Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 08.09 2015."

Transkript

1 Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth Schrøder (deltog ikke ), Mark Ebbesen. Ekstern deltager: Janus Pill Christensen ( ) Ordstyrer: Rosa Referent. Lise Punkter til evt. Emner til politisk drøftelse Evaluering af regionskonferencen/folkemødet i år og snak om fremover: Regionsbestyrelsen deltog i regionskonferencen og Folkemødet med 10 deltagere. Regionskonferencen gav gode og konstruktive redskaber til at gå lige ud og deltage i debatterne. Omend det var lidt grænseoverskridende idet man ikke vidste om man blev mødt med modargumenter. Der var en snak om hvorvidt bestyrelsesmedlemmerne skulle have en bunden opgave eller mere valgfrihed til at sætte eget program for Folkemødet? Spørgsmål om vi skal promovere Danske Fysioterapeuter centralt eller det regionale led? Vigtigt at vi også har en regional vinkel på og har mulighed for at opsøge regionale/kommunale arrangementer, da det er vores daglige politiske arbejdsfelt. Fremover: Enighed om at det er en god ide at gentage arrangementet til næste år. Men overvejelser om at deltage hvert 2. år og da i år modsat generalforsamling. Overveje om menige regionsbestyrelsesmedlemmer/regionsformænd kan deltage i paneldebatter. Samarbejde med andre organisationer om arrangementer. Telt sammen med andre? Vigtigt med noget synligt f. ex. veste samt noget at dele ud. Hvordan får vi mest ud af den økonomi og indsats, der lægges i Folkemødet? Kunne der arrangeres frokostaftale med udvalgte politikere, også regionale/kommunale? Dato for næste års regionskonference/folkemøde:15-18/ Afholdes på Rutsker Feriecenter. Strategiplan 2016-specielt i forhold til de regionale indsatser: Der henvises til vedhæftede PowerPoint- oplæg. Janus gennemgik overordnet Strategiplan De overordnede mål er: Flere jobs til fysioterapeuter. Flere og mere tilfredse medlemmer. Der er 4 indsatser, der specifikt fordrer en regionalpolitisk indsats. Disse er:

2 Hverdagsrehabilitering Børneområdet Fysioterapeuter i lægepraksis Nye jobs via beskæftigelsesreformen. Formålet med gennemgangen af de 4 regionale indsatser er: Beskrivelse, mål og proces Hvem har ansvar for indsatserne? Hvordan synliggør vi indsatser og budskaber for medlemmer og samarbejdspartnere De 4 områder blev gennemgået og input noteret på White Board(vedhæftes). Der er nogle fælles betragtninger, der er rimelig gennemgående for projekterne om hverdagsrehabilitering, børneområdet og beskæftigelsesområdet. Overordnet bakker bestyrelsen op om de valgte indsatsområder. Vi har en opgave med at blive klogere på hvad, der rent faktisk er i gang allerede, så vi ikke opfinder noget, der kører. Overordnede betragtninger fra regionsbestyrelsen: Vi er optagede af at komme i kontakt og dialog med de fysioterapeuter, der faktisk arbejder med områderne allerede, ex tænker vi at flere kommuner er godt i gang med hverdagsrehabilitering, på en eller anden måde har fokus på børnene og vi ved fra TR, at flere kommuner er i gang med at nytænke inden for beskæftigelsesområdet. Arbejde med hvordan vi kan få skabt netværk, hvordan vi får fortalt de gode historier om, hvad der foregår ex ved temamøder, debatindlæg osv. Dog skal vi være opmærksomme på ikke bare at sende debatindlæg, men det skal ske i en sammenhæng med andre indsatser. Ex møder med udvalgte politikere. Vi vil gerne invitere praktikerne ind. Tanker om det kunne være som et større medlemsarrangement? ex vores Mini fagfestival 2016? For alle indsatserne er det vigtigt, at indtænke uddannelse, dimittendernes tanker om jobmuligheder og om uddannelsen klæder de studerende på til disse kompetencer. Bringes ind i uddannelsesudvalget og ved anden kontakt med uddannelsen og de studerende. Generelt har vi brug for at medlemmerne er aktive og er med til at udbrede budskaberne samt, at de fortæller os hvad der sker i deres nærområde. Dette skal vi opfordre dem til hvor vi møder dem til medlemsarrangementer, møder for tillidsvalgte osv. I alle indsatserne skal vi være opmærksomme på, at de praktiserende også kan være en del af løsningen. Kodeord: Overblik, inddragelse, netværk, de gode historier, fortælle de politiske budskaber, hvor vi kan, politiske møder, plads til forskelle, inddrage lederne. Hverdagsrehabilitering: Vigtigt at vi får beskrevet vores monofaglige profil ind i hverdagsrehabiliteringen, for vi har noget vigtigt at byde ind med.

3 Vi skal have beskrevet funktionen, beskrevet hvilke kompetencer, der er brug for, her er det relevant at tænke på at få nogen til at søge lederstillinger. Vi mener vi har en stor opgave, med at få talt området op. Opgaven er 2 delt: at få kommunerne til at ansætte fysioterapeuter og at få fysioterapeuter til at søge stillingerne. Hvad gør vi? Afventer yderligere materiale til brug for indsatsen, Overveje netværksmøde ala Syddanmark (hvad er deres erfaringer). Invitere dem, der er i gang ind til et RB møde, afholde medlemsarrangement? Ansvarlige.????????????? Børneområdet: Målet for den politiske indsats er to - delt: Motorisk screening af førskolebørn. 45 minutters fysisk aktivitet dagligt i forbindelse med Folkeskolereformen. Der er opsat ambitiøse mål for hvad, der skal opnås. Det er vigtigt at politikerne får fortalt, hvor besparelserne ligger for kommunerne. Desuden skal vi være klar på, at vi ikke kan komme med alle løsninger og ikke har en skræddersyet løsning. Der er udarbejdet en meget detaljeret børnepakke som efter planen er sendt til de kommunale politikere og indlæg til pressen. Så opgaven er nu at følge op på indsatsen. Vi skal holde øje med pressen og den politiske dagsorden i kommunerne. Aftale op - følgende møder, hvor det giver mening. Det er en indsats, der koordineres kraftigt med den centrale indsats. Ansvarlige: Lise, Lisbet Jensen, Marjanne Nye jobs via beskæftigelsesreformen: Vi mangler viden inden for dette felt. Vi skal have flere data at byde ind med. Ikke nok at vi selv synes der er en god ide. Hvad ved vi om hvem og hvordan der arbejdes med det i kommunerne? Hvad er lige præcis vores faglige indgang til forløbene? Hvem er målgruppen? Hvordan brander vi, hvad vi kommer med af kompetence? Det er her som med hverdagsrehabilitering, at vi skal have beskrevet hvordan vi bruger vores kompetencer anderledes. Finde den sundhedsfaglige vej ind på området. Hvad gør vi? Der skal mere materiale frem, det arbejdes der med. Starte med at tale om området med relevante personer og blive klogere på hvad der sker her i regionen. Ansvarlige: Vi afventer yderligere fra sekretariatet. Sættes på dagsordenen igen. Fysioterapeuter i lægepraksis: Vigtigt område, ikke kun med begrundelsen at der visse steder er lægemangel, men fordi vi har nogle kompetencer, der skal i spil her. Desuden er det en bedre udnyttelse af samfundets ressourcer og bedre for borgeren, at komme til en fysioterapeut med det samme.

4 Der er tidligere afholdt møde med regionsrådsformand Jens Stenbæk om dette og emnet har været oppe på temamøder med praktiserende læger, i forbindelse med udarbejdelse af ny praksisplan. Vi snakker om, at vi fik opfattelsen på temamødet, at lægerne meget ser en logistisk udfordring i at ansætte fysioterapeuter. Hvad kan vi gøre? Sekretariatet arbejder på en pakke med forslag til modeller. Der er erfaringer fra Nordjylland, med at holde et medlemsmøde om emnet. Kunne vi invitere os til møder med lægerne i en udvalgt kommune? Kortlægge om der er nogle ansatte i Region Sjælland eller anden form for samarbejde. Vores opgave lige nu er at indhente mere viden på området og udtænke en strategi derefter. Det hænger meget sammen med kommunikation, dialog, netværk i kommunerne. Dette er et fokusområde i SU/praksisplan. Ansvarlige: Lise, Lars? Øvrige arbejdsopgaver og aktiviteter for regionsbestyrelsen. På vores RB møde 27/5 havde vi en indledende drøftelse om fremtidige indsatsområder, set i relation til tidligere og igangværende indsatser samt de tilkendegivelser, der kom til udtryk på generalforsamling Indsatserne centrerer sig om: Jobskabelse Se dette i et bredere perspektiv, vise mulighederne, lade medlemmerne fortælle de gode historier også om ansættelse i anderledes stillinger. Fokus på ledere, rekruttering af ledere, kan vi tage initiativ til en mentorordning? Bruge Lederrådet her. Dette område tilgodeses fuldt ud via de 4 regionale indsatser ovenfor. Fokus på medlemmernes arbejdsforhold i samtlige sektorer. Gøre politisk opmærksom på hvor det er galt, ex overbelægning, hvis det har betydning for fysioterapeuters arbejdsforhold. Det er en kerne opgave for en fagforening, at have opmærksomhed på medlemmernes arbejdsforhold. Vi skal sammen med det centrale led og de andre organisationer ytre os når de giver mening. Kontinuerligt arbejde med synlighed og kontakt både til medlemmerne og pressen. Ja klart. Fortsat fokus på psykiatrien i Region Sjælland. Vi følger området og benytter muligheder for at tale det op. Der er mere opmærksomhed på området generelt. Styrket fokus på praksissektoren (både dem indenfor og uden for OK), øge dialogen og kommunikationen i sektoren. Både blandt de praktiserende, men også til/fra Danske Fysioterapeuter. Hvordan kan vi arbejde med det lokalt?

5 Der skal arbejdes med det blandt de praktiserendes SU medlemmer og vi skal huske at alle skal inviteres med hvor det er muligt. I forbindelse med arbejdet med Praksisplan er der fokus på kommunikation. Dette skal gælde alle praktiserende. 1. Emner til orientering, drøftelse og stillingtagen. Regionsformand/ HB Nyt Fra HB: Lise orienterede om de sidste 2 HB møder. Vigtige emner har været: debat om optag på fysioterapeutuddannelsen, FTF kongres til november, hvor et stor emne bliver spørgsmålet om fusion FTF/LO. Vi har fået en ekstra delegeret (Lisbeth Schrøder) til kongressen, der arbejdes med ændret holdningspapir vedrørende valgfrihed på træningsområdet og endelig arbejdet med at definere grundlæggende sundhedsydelser i vores sundhedspolitik. Der henvises til referater på hjemmesiden: Spørgsmål til mødelisten: Der orienteres om møde 23/9 omhandlende fornyet indsats i forhold til lokalløn. Lise, Lisbet Jensen og Ellen Dahl Wessmann (TR, Holbæk Sygehus) deltager. Mødet er for alle organisationer og en del af OK 15 forhandlingerne. Aktuelt fra RF: Der har været 2 fysioterapeut stillinger på Psykiatrisygehuset i Slagelse slået op. Forlyder at der kommer flere. Fagbladet vil lave artikel om den nye arbejdsplads. Lise følger det. Skal vi have en NF i RB? Vores forretningsorden omtaler, at dette er op til bestyrelsen. Eneste opgave er at tage teten på det praktiske, hvis formanden pludselig får forfald. Der er ikke nogen automatik så som, at blive konstitueret regionsformand. Ej heller hverken økonomi eller tid. Lars konstitueres til posten. Regnskabsstatus Inc. Folkemødet: Der forelå 2. budgetopfølgning. Enkelte spørgsmål. Det ser fint ud. Vedrørende afregninger fra Folkemødet: de er ikke alle indkommet, men en fremskrivning tyder på at det holder sig inden for det forventede. 1.planlægning af Mini - fagfestival 2016, dato, sted, rammer. Planlægningsgruppe: Lise sætter gang i at arrangere med tovholder og annoncere efter planlægningsgruppe. Forventes afholdt oktober Stillingtagen til dialogmøde forår 2016: det er meget med 2 store arrangementer. Afventer hvor vi er med vores indsatser og om der skal arrangeres et større medlemsmøde. Praktiserende: Marjanne orienterede om at der skal være årsmøde for regionens praktiserende 18/11. Arbejdet med at udarbejde en ny Praksisplan er i gang. I den forbindelse er der afholdt 2 temamøder med henholdsvis praktiserende læger og kommunale fysioterapeuter - om samarbejde og berøringsflader til praksissektoren. Begge møder har været yderst positive med stor vægt på og tilkendegivelse fra alle parter, om optimal udnyttelse af kompetencer og fokus på forbedret kommunikation og dialog. TR: Malene og Line orienterede fra de sidste regionale TR møder. Der har været oplæg fra Karen Fischer Nielsen, sekretariatet om TR` s rolle overfor ikke-medlemmer, De dilemmaer der kommer her og om hvordan TR kan bidrage til at fortælle om fordelene ved at være medlem.

6 TR har inspireret hinanden til hvordan man introducerer nye medarbejdere på arbejdspladsen generelt og til hvordan de kan bruge deres TR. Et andet emne har været hvordan TR kan bidrage politisk til at få sat fysioterapi på dagsordenen. Der er en hård til også i kommunerne, med nedskæringer og sparerunder. Kommunerne har ikke helt budgetterne færdigforhandlet, men ex. skal Næstved spare 2 % kan formentlig klares ved naturlig afgang. Vi følger kommunerne. Nyt fra Hoved MED: Lisbet Jensen (sidder i Hoved Med på en FTF plads) orienterede om kommende besparelse i region Sjælland på sygehusområdet. Der skal i 2016 spares 675 mio./ i mio. Skyldes stort forbrug på medicinområdet og udenoms regionale aktiviteter. Der er ansættelsesstop, benhårde prioriteringer i arbejdsopgaver og der skal fyres medarbejdere. Der bliver ikke fyret fysioterapeuter, men primært sygeplejersker og FOA folk. Men det har under alle omstændigheder indvirkning på det samlede arbejdsmiljø, arbejdsglæde og på kvaliteten af arbejdet. Som inden for kommunerne følger vi besparelserne sammen med det centrale led og de andre organisationer. Arbejdsmiljø: Der afholdes regionalt møde 8/10. Sygefravær på arbejdspladsen. FTF:FTF, region Sjælland holder årsmøde 11.november. Lise deltager. Lise og Lisbeth Schrøder deltager som delegerede for Danske Fysioterapeuter i FTF`s kongres 18-19/11. Uddannelse Status uddannelsesreform: Arbejdet i de monofaglige uddannelsesgrupper er i gang, her sidder Lisbeth Schrøder som udpeget for Danske Regioner. Karen Langvad fra Danske Fysioterapeuter. Vi afventer med stor interesse den endelige reform. Aktuelt fra UCSJ: Der er udmeldt ny organisationsstruktur: Desuden er der udmeldt at samtlige Professionshøjskoler skal spare 2% de næste 4 år. Det kan få store konsekvenser for UCSJ, som har mange matrikler grundet vores særlige geografi. Områderne inden for uddannelsesområdet følges at uddannelsesudvalget på UCSJ og af FTF s uddannelsesnetværk. Sociale medier: Snak om brug af hjemmeside. Svært at bruge denne til korte oplysninger når vi er så godt i gang med Facebook. Men vigtig til referater og mere dybdegående emner. Vi vil gerne genoptage runden med gode fortællinger fra arbejdspladserne. Alle bedes holde øjnene åbne og opfordre til at sende ind. Arrangementspuljen: Der har ikke været flere ansøgninger, men der er forbrugt til valgmøde med Sundhedskartellet op til folketingsvalget, til ledernetværksmøde, der afholdes 4/9 samt til møde for ny Fraktion for ansatte i praksissektoren. Der er stadig penge i puljen. Der er nyligt annonceret. Opfølgning på sidste møde: Referat fra 27/5 endeligt godkendt. Noget til hjemmesiden: Der vil på baggrund af dette referat, vores papirer om de regionale indsatser samt artikler og politiske henvendelser vedrørende børneområdet blive udarbejdet politisk nyhedsbrev til hjemmesiden Evt.: Der skal være delegeret valg til PKA. Husk at opfordre medlemmerne til at stille op. Vigtigt at også de yngre interesserer sig for deres pension.

7 Der kommer intro dag for nyvalgte RB medlemmer og dem, der ikke før har deltaget. Meldes ud snarest. Vi beslutter at billederne på hjemmesiden er OK. Evaluering af dagsorden: Godt med vejledende tider på. Evaluering af mødet. God mødestyring og godt at bruge tavlen. Det giver variation i mødet. Vi havde en snak om vores arbejdsform, processer og vægtningen af diskussionerne. Dette som opfølgning på snak fra sidste møde. Et bestyrelsesmedlem tilkendegiver, at diskussionerne kan lukkes ned før og at mødet på den måde ikke behøver vare så længe. Andre tilkendegiver at det er vigtigt med tid til processerne og at der er plads til brainstorm, men at det samtidig er vigtigt med god mødeledelse. Vigtigt at tage de politiske diskussioner, hvis der skæres af, flytter diskussionerne til et andet forum. Dette punkt skal prioriteres på kommende møder. Dagsorden til næste møde: Foreløbige emner: Fortsat strategiplan Snak om besøg af fysioterapeuter, der arbejder med hverdagsrehabilitering og /eller børneområdet. Evt. i Holbæk. Lise og Line arbejder med det. Næste møde er 8.december. Ordstyrer til næste møde: Lisbeth Schrøder. Lise

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Den 8. april 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander(gik kl.12.00), Line

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook.

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjylland Dato for møde: 20. august 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 13. september 2013 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen(fra

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015

Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015 Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Marjanne den Hollander, Mette Johansen(indtil

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Mette Johansen(til kl. 12.00), Jytte Wagner(til

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/ Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/2-2019. Tilstede: Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth Schrøder

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Tilstede: 31 deltagere Pkt. 1. Velkomst. Regionsformand Lise Hansen bød velkommen og opfordrede alle til at stemme ved næstformandsvalget.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander,

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

Region Hovedstaden TR netværksmøde

Region Hovedstaden TR netværksmøde Region Hovedstaden TR netværksmøde Referat fra den 6. april 2016 Dagsorden 1)Velkomst og kort nyt fra Danske Fysioterapeuter 2) Stress - forebyggelse, håndtering og om at afhjælpe stress v/ Stressekspert

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Faggruppen for Ledere og mellemledere

Faggruppen for Ledere og mellemledere Faggruppen for Ledere og mellemledere Dag 1. Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet Velkomst v. Conni Kraul. Præsentation af deltagerne i gruppen. 2. Valg af ordstyrer og referent Rosa Demuth er

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 3.10.14, BT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 18.9.14, kl. 13-19 Mødet afholdes ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 4, 6000 Kolding.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 20-09-18 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11-10-18 Deltagere: Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 31. januar 2011 Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 [Dagsordens pkt. / Sagstype] L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 kl.8.30-15.00. Kost og Kræft, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. Vi starter med at byde velkommen til Lars Kristensen DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse:

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse: Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun. Afbud: Sandra Kollerup

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen

Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen Mødedato: Tirsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Kl.14.00. Kl.16.00 Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.02.2019 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, lokale I og II Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid

Læs mere

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjyllan Dato for møde: 14. marts 9-15 Dagsorden PKT 1: Valg af ordstyrer og referent PKT 2: Godkendelse af dagsorden. PKT 3: Opfølgning fra sidst

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Den 3. juni 2015 Kl. 8.30-15.00 på Sofiendalsvej 3, 9000 Aalborg Afbud Ulla Poulsen, Lars Kristensen, Christina Derosche og Janus Pill Christensen DAGSORDEN:

Læs mere

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter Lederstrategi November 2002 Danske Fysioterapeuter DANSKE FYSIOTERAPEUTERS LEDERSTRATEGI 1. Politik...3 2. Lederens rolle og ansvar...3 3. Strategi...5 4. Mål og handling...6 5. Evaluering...8 Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND Område bestyrelsen definerede på sit første møde en række problemfelter som medlemmerne slås med i hverdagen, og listede i den sammenhæng en

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Referat af Regionsbestyrelsesmøde Start: torsdag den 16. april 2009 kl. 9.00-16.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Generalforsamling region Sjælland 28.februar 2011

Generalforsamling region Sjælland 28.februar 2011 Fremmødte: 23 Generalforsamling region Sjælland 28.februar 2011 Velkomst: regionsformand Lise Hansen 1. Dirigent: Karen Dam Referent: Merethe Fehrend Karen Dam erklærede generalforsamlingen lovligt varslet.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til Hovedbestyrelsen 02-11-2009 09-0331/LE Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til stede: Susanne Engstrøm, formand, Christina Durinck, næstformand, Bente Bøhm (Region Hovedstaden), Susanne

Læs mere