Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00"

Transkript

1 3. maj 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 15. marts 2013 kl Mødet afholdes i Kost & Ernæringsforbundet Nørrevoldgade 90, 1358 Kbh. K Lokale A 19, 1. sal Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Lars Christensen, Tine Nielsen, Regitze Flannov, Henrik Eskildsen, Kristina Robins Afbud: Mikkel Boysen Meikle, Thomas Wester-Andersen, Morten T. Bay Referent: Berit Millner Hansen Referat/Dagsorden: 1. Velkomst Alice Linning bød velkommen til mødet og til vores gæster Henrik Juul Kühn, jobrotationskonsulent, Jobcenter København og Henrik Arborg, jobrotationskoordinator, Jobrotationssekretariatet 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt mødet slutter kl , da Alice Linning skal videre til andet møde 3. Godkendelse af referat Godkendt uden kommentarer. Til drøftelse: 4. Hovedstadens Jobrotationsservice v. Henrik Juul Kühn, jobrotationskonsulent, og Henrik Arborg, jobrotationskoordinator, jobrotationssekretariatet, Jobcenter København Henrik og Henrik fortalte om samarbejdet mellem kommunerne i Storkøbenhavn (15 kommuner), fagforeningerne, a-kasserne, virksomheder og jobcenter København i bestræbelserne på at få ledige ud i jobrotationsprojekter. Den ledige optjener ikke dagpengeret, men bruger heller ikke af deres dagpengeperiode. De vikarer, der kommer ind i jobrotation, behøver ikke at have præcis de samme opgaver som dem, der er på efteruddannelse.

2 Den største barriere for at få jobrotationen op i et højere gear, er at der mangler nogle nøglepersoner, der ved, at mulighederne er der. Hos de ledige ligger udfordringen i omstillingsparathed - der er mulighed for brancheskrift med forberedende uddannelse, f.eks er en lærer blevet uddannet til buschauffør. Der er ingen krav til hvilken uddannelse, men tager, udover at den skal være offentligt udbudt det er jobcentrene, der har myndigheden til at godkende efteruddannelsen. Man kan få mere at vide på Jobnet, Jobcenter Københavns hjemmeside, Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjællands hjemmeside. Power point sendes ud med referatet. 5. FTF's indsatsområder i et regionalt perspektiv (Bilag: Notat om FTF's indsatsområder i et regionalt perspektiv) Vi arbejder med at udfolde indsatsområderne på bestyrelsesseminariet i maj. Bente Sorgenfrey er inviteret til at deltage i drøftelserne, men Bente kan ikke. Alice Linning foreslår, at vi inviterer en anden fra FTFs forretningsudvalg vi stater med at spørge sygeplejerskernes formand, Grete Christensen. Til beslutning: 6. Økonomi a. Status på regnskabet for 2012 (Bilag: FTF-Region Hovedstaden regnskab 2012 resultatopgørelse (NY)) Henrik Eskildsen fremlagde et nyt revideret regnskab for 2012, der viser et overskud på 2392,72 kr. Regnskabet blev godkendt, og Henrik fik ros for det fine arbejde. Henrik Eskildsen henstillede til, at bestyrelsesmedlemmerne kun melder sig til overnatning på seminaret i maj, hvis de er sikre på, at de vil benytte os af det det er sure penge at give ud, hvis vi ikke benytter os af det.. 7. FTF aktiviteter b. Aktiviteter 2013 (Bilag: Oversigt over aktiviteter 2013) Aktiviteter på Bornholm Kristina Robins har haft møde med Pia van der Weij og Christian F. Jeppesen på Bornholm, og de er blevet enige om at lave et arrangement om ytringsfrihed i lighed med mødet, der afholdes i København den 8. april De spørger Bente Sorgenfrey, om hun har mulighed for at deltage. Mødet forsøges lagt i den sidste uge af maj eller den første uge i juni. Kristina Robins kontakter til Helle Hjort Bentzen og Bente Sorgenfrey. Arbejdsmiljøarrangement Fyraftensmødet om arbejdsmiljø bliver den 22. maj kl i Vanløse Kulturhus med Brian Nielsen hedder han ikke Hansen?? Brian har baggrund som skuespiller - om arbejdsmiljø og stress. Brian koster 8000 kr.,

3 og der er derfor råd til endnu et arrangement i efteråret. Arrangementet i maj annonceres hurtigst muligt. Ytringsfriheds-arrangement På fyraftensmødet om ytringsfrihed den 8. april 2013 deltager Rasmus Willig. Berit informerer Helle Hjort om, at han deltager. Kontaktpersonerne orienteres om, at der stadig er få pladser. Budgetforståelse Vi har i år lavet en aftale med underviser Grethe Degn, PUF om kursus i MED og budget det er billigere end tidligere. Der er allerede fuldt booket til kurset den 17. april August-kurset er annonceret på hjemmesiden. Kommune/regionsvalg 2013 med LO Vi samarbejder med LO Hovedstaden om at lave et medlemsmøde om regionsvalget til efteråret. Der er endnu ikke nogen dato. Årsmødet 2013 Årsmødet er fastlagt til den 21. november kl. 16, Bente deltager. Magrethe Vestager spørges om, om hun vil komme med oplæg om tillidsreformen, og hvis hun ikke kan, spørges Rasmus Willig. Henrik Eskildsen og Berit Millner har opgaven med at finde ud af, hvor årsmødet skal afholdes. Gode ideer til en fornuftig pris mailes til dem. Forslag: Dansk design center Den sorte diamant maj (Bilag: Udkast til grundlag for 1. maj 2013 samt forslag til program) På grund af kommune- og regionsvalget er der mange politiske talere. Grundlag og program blev godkendt - men der mangler nogle under-overskrifter. 9. Udpegninger af c. FTF-medarbejderrepræsentanter til MED-hovedudvalg i Herlev Kommune (Bilag: Mail fra Bent Larsen, Herlev DLF, med indstilling til udpegning) Indstillingen blev godkendt, således at Heidi Nilsson blev udpeget som FTF repræsentant i HU i Herlev Kommune d. FTF-repræsentant i det Lokale Beskæftigelsesråd i Bornholm Regionskommune Da der ikke forelå andre forslag til FTF repræsentanter, blev Pia Van Der Weij (formand for BUPL Bornholm) udpeget som FTFs repræsentant i det lokale beskæftigelsesråd (LBR) i Bornholms Regionskommune e. FTF-repræsentanter i MED-udvalgene på alle områder i Region Hovedstaden Der har onsdag den 13. marts 2013 været afholdt udpegningsmøde. Næste fredag den 22. marts 2013 vil den fulde liste over, hvem der repræsenterer FTF i Regionen blive offentliggjort. Denne sendes til Region Hovedstaden samt til FTF. Vibeke Westh opfordrede til, at vi i bestyrelsen tager en drøftelse af, hvordan vi skærper profilen på vores repræsentationer i MED-systemerne.

4 f. FTF-repræsentanter i forhandlingsorganet i Hillerød Kommune (Bilag: Mail fra Berit Halskov, DLF Hillerød, med indstilling til udpegning) Nanna Kjær, DSR, Annette Bendsen, DS, Connie Madsen, BUPL samt Berit Halvskov, DLF blev udpeget som FTF repræsentanter i forhandlingsorganet i Hillerød Kommune. g. Udpegning af FTF-repræsentant til forhandlingsorgan i Rudersdal Kommune (Bilag: Mail fra Marianne Henriksen, DLF Rudersdal) Da der ikke var mødt nogle op til udpegningsmødet af ekstra repræsentant til forhandlingsorganet i Rudersdal Kommune, var indstillingen at der blev forhandlet videre med kun to repræsentanter. På bestyrelsesmødet blev det aftalt, at Tine Nielsen, FYS, Lars Christensen, BUPL og Kristina Robins, DSR ville kontakte deres lokale repræsentanter, for at finde den manglende repræsentant. h. Udpegning af FTF-repræsentanter til Frederiksberg Kommunes Hovedudvalg Trods flere kontakter fra sekretariatet, er det ikke lykkedes, at få udpeget FTF repræsentanter til Hovedudvalget i Frederiksberg Kommune. Regitze Flannov kontakter de lokale repræsentanter snarest, så der kan komme gang i udpegningen. 10. Udpegninger i. Udpegning af FTF-repræsentant på uddannelsesinstitutionen Campus Bornholm, UCC, på Bornholm Kristina Robins rykker Christian F. Jeppesen for kandidatur, og Berit Millner spørger Morten Bay, om han har en kandidat til pladsen som FTF repræsentant på Campus Bornholm, UCC, på Bornholm. Til orientering 11. Referat fra regionsformandsmøde den 11. januar 2013 (Bilag: Referat fra regionsformandsmøde den 11. januar 2013) Ingen kommentarer. 12. Planlægning af LBR møder i region Hovedstaden (Bilag: Mail fra Lisbeth Sølvhøj) Der bliver ikke fællesmøder/konference, som tidligere, i I stedet udbydes der arbejdsmøder for lønmodtagersiden for op til 10 LBR ad gangen, således at det enkelte møde omfatter et reelt arbejdskraftopland. Midlerne til LBR arbejdet er blevet væsentlig reduceret, så mulighederne er blevet begrænset. 13. FTF medlemmer i uddannelsesudvalgene på professionshøjskoler og erhvervsakademier (Bilag: Oversigt over FTF medlemmer i uddannelsesudvalgene på professionshøjskoler og erhvervsakademier) Oversigten er udarbejdet, for at man i FTF kan inviterer de rette mennesker til de rette møder, og for at dem, der har brug for at kunne finde oplysningerne, kan finde dem. Kristina Robins sender en mail til Berit Millner, så hun kan komme på listen i forhold til Bornholm. Oversigten sendes til Bodil Rasmussen/Lil Foged og lægges på hjemmesiden. 14. FTF: Kommunikation til FTF s regioner (Bilag: Infooversigt til regionerne)

5 Til orientering 15. Orientering fra organisationerne Regitze Flannov og DLF er meget glade for, at der er en samlet manifestation på onsdag den 20. marts 2013, der skal manifestere den danske model. Håber der kommer rigtig mange deltagere, og at alle andre også mobiliserer deres medlemmer. Fysioterapeuterne har valgt ny formand det blev Tina Lambrecht, Nordjylland 16. Eventuelt Næste møde er den 19. april kl der er afbud fra Henrik Eskildsen Alice Linning spørger, om vi kan være på Nørrevold hos Kost & Ernæringsforbundet. Alice Linning holder ferie ugen i efter påske kan ikke kontaktes.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup 24. februar 2012 Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Tirsdag den 21. februar 2012 Kl. 9.00-12.00 hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup Tilstede: Alice Linning, Lars Christensen,

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Lars Christensen Suppleanter: Stephen Frank Mortensen Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 29. august 2014 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 Mødet var i DSR, Kreds Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K Deltagere

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. december 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 10-13 med efterfølgende julefrokost kl. 14 i Restaurant Brdr. Price, Rosenborggade 15-17, København K Mødet afholdes i

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th. Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Onsdag den 24. juni 2015 kl. 10.00-17.30 med efterfølgende middag kl. 18.30 i 1. th. Mødet afholdtes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12 1010 København

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr.

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00-13.00. hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Price Mødet afholdes i Københavns Politiforening H. C. Andersens

Læs mere

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00.

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 9. november 2015 Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Mødet afholdes i Dansk Sygeplejeråd Frederiksborggade 15, 4. sal 1360 København K Deltagere

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012 Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh (kun 11/5), Lars Christensen, Majbrit Berlau

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 24. juni 2016 Fredag den 10. juni 2016 Mødet afholdes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12, 1. sal 1010 København K Deltagere Bestyrelse: Alice Linning,

Læs mere

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og det kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Den 18. november 2008/AL/kp Det talte ord gælder: FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Da vi var samlet sidste år til årsmøde den 12. november var det dagen før folketingsvalget. Vi fik foretaget

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant.

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant. Referat fra FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2013 Nykobbelvej 1, Slagelse Kl. 11 13.30 Punkt t Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. september 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde torsdag den 6. september 2012 Kl. 9-12 med frokost (sandwich) fra kl. 12.00 til 13.00 hos BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup Deltagere:

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Mandag den 22. maj 2017 Deltagere: Afbud: Regitze Flannov, Flemming Ernst, Henriette Brockdorff, Rasmus Hangaard Balslev, Tine Nielsen, Alice Linning,

Læs mere

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde søndag d. 9.februar, 13.00 15.00 i Helsingør. REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Peter og Susanne fra ledelsen, Marianne og Torben K fra RRgruppen

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10 Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) (Afbud) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) (Afbud) Jonna Nielsen

Læs mere

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden ONSDAG DEN 2. NOVEMBER 2011 KL. 16.00 i BUPL s lokaler Lindevænget 19 2750 Ballerup Der var 48 tilmeldte og 45 fremmødte til årsmødet. Mødet indledtes med

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 22. marts 2013 Mødested: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale

Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Dagsorden møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Tirsdag den 23. august 2011, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Forslag til ændring af forretningsorden,

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen 06.06.18 Tirsdag den 29. maj 2018, kl. 10.15-15.15 Domus Medica, Salonen Referat Til stede: Anette Hygum, Henrik Larsen, Merete Paludan, Mette Hallas, Kristoffer Marsaa, Jette Pærregaard, Per Sjøgren og

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8

Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8 Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8 Punkt Bilag Der er afbud fra: 1.1 Valg af ordstyrer

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød REFERAT SSKU møde 19. september 2016 SSKU 19 09 2016 Mandag d. 19. september 2016 kl. 14.00-16.00 Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent:

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Inden årsmødet holdt Bente Sorgenfrey, formand for FTF et oplæg om samarbejdet mellem FTF og LO med tanke på en sammenlægning af de 2

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU. Referat

Brønderslev Kommune. Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU. Referat Brønderslev Kommune Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU Referat Dato: 26. juni 2007 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: Kl. 13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Drøftelse af forslag til forretningsorden...

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen Områdeudvalget for Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Mødelokale 2, Rådhuset i Grenaa Dato : 14. maj 2008 Start kl. : 14.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jesper Kaas Schmidt (Ledelse) Ove

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Nanna Ferslev (NAF), tlf , 1. Velkomst, præsentation og valg af mødeleder... 2

Nanna Ferslev (NAF), tlf , 1. Velkomst, præsentation og valg af mødeleder... 2 Dagsorden Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokalet 2. sal Journalnummer:

Læs mere

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk Dagsorden Mødedato: Fredag den 28. marts 2014 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: Ernærings- og sundhedsuddannelsen Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Multisalen ved kantinen,

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden : Onsdag den 05. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Sven Larsen (DA) Peder Skou (DA) Ronald Johansen (LO)

Læs mere

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse 12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Udkast til referat af region Sjællands bestyrelsesseminar

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Tilstede: Vibeke Krøll, formand, Inge Madsen, Judith Mølgaard, Inge Hynkemejer, Hans

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Dato 9. marts 2015 Dok.nr. 16375/15 Sagsnr. 14/13483 Ref. 37164 Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Tilstede: Bent Peter Larsen, Pia Koch

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12

Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12 DAGSORDEN FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12 Punkt Der er afbud fra: Bertha er syg, Nils går før frokost, Per

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Hvis Jobrotation er svaret hvordan får vi det så udbredt i private virksomheder?

Hvis Jobrotation er svaret hvordan får vi det så udbredt i private virksomheder? Hvis Jobrotation er svaret hvordan får vi det så udbredt i private virksomheder? Program 8.45 Velkomst Kaffe/te og rundstykker 9.15 Gennemgang af dagens program og formål med dagen v/ og VEU Center Nord

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2.

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen...

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Kort og godt om love og regler. Temadag, jobrotation med virksomheden i centrum, 21. november 2012

Kort og godt om love og regler. Temadag, jobrotation med virksomheden i centrum, 21. november 2012 Kort og godt om love og regler Temadag, jobrotation med virksomheden i centrum, 21. november 2012 Koordinator i jobrotation Understøtte jobcentre og aktører, der arbejder med jobrotation Regionalt, tværregionalt,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 14. december 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Uddannelsesudvalg - Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden

Uddannelsesudvalg - Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden Uddannelsesudvalg - Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden Mødedato Onsdag den 3. april 2019 Starttidspunkt Kl. 14 Sluttidspunkt Kl. 16 Mødested Lokale Deltagere Gæster Mødeleder Referent Afbud Professionshøjskolen

Læs mere

Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN

Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN Sted: Gjerrild Vandrehjem, Dyrehavevej 9, Gjerrild, 8500 Grenaa. Formøde for medarbejderne fra kl. 08.00 til 10.00. Dato: Onsdag den 21. maj 2014 Start kl.: 8:00 Slut

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd sprotokol 10-11-2014 14:00 Rådhuset -Lokale C224 Afbud fra: Erik Amstrup Rohde Jens Christian Pedersen Jens Ejnar Mikkelsen Torben Vilsgaard Silkeborg Kommune Søvej 1 8600

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Deltagere: Fraværende med afbud: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Steen Colberg Jensen Kirsa Ahlebæk Michael Dam Jonna Nielsen Klaus Holm Carl-Jørgen Bindslev

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors Sekretariatsledelsen Tirsdag 10. februar 2015 Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Opsamling fra seneste møder: bestyrelsen og erhvervsforum 23.1

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Hospitalschef Kurt Espersen, Bornholms Hospital Centerchef Trine Dorow, Bornholms Regionskommune

Hospitalschef Kurt Espersen, Bornholms Hospital Centerchef Trine Dorow, Bornholms Regionskommune Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 10. september

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere