Tilsynsrapport Dragør Kommune. Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynsrapport Dragør Kommune. Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg"

Transkript

1 Tilsynsrapport Dragør Kommune Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg Uanmeldt tilsyn November 2016

2 INDHOLD 1.0 Formalia Samlet Tilsynsresultat Tilsynets anbefalinger Datagrundlag Tilsynets formål Indhold og metode Vurderingsskala Præsentation af BDO 12

3 2 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for en række faktuelle oplysninger om tilsynsbesøget (herunder deltagere og tidspunkt) samt det samlede tilsynsresultat, begrundelse for tilsynsresultatet, bemærkninger og anbefalinger. Herefter indeholder rapporten de data, som tilsynet har indsamlet ved hhv. interviews og observationer og ved gennemgang af dokumentation. For hvert tema foretager de tilsynsførende en vurdering ud fra den indsamlede data og øvrige indtryk. Disse vurderinger ligger til grund for den samlede vurdering, der som nævnt optræder indledningsvist i rapporten. Sidste del af rapporten indeholder en kort beskrivelse af formål og metode samt kontaktoplysninger til BDO. Tilsynet er altid udtryk for et øjebliksbillede og skal derfor vurderes ud fra dette.

4 3 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP FORMALIA Leverandørens navn Dragør Pleje Omsorg Leder Jeanet Mouritzen Dato og tidspunkt for tilsynsbesøg 30. november 2016 Datagrundlag I tilsynet indgår borgere, som er tilfældigt udvalgt. Dataindsamlingen er foretaget ved gennemgang af borgernes sundhedsfaglige dokumentation, observationer af borgerne og deres bolig samt interview med henholdsvis borgere og medarbejdere. Tilsynet har interviewet 3 borgere. Borgerne har givet tilsagn om deltagelse i tilsynet. Tilsynet har desuden gennemført interview med to medarbejdere: To social- og sundhedshjælpere Den ene medarbejder svarede for to borgere. Leder har afslutningsvis modtaget en foreløbig tilbagemelding på tilsynet. Tilsynsførende Manager Kirsten Marquardsen, sygeplejerske, MHM

5 4 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP SAMLET TILSYNSRESULTAT BDO har på vegne af Dragør Kommune gennemført et uanmeldt tilsyn med den private leverandør af pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg. Leder oplyser, at hun har overtaget det private firma, som tidligere betjente Dragør Kommunes borgere under navnet Omsorgsplejen, men som nu er lukket. Firmaet betjener i dag 39 borgere. Leder har siden starten i sommer fået et godt samarbejde med Dragør Kommunes visitation. Leder oplyser endvidere i forhold til dokumentation, at den udgør en udfordring for nogle medarbejdere, idet en del af dem ikke har den store erfaring hermed. Flere medarbejdere videresender således deres observationer til leder på SMS, hvorefter denne skriver det ind i borgers journal. Der arbejdes med borgermapper, som ligger i borgernes hjem. Her signerer medarbejderne, når de går efter et besøg. På baggrund af det indsamlede datamateriale og den efterfølgende analyse heraf, vurderer BDO, at forholdene hos Dragør Pleje Omsorg kan karakteriseres som Jævnt tilfredsstillende Den sundhedsfaglige dokumentation er generelt mangelfuld. Borgerne får den pleje og omsorg og hjælp til praktisk støtte, som de har behov for. Borgerne oplever tilfredshed med kvaliteten i den personlige pleje og hjælpen til praktisk støtte. Der er generelt sammenhæng mellem den hjælp, som borgeren modtager, og borgerens behov for hjælp. En borger bør dog revisiteres. Tilsynet vurderer, at medarbejderne generelt er kompetente og har indsigt i borgernes behov for pleje og praktisk hjælp. Det er dog samtidig tilsynets oplevelse, at enkelte medarbejdere mangler viden om borgers helhedssituation og helbredstilstand. Der kan overalt konstateres en god hygiejnisk tilstand. Medarbejderne har relevante overvejelser i forhold til den sundhedsfremmende og forebyggende indsats. Det er tilsynets oplevelse, at medarbejderne har opmærksomhed på borgernes individuelle resurser, og medinddrager disse i hverdagens praksis. Den daglige kommunikation med medarbejderne opleves af borgerne som respektfuld og anerkendende.

6 5 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP 2.1 TILSYNETS ANBEFALINGER Tilsynet giver anledning til følgende anbefalinger i forhold til den fremadrettede udvikling: Anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at Dragør Pleje Omsorg igangsætter initiativer, der sikrer, at medarbejderne i endnu højere grad er bevidste om tilbagemeldingspligten ved ændringer i borgernes behov for hjælp, således at borgeren er korrekt visiteret. 2. Tilsynet anbefaler, at Dragør Pleje Omsorg sikrer, at dokumentationen er opdateret, således at borgernes aktuelle tilstand, helbredsoplysninger og behov fremgår. 3. Tilsynet anbefaler, at Dragør Pleje Omsorg i højere grad sikrer, at medarbejderne introduceres og oplæres i at oprette og vedligeholde dokumentationen, således at den fremstår opdateret med beskrivelser af borgernes helbredstilstand, hjælpebehov, ressourcer og handleanvisende plejeplan.

7 6 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP DATAGRUNDLAG På de følgende sider præsenteres resultaterne af dataindsamlingen i relation til hvert målepunkt samt generelle bemærkninger til hvert mål. I henhold til 83, vejledning nr. 2, til Serviceloven Mål 1 Der er sammenhæng mellem den visiterede hjælp og borgerens behov Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Der foreligger plejeplaner hos borgerne i overensstemmelse med de bevilgede ydelser. Observation X I et tilfælde observerer tilsynet ikke sammenhæng mellem den hjælp, som borgeren er bevilget, og borgerens tilstand, idet borger er visiteret til en ernæringsindsats, som borger ikke modtager. Borger X Borgerne vurderer, at den tildelte hjælp svarer til behovet. En borger giver dog udtryk for, at hun ikke udnytter den hjælp til ernæring, som hun er tildelt til middag, idet hun helst selv vil tilberede sin mad, så den er frisk, når hun skal spise den. Medarbejder X Medarbejderne kan redegøre for omfang og indhold i den bevilligede hjælp. Personlig pleje - Sammenhæng mellem visitation og leverede pleje og omsorg i henhold til Servicelovens 83 samt kommunens kvalitetsstandarder Mål 2 Der er sammenhæng mellem visitation og leveret pleje og omsorg Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Plejeplanerne giver generelt ikke et samlet overblik i hjemmet og signalerer ikke, hvilke særlige indsatser og behov borgeren har. Hos de borgere, der modtager hjælp til daglig pleje, bør den personlige pleje beskrives mere handlevejledende og individuelt med udgangspunkt i borgerens ressourcer, udfordringer og vaner. Hos den ene borger, som har afasi, bør det fx fremgå, hvordan kommunikationen med denne bedst lykkes ved at have øjenkontakt, udvise ro og afvente svar. Hos de to andre borgere bør det ligeledes fremgå af dokumentationen, hvordan der ydes psykisk pleje og omsorg, idet begge er sårbare og i krise. Her bør der tillige oprettes relevante handleplaner. Observation X De borgere, tilsynet har besøgt, syner velplejede.

8 7 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP Borger X Alle borgere, som modtager hjælp til personlig pleje og omsorg, giver udtryk for stor tilfredshed med kvaliteten af hjælpen. Ægtefælle til en borger fortæller, at de er meget glade for at modtage hjælpen fra faste medarbejdere, som har sat sig ordentligt ind i, hvordan hjælpen til hans ægtefælle skal ydes. Borgerne oplever og værdsætter, at medarbejderne er meget præcise og kommer til de aftalte tidspunkter. Medarbejder X Medarbejderne kan overordnet redegøre for den faglige indsats i forhold til hjælpen til personlig pleje. Det er dog samtidig tilsynets oplevelse, at ikke alle medarbejdere har det fornødne kendskab til borgernes samlede helbredssituationer og observation i den forbindelse. En medarbejder giver fine beskrivelser af, hvordan hun leverer psykisk pleje og omsorg hos en beboer, der netop er blevet enke. Disse kunne med fordel indgår i en plejeplan. Forebyggelse og sundhedsfremme Mål 3 Der er redegjort for sundhedsfremme og forebyggende indsats Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Plejeplanerne indeholder meget sparsomme beskrivelser af den sundhedsfremmende og forebyggende indsats. Der savnes fx beskrivelse af sundhedsfremmende og forebyggende indsatser i forhold til hudpleje, faldforebyggelse samt i forhold til forflytninger og psykisk pleje. Tilsynet er ikke blevet præsenteret for helbredsoplysninger. Observation X Tilsynet observerer ingen risici, der ikke bliver taget hånd om i den daglige omsorg for borgeren. Borger X Borgerne giver generelt ikke udtryk for bekymringer af helbredsmæssig karakter, der ikke bliver taget hånd om. En borger fortæller, at medarbejderne har stor opmærksomhed på at støtte hans ægtefælle, når hun skal have hjælp på badeværelset, fordi hun ofte snubler og falder over dørtrin o.l. Medarbejder X Medarbejderne kan fortælle om relevante handlinger til at sikre borgeren, fx mod væskemangel, fald og hudproblemer.

9 8 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP Praktisk hjælp Sammenhæng mellem visitation og leverede praktisk hjælp i henhold til 83 Mål 4 Borgeren sikres hygiejnemæssig forsvarlig renholdelse af boligen og rekvisitter Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Hjælpen er beskrevet i plejeplaner. Observation X Der kan i alle de besøgte hjem konstateres en god hygiejnisk tilstand. Borger X Alle borgere giver udtryk for stor tilfredshed med den hjælp de tilbydes og mener, at den svarer til deres behov. Medarbejder X Medarbejderne kan redegøre for relevante indsatser vedrørende risikofaktorer hos borgerne, herunder fx at være særlig opmærksom på, at få badeværelsesgulvet tilstrækkeligt aftørret efter vask. Hos to borgere med KOL oplyses det, at medarbejder har særlig opmærksomhed på at få luftet godt ud under rengøring. Rehabilitering i forhold til SEL, 83a og kommunens kvalitetsstandarder Mål 5 Borgerens ressourcer medinddrages, fastholdes og udvikles i det omfang, det er muligt Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Der ses generelt meget få beskrivelser i borgernes plejeplaner i forhold til, hvorledes borgernes ressourcer medinddrages i plejen. Hos en borger indeholder dokumentationen en kort beskrivelse af borgers ressourcer i forbindelse med daglig personlig pleje. Hos de øvrige borgere savnes en samlet beskrivelse af borgers fysiske, psykiske og sociale ressourcer, og hvorledes disse medinddrages. Borger X Borgerne redegør for, at de hver især gør, hvad de kan, for at holde sig i gang og være mest muligt selvhjulpen. Borgerne fortæller, at de oplever medarbejderne som meget motiverende og opmærksomme på borgernes egne ressourcer i hverdagen. Medarbejder X Medarbejderne har gode refleksioner over rehabiliteringens betydning for den enkelte borger. En medarbejder fortæller, at hun altid motiverer borgeren til selv at udføre så meget som muligt - selv små ting, som fx at rede sit hår eller tage ur på - i forbindelse med den personlige pleje. Andre eksempler drejer sig om at lade borger varetage dele af sine måltider, fx at smøre sin frokost, at stille fødevarer frem på køkkenbordet og lade borgeren klare opgaven efterfølgende.

10 9 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP Indsats vedrørende hjælp til medicinindtagelse Mål 6 Borgeren modtager den visiterede hjælp til medicinindtagelse Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation Observation Borger Medarbejder Ingen borgere modtager hjælp til medicin indtagelse Ingen borgere modtager hjælp til medicin indtagelse Ingen borgere modtager hjælp til medicin indtagelse Ingen borgere modtager hjælp til medicin indtagelse Kontakt til medarbejderne og respekt i hverdagen Mål 7 Borgeren oplever god kontakt, samt respektfuld adfærd og kommunikation Ja Delvis Nej Bemærkninger Observation Ikke relevant, idet tilsynet ikke overhører dialog mellem medarbejder og borger. Borger X Borgerne giver alle udtryk for, at de er meget tilfredse med de medarbejdere, som kommer hos dem, og at de generelt oplever en høflig og respektfuld kommunikation. Medarbejder X Medarbejderne giver udtryk for, at der er et godt samarbejde med borgerne, og de kan redegøre for relevante overvejelser omkring særlige hensyn i kommunikationen.

11 10 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP TILSYNETS FORMÅL Formålet med tilsyn i Dragør Kommune er at afdække, hvorvidt der er sammenhæng mellem de beskrevne og vedtagne rammer, og den praksis der udføres på stedet samt at bidrage til den løbende udvikling og kvalitetsforbedring af tilbuddets rammer og indhold. Sammenfattende er formålet med det uanmeldte tilsyn at: Kontrollere og belyse, om der i forhold til ældreområdet er sammenhæng mellem den konkrete afgørelse, der er truffet for den enkelte borger og de ydelser, der leveres til den enkelte. Kontrollere og belyse, om der er sammenhæng mellem de udmeldte rammer og den praksis, der findes på det enkelte tilbud. Kontrollere, om der på det enkelte tilbud udføres forsvarligt fagligt arbejde i forhold til borgerne, og at gældende lovregler, kvalitetsstandarder, serviceniveau og administrative retningslinjer efterleves. Understøtte en fremadrettet og løbende udvikling af kvaliteten i ydelserne over for borgerne gennem en anerkendende og konstruktiv tilgang til medarbejdere og ledelse. Skabe grundlag for refleksion over egen praksis hos både medarbejdere og ledelse. Afdække styrker og forbedringsmuligheder i tilbuddenes måde at håndtere opgaverne på, og identificere potentielle udviklingsmuligheder. 5.1 INDHOLD OG METODE BDO s tilsynskoncepter tager udgangspunkt i gældende lovgivning og øvrige bestemmelser, retningslinjer og anbefalinger for tilsyn på områderne. Gennemførslen af tilsyn i hjemmeplejen baserer sig på Servicelovens 83, 83a og 86 omhandlende personlig pleje, praktisk hjælp og madservice samt på Retssikkerhedslovens 16 og Servicelovens 148a, 151a og 151b m.fl. De uanmeldte tilsyn tager udgangspunkt i en helhedsvurdering af leverandøren ved hjælp af fire forskellige datakilder: Gennemgang af faglig dokumentation Interview med borgere Interview med medarbejdere Observation Samlet set giver de fire metodiske tilgange en dybtgående viden om og dermed belæg for at vurdere kvaliteten af de ydelser, som borgeren modtager. Tilsyn med fritvalgsområdet foretages metodisk ud fra et koncept, hvor BDO har udviklet målepunkter og indikatorer på følgende områder: Målepunkter Dokumentation Personlig pleje og omsorg Praktisk hjælp Sundhedsfremme og forebyggelse Rehabilitering Kommunikation

12 11 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP 5.2 VURDERINGSSKALA Tilsynet arbejder ud fra følgende vurderingsskala: Samlet vurdering Meget tilfredsstillende Gode og tilfredsstillende Jævnt tilfredsstillende Ikke tilfredsstillende Samlet vurdering Meget tilfredsstillende Meget tilfredsstillende, som kendetegner et fremragende og fortrinligt tilsynsresultat, hvor der er konstateret ingen, få eller nogle mindre væsentlige mangler, som relativ let vil kunne afhjælpes. Det meget tilfredsstillende tilsynsresultat kan følges op af tilsynets anbefalinger. Gode og tilfredsstillende Gode og tilfredsstillende forhold, som kendetegner det gode og tilstrækkelige tilsynsresultat, hvor der er konstateret få mangler, som relativ nemt vil kun afhjælpes ved en målrettet indsats. Det tilfredsstillende resultat følges op af tilsynets anbefalinger. Jævnt tilfredsstillende Jævnt tilfredsstillende forhold, som kendetegner det jævne, men tilstrækkelige tilsynsresultat, hvor der er konstateret en del og/eller væsentlige mangler, som vil kræve en bevidst og målrettet indsats for at kunne afhjælpes. Det jævnt tilfredsstillende resultat følges op af tilsynets anbefalinger. Ikke tilfredsstillende Ikke tilfredsstillende, som kendetegner det utilstrækkelige og uacceptable tilsynsresultat, hvor der er konstateret mange og/eller alvorlige mangler, som vil kræve en radikal indsats for at afhjælpes. Det ikke tilfredsstillende tilsynsresultat følges op af tilsynets anbefalinger om at problemområderne håndteres i umiddelbar forlængelse af tilsynet. Det ikke tilfredsstillende tilsynsresultat følges altid op af kontakt til forvaltningen.

13 12 NOVEMBER 2016 UANMELDT TILSYN, PRIVAT LEVERANDØR AF PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP PRÆSENTATION AF BDO BDO er den største uafhængige private leverandør af rådgivning til de danske kommuner, herunder tilsyn på ældreområdet og socialområdet. BDO gennemfører i dag tilsyn på såvel ældreområdet som på det sociale område i en lang række kommuner over hele landet. På ældreområdet omfatter tilsynene plejecentre, hjemmepleje samt trænings- og rehabiliteringscentre. På det sociale område omfatter tilsynene både handicap- og psykiatriområdet, herunder aktivitets- og samværstilbud, beskæftigelsestilbud og alkoholbehandling. BDO s rådgivningsafdeling løser ud over tilsynsopgaver en lang række forskelligartede rådgivningsopgaver inden for alle sektorer i den kommunale virksomhed. BDO s rådgivningsafdeling beskæftiger i dag godt 60 konsulenter med kompetencer, der dækker bredt både i forhold til de kommunale sektorområder og tværgående kompetencer, som fx økonomi, ledelse, evaluering mm.

14 KONTAKT HELEN HILARIO JØNSSON Director og leder af BDO Tilsyn m: e: BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt medarbejdere i 154 lande. Copyright - BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, cvr.nr

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5

Læs mere

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Sundhed og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS Uanmeldt tilsyn December 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 4 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 4 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Dragør Kommune Sundhed og Omsorg Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS Uanmeldt tilsyn December 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten

Læs mere

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Uanmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet Konklusion 5 1.3 Overordnet

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg 5 Stjernet Rengøring Aps Uanmeldt tilsyn WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn Juli 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn Juli 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand Uanmeldt tilsyn Juli 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således,

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING INDLEVELSE SKABER UDVIKLING WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og

Læs mere

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice Tilsynsrapport Gribskov Kommune Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Tilsynets samlede Vurdering 3 1.1 Tilsynets samlede vurdering 3 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg

Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør HeltRent HjemmeService Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at

Læs mere

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt rent

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt rent Tilsynsrapport Gribskov Kommune Privat leverandør Helt rent Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Tilsynets samlede Vurdering 3 1.1 Tilsynets samlede vurdering 3 1.2 Tilsynets anbefalinger 4 2.0 Oplysninger

Læs mere

Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar

Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar Uanmeldt tilsyn Oktober2014 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Januar 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn August 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 Oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service Anmeldt tilsyn September 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Opfølgende tilsyn på medicinområdet November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Årsrapport 2015 Brøndby Kommune. Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Uanmeldte tilsyn på Ældrecentre

Årsrapport 2015 Brøndby Kommune. Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Uanmeldte tilsyn på Ældrecentre Årsrapport 2015 Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Uanmeldte tilsyn på Ældrecentre Januar 2016 INDHOLD 1.0 Indledning 2 2.0 Tilsynsresultat 3 3.0 Samlet vurdering 4 4.0 Konklusion

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Uanmeldt tilsyn August 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat

Læs mere

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus Tilsynsrapport Albertslund Kommune Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund. Uanmeldt tilsyn Juli 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund. Uanmeldt tilsyn Juli 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Uanmeldt tilsyn Juli 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris Tilsynsrapport Albertslund Kommune Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet

Læs mere

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed Uanmeldte helhedstilsyn Januar 2016 INDHOLD 1.0 Indledning 2 2.0 Tilsynsresultat 3 3.0 Samlet vurdering 4 4.0 Konklusion og udviklingspunkter

Læs mere

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Årsrapport 2018 Køge Kommune Velfærdsforvaltningen Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Anmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Samlet oversigt 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Uanmeldte tilsyn på plejecentre

Uanmeldte tilsyn på plejecentre INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn Maj 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 2. Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag 6

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed. Privat Leverandør Aleris

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed. Privat Leverandør Aleris Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed Privat Leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn Januar 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør

Hjemmepleje - Privat leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Elite miljø Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Privat leverandør

Læs mere

Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Privat Leverandør DK Pleje og omsorgsplejen

Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Privat Leverandør DK Pleje og omsorgsplejen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Privat Leverandør DK Pleje og omsorgsplejen Anmeldt

Læs mere

Odense Kommune. Sankt Hans Parkens Plejecenter

Odense Kommune. Sankt Hans Parkens Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Uanmeldt tilsyn November 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 1. Formalia 2 2.0 2. Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Odense Kommune. Kragsbjergløkke Plejecenter

Odense Kommune. Kragsbjergløkke Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Ældre og pension Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets

Læs mere

Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Løgumkloster

Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Løgumkloster INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Løgumkloster Uanmeldt tilsyn Oktober2014 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen kommunal leverandør

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen kommunal leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Kommunal

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Frederiksværk

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Frederiksværk INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen Frederiksværk Uanmeldt tilsyn november 2013 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen - Privat leverandør

Læs mere

Ældre -og Handicapforvaltningen. OK-Centret Dyruphus

Ældre -og Handicapforvaltningen. OK-Centret Dyruphus INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Odense Kommune. Ærtebjerghaven Plejecenter

Odense Kommune. Ærtebjerghaven Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp

Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Uanmeldt tilsyn Maj 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2 Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Uanmeldt tilsyn Februar 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Maglehøj Distrikt

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Maglehøj Distrikt INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Melby

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Melby INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen Melby Uanmeldt tilsyn oktober 2013 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Melby Oktober 2013

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Ældre -og Handicapforvaltningen. Herluf Trolle Plejecenter

Ældre -og Handicapforvaltningen. Herluf Trolle Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen Lokalcenter Rosengård Uanmeldt tilsyn December 2011 WWW.BDO.DK 1 Oplysninger Plejecentrets navn og adresse Lokalcenter

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje. Egedal Hjemmeservice

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje. Egedal Hjemmeservice Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn December 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd Uanmeldt tilsyn September 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 anbefalinger 4 3.0 grundlag 5 3.1

Læs mere

Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Hjemmeplejen Stranden

Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Hjemmeplejen Stranden INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Hjemmeplejen Leverandør af personlig pleje og praktisk bistand Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn november

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje. Team HTSH

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje. Team HTSH Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Team HTSH Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Privat leverandør, DIN hjemmepleje

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Privat leverandør, DIN hjemmepleje Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Privat leverandør, DIN hjemmepleje Anmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed. Privat leverandør Cura Pleje

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed. Privat leverandør Cura Pleje INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed Privat leverandør Cura Pleje Uanmeldt tilsyn marts 2014 WWW.BDO.DK Marts 2014 Forord Rapporten er bygget således, at læseren

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Hjemmeplejen medmennesker Syd

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Hjemmeplejen medmennesker Syd Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Hjemmeplejen medmennesker Syd Anmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Hjemmeplejen medmennesker Nord/Industrirengøring

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Hjemmeplejen medmennesker Nord/Industrirengøring Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Hjemmeplejen medmennesker Nord/Industrirengøring Anmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger

Læs mere

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG FRITVALGS OMRÅDET - PRIVAT LEVERANDØR AF RENGØRING HJEM- MESERVICE SYD Uanmeldt tilsyn August 2018 1. UANMELDT TILSYN PRAKTISK BI- STAND 1.1 OVERORDNET VURDERING

Læs mere

Årsrapport Uanmeldte tilsyn - hjemmepleje Februar Tønder Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Årsrapport Indholdsfortegnelse

Årsrapport Uanmeldte tilsyn - hjemmepleje Februar Tønder Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Årsrapport Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Tønder Observationer Kommune på fællesarealer...

Læs mere