TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008"

Transkript

1 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder Generelle bestemmelser 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed i henhold til 22, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 8. november 2007 om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder med senere ændringer (bekendtgørelsen) Boxer TV A/S (gatekeeper) tilladelse til anvendelse af fire landsdækkende, digitale tv-sendemuligheder (MUX 3-6) til brug for distribution af lyd- og billedprogrammer med videre. Tilladelsen udstedes for en periode af 12 år. Tilladelsen træder i kraft dags dato og udløber den 3. april MUX 3-5 vil kunne ibrugtages den 1. november 2009, og MUX 6 vil kunne ibrugtages den 1. november Senest to år inden tilladelsesperiodens udløb træffes beslutning om, hvorvidt der skal ske fornyet udbud af sendemulighederne, idet et sådant udbud senest skal være afsluttet og en ny tilladelse udstedt senest ét år før tilladelsesperiodens udløb. Mediesekretariatet Vognmagergade 10, København K Telefon: Direkte: Telefax: rtv@mediesekretariatet.dk CVR nr Bank: Jyske Bank Reg.nr Konto nr Gatekeeper er ikke udelukket fra, såfremt der skulle vise sig frekvensmæssig mulighed herfor, at tage enkeltsendemuligheder i brug før 1. november Nærværende tilladelse er udstedt efter forudgående afholdelse af et udbud ved skønhedskonkurrence, hvor gatekeeper er bedømt til bedst samlet at opfylde de i bekendtgørelsen fastlagte evalueringskriterier. Vilkårene i nærværende tilladelse er fastsat på baggrund af bekendtgørelsens generelle vilkår, som de fremgik af udbudsmaterialet i det forudgående udbud, og på baggrund af indholdet af gatekeepers ansøgning, jf. bekendtgørelsens 23, stk. 1.

2 2 3. Gatekeeper skal jf. bekendtgørelsens 1, stk. 4 og 3, stk. 1, finansiere, etablere og drive et sendenet til brug for distribution af lyd- og billedprogrammer mv. på de i punkt 1 nævnte sendemuligheder. Etablering og drift af sendenet kan ske på basis af aftale med et andet foretagende herom. 4. Sendemulighederne er sammensat som angivet i den af IT- og Telestyrelsen udarbejdede foreløbige kanalplan, jf. bilag 1 til bekendtgørelsen. Gatekeeper kan med udgangspunkt i den i ansøgningen fremlagte forretningsplan anmode IT- og Telestyrelsen om konkrete ændringer af kanalplanen, idet kanaler kan byttes mellem de enkelte sendenet, så længe kanalerne anvendes inden for de samme sendeområder, kanalerne i MUX 3 respekterer den regionale opdeling, der svarer til TV2 s nuværende regionale opdeling, og så længe kanaler, der indgår i SFN (Single Frequency Network), bevares som SFN. De tildelte kanaler i MUX 6 er først til rådighed for gatekeeper den 1. november 2010 og vil således først kunne indgå i en alternativ fordeling efter denne dato. Gatekeeper vil inden for de enkelte allotments alene kunne benytte de tilhørende kanaler, som angivet i kanalplanen, til etablering af hovedsendere og eventuelle hjælpesendere. Gatekeeper vil således ikke kunne benytte andre kanaler end dem, der er tilknyttet til de enkelte allotments, og som indgår i kanalplanen. Gatekeeper vil dog kunne anmode om at få tilladelse til etablering af sendere, som dækker geografiske områder af Danmark uden for de afgrænsede allotments, f.eks. på Læsø og Anholt. Gatekeeper vil i den forbindelse kunne anmode om at få tildelt sendemuligheder på andre kanaler, end dem der er indeholdt i kanalplanen. Tilladelse til sendemuligheder uden for de i udbuddet tildelte allotments vil alene kunne gives, hvis det efter en nabolandskoordinering viser sig at være muligt. 5. Sendemulighederne skal udnyttes i overensstemmelse med internationale og bilaterale aftaler samt inden for rammerne af denne tilladelse og de af IT- og Telestyrelsen udstedte frekvenstilladelser.

3 3 Kanalplanen vil i tilladelsesperioden kunne ændres som følge af nye internationale forpligtelser. Det indebærer, at gatekeeper evt. vil kunne blive nødt til at skifte sendekanaler. Eventuelle omkostningerne hertil vil skulle bæres af gatekeeper. Rammerne for udnyttelse af kanalplanen følger af Geneve06-aftalen, de bilaterale aftaler og koordineringen med nabolande af konkrete sendepositioner. 6. IT- og Telestyrelsen udsteder efter ansøgning fra gatekeeperen tilladelse til anvendelse af frekvenserne knyttet til distributionstilladelsen. Gatekeeper skal snarest muligt indsende ansøgningen til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristikker. IT- og Telestyrelsen vil derefter foretage en vurdering af muligheden for idriftsættelse af den ønskede sender og nødvendigheden af koordinering med nabolandene, inden IT- og Telestyrelsen kan udstede frekvenstilladelse. Der skal betales frekvensafgift til IT- og Telestyrelsen i henhold til frekvenslovgivningens bestemmelser. Vilkår om dækning og udbygning af net samt antal kanaler 7. Sendenettet, der omfatter MUX 3-5, skal som anført i gatekeepers ansøgning, senest den 31. december 2009 være fuldt udbygget. Sendenettet skal opbygges, så der for alle sendemuligheder, når sendenettet er fuldt udbygget, vil være tale om en teoretisk beregnet befolkningsmæssig dækning på mindst 97 pct. af befolkningen for hver enkelt sendemulighed, baseret på stationær modtagelse med udvendigt anbragte retningsantenner beregnet efter den i bilag 2 til bekendtgørelsen angivne beregningsmetode. For MUX 6, som gatekeeper vil benytte til distribution til mobil-tv, skal dækningen pr. 30. september 2011 ved indendørs dækning til håndholdt modtager med en antenne i 1,5 m højde og 95 % stedsandsynlighed være minimum 37 pct. Indholdet i mobil-tv skal svare til det i ansøgningen beskrevne. For MUX 6, som gatekeeper vil benytte til distribution til mobil-tv, skal gatekeeper på gennemsigtige og ikke-diskriminerende vilkår: a) stille minimum 15 pct. af kapaciteten, målt i båndbredde, i den pågældende sendemulighed til rådighed for udsendelse af public service-indhold fra DR

4 4 b) stille minimum 35 pct. af kapaciteten, målt i båndbredde, i den pågældende sendemulighed til rådighed for andre operatører på wholesale-basis. 8. Etablering og opbygning af de enkelte MUX skal ske efter den i gatekeepers ansøgning oplyste plan herfor. 9. I henhold til gatekeepers ansøgning skal gatekeeper distribuere 9 kanaler i MUX 3 og 10 kanaler i henholdsvis MUX 4 og MUX 5, i alt 29 kanaler Antallet af kanaler er opgjort som det mulige antal af samtidige 24-timers SDTV-kanaler. Vilkår om udbud af kanaler og programmer 10. Gatekeepers distributionsvirksomhed på sendemulighederne skal fra november 2009 omfatte udsendelse af en kanal, opdelt på mindst syv regionale områder med hver sine lokale/regionale nyhedsudsendelser, såfremt en sådan kanal eksisterer, og såfremt foretagendet bag en sådan kanal ønsker at lade sig distribuere mod betaling af en forholdsmæssig andel af gatekeepers distributionsomkostninger samt et rimeligt dækningsbidrag. Ved eventuel brugerbetaling af kanalen indgås på forretningsmæssige vilkår aftale mellem parterne herom, herunder om dækning for gatekeepers omkostninger forbundet med kundehåndtering m.v., jf. 4, stk. 1 i bekendtgørelsen. I henhold til gatekeepers ansøgning planlægger gatekeeper at distribuere SBS Net. 11. Gatekeepers distributionsvirksomhed skal i henhold til bekendtgørelsens 4, stk. 2, omfatte udsendelse af mindst én nabolandskanal, der kan variere fra landsdel til landsdel. Ved en nabolandskanal forstås en public service-kanal eller en bred reklamefinansieret kanal fra enten Sverige, Norge eller Tyskland. Nabolandskanalen skal placeres i den for seerne billigste programpakke. 12. Gatekeepers udbud af programmer skal udover de i punkt 10 og 11 nævnte kanaler i et omfang, der dækker en betydelig del af det samlede kanaludbud, indeholde et bredt udvalg af programmer inden for følgende fem programkategorier: underholdningsprogrammer, nyhedsprogrammer, musikprogrammer, populærvidenskabelige programmer og sportsprogrammer.

5 5 I henhold til gatekeepers oplysninger i ansøgningen skal de fem programkategorier udgøre mere end 50 pct. at den samlede udbudte programflade, og hver kategori vil udgøre mindst 5 pct. at den samlede udbudte programflade. Gatekeeper skal i henhold til sin ansøgning endvidere udsende 4 underkategorier inden for de føromtalte programkategorier, hver med mindst 5 pct. af den samlede udbudte programflade, og 3 nye kategorier, der ligeledes hver udgør 5 pct. af den samlede udbudte programflade. Gatekeeper skal endelig distribuere mindst to nye kanaler, som ikke blev distribueret på det danske marked på ansøgningstidspunktet. 13. Gatekeeper skal endelig udbyde kanaler og programpakker mv. af en karakter og i et omfang, der svarer til det oplyste i ansøgningen, ligesom den gennemsnitlige pris for kanalerne, der udbydes i programpakker, ikke i tilladelsesperioden må overstige den pris, der er oplyst i ansøgningen. Prisen kan dog reguleres på grundlag af udviklingen i forbrugerprisindekset. Gatekeeper har i ansøgningen oplyst, at ville tilbyde: minimum 3 individuelle kanaler, som seerne kan vælge uden krav om tilknytning til programpakker minimum 16 programpakker en gennemsnitlig pris pr. kanal i programpakkerne på maksimalt kr. 17, Hvis en high-pay kanal indgår i en pakke, må der kun indgå andre high-pay kanaler i pakken. High-pay kanaler, tilbudt i pakker eller enkeltvis, må højst udgøre 25 pct. af gatekeepers samlede kapacitet, målt i båndbredde. Ved en high-pay kanal forstås en tv-kanal, som koster seerne over 30 kr. pr. måned (dvs. inklusiv moms og rettighedsafgifter), hvis den tilbydes seerne enkeltvis, eller som indgår i prisen for en pakke med mere end 30 kr. pr. måned. De 30 kr. er opgjort i ultimo 2007 prisniveau, og reguleres på grundlag af udviklingen i forbrugerprisindekset. 15. Gatekeeper skal tilbyde nye digitale tjenester som beskrevet i ansøgningen. Vilkår om tekniske parametre, kryptering, standarder mv. 16. Gatekeepers digitale distribution skal finde sted ved anvendelse af de i ansøgningen oplyste tekniske parametre.

6 6 17. Gatekeeper skal efterleve de i bilag 3 til bekendtgørelsen anførte krav om teknisk billedkvalitet i de distribuerede billedprogrammer og tilstræbe at efterleve de i bilaget nævnte målsætninger. Dette gælder dog ikke for så vidt angår billedprogrammer, der distribueres som mobil-tv. 18. Gatekeeperen skal benytte MPEG-4 Part 10/AVC til billedkodning. Dette krav gælder dog ikke for billedprogrammer, der distribueres som mobil-tv. Ved fremkomsten af nye og mere effektive kodningsteknologier kan gatekeeper med Radio- og tv-nævnets godkendelse ændre kodningen. 19. Gatekeeper skal, i det omfang der benyttes kryptering af tv-signalerne, ved krypteringen anvende en fælles europæisk krypteringsalgoritme, der er udarbejdet af og administreres af en anerkendt europæisk standardiseringsorganisation, pt. ETSI, jf. bilag VI til Europa-parlamentets og Rådets direktiv 2002/22/EF af 7. marts 2002 om forsyningspligt og brugerrettigheder i forbindelse med elektroniske kommunikationsnet og tjenester (forsyningspligtdirektivet). 20. Såfremt gatekeepers distributionsvirksomhed omfatter interaktive applikationer, skal gatekeeper benytte en programmeringsgrænseflade for applikationer (API), der er udarbejdet og administreres af en anerkendt europæisk standardiseringsorganisation. En oversigt over sådanne standarder findes i Europa-Kommissionens liste over standarder og specifikationer for elektroniske kommunikationsnet og tjenester samt dertilhørende faciliteter og tjenester. Listen offentliggøres i De Europæiske Fællesskabers Tidende og kan ses på Kommissionens hjemmeside. Gatekeeper skal benytte samme API for alle de pågældende sendemuligheder, og samme API, som benyttes af I/S DIGI-TV. 21. Gatekeeper skal udover de i punkt 19 og 20 nævnte tilfælde benytte åbne standarder, der er udarbejdet og administreres af en anerkendt europæisk standardiseringsorganisation. Vilkår om samarbejde om EPG og information 22. Gatekeeper skal samarbejde med DR og TV 2/DANMARK (I/S DIGI-TV) om specifikation for det modtagne signal og modtagere, om etablering af en fælles simpel elektronisk programguide (EPG) samt om kundebetjening, f.eks. i form af etablering af et fælles kundecenter.

7 7 23. Gatekeeper skal endvidere samarbejde med relevante parter om samordning af informationsindsatsen i forbindelse med udbygningen af jordbaseret digitalt tv og lukningen af analogt tv i 2009, for at sikre a) at producenter og forhandlere i videst muligt omfang kan tilfredsstille efterspørgslen efter udstyr til modtagelse af jordbaseret digitalt tv b) at forbrugerne modtager relevant information om overgangen til digitalt tv c) at forbrugerne modtager oplysninger om begrænsninger ved forskellige typer af udstyr i relation til eventuel fremtidig kryptering af de digitale signaler, ændring i anvendt billed- og lydkodning o.a. d) at forbrugerne modtager den bedst mulige rådgivning i tilfælde af problemer med den digitale modtagelse. Vilkår om konfliktløsningsmekanisme 24. Gatekeeper skal med udgangspunkt i den af gatekeeper i ansøgningen foreslåede konfliktløsningsmekanisme for løsning af uoverensstemmelser mellem gatekeeper og I/S DIGI-TV om samarbejdet aftale en endelig konfliktløsningsmekanisme med I/S DIGI-TV. Gatekeeper skal orientere Radio- og tv-nævnet om indgåelsen af aftalen med I/S DIGI-TV, herunder om aftalens indhold. I tilfælde af manglende enighed mellem parterne om en konfliktløsningsmekanisme træffer Radio- og tv-nævnet beslutning om etablering af en sådan. Ændringer af tilladelsen 25. Gatekeeper skal forudgående orientere Radio- og tv-nævnet om alle ændringer i programudbuddet, herunder ændringer i pakettering. Alle væsentlige ændringer skal forhåndsgodkendes af Nævnet. Ved væsentlige ændringer i programudbuddet forstås (eksempelvis) udskiftning også i pakker af en kanal med en ny kanal i en anden hovedkategori/genre, eller ophør af distribution af sådanne typer af kanaler eller programmer, som ifølge ansøgning og tilladelse forudsættes at indgå i det samlede programudbud. Nævnets kompetence til at godkende væsentlige

8 8 ændringer i programudbuddet gælder også i det tilfælde, hvor det foretagende, der står bag den kanal, der indeholder lokale/regionale nyhedsudsendelser, ikke længere ønsker at lade sig distribuere via gatekeeper på de angivne vilkår. 26. Ændringer i gatekeepers muligheder for at fungere uafhængigt af aktører, der har interesser på det danske tv-marked skal forelægges for Radio- og tv-nævnet før gennemførelsen. Nævnet indhenter som grundlag for sin afgørelse en udtalelse fra Konkurrencestyrelsen. Med ændringer forstås ændringer i eksisterende ejerskabskonstruktioner, erhvervelse af aktiebesiddelser over 5 pct. og andre former for erhvervelse af indflydelse, f.eks. via aftaler, bestyrelsesposter, økonomiske interesser m.v., der øger gatekeepers tilknytning til andre aktører på et dansk tvmarked. 27. Også ændringer af andet end programplaner mv., der indgår som et vilkår i tilladelsen, skal oplyses til Radio- og tv-nævnet, der skal godkende væsentlige ændringer forinden gennemførelsen. Overdragelse/salg af tilladelsen 28. Gatekeeper skal i henhold til bekendtgørelsens 24 inden eventuelt salg af tilladelsen eller helt eller delvist salg af det selskab eller lignende, hvortil tilladelsen er udstedt (gatekeeper), afgive oplysninger herom til Radio- og tv-nævnet. Nævnet vurderer, om vilkårene og forudsætningerne for tilladelsen, herunder indholdet i ansøgningen om tilladelse, fortsat vil være opfyldt efter et eventuelt salg og træffer herefter efter indhentet udtalelse fra Konkurrencestyrelsen afgørelse om, hvorvidt salget kan godkendes. Tilsyn og sanktioner 29. Radio- og tv-nævnet fører i henhold til bekendtgørelsens 25, stk. 1, tilsyn med gatekeepers distribution af lyd- og billedprogrammer mv. i medfør af tilladelsen. Nævnet påtaler i henhold til radio- og fjernsynslovens 41, nr. 2, overtrædelser af radio- og fjernsynsloven, bestemmelser fastsat efter loven samt vilkår fastsat i forbindelse med udstedelsen af tilladelsen.

9 9 30. Gatekeeper kan ved overtrædelse af de vilkår, som tilladelsen er meddelt på, pålægges bod i henhold til den af såvel gatekeeper som Radio- og tv-nævnet underskrevne bodsaftale, jf. bekendtgørelsens 26, stk. 1, jf. 14. Underskrevet bodsaftale er vedlagt som bilag til nærværende tilladelse. 31. Tilladelsen kan i henhold til bekendtgørelsens 26, stk. 2, inddrages af Radio- og tv-nævnet, hvis gatekeeper overtræder loven eller bestemmelser fastsat efter loven, såfremt en overtrædelse er grov eller overtrædelserne er ofte gentagne. Tilladelsen kan endvidere inddrages, hvis gatekeeper tilsidesætter de vilkår, som tilladelsen er meddelt på, eller hvis gatekeeper i forbindelse med afgivelsen af ansøgningen og udstedelsen af tilladelsen har afgivet urigtige oplysninger. Gatekeepers årlige redegørelser og årsregnskab 32. Gatekeeper skal hvert år senest den 1. maj til Radio- og tv-nævnet indsende en redegørelse for det foregående kalenderår, der indeholder oplysninger om opfyldelsen af kravene i distributionstilladelsen, herunder udbygning af sendenettet mv.. Redegørelsen skal første gang indsendes den 1. maj 2009 for perioden 4. april til 31. december I redegørelsen skal bl.a. indgå: Oplysninger om opbygning af sendenettet, herunder om den opnåede dækning for de enkelte sendemuligheder jf. den i bilag 2 til bekendtgørelsens angivne beregningsmetode. Oplysninger herom skal indsendes til Nævnet hvert år indtil dækningen på alle sendemuligheder er mindst 97 pct. eller evt. den højere dækning, der fremgår af ansøgningen Oplysning om programindholdet jf. vilkårene i tilladelsen, idet ansøgers planer for programindholdet sammen med minimumskravene vil indgå som vilkår for tilladelsen. Oplysning om det samlede antal tilbudte tv-kanaler, pakettering og prissætning, herunder eventuelle muligheder for valg af individuelle kanaler og prissætning heraf. Eventuelt oplysning om antallet af kanaler, der sendes helt eller delvis i høj billedkvalitet (HDTV). Oplysning om udvikling og udsendelse af nye digitale tjenester Oplysning om mobil-tv efter DVB-H standarden, herunder om opbygningen af sendenettet i henhold til ansøgningen.

10 Gatekeeper skal hvert år senest den 1. maj til Radio- og tv-nævnet indsende årsregnskab for det foregående kalenderår. Årsregnskab skal første gang indsendes den 1. maj 2009 for perioden 4. april til 31. december Christian Scherfig formand / Jette Fievé nævnssekretær

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder BEK nr 1287 af 08/11/2007 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-18229-119 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1325 af 30/11/2007

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder 29. juni 2007 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder I medfør af 3, stk. 3, og 4, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder 2007-Bekendtgørelse Model A: Gatekeeper får alle sendemuligheder Model B: DigiTV beholder én sendemulighed Bemærkninger Kapitel 1. Udbudsgenstand Kapitel 1. Udbudsgenstand 1. Radio- og tv-nævnet udbyder

Læs mere

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 8. marts 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K 27. august 2013 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer

Læs mere

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen 29. august 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Att: adm. Direktør

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder BEK nr 1183 af 31/10/2017 Udskriftsdato: 27. februar 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03200 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1441 af 08/12/2017 Bekendtgørelse

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr.: 2014-002802 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk EMBEDSMANDSUDVALGET FOR DIGITALT TV København den 6. februar 2007 Høring af sekretariatsudkast til rapport fra Embedsmandsudvalget vedrørende udbud af digitalt tv Mediesekretariatets første udkast til

Læs mere

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006 MEDIESSEKRETARIATET NOTAT Den 25. oktober 2006 Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen...1 1. Forudsætninger for DTT i Danmark...1 Antal sendemuligheder

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder København den 27. marts 2008 Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder Grundlag I henhold til 18, stk. 1 i bekendtgørelse nr. 1287 af 8. november 2007 om

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 21. december 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV

Læs mere

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 Udvalget har bedt Rambøll regne på de forretningsmæssige muligheder for en DTTgatekeeper ved varierende antal MUX til rådighed. Som nævnt vil

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 1287 af 8. november 2007 om Radio- og tvnævnets udbud af jordbaserede

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler Den 15. maj 2017 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 Att.:

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 27. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 18. december 2013 Sagsnr.: 2013-021914 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur.

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår:

Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår: Den 1. september 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Bilag 1.1: Forretningsplan Template

Bilag 1.1: Forretningsplan Template Bilag 1.1: Forretningsplan Template Generel Vejledning Alle økonomiske tal skal dokumenteres i DKK 2007-kroner Hvor der skal angives årlige tal for investeringer, driftsomkostninger dækning eller andet

Læs mere

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Forretningsplan Template Fortroligt=Rødt 1. Generel virksomhedsbeskrivelse 1.1 Mission 1.2 Formål / mål 1.3 Markedsdefinition

Læs mere

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 31. oktober 2014 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 26. august 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

Nabolands-tv i dansk digitalt tv

Nabolands-tv i dansk digitalt tv Nabolands-tv i dansk digitalt tv Eri k No r d a h l Sv e n d s e n Mediesekretariatet, Styrelsen för Bibliotek og Medier DTT i Danmark Distributionen af tv digitaliseres på alle platforme. På satellit

Læs mere

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Bemærk: Danske ansøgere skal anvende gyldig NemID i forbindelse med

Læs mere

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8 NOTAT Medier 28. maj 2014 Kommenteret høringsnotat om MUX 8 Det følger af medieaftalen for 2012-2014, at det ottende digitale tvsendenet skal udbydes til en kommerciel distributør til mere digitalt tv,

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby RADIO- OG TV-NÆVNET Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby I henhold til SBS TV A/S programtilladelse af 2. oktober 2006, skulle

Læs mere

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet Bilag 2 Radio- og tv-nævnet 8. juni 2012 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet 2012 rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3369 Radio- og

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FM5 A/S H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att. Jim Receveur Radio- og tv-nævnet 26. juni 2014 Sagsnr.: 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark Tele Danmark A/S Reguleringsforhold Att: Peter Engsig-Karup Nørregade 21, B.216 0900 København C Vores reference: Sagsbehandler: Dato: 13154-18 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til

Læs mere

2. Gatekeeper skal jf. bekendtgørelsens 4, stk. 1, etablere, drive og afholde udgifter til sendenettet til brug for distribution af digital radio.

2. Gatekeeper skal jf. bekendtgørelsens 4, stk. 1, etablere, drive og afholde udgifter til sendenettet til brug for distribution af digital radio. Radio- og tv-nævnet Digital Radio Teracom A/S Banestrøget 21 2630 Taastrup Att. Lars Kierkegaard H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 20. december 2016

Læs mere

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv.

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K BILAG 4 Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København K T +45 3520 3040 www.dr.dk Peter Kyhl D +45 3520 8013 F

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 7. maj 2015 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Ulf Lund Boxer TV

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder 20. december 2017 Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr.

Læs mere

FRA ANALOG TIL DIGITAL

FRA ANALOG TIL DIGITAL Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 29 Offentligt Kulturudvalget, Christiansborg den 28. oktober 2009 Generaldirektør Kenneth Plummer, DR Specialkonsulent Carsten Corneliussen, DR Medier Distribution/DIGI-TV

Læs mere

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv.

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. NOTAT 9. juni 2009 Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. Indledning Det fremgår af tillægsaftalen af 9. januar 2009 om omstruktureringsplan for TV 2/DANMARK og

Læs mere

Senest opdateret 5. februar 2018

Senest opdateret 5. februar 2018 Senest opdateret 5. februar 2018 Spørgsmål og svar til udbud af distributionstilladelse til DTT Radio- og tv-nævnet Svar på spørgsmål med relation til frekvenslovgivning mv. er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Udkast 17. maj 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark

Læs mere

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H)

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) 2 Indholdsfortegnelse 1 Sammendrag...2 2 Forudsætninger i udbuddet...3 3 Grundlag for dækningsberegninger...4 4 Beregnet dækningsgrad...5 1 Sammendrag Udsendelse af

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark SONOFON A/S Att: Allan Koch Frederikskaj 1780 København V Vores reference: Sagsbehandler: Dato 13154-17 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade Vejle. Att: Claus Nielsen

VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade Vejle. Att: Claus Nielsen VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade 35 7100 Vejle Att: Claus Nielsen RADIO- OG TV-NÆVNET 2. juli 2009 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:3373 3334 Anmodning

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark.

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark. IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø Att: Thomas Woldiderich digitalt-tv@itst.dk København, d. 23. oktober 2006 J.nr. cc/nkp/672 Høring over analyse af alternative anvendelser af det

Læs mere

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark IT- og Telestyrelsen, den 23. december 2009 Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I GSM-tilladelsen af 23. januar

Læs mere

Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T)

Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T) Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T) 2 Indholdsfortegnelse 1 Sammendrag...2 2 Forudsætninger i udbuddet...2 3 Grundlag for dækningsberegninger...3 4 Beregnet dækningsgrad...4 1 Sammendrag Udsendelse af

Læs mere

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Jette Fievé Chefkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 33 jfi@slks.dk www.slks.dk Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til distribution af digital radio i DAB-blok 1

Læs mere

Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) i høring.

Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) i høring. Notat Høringsnotat for bekendtgørelse af udbud af DTT-sendemuligheder 8. november 2017 Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1)

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1) BEK nr 1366 af 25/11/2016 Udskriftsdato: 16. maj 2019 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr 2016-10005 Senere ændringer

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 5. september 2007

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 5. september 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura København den 5. september 2007 Klage over tv-reklame for Wupti.com sendt på TV 2 Allan Kok har ved mail af 18.

Læs mere

Mediesekretariatets høringsmøde d. 9/9-08

Mediesekretariatets høringsmøde d. 9/9-08 Mediesekretariatets høringsmøde d. 9/9-08 UHF sendenettet Fordelingsnettet Princippet med hostbroadcaster Principmodel for opkobling til DIGI-TV Princippet for den økonomiske afregningsmodel for så vidt

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 8. december 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 27. oktober 2011

Læs mere

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1 Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1 1) Spørgsmål: I bilag 2 i udbudsmaterialet er bl.a. vist parametre for definition af dækning i forskellige områder. Er det korrekt at antage,

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011, foretages følgende ændringer: 1.

Læs mere

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed M I N I S T E R I E T 17. december 2003 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1 Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København.

Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København. Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København. Radio- og tv-nævnet har i december måned 2006 afsluttet et udbud af lokal-tv på følgende

Læs mere

Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet

Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet Kolofon Udgivet af: Kulturministeriet, april 2007 Forside: e-types A/S Udbud af digitalt tv er udarbejdet af et embedsmandsudvalg

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18141 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber

Læs mere

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Kommenteret høringsoversigt 20. december 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Den danske telemyndighed iværksatte den 28. oktober

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Bilag 1: Ansøgning 1 Bilag 1: Ansøgning Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Oplysninger i ansøgningen bedes følge rækkefølgen som nedenfor angivet. Det bedes

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 62 af 11/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 27. december 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 15/01062 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om den

Læs mere

Danmarks Digital TVs DTT ansøgning

Danmarks Digital TVs DTT ansøgning Danmarks Digital TVs DTT ansøgning Danmarks Digital TVs DTT ANSØGNING - BILAG TIL SKEMAET 1. ANSØGNING I UDBUDSMATERIALET forretningsplan TELENORS ERFARING OG KOMPETENCE KONKURRENCEFREMMENDE TILTAG indleveret

Læs mere

I de følgende afsnit beskrives afgiftsgrupperne, og der gives eksempler på konkrete beregninger.

I de følgende afsnit beskrives afgiftsgrupperne, og der gives eksempler på konkrete beregninger. Notat Beregning af frekvensafgifter Generelt om beregning af afgiftsstørrelser for frekvenstilladelser Afgiftsmodellen tager udgangspunkt i de udstedte båndbredder (samlet set for alle tilladelser) i de

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Juni 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark www.ens.dk

Læs mere

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Energistyrelsen opkræver frekvensafgifter i henhold til 50 i lov om radiofrekvenser. Afgifternes størrelse og opkrævning fastsættes årligt på finansloven. For

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S M I N I S T E R I E T BILAG 5 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk.

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 15. december 2014 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

De Europæiske Fællesskabers Tidende

De Europæiske Fællesskabers Tidende 17.9.2002 L 249/21 KOMMISSIONENS DIREKTIV 2002/77/EF af 16. september 2002 om konkurrence på markederne for elektroniske kommunikationsnet og -tjenester (EØS-relevant tekst) KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE

Læs mere

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Se høringsliste Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3395 4200 slke@slke.dk www.slks.dk 26. september 2016 Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel

Læs mere

4. februar Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1

4. februar Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1 4. februar 2015 Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1 Kulturstyrelsen udsendte den 16. december 2014 en høring over modeller

Læs mere

9330 Dronninglund Postboks 462 Boulevarden Aalborg. København den 22. august 2005

9330 Dronninglund Postboks 462 Boulevarden Aalborg. København den 22. august 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Radio Ellekær 2.Aalborg Kommune Trangetvej 14 Borgmesterens Forvaltning 9330 Dronninglund Postboks 462 Boulevarden 13 9100 Aalborg København den 22. august 2005 Klage fra Radio Ellekær

Læs mere