlerferie Om Sejlads i Kroatien Praktiske Tips Baseinfo De kroatiske marinaer er særdeles velfungerende og har alle moderne faciliteter og en høj grad af service. Navigation Permit Der udstedes lokalt en såkaldt Navigation Permit = sejltilladelse på basis af de crewlister og papirer, som forlods er tilsendt basen. På basen opkræves lokalt et gebyr for denne tilladelse pr. båd. Turistskat I Kroatien opkræves en turistskat pr. person / døgn. Skatten opkræves på basen. Havne Hyggeligst lægger man til i små havne eller en anløbskaj blandt lokale både og tæt ved torvepladsen. Undertiden opkræves et gebyr for at ligge for svaj. Til gengæld gør de meget for at holde området beskyttet og rent, og tager gerne affald med i land. Marinaer Langs Adriaterhavskysten har de Kroatiske myndigheder anlagt nogle flotte marinaer med alle moderne faciliteter, kaldet ACI marina. Havnepengene er noget dyrere end i eks. Danmark - det koster mellem Kr. for en overnatning afhængig af sæson og bådstørrelse. Til gengæld er servicen høj og faciliteterne i orden. Havnemester står gerne klar med fortøjninger og hjælper jer på plads. Henvend jer selv på havnekontoret for betaling. Undertiden ønsker de at se skibspapirerne, som I fik med fra charterbasen. På kontoret er personalet meget hjælpsomme. Der findes desuden megen nyttig information og vejrrapporter for de kommende dage. Proviantering Det vil være en god ide at være på forkant med proviant til et par dage ude i øriget - specielt brød. Vælger I at sejle ud i nationalparken Kornati-øerne, er der kun få muligheder for proviantering.

10 Valuta Den lokale valuta i Kroatien hedder Kuna (HRK) 1 Kunar = 100 Lipa. Betalingsmidler: Mastercard kan måske anvendes. Visakort er mindre udbredt. Banker På marinakontorer, ved grænsen samt i banker og vekslekontorer kan veksles EURO til officiel bankkurs. Husk at gemme vekslenota - den anvendes ved evt. tilbageveksling efter endt ferie (der kan kun veksles tilbage i banker). Vejr og vind Vejrudsigt med vejrkort fås i alle ACI marinaer. Vinden kommer typisk fra NV, let til frisk vind 6-10 m/s. Oftest er det vindstille om morgenen, hvorfor det er en god idé at starte tidligt ud på sejladsen. Ved frokosttid tiltager vinden, for så igen at aftage til aften. Ved ankring under høje bjerge kan der forekomme kraftige faldvinde - også om natten. Vinden afbøjes af sø- og landbrisen. Derfor er det normalt at vinden drejer mod nordøst, når solen går ned. Tag højde for dette ved valg af ankerpladser. Sejlområdet I fredede Nationalparker opkræves en afgift per nat. Beløbet går til fredning og naturbeskyttelse samt indsamling af affald. Brioni-øerne tæt ved Pula. Kornati Øgruppen. Miljet nord for Dubrovnik. Fiskeopdræt: Afmærkninger i søkortet i visse fjorde. Militært område: Afmærkninger i søkort/lods skal ubetinget respekteres. Ferietips ved Sejlerferie i Kroatien Pula/Veruda. Mod syd i Kvarner Skærgården et utal af grønne og frodige øer med utallige klippebugter med store muligheder for badestunder for anker. Øerne består af tidligere søfartsbyer, landbrugssamfund, gamle klostre og smukke byer med klokketårne. Kornati Øgruppen. er et stort og enestående bevaringsværdigt naturreservat midt på kysten med

11 dramatiske, golde og øde øer, fine dykker- og snorkeloplevelser - få anløbssteder - med fredfyldte ankerviger. Zadar. Den Dalmatinske kyst fra Zadar og sydover består af en myriade af øer, naturhavne og herlige ankerbugter med korte sejlafstande. Biograd. Gamle bykerner i gyldne sten med tegltage i italiensk byggestil, og lokalt liv på pladser og promenader. Sejlads op ad Sibenik Fjorden til Skradin marina, og derfra udflugt til nationalparken med de imponerende Krka vandfald. Kremik. Mod syd et utal af grønne og frodige øer med gamle historiske byer. Split. Præget af venetiansk og romersk arkitektur. Her lever og bor befolkningen midt i seværdighederne torvepladser med blankslebne marmorsten og hyggelige udendørs caféer, eller små landsbysamfund, hvor livet går sin stille gang med ager- vindyrkning og fiskeri. Flere af de gamle byer såsom Split med resterne af Kejser Diokletians Palads midt i den gamle bykerne samt Trogir og Primosten er i dag fredet af UNESCO. Dubrovnik. Længst mod syd ligger perlen over alle - Dubrovnik, som også er fredet af UNESCO. Marinaen ligger nogle km nord for byen, dybt inde i Omblaflodens munding, i smukke naturomgivelser. Da der alligevel ikke kan ankres op inde i den gamle havn under bymurene, vil Dubrovnik være lettest at besøge med bus eller taxa (flere gange dagligt) for en udflugtsdag. Øriget mod nord omfatter bl.a. bedårende Korcula (hvor Marco Polo blev født).

Northern Croatia (Pula)

Northern Croatia (Pula) Northern Croatia (Pula) Yacht Charter from northern Croatia - Biograd, Zadar & Pula The Adriatic coast and its clear calm water, mild summer climate, idyllic villages and historic towns - a magnificent

Læs mere

Sydlige Kroatien (Dubrovnik)

Sydlige Kroatien (Dubrovnik) Sydlige Kroatien (Dubrovnik) Lej sejlbåd fra Adriaterhavets Perle - Dubrovnik En sejlferie ved Dubrovnik på Kroatiens Dalmatiske Kyst er intet mindre end et cruise gennem paradis. Passagerne mellem ankerpladserne

Læs mere

Centrale Kroatien (Split)

Centrale Kroatien (Split) Centrale Kroatien (Split) Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed

Læs mere

Centrale Kroatien (Split)

Centrale Kroatien (Split) Centrale Kroatien (Split) Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed

Læs mere

Centrale Kroatien (Split)

Centrale Kroatien (Split) Centrale Kroatien (Split) Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed

Læs mere

Sydlige Kroatien (Dubrovnik)

Sydlige Kroatien (Dubrovnik) Sydlige Kroatien (Dubrovnik) Lej sejlbåd fra Adriaterhavets Perle - Dubrovnik En sejlferie ved Dubrovnik på Kroatiens Dalmatiske Kyst er intet mindre end et cruise gennem paradis. Passagerne mellem ankerpladserne

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav Varighed: 8 dage Pris fra: DKK 9.970,- Grupperejse med dansk rejseleder Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav Tag med på en enestående

Læs mere

Krydstogt i Kroatiens Skærgård

Krydstogt i Kroatiens Skærgård 8 dage kr. 9.998 Udrejse fra Odense til Zadar med Gislevs eget fly inkl. forplejning! Afrejse søndag d. 07. september 2014 EGET FLY FRA ODENSE GRATIS PARKERING Du oplever den smukke kroatiske skærgård

Læs mere

Krydstogt i Kroatiens Skærgård

Krydstogt i Kroatiens Skærgård 8 dage kr. 9.998 Udrejse fra Odense til Zadar med Gislevs eget fly inkl. forplejning! Afrejse søndag d. 31. august 2014 EGET FLY FRA ODENSE GRATIS PARKERING Du oplever den smukke kroatiske skærgård fra

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Kroatien med Minikrydstogt

Kroatien med Minikrydstogt Alle Kroatiens højdepunkter nye spændende oplevelser hver dag Zadar, Split og Dubrovnik nogle af Kroatiens mest interessante byer Krydstogt gennem Skærgården til Brac og Lavendeløen Hvar Byrundtur og 3

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav

Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav Kroatien - Sejlads og vandring i det kroatiske øhav Tag med på en enestående kombination af sejlads og vandreture i Adriaterhavets krystalblå hav ud for halvøen Istrien. Varighed: 8 dage Pris fra: DKK

Læs mere

Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi.

Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi. Remisens Hotel Kristal Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi. Beliggende på strandpromenaden i Opatija ligger

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Området. Kajakeventyret TAG MED PÅ HAVKAJAKTUR I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD HAVKAJAK Ø-HOP I KROATIEN

Området. Kajakeventyret TAG MED PÅ HAVKAJAKTUR I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD HAVKAJAK Ø-HOP I KROATIEN TAG MED PÅ HAVKAJAKTUR I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD HAVKAJAK Ø-HOP I KROATIEN Tag med på vores guidede kajaktur mellem øer og klippeskær ved den dalmatiske kyst. Her er der mulighed for masser af

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

Remisens Hotel Marina

Remisens Hotel Marina Remisens Hotel Marina Hotel Marina ligger i Moscenicka Draga på en af de smukkeste strande ved Adriaterhavet. Området er det perfekte udgangspunkt til en aktiv ferie. Hotellet tilbyder Hotellet er det

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge.

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge. Ekstra fordele på læserrejsen: Son Amar aftenudflugt med international underholdning og spisning med 10 % forkøbsrabat. Kort fra Mallorca & Menorca Middelhavets perler Med oplevelsespakke i en uge. Arrangement

Læs mere

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden. Den Franske Riviera Sejlerferie ved den Franske Riviera Vinden er sjældent særlig kraftig i løbet af sæsonen, havet er generelt roligt, der er næsten intet tidevand eller strøm, kysten er ufarlig, der

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Værd at vide om. Kroatien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Kroatien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Kroatien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Kroatien Hovedstad Indbyggere Sprog Zagreb 4,5 mio. Kroatisk Religion Valuta Areal RomerskkatolskKroatisk kuna 56.600 km2 Herunder kan

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav

Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav En enestående aktiv ferie fra ø til ø med træskib i Adriaterhavet og cykelture ved den imponerende og historiske kyststrækning, Dalmatien. Varighed: 8 dage

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Med fly til Kroatien inkl. krydstogt. 8 dage 30. sept okt. 2017

Med fly til Kroatien inkl. krydstogt. 8 dage 30. sept okt. 2017 Med fly til Kroatien inkl. krydstogt 8 dage 30. sept. - 7. okt. 2017 Med fly til Kroatien inkl. krydstogt 8 dage 30. sept. 7. okt. 2017 Kroatien inkl. minikrydstogt for livsnydere Kroatien er et fantastisk

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Sporaderne Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Nyd den vidunderlige sejlads omkring Sporaderne - fra livlige Skiathos til afsidesliggende Pelagos, er øgruppen i Ægæerhavet rammen for din

Læs mere

Kroatiens paradiskyst 8-dages rundrejse

Kroatiens paradiskyst 8-dages rundrejse Kroatiens paradiskyst 8-dages rundrejse Ud til Adriaterhavet ved den dalmatiske kyst finder man den dejlige kystby Primosten, der indbyder til afslapning og livsnydelse i paradisiske omgivelser. Men byen

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

KICKSTART DIN KAJAKKARRIERE I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD MED ET EURO PADDLE PASS KAJAKKURSUS KAJAKKURSUS OG Ø-HOP I KROATIEN

KICKSTART DIN KAJAKKARRIERE I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD MED ET EURO PADDLE PASS KAJAKKURSUS KAJAKKURSUS OG Ø-HOP I KROATIEN KICKSTART DIN KAJAKKARRIERE I DALMATIENS EVENTYRLIGE SKÆRGÅRD MED ET EURO PADDLE PASS KAJAKKURSUS KAJAKKURSUS OG Ø-HOP I KROATIEN Ruby Rejsers kajakeventyr i den dalmatiske skærgård er et særdeles godt

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront

Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront 540 // 542 2 Skagen Frederikshavn 540 // 542 søbrise 501 // 510 3 Strandby Vesterø

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Ta med til Kroatien og

Ta med til Kroatien og Ta med til Kroatien og Montenegro de tusinde øers land Tennis kultur krystalklart vand bedre bliver det ikke 6. maj til 13. maj 2017 Kroatien er et fantastisk rejseland. Landet har det hele. Natur, bjerge,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015. Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00. Ulloq misilitsiffik/dato: 13.

AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015. Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00. Ulloq misilitsiffik/dato: 13. AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015 Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00 Ulloq misilitsiffik/dato: 13. januar 2015 Ikiuutitut atorneqarsinnaasut / Hjælpemidler: Oqaatsit / Ordbøger:

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende øst under 5 m/s. God sigt.

I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende øst under 5 m/s. God sigt. OPGAVE 1 Gilleleje Havn Höganäs Havn Planlæg en natsejlads fra Gilleleje Havn til Höganäs Havn. Farvandsudsigt for Sundet, Bælthavet og Kattegat I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Fortsat fra forsiden:

Fortsat fra forsiden: Fortsat fra forsiden: (Læs også allersidste nyt på www.bluedaneatlantic.blogspot.dk) Historisk set, har øen været beboet, ligesom de andre øer her i Caribien af Caribindianerne, og de kaldte øen Madinia

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE Unique Holiday Properties A/S 1465 Boulevard Des Cinq Communes 06530 Cabris Frankrig Villaens hjemmeside: www.masduvallon.dk www.masduvallon.com

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31.

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. Mere info: Christian Houkjær Mail: choukjaer@hotmail.com Mobil: 26

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Dalmatien og Adriaterhavet

Dalmatien og Adriaterhavet Dalmatien og Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 02.06.2019 13.06.2019 7.595,- Højdepunkter Den smukke kyststrækning i Kroatien Dubrovniks enestående beliggenhed Ophold

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Portugal Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Portugal Hovedstad Indbyggere Sprog Lissabon 11 mio. Portugisisk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 91.831 km2 Herunder kan

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere